Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Το παιδί και το όνειρο με CD 
Συγγραφέας: Κάρμεν Ρουγγέρη
Εικονογράφος:
Ναταλία Καπατσούλια
Μουσική:
Στέφανος Βαρελάς
Τραγουδούν:
Παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί: Κάρμεν Ρουγγέρη, Ελένη Ζιώγα, Μυρτώ Χρυσανθοπούλου, Στέφανος Βαρελάς και ο μικρός Θοδωρής Χρυσικόπουλος. Κιθάρες: Στέφανος Βαρελάς Μαντολίνο Τζουρά: Λάμπρος Πανταζόπουλος Φλάουτο: Μυρτώ Χρυσανθόπουλου, Πιάνο: Σπύρος Παπαδάτος
Έτος: 13 Νοεμβρίου 2013
Σχήμα: 24X32
Σελίδες: 48
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-021-4

Θρακιώτικη κουζίνα Συγγραφέας:  
Στέλλα Σπανού Έτος: 13 Νοεμβρίου 2013
Σχήμα: 17Χ24
Σελίδες: 176
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-005-4
Ετικέτες Διατροφή, Μαγειρική

Το ταξίδι στις γεύσεις της Θράκης δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. Εκεί που νομίζεις ότι πλησιάζεις στον κορεσμό, εκεί ανακαλύπτεις καινούργιες μυρωδιές και γεύσεις.
Σε κάθε σου βήμα παρουσιάζεται ένας καινούργιος γευστικός πειρασμός που σε καλεί να τον δοκιμάσεις. Αυτή η πολυπολιτισμική κουζίνα που έχει η περιοχή είναι αυτό το «κάτι» που σε κάνει να μην πλήττεις ποτέ γευστικά.
Τόπος γεμάτος με μπαξέδες και λογής-λογής κρεατικά, θαλασσινά με έντονο το άρωμα της θάλασσας, σιτηρά και ψωμί με μοσχοβολιές και με μια αυθεντικότητα, τόσο στα γλυκά και στα ανατολίτικα μπαχάρια, όσο και στους ανθρώπους που δημιουργούν και παράγουν μέσα από τη γη τα προϊόντα.
Σε κάθε της γωνιά η Θράκη σού θυμίζει ότι, παρόλο που όλα αλλάζουν γύρω μας, η ψυχή της κουζίνας της μένει πάντα ίδια και απαράλλακτη. Ανέπαφη, βρίσκεται εκεί και σε περιμένει να την ανακαλύψεις, να τη δοκιμάσεις, να πειραματιστείς μαζί της και να τη γευτείς.
Φωτογραφίες: Στέλλα Σπανού

Τιριμπιμπίμ ο ιππότης των χρωμάτων (με CD) 
Συγγραφέας: Γιούλα Μιχαήλ
Εικονογράφος: Ίρις Σαμαρτζή
Μουσική: Γιούλα Μιχαήλ
Έτος: 7 Οκτώμβριου 2013
Σχήμα: 21Χ29
Σελίδες: 40
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-015-3

Γκρι! Αυτό το χρώμα επικρατούσε στο σπίτι του Τιριμπιμπίμ. Γκριζάδα και σιωπή, απόλυτη ανία και θλίψη. Ακόμα και η νταντά του ήταν σκληρή και αυστηρή, σαν μάγισσα βλοσυρή και κακομούτσουνη, η Μουτζουφλού με τΆ όνομα. Μοναδική παρέα του, η φαντασία. Μια μέρα όμως είχε την τύχη να βρει ανοιχτή την πόρτα ενός δωματίου του σπιτιού, στο δεύτερο υπόγειο δεξιά, που ήταν πάντα κλειδωμένη, και βρέθηκε σΆ έναν… παράδεισο! Ο φίλος μας ο Τιριμπιμπίμ αποφάσισε να τα αλλάξει όλα…
Τιριμπιμπίμ, ο ιππότης των χρωμάτων
Ένα μουσικό παραμύθι της Γιούλας Μιχαήλ που υμνεί τη σημασία του ήχου και της εικόνας στην ανάπτυξη του παιδιού αλλά και των μεγάλων. 

Ο Χαρούλης, το χελιδόνι του χειμώνα
Συγγραφέας: Χρυσηίδα Δημουλίδου
Εικονογράφος: Νέστορας Ξουρής
Έτος: 7 Οκτώβριου 2013
Σχήμα: 21Χ29
Σελίδες: 48
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-018-4
Ετικέτες
Ζώα, Συνεργατικότητα, Φιλία
Ο Χαρούλης είναι ένα μικρό, περίεργο και σκανταλιάρικο χελιδονάκι και που του αρέσει να γελάει και να πειράζει τους φίλους του. Όταν οι γονείς του έρχονται στην Ελλάδα για να περάσουν το καλοκαίρι τους, ο μικρούλης ενθουσιάζεται με την χώρα και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να επισκέπτεται τις φωλιές των άγνωστων γειτόνων προσπαθώντας να τους γνωρίσει και να τους κάνει φίλους του. Κι όταν κάποτε τελειώνει το όμορφο Καλοκαίρι κι ενώ οι γονείς του ετοιμάζονται να μεταναστεύσουν σε άλλη πιο ζεστή χώρα, ο Χαρούλης που έχει πλέον αγαπήσει την Ελλάδα, αρνείται πεισματικά να τους ακολουθήσει και αποφασίζει να ξεχειμωνιάσει εδώ. Μα σαν έρχεται ο άγριος Χειμώνας, οι αγριοβοριάδες και ο χιονιάς, τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για το χελιδονάκι που αρχίζει να πεινά επειδή δεν μπορεί να βρει σποράκια να τραφεί. Μετανοιωμένος για την απόφαση του να μείνει πίσω, αναλογίζεται με νοσταλγία την οικογένειά του που βρίσκεται πια πολύ μακριά. Όμως οι φίλοι που έκανε αρχίζουν να ανησυχούν όταν εκείνος παύει να τους επισκέπτεται.. Αραγε θα πάνε να τον βοηθήσουν ή θα τον αφήσουν στην τύχη του; Ένα υπέροχο παραμύθι που μας διδάσκει πως τα παθήματα της ζωής μας ωριμάζουν γρηγορότερα και μας κάνουν σοφότερους και πως οι πραγματικοί μας φίλοι φαίνονται στα δύσκολα. Μέσα από τον Χαρούλη το χελιδόνι του Χειμώνα θα μάθετε πως στην ζωή ερχόμαστε για να μαθαίνουμε…

Το Ελληνικό παραδοσιακό παραμύθι στις εκδόσεις Διάπλαση

Σταθμός των εκδόσεων Διάπλαση είναι οι εκδόσεις παραδοσιακών παραμυθιών με τη συγγραφέα Χρυσάνθη Καραϊσκου. Κρατώντας την προφορικότητα του λόγου, αλλά με σύγχρονη εικονογράφηση, η συγγραφέας παραδίδει στο αναγνωστικό κοινό ένα έργο προσιτό σε παιδιά και ενήλικες, ακριβώς επειδή διατηρεί το ύφος και το ρυθμό της προφορικής αφήγησης.
Τα παραδοσιακά παραμύθια είναι ένα σημαντικό κομμάτι της προφορικής παράδοσης. Προτού ακόμα γίνουν δημοφιλείς οι εκδόσεις παραμυθιών στον κόσμο, τα παραμύθια τα διηγούνταν σε κοινωνικές συγκεντρώσεις, το χειμώνα δίπλα στο τζάκι και το καλοκαίρι κοντά στη θάλασσα ή στο χωράφι. Το κοινό τους αποτελούταν από ολόκληρη την κοινότητα ή το χωριό, χωρίς να ξεχωρίζουν τα παιδιά από τους ενήλικες.
Το παραμύθι είναι ένας κρίκος της κοινωνικής ζωής. Είναι γεμάτο σύμβολα και αρχέτυπα μέσα από τα οποία η λαϊκή σοφία βοηθούσε τα άτομα να επεξεργαστούν προσωπικές τους δυσκολίες και να προχωρήσουν στην ενηλικίωση.
Εκτός λοιπόν από τα ηθικοπλαστικά παραμύθια, ορισμένα από τα οποία θα τα βρούμε στους τέσσερις τόμους των εκδόσεων Διάπλαση και της Χρυσάνθης Καραϊσκου, βλέπουμε στα τέσσερα αυτά εικονογραφημένα βιβλία, παραμύθια που περιγράφουν ίσως τη σημαντικότερη τελετή μετάβασης –το πέρασμα από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Τα παραμύθια αυτά έχουν παγκόσμια απήχηση. Βρίσκουμε κοινά στοιχεία σε παραμύθια διαφόρων χωρών, καθώς οι ίδιες ανάγκες του συλλογικού ασυνειδήτου επεκτείνονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν είναι περίεργο λοιπόν, που οι κακιές μητριές, τα βασιλόπουλα, οι γριές και οι γέροι της ελληνικής παράδοσης θυμίζουν καμιά φορά ήρωες γνωστών παραμυθιών της δυτικής παράδοσης και το ανάποδο.
Τα παραμύθια σήμερα πια απευθύνονται κατά γενική παραδοχή στα παιδιά. Τα παραδοσιακά παραμύθια όμως ξεπερνούν τον περιορισμό αυτό και απευθύνονται σε όποιον αντλεί ευχαρίστηση από ένα ταξίδι στα βασικά αρχέτυπα, τη φαντασία και την περιπέτεια. Τα παραδοσιακά παραμύθια πολύ πριν ‘λογοκριθούν’ από το γραπτό λόγο, ήταν ένας κόσμος επικίνδυνων περιπετειών, τεράτων και βασιλιάδων, απλών ανθρώπων και όμορφων κοριτσιών, που αγγίζουν σήμερα πια κάθε αναγνώστη.
Μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα τα παραδοσιακά παραμύθια των εκδόσεων Διάπλαση πατώντας εδώ



ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Ζωοδόχου Πηγής 2-4
106 79 Αθήνα
Τηλ: 210 38 08 445
email diaplasi@yahoo.gr
website: www.diaplasibooks.gr

ΚΕΔΡΟΣ | τα νέα μας | ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΛΙΛΙ ΤΑΚ - ΖΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ
Λίλι Τακ ΖΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ
Μετάφραση: Θωμάς Σκάσσης
Το Ζήσαμε την ευτυχία είναι ένα ελεγειακό μυθιστόρημα για τη λειτουργία της μνήμης, τον έρωτα και το πώς η τύχη επηρεάζει τη ζωή των ανθρώπων.
Ένα δωρικό, συγκινητικό βιβλίο από τη σπουδαία Αμερικανίδα συγγραφέα του βραβευμένου με National Book Award The News from Paraguay.
Περισσότερα
 
ΜΑΡΩ ΦΙΛΙΠΠΟΥ - ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Μάρω Φιλίππου ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Από το 1866 ως το 1910, από την Κρήτη στην Αλεξάνδρεια, από την Αλεξάνδρεια στη Σμύρνη κι από τη Σμύρνη πίσω στην Αλεξάνδρεια, ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που ταξιδεύει τον αναγνώστη σε σαγηνευτικούς τόπους γεμάτους χρώματα, αρώματα και συγκινήσεις.
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΩΤΑΚΗΣ - ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ '73
Δημήτρης Φιωτάκης ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ '73
Ο Δημήτρης μεγαλώνει στα απόνερα του Εμφύλιου, σε μια εργατική γειτονιά της Αθήνας. Η ζωή τον φέρνει μπροστά σε αναπάντητα ερωτήματα. Φοιτητής Αρχιτεκτονικής αργότερα στο Πολυτεχνείο, στρατεύεται στον αγώνα για μια πατρίδα ελεύθερη και δημοκρατική...
 
ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 1700-1821
ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 1700-1821
Ο αιώνας της ακμής πριν από την Επανάσταση
Επιμέλεια: Τζελίνα Χαρλαύτη
                  Κατερίνα Παπακωνσταντίνου

Η μελέτη αυτή αποτελεί τη συλλογική εργασία μιας διεθνούς ομάδας είκοσι ερευνητών που ανασυγκρότησε τη ναυτιλία των Ελλήνων σε όλο της το εύρος σε αυτή την πρώιμη περίοδο.
Περισσότερα
 
ΑΟΥΓΚΟΥΣΤ ΣΤΡΙΝΤΜΠΕΡΓΚ - ΠΡΟΣ ΔΑΜΑΣΚΟΝ ΙΙΙ
Άουγκουστ Στρίντμπεργκ ΠΡΟΣ ΔΑΜΑΣΚΟΝ
ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ
Μετάφραση: Μαργαρίτα Μέλμπεργκ
Ο κεντρικός ήρωας του έργου, ο Άγνωστος, αναζητεί απαντήσεις στα υπαρξιακά του προβλήματα, ερευνά ιδέες και αντιλήψεις που έχουν σχέση με την ύπαρξη μιας ανώτερης δύναμης και αντιδρά στις προλήψεις της χριστιανικής πίστης. Περισσότερα
 
για τους μικρούς μας φίλους
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΡΙΣ - ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΜ!
Κείμενα και ζωγραφιές:
Κατερίνα Κρις
ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΧΜ!
Τι κάνεις όταν σου κατεβαί- νει μια ωραία ιδέα; Λες... «χμ!». Ετοιμάσου λοιπόν να μάθεις σχεδόν τα ΠΑΝΤΑ για τους αόρατους αυτούς συνεργάτες σου: Τα Χμ! Περισσότερα
 
ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ ΣΤΙΛΤΟΝ - ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Τζερόνιμο Στίλτον 22. Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΒΡΟΜΕΡΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ
23. ΕΝΑΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ... ΓΟΥΡΟΥΝΙΕΣ!
24. BOYNO... TA ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ: Ξεκαρδιστικές ιστορίες Ο Τζερόνιμο Στίλτον, ο πιο διάσημος συγγραφέας και δημοσιογράφος της Ποντικονήσου αλλά και ολόκληρου του κόσμου επιστρέφει με τρεις νέες Ξεκαρδιστικές Ιστορίες!
Αυτή τη φορά ο Τζερόνιμο εξιχνιάζει την περίεργη υπόθεση των βρομερών υπονόμων, συντάσσει έναν οδηγό Καλής Συμπεριφοράς και τέλος, πηγαίνει μια εκδρομή γεμάτη απρόοπτα στα περίφημα Ποντικοβούνια. Περισσότερα

Ανακαλύψτε τα βιβλία του Τζερόνιμο, διαβάστε τις πρώτες τους σελίδες, διασκεδάστε με τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του, που έχει φορέσει τα γιορτινά της! Σκουίτ!
http://geronimostilton.com/portal/GR/gr/home/
 
ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ ΣΤΙΛΤΟΝ - ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ 2
Τζερόνιμο Στίλτον
TAΞΙΔΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
2. Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ
Αγαπητοί μου φίλοι, τι λέτε, θα μου κάνετε συντροφιά στη νέα περιπέτειά μου στο Βασίλειο της Φαντασίας;
Θα πραγματοποιήσουμε μια Μεγάλη Αναζήτηση, για να βρούμε το ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ!
Ακολουθήστε με... και θα το ανακαλύψετε κι εσείς!
Σας το εγγυώμαι εγώ, ο Τζερόνιμο Στίλτον!

Ο Ζαμπέτας «ξαναμιλά» για τη ζωή του

Ο Ζαμπέτας «ξαναμιλά» για τη ζωή του: Η βιογραφία που έγραψε η κόρη του με μοναδικές αφηγήσεις για Μελίνα, Βουγιουκλάκη, Χατζιδάκι

Η ίδια του η κόρη Κατερίνα, γράφει μια σπαρταριστή βιογραφία, με αφηγήσεις και γλώσσα που παραπέμπουν άμεσα στο ταπεραμέντο του μεγάλου Γιώργου Ζαμπέτα. Η βιογραφία που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αγκυρα έχει τον τίτλο «Βαθιά στη θάλασσα θα πέσω» και περιλαμβάνει μοναδικές αφηγήσεις του ίδιου του Ζαμπέτα για κορυφαίες στιγμές στη ζωή του και συναντήσεις με μύθους της Ελλάδας και όχι μόνο.
Μεταξύ άλλων γράφει για τον Χατζιδάκι: «Μάντεψε ποιος ήρθε στο μαγαζί» είπε ο Ζαμπέτας μία μέρα στην γυναίκα του. «Ο Μανόλης ο Χατζιδάκις! Το φαντάζεσαι; Κάθησε σε ένα τραπέζι μόνος του και μας άκουσε πολύ προσεκτικά. Ξέρεις, αυτός έχει σπουδάσει μουσική, αλλά τώρα τον βλέπω να σπουδάζει την μπουζουκοκατάσταση και την μπουζουκοϊστορία. Μου φαίνεται πως μας γουστάρει πολύ!».
Ο Μάνος Χατζιδάκις πήγαινε πολύ συχνά στο μαγαζί που έπαιζε ο Ζαμπέτας, ενώ ένα βράδυ πήγε να τον ακούσει με την Μελίνα Μερκούρη, τον Ζυλ Ντασσέν, τον Σπύρο Μερκούρης, τον Γιώργο Φούντα και άλλους. Όπως περιγράφει ο ίδιος ο συνθέτης μέσα από τις καταγεγραμμένες ομιλίες του, έτσι του έγινε η πρόταση να παίξει στη μουσική για την ταινία «Ποτέ την Κυριακή». Ο Ζαμπέτας περιγράφει την πρώτη φορά που άκουσε στο πιάνο το βραβευμένο με Όσκαρ τραγούδι «Τα παιδιά του Πειραιά:
«Ε την άλλη μέρα να τ'απόγευμα να πούμε, ξεκίνησα , πήγα με το μπουζούκι μου στο σπίτι του Μανόλη. Πάμε σε ένα σπίτι, Λεωφόρο Αμαλίας. Σ' ένα σπίτι ψηλό, σ'ενα παλιό αρχοντικό, ανεβήκαμε απάνω "καλώς τον Γιώργο", μου λέει ο Μανόλης. Πάμε μέσα, ήτανε πολλοί μαζεμένοι. Αλλά εμένανε με πήρε και μ'έβαλε μέσα εκεί που υπήρχε ένα πιάνο. Και κάθεται με το πιάνο, βγάζω και κι εγώ το μπουζούκι κι αρχινάει να παίζει. Και μου παίζει "Τα παιδιά του Πειραιά". Αυτό ήτανε. Του λέω, κάτσε να το μάθω. Μία, δύο, τρεις να πούμε, το πέρασε, το παίζα. "Μπράβο ρε Μανόλη} του λέω. "Μπράβο ρε Μανόλη. Ωραίο πράγμα", του λέω, "Πως έτσι; Σ'αρέσει;"μου λέει. "Τι λες ρε Μανόλη του λέω; εκατομμύρια δίσκοι!". Το προαίσθημα ήταν προφητικό.»
Αλλά και για την Βουγιουκλάκη και την άρνησή της να πει ένα τραγούδι του, το Σταλιά Σταλιά που έγινε στη συνέχεια τεράστια επιτυχία από τη Μαρινέλλα, διαβάζουμε στο βιβλίο: «Αρχινάω να παίζω το τραγουδάκι με καμάρι εγώ, να πούμε. Ε ρε Βουγιουκλάκη, λέω. Θα σκίσεις πάλι! Οπου σε μια στιγμή μου λέει: Αυτό είναι; Της λέω, Ναι! Αυτό, μου λέει, να πας να το δώσεις στον Καζαντζίδη να το πει! Και με παρατάει σύξυλο και παίρνει δρόμο και φεύγει. Το αίμα μου από κόκκινο έγινε άσπρο...»
Oργάνωση υλικού και επεξεργασία:Γιώργος Τσάμπρας
ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD ME 20 ΣΠΑΝΙΕΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ
Σελίδες: 520 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Λέσβου σας εύχεται Καλές Γιορτές



EΛΛHNIKH ΔIΣKOΓPAΦIA 2013

Πέτρου Δραγουμάνου
EΛΛHNIKH ΔIΣKOΓPAΦIA 1950 - 2013Ολοι οι ελληνικοί δίσκοι από το 1950 ως σήμερα, σε ένα DVD
11η Εκδοση
Ο πληρέστερος κατάλογος της ελληνικής δισκογραφίας στην ολοκληρωμένη μορφή του.
Ολες οι πληροφορίες για τα 39.500 ελληνικά LPs, CDs και singles που κυκλοφόρησαν από το 1950 ως και τον Δεκέμβριο 2013.
15.500 καλλιτέχνες με βιογραφικό, φωτογραφία και την πλήρη δισκογραφία τους.
39.500 δίσκοι (LPs, CDs, singles) με τους τραγουδιστές, τους συνθέτες, τους στιχουργούς, το εξώφυλλό τους και τα τραγούδια που περιέχουν.
Προσωπικοί δίσκοι και συμμετοχές τραγουδιστών, συνθετών, στιχουργών και συγκροτημάτων.
Δυνατότητα αλφαβητικής ή χρονολογικής κατάταξης των δίσκων τους.
Περιέχει όλα τα LPs, CDs και singles των ελλήνων καλλιτεχνών. Τυπώνει την δισκογραφία τους. Εμφανίζει σύντομο βιογραφικό των καλλιτεχνών και φωτογραφία τους.
Προσωπική δισκογραφία
Αναζήτηση δίσκου από τον τίτλο του ή λέξη του τίτλου.
Αναζήτηση τραγουδιού και σε ποιον δίσκο υπάρχει. Περιέχει πληροφορίες για 84.500 τραγούδια
Αναζήτηση τραγουδιών ενός συνθέτη. Εμφανίζει όλα τα τραγούδια ενός συνθέτη και σε ποιους δίσκους περιέχονται.
Αναζήτηση τραγουδιών ενός στιχουργού. Εμφανίζει όλα τα τραγούδια ενός στιχουργού και σε ποιους δίσκους περιέχονται.
Αναζήτηση τραγουδιών ενός τραγουδιστή. Εμφανίζει όλα τα τραγούδια ενός τραγουδιστή και σε ποιους δίσκους περιέχονται.
Αναζήτηση τραγουδιών ενός συνθέτη και ενός στιχουργού. Εμφανίζει όλα τα κοινά τραγούδια συνθέτη και στιχουργού και σε ποιους δίσκους περιέχονται.
Αναζήτηση δίσκων στους οποίους συνεργάστηκαν δύο καλλιτέχνες, είτε πρόκειται για συνεργασία τραγουδιστή με συνθέτη, είτε συνθέτη με στιχουργό ή άλλο συνδιασμό.
Εμφάνιση όλων των δίσκων μιας εταιρίας ή ενός label και δυνατότητα ταξινόμησης αλφαβητικά ή χρονολογικά.
Εμφάνιση όλων των δίσκων που κυκλοφόρησαν συγκεκριμένο έτος.
Για κάθε δίσκο εμφανίζει το έτος και τον μήνα κυκλοφορίας του, τον τίτλο του, το εξώφυλλό του, τους συνθέτες, στιχουργούς και τραγουδιστές, την εταιρία, τον κωδικό αριθμό του.
Πληροφορεί αν ο δίσκος έγινε χρυσός ή πλατινένιος. Αν είναι ορχηστρικός, soundtrack, τηλεοπτικός, θεατρικός, παιδικός, συλλογή, επανέκδοση κ.α.
Περιλαμβάνονται και οι ελληνικοί δίσκοι που ηχογραφήθηκαν, κατασκευάστηκαν και κυκλοφόρησαν στο εξωτερικό (USA, CANADA, AUSTRALIA, GERMANY κ.α.)
Τρέχει σε Windows XΡ / Vista / Windows 7 / Windows 8
Αποστέλλεται ταχυδρομικά με αντικαταβολή 40 ευρω (περιλαμβάνονται τα ταχυδρομικά έξοδα).
Για παραγγελίες τηλεφωνήστε στο 6932 850519 ή στείλτε email στο
madakos@hol.gr

Επισκευή Laptop από 15€ ΚΑΙ δυνατότητα απόσυρσης για την αγορά νέου Laptop!


Ευτυχισμένο το 2014


Ελπίζουμε ο νέος χρόνος να είναι γούρικος και καλότυχος.
Ευχόμαστε να γεννήσει νέα όνειρα εμπνευσμένα, γεμάτα δημιουργική σκέψη και αντοχές.
Ευτυχισμένο το 2014

Aphrodite's Child - Rain & Tears

Που θα σας βρει ο Νέος Χρόνος;


top menu


-









phone Τηλ.: 211 211 8888 | Βασ. Σοφίας 105-107, 115 21 Αθήνα



MidEast Travel www.mideast.gr E-mail: mideast@mideast.grFax: +30 210 642 6147


ISO 9001:2008 
Αρ. Ειδικού Σήματος Λειτουργίας
ΕΟΤ: 0206Ε61000259300


> Ξεφυλλίστε τα έντυπά μας!

5*Grand Serai|Ημιδιατροφή Spa+2Παιδιά (-50%)


    ¤380 από ¤760
    Έκπτωση : 50%
Πρωτοχρονιά στα Ιωάννινα, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis! Απολαύστε 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Executive δίκλινο δωμάτιο, με 380¤ από 760¤ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή της Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρεται Welcome Package και 1 Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής πισίνας, του Hamam και του Γυμναστηρίου! Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με ένα δημιουργικό πρόγραμμα τις γιορτινές ημέρες, επιτραπέζια παιχνίδια, καθώς και προβολές ταινιών και κινούμενων σχεδίων με την παρουσία παιδαγωγού και νηπιοκόμου! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύσετε 5 γιορτινές ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

¤380 
μόνο!  
  Αξία ¤760
  Έκπτωση 50%
  Κέρδος ¤380

Πρωτοχρονιά στα Ιωάννινα, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis! Απολαύστε 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Executive δίκλινο δωμάτιο, με 380¤ από 760¤ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή της Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρεται Welcome Package και 1 Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής πισίνας, του Hamam και του Γυμναστηρίου! Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με ένα δημιουργικό πρόγραμμα τις γιορτινές ημέρες, επιτραπέζια παιχνίδια, καθώς και προβολές ταινιών και κινούμενων σχεδίων με την παρουσία παιδαγωγού και νηπιοκόμου! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύσετε 5 γιορτινές ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Πήλιο με 92¤ από 184¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο με Πρωινό!
Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Βυζίτσα Πηλίου, στο Ξενοδοχείο Στώικος! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 92¤ από 184¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Βυζίτσα Πηλίου, στο Ξενοδοχείο Στώικος! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 92¤ από 184¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στους Δελφούς με 159¤ από 320¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά με Πρωινό+Δείπνο σε Μπουφέ, σε 4* Ξενοδοχείο!
Φώτα στο Δελφούς, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi μια ανάσα από την Αράχωβα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών με Πρωινό σε Μπουφέ, σε δίκλινο δωμάτιο με 159¤ από 320¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Δείπνο σε Μπουφέ και παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στο Δελφούς, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi μια ανάσα από την Αράχωβα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών με Πρωινό σε Μπουφέ, σε δίκλινο δωμάτιο με 159¤ από 320¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Δείπνο σε Μπουφέ και παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Λίμνη Πλαστήρα με 149¤ από 298¤ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Tζάκι και Σπιτικό Παραδοσιακό Πρωινό!
Πρωτοχρονιά στη Λίμνη Πλαστήρα, στο Ξενώνα Το Πέτρινο! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Παραδοσιακό Πρωινό, με 149¤ από 298¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Σπιτικό Λικέρ σε διάφορες γεύσεις ή τοπικό Κρασί για καλωσόρισμα και οι απογευματινοί καφέδες ή άλλα ροφήματα! Παρέχεται απεριόριστη καύση ξύλων και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πρωτοχρονιά στη Λίμνη Πλαστήρα, στο Ξενώνα Το Πέτρινο! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Παραδοσιακό Πρωινό, με 149¤ από 298¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Σπιτικό Λικέρ σε διάφορες γεύσεις ή τοπικό Κρασί για καλωσόρισμα και οι απογευματινοί καφέδες ή άλλα ροφήματα! Παρέχεται απεριόριστη καύση ξύλων και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πρωτοχρονιά στη Λευκάδα με 269¤ από 540¤ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Eορταστικό Gala+Spa σε Ξενοδοχείο 5*!
Πρωτοχρονιά στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη θάλασσα, με 269¤ από 540¤ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρεται Welcome drink στο Lounge Bar Scorpios, 1 Θεραπεία Προσώπου ή ένα Massage 25 λεπτών και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου για κάθε ημέρα διαμονής! Παιδότοπος σε εσωτερικό χώρο και Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες πολυτέλειας στη Λευκάδα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πρωτοχρονιά στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη θάλασσα, με 269¤ από 540¤ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρεται Welcome drink στο Lounge Bar Scorpios, 1 Θεραπεία Προσώπου ή ένα Massage 25 λεπτών και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου για κάθε ημέρα διαμονής! Παιδότοπος σε εσωτερικό χώρο και Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες πολυτέλειας στη Λευκάδα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πρωτοχρονιά στην Κόρινθο με 275¤ από 550¤ (-50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο!
Πρωτοχρονιά στην Κόρινθο, στο 4 αστέρων King Saron  Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά  έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 275¤ από 550¤ ( Έκπτωση 50%)!  Προσφέρονται κρασί, μπύρες και αναψυκτικά στα γεύματα! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με ζωντανή Μουσική από τον Μιχάλη Κουμιώτη και την ορχήστρα του και Ανήμερα διασκεδάστε με τον Πασχάλη και τους Prestige Band σε ένα χορευτικό party με αξέχαστες επιτυχίες των Olympians και Disco Νon Stop!  Αλλάξτε τον χρόνο με την Κοπή της Βασιλόπιτας και με το Παραδοσιακό σπάσιμο του Ροδιού για Καλή Χρονιά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πρωτοχρονιά στην Κόρινθο, στο 4 αστέρων King Saron Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 275¤ από 550¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται κρασί, μπύρες και αναψυκτικά στα γεύματα! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με ζωντανή Μουσική από τον Μιχάλη Κουμιώτη και την ορχήστρα του και Ανήμερα διασκεδάστε με τον Πασχάλη και τους Prestige Band σε ένα χορευτικό party με αξέχαστες επιτυχίες των Olympians και Disco Νon Stop! Αλλάξτε τον χρόνο με την Κοπή της Βασιλόπιτας και με το Παραδοσιακό σπάσιμο του Ροδιού για Καλή Χρονιά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πρωτοχρονιά στον Βόλο με 339¤ από 680¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
Πρωτοχρονιά στον Βόλο, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 339¤ από 680¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Τσίπουρο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Εορταστικό Gala με Πλούσιο Μπουφέ και συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Παρέχεται Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου και Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών για 5 ώρες καθημερινά! Παρέχεται Early Check In και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πρωτοχρονιά στον Βόλο, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 339¤ από 680¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Τσίπουρο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Εορταστικό Gala με Πλούσιο Μπουφέ και συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Παρέχεται Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου και Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών για 5 ώρες καθημερινά! Παρέχεται Early Check In και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πρωτοχρονιά και Φώτα στον Ισθμό Κορίνθου με 109¤ από 218¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Eορταστικό Gala!
Πρωτοχρονιά και Φώτα στον Ισθμό Κορίνθου, μια ανάσα από το Λουτράκι, στο Isthmia Prime Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο με 109¤ από 218¤ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Πλούσιο Μουσικό Πρόγραμμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πρωτοχρονιά και Φώτα στον Ισθμό Κορίνθου, μια ανάσα από το Λουτράκι, στο Isthmia Prime Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο με 109¤ από 218¤ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Πλούσιο Μουσικό Πρόγραμμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στο Ναύπλιο με 299¤ από 598¤ (-50%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί με Πλήρη Διατροφή, σε δίκλινο δωμάτιο!
Φώτα στο Ναύπλιο, στο 4 αστέρων Amalia Nafplio Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 299¤ από 598¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται κρασί, μπύρες και αναψυκτικά σε όλα τα γεύματα καθώς και κάστανα και καλαμπόκια που ψήνει Καστανάς! Οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό με μοναδικές δραστηριότητες και Παραμύθια με Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες στο Τζάκι! Παρέχεται είσοδος στο Μini Club με εξειδικευμένες παιδαγωγούς και φουσκωτά παιχνίδια, Γιορτινό τρενάκι 14 θέσεων με ράγες και Late Check Out στις 18:00! Χαλαρώστε οικογενειακά και γιορτάστε τα Φώτα απολαμβάνοντας 3 ημέρες στο Ναύπλιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στο Ναύπλιο, στο 4 αστέρων Amalia Nafplio Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 299¤ από 598¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται κρασί, μπύρες και αναψυκτικά σε όλα τα γεύματα καθώς και κάστανα και καλαμπόκια που ψήνει Καστανάς! Οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό με μοναδικές δραστηριότητες και Παραμύθια με Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες στο Τζάκι! Παρέχεται είσοδος στο Μini Club με εξειδικευμένες παιδαγωγούς και φουσκωτά παιχνίδια, Γιορτινό τρενάκι 14 θέσεων με ράγες και Late Check Out στις 18:00! Χαλαρώστε οικογενειακά και γιορτάστε τα Φώτα απολαμβάνοντας 3 ημέρες στο Ναύπλιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στην Κατερίνη Πιερίας με 198¤ από 396¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+ Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
Φώτα στην Κατερίνη Πιερίας, στο 5 αστέρων Mediterranean Village! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 198¤ από 396¤ ( Έκπτωση 50%)!  Ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Διασκεδάστε με ζωντανή Μουσική το Σάββατο το βράδυ στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος υπό επίβλεψη και προβολή ταινιών! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στην Κατερίνη Πιερίας, στο 5 αστέρων Mediterranean Village! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 198¤ από 396¤ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Διασκεδάστε με ζωντανή Μουσική το Σάββατο το βράδυ στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος υπό επίβλεψη και προβολή ταινιών! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
ALL INCLUSIVE τα Φώτα στην Καλαμπάκα με 285¤ από 570¤ (-50%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε 4* Ξενοδοχείο, σε δίκλινο δωμάτιο!
ΑLL INCLUSIVE τα Φώτα στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων, στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 285¤ από 570¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Απεριόριστη κατανάλωση σε αλκοολούχα ποτά, καφέδες, αναψυκτικά, κρασί, αφεψήματα και νερό, καθώς και ζεστά και κρύα σνακ, πίτες, σάντουιτς, ποικιλία από γλυκά, κουλουράκια και κρουασάν, κάστανα και καλαμπόκια!
Εορταστική ατμόσφαιρα με Παραμύθια και Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες στο Τζάκι και ένα μοναδικό Εργοστάσιο Σοκολάτας με σκηνικά, θεάματα, κατασκευές και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους! Μini Club με εξειδικευμένες παιδαγωγούς και φουσκωτά παιχνίδια και Late Check Out στις 18:00! Χαλαρώστε οικογενειακά και γιορτάστε τα Φώτα απολαμβάνοντας 3 ημέρες με φόντο το επιβλητικό τοπίο!
Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
ΑLL INCLUSIVE τα Φώτα στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων, στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 285¤ από 570¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Απεριόριστη κατανάλωση σε αλκοολούχα ποτά, καφέδες, αναψυκτικά, κρασί, αφεψήματα και νερό, καθώς και ζεστά και κρύα σνακ, πίτες, σάντουιτς, ποικιλία από γλυκά, κουλουράκια και κρουασάν, κάστανα και καλαμπόκια! Εορταστική ατμόσφαιρα με Παραμύθια και Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες στο Τζάκι και ένα μοναδικό Εργοστάσιο Σοκολάτας με σκηνικά, θεάματα, κατασκευές και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους! Μini Club με εξειδικευμένες παιδαγωγούς και φουσκωτά παιχνίδια και Late Check Out στις 18:00! Χαλαρώστε οικογενειακά και γιορτάστε τα Φώτα απολαμβάνοντας 3 ημέρες με φόντο το επιβλητικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Mάνη με 109¤ από 220¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
Πρωτοχρονιά και Φώτα στην Αρεόπολη της Μάνης, στο ITILO Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 109¤ από 220¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Τσίπουρο και μια Πιατέλα με Tυριά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πρωτοχρονιά και Φώτα στην Αρεόπολη της Μάνης, στο ITILO Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 109¤ από 220¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Τσίπουρο και μια Πιατέλα με Tυριά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Λίμνη Πλαστήρα, με 219¤ από 440¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι και Πρωινό!
Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Λίμνη Πλαστήρα, στο Υψίβατον Mountain Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι και Πρωινό, με 219¤ από 440¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες με φόντο το τοπίο της λίμνης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Λίμνη Πλαστήρα, στο Υψίβατον Mountain Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι και Πρωινό, με 219¤ από 440¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες με φόντο το τοπίο της λίμνης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πρωτοχρονιά και Φώτα στην Κύμη με 149¤ από 298¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή και Θέα στη Θάλασσα!
Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Kymi Palace Hotel, στην Κύμη Ευβοίας! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα, με 149¤ από 298¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παραμονή Πρωτοχρονιάς και Φώτων παρέχεται Εορταστικός Μπουφές με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες στην όμορφη Κύμη! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Kymi Palace Hotel, στην Κύμη Ευβοίας! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα, με 149¤ από 298¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παραμονή Πρωτοχρονιάς και Φώτων παρέχεται Εορταστικός Μπουφές με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες στην όμορφη Κύμη! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
φώτα στο Καρπενήσι με 219¤ από 520¤ (-58%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
Φώτα στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa!  Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 219¤ από 520¤ ( Έκπτωση 58%)! Παρέχεται ένα Massage διάρκειας 20 λεπτών ή μία Θεραπεία Προσώπου της επιλογής σας καθώς και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 219¤ από 520¤ ( Έκπτωση 58%)! Παρέχεται ένα Massage διάρκειας 20 λεπτών ή μία Θεραπεία Προσώπου της επιλογής σας καθώς και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!