Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Πέρασε και η ΔΕΘ, στην οποία είδαμε και ακούσαμε την κάθε μπούρδα από τους πολιτικούς που βρεθήκαν εκεί, πέρασε η «περίοδος σωτηρίας» της χώρας η οποία είχε διάρκεια τόση, όση και το πρωθυπουργικό ταξίδι και η συνέντευξη τύπου που έδωσε τόσο αυτός, όσο και το συνεταιρακι του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, πέρασαν όλα αυτά, έκλεισαν οι κάμερες, και τώρα μιλούν τα πραγματικά ΑΦΕΝΤΙΚΑ της χώρας, ΤΩΡΑ, μετά από τα παραμύθια και τις ελπίδες, και το βγαίνουμε από την κρίση, έρχεται η πραγματικότητα την οποία φυσικά θα την πληρώσουμε ΟΛΟΙ εμείς, οι μικροί, οι απλοί, γιατί οι γραβατωμενοι, δεν τρέχει τίποτα, θα πάρουν δρόμο σύντομα, έχοντας κάνει τη «σερμαγιά» τους στις πλάτες μας, και έχοντας καταστρέψει τη χώρα.
Δυστυχώς, ακόμα και μετά τις απανωτές καρπαζιές που τρώμε από την κυβέρνηση των ξένων, υπάρχουν ακόμα αφελείς που ελπίζουν σε ελαφρύνσεις, ελπίζουν σε όλα όσα υποσχεθήκαν οι ΨΕΥΤΕΣ.
Έχει ενδιαφέρον, να ρίξουμε μια ματιά στην επικαιρότητα, γιατί ο Έλληνας έτσι και φορέσει κομματικές παρωπίδες, δεν τις βγάζει με τίποτα, είναι σαν να τις κολλάρει με  λόγκο.
«ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
Ναυάγησε και η διάσκεψη για το χρέος. Έρχονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Οι Γερμανοί υποχρέωσαν την Ελλάδα να απόσχει από την ψηφοφορία στον ΟΗΕ για τον έλεγχο των ξένων τοκογλύφων και του δημόσιου χρέους!
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ διάρκειας και ευθύνης θεωρούν τη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, οι Γερμανοί, το ΔΝΤ και η τρόικα και γι αυτό ακυρώνουν τη συνδιάσκεψη για το χρέος που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στα μέσα Νοεμβρίου στην Ουάσιγκτον!...
Η απόφαση έχει σχέση με την πολιτική ρευστότητα που επικρατεί στην Ελλάδα και τη βέβαιη πλέον εκτίμηση σε Αμερική και Ευρώπη ότι πολύ σύντομα πρωθυπουργός της Ελλάδας θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας.
Δεν είναι τυχαίο ότι την ίδια ώρα που το ΔΝΤ δηλαδή οι Αμερικανοί αδειάζουν στην κυριολεξία τον Έλληνα πρωθυπουργό που πανηγύριζε πρόσφατα για τη διάσκεψη χρέους που θα γινόταν επιχειρώντας να κεφαλαιοποιήσει πολιτικά αυτή την πρωτοβουλία που ναυάγησε τώρα, τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα όπως το CNBC προβάλουν με εγκωμιαστικά σχόλια τον Αλέξη Τσίπρα.
Το κλίμα για την ελληνική κυβέρνηση σε Ευρώπη και Αμερική άλλαξε ριζικά τις τελευταίες ημέρες. Μια σειρά δημοσκοπήσεων εμφανίζουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ να έχουν υποστεί ακατάσχετη αιμορραγία ψηφοφόρων.
Αλλαγή της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί είναι αδύνατη, σύμφωνα με τους επικοινωνιολόγους, γιαυτό όλοι προβλέπουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, το αργότερο μέχρι τον Ιανουάριο. Το μπάχαλο που επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο μπορεί να επιταχύνει την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία…..»
Το άρθρο, λέει και άλλα πολλά και φωτογραφίζει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, έξω από …. «τροχιές ανάπτυξης», «εξόδους στις αγορές», και κολοκύθια με τη ρίγανη που μας τάιζαν οι «κυβερνώντες», η καλύτερα, που προσπαθούσαν να μας ταΐσουν για να παρατείνουν την παραμονή τους στις καρέκλες τους.
Προσπαθούσαν και προσπαθούν να μας ταΐσουν άχυρο γιατί μας αντιμετωπίζουν σαν ΖΩΑ, και καλά κάνουν αφού ΕΜΕΙΣ το επιτρέπουμε, και δεν τους έχουμε στείλει ΟΛΟΥΣ στο διάολο και ακόμα παραπέρα, αν και ούτε ο διάολος πρόκειται να τους δεχτεί τόσο ΑΧΡΗΣΤΟΙ που είναι.
ΑΔΕΛΦΙΑ, πάρτε το χαμπάρι, καμιά αλήθεια δεν υπάρχει μέσα σε όλα όσα μας λένε οι πολιτικοί. Δε λέω, υπάρχουν ακόμα κάποιοι λίγοι, δε με ενδιαφέρει το χρώμα και το κόμμα, που είναι σωστοί, που ΜΠΟΡΟΥΝ να προσφέρουν στον τόπο, αλλά δυστυχώς, οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ είναι περισσότεροι, και τους τρώνε στη στροφή.
Έρχονται ακόμα πιο δύσκολες μέρες.
Μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας, γιατί ακόμα και σε εκλογές να πάμε, και να αλλάξουμε κυβέρνηση, και και και, θα μας πάρει πολλά χρόνια για να κλείσουμε τις πληγές μας.
Τα κατάφεραν καλά. Η τακτική της καμένης γης πέτυχε απόλυτα, σε αυτήν προστέθηκε και το ξεπούλημα της χώρας, και ολοκληρώθηκε η αποστολή τους.
Αυτοί είναι εξασφαλισμένοι για πέντε γενεές. Με εμάς όμως τι γίνεται, που από νοικοκυραίους μας κατάντησαν ζητιάνους;

Βασίλης Τσούγκαρης

6 ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑΣΟΥΛΑ ΤΣΙΛΙΜΕΝΗ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΓΟΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Ο Λαλού θα πάει σχολείο της Σγουρής Γεωργιάδη

Εικονογράφηση : Κωνσταντίνα Ζαφείρη
«Πρώτη φορά σχολείο; Αποκλείεται!»

Ο Λαλού, το μικρό ρακούν, κατάφερνε με χίλιες πονηριές να μην αποχωρίζεται το σπίτι, τα παιχνίδια και τη μαμά του. Πώς όμως ήταν να είναι το μοναδικό ζωάκι που δεν πήγαινε στο σχολείο; Ο χρόνος περνούσε όλο και πιο δύσκολα χωρίς φίλους, χωρίς παρέα. Αφήστε που όλα τα ζωάκια μάθαιναν τόσα καινούργια πράγματα εκεί, και ο Λαλού δεν μπορούσε να συμμετέχει στα παιχνίδια τους.
Τι λέτε, τελικά θα αποφασίσει ο Λαλού να πάει σχολείο;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ
Τα αινίγματα της αλφαβήτας της Ρούλας Παπανικολάου

Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια
Τα αινίγματα της αλφαβήτας είναι 24 ποιηματάκια. Από κάθε ποιηματάκι λείπει μια λέξη που είναι και η λύση του αινίγματος. Προσπαθώντας τα παιδιά να βρουν τη λύση, συνδέουν εικόνες και λέξεις, ανακαλύπτουν τα γράμματα, αναγνωρίζουν τις «φωνούλες» των γραμμάτων.
Ένας ευχάριστος και πρωτότυπος τρόπος για να εξοικειωθούν τα παιδιά με τον γραπτό λόγο, την ανάγνωση και τη γραφή.
Κέρδισε τον λαγό
σε σπουδαίο αγώνα
η...

Για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ
Ο κύριος ΜΠΟΥ στον παιδικό σταθμό της Τασούλας Τσιλιμένη

Εικονογράφηση: Διατσέντα Παρίση
Η κατάκτηση της γνώσης σε αυτή την ηλικία του παιδιού είναι σημαντικό να γίνεται μέσω του παιχνιδιού. Γι’ αυτό και το βιβλίο αυτό σχεδιάστηκε με τρόπο αφηγηματικό. Ο Μπου είναι ο ήρωας που θα ξεναγήσει το παιδί στο βιβλίο και θα το οδηγήσει να ανακαλύψει και να μάθει τις βασικές έννοιες και γνώσεις που θα πρέπει να κατέχει στην ηλικία του. Έμφαση δίνεται στην καλλιέργεια της προφορικής έκφρασης του παιδιού, στην κατάκτηση του λεξιλογίου και στην εξάσκηση της παρατηρητικότητας και της κριτικής ικανότητάς του. Κάθε δραστηριότητα έχει τον χαρακτήρα του παιχνιδιού και προσφέρει ερεθίσματα ώστε το παιδί να κατακτήσει γνώσεις για:
• τα χρώματα
• τα σχήματα
• τους αριθμούς
• τον προσανατολισμό στον χώρο
• τη διατροφή
• το ζωικό βασίλειο
• τις εποχές
• τη σωστή συμπεριφορά
• τον κοινωνικό περίγυρο.
Είναι σημαντικό ο ενήλικας, ως διαμεσολαβητής, να έχει υπόψη του ότι κάθε παιδί έχει τις δικές του δυνατότητες και τους δικούς του ρυθμούς, γεγονός που επιβάλλει σεβασμό προς το παιδί.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ
Ο κύριος ΜΠΟΥ στα προνήπια της Τασούλας Τσιλιμένη

Εικονογράφηση: Διατσέντα Παρίση
Ο καλύτερος τρόπος για να ανταποκριθεί ένα παιδί σε προσκλήσεις συμμετοχής του σε δραστηριότητες είναι το παιχνίδι. Το παρόν βιβλίο είναι σχεδιασμένο με τρόπο ώστε να δημιουργεί ένα πνεύμα αδημονίας και ενδιαφέροντος για να ασχοληθεί το παιδί με τις δραστηριότητες. Η ιστορία που προηγείται αποτελεί το ερέθισμα για αυτόνομη και ενδιαφέρουσα συμμετοχή. Είναι αυτή που αποτελεί το κέντρο προσωπικού ενδιαφέροντος του παιδιού και το νόημα για να ασχοληθεί με τις εφαρμογές που προτείνονται. Όλες οι προτάσεις είναι σχεδιασμένες με βάση τις σύγχρονες παιδαγωγικές και επιστημονικές μεθόδους, ώστε να αναπτύσσεται η κριτική σκέψη του παιδιού και η γνώση να οικοδομείται με τακτικές και πρακτικές δοκιμασμένες και κυρίως μέσα σε ένα πνεύμα ψυχαγωγίας.
Κάθε δραστηριότητα έχει νόημα και οδηγεί στην κατάκτηση της γνώσης. Αφορούν δε σε όλα τα μαθησιακά πεδία και κινούνται στον άξονα της διαθεματικότητας. Τα παιδιά ζωγραφίζουν, χρωματίζουν, μετρούν, κατανοούν έννοιες αιτιότητας, γνωρίζουν το κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον, γνωρίζουν συμπεριφορές, αναπτύσσουν την αυτοεκτίμησή τους, ευαισθητοποιούνται σε σύγχρονα ζητήματα, εντάσσονται ομαλά στο κοινωνικό περιβάλλον και μαθαίνουν τις συνεργατικές διαδικασίας. Επίσης, μαθαίνουν να ενεργοποιούν και να αξιοποιούν τους μηχανισμούς μάθησης, να ρωτούν το «πώς» και το «γιατί».
Είναι σημαντικό ο ενήλικας, ως διαμεσολαβητής, να έχει υπόψη του ότι κάθε παιδί έχει τις δικές του δυνατότητες και τους δικούς του ρυθμούς, γεγονός που επιβάλλει σεβασμό προς το παιδί.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ
Ο κύριος ΜΠΟΥ στο νηπιαγωγείο της Τασούλας Τσιλιμένη

Εικονογράφηση Διατσέντα Παρίση
Το βιβλίο αυτό, βασισμένο σε σύγχρονες παιδαγωγικές αρχές, αποτελεί ένα ευχάριστο εκπαιδευτικό βοήθημα για τα παιδιά του νηπιαγωγείου. Όλες οι δραστηριότητες έχουν ένα νόημα για τα παιδιά που δουλεύουν διασκεδάζοντας άλλοτε μόνα τους άλλοτε με τη βοήθεια του ενήλικα. Οδηγός και εμψυχωτής τους ο κύριος Μπου, ήρωας που έχουν αγαπήσει ιδιαίτερα τα παιδιά.
Περιλαμβάνει:
• ιστορίες, εικόνες που βοηθούν τα παιδιά στην ανάπτυξη του προφορικού και γραπτού λόγου
• δραστηριότητες εισαγωγής στην ανάγνωση και γραφή
• δραστηριότητες ώστε να αναπτύξουν τη βιβλιοφιλία
• δραστηριότητες για την κατάκτηση των πρώτων εννοιών σχετικά με τους αριθμούς και τα μαθηματικά
• δραστηριότητες γνωριμίας και εισαγωγής σε βασικές δομές της κοινωνίας
• ασκήσεις για να αναπτύξουν την κριτική τους ικανότητα
• ασκήσεις ζωγραφικής
• παιχνίδια μνήμης, παρατήρησης και αυτοαντίληψης.
Είναι σημαντικό ο ενήλικας, ως διαμεσολαβητής, να έχει υπόψη του ότι κάθε παιδί έχει τις δικές του δυνατότητες και τους δικούς του ρυθμούς, γεγονός που επιβάλλει σεβασμό προς το παιδί.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ
Ο κύριος ΜΠΟΥ μαθαίνει να γράφει και να διαβάζει της Τασούλας Τσιλιμένη

Εικονογράφηση: Διατσέντα Παρίση
Ο τρόπος με τον οποίο το παιδί θα έρθει σε επαφή με δραστηριότητες ανάγνωσης και γραφής είναι σπουδαίας σημασίας. Το παρόν βιβλίο έχει σχεδιαστεί με τις πλέον σύγχρονες παιδαγωγικές αρχές, ώστε να βοηθήσει τα παιδιά να κάνουν με σωστό τρόπο τα πρώτα τους βήματα στην ανάγνωση και στη γραφή. Η διαδικασία είναι ευχάριστη και προκαλεί το ενδιαφέρον του ίδιου του παιδιού για να συνεχίσει, καθώς σελίδα τη σελίδα εξελίσσεται μια νέα περιπέτεια του αγαπημένου τους ήρωα, του κύριου Μπου. Το βιβλίο έχει σχεδιαστεί και βασίζεται στις πλέον σύγχρονες παιδαγωγικές απόψεις για τον εγγραμματισμό των παιδιών της Προσχολικής Εκπαίδευσης.
Μέσα από τις δραστηριότητες το παιδί:
• εξασκεί αρχικά τη λεπτή κινητικότητα του χεριού με γραμμές και σχήματα
• συνδέει φωνήματα/γράμματα
• ευαισθητοποιείται φωνολογικά
• μαθαίνει να γράφει τα γράμματα με τη σωστή φορά σε περιορισμένο χώρο
• διασκεδάζει με τις περιπέτειες του Μπου
• αποκτά τα κατάλληλα εφόδια ώστε να ενταχθεί με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο στο Δημοτικό.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 76
10680 Αθήνα
Τηλ: 210 3808455, 210 3808445
email info@diaplasibooks.gr
website: www.diaplasibooks.gr

POLMAR NAVY-011F VHF MARINE - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

POLMAR NAVY-011F VHF MARINE PORTABLE 

MARINE VHF φορητός πομποδέκτης αβύθιστος 
Νέος φορητός πομποδέκτςη VHF marine,επιπλέει σε περίπτωση τυχαίας πτώσης στο νερό, μπορεί εύκολα να ανακτηθεί και το κίτρινο χρώμα κάνει τον ασύρματο σαφώς εμφανή στη θάλασσα.
Με τη λειτουργία δόνησης του είναι δυνατόν να στραγγίξει το νερό μακριά από το ηχείο.
Εύκολο στη χρήση, το Polmar NAVY-011 είναι το ιδανικό φορητό VHF για επαγγελματική χρήση ή για σκάφη αναψυχής.
•Όλα τα διεθνή κανάλια
•Υψηλή / χαμηλή επιλογή ισχύος
•Επιπλέει στο νερο και αδιάβροχο σύμφωνα με JIS-7
•Χαρακτηριστικό BURP - Επιτρέπει στον χειριστή να απομακρύνει το νερό από το εσωτερικό του speaker.
•PLL (Phase Lock Loop) Ελεγχόμενο Κύκλωμα - Ακριβής και σταθερή επιλογή καναλιού.
• Ρυθμιζόμενο Squelch
•Διπλή / Σάρωση : αφήστε να επιλέξετε την υποδοχή ενός προγραμματισμένου καναλιού ή να σαρώσετε όλα τα υπάρχοντα κανάλια.
•16 Διακόπτης καναλιών
• Κανάλια μνήμης
•Dual Watch και Tri-Watch
•Key-lock
•Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό
•Ένδειξη S-meter ισχύος σηματος TX και RX
•Ένδειξη στάθμης μπαταρίας
•Li-ion μπαταρία
•Υποδοχή κεραίας SMA
• Παραδίδεται με: 7,4 V-1000mAh Li-ion μπαταρία (με υποδοχή DC για τη φόρτιση μόνο τρέχον εργαλείο), 12V αναπτήρα, προσαρμογέα για τη φόρτιση, λουρί καρπού, κλιπ ζώνης, κεραία καουτσούκ και εγχειρίδιο χρήσης
TECHNICAL SPECIFICATIONS
Channels All international channels
Frequency range - TX: 156.025 ~ 157.425MHz - RX: 156.300 ~ 162.000MHz
RF power 6W high - 1W low
Modulation FM
Audio distortion 5%
Power supply 7.4Vcc/1000mAh battery pack
Sensivity 0,3µV (12dB SINAD)
Squelch sensivity Soglia -12 dB µV (EMF)
Audio output 250mW a 5%THD
Operating temperature da -15°C a +55°C
Antenna impedance 50 Ohm
Dimension 157 × 65 × 40 mm (H x W x D)
Weight 280g battery included
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ-ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 13 και 14 του Σεπτέμβρη οι εκδηλώσεις τους Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης . Πιο συγκεκριμένα , στο Περίπτερο 8 και στην αίθουσα «Ν. Γερμανός» έγινε η ημερίδα με θέμα την «Διατροφική Αξία του Κρέατος στην παιδική ηλικία με εισηγητές τον κ.κ. Ιωάννη Αμβροσιάδη, καθηγητή Κτηνιατρικής του ΑΠΘ και διευθυντή του Τομέα Υγιεινής και Τεχνολογίας Ζωϊκής Προέλευσης, του κ.κ Διονύση Χανιωτάκη Καθηγητή Παιδιατρικής και Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκρατείου και τη διατροφολόγο κ.κ. Κατερίνα Μιχαλάκα.

Ο πρόεδρος του Σωματείου κ.κ. Δημήτρης Γκαρμπούνης και ο γενικός γραμματέας κ.κ. Σάββας Κεσίδης προλόγισαν την Ημερίδα και ευχαρίστησαν άπαντες για την παρουσία τους. Παράλληλα τόνισαν ότι θα γίνουν και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις με δεδομένο ότι το σωματείο το 2015 θα κλείσει τα 100 χρόνια λειτουργίας και δράσης.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι κ.κ Γιώργος Ορφανός, Υπουργός Μακεδονίας –Θράκης, ο κ.κ. Μιχάλης Ζορπίδης, πρόεδρος του ΕΕΘ, ο κ.κ. Θωμάς Χαρίσης, πρόεδρος της ΠΟΚΚ, η κ.κ. Μίνα Μπόρη , πρόεδρος του ΠΕΚΔΥ, ο κ.κ Θωμάς Ζιώγας, πρόεδρος της ομοσπονδίας Εμπόρων Βέροιας, ο κ.κ.Γιάννης Τσέρνος, πρόεδρος Ένωση Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων Μακεδονίας-Θράκης και Θεσσαλίας, ο κ.κ. Θεόφιλος Κεσίδης, Επίτιμος πρόεδρος του Σωματείου, ο κ. Γεωργάκος, Ομότιμος Καθηγητής της Κτηνιατρικής και πλήθος άλλων.
Και τρεις ομιλητές μέσα από τις επιστημονικές αναλύσεις του και τεκμηριωμένες απαντήσεις του ο καθένας μέσα από τη δική τους θεματική ενότητα φρόντισαν να ενημερώσουν για τη διατροφική αξία του κρέατος και για το πόσο αναγκαία στα παιδιά είναι η σωστή, υγιής και ελληνικής προέλευση διατροφή μέσω όλων των ειδών του κρέατος. Ακολούθησαν ερωτήσεις πάνω σε διάφορα θέματα από τους παρευρισκομένους, ενώ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μιχάλης Ζορπίδης τόνισε σχετικά. «Το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης είναι από τα πιο δραστήρια και ζωντανά σωματεία που είναι υπό τη αιγίδα μας. Παρακολουθήσαμε μία πολύ χρήσιμη ημερίδα και μάθαμε πολλές πληροφορίες για τη διατροφή μας από ειδικούς επιστήμονες».
Την Κυριακή έξω από το Περίπτερο 8 έγιναν επιδείξεις «Κρέας και Κρεατοσκευάσματα». Μέσα σε ένα τρίωρο και με την παρουσία αρκετού κόσμου , η ομάδα επίδειξης του Σωματείου αποτελούμενη από το ΣΕΦ και κρεοπώλη Λάζαρο Ράπτη, αλλά και τους συναδέλφους Χρήστο Σκευαράκη, Μιχάλη Μαγδάκη, Λάκη Καλαμπάκα, Νίκο Μπαλαμπανίδη, αλλά και τη Σοφία Κιλιγκαρίδου, παρουσίασαν πάνω από 30 είδη κρεατοσκευασμάτων βασιζόμενα σε κρέας (κυμά, κοτόπουλο, μοσχάρι, σνίτσελ, ρολό, ψαρονέφρι, γόνδολα, τηγανιά, μπιφτέκια, εξοχικό και πολλά άλλα), τα οποία και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κόσμου για πάνω από τρεις ώρες.
Παρά την πολύ ζέστη, η επίδειξη κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου και ήταν μία από τις ατραξιόν εκδηλώσεις της ΔΕΘ για την τελευταία ημέρα λειτουργίας της.
Το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει τις δράσεις του με αμείωτο ενδιαφέρον.
Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), αλλά και την ιστοσελίδα μας (www.somateiokreopolon.gr)

Zbigniew Preisner: 'Τα Ημερολόγια της Ελπίδας' featuring Lisa Gerrard στις 18 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο

Zbigniew Preisner: 'Τα Ημερολόγια της Ελπίδας' για ορχήστρα εγχόρδων, χορωδία και σολίστες - Lisa Gerrard (contralto), Archie Buchanan (boy soprano), Konrad Mastyło (piano) & Adam Klocek (cello); σε σύνθεση και υπό την διεύθυνση του Zbigniew Preisner, με ένα libretto του Zbigniew Preisner βασισμένο στα ημερολόγια και τα ποιήματα των παιδιών θυμάτων του Ολοκαυτώματος.
Το νέο σημαντικό έργο, σε πέντε μέρη του Preisner παρουσιάζει την Lisa Gerrard των Dead can Dance στον πρωταγωνιστικό ρόλο και το αγόρι soprano, Archie Buchanan σε δύο κομμάτια μουσικής δωματίου. Το ‘Diaries of Hope’ κυκλοφόρησε σε CD, σε βινύλιο και ψηφιακά, είχε τις παγκόσμιες πρεμιέρες του στο Βρότσλαβ και το Λονδίνο στην διάρκεια του Οκτωβρίου του 2013 και είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται στην Ελλάδα σαν ένας φόρος τιμής για τα 70 χρόνια μνήμης του Ολοκαυτώματος. Στην παράσταση που θα παρουσιάσουν στο Ηρώδειο στις 18 Σεπτεμβρίου, θα συμμετέχει η 42μελής Συμφωνική Ορχήστρα και η 24μελής μεικτή χορωδία της ΝΕΡΙΤ.
http://www.youtube.com/watch?v=pirQMidxws4#t=67
http://www.youtube.com/watch?v=n8xoJqRPN2w#t=93
"Υπό την διεύθυνση του Preisner, η εμμονική χορωδιακή και ορχηστρική υποστήριξη στις λεπτών αποχρώσεων, αξέχαστες φωνές της Lisa Gerrard και του Archie Buchanan ήταν αψεγάδιαστη, αντανακλώντας κάθε λεπτό χρωματισμό της παλέτας του Ημερολογίου. Ο Preisner πέτυχε ένα ιστορικό θρίαμβο που έχει ένα αντίκτυπο πέρα από τη μόνιμη επευφημία της βραδιάς και τα κινούμενα encores στο τέλος. ‘Τα Ημερολόγια της Ελπίδας’ είναι φορτωμένα με την βαθύτερη ανθρωπιά και παρά την οδύνη που εκφράζουν, θα παραμένουν για πάντα εμψυχωτικά".  Morning Star
Ο Zbigniew Preisner είναι ο κορυφαίος συνθέτης κινηματογραφικής μουσικής της Πολωνίας και θεωρείτε ένας από τους εξέχοντες συνθέτες κινηματογραφικής μουσικής της γενιάς του. Για αρκετά χρόνια ο Preisner απόλαυσε την στενή συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Krzysztof Kieslowski. Ανάμεσα σε πολλά βραβεία και μνείες ο Preisner έλαβε το βραβείο Silver Bear από το Berlin Film Festival το 1997, δύο βραβεία Césars από την Γαλλική Ακαδημία Κινηματογράφου  – ένα το 1996 για την ‘Elisa’ του  Jean Becker και ένα το 1995 για το ‘Three Colours Red’ – και τρεις συναπτές μνείες ως ο πιο σπουδαίος συνθέτης κινηματογραφικής μουσικής στα Βραβεία του Συνδέσμου Κριτικών στο Los Angeles το 1991, το 1992 και το 1993. Ο Preisner είναι μέλος της Γαλλικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και το 1992 έλαβε το βραβείο του Υπουργού Εξωτερικών για τα εξαιρετικά επιτεύγματα στην παρουσίαση του Πολωνικού πολιτισμού στο εξωτερικό. Τον Οκτώβριο τιμήθηκε από το International Eurasia Film Festival με το βραβείο για την συνεισφορά του στον κινηματογράφο και τις τέχνες.     http://www.preisner.com/

Η Lisa Gerrard, η Αυστραλή μουσικός, τραγουδίστρια που αναδείχτηκε ως μέλος του μουσικού σχήματος των Dead Can Dance με μουσικό συνεργό τον Brendan Perry. Από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της, το 1981, η Gerrard έχει ασχοληθεί με ένα ευρύ φάσμα έργων.  Έχει τιμηθεί με Golden Glove Award για το score της ταινίας Gladiator, στο οποίο συνεργάστηκε με τον Hans Zimmer. Κέρδισε  το βραβείο για το Feature Film Score της Χρονιάς στα APRA Screen Music Awards για το συναρπαστικό score που έγραψε για το Burning Man του Jonathan Teplitzky το 2012. Εκτός από το τραγούδι, είναι μία μουσικός για ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς της, πιο γόνιμα και πληθωρικά χρησιμοποιώντας το yanggin (ένα Κινέζικο σφυρήλατο σαντούρι). Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Lisa Gerrard συνεργάζεται με τον Preisner.      http://www.lisagerrard.com/

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ

Διακεκριμένη Ζώνη: 70 €
A΄ Ζώνη: 55 €
Β΄ Ζώνη: 45 €
Γ΄ Ζώνη: 35 €
ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ
Γενική είσοδος: 25 €
Εκπτωτικά: 20 € (Φοιτητικά – Ανέργων)
* Τα εκπτωτικά εισιτήρια διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 210 7234567
-
Online: www.ticketservices.gr
και σε όλα τα καταστήματα
PUBLIC

Πού στην Ελλάδα βρίσκεται ο μεγαλύτερος καταρράκτης σοκολάτας;


Δείτε φωτογραφίες από το πρώτο Μουσείο Σοκολάτας στην Ελλάδα.

Μόνο για αυτή την εβδομάδα -20% σε όλους τους Servers


Συλλογή υπογραφών κατά της αργής σύνδεσης στο Internet

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις
Συλλογή υπογραφών κατά της αργής σύνδεσης στο Internet
Πώς είναι να σβήνεις το προφίλ σου στο Facebook

Δωρεάν internet, laptop και tablet για όσους πήραν το κοινωνικό μέρισμα

Λωρίδα στο πεζοδρόμιο για... εθισμένους με το κινητό

Τα παιδιά του Στιβ Τζομπς δεν είχαν ipads

Η εξέλιξη των κινητών τηλέφωνων από το 1916 μέχρι σήμερα (φωτογραφίες)

Tζόε Κοστέλο : Παραλίγο να γίνει CEO στην Apple, την Yahoo και την Google

Γήπεδο στη Βραζιλία φωταγωγείται από την ενέργεια των παικτών

Προσκυνώ τή χάρη σου Λαε μου -

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΡΙΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 15-09-14/21 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1007 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ
1016 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ.
ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 22.00 ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ
4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΔΕΛΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 36.30 ΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΕΩΣ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 2 ΕΩΣ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΕΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.10 ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΕΩΣ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΕΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΕΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16-09-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 16-09-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 2 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 17-09-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ
ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ , ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 3 ΜΕ 4, ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.

Tρίκαλα Κορινθίας 3Mέρες KAI τα 2Ατομα με 95€

Ekdromi.gr

Το Σαλέ των Χρωμάτων - Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας

Τρίκαλα Κορινθίας με 95€ από 190€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

95€ από 190€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, στο Σαλέ των Χρωμάτων σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Λικέρ στο δωμάτιο για καλωσόρισμα, δωρεάν αναψυκτικά και νερό στο δωμάτιο και παρέχεται Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 ευχάριστες και ξεκούραστες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€95 από €190 Κέρδος €95 Έκπτωση 50%
Το Σαλέ των Χρωμάτων - Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας
Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας


Περισσότερες Προσφορές

Ιωάννινα με 165€ από 330€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Executive δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€165 από €330 -50%
5* Epirus Palace Hotel
Ιωάννινα
165€ από 330€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στο 5 αστέρων Epirus Palace Hotel, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό) σε Executive δίκλινο δωμάτιο στα Ιωάννινα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πόρτο Χέλι με 159€ από 318€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€159 από €318 -50%
Nautica Bay Hotel - Πόρτο Χέλι
Πόρτο Χέλι
159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) στο Nautica Bay Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο στο Πόρτο Χέλι! Προσφέρονται Αναψυκτικά, Κρασί σε ποτήρι και Νερό σε καράφα κατά την διάρκεια των γευμάτων! Προσφέρονται Αθλητικές και άλλες Δραστηριότητες και Παιχνίδια καθημερινά καθώς και Δωρεάν Ομπρέλες και Ξαπλώστρες! Για τους μικρούς μας φίλους προσφέρεται Ελεύθερη Είσοδος στο Παιδικό κλαμπ "Αστερίας" με την επίβλεψη παιδαγωγού και Παιδική Χαρά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την γιορτή της Αρμάτας!

All Inclusive στην Πρέβεζα με 258€ από 516€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€258 από €516 -50%
Preveza Sunset Beach Hotel - Πρέβεζα
Πρέβεζα
ALL INCLUSIVE στο Preveza Sunset Beach Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα εώς 2 ετών στην Πρέβεζα σε δίκλινο δωμάτιο, με 258€ από 516€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με Live Action Cooking, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρες, Καφέδες, Αφεψήματα, Παγωτά, Ποτά και Snacks! Για τους μικρούς μας φίλους καθημερινά παρέχεται παιδική απασχόληση στο Mini Club από εξειδικευμένους Έλληνες παιδαγωγούς με πολλές δραστηριότητες, θερινό παιδικό σινεμά καθώς και Παιδότοπος με φουσκωτά ξηράς! Παρέχονται ξαπλώστρες με τραπεζάκι και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία, καθημερινά μαθήματα γυμναστικής pilates, yoga, aqua aerobic κ.α και παιχνίδια στην άμμο για όλες τις ηλικίες από έμπειρο γυμναστή! Μία φορά την εβδομάδα Ζωντανή Μουσική με έντεχνο ρεπερτόριο! Απολαύστε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης επάνω στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ρίο με 245€ από 490€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Πλήρη Διατροφή+Κρασί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€245 από €490 -50%
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
Ρίο
245€ από 490€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 11 ετών, στο 4 αστέρων Porto Rio Hotel & Casino μέλος των STAR HOTELS, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) ΚΑΙ Κρασί σε όλα τα γεύματα, σε δίκλινο δωμάτιο στο Ρίο! Aπολαύστε 4 ημέρες πολυτέλειας δίπλα στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Άνδρος με 79€ από 160€ (-51%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€79 από €160 -51%
Andros Holiday Hotel - Άνδρος
Άνδρος
79€ από 160€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Άνδρο μόλις 15 μέτρα από το κύμα, σε δίκλινο δωμάτιο με μερική Θέα Θάλασσα και Πρωινό, στο Andros Holiday Hotel! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και ένα Καλάθι Φρούτα στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Απολαύστε για 3 ημέρες τη φιλοξενία και τη σπάνια ομορφιά του νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ορεινή Κορινθία με 109€ από 218€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Σουίτα με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€109 από €218 -50%
Ξενώνας Αρμονία - Ορεινή Κορινθία
Ορεινή Κορινθία
109€ από 218€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε Σουίτα με Υδρομασάζ και Πλούσιο Πρωινό, στην Ορεινή Κορινθία στο Ξενώνα Αρμονία! Παρέχονται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Αράχωβα με 109€ από 218€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Bio-Breakfast

(Έκπτωση 50%)

€109 από €218 -50%
Skamnos Boutique Hotel - Αράχωβα
Αράχωβα
109€ από 218€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Αράχωβα, σε δίκλινο δωμάτιο με Bio-Breakfast, στο Skamnos Boutique Hotel! Προσφέρεται Welcome Drink και για κάθε ημέρα διαμονής απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Ελεύθερη χρήση της Sauna και του Hamam για μία ημέρα! Παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες με θέα το δάσος του Παρνασσού στην Αράχωβα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λίμνη Πλαστήρα με 156€ από 312€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€156 από €312 -50%
4* Naiades Hotel - Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα
156€ από 312€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Naiades Hotel στη Λίμνη Πλαστήρα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Μεσημεριανό) σε δίκλινο δωμάτιο! Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου, των γηπέδων Τέννις, Ποδοσφαίρου 5Χ5, Βόλεϊ και του Μπιλιάρδου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον όμορφο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Φοινικούντα με 94€ από 240€ (-61%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε Διαμέρισμα με Πρωινό

(Έκπτωση 61%)

€94 από €240 -61%
Panorama Resort - Φοινικούντα Μεσσηνίας
Φοινικούντα
94€ από 240€ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ για 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στη Φοινικούντα Μεσσηνίας σε Ευρύχωρο Πλήρως Εξοπλισμένο διαμέρισμα με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Panorama Resort! Παρέχεται Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Εύβοια με 79€ από 158€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€79 από €158 -50%
Stefania Hotel - Εύβοια
Εύβοια
79€ από 158€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 Hμέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών πάνω στο Κύμα, στην Εύβοια στο Stefania Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Κάλαμος Αττικής 45€ από 90€ (-50%) για 2 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα με Πρωινό σε δικλινο δωμάτιο, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα!

(Έκπτωση 50%)

€45 από €90 -50%
Dolphin Resort Hotel - Κάλαμος Αττικής
Κάλαμος Αττικής
45€ από 90€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στον Κάλαμο, 45 λεπτά από την Αθήνα, στο Dolphin Resort Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες, μια ανάσα από την Αθήνα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ALL INCLUSIVE στην Ερατεινή με 155€ από 310€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€155 από €310 -50%