Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ:Ώρα έκδοσης: 02/12/12 16:30

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ 02-12-2012/ 1630 UTC
ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 021700 UTC ΜΕΧΡΙ 022200 UTC

ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ 1006 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ 1008 ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ
ΙΟΝΙΟ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1018 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ:
ΤΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 24.50
ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.00 ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.00 ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ ΜΕ ΝΟΤΙΟΥΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 7 ΤΟΠΙΚΑ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 8

Ισχύει μέχρι: 02/12/12 22:00

Ζαφειρένια Μάτια

Στα ιστορικά μονοπάτια του ποντιακού ελληνισμού
μια οικογένεια δοκιμάζεται από ένα κρυμμένο μυστικό…

Το ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη) σας προσκαλεί στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Σοφίας Ηλιάδου "Ζαφειρένια Μάτια" (εκδ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ) τη Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012, στις 7 μ.μ.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν
- ο Γιώργος Καλιεντζίδης, ποιητής-δημοσιογράφος,
- ο Ευστάθιος Πελαγίδης, Καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας,
- ο Κώστας Φωτιάδης, Καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας,
και η συγγραφέας.
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Τραπεζούντα, Κωνσταντινούπολη, Θεσσαλονίκη, Βενετία: μια οικογένεια Ποντίων ταξιδεύει στον χρόνο και δοκιμάζεται στα σταυροδρόμια της Ιστορίας. Η διαδρομή τους από τον 19ο ως την αυγή του 21ου αιώνα ξετυλίγεται παράλληλα με την πορεία του ποντιακού Ελληνισμού, από τον βίαιο ξεριζωμό ως τη μετεγκατάσταση και τη ζωή στις νέες πατρίδες. Με αφορμή ένα μυστικό βγαλμένο από τη βυζαντινή παράδοση του Πόντου, του οποίου θεματοφύλακες είναι οι γυναίκες της οικογένειας, οι ζωές τεσσάρων γενιών θα συνταραχτούν. Πρωταγωνιστές αλλά και θύματα της Ιστορίας, ο Ευγένιος και η Καλλιρρόη, ο Μανουήλ και η Ερατώ, ο Ανδρόνικος και η Λάουρα θα βιώσουν θυελλώδεις έρωτες, τραγικές καταστάσεις, δραματικές ανατροπές και εκπλήξεις προσπαθώντας να ισορροπήσουν ανάμεσα στο χθες και το σήμερα.
Στον καμβά της αφήγησης πλέκονται παραδόσεις, θρύλοι, ιστορικές προσωπικότητες, περιγραφές τόπων και μνημείων συνθέτοντας ένα πανοραμικό μυθιστόρημα.
Διαβάστε ΕΔΩ ένα απόσπασμα από το βιβλίο.
Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η Σοφία Ηλιάδου (Φλώρινα, 1960) κατάγεται εκ πατρός από τον Πόντο, είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας της Εκπαίδευσης στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρίας Ιστορικών της Εκπαίδευσης και της Επιστημονικής Επιτροπής της Γραμματείας Ισότητας, Πρόεδρος της Εφορείας της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Φλώρινας. Έχει συγγράψει και εκδώσει σε εκδοτικούς οίκους της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας έξι ιστορικές μονογραφίες με θέμα την Ιστορία της ελληνικής εκπαίδευσης στη Μακεδονία, στην Πελαγονία (περιοχή Μοναστηρίου), στον Πόντο και στη Ρωσία, έχει δημοσιεύσει 150 άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά, βιβλιοκρισία στο Athens Review και αλλού. Είναι μέλος επιστημονικών εταιρειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχει πάρει μέρος σε πολλά ελληνικά και διεθνή συνέδρια και έχει 150 ετεροαναφορές στο έργο της. Το 2010 πήρε Βραβείο από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βορείου Ελλάδος και το Κέντρο Βιβλίου της Νοτιοανατολικής Ευρώπης για την προσφορά της στα ελληνικά γράμματα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Με το μυθιστόρημα αυτό δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στη λογοτεχνία.
Χορηγοί επικοινωνίας: 

e-Pontos  
http://petridisradio.blogspot.gr/ 
http://mousikitexnespolitismos.blogspot.gr/
info@e-pontos.gr
www.e-pontos.gr
e-Pontos Radio

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ:Ώρα έκδοσης: 02/12/12 10:30

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ 02-12-2012/ 1030 UTC
ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 021030 UTC ΜΕΧΡΙ 022200 UTC

ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1007 ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΡΣΙΚΗΣ. ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1008
ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΡΤΗ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1020 ΣΤΗΝ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ:
ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ ΜΕ ΝΟΤΙΟΥΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 7
ΤΟΠΙΚΑ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 8
ΑΠΟ 021300 UTC ΤΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 24.50
ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.00 ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ ΜΕ
ΝΟΤΙΟΥΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 7 ΤΟΠΙΚΑ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 8

Ισχύει μέχρι: 02/12/12 22:00

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ & ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ "ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ"... ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ & ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ
"ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ"...

ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Μηδενιστής, συνδυάζουν το ταλέντο τους και παρουσιάζουν μια συνεργασία ιδιαίτερη, ένα τραγούδι δυναμικό και ευαίσθητο.
Ο Μιχάλη Χατζηγιάννης, ο καλλιτέχνης που για περισσότερο από 12 χρόνια αγγίζει το κοινό με τη μουσική και τα τραγούδια του αντιπροσωπεύοντας μία ποιότητα αναλλοίωτη στο χρόνο και ο Μηδενιστής που οι ρίμες του προκαλούν τις πιο έντονες συγκινήσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.
Ένας τοίχος που έχει υψωθεί και "σπάει", ένα συναίσθημα δυνατό που επιμένει, η μουσική που σε παρασύρει και ο στίχος που αποτελεί σκέψεις σου!
Εικόνες που ξεπηδούν από τη μελωδία και λόγια που συγκινούν. Ένα ειλικρινές τραγούδι έρχεται να αγγίξει τις αναμνήσεις μας και να αποδείξει ότι τα συναισθήματα δεν προδίδονται!
Σε σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου, στίχους του Νίκου Μωραΐτη και του Μηδενιστή, τη γνώριμη ζεστή φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη ραπ έκφραση του συναισθήματος από το Μηδενιστή, κυκλοφορεί το νέο τραγούδι "Σε Ένα Τοίχο".
Κυκλοφορεί από την Panik Records, την εταιρεία που συνεχίζει τις ανατροπές και αναδεικνύει ξεχωριστές προτάσεις μουσικής!
Ακούστε το εδώ: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MZkERsvTl60
Tel: +30 2108941950, Fax: +30 2108941950,
www.panikrecords.gr
http://twitter.com/PanikRecords
http://www.facebook.com/panikrecords

http://www.youtube.com/user/PanikRecordsTube
http://www.dailymotion.com/PanikRecords

ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΔΡΟΣ

Αγαπητοί φίλοι ,
Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι
· ο Αλέξης Καλοφωλιάς τιμήθηκε με το ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΑΓΓΛΟΦΩΝΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ για τη μετάφραση του βιβλίου Κεντρική Ευρώπη του Γουίλιαμ Τ. Βόλμαν
και · το βιβλίο Δεν είμαι τέρας, σου λέω! της Παναγιώτας Πλησή τιμήθηκε με το ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Thessaloniki International Film Festival

Πρόγραμμα προβολών
ΟΛΥΜΠΙΟΝ Αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΟΝ
Το κυνήγι

(Δανία, 2012)
Σκηνοθεσία: Thomas Vinterberg. Έγχρωμο, 115΄.

*****
Αίθουσα ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ

Ο Εξαιρετικός Κύριος Λαζάρ

(Καναδάς, 2011)
Σκηνοθεσία: Philippe Falardeau, Έγχρωμο, 94΄.

CINEDOC
Donor Unknown

Σκηνοθεσία: Jerry Rothwell. Έγχρωμο, 78΄
(Κυριακή, 02/12)

****
Αίθουσα ΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

CINEDOC
Donor Unknown

Σκηνοθεσία: Jerry Rothwell. Έγχρωμο, 78΄
(Τετάρτη, 05/12)

Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης

Κινηματογραφικό αφιέρωμα
Γαλλικό Χρώμα - 1

(Αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος, 29 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου 2012)

Με άρωμα Γαλλίας συνεχίζονται οι προβολές της Ταινιοθήκης Θεσσαλονίκης αυτή την εβδομάδα. Το νέο κινηματογραφικό αφιέρωμα με τίτλο «Γαλλικό Χρώμα – 1» θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2012 στην αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος (Μουσείο Κινηματογράφου - Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης, Αποθήκη Α΄, Λιμάνι). Μάλιστα, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού της πόλης, που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τις προβολές της Ταινιοθήκης Θεσσαλονίκης, προστίθεται μία επιπλέον προβολή ανά ημέρα, στις 18:30.
Το αφιέρωμα «Γαλλικό Χρώμα – 1» περιλαμβάνει τις ταινίες: Οι εραστές του Λουί Μαλ (29/11), Λόλα του Ζακ Ντεμί (30/11), Οπωσδήποτε την Κυριακή του Φρανσουά Τριφό (01/12) και Λουλού του Μορίς Πιαλά (02/12).
Γράφει για τους Εραστές, ο Φρανσουά Τριφό ως κριτικός στα Cahiers du Cinéma: «Ο Λουί Μαλ σκηνοθέτησε την πρώτη ερωτική νύχτα του κινηματογράφου. Η αφήγηση ξετυλίγεται με τον τρόπο του Ρενουάρ, δηλαδή δίνει στον θεατή την αίσθηση ότι ανακαλύπτει τα πράγματα μαζί με τον σκηνοθέτη». Και πράγματι, Οι εραστές, με μια αισθησιακή Ζαν Μορώ στον κεντρικό ρόλο, είναι μια ταινία-σταθμός για τον ερωτικό κινηματογράφο και την αστική ηθική γύρω από τον έρωτα• η πρωταγωνίστρια της Λόλας είναι χορεύτρια σ’ ένα καμπαρέ του λιμανιού, μονίμως πολιορκημένη από ένα στρατό ανδρών και πιασμένη σ’ ένα αέναο ερωτικό γαϊτανάκι. Η ταινία του Ζακ Ντεμί αποτίνει φόρο τιμής στην πόλη της Νάντης και στην πανέμορφη Ανούκ Εμέ και είναι (ταυτόχρονα) ένα τυπικό μελόδραμα, μια λυρική ελεγεία κι ένα γοητευτικό παραμύθι με πλούσια συναισθηματική φλέβα, θαυμάσια φωτογραφημένο από τον Ραούλ Κουτάρ• ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ και η Ιζαμπέλ Ιπέρ είναι το πρωταγωνιστικό δίδυμο της ταινίας του Μορίς Πιαλά, που ζει τη δύσκολη ζωή του περιθωρίου και της ανέχειας σαν να μην υπάρχει αύριο, με την αδιαφορία ενός μεθυσμένου κλοσάρ. Το Λουλού (επωνυμία που χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει τους άεργους νέους των λαϊκών συνοικιών) είναι ένα έργο νατουραλιστικής καταγραφής της πραγματικότητας -θαρρείς εκ του φυσικού, ένα ψηφιδωτό από tableau vivant, θαυμάσια ενορχηστρωμένο από τον σπουδαίο, αλλά και παραγνωρισμένο, σε ό,τι αφορά στη μεγάλη του αξία γάλλο δημιουργό• τέλος, ο Φρανσουά Τριφό καταφέρνει στο κύκνειο άσμα του Οπωσδήποτε την Κυριακή, με τη βοήθεια της υποβλητικής ασπρόμαυρης φωτογραφίας του Νέστορ Άλμεντρος, να συλλάβει και να αποδώσει με σινεφίλ διάθεση το ύφος και το πνεύμα του φιλμ νουάρ, ενός κινηματογραφικού είδους η μεγάλη αξία του οποίου αναδείχθηκε από τη νουβέλ βαγκ.
Πώληση εισιτηρίων: Μουσείο Κινηματογράφου – Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης (Αποθήκη Α΄, Λιμάνι, τηλ. 2310-508.398, cinematheque@filmfestival.gr)
Τιμή εισιτηρίου: 4 ευρώ (γενική είσοδος), 3 ευρώ (για τα μέλη).
Κάρτα μέλους: 1 ευρώ.
Ώρες προβολών: 18:30, 20:30
Για περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες κάντε κλικ εδώ

Εκδηλώσεις για παιδιά

Ευγένιου Τριβιζά «Το όνειρο του σκιάχτρου» από την Παιδική Σκηνή του «Νέου Θεάτρου Θεσσαλονίκης» στην αίθουσα «Ολύμπιον»

Παραστάσεις στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ κάθε Κυριακή στις 11.30 το πρωί. Τις καθημερινές πραγματοποιούνται παραστάσεις για τους μαθητές των σχολείων.
Πληροφορίες και κρατήσεις για παραστάσεις με σχολεία τις καθημερινές στα τηλέφωνα: 6977 445161 και 2310 222299
...περισσότερα

*****
Εκπαιδευτικά βιωματικά προγράμματα διαδραστικού κινηματογράφου

Το Φωτόγραμμα και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν για την ακαδημαϊκή χρονιά 2012-2013 στην αίθουσα Παύλος Ζάννας του Ολύμπιον, τρία προγράμματα διαδραστικού κινηματογράφου για παιδιά.
Πληροφορίες στο τηλ. 210-3413890
...περισσότερα

*****
Περιφερειακές Εκδηλώσεις

Το 53ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξιδεύει και φέτος στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσα από τις Περιφερειακές Εκδηλώσεις, φέρνοντας το κοινό σε επαφή με πρωτοπόρους δημιουργούς και ταινίες.
Έως τις 20 Δεκεμβρίου το Φεστιβάλ θα βρεθεί μεταξύ άλλων σε Αλεξανδρούπολη, Αμοργό, Άνδρο, Βελβεντό, Βέροια, Βόλο, Ιτέα, Ιωάννινα, Καβάλα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κιλκίς, Κοζάνη, Κω, Λαμία, Λειβαδιά, Νάξο, Νέα Μάκρη, Ξάνθη, Πάτρα, Πεύκη, Πρέβεζα, Ρέθυμνο, Σαμοθράκη, Σάμος, Σαντορίνη, Σέρρες, Φλώρινα, Χανιά, Νεάπολη Λασιθίου, Χίος. Οι προαναφερθείσες πόλεις θα φιλοξενήσουν μια επιλογή ταινιών από το πρόγραμμα του 53ου ΦΚΘ.

Σταμάτης Κόκοτας-Το θέμα είναι να την βρω

Γιώργος: Χυδαία επιχείρηση. Δεν θα με λυγίσουν

Γιώργος: Χυδαία επιχείρηση. Δεν θα με λυγίσουν
(Μόνο) ο Λαφαζάνης κάνει αντιπολίτευση στον Τσίπρα
“Τρύπα” 790 εκατ. ευρώ στα έσοδα από το πετρέλαιο θέρμανσης
Δημοψήφισμα ανακοίνωσε ο Μόρσι
Επίθεση κουκουλοφόρων στα Πατήσια
ΠΑΟΚ: Ανεύθυνος ο ορισμός του Σπάθα
Επεισόδια στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου του Μεξικού
Θρύλος… 20 λεπτών!
Σύλληψη 53χρόνου στην Ιεράπετρα για χρέη προς το δημόσιο
Επεισόδια έξω από το «Κλ. Βικελίδης»

Επιτέλους και ένα όχι στην τρόϊκα με αφορμή την απαίτηση για κατάργηση της στράτευσης - Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, θα προτείνει το ΠΑΣΟΚ

Πρώτα θα καταβληθούν τα εφάπαξ
Καλύτερα να αποφεύγονται οι πανηγυρισμοί, λέει ο Κουβέλης

Από την 1η Ιανουαρίου, 95 υπάλληλοι θα αποχωρούν από το δημόσιο

Τα λέει όλα η Μίνα Ορφανού (vid)

Οι πολιτικοί αρχηγοί μιλούν και απαντούν για το τί έπεται της δόσης

H CIA προδιαγράφει το προσδόκιμο της ζωής ανάλογα με τη χώρα που ζούμε

"Λαυράκι" έπιασε το ΣΔΟΕ με τους ελέγχους σε όσους έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό

Υπεροπλία στο Αιγαίο επιδιώκει η Τουρκία

Επιτέλους και ένα όχι στην τρόϊκα με αφορμή την απαίτηση για κατάργηση της στράτευσης

Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, θα προτείνει το ΠΑΣΟΚ


Καλή χρονιά με αυξήσεις 37% από τη ΔΕΗ!!!

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Νέες επαγγελματικές άδειες για ταξί στην Καβάλα
Λαμπαδηδρομία Special Olympics στην Αλεξανδρούπολη

Φιλοξενία βουλγάρων τουριστικών πρακτόρων στην Δράμα

Οι φασίστες έρχονται στην Κομοτηνή … ραντεβού στον δρόμο!

Ορίστηκε νέος Λιμενάρχης στη Σαμοθράκη

Ραντεβού στην Κομοτηνή δίνουν οι αγρότες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας στην Ξάνθη

Μαθητές και συνταξιούχοι τα νέα «θύματα» του Δημάρχου Ορεστιάδας

Εύκολη νίκη στο κύπελλο για τον Πανθρακικό επί της Νίκης Βόλου

Βήμα για τη μετεξέλιξη σε ενιαίο κόμμα η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ

Ιστορική απόφαση του ΟΗΕ για την Παλαιστίνη

Επετειακή εκδήλωση για τα 94 χρόνια δράσης του ΚΚΕ στην Κομοτηνή

Η Δράση σε... επανεκκίνηση

Δράση: Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, οραματιζόμαστε το μέλλον
Κι όμως… ο Ρόμνεϊ πίστευε ότι θα κερδίσει τις εκλογές
Συγχαρητήρια σε Σαμαρά από τον Μητροπολίτη Πειραιώς
Η Rihanna συνεχίζει να προκαλεί
Frankenweenie. Για παιδιά, και όχι μόνο
“Ο άνθρωπος της βροχής” ανεβαίνει στο σανίδι
Η ΚΟΕΣ της… κρίσης στο ΠΑΣΟΚ
Το AIDS υπάρχει. Δεν πρέπει να το αγνοούμε
Τέλος στις συμβάσεις των παραβατών με τον ΕΟΠΥΥ

Real.gr

Αδιέξοδο για το φορολογικό
«Δεν κάνουμε ανακαίνιση»
Νέα αρχή για το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί στην «Αθηναΐδα» ο Βενιζέλος
Κύπρος: Δύσκολες αποφάσεις
Παράδοξα και παράλογα του νέου φορολογικού
Το επικρατέστερο σενάριο για το εφάπαξ
Προτείνουν την κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας
Πρωτομηνιά με βροχές και καταιγίδες – Έρχεται νέα επιδείνωση
«Άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες!»
Άνοιξαν οι κάλπες στο Κουβέιτ
Κατέρρευσε τμήμα τοίχου στην Πομπηία
"Υπάρχει ισχυρή δέσμευση να μην καταρρεύσει η ευρωζώνη"
Mooody's: Υποβάθμισε κατά 1 μονάδα τον ΕΜΣ
Αεροπορική τραγωδία στο Κονγκό
«Δέχτηκα ανήθικες προτάσεις»
Γέννηση διδύμων από γυναίκα με μεταμόσχευση ήπατος
Νέο σύστημα εντοπίζει τα σημαντικότερα μέλη μιας online κοινότητας


Ο Φαήλος απασφάλισε...

Αβραμόπουλος: Επανίδρυση της ΝΔ
Αλαφούζος: Ο Ολυμπιακός ελέγχει το σύστημα
Ο Βενιζέλος ζητά “νέο εθνικό στόχο”
Ο Φαήλος “απασφάλισε”…
Επίθεση Κουκουλόπουλου κατά ΣΥΡΙΖΑ
Ξεπαγώνει” η ψήφος των ομογενών
Η Ε.Ε. απέναντι στη Moody’s για τον EFSF
Σε επιφυλακή οι αρχές για τον καιρό

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
30 Δραχμές Πατρίδα
ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΟ

Δουλειά ναι, δουλεία όχι.

ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Iδού οι πραγματικοί τρομοκράτες, οι δολοφόνοι 34 παιδιών στο Ρομπόσκι του Κουρδιστάν
Στο top 20 της «Ήπιας Ισχύος» η Τουρκία

Εκτονώθηκε η ένταση στο κατεχόμενο χωριό Αυλώνα στην Κύπρο

Κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας προτείνει η Τρόικα Επισημαίνει ότι η Ελλάδα έχει σταθερά τις υψηλότερες στρατιωτικές δαπάνες στην ΕΕ

Ο Χρύσανθος θέτει θέμα εξισλαμισμένων Ελλήνων στον Πόντο ασο ταφίν' ατ'

Τουρκία: Το τουρκικό ΥΠΕΞ για παρουσίαση βιβλίου στο Πολεμικό Μουσείο

Ποδοσφαιρική Αναμέτρηση Ινφογνωμωνιακού-ΧανουμΤραζονσπορ

Η ΓΝΩΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ …ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ «Ταξιδεύοντας» η Μάγια Τσόκλη σε λάθος δρόμο

Αν δεν είσαι έτοιμος για την ΑΟΖ, κάνε στην μπάντα - Νέα απόφαση του ΔΔΔ και διευκρινήσεις

Ελληνική Βουλή: Δεν πέρασε η πρόταση για εξεταστική του Σύριζα, αλλά θα μας μείνει η ομιλία του κ. Πάνου Καμμένου

Τουρκία: Η επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων ζητά μέτρα για τη μείωση των αυτοκτονιών στο στρατό

Αναζήτηση Μαζικών τάφων "Τρομοκρατών"

« C’est la guerre qui gouverne en Turquie »

Ιστορική ημέρα για τους Παλεστίνιους: Κράτος-παρατηρητής στον ΟΗΕ η Παλαιστίνη

Ρε παιδιά στο ΥΠΕΞ… enough με την πολιτική ορθότητα!

Το Ιράν είναι πλέον αδύναμο – συνεχίζει όμως να αποτελεί τη Νο1 απειλή

Τηλεφώνημα Νταβούτογλου στον Αβραμόπουλο για το PKK.

Αεροπλανοφόρο σκοπεύει να κατασκευάσει η Τουρκία 24.000 τόνων και 140 μέτρων αεροπλανοφόρο σχεδιάζει να αποκτήσει η Τουρκία.

Επίθεση κατά της κυβέρνησης από την πλευρά του Ισραήλ

«Ο Πάλμας ουδέποτε υπήρξε αγνοούμενος»

Νέο σκάνδαλο με αμερικανική ΜΚΟ στη Ρωσία

Εύλογη η Ένωση αλλά…

Aλμα 60% στις εξαγωγές καλάσνικοφ στο εννεάμηνο

Απόρρητα τηλεγραφήματα από Ουάσινγκτον είχαν προειδοποιήσει για το Μνημόνιο

Τίθεται σε κίνδυνο η εθνική ασφάλεια. Η έκθεση της τρόικας προτείνει κατάργηση της υποχρεωτικής στράτευσης

"Συμπρωτεύουσα" των off shore η Κύμη της Εύβοιας
Όλα από την αρχή για το αφορολόγητο των παιδιών

Τίθεται σε κίνδυνο η εθνική ασφάλεια. Η έκθεση της τρόικας προτείνει κατάργηση της υποχρεωτικής στράτευσης

Η αρχή του τέλους. Ο οίκος Moody's υποβάθμισε τους μηχανισμούς στήριξης

Σήμερα στο e-Pontos...

Σήμερα στο e-Pontos...
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ «ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ»
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ "Η ΡΩΜΑΝΙΑ"