Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

Οριστικό: Αναγνώριση της Γενοκτονίας από το Γερμανικό κοινοβούλιο!

Οριστικό: Αναγνώριση της Γενοκτονίας από το Γερμανικό κοινοβούλιο!


Πριν λίγο τελείωσε η συζήτηση και η ψηφοφορία για τις Γενοκτονίες στο Γερμανικό κοινοβούλιο.
Περισσότερα εδώ...

VHF DSC controller and watchkeeping receiver

VHF DSC controller and watchkeeping receiver
The DS-100 is an independent VHF DSC Class D controller with built in Ch 70 watch keeping receiver. Designed to compliment the IC-M401, the DS-100 is compact and very easy to use.
The DS-100 is an independent 'Class D' DSC controller with a built in Channel 70 watchkeeping receiver. The 160 character display and large, clearly labelled controls lend themselves to simple intuitive operation, oftern lacking in other products. Although the DS-100 has been designed to compliment the IC-M401, it may also be used with other DSC compatible VHF Radios using the correct communinactions protocol
Vertically orientated the DS-100 has been designed to match traditional marine instrumentation and blend with other elements of a vessels control panel. The DS-100 is also extremely shallow improving the mounting possibilities, where depth is often a crucial factor. In addition, when flush mounted the DS-100 is waterproof to IPX7, providing reliable GMDSS compatible communications for the most inhospitable environments such as fly-bridges and RIB's.
The DS-100 has been designed to comply with the latest specifications, specifically EN 301 025 which will exceed minimum requiremnts for VHF DSC in the UK and throughout Europe.


ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT 2M VHF MOBILE RADIO - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

 CRT 2M VHF MOBILE RADIO

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

    CRT 2M VHF MOBILE RADIO
    ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
    ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
    MOBILE RADIO ΤΗΣ CRT, ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ.
    • Frequency range : TX 144-146 Mhz
    • RX 136-174 Mhz
    • FM Mode :Wide/narrow
    • Channel spacing : 12,5–20Khz/ 12,5-25Khz
    • Number of channel  : 200 Cx + 1 (memories)
    • Phase locked Step  : 5-6.25-8.33-10-12.5-15-20-25-30-50 kHz
    • Dimensions WxHxD : 145x47x90 mm
    • Weight : 1.2 Kg
    • Squelch : CTCSS/DCS/DTMF
    • DTMF Microphone
    • Function scan
    • Channel name édit
    • Tot out timer
    • B C L O (busy channel lock out)
    • Alarm Function
    • 3 Level powered  LOW: 10 W – MIDDLE: 25 W - HIGHT:  60 Watts Max
    • Keyboard lock
    • Backlight adjustable brightness
    • Compander function
    • Power supply voltage Display
    • A P O (auto power off)
    • Clone by cable
    • WARRANTY  2 Years

    Μουσικό Αριθμητάρι

    Μουσικό Αριθμητάρι
    Συγγραφέας:Κέλλυ Σταμουλάκη, Πηνελόπη Κολοκοτσά
    Εικονογράφος:Βίλλυ Καραμπατζιά
    Αρίθμηση στην σειρά:32
    Μουσική:Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
    Τραγουδούν:
    Γιάννης Ζουγανέλης, Βασίλης Λέκκας, Ορέστης Τρίκας, Μυρσίνη Δόξα, Σταμάτης Πακάκης, Γιώτα Νέγκα, Πασχάλης Τσαρούχας, Σταύρος Σιόλας, Μαριάννα Τόλη, Ευτυχία Φαναριώτη, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Ευρυδίκη
    Ημερομηνία έκδοσης:14 Σεπτεμβρίου 2015
    Σχήμα:21Χ29
    Σελίδες:32
    Εξώφυλλο:Σκληρό
    ISBN:978-960-567-088-7
    Οι αριθμοί τρελάθηκαν και στο παιχνίδι μπαίνουν,
    Μικρούς, μεγάλους και παιδιά μαζί τους παρασέρνουν.
    Απ’ το μηδέν το στρογγυλό στο δέκα θε να φτάσουν
    Και όλα τα εμπόδια μπορούν να ξεπεράσουν.

    Το «Μουσικό Αριθμητάρι» είναι ένα βιβλίο με 12 τραγούδια για τους αριθμούς που συνοδεύεται από CD. Μέσα από υπέροχες μουσικές, μελωδικές φωνές των εξαιρετικών καλλιτεχνών που ερμηνεύουν με μοναδική ευαισθησία τα τραγούδια, όμορφες εικόνες και ευφάνταστους στίχους τα παιδιά μαθαίνουν τους αριθμούς παίζοντας και διασκεδάζοντας.
    Τα τραγούδια ερμηνεύουν:
    Γιάννης Ζουγανέλης, Βασίλης Λέκκας, Ορέστης Τρίκας, Μυρσίνη Δόξα, Σταμάτης Πακάκης, Γιώτα Νέγκα, Πασχάλης Τσαρούχας, Σταύρος Σιόλας, Μαριάννα Τόλη, Ευτυχία Φαναριώτη, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Ευρυδίκη

    Πολιτική συζήτηση με τον Πέτρο Τατσόπουλο με αφορμή το βιβλίο του "Ήμουν κι εγώ εκεί"



    ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
    Ήμουν κι εγώ εκεί
    Μια εξομολογητική αφήγηση του Πέτρου Τατσόπουλου για την εμπλοκή του στην πολιτική, μαζί με πολιτικά κείμενά του από την περίοδο 2012-2016.
    Τα PUBLIC και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια πολιτική συζήτηση χωρίς προσχήματα με την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Θεόδωρο Πάγκαλο, τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον Πέτρο Τατσόπουλο με αφορμή το βιβλίο του ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ
    τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016, στις 9 μ.μ., στο Public Cafe Συντάγματος (Καραγεώργη Σερβίας 1, 5ος όροφος).
    Την εκδήλωση συντονίζει και παρουσιάζει η Μαρία Σαράφογλου.
    Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
    ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
    Στις 10 Ιανουαρίου 2014 ο Πέτρος Τατσόπουλος συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα και υπέβαλε την παραίτησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν το τέλος μιας πολυκύμαντης συνεργασίας του γνωστού συγγραφέα με τον Συνασπισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς που είχε ξεκινήσει ακριβώς δύο χρόνια νωρίτερα. Κατά τη διάρκειά της, ο συγγραφέας είχε την ευκαιρία να μπει στην «κουζίνα της πολιτικής», να δει από κοντά και να αντιδράσει, όχι πάντοτε με ήπιο τρόπο, στην παθολογία του πολιτικού μας βίου: την άνοδο μιας ναζιστικής παραστρατιωτικής οργάνωσης και την ολέθρια αμφιθυμία απέναντί της, την επικράτηση του λαϊκισμού, τη συστηματική εξαπάτηση του εκλογικού σώματος για την ανάληψη της εξουσίας, την εκμετάλλευση του θρησκευτικού συναισθήματος, τον εθισμό μεγάλων στρωμάτων του πληθυσμού στη συνωμοσιολαγνεία, την πατριδοκαπηλία και την πνευματική οκνηρία.
    Ως μέλος της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, ο συγγραφέας είχε επίσης τη δυνατότητα να μάθει από πρώτο χέρι πώς έβλεπαν οι ξένοι το παράδοξο ελληνικό φαινόμενο. Το βιβλίο συστεγάζει μια εξομολογητική αφήγηση του συγγραφέα για την εμπλοκή του στην πολιτική μαζί με τα πολιτικά κείμενά του κατά την περίοδο 2012-2016. Ο Πέτρος Τατσόπουλος, χωρίς να αποσείει τις δικές του ευθύνες, στο μέτρο που του αναλογούν, περιγράφει ωμά καταστάσεις και πρόσωπα, ενώ παράλληλα επιχειρεί να κατανοήσει πώς φθάσαμε ως εδώ και τι μέλλει γενέσθαι.
    Δείτε ΕΔΩ βίντεο στο οποίο ο συγγραφέας μιλά για το βιβλίο του.
    Διαβάστε ΕΔΩ συνεντεύξεις του συγγραφέα με αφορμή το βιβλίο.
    Ο Πέτρος Τατσόπουλος γεννήθηκε στο Ρέθυμνο τον Δεκέμβριο του 1959. Σπούδασε οικονομικά και πολιτικές επιστήμες. Εργάστηκε ως ασκούμενος κοινωνικός λειτουργός, συν-σεναριογράφος (Οι απέναντι [1981] του Γιώργου Πανουσόπουλου, Υπόγεια διαδρομή[1983] του Απόστολου Δοξιάδη), δημοσιογράφος, σύμβουλος εκδόσεων και παρουσιαστής πολιτιστικών εκπομπών στη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση: Πνεύμα αντιλογίας (ΕΤ-1, 1999-2000), Μεγάλοι Έλληνες (Ελ. Βενιζέλος, ΣΚΑΪ, 2009), 1821 (ΣΚΑΪ, 2011), Μπρα Ντε Φερ (Action24, 2014). Μαζί με τον Κώστα Μουρσελά, τον Γιώργο Σκούρτη και τον Αντώνη Σουρούνη μετείχε στο Παιχνίδι των τεσσάρων (1998). Έχει εκδώσει τα βιβλία: Οι ανήλικοι(1980), Το παυσίπονο (1982), Κινούμενα σχέδια (1984), Η καρδιά του κτήνους (1987 – μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον Ρένο Χαραλαμπίδη το 2005), Η πρώτη εμφάνιση (1994), Ανάλαφρες ιστορίες (1995), Κομεντί (1999), Πιπέρι στη γλώσσα (2000), Το ραβδί και το καρότο (2004), Ο ουρανός στο κεφάλι μας (2004), Τιμής ένεκεν (2004),Πικάντικες ιστορίες (2005), Η καλοσύνη των ξένων (2006), Νεοέλληνες (2007), O Σίσυφος στο μπαλκόνι (2009 – Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών), Το βιβλίο για τα βιβλία (2010). Διηγήματα και μυθιστορήματά του έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, γερμανικά, τουρκικά και τσεχικά. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Συγγραφέων την περίοδο 2001-3, υπό την προεδρία του Βασίλη Βασιλικού. Βραχύβιος αντιπρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου το 2010. Τον Μάιο του 2012 εκλέχτηκε βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκπρόσωπος στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Από τον Ιανουάριο του 2014 έως το τέλος της ίδιας χρονιάς ήταν ανεξάρτητος βουλευτής. Έχει δύο παιδιά, τον Γιάννη και τη Δανάη.

    ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ | ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ;...ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ - Άλλη μια συναυλία στο Θέατρο Πέτρας - ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 
    ΑΘΗΝΑ, ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ
    ΔΕΥΤΕΡΑ 13, ΤΡΙΤΗ 14 & ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
    Άλλη μια συναυλία  του Γιάννη Χαρούλη στο Θέατρο Πέτρας!
    Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016
    Λόγω εξάντλησης των εισιτηρίων για τις δυο πρώτες συναυλίες στις 13 & 14 Ιουνίου στο Θέατρο Πέτρας, θα δοθεί και μια Τρίτη συναυλία τη Τετάρτη 15 Ιουνίου!

    Νέες κυκλοφορίες

    ΨΗΦΙΑΚΑ ΒΙΒΛΙΑ | ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ


    Στο αυτί της αλεπούς
    Ευγενία Φακίνου
    ISBN: 978-960-03-6026-4
    Τιμή: 9,90 €

    Η Αννέζω γεννά τον Σταυρή. Ο Σταυρής αποκτά μια κόρη, την Άννα. Η Άννα μεγαλώνει ένα έκθετο κοριτσάκι, την Αριάδνη. Οι ζωές τους, γεμάτες περιπέτειες και ανατροπές, καλύπτουν μια χρονική περίοδο από το 1900 ως τις μέρες μας. Από τους Συμιακούς σφουγγαράδες και τον Έφηβο των Αντικυθήρων στο δουλεμπόριο των δυτών. Από το αρχοντικό της Ύδρας στις φτωχογειτονιές της Δραπετσώνας, όπου θα βιώσουν την ακραία εκμετάλλευση και ταπείνωση. Από τον βομβαρδισμένο Πειραιά του ’41 στη μικροαστική Κυψέλη. Από την ωραία Ναύπακτο και τον Κύριο Ντίκενς στις διαδηλώσεις της Αθήνας του 2010.
    Ένα πανόραμα της Ελλάδας του 20ού αιώνα και των γεγονότων που σημάδεψαν τον τόπο και τους ανθρώπους. Πρόσωπα υπαρκτά εμπλέκονται και συνοδοιπορούν με άλλα, μυθιστορηματικά. Σημαντικές στιγμές της Ιστορίας, που διαμόρφωσαν και καθόρισαν τη ζωή των ηρώων, με τη μνήμη –συλλογική και ατομική– να πλαισιώνει τον μικρόκοσμό τους.

    Έλα στη θέση μου

    Έλα στη θέση μου 
    Οι άνθρωποι του Δικτύου Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής αποφάσισαν να υπερβούν την καθημερινή κοινωνική δράση τους στη γειτονιά και να απευθυνθούν στο πανελλήνιο, προκηρύσσοντας έναν λογοτεχνικό διαγωνισμό διηγήματος με θέμα -τι άλλο;- την Αλληλεγγύη.
    Κάλεσαν λοιπόν το συγγραφέα Δημήτρη Νόλλα, το συγγραφέα και δημοσιογράφο Χριστόφορο Κάσδαγλη, τον Κώστα Παπαδόπουλο από τις εκδόσεις Ταξιδευτής, τη δημοσιογράφο και σύμβουλο ανθρωπίνων σχέσεων Κρυσταλία Πατούλη, τη συγγραφέα Πέλα Σουλτάτου, το συγγραφέα και λέκτορα στο ΕΜΠ Πέτρο Στεφανέα και την Τζένη Θεοφανοπούλου από το Δίκτυο, για να αποτελέσουν την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού. Μέσα από μια γοητευτική διαδικασία που ενέπλεξε εκατοντάδες ανθρώπους, κατόρθωσαν να αναγορευθούν σε συλλογικούς εκδότες μιας συλλογής που περιλαμβάνει τα 20 διηγήματα που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό. Το μοναδικό αυτό βιβλίο προορίζεται να γίνει εργαλείο… αλληλεγγύης, αφού η πώλησή του γίνεται κυρίως από ανέργους, άστεγους αλλά και δομές αλληλεγγύης.
    Λίγα λόγια για το βιβλίο
    Δύσκολα μπορεί κανείς να περιγράψει ένα βιβλίο στο οποίο εμπλέκονται 20 συγγραφείς, έστω κι αν η θεματική είναι κοινή: η αλληλεγγύη. Το διαφορετικό ύφος του κάθε συγγραφέα αλλά και η διαφορετική προσέγγιση της έννοιας της αλληλεγγύης καθιστούν το βιβλίο ανομοιογενές. Ωστόσο, αυτό ακριβώς είναι που το κάνει συναρπαστικό. Στις 20 ιστορίες αλληλεγγύης, οι συγγραφείς καταπιάνονται με τα διάφορα πρόσωπα της κρίσης προτείνοντας ως λύτρωση ένα δρόμο διαφορετικό από τον ατομικιστικό που κυριάρχησε τις τελευταίες δεκαετίες, ένα δρόμο συλλογικό όπου το «εγώ» διαχέεται στο «εμείς», χωρίς ωστόσο το «εγώ» να χάνει την αυθυπαρξία και τη δυναμικότητά του.
    Στο Έλα στη θέση μου, ο άστεγος, ο άνεργος, ο μετανάστης αλλά και ο αλληλέγγυος δεν είναι κάποιος «άλλος». Είναι αυτός ο ίδιος που όχι μόνο συνειδητοποιεί την κατάστασή του αλλά και το ρόλο που πρέπει να παίξει η αλληλεγγύη προκειμένου όχι μόνο να επιβιώσουμε αλλά και να διατηρήσουμε τα «ειδολογικά» ανθρώπινα χαρακτηριστικά μας. Έτσι, το βιβλίο αυτό εκπέμπει την ελπίδα, τόσο ως προς το περιεχόμενο όσο και ως προς το σκοπό του.
    Έλα στη θέση μου 
    (20 Ιστορίες για την Αλληλεγγύη) 
    Διηγήματα
    συγγραφέας:Συλλογικό
    Isbn:978-960-579-044-8
    Σελίδες :163Λιανική Τιμή: 8,00 ευρώ

    Τα καλύτερα wine bars της Αθήνας

    Τα καλύτερα wine bars της Αθήνας!

    Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

    ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
    ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 02-06-2016 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

    ΜΕΡΟΣ 1
    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 02-06-2016
    ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

    ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
    ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
    ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
    ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 32 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΩΣ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
    ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΜΕ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 30 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
    ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΜΕ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
    ΑΤΤΙΚΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΟΜΒΡΩΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ 2 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
    ΜΕΡΟΣ 2
    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03-06-2016
    ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ Η ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΟΜΒΡΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΑΓΗ ΤΟΠΙΚΑ 6
    ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

    Προγνωστικοί Χάρτες Ανέμων επιφανείας

    ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

    ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
    ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
    ΑΘΗΝΑ, ΠΕΜΠΤΗ 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 / 0400 UTC

    - ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
    - ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
    ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
    ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
    ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

    ΜΕΡΟΣ 1
    ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
    ΜΕΡΟΣ 2
    ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 01-06-16/21 UTC
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1012 ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1017 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
    ΜΕΡΟΣ 3
    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 03 ΙΟΥΝΙΟΥ 04 UTC
    ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
    ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ
    Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ
    Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΜΠΟΥΤ
    ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
    ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΜΕΛΙΤΑ
    ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
    ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΓΚΑΜΠΕΣ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΣΙΔΡΑ
    ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 ΕΩΣ 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΩΣ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟΣ
    ΓΡΗΓΟΡΑ
    ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
    ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 1 Η 2 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ
    ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
    ΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 ΕΩΣ 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
    ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 22.00 ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 22.00
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΤΟΠΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΤΑΥΡΟΣ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 1 ΕΩΣ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ
    ΔΕΛΤΑ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 1 ΕΩΣ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
    ΗΡΕΜΗ
    ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 1 ΕΩΣ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 4. ΗΡΕΜΗ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 1 ΕΩΣ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 4.
    ΗΡΕΜΗ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 1 ΕΩΣ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 2 Η 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
    ΗΡΕΜΗ
    ΚΑΡΠΑΘΙΟ
    ΝΟΤΙΟΙ 2 Η 3 ΓΡΗΓΟΡΑ 3 ΕΩΣ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ
    ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
    ΝΟΤΙΟΙ 2 Η 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
    ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 2 Η 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 1 ΕΩΣ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 2 Η 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ
    ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 2 Η 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
    ΗΡΕΜΗ
    ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 1 Η 2 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 2 Η 3. ΗΡΕΜΗ
    ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 1 Η 2 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 2 Η 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ
    ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 1 ΕΩΣ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 4. ΗΡΕΜΗ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 2 Η 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4
    Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΘΡΑΚΙΚΟ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 2 Η 3 ΓΡΗΓΟΡΑ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ
    ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 2 ΕΩΣ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 1 ΕΩΣ 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ

    ΜΑΡΜΑΡΑ
    ΝΟΤΙΟΙ 2 Η 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 2 ΕΩΣ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
    ΗΡΕΜΗ
    ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ
    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 2 Η 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 4. ΗΡΕΜΗ.
    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
    ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
    ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

    Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

    Έρχονται 450 μόνιμες προσλήψεις σε ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ

    Κεφαλίδα
    Έρχονται 450 προσλήψεις σε
ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ

    Έρχονται 450 προσλήψεις σε ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ

    Σε προσλήψεις προσωπικού προχωρούν δυο εταιρίες υδρευσης και αποχετευσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά στην ΕΥΔΑΠ θα γίνουν 300 μόνιμες προσλήψεις και στην ΕΥΑΘ 150 προσλήψεις. Οι δυο διαγωνισμοί αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Η κατανομή για τις 300 θέσεις της ΕΥΔΑΠ είναι οι εξής: ΥΕ εργάτες 75, ΥΕ αποθηκάριοι 5, ΔΕ μηχανολόγοι 5, ΔΕ ηλεκτρολόγοι 15, ΔΕ …
    Ξεκίνησαν οι αιτήσεις 641
ειδικευμένων γιατρών σε
νοσοκομεία και κέντρα
υγείας

    Ξεκίνησαν οι αιτήσεις 641 ειδικευμένων γιατρών σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας

    Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι αιτήσεις για την πρόσληψη 641 ειδικευμένων γιατρών του κλάδου ΕΣΥ σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας όλης της χώρας. Αυτή τη στιγμή αιτήσεις δέχονται 22 νοσοκομεία για 114 γιατρούς. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι: αναισθησιολόγος, ουρολόγος, ψυχίατρος, ορθοπεδικός, παιδοψυχιατρος, νεφρολογος, χειρουρος, αγειοχειρούργος, παιδιατρος, παθολόγος, πνευμονολόγος, καρδιολόγος, κ.α. ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΘΕΣΕΩΝ ΑΝΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 1Η ΥΠΕ           97 2Η …
    Εγκρίθηκαν 318 προσλήψεις
εποχικών σε δημόσιες
υπηρεσίες υδρευσης

    Εγκρίθηκαν 318 προσλήψεις εποχικών σε δημόσιες υπηρεσίες υδρευσης

    Έγκριση σύναψης τριακοσίων δεκαοκτώ (318) συµβάσεων µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΝΠΙ∆ της χώρας. ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΝΠΙΔ 2016 ΝΟΜΟΣ ΟΤΑ ΦΟΡΕΑΣ/ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΙΔΟΧ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ Δωδεκάνησου Καλυμνίων ΔΕΥΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ 6 Δωδεκάνησου Κω ΔΕΥΑ ΚΩ 17 Δωδεκάνησου Νισύρου ΔΕΥΑ ΝΙΣΥΡΟΥ 2 ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κοζάνης Βοΐου ΔΕΥΑ ΒΟΪΟΥ 9 …
    Επίδομα
τουλάχιστον 300 ευρώ σε 40.000
οικογένειες

    Επίδομα τουλάχιστον 300 ευρώ σε 40.000 οικογένειες

    Ξεκινάει από 1η Ιουλίου του πρόγραμμα Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης που σε πρώτη φάση θα αφορά 40.000 οικογένειες από 30 δήμους της χώρας, ενώ από 1/1/2017 το πρόγραμμα θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα και θα αφορά σε 400.000 νοικοκυριά. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει πιλοτικά και θα αφορά σε άτομα και οικογένειες από τους Δήμους: Ορεστιάδας, Καβάλας, Νέας Ιωνίας, Ασπροπύργου, Ελευσίνας, …
    211
υποτροφίες 2016-2017 από το
Ίδρυμα Κρατικών
Υποτροφίων

    211 υποτροφίες 2016-2017 από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφίων

    Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, σε εφαρμογή των Κανονιστικών Διατάξεων της Δράσης 10.2.2.03.01 με τίτλο «Ενίσχυση του ανθρώπινου ερευνητικού δυναμικού μέσω της υλοποίησης διδακτορικής διατριβής» 1ος κύκλος στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με άξονες προτεραιότητας 6,8,9, οι οποίοι συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – (ΕΚΤ) και το ελληνικό δημόσιο, όπως εγκρίθηκαν με …
    1.465
προσλήψεις εποχικών για
οκτώ μήνες σε δήμους
(αναλυτική κατανομή)

    1.465 προσλήψεις εποχικών για οκτώ μήνες σε δήμους (αναλυτική κατανομή)

    Στην έγκριση σύναψης χιλίων τετρακοσίων εξήντα πέντε (1465) εποχικών υπαλλήλων µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΟΤΑ α’ βαθµού της χώρας, προχωρεί το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Σύμφωνα με απόφαση που απόφαση που υπέγραψε ο αρμόδιος υφυπουργός Εσωτερικών Γ. Μπαλάφας, οι εργαζόμενοι θα απασχοληθούν σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στους δήμους, για χρονικό διάστηµα έως …
    Ενισχύσεις από το ΕΣΠΑ
και τον αναπτυξιακό νόμο
για τη γεωθερμία

    Ενισχύσεις από το ΕΣΠΑ και τον αναπτυξιακό νόμο για τη γεωθερμία

    Ενισχύσεις από το ΕΣΠΑ και τον αναπτυξιακό νόμο αλλά και αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο ώστε να ενθαρρυνθούν οι επενδύσεις στην εκμετάλλευση γεωθερμικών πεδίων ανήγγειλε ο γενικός γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Μιχάλης Βερροιόπουλος μιλώντας σε ημερίδα με θέμα τη γεωθερμία που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοινώθηκε σήμερα. "Επιδιώκουμε την απλούστευση των διαδικασιών έκδοσης αδειών εκμετάλλευσης στα γεωθερμικά πεδία χαμηλών …

    Προσλήψεις στο Δημόσιο Τομέα

     Συνεργάτες στην Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση

    2 προσλήψεις στα ΕΛΤΑ Καβάλας

    ΕΛΤΑ: Διανομέας στη Δράμα

    Εγκρίθηκαν 58 προσλήψεις στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων

    5 προσλήψεις στο Δήμο Μονεμβασίας

    20 θέσεις στο Δήμο Βοΐου

     10 θέσεις εργασίας στο Δήμο Φλώρινας

    5 θέσεις εργασίας στο Δήμο Στυλίδας

    19 θέσεις εσωτερικής εκμετάλλευσης στα ΕΛΤΑ Αττικής

    121 προσλήψεις διανομέων στα ΕΛΤΑ Αθήνας και Πειραιά

    45 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ Κοζάνης

    23 θέσεις εργασίας στα ΕΛΤΑ Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας

    18 προσλήψεις στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

    16 θέσεις εργασίας στην Περιφέρεια Αττικής

    15 προσλήψεις στα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης

    3 γεωπόνοι στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας

    9 διανομείς στα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης

    14 θέσεις εργασίας στα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης

    6 γεωπόνοι στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας

    9 γεωπόνοι στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας

    26 προσλήψεις εποχικών στο Δήμο Χαϊδαρίου

    20 θέσεις εργασίας στο Δήμο Καρδίτσας

    5 προσλήψεις στις Περιφερειακές Ενοτήτες Μαγνησίας & Σποράδων

    10 θέσεις εργασίας στα ΕΛΤΑ Χαλκιδικής

     3 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ηγουμενίτσας

    2 βρεφονηπιοκόμοι στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής

    Θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα

     Event & Social Media Executive από την ΕΕΔΕ

    Ζητείται Προσωπικό από την Professional Security (Θεσσαλονίκη)

     Προσλήψεις στη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΑΠΟΣΤΟΛΗ

    Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στη Microsoft Ελλάς

    Θέσεις για τεχνικούς στην General Security Systems (Ιωαννινα)

    Ανοιχτές θέσεις εργασίας στη Nestle

    Κοινωνικοί λειτουργοί στην International Rescue Committee