Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Φακός Αντιεκρηκτικός Πυροσβεστικός Zone 0 UK4AA eLED RFL 514607 UWKinetics

Φακός Αντιεκρηκτικός Πυροσβεστικός Zone 0 UK4AA eLED RFL 514607 UWKinetics 
Προτεινόμενη Χρήση: Πυρόσβεση,Διάσωση 
Περιληψη
Ο αντιεκρηκτικός φακός ασφαλείας, 4AA eLED RFL Zone 0 της Underwater Kinetics (UK) προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα προστασίας σε συνθήκες υψηλής επικινδυνότητας λόγο της υψηλής τεχνογνωσίας που διαθέτει η εταιρεία από το 1974.
Ο φακός 4AA eLED RFL είναι αδιάβροχος και αντέχει σε βάθος τριών μέτρων.

75-822 Portable/Mobile CB Radio

75-822 Portable/Mobile CB Radio
This two-in-one CB radio is portable and lightweight, and can be converted to a mobile radio with required accessories (sold separately). The 75-822 includes NOAA Weather Alert Radio and 5 memory channels.
40-Channels
4-Watt Output Power - Delivers maximum communication range
Squelch Control - Eliminates unwanted background noise
Large, Backlit LCD - Multifunction display that is easy to read day or night
Built in ANL - Improves reception for a weak received signal
Channel Scan - Automatically checks channels for activity
NOAA Weather Radio - Instant access to weather/hazard information 24/7
Instant Channel 9/19 - Immediate access to emergency channel 9 and informational channel 19
Last Channel Memory - Turns on to the last user selected channel
Flexible, Removable Antenna with BNC connector
Dimensions - 3'' x 12.75'' x 1.5''

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Νανουρίσματα

Νανουρίσματα 
ιωάννης πάττας , Παραδοσιακά , Χρύσα Σκοπελίτου
Εικονογράφος: Μαρίνα Στελλάτου
Μουσική: Παναγιώτης Γιατράκος
Τραγουδούν:
Γλυκερία, Γιάννης Κότσιρας, Αλκίνοος Ιωανίδης, Μελίνα Ασλανίδου, Γρηγόρης Πετράκος, Μάνος Πυροβολάκης, Βίκυ Καρατζόγλου, Μαρία Ελισσαίου, Αθηνά Βέρμη
Σχήμα: 24 Χ 32
Σελίδες: 40
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-178-5

🍂 "Η ξηρασία" της Jane Harper είναι ένα επικό θρίλερ που θα θυμάστε για καιρό



Η ΞΗΡΑΣΙΑ
Αυτό το θρίλερ μην το προσπεράσετε
Ένα δυναμικό συγγραφικό ντεμπούτο
που έρχεται από τη μακρινή Αυστραλία
και κάνει τον θρόνο του σκανδιναβικού νουάρ να τρίζει επικίνδυνα
Από τη στιγμή που έφτασε στα γραφεία μας το βιβλίο της Jane Harper που κυκλοφόρησε στα ελληνικά μόλις την προηγούμενη Πέμπτη (στις 7 Μαρτίου), πέσαμε με τα μούτρα στο διάβασμα και κυριολεκτικά χαθήκαμε στις σελίδες του. Είχαμε βέβαια τους λόγους μας, μια και το βιβλίο που έχει πουλήσει περισσότερα από 1.000.000 αντίτυπα, μεταφράζεται σε περισσότερες από 35 γλώσσεςκαι έχει σαρώσει βραβεία και διακρίσεις (μεταξύ άλλων το CWA Gold Dagger για το Καλύτερο Αστυνομικό Μυθιστόρημα), θεωρείται το πιο «καυτό» εκδοτικό φαινόμενο στον χώρο της αστυνομικής λογοτεχνίας που έρχεται με φόρα από τους αντίποδες για να ξεπεράσει το κύμα του σκανδιναβικού νουάρ. Ήταν και η μεταφράστρια του βιβλίου, η Χίλντα Παπαδημητρίου, που μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για το βιβλίο και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.
Θέλουμε λοιπόν να μοιραστούμε μαζί σας τις εντυπώσεις μας για αυτό το ατμοσφαιρικό ανάγνωσμα, πρώτο μέρος σειράς με πρωταγωνιστή τον αστυνομικό Άρον Φαλκ, που επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη μικρή πόλη της Κιβάρα, για την κηδεία του κολλητού του, που απ’ ό,τι φαίνεται αυτοκτόνησε, αφού πρώτα δολοφόνησε τη γυναίκα του και το παιδί του. Και τότε, εν μέσω της χειρότερης ξηρασίας που βιώνει η Αυστραλία εδώ κι έναν αιώνα, υποχρεώνεται να έρθει αντιμέτωπος με μυστικά από το δικό του παρελθόν που αναδύονται στην επιφάνεια όταν αμφισβητεί την αλήθεια για το έγκλημα του φίλου του.
«Η Ξηρασία έφτασε στα χέρια μου ως “επαγγελματικό” ανάγνωσμα, θα τη διάβαζα για να σχηματίσω εικόνα για αυτό τον τόσο σημαντικό τίτλο αστυνομικής λογοτεχνίας των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Όμως η επαγγελματική μου αποστασιοποίηση απέναντι στο κείμενο εξανεμίστηκε ύστερα από μερικές σελίδες. Βυθίστηκα στην υπόθεση και στον συναισθηματικό κυκεώνα του Άρον Φαλκ που προσπαθεί να βρει απαντήσεις στα ανοιχτά ζητήματα τόσο του παρόντος όσο και του παρελθόντος σε ένα ακραία εχθρικό περιβάλλον. Δηλώνω θαυμαστής της Harper και ορκισμένος υποστηρικτής του βιβλίου. Το συστήνω ανεπιφύλακτα».
Αντώνης Αμπατζής, Διευθυντής Marketing
«Η Ξηρασία είναι ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που δεν σε αφήνει να το αφήσεις. Έπιασα τον εαυτό μου να αναβάλει τον βραδινό ύπνο ξανά και ξανά. “Πέντε σελίδες είναι, μετά από αυτό τέλος και αύριο πάλι…”. Και έπειτα ένα ακόμα κεφάλαιο και ένα ακόμα και πάει λέγοντας. Γιατί η Κιβάρα είναι μια μικρή πόλη, τόσο συνηθισμένη όσο και παράξενη, γιατί η ξηρασία που την κατατρύχει έχει αλλάξει τις σχέσεις των ανθρώπων, γιατί ο Άρον Φαλκ κουβαλάει τα δικά του μυστικά, γιατί η Jane Harper σε ξεγελάει σε κάθε σελίδα και όλοι μπορεί να είναι ένοχοι. Μπορεί η αγροτική Αυστραλία να απέχει πολύ από τον αμερικάνικο Νότο ή από τη μεσογειακή Μασσαλία, αλλά διαβάζοντας την Ξηρασία ένιωσα όπως όταν διάβαζα πρώτη φορά Gillian Flynn, Jo Nesbo και Jean-Claude Izzo, σαν να ανακαλύπτω δηλαδή έναν συγγραφέα που χαράζει τον δικό του δρόμο στην αστυνομική λογοτεχνία».
Ελένη Παπαγεωργίου, Υπεύθυνη Λέσχης Noir
«Το ξεκίνησα το Σάββατο και το τέλειωσα το πρωί της Κυριακής. Η αφήγηση της ιστορίας από την Jane Harper σε πιάνει από τον λαιμό· η αποπνικτική ζέστη και τα έντομα που είναι πανταχού παρόντα σου αφαιρούν το οξυγόνο. Η μικρή αγροτική κοινότητα με τα θαμμένα μυστικά της σου προκαλεί ασφυξία. Το περιβάλλον συμμετέχει στην εξέλιξη της πλοκής κι εσύ βρίσκεσαι αντιμέτωπος με έναν γρίφο σε κάθε σελίδα. Ανυπομονώ να διαβάσω και το επόμενο βιβλίο της Harper με ήρωα τον αστυνόμο Φαλκ».
Ντόρα Τσακνάκη, Διευθύντρια Επικοινωνίας
«Δεν είναι μόνο η καλοστημένη πλοκή που δεν σε αφήνει να μαντέψεις τον ένοχο (ή μήπως τους ενόχους), δεν είναι οι ολοκληρωμένοι χαρακτήρες ούτε το “εξωτικό” σκηνικό της Αυστραλίας σε ακραίες συνθήκες ξηρασίας που κάνουν το πρώτο βιβλίο της Jane Harper αξέχαστο, είναι όλα αυτά μαζί σε συνδυασμό με τη δύναμη της γραφής, τη λογοτεχνικότητα των περιγραφών, την αλήθεια των διαλόγων, τη διεισδυτικότητα των παρατηρήσεων για την ανθρώπινη φύση. Ειλικρινά ενθουσιάστηκα και χάθηκα στις σελίδες της υπέροχης μετάφρασης διά χειρός Χίλντας Παπαδημητρίου. Ένιωσα πως η Harper είναι αληθινό απόκτημα για τον κατάλογο των εκδόσεων Μεταίχμιο».
Ειρήνη Χριστοπούλου, Υπεύθυνη Έκδοσης Λογοτεχνικών Βιβλίων

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η Solarcon A99 απο τις πιό επιτυχημένες κεραίες βάσης στον κόσμο για CB/10m
Εύκολη συναρμολόγηση,ιδανική για δύσκολες καιρικές συνθήκες,αέρας ,υγρασία.
Κατάλληλη για χρήση σε καίκια ,τράτες ( marine) κ.λ.π
Mε antenna tuner συντονίζει από 20m και επάνω με πολύ καλά αποτελέσματα,δείτε reviews στο eham

1/2 wave over 1/4 
Omni-Directional πολυκατευθυντική
Fiberglass (weather tough) Υαλονήματα
Handles 2000 Watts (peak) about 1000 RMS
SWR Tunable, 25-32 Mhz.
Covers far above and below the traditional CB channels(with antena tuner 20-10m)
Solarcon claims 9.9 dBi
DC Grounded (Γειωμένη για στατικό)
5,3m Tall ( Three 6' Sections ) Τρια κομμάτια τον 2m
Insulated up to 14,500 Volts
Βάρος 2,27 Κg

Προσκλήσεις | Πρόγραμμα εκδηλώσεων


Ευγενία Φακίνου

18 Μαρτίου 2019
Η Λέσχη Ανάγνωσης Passe Partout Reading στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «Γυναίκες συγγραφείς» φιλοξενεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. τη συγγραφέα Ευγενία Φακίνου.
Λέσχη Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών
Στεφάνου Δέλτα 15
Παλαιό Ψυχικό


Νίκος Παπανδρέου

18 Μαρτίου 2019
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και το βιβλιοπωλείο «Δομή» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Παπανδρέου Ανδρέας Παπανδρέου - Ο οικονομολόγος τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός».
Με τον Νίκο Παπανδρέου θα συνομιλήσει ο οικονομολόγος Θάνος Αργυρόπουλος.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός»
Κασσάνδρου 6
Καβάλα


19 Μαρτίου 2019
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το Polis Art Cafe σας προσκαλούν την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. στην παρουσίαση του βιβλίου του Αναστάση Βιστωνίτη Ποιήματα 1971-2008.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Αριστέα Παπαλεξάνδρου, ποιήτρια,
Αλέξης Σταμάτης, πεζογράφος,
και ο Αναστάσης Βιστωνίτης.
Polis Art Cafe
Πεσμαζόγλου 5 (Αίθριο Στοάς Βιβλίου)
Αθήνα , 210-32.49.588


Αντώνης Φωστιέρης

21 Μαρτίου 2019
Ο Δήμος Χανίων, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Χανίων, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Καστανιώτη, σας προσκαλούν στην Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 και ώρα 7.30 μ.μ. σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ποιήσης στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».
Τιμώμενος ποιητής ο Αντώνης Φωστιέρης.
Για τον ποιητή και το έργο του θα μιλήσει η ποιήτρια Νεκταρία Μενδρινού.
Ποιήματα θα διαβάσουν η θεατρολόγος Ρούλα Τατσοπούλου και μαθητές σχολείων.
Θα προηγηθεί η βράβευση των μαθητών και μαθητριών που διακρίθηκαν στον 35ο Παγκρήτιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Χανίων.
Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»
Χανιά , 28213-41.662


Νίκη Αναστασέα

27 Μαρτίου 2019
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο-καφενείο «Χάρτα» σας προσκαλούν την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 και ώρα 8 μ.μ. σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη της Νίκης Αναστασέα.
Για τη συγγραφέα και το μυθιστόρημά της Η ιστορία ενός δικού μας ανθρώπου θα μιλήσουν οι φιλόλογοι Δήμητρα Κουτούπη και Χριστίνα Μουστακλή.
Αποσπάσματα θα διαβάσει η Έρη Κωνσταντάρα.
Βιβλιοπωλείο-καφενείο Χάρτα
Σκενδεράνη 16
Βόλος , 24210-33.250


Μιχάλης Μοδινός

28 Μαρτίου 2019
Oι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο «Discover» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μιχάλη Μοδινού Το Πλέγμα την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 και ώρα 8 μ.μ.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Μίνα Πετροπούλου, φιλόλογος, δρ Κοινωνιολογίας,
Νίκος Τσούκαλης, δικηγόρος, πρώην βουλευτής,
και ο συγγραφέας.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο ηθοποιός Ευάγγελος Μιχάλης.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά οι:
Μαριβάσια Κολλιοπούλου, μαντολίνο
Κώστας Πετρόπουλος, κιθάρα
Βιβλιοπωλείο «Discover»
Πεζόδρομος Βούρβαχη 3
Πάτρα , 2610-62.49.16


Μιχάλης Μοδινός

29 Μαρτίου 2019
Oι Εκδόσεις Καστανιώτη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος» και το βιβλιοπωλείο «Βιβλιοτρόπιο» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μιχάλη Μοδινού Το Πλέγμα την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 και ώρα 7.30 μ.μ.
Με τον Μιχάλη Μοδινό θα συνομιλήσει η Κατερίνα Κούγκολου, πολιτικός μηχανικός
Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος» Θεώνη Λειβαδίτη.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
Βιβλιοπωλείο «Βιβλιοτρόπιο»
Καζαντζή 25
Αγρίνιο , 26410-21.454


Μιχάλης Μοδινός

30 Μαρτίου 2019
Oι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοcafé «Adagio II» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μιχάλη Μοδινού Το Πλέγμα το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 9 μ.μ.
Με τoν Μιχάλη Μοδινό θα συνομιλήσει η συγγραφέας Τζέμη Τασάκου.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
Βιβλιοκαφέ Adagio II
Ν. Μπότσαρη 10, Λιμάνι
Ναύπακτος , 26340-38.215


Κώστας Αρκουδέας

3 Απριλίου 2019
To Μουσείο-Βιβλιοθήκη Στρατή Ελευθεριάδη-Teriade, το Εργαστήριο Κοινωνικής, Πολιτισμικής & Ψηφιακής Τεκμηριώσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Λέσβου και το βιβλιοπωλείο Χατζηδανιήλ, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Καστανιώτη, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Αρκουδέα Το χαμένο Νόμπελ - Μια αληθινή ιστορία την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Teriade.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Αναστασία Ζήση, καθηγήτρια Ψυχολογίας, Τμήμα Κοινωνιολογίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου,
Παναγιώτης Σκόρδας, πρόεδρος Συνδέσμου Φιλολόγων Λέσβου,
και ο συγγραφέας.
Τη συζήτηση θα συντονίσει η Τζώρτζια Ρασβίτσου, συμβολαιογράφος, αρθρογράφος.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά από την χορωδία «Animato».
Αίθουσα εκδηλώσεων Μουσείου Teriade
Βαρειά
Μυτιλήνη


Κλάουντιο Μάγκρις

3 Απριλίου 2019
«Ένας κόσμος συγγραφείς»
Διάλεξη του Κλάουντιο Μάγκρις
Ματιές στην ευρωπαϊκή ταυτότητα και την αρχαιοελληνική παράδοση μέσα από το έργο του Κλάουντιο Μάγκρις
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών και η «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του δήμου Αθηναίων σας προσκαλούν την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 και ώρα 7.30 μ.μ. στην εκδήλωση με τον σπουδαίο Ιταλό συγγραφέα Κλάουντιο Μάγκρις στο Ωδείο Αθηνών.
Προλογίζει ο ποιητής, δοκιμιογράφος και κριτικός λογοτεχνίας Αναστάσης Βιστωνίτης.
Θα υπάρχει διερμηνεία.
Ωδείο Αθηνών, αίθουσα «Άρης Γαρουφαλής»
Βασιλέως Γεωρίου Β 17-19
Αθήνα

ΕΛΛΗΝΕΣ Το χαμένο όνομα 337 μ.Χ.- 1821

ΕΛΛΗΝΕΣ Το χαμένο όνομα 337 μ.Χ.- 1821 
Ως τις αρχές του 4ου αι. μ.Χ. στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία οι χριστιανοί διώκονται.
Έκτοτε οι διωκόμενοι γίνονται διώκτες.
Αυτοκράτορες και χριστιανική εκκλησία επιβάλλουν τον χριστιανισμό ως τη μόνη θρησκεία του κράτους. Πολεμούν τους ετερόθρησκους αλλά και τους ετερόδοξους, όσους διαφωνούν με τη μία δογματική αλήθεια, την ορθοδοξία, που καθιερώνουν οι οικουμενικές σύνοδοι.
Αποδέχονται ως χρήσιμη την αρχαία ελληνική γραμματεία για την καλλιέργεια του λόγου, στο βαθμό που δεν υιοθετούνται ιδέες οι οποίες αντιβαίνουν στην ορθοδοξία και στο πολίτευμα.
Αν και η ελληνική γλώσσα αναγορεύεται επίσημη γλώσσα του κράτους, το όνομα Έλληνες ταυτίζεται με του ειδωλολάτρη και ως εθνώνυμο χάνεται. Οι ελληνόφωνοι πλέον πιστεύουν ότι είναι Ρωμαίοι.
Μόλις τον 13ο αιώνα αρχίζει ένας μικρός αριθμός μορφωμένων, στην κορυφή ή τις παρυφές της πολιτικής τάξης, να αναγνωρίζει τη δυναμική του ονόματος Έλληνες, τα κατορθώματα και τα επιτεύγματά τους. Οι προβληματισμοί τους δεν φτάνουν πέρα από τον κύκλο τους.
Τους επόμενους τρεις αιώνες, πριν και μετά την Άλωση, λόγιοι της Ανατολής ενισχύουν το κίνημα του ουμανισμού στη Δύση, τη στροφή στους αρχαίους.
Συνέχεια αποτελούν στην Ευρώπη, όχι κι εκεί χωρίς εμπόδια, η επιστημονική επανάσταση (από τον 16ο αι.), ο διαφωτισμός (18ος αι.), η Γαλλική επανάσταση, ο εθνικισμός και άλλα κινήματα.
Από όσους αφήνουν το Οθωμανικό κράτος κι έρχονται στην Ευρώπη, προέρχεται η πρωτοπορία που προετοιμάζει τον αγώνα της απελευθέρωσης.
Το 1821 αρχίζει με την επίκληση του ονόματος Έλληνες και της ιστορίας τους. Είναι κι αυτή μια μεγάλη ρήξη με το παρελθόν, μια επανάσταση. Το εθνώνυμο Έλληνες, το χαμένο όνομα, γίνεται το σημείο αναφοράς. Μετά 1500 χρόνια.
ΕΛΛΗΝΕΣ Το χαμένο όνομα 337 μ.Χ.- 1821 
συγγραφέας: Γιάννης Γιαννόπουλος
ΣΕΙΡΑ: ΕΚΚΕΝΤΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ (αρ.9)
Επιστημονικός Υπεύθυνος Σειράς: Γιώργος Κόκκινος
Isbn: 978-960-579-097-4
Διαστάσεις: 14 X 23,5
Σελίδες: 284

Πράγα: Έτσι όπως θα την ανακάλυπταν οι εναλλακτικοί

ArtTravel

1

 Πράγα

Έτσι όπως θα την ανακάλυπταν οι εναλλακτικοί.
Πατήστε εδώ
2

Μυστικό

Τι σε κάνει ενοχλητικό σε ένα ξενοδοχείο;
3

Πάρνωνας

Ένα διήμερο μέσα σε έλατα, δάση και καστανιές.
Πατήστε εδώ
Πατήστε εδώ
4

Aθήνα

8 ωραία, cozy και χαριτωμένα μπαρ στις στοές του κέντρου.
Πατήστε εδώ