Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ... ΣΕ ΚΕΡΑΤΕΑ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

To blog της Πρωτοβουλίας Πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει για πρώτη φορά δημοσίως το «Παρατηρητήριο Μεταλλευτικής Δραστηριότητας...» και τους δορυφόρους του!!!
Έπειτα από 5 ολόκληρες μέρες παραληρηματικής προπαγάνδας, ασύστολων ψεμάτων και ανοίκειων απειλών, βρήκαν επιτέλους το κουράγιο να σπάσουν το προστατευτικό τους κέλυφος και να δημοσιεύσουν τη φωτογραφία, που αποδεικνύει τα όσα λέμε ως blog από την πρώτη στιγμή για το πως ξεκίνησαν τα γεγονότα στις Σκουριές την περασμένη Τρίτη.(Δείτε εδώ και εδώ)
Είναι η φωτογραφία, όπου ο «ακτιβιστής» από το Παλαιοχώρι βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή των μεταλλωρύχων, καθώς δευτερόλεπτα πιο πριν κραδαίνοντας το καδρόνι που είχε στα χέρια του, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους για να τους κτυπήσει... Και τα κατάφερε..., δημιουργώντας όλο αυτό το δυσάρεστο σκηνικό, που είχαμε στις Σκουριές.
Ο κύριος αυτός ήταν ο ένας και μοναδικός τραυματίας από την πλευρά των λιθοβόλων –κονταρομάχων του «περιβάλλοντος», ό οποίος μετά την επίθεση που δέχτηκε και εγκαταλελειμμένος από τους «συντρόφους» του, (οι οποίοι αντι να τον βοηθήσουν, τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο...) δέχθηκε τις πρώτες φροντίδες των εργαζομένων της Ελληνικός Χρυσός. Οδηγήθηκε υποβασταζόμενος από τους ίδιους στο ασθενοφόρο, αλλά και αργότερα στο κέντρο υγείας Παλαιοχωρίου, όπου ευτυχώς δεν διαπιστώθηκε κάτι σοβαρό.
Δεν έφαγε ούτε πέτρες, ούτε καδρόνια στο κεφάλι, ενώ επάνω του χτίστηκε ολόκληρη η προπαγάνδα και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας, που βλέπουμε. Με τον ηθικό αυτουργό του τραυματισμού του, τον κ.Τίποτα, να τον περιφέρει απο το κέντρο υγείας στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ, να τον εμφανίζει ως «παράλυτο» ...
Μήπως ακούσαμε ποτέ από την πλευρά τους, ποτέ αυτές τις λεπτομέρειες; Μήπως ακούσαμε ποτέ από την πλευρά τους για τους τραυματίες μεταλλωρύχους; Πάλι καλά λέμε εμείς, που μέσα στον πανικό τους και στην προσπάθεια τους να φέρουν τούμπα την υπόθεση επικοινωνιακά, δημοσιεύουν αυτές τις φωτογραφίες και τα βίντεο.
Γιατί μας δίνουν τη δυνατότητα να αποσαφηνίσουμε στους εκτός ΒΑ Χαλκιδικής, τι ακριβώς έγινε στις Σκουριές, με ντοκουμέντα ήχου και εικόνας. Εν αρχή όμως ο λόγος. Και ο δικός μας λόγος είναι πάντα αληθής. Αντίθετα με τους επαγγελματίες της παραπλάνησης και της παραπληροφόρησης ...
Γιατί ως γνωστόν επιδιώκουν να μετατρέψουν σε Κερατέα τη ΒΑ Χαλκιδική, ενεργοποιώντας εξτρεμιστικά στοιχεία έξω από αυτήν. Η τοπική κοινωνία τους περιφρονεί, εδώ και καιρό. Και αυτό θα συνεχιστεί... και δε θα επιτρέψει σε κανένα να παίξει τέτοια παιχνίδια σε βάρος της.
Πάντως εμείς τους ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά, που βρήκαν το κουράγιο...να πουν την «αλήθεια», μέσα από τη φωτογραφία της οργής... Είναι μια καλή αρχή και ελπίζουμε να συνεχίσουν έτσι... Καθώς το ψέμα τους έχει κοντά πόδια... και ψηλά καδρόνια...
Δείτε εδώ το βίντεο της συμπλοκής με την λεπτομερή περιγραφή, που κάνει σε σχόλιο του αναγνώστης του blog μας.

Ανώνυμος είπε...
http://www.youtube.com/watch?v=GKf9J_JvkE8&list=UUgwCeFO5v3iHJJ5hAOfI5lw&index=1&feature=plcp

0:15 κάτοικος Μ. Παναγίας , όχι εργαζόμενος, με κόκκινη μπλούζα σηκώνει το οδόφραγμα των «οικολόγων» ακτιβιστών. Ο ίδιος άνθρωπος έσπασε το χέρι του και έκανε ράμματα στο κεφάλι του. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που παρουσιάζουν σε φωτογραφίες τους στα blog για δήθεν τραυματία αντιδρώντα, και φαίνεται που περιθάλπεται από εργαζόμενους στο 1:06, όπως και ένας άλλος εργαζόμενος που έφαγε οικολογική πέτρα στο κεφάλι. Στη συνέχεια του 0:15 φαίνεται ποιοι έχουν κράνη και ξύλα στα χέρια και ήταν έτοιμοι για αυτό. Απλά δεν περίμεναν να αντιμετωπίσουν τόσο κόσμο, νόμιζαν πως θα περάσει ο δικός τους τραμπουκισμός.
0:34 εργαζόμενοι κάτοικοι της περιοχής στην πρώτη γραμμή, λίγο πριν την σύραξη, με κομπολόγια και τσιγάρα στα χέρια, όχι πέτρες.
1:38 στο πλάι του οδοφράγματος, πυρομαχικά οικολογικές πέτρες, έτοιμες να ανοίξουν τα κεφάλια των κατοίκων εργαζομένων.
Και το καλύτερο πριν αρχίσουν οι συμπλοκές ακτιβιστής με μαύρη μπλούζα και κόκκινο Χ στην πλάτη( σε άλλα βίντεο) στο 3:46 με μεγάλη πέτρα στο αριστερό του χέρι.
Να ποιοι είναι ποιοι και ποια είναι η αλήθεια.
Αυτά είναι τα δεδομένα ντοκουμέντα, η κρίση δική σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Με την έγκριση της Ομοσπονδίας ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, που διοργανώνει την παρέλαση
Το Κίνημα ''Greek Solidarity Network'', γνωστό από την κατάληψη-διαδηλώσεις στην Wall Street, θα συμμετάσχει στην παρέλαση γιά την εθνική μας επέτειο, στην 5η Λεωφόρο στο Μανχάτταν Κυριακή 25 Μαρτίου, διαμαρτυρόμενο γιά τα δεινά που υφίσταται ο λαός της Ελλάδας, από τους δανειστές της χώρας, εξαιτίας των μνημονίων. Μαζί του και το Κίνημα ''Οccupy Astoria LIC''. Η συμμετοχή στην παρέλαση της Ομογένειας, γίνεται ως συμπαράσταση στον ελληνικό λαό, με κύριο σύνθημα ''Solidarity with the people of Greece. We are all Greeks. We are all the 99%''

www.kalami.net
www.kalami.co
www.kalami.us
AKOYΣΤΕ 24 ώρες ελληνικό ραδιόφωνο - Live.

Το ΜΟΝΟ ελληνικό ραδιόφωνο με ποιότητα ήχου 320 kbps στο διαδίκτυο.
www.24-7Radio.us

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Ο συγγραφέας και πολιτικός Νίκος Θέμελης - Τρίτη 27/03, στις 7 μ.μ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Ο συγγραφέας και πολιτικός Νίκος Θέμελης
Τρίτη 27 Μαρτίου 2012, στις 7 μ.μ., στη συνεδριακή αίθουσα της Εθνικής Ασφαλιστικής
Ο Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας (ΟΠΕΚ) σας προσκαλεί
σε εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του συγγραφέα και πολιτικού Νίκου Θέμελη.
Θα μιλήσουν:
Βασίλης Βουτσάκης, Πανεπιστημιακός
Ελισάβετ Κοτζιά, Κριτικός Λογοτεχνίας
καθ. Νίκος Χριστοδουλάκης, πρώην Υπουργός
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Σωκράτης Κοσμίδης, πρώην Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης
Εθνική Ασφαλιστική (συνεδριακή αίθουσα), Λεωφ. Συγγρού 103-105

Μεταρρύθμιση της Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής: ΟCEAN2012 & ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ στην τελική ευθεία της εκστρατείας για τον τερματισμό της υπεραλίευσης

Με φόντο την κρίσιμη ψηφοφορία για την μεταρρύθμιση της Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής (ΚΑλΠ) του Σεπτεμβρίου, ο συνασπισμός του Ocean 2012 και το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας "ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ" ως συντονιστής φορέας για την Ελλάδα και την Κύπρο, ετοιμάζονται για την τελική ευθεία της προεκλογικής εκστρατείας.
Το ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, βρέθηκε στις αρχές Μαρτίου ξανά στις Βρυξέλλες με σκοπό να συμμετέχει σε ομάδα εργασίας και συναντήσεις οι οποίες χαρακτηρίστηκαν από καταιγισμό ιδεών μεταξύ των συντονιστών – φορέων του Δικτύου Ocean 2012. Η συνάντηση περιελάμβανε αντιπροσώπους από τις χώρες: Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ην.Βασίλειο, Ιρλανδία, Σουηδία, Ολλανδία, Πολωνία και Γερμανία. Κατά τη διάρκεια της παραμονής στη βελγική πρωτεύουσα, στελέχη του Αρχιπελάγους συναντήθηκαν με τους ιθύνοντες ευρωβουλευτές και μετέφεραν την αναγκαιότητα και τη σημασία που ενέχει η μεταρρύθμιση της ΚαλΠ, η οποία θα επιτρέψει στα αλιεύματα να επανέλθουν σε υγιή πληθυσμιακά επίπεδα.
Πολλά αλιεύματα έχουν υποστεί κακή διαχείριση και βρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης. Οι κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις των ολοένα και λιγότερων ψαριών και οι μη-βιώσιμες αλιευτικές πρακτικές, θα είναι τραγικές. Όσο τα αποθέματα ψαριών μειώνονται, τόσο μειώνονται και οι θέσεις εργασίας στη θάλασσα.
Υπάρχει όμως τρόπος για βιώσιμη αλιεία. Αν οι πληθυσμοί ψαριών είναι υγιείς, τα μεγέθη των αλιευμάτων θα αυξηθούν, ενώ το ποσοστό ενέργειας που απαιτείται για να αλιευθούν, θα μειωθεί. Το New Economics Foundation εκτιμά ότι αν ανακάμψουν οι ευρωπαϊκοί πληθυσμοί ψαριών μόνο κατά 30%, τότε αυτό θα σημάνει 3.530.000 επιπλέον τόνους στις εκφορτώσεις. Αν διαχειριστούμε την αλιεία σωστά και επιτρέψουμε στους πληθυσμούς τους να επανέλθουν και να αλιευτούν σύμφωνα με τους ρυθμούς αναπαραγωγής τους, τότε η αλιεία μπορεί να γίνει βιώσιμη και να συνεχιστεί για τις επόμενες γενιές. Αν δεν πράξουμε απολύτως τίποτα και συνεχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε τους αλιευτικούς πόρους με μη-βιώσιμο τρόπο, τα ψάρια θα εξαφανιστούν όπως επίσης και η εμπορευματοποίηση της αλιείας. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και στη δική μας γενιά.
Το Δίκτυο Ocean 2012 θα διοργανώσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη με κοινό μήνυμα τον Τερματισμό της υπεραλίευσης. Ακολουθήστε τις ενημερώσεις του Αρχιπελάγους για να βρείτε τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε στο να Σταματήσει η Υπεραλίευση και να ανακάμψουν οι πληθυσμοί των ευρωπαϊκών θαλασσών.

Παρουσίαση έκδοσης πρακτικών του συνεδρίου Δημήτρης Μητρόπουλος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Δελτίο τύπου Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ - «dARK .H τελευταία Κιβωτός»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΒΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΤΣΑΡΗ!

Πρόσκληση
Μπορούν ένας καρχαρίας κι ένας λύκος να συναντηθούν κάπου;
Ναι, ναι μπορούν!
Οι Εκδόσεις Διάπλαση και η Χαρά Κατσαρή σας προσκαλούν στην παρουσίαση των δύο βιβλίων ʽΚαρχαριακοί Αγώνεςʼ και ʽΈνας λύκος ποιητήςʼ που ανήκουν στην ολοκαίνουρια σειρά Ζωηρά Μουσούδια.
Ο μεγάλος λευκός καρχαρίας και ο Λούπο ο καλλιτέχνης λύκος θα ζωντανέψουν σε μια κουκλοθεατρική παράσταση γεμάτη απρόοπτα.
Όλα αυτά δεν θα γίνουν ούτε στο βυθό, ούτε στο δάσος.
Θα γίνουν στο βιβλιοπωλείο ʽΠαράθυροʼ το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 12:30 το πρωί.
Βιβλιοπωλείο Παράθυρο, Μαυρομιχάλη 5 Αθήνα. Τηλ. 210 3601365
Χορηγός επικοινωνίας
www.mamakid.gr

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου σας προσκαλούμε στη μεγάλη γιορτή για την προστασία του περιβάλλοντος, βασισμένη στο βιβλίο της Χρυσάνθης Καραίσκου, «Δωσʼ μου μια δεύτερη ευκαιρία» των εκδόσεων Διάπλαση.
Κυριακή 1 Απριλίου του 2012 στις 11.30 πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων ΟΥΗΛ - Κουμουνδούρου και Ανθίμου Γαζη γωνία.
Η συγγραφέας μαζί με την παιδαγωγό Λητώ Τσακίρη και ομάδα παιδιών θα παρουσιάσουν το βιβλίο με ένα μοναδικό θεατρικό – μελοποιημένο δρώμενο!
Θα ακολουθήσει εικαστικό εργαστήρι και έκθεση με ανακυκλώσιμα υλικά.
Την εκδήλωση θα προλογίσει ο περιβαλλοντολόγος κ. Στέργιος Παπαευθυμίου.
Οι Περιβαλλοντικές Δράσεις και Δραματοποιήσεις γίνονται στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος περιβαλλοντικής αγωγής του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ "Σώστε τη γη μας - είναι το σπίτι μας" ,και με την συμβολή του Παιδικού τμήματος της HELMEPA Ελλάδος
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Ζωοδόχου Πηγής 2-4
106 79 Αθήνα
Τηλ: 210 38 08 445
email diaplasi@yahoo.gr
website: www.diaplasibooks.gr

Εκδόσεις Ιωλκός - Νέες εκδόσεις - 03/2012

Φροντιστής, Θανάσης
Άγονη γραμμή 

Ποίηση 
48 σελ., ISBN 978-960-426-654-8
Θωμάς, Νικόλαος Αλεξάνδρου
Φως στις αλήθεις της ζωής
Ποίηση
64 σελ., ISBN 978-960-426-657-9


Αρτσίδου, Μαρτίνα
Τα πάντα ρει ή τίποτα δε μένει όπως είναι
Μυθιστόρημα
256 σελ., ISBN 978-960-426-658-6

Ο συγγραφέας του μήνα
 
Facebook

Τουρνουά Ποδοσφαίρου Γυμνασίων Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Τουρνουά Ποδοσφαίρου Γυμνασίων Ανατολικής Θεσσαλονίκης
27 - 30 Μαρτίου & 2 - 5 Απριλίου
Πληροφορίες
Τμήμα Αθλητισμού (Πλατεία Σκρά - Καραμαούνα 1 τηλ. 2313 314 157)
Τμήμα Φυσικής Αγωγής Δ/νσης Β' βάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης τηλ & fax 2310 503788, 503783, http://dide-a.thess.sch.gr

Οι κίνδυνοι που κρύβουν οι λίγες ώρες ύπνου

medicalnews.gr
Οι κίνδυνοι που κρύβουν οι λίγες ώρες ύπνου

Αλλάζουμε διάθεση μόλις μπει το καλοκαίρι

Η κατάθλιψη «καραδοκεί» όταν κόβεται το κόκκινο κρέας

Οι ψυχοκοινωνικοί κίνδυνοι στην εργασία

Οι συνέπειες της κρίσης στην υγεία των Ελλήνων

ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΝΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΡΟΔΑΡΙΑ

Δελτίο Τύπου για 25η Μαρτίου

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Η Τζούλια υποψήφια βουλευτής Β’ Αθηνών με τον Βεργή! Το γιορτάζουμε με σαμπάνια…
Συγκροτεί κοινοβουλευτική ομάδα επίσημα η Δημοκρατική Αριστερά

Σε ισχύ η θερινή ώρα από τα ξημερώματα της Κυριακής

Ανανεώνονται κατά 60% τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές

Επιλέξιμη από το ΕΣΠΑ η προμήθεια πλοίου για την ακτοπλοϊκή γραμμή Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης – Λήμνου

Τσετίν Μαντατζή: «Είμαι υπέρ της Σαρίας»

Κοινοβουλευτική ερώτηση για το φιάσκο της «διάσωσης» της ΕΝΚΛΩ

Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης θα συναντήσει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας στην Αλεξανδρούπολη

Άρωμα γυναίκας θα έχει η επικοινωνία του ΠΑΣΟΚ

Σημαντικά έργα υποδομής 25 εκ. ευρώ ενέταξε στο ΕΣΠΑ ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης

Θανατηφόρο τροχαίο στην Δράμα

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Ρουμανίας

Ο Δήμος Δράμας διένειμε 14.000 δενδρύλλια στους Δραμινούς

Απολογισμό των προγραμμάτων του ΚΕΕΛΠΝΟ ζητάει η Ελένη Τσιαούση

Παρέλαση χωρίς κυβερνητικούς ζήτησε ο Δήμαρχος Καβάλας

Αποφασισμένοι να παραιτηθούν οι Δήμαρχοι της Περιφέρειας ΑΜ-Θ αν λειτουργήσουν τα χρυσωρυχεία

Βρέθηκε λύκος νεκρός στη Δράμα

Ενεργειακό Forum στην Καβάλα

Κατάληψη στο ταμείο του Νοσοκομείου Ξάνθης από εργαζομένους

Αλεξανδρούπολη

Πάνω από 15 εκατομμύρια κιλά πατάτας Νευροκοπίου πουλήθηκαν με το «κίνημα»

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος στο Επιμελητήριο της Καβάλας

Όργιο σπατάλης δημοσίου χρήματος δείχνει η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το 2009

Καταδίκη πρώην συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ από την Δράμα

Οι …πιο καλοί οι μαθητές στο δρόμο για την αποτυχία

Οι …πιο καλοί οι μαθητές στο δρόμο για την αποτυχία
Η κρίση επιστρέφει με κέντρο την Ιβηρική
Οι διαπλεκόμενοι κοινοβουλευτικοί θα αναμορφώσουν την πολιτική;
Γιατί καλπάζουν οι αγορές διεθνώς;
Σε νέα βάση η εθνική στρατηγική αγωγών φυσικού αερίου

Ο Χρύσανθος "στρατηγός" της καμπάνιας

Ο Χρύσανθος “στρατηγός” της καμπάνιας
Λόγω της ικανότητας που τον διακρίνει στη σύνθεση κωδικοποιημένων μηνυμάτων, θα σηκώσει πάνω του το κύριο βάρος της διάχυσης του πολιτικού λόγου της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία. [...]
Επιστρέφει και ο Ζαγορίτης

Ο Λευτέρης Ζαγορίτης, ο οποίος δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 στη Β’ Αθηνών, παρόλο που μετρούσε ήδη τρία χρόνια στη θέση του Γραμματέα της τότε Κεντρικής Επιτροπής της Ρηγίλλης. [...]
Ισχυρή κυβέρνηση σημαίνει αυτοδυναμία

Με κάθε σεβασμό στον Ευάγγελο Βενιζέλο και στο ΠΑΣΟΚ, παρά τις ιδεολογικές μας διαφορές, είναι η ώρα της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά να αποδείξουν ότι διαθέτουν εναλλακτική πρόταση εξουσίας, ικανή να αναδιαμορφώσει την εικόνα της Ελλάδας στη βάση ενός θαρραλέου σχεδίου Εθνικής Ανασυγκρότησης. [...]

Η Ευρωζώνη σε μεγάλη ύφεση

Η Ευρωζώνη σε μεγάλη ύφεση
Η εξασθένιση της οικονομικής δραστηριότητας τον μήνα Μάριο σε ολόκληρη την Ευρωζώνη ωθεί τα 17 κράτη μέλη της σε ύφεση, τονίζει έκθεση της Markit που δημοσίευσε χτες η εφημερίδαFinancial Times.
Συνέχεια
MPB:Καμία πιθανότητα για Deal με Ρώσους-Έρχεται η κρατικοποίηση…
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες έρχονται από την Κύπρο, απίθανο θεωρείται το ενδεχόμενο να υπάρξει deal με συγκεκριμένα ρωσικά κεφαλαία, όπως ακούγονταν τις προηγούμενες εβδομάδες, ενώ εφόσον τα όσα αναφέρουμε τελικά επιβεβαιωθούν (πράγμα και το πιο πιθανό), πιστεύουμε ότι η κρατικοποίηση της τράπεζας είναι μονόδρομος.  

Συνέχεια

Η αυτοδυναμία ως εθνική ανάγκη

Η αυτοδυναμία ως εθνική ανάγκη
«Το δίλημμα είναι σταθερότητα ή αστάθεια», δήλωσε, σχολιάζοντας με νόημα ότι «το σύνθημα του ΠΑΣΟΚ δεν έπρεπε να είναι… αρχίζουμε, αλλά… βοήθα Παναγιά μου». [...]
Το καλαμπούρι των εκλογών

Ε, λοιπόν όταν ένα πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να κάτσει σοβαρά και να ορίσει την ημερομηνία των εκλογών, τις οποίες μάλιστα το ίδιο προκάλεσε, πως είναι δυνατόν να τους πάρει σοβαρά ο κόσμος; [...]
Επιχείρηση… διάσωσης της Διαμαντοπούλου

Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε τις κατά καιρούς δηλώσεις της Άννας Διαμαντοπούλου, περί μη συμμετοχής της στις επόμενες εκλογές, με πρόσχημα την επίκληση της ανάγκης να προωθηθούν επώδυνες μεταρρυθμίσεις από την κυβέρνηση Παπαδήμου. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Ελληνική Πολεμική Αεροπορία , με τιμή και σεβασμό...!!!
ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

Το ΕΛΙΑΜΕΠ προωθεί συστηματικά την πολυπολιτισμικότητα

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο "ΣΤΟΧΟΣ"... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ο Μίμης Ανδρουλάκης, η πολυκομματική βουλή του 1936!! και η αποτυχία του δικομματισμού στα χρόνια του Μεσοπολέμου

Η Δ.Ε.Η εισπράττει παράνομα και άλλο χαράτσι, στα κρυφά!

Φόρος τιμής στους ήρωες του ’21 !!

Μεσογαίας Νικόλαος: Να γίνει μια επαναστασούλα!

Ο ναύαρχος Λυμπέρης,γράφει για τη κρίση και απαντά στο Πάγκαλο για το "μαζί τα φάγαμε"

Αδιανόητο: Βάζουν ελεύθερους σκοπευτές στις 25 Μαρτίου στο Σύνταγμα!!

ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ

Να συνεχίσουμε τον αγώνα του. Αυτή είναι η εντολή του Στρατηγού Κολοκοτρώνη.

ΕΡΩΣ ЭIЄ ΕΛΛΑΣ: Τραγούδια που αντιστέκονται στην παρακμή...!!!

Ευνοϊκές αλλαγές για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά »

www.marketbeast.gr
Ευνοϊκές αλλαγές για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά »
Απώλειες στη Wall Street »
Ταυτόχρονη καταβολή μισθών – εισφορών μέσω τραπεζών »
Αλλάζει το άρθρο 99 »
«Η λιτότητα στην Ελλάδα θα την οδηγήσει υπό την προστασία της Ρωσίας» »

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Bahrain Medics Show Trial: This Is Not Syria, Therefore No Western Outcry
Casting στα κόμματα

Το Ιρακινό Κουρδιστάν απειλεί να κηρύξει επίσημα την ανεξαρτησία του

Δεν πάω παρέλαση- ή" Η παραζάλη της Αριστεράς"

Η Μόσχα ζητεί "ευγενή" συμπεριφορά απέναντι στο "γείτονά της" το Ιράν

Επίσπευση του πυρηνικού εργοστασίου στο Ακκιουγιού ζητά ο Ερντογάν

Με αντίποινα απειλεί η Ουάσιγκτον Αμερικανικές κυρώσεις για τους «συμμάχους» του Ιράν

Θερμή υποδοχή Νταβούτογλου στη Βιέννη

Πρόσκληση σε εκδήλωση στην Κύπρο

737 κυρίαρχοι του κόσμου ελέγχουν το 80% της αξίας των παγκόσμιων επιχειρήσεων

Οριστικοποιείται το αδιέξοδο στο Κυπριακό;

Γ. Παπαθανασίου: Το ΠΑΣΟΚ φούσκωσε συνειδητά το έλλειμμα

FT: Η κρίση ωθεί την Ελλάδα στην αγκαλιά της Ρωσίας

Stratfor: Η Πορτογαλία μαθαίνει... ελληνικά

Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΘΕΡΜΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ

Λένε «όχι» στο στρατόπεδο μεταναστών

Ρουκέτες του συριακού στρατού έπληξαν το Λίβανο

Άγκυρα: Η αγωνία της να προκαλέσει και… οι επενδύσεις

Το κενό της Pax Americana... Αποσταθεροποίηση σε Μέση Ανατολή - Νοτιοδυτική Ασία

Κορυφώνεται η ένταση στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας

Τουρκία: «Σαπουνόπερες» και στα κουρδικά

Τουρκία: Βουλευτής ζήτησε δημοψήφισμα για την αυτονομία των Κούρδων

Αλήτες, θα σας χώσω όλους φυλακή...

Γιατί συνεχίζονται οι αλβανικές προκλήσεις;

Θάτσι: Φασιστικό κράτος τα Σκόπια

Ζητείται η άρση ασυλίας του πρώην διοικητή της ΕΥΠ και νυν βουλευτή του ΛΑΟΣ - Αντώνης Σαμαράς: "Το ΠΑΣΟΚ θέλει συγκυβέρνηση για να σωθεί το ίδιο, όχι για να σωθεί η χώρα" (video) - Θα έκανα σεξ με την Μέρκελ...

Το ΔΝΤ κόβει την δεύτερη δόση, αν δεν εφαρμοσθούν τα συμφωνηθέντα
Εκτός εκλογών ο Μίκης Θεοδωράκης

Εξαίρεση κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας για οφειλές

Η ΔΕΗ εισέπραξε παρανόμως από τους πελάτες της δύο δισ. ευρώ!

"Απελευθέρωση" των ταξί χωρίς, ουσιαστικά, να παραχωρηθούν νέες άδειες

Διεκδικούν να τους επιστραφεί το ποσό του κουρέματος των ομολόγων τους

Έτοιμες να "κατεβάσουν ρολά" 63.000 επιχειρήσεις

Αντώνης Σαμαράς: "Το ΠΑΣΟΚ θέλει συγκυβέρνηση για να σωθεί το ίδιο, όχι για να σωθεί η χώρα" (video)

Ήρθαν οι ανέπαφες πληρωμές

Στα τεκμήρια διαβίωσης όσοι χώροι νομιμοποιήθηκαν με το νόμο περί αυθαιρέτων

Μέτρα για τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών

Αιτία πολέμου η διαχείριση του νερού

Ο Μέσι στέλνει... όπλα στους αντικαθεστωτικούς της Συρίας!

Η ΤΗΥ "ξεκλειδώνει" 200 προορισμούς για την Θεσσαλονίκη

Νίκη του Ολάντ στις γαλλικές εκλογές προμηνύει νέα δημοσκόπηση

Γυναίκα, διέρρηξε σπίτι και βίασε τον ιδιοκτήτη του

Θα έκανα σεξ με την Μέρκελ..

Ζητείται η άρση ασυλίας του πρώην διοικητή της ΕΥΠ και νυν βουλευτή του ΛΑΟΣ

Το iPad από σήμερα και στην Ελλάδα

Ελέγχονται οι βουλευτές και τα λοιπά πολιτικά πρόσωπα από το 1974 έως το 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr)
-25η Μαρτίου και ο κ. Παπανδρέου «γιορτάζει» με τον Ερντογάν την... Αραβική Άνοιξη! περισσότερα…
Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα. 
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα
Τηλ. 210-3643601

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
Κλοπή μνημείου του "Πόντιου Αντάρτη" στο Πέραμα Αττικής!
Αφιέρωμα στον Ποντιακό Ελληνισμό

H «Διασπορά» της ΕΤ3 στον Πόντο - Μέρος Γ΄

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΥΚΑΣΙΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ "Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ

Πρόσκληση Ποντίων Γουμένισσας

Εκδήλωση-Βιβλιοπαρουσίαση της Λέσχης Ποντίων Καβάλας