Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Ο άνθρωπος που παρέδωσε τη λίστα Λαγκάρντ αποκαλύπτει

Αποκλειστικές προ-δημοσιεύσεις
μόνο στα epikaira.gr:
Διαβάστε ακόμη στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ:
- Ο ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ
- Το βιβλίο που θα ταράξει Ελλάδα και Ευρώπη
- Το χρηματοκιβώτιο των φοροφυγάδων
-Μυστικοί λογαριασμοί με δεκάδες δις ευρώ
- Εκβιασμοί, Φοροδιαφυγή
- Ο φορολογικό παράδεισος των Νησιών Μάρσαλ και οι Έλληνες εφοπλιστές
- H HSBC, o Σαρκοζί, ο Παπανδρέου και το Μνημόνιο
-Υποχωρεί το Βερολίνο μπροστά στο δίκαιο των Ελλήνων
- Σε αδιέξοδο η Μέρκελ με το κατοχικό δάνειο και τις γερμανικές αποζημιώσεις
- ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ
Πώς θα σώσετε το σπίτι σας από τα "κοράκια"
Περισσότερα θέματα, αποκαλύψεις και αναλύσεις
στα Επίκαιρα που κυκλοφορούν.

Και...

Για την καθημερινή σας, έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση,
εμπιστευτείτε τα
www.epikaira.gr

Κεραία βραχέων G5RV HF - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

Κεραία βραχέων G5RV HF μικρού μήκους Δίπολο (10-40μ)/ Eξαιρετικής κατασκευής dipole antenna


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Η μισού μεγέθους G5RV κεραία είναι μια HF ερασιτεχνική κεραία μετάδοσης για τις μπάντες 10 μεχρι 40 μετρα.Το συνολικό μήκος είναι 15,45 μέτρα και θα πρέπει να τροφοδοτείται με καλής ποιότητας 50 ohm ομοαξονικό καλώδιο.(Συνιστώμενο μήκος τροφοδοσίας 13 ή 27 μέτρα).Η κεραία αποτελείται από πλαστικοποιημένο ατσαλόσυρμα για κάθε σκέλος ,10 μέτρα ανοιχτή γραμμή και balun από 450Οhm σε 50 Οhm.Για καλύτερο συντονισμό θα πρέπει να υπάρχει antenna tuner.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ CLUB ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Τα ματωμένα χρόνια (βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών) ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ

Τα ματωμένα χρόνια (βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών)
Συγγραφέας: Αντώνης Σανουδάκης - Σανούδος
Isbn:978-960-9692-36-6
Σελίδες: 181
Η πρωτοπόρος αντιστασιακή οργάνωση Παγκρήτιο Απελευθερωτικό Μέτωπο (ΠΑΜ) ιδρύθηκε στις 2 Ιουνίου 1941 στη σπηλιά Χαμαμουτζή στον Άγιο Σύλλα Ηρακλείου, από δώδεκα βενιζελικούς και εννέα δραπέτες κομμουνιστές της Κιμώλου και Φολεγάνδρου.
Απλώθηκε παγκρήτια στις 10 Ιουνίου με τον ερχομό στο Ηράκλειο και των εξορίστων της Γαύδου. Αρχηγός του ΠΑΜ ήταν ο βενιζελικός καπετάν Μανώλης Μπαντουβάς. Τα εξέχοντα στοιχεία της Αριστεράς στο ΠΑΜ (Μ. Βαφειάδης, Πορφυρογένης, Αναστασιάδης, Βλαντάς, Λ. Στρίγκος κ.ά.) επέστρεψαν το ίδιο καλοκαίρι στην Αθήνα και, ως οι μόνοι ελεύθεροι, επανίδρυσαν την Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. και έχοντας εμπειρία της λαϊκής ενότητας του ΠΑΜ, ίδρυσαν κατ’ αναλογίαν το ΕΑΜ.
Η λαϊκή ενότητα της Κρήτης, ως ΠΑΜ και ΕΑΜ θα κρατηθεί ως το τέλος του 1943, που θα διασπασθεί από μεθοδεύσεις των Άγγλων. Οι πρώην οπλαρχηγοί τού καπετάν Μπαντουβά, με αρχηγό τον καπετάν Ποδιά, πρώην υπασπιστή του Μπαντουβά, θα ιδρύσουν τον ΕΛΑΣ και το 1947 τον Δ.Σ.Ε.
Οπλαρχηγός στο ΠΑΜ και στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ υπήρξε ο καπετάν Μιχάλης Σαμαρίτης, γόνος ηρωικής οικογένειας. Πολέμησε στα οχυρά της Μακεδονίας, στη Μάχη της Κρήτης, συμμετείχε στο ΠΑΜ και το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, γνώρισε τις εξορίες στα ξερονήσια. Η μαρτυρία του είναι εξαιρετική, ως μόνος καπετάνιος της Αριστεράς που επέζησε, χρήσιμη ως προφορική ιστορία, ενώ αποτελεί πολύτιμο κεφάλαιο του τόπου και της νεολαίας, με την επανεμφάνιση της νέας βαρβαρότητας.
Ένα πολύτιμο βιβλίο, που βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών και αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη για τη σημερινή και τις επόμενες γενιές των Ελλήνων, που αναφέρεται σε μια μεγάλη μορφή της Αριστεράς, τον καπετάνιο του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ Κρήτης Μιχάλη Σαμαρίτη, με την υπογραφή του Αντώνη Σανουδάκη.
Ο καπετάν Μιχάλης Σαμαρίτης προέρχεται από μια ηρωική οικογένεια. Όπως αναφέρει και το οπισθόφυλλο, «πολέμησε στα οχυρά της Μακεδονίας, στη Μάχη της Κρήτης, συμμετείχε στο ΠΑΜ και το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, γνώρισε τις εξορίες στα ξερονήσια. Η μαρτυρία του είναι εξαιρετική, ως μόνος καπετάνιος της Αριστεράς που επέζησε, χρήσιμη ως προφορική ιστορία, ενώ αποτελεί πολύτιμο κεφάλαιο του τόπου και της νεολαίας, με την εμφάνιση της νέας βαρβαρότητας».
Φωνή λαού... «Πυρ» κατά διαδηλωτών
Είναι πολύ σημαντικό το απόσπασμα της συνέντευξης που πήρε ο Αντώνης Σανουδάκης από τον Μιχάλη Σαμαρίτη, για το πιο μαζικό, ίσως, αγροτικό συλλαλητήριο που γνώρισε μέχρι σήμερα η Κρήτη. Αυτό του καλοκαιριού του '61, που η τότε (δημοκρατική) κυβέρνηση διέταξε το στρατό να... πυροβολήσει τους διαδηλωτές!
 «Σε μια στιγμή που η επιτροπή εζητούσε να μπει μέσα εις το νομάρχη και που ο νομάρχης πεισματικά αρνιότανε να δεχτεί την επιτροπή των αγροτών, εσυνέβηκεν ένα επεισόδιο εις την πλατεία της Νομαρχίας μεταξύ αγροτών και στρατιωτών. Ένας αξιωματικός, κατώτερος αξιωματικός, φαίνεται, έδωσενε εντολή στους στρατιώτες να μασε χτυπήσουνε. Οι στρατιώτες, όμως, άρχισαν να βάλλουν στον αέρα και πολλοί απ' αυτούς άρχισαν να μας παραδίδουν τα όπλα. Ένας, μάλιστα, παρέδωσεν ένα οπλοπολυβόλο.
Ο στρατηγός τα 'χάσενε, βέβαια, όταν είδεν ότι δεν εκτελούταν η διαταγή, την οποία είχενε δώσει, γιατί ασφαλώς η εντολή προερχόταν από τον ανώτερο αξιωματικό, δηλαδή από το στρατηγό και όχι από τον κατώτερο. Ο στρατηγός, δε, μετά δικαιολογήθηκενε ότι ήταν πρωτοβουλία του αξιωματικού αυτουνού κι έδωσενε την εντολή "πυρ" κι εγύριζενε γύρω εις την πλατεία κι εφώναζενε εις τους αγρότες ότι "παιδιά, σταματήσετε, οι στρατιώτες δεν πρόκειται να σας χτυπήσουνε" και όταν πλέον η Νομαρχία είδενε ότι ο στρατός όχι μόνο δε χτυπούσενε το συλλαλητήριο, αναγκάστηκε να ειδοποιήσει δύο πυροσβεστικές αντλίες και κατεύθασαν έξω από τη Νομαρχία και άρχισαν να ρίχνουν με τις αντλίες νερό εις τους αγρότες.

Τότε επιτέθηκαν οι αγρότες, αναγκάστηκαν οι οδηγοί και η ομάδα των πυροσβεστών να εγκαταλείψουν τις πυροσβεστικές αντλίες και να φύγουν. Είχανε, βέβαια, γίνει κι εντωμεταξύ τραυματισμοί, πολλοί τραυματισμοί και από τους αστυνομικούς και από τους απεργούς»...

Χωριά που δεν ξέρατε καν ότι υπάρχουν.

ArtTravel
Θέλουμε να πάμε τώρα!!!  
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
 

Συναυλία Θανάση Γκαϊφύλλια για την ΕΡΤ (16/09/2013)

5*Κατερίνη Κούλουμα Ημιδιατροφή+Spa+Παιδί|-50%


5* Mediterranean Village Hotel & Spa - Κατερίνη Πιερίας

Καθαρά Δευτέρα στην Κατερίνη Πιερίας με 199€ από 398€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

Καθαρά Δευτέρα στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa, στην Κατερίνη Πιερίας! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 14 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου καθώς και Ζωντανή Μουσική καθημερινά στο Bar του Ξενοδοχείου με Μασκέ party! Για τους μικρούς μας φίλους Παιδότοπος και προβολή Ταινιών! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€199 από €398 Κέρδος €199 Έκπτωση 50%
5* Mediterranean Village Hotel & Spa - Κατερίνη Πιερίας
Κατερίνη Πιερίας


Περισσότερες Προσφορές

Καθαρά Δευτέρα στο Καρπενήσι με 298€ από 596€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€298 από €596 -50%
Hellas Country Hotel - Καρπενήσι
Καρπενήσι
Καθαρά Δευτέρα στο Καρπενήσι, στο Hellas Country Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 298€ από 596€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Σαρακοστιανός Μπουφές και Μασκέ Party με Μουσική DJ! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Απολαύσετε 4 ημέρες στο πανέμορφο Καρπενήσι! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ναύπλιο με 149€ από 298€ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
ΙΠΠΟΛΥΤΗ Luxury Hotel - Ναύπλιο
Ναύπλιο
149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο κέντρο του Ναυπλίου, στο ΙΠΠΟΛΥΤΗ Luxury Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Δευτέρα έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 γεμάτες ευχάριστες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Μαίναλο με 189€ από 380€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε Executive Villa με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€189 από €380 -50%
Nefeles Mainalon Resort - Ορεινή Αρκαδία
Μαίναλο
189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στην Ορεινή Αρκαδία, σε Superior Villa με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Nefeles Mainalon Resort, στις παρυφές του Μαινάλου με θέα το Ελατόδασος! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, 2 εισιτήρια για το Σπήλαιο του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο και χρήση ποδηλάτων για βόλτα στο Μαίναλο! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καθαρά Δευτέρα στον Όλυμπο με 159€ από 320€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Σοφίτα με Τζάκι+Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€159 από €320 -50%
Ξενώνας Δημάτη - Όλυμπος
Όλυμπος
Καθαρά Δευτέρα στον Όλυμπο, στο Ξενώνα Δημάτη! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 7 ετών σε Σοφίτα με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό, μόνο με 159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στην άγρια ομορφιά των κορφών του Ολύμπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πορταριά Πηλίου με 98€ από 196€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€98 από €196 -50%
Montagna Verde - Πορταριά Πηλίου
Πορταριά Πηλίου
98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Montagna Verde! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στην μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καθαρά Δευτέρα στο Μουζάκι Καρδίτσας με 299€ από 598€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα
Μουζάκι Καρδίτσας
Καθαρά Δευτέρα στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Λευκού και ένα Κόκκινου Τοπικού Οίνου Θεσσαλίας στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Παρέχονται Υπηρεσίες αξίας 50€ στο ΑΦΡΟΔΙΤΗ SPA και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρυσης!

Θεσσαλονίκη με 99€ από 198€ (-50%) για 2 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Superior δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
5* Domotel Les Lazaristes Luxury Art Hotel - Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στη Θεσσαλονίκη, στο 5 αστέρων Domotel Les Lazaristes Luxury Art Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ & Βραδινό), σε Superior δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται μια Πιατέλα Γλυκών στο δωμάτιο και εμφιαλωμένο νερό για καλωσόρισμα και παρέχεται Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!

Καθαρά Δευτέρα στην Πρέβεζα με 159€ από 320€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€159 από €320 -50%
Margarona Royal Hotel - Πρέβεζα
Πρέβεζα
Καθαρά Δευτέρα στην Πρέβεζα, στο Margarona Royal Hotel του Ομίλου Amalia Hotels! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στην Πρέβεζα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ιωάννινα με 210€ από 420€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Executive Signature δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€210 από €420 -50%
5* Epirus Palace Hotel - Ιωάννινα
Ιωάννινα
210€ από 420€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στο 5 αστέρων Epirus Palace Hotel σε Executive Signature δωμάτιο, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Ελληνικό Πρωινό και Βραδινό) στο “I CAPPUCCINI” Restaurant που δημιουργήθηκε από τον Έκτορα Μποτρίνι, στα Ιωάννινα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Aπολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

Λίμνη Πλαστήρα με 89€ από 178€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€89 από €178 -50%
Ξενώνας Το Πέτρινο - Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα
89€ από 178€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Παραδοσιακό Πρωινό, στο Ξενώνα Το Πέτρινο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται σπιτικό λικέρ σε διάφορες γεύσεις ή τοπικό Κρασί για καλωσόρισμα και τα απογευματινά ροφήματα Δωρεάν! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 ημέρες ηρεμίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Μονεμβασιά με 189€ από 378€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό και ένα Δείπνο,σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€189 από €378 -50%
4* Alas Resort & Spa - Μονεμβασιά
Μονεμβασιά
Αποδράστε την Γιορτή των Ερωτευμένων στην Μαγευτική Μονεμβασιά, στο 4* Alas Resort & Spa! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο Side Sea View δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 189€ από 378€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome drink, Φρούτα στο δωμάτιο, ένα Δείπνο και μία Θεραπεία Spa 20 λεπτών κατά άτομο! Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου στο κέντρο ευεξίας Alas Spa! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες στη γραφική Μονεμβασιά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

Καλάβρυτα με 149€ από 298€ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό