Κυριακή 8 Απριλίου 2018

Mercedes Actros 1842 LS 2012

New in stock
Mercedes Actros 1842 LS
year 2012
723.000 km
Dutch registration
Netto export price € 23.900
Zundert Trucks
Hazeldonk 6255
4836 LG Breda
Nederland
Mobile + 31 653 949 549
 

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ-ΡΟΥΚ




Απολογητική είναι ίσως η ποίησή μου,
επειδή μπαίνω στην ποίηση και σαν να περνάω καλά
ενώ υπάρχει τόση δυστυχία και τόση ανημποριά γύρω.

Είναι ο έρωτας ναι: από τη μία μεριά
έχεις την αίσθηση της αθανασίας
και από την άλλη του λεπτού.

Τη Μεγάλη Δευτέρα, στο Βιβλιοπωλείο De Profundis, είχαμε τη χαρά να φιλοξενούμε την Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ, μια από τις μεγαλύτερες σύγχρονες Ελληνίδες ποιήτριες. Γελαστή, προσηνής και άμεση, μίλησε με τον Κώστα Γ. Παπαγεωργίου για την απολογητική και απολογιστική διάθεση της ποιήσής της τα τελευταία είκοσι χρόνια, για το βίωμα της αθανασίας μέσα από την ποίηση, το ρόλο της φύσης στην ποίησή της, για τους νέους ποιητές.
Ποιήματά της διάβασαν η Ελένη Ντούξη και η Ειρήνη Μαργαρίτη. Στο τέλος υπέγραψε βιβλία και μίλησε με όλους και τον καθένα ξεχωριστά.
Η εκδήλωση καλύφθηκε από το BookiaTV.
Ακολουθήστε το σύνδεσμο για το σχετικό βίντεο.


Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ: 2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882 email: info@govostis.gr

Decho - Νέο τραγούδι και ανατρεπτικό νέο video clip - Η Ίδια Ζάλη

Decho
“Η Ίδια Ζάλη”
Στίχοι: Πάνος Δεκουλάκος
Μουσική: Γιάννης Βαγιωνάς
Δείτε το βίντεο κλιπ στο YouTubehttps://www.youtube.com/watch?v=sXiB6Y2zw8c&feature=youtu.be
Οι DECHO, το ανερχόμενο pop rock συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη, κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Η ίδια Ζάλη».
Μία Ντάμα.... Δύο Βασιλιάδες... Η Ίδια ζάλη.
Ο Γιώργος Χρανιώτης πρωταγωνιστεί στο μυστηριώδες, ατμοσφαιρικό και αινιγματικό κλιπ των Decho και μας αφήνει με ερωτηματικά...
3 άνθρωποι διαφορετικοί που τους συνδέει ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τραπουλόχαρτα και μία μάσκα…
Μια παράξενη επικοινωνία... Επικίνδυνες Συναντήσεις… Μυστικά... Σκοτάδια... Η Ίδια Ζάλη.
Ποιος είναι στην πόρτα..?
Τη σκηνοθεσία στο βίντεο κλιπ ανέλαβε ο Γρηγόρης Αποστολόπουλος, σκηνοθέτης της πολυσυζητημένης παράστασης "Η ώρα του Διαβόλου".
Τους DECHO απαρτίζουν οι Πάνος Δεκουλάκος στη φωνή και την κιθάρα, ο Γιώργος Εφεντόπουλος στα πλήκτρα, ο Γιάννης Βαγιωνάς στο μπάσο και τα φωνητικά, ο Γιώργος Βασιλειάδης στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Γιάννης Τσερέλης στα τύμπανα.
«Η ίδια ζάλη» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.
Βρείτε το τραγούδι στα ψηφιακά καταστήματαhttps://Decho.lnk.to/iIdiaZaliPR

Δραμαμίνη - ΝΕΟ CD "ΜΑΡΣ" & ΝΕΟ SINGLE "ΑΓΑΠΗ"

ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ
ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ «ΜΑΡΣ»

Το νέο single που σηματοδοτεί και την κυκλοφορία του δίσκου είναι το τραγούδι «Αγάπη» που οπτικοποιήθηκε με ένα ευφάνταστο Lyric video και μπορείτε να το δείτε εδώ !

Εν, δυο, τρία, «Μαρς»! Οι «Δραμαμίνη» επιστρέφουν με έναν καινούργιο δίσκο, φρέσκο και ζεστό σαν το λουκουμά του πρωτότυπου εξωφύλλου τους.
Τρία χρόνια μετά τον δίσκο «Με το Μηδέν και το Άπειρο να συμφιλιωθούμε» με μελοποιημένα ποιήματα του Κ. Γ. Καρυωτάκη, οι Δραμαμίνη μας προτείνουν έναν νέο και δυναμικό ήχο, τον ήχο της εποχής τους. Με στίχο άλλοτε ποιητικό και άλλοτε του δρόμου, με συνθέσεις που συνδυάζουν και εναλλάσσονται από το ροκ στην ποπ και με μια παραγωγή που ξεχωρίζει, οι Δραμαμίνη φτιάχνουν ένα πολύχρωμο και σύγχρονο αποτέλεσμα.
Τη μουσική, τους στίχους, την επιμέλεια παραγωγής και το artwork υπογράφουν ο Γιάννης και ο Χάρης Μιχαηλίδης, ενώ τις ενορχηστρώσεις επιμελήθηκε όλη η μπάντα.
Ο δίσκος κυκλοφορεί σε φυσική μορφή αλλά και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Minos EMI. Περιέχει 14 τραγούδια στα οποία συμπεριλαμβάνονται όλα τα singles που κυκλοφόρησε το συγκρότημα την τελευταία περίοδο όπως ο «Κομήτης του Χάλεϋ» (νικητήριο τραγούδι στον διαγωνισμό του Jumping Fish) καθώς και τα «Όσο Γυρίζει η Γη» και «Όταν δίπλα μου δεν ήταν κανείς» που αγαπήθηκαν από κοινό και ραδιόφωνα.
Βρείτε το άλμπουμ “ΜΑΡΣ” στα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://Dramamini.lnk.to/MarsPR

Δηλώστε την συμμετοχή σας τώρα

LONDON IOOC 2018,
Διεθνείς διαγωνισμοί ελαιολάδου
• Βραβεία ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ έξτρα παρθένου ελαιολάδου
• Βραβεία ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ ΥΓEΙΑΣ έξτρα παρθένου ελαιολάδου
• Βραβεία ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ έξτρα παρθένου ελαιολάδου
13-15 Απριλίου 2018 - Hilton Kensington London hotel

Κατάταξη βραβείων
α) ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2018, ανώτερο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα που θα επιτύχουν βαθμολογία από 95,5 έως 100,0)
β) ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2018, ανώτερο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα που θα επιτύχουν βαθμολογία από 85,5 έως 95)
γ) ΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2018, ανώτερο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα που θα επιτύχουν βαθμολογία από 75,5 έως 85)
δ) ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2018, ανώτερο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα που θα επιτύχουν βαθμολογία από 65 έως 75)

Δηλώστε την συμμετοχή σας:
A. Διαγωνισμός ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ελαιολάδου 2018.
Κατεβάστε από εδώ την αίτηση συμμετοχής:
http://www.londonoliveoil.com/wp-content/uploads/2015/06/PARTICIPATION-FORM-QUALITY-OLIVE-OIL.pdf
Συμπληρώστε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και στείλτε την πίσω συμπληρωμένη-μαζί με το καταθετήριο της τράπεζας- στο email: info@londonoliveoil.com
- Κόστος συμμετοχής 250 Ευρώ
- 4 τεμ φιάλες 500ml ή 750ml
- Χημική ανάλυση προϊόντος
B. Διαγωνισμός ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ελαιολάδου 2018.
Κατεβάστε από εδώ την αίτηση συμμετοχής:
http://www.londonoliveoil.com/wp-content/uploads/2015/06/PARTICIPATION-FORM-DESIGN-OLIVE-OIL.pdf
Συμπληρώστε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και στείλτε την πίσω συμπληρωμένη-μαζί με το καταθετήριο της τράπεζας- στο email: info@londonoliveoil.com
- Κόστος συμμετοχής 250 Ευρώ
- 4 τεμ φιάλες 500ml ή 750ml
- 3 τεμ ετικέτες ή εκτύπωση ετικέτας σε υψηλή ανάλυση.
Γ. Διαγωνισμός ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ελαιολάδου 2018.
Τυπώστε την αίτηση συμμετοχής από το συνημμένο αρχείο (Δείτε το συνημμένο αρχείο σε αυτό το εμαιλ).
http://www.londonoliveoil.com/wp-content/uploads/2015/06/PARTICIPATION-FORM-HEALTH-CLAIM-OLIVE-OIL.pdf
Συμπληρώστε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και στείλτε την πίσω συμπληρωμένη-μαζί με το καταθετήριο της τράπεζας- στο email: info@londonoliveoil.com
- Κόστος συμμετοχής 250 Ευρώ
- 1 τεμ φιάλη 500ml ή 750ml
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:
0044 (0)208 359 1388,
info@londonoliveoil.com,
www.londonoliveoil.com

Νατάσα Θεοδωρίδου - Κωνσταντίνος Αργυρός«Λάθος Μου» - NEO VIDEO CLIP - TEASER

NEO VIDEO CLIP - TEASER
 
Νατάσα Θεοδωρίδου - Κωνσταντίνος Αργυρός
«Λάθος Μου»
Μουσική: Κωνσταντίνος Αργυρός
Στίχοι: Κωνσταντίνος Αργυρός – Λευτέρης Κιντάτος


Το ντουέτο της χρονιάς αποκτά εικόνα! Η Νατάσα Θεοδωρίδου και oΚωνσταντίνος Αργυρός αποκαλύπτουν σκηνές από τη μουσική έκπληξη της χρονιάς!
Το νέο single, «Λάθος Μου» σε μουσική του Κωνσταντίνου Αργυρού και στίχους του ίδιου και του Λευτέρη Κιντάτου κυκλοφορεί από τις Panik Platinum και HeavenΜusic.  
Το single αποτελεί το μοναδικό ντουέτο του νέου album της Νατάσας Θεοδωρίδου που πρόκειται να κυκλοφορήσει την άνοιξη από την Heaven Music.  Επίσης, θα  περιλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο του Κωνσταντίνου Αργυρού που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο από την Panik Platinum.


2018 PANIK PLATINUM & HEAVEN MUSIC

ΤΑ ΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΕΥΧΟΣ 29


ΔΙΑΦΟΡΟΙ
Τα Ποιητικά - Τεύχος 29

ΣΕΛΙΔΕΣ: 32 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 33 x 22,5
ISBN: • 5,00€
Γράφονταν πολλά για την προσωπική διαδρομή των ποιητών της γενιάς του '70, για συγκεκριμένες συλλογές, συγκεντρωτικές εκδόσεις και νέες συγκεντρωτικές εκδόσεις, καθώς, πανθομολογουμένως, οι ποιητές της γενιάς συνέχιζαν και συνεχίζουν ακάθεκτοι ως και σήμερα – μια μεγάλη περίοδος δημιουργίας, όπως και να έχει: αυτή ακριβώς η ζωντάνια και διαρκής παρουσία σχολιάζεται άλλωστε σε πολλές αναφορές στη γενιά την περίοδο αυτή.
Για την ποιητική γενιά του ’70 γράφονταν πάντα πολλά, εδώ και πολλά χρόνια. Με μια διαφορά: τις περισσότερες φορές αφορούσαν το σύνολο της γενιάς, ει μη μόνο στις εισαγωγές των ουκ ολίγων ανθολογιών της, ή σε κάποιες λίγες μελέτες. Γράφονταν πολλά για την προσωπική διαδρομή των ποιητών, για συγκεκριμένες συλλογές, συγκεντρωτικές εκδόσεις και νέες συγκεντρωτικές εκδόσεις, καθώς, πανθομολογουμένως, οι ποιητές της γενιάς συνέχιζαν και συνεχίζουν ακάθεκτοι ως και σήμερα – μια μεγάλη περίοδος δημιουργίας, όπως και να έχει: αυτή ακριβώς η ζωντάνια και διαρκής παρουσία σχολιάζεται άλλωστε σε πολλές αναφορές στη γενιά την περίοδο αυτή. Στο σημείο αυτό, ωστόσο, πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι ασχέτως όλων των σχημάτων της γραμματολογίας και των θεωρητικών αποφάνσεων της κριτικής, αυτό που μετράει πάντα και πάνω από όλα στην προσέγγιση της ποίησης είναι η εκ του σύνεγγυς ανάγνωση του έργου –ή έργων απλώς– των ποιητών και των ποιητριών, η οποία αναδεικνύει την ιδιαιτερότητα της φωνής τους, που, καλώς ή κακώς, πάντα διαφεύγει, συνολικά ή εν μέρει, τις κάθε είδους μοντελοποιήσεις. Θα αναρωτηθεί λοιπόν κανείς: προς τι τα θεωρητικά κείμενα περί της γενιάς στο τεύχος; Από τη μια είναι η ποίηση κι από την άλλη είναι η γραμματολογία, την οποία κανείς δεν μπορεί να διαγράψει μαγικά από την εικόνα. Αντίθετα, η γραμματολογία, ως κατεξοχήν πεδίο των επαγγελματιών του χώρου, διαθέτει μεγάλη κανονιστική δύναμη. Αυτή η δύναμη, τόσο μεγάλη που μπορεί να διαγράψει από το τοπίο ονόματα και έργα, είναι ωστόσο και πάρα πολύ εφήμερη, πολύ μικρή μπροστά στον χρόνο που αποδίδει πάντα τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Με άλλα λόγια, καλή η στρατηγική υστεροφημίας που αναπτύσσουν κάποιοι ποιητές και κάποιες ποιήτριες –διότι, μην το ξεχνάμε, πολλοί και πολλές δεν φροντίζουν για το έργο τους, βρίσκει μόνο του το δρόμο του– αλλά χρειάζεται ένα ειδικό βάρος πολύ σημαντικό για να μπορέσει να αποδώσει, ένα μέγεθος όπως του Σεφέρη, για τον οποίο γράφει σ’ αυτό το τεύχος ο Γιώργος Σαραντάρης. Αλλιώς, η λυδία λίθος του χρόνου, που έφερε στο προσκήνιο του Ρομαντισμού τον Σαίξπηρ, τόσα μα τόσα χρόνια ξεχασμένο, ξεκαθαρίζει πάντα τα πράγματα. Και η γραμματολογία; Η γραμματολογία δημιουργεί ένα πλαίσιο διασύνδεσης της ποίησης με τα λοιπά πολιτιστικά υποσυστήματα, όπως και των ποιητών μεταξύ τους και με τις προηγούμενες και τις επόμενες γενιές, ποιητικές αλλά όχι μόνο. Έτσι, η εικόνα μεγαλώνει και γίνεται πιο πολύπλοκη, χωρίς να μπορεί όμως να αποδώσει τις αποχρώσεις. Εξού και η επιλογή του περιοδικού να δημοσιεύει ποιήματα, πολλά ποιήματα, όπως και κριτικές, που συνιστούν ένα ενδιάμεσο επίπεδο, ανάμεσα στα δύο. Ποιήματα ελληνικά και ποιήματα μεταφρασμένα, άρα πάλι ελληνικά, ειδικά όταν το έργο ενός ποιητή ριζώνει και γονιμοποιεί την ελληνική ποίηση. Αν ο Μπωντλέρ και ο Ρεμπώ παραμένουν διαρκείς αναφορές, δεν είναι λίγοι οι ποιητές και οι ποιήτριες που άφησαν το στίγμα τους σε μια εποχή και ύστερα χάθηκαν, για να ξαναεμφανιστούν, ποιος ξέρει πότε και γιατί. Να θυμίσουμε τον Μαγιακόφσκι, που για πάνω από είκοσι χρόνια ήταν στη σκιά και επανήλθε ως σημείο αναφοράς στη νέα ποίηση, όπως και με πολλές μεταφράσεις.


Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882email: info@govostis.gr

Έλενα Κορωναίου πρώτη επίσημη δισκογραφική δισκογραφική δουλειά!

Έλενα Κορωναίου
"Ουσίες"

Η Έλενα Κορωναίου μας παρουσιάζει την  πρώτη της επίσημη δισκογραφική δουλειά!
“Ουσίες”
Ένα κομμάτι σε ροκ διαθέσεις γραμμένο εξ ολοκλήρου από τον μοναδικό Νίκο Καρβέλα.
Το δυναμικό τραγούδι παίρνει μορφή μέσα από ένα εκκεντρικό βίντεο κλιπ statement σκηνοθετημένο από τον Γιώργο Μπενιουδάκη, που θα το βάλουμε στο replay!

Κυκλοφορεί από τη Panik Records. 

Έλενα Κορωναίου - Ουσίες | Elena Koronaiou - Ousies - Official Music Video


Έλενα Κορωναίου "Ουσίες"
Μουσική - Στίχοι: Νίκος Καρβέλας
PANIK RECORDS 2018

Αρεόπολη - Λιμένι: Τα καλύτερα τραπέζια δίπλα στη θάλασσα.

Αρεόπολη - Λιμένι: Τα καλύτερα τραπέζια δίπλα στη θάλασσα.

Σημειώστε...

Γαλλικό τοστ με μερέντα και μπανάνα.
Χοιρινές μπουκιές με μουστάρδα και μέλι.
Ψητά μήλα με γέμιση τσιζκέικ.

Πάσχα των Ελλήνων

ΑΣΕΠ: Έρχονται 1.960 μόνιμες προσλήψεις -Πότε ξεκινούν οι προκηρύξεις


Σπριντ μετ’ εμποδίων για την δ’ αξιολόγηση

Σπριντ μετ’ εμποδίων για την δ’ αξιολόγηση
Ενώ η πολιτική συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους βρίσκεται ξανά στην ημερήσια διάταξη των Θεσμών και το κυβερνητικό αφήγημα για «καθαρή» έξοδο από τα...
Κίνδυνος κατάσχεσης ΙΧ που εισήχθησαν μεταχειρισμένα
Χιλιάδες κάτοχοι ΙΧ αυτοκινήτων που εισήχθησαν μεταχειρισμένα από το εξωτερικό, αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο κατάσχεσης των οχημάτων τους. Ο λόγος είναι ότι για τα αυτοκίνητα αυτά...
Γερμανικά ΜΜΕ: Αύξηση προσφύγων στην Ελλάδα λόγω Τουρκίας;
Άρθρο της εφημερίδας Frankfurter Rundschau αναφέρεται στον αυξημένο το τελευταίο διάστημα αριθμό των προσφύγων στην Ελλάδα. «Τίθεται το ερώτημα εάν ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ...
Περαιτέρω μείωση κατέγραψαν οι πωλήσεις καυσίμων το α΄ τρίμηνο του 2018
Πτώση σημείωσαν οι πωλήσεις καυσίμων κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους, σε συνέχεια της υποχώρησης του 2017, ενώ οι ελπίδες για ανάκαμψη της αγοράς επαφίενται...
ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:
“Μικρά τίποτα… μεγάλα κάτι”
«Χριστιανική συμμαχία» από Πολωνία και Ουγγαρία
O Τραμπ στέλνει την Εθνοφρουρά στα σύνορα με το Μεξικό
Η καλή υγεία στα μάτια φαίνεται
Βουλευτής του Τραμπ τράβηξε πιστόλι για να δηλώσει υπέρ της οπλοκατοχής!
Τουρκία: Δυο στρατιώτες νεκροί από βόμβα του PKK
Σε κίνδυνο το δέντρο που παράγει το λιβάνι (vid)
«Συνυπεύθυνη η Coca-Cola για την παχυσαρκία»
Ορθόδοξο και Καθολικό Πάσχα: Τα Πασχαλινά έθιμα στην Ευρώπη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:
Η Ρεάλ διάλεξε Παναθηναϊκό και... τα έχει με τον Ολυμπιακό!
Τα ζευγάρια των play-off της Euroleague Basketball
Το υβριστικό σύνθημα των οπαδών της Ρεάλ για τον Ολυμπιακό (vid)
Νέο sell off στην Wall Street
Μεγάλες απώλειες για το αργό, κέρδη ο χρυσός
Λευκός Οίκος: Σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για τη συνάντηση Τραμπ - Πούτιν
Δοκιμάζει την τύχη του στο draft o Χαραλαμπόπουλος
Εχασε ο Ολυμπιακός από Ζαλγκίρις, απίστευτο δώρο στον Παναθηναϊκό!
Fed: Υπομονή με τα επιτόκια, σταδιακά η αύξηση
Ρίχνει τους τόνους ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ: Δεν υπάρχει πόλεμος με Κίνα

Αναπτύσσονται Θεραπευτικά Πρωτόκολλα ενώ τα Μητρώα “αγνοούνται”

 
 

Αναπτύσσονται Θεραπευτικά Πρωτόκολλα ενώ τα Μητρώα “αγνοούνται”

Μανίκια έχουν σηκώσει οι αρμόδιες επιστημονικές ομάδες εργασίας για την ανάπτυξη των Θεραπευτικών Πρωτοκόλλων, καθώς τα πρώτα επικαιροποιημένα πρωτόκολλα αναρτήθηκαν στη σελίδα του Υπουργείου Υγείας. Οι προσπάθειες φαίνεται πως έχουν εντατικοποιηθεί το τελευταίο διάστημα, με στόχο να καλυφθεί ένα βασικό κενό στην άσκηση αποτελεσματικής φαρμακευτικής πολιτικής. Βέβαια, το άλλο πολύτιμο «εργαλείο», τα μητρώα ασθενών, παραμένει […]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOKO.gr

BLOKO.gr
Πλούσια η «συγκομιδή» ναρκωτικών στην Ήπειρο
Θέλεις να διατηρείς την οδοντόβουρτσά σου καθαρή; Αυτοί είναι οι 3 κανόνες που πρέπει να ακολουθείς!
Το βούλευμα για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα στον Λαγανά
Με πιστόλι των NAVY SEALS κυκλοφορούσε ο Χίος με άδεια από τις 12/9/2017
Έξι συλλήψεις στον Ωρωπό για επίθεση σε άνδρα από την Ινδία
Αύξηση προσφύγων στην Ελλάδα λόγω Τουρκίας; - Οι ευθύνες της Αθήνας
"Καλή Ανάσταση" από τη νυχτερινή βάρδια του Αεροδρομίου
Ποιοι κινδυνεύουν με κατάσχεση των εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων τους
Οι ευχές της Ένωσης Αθηνών
Έτοιμο για εκτόξευση το διαστημικό «σκουπιδιάρικο»!
Η Ιωάννα Γκελεστάθη για την εγκληματικότητα (ΒΙΝΤΕΟ)
H αλληλεγγύη και ο συνάνθρωπος…..κέρδισαν στο φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου !!!
Ούτε νόμιμο... ούτε ηθικό... - του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου
Θρασύτατη κλοπή από κατάστημα στην Καλλιθέα (ΒΙΝΤΕΟ)
Κρητικός λιμενικός βρήκε πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και το παρέδωσε
Αυτές είναι οι 3 κορυφαίες ασκήσεις για το στήθος!
Στο Αναρρωτήριο Πεντέλης οι Ηπερώτες Αστυνομικοί και ΠΥ
Ιταλία: Συνελήφθη ο αρχινονός της μαφίας της Καλαβρίας - Πώς έγινε το "ντου" της αστυνομίας ( βίντεο)
Εκδήλωση αγάπης από τους Αστυνομικούς Δυτικής Αττικής
Συνεχίζει τις επισκέψεις η "Δύναμη Αναγέννησης"
DW: «100.000 προσωπικό χρειάζεται η Frontex»
Νέο βίντεο: Η στιγμή που τουρκική ακταιωρός παρενοχλεί σκάφος του λιμενικού στη Χίο
Έτσι θα αποφύγετε την καούρα και τη δυσπεψία μετά το πασχαλινό τραπέζι!
Πασχαλιάτικα δώρα από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στο Ορφανοτροφείο Κέρκυρας.
Ένωση ΝΑ Αττικής: 95 αστυνομικοί εκτελούν υπηρεσίας στο κέντρο της Αθήνας

e-Pontos News...

e-Pontos News...
«Κοτσαγκέλ», το Ποντιακό έθιμο του Πάσχα στην Άρδασσα
Στον εαρινό του χορό θα τιμήσει τον Κ. Φωτιάδη ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης