Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ   
Με διδάκτορες από το "UNIVERSITY OF MUSIC AND PERFORMING ART" της Βιέννης θα πραγματοποιηθούν από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ δύο διεθνή σεμινάρια ψηλού επιπέδου και πρωτόγνωρα για τον τόπο μας.
Το πρώτο θα είναι Σεμινάριο POP & JAZZ Τραγουδιού και το δεύτερο Σεμινάριο Πιάνου. Κατά την διάρκεια των Σεμιναρίων θα πραγματοποιηθούν Διαλέξεις , Συναυλίες, Εργαστήρι Jazz και διάφορα Καλοκαιρινά δρώμενα.
Είδη υπάρχουν αρκετές συμμετοχές από το εξωτερικό και πιστεύουμε ότι θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όσους ασχολούνται με το Τραγούδι ή το Πιάνο στην Χαλκιδική και όχι μόνο να τα παρακολουθήσουν μιας και απευθύνονται σε σπουδαστές όλων των επιπέδων και το κόστος είναι αρκετά χαμηλό. Τα Σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα Ν.Μουδανιά στις εγκαταστάσεις του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ. 2373024234 & 6972017412

POLMAR ZX-40 PRO - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ!!! ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 41!!


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2314004163 / 6932239102!!

POLMAR ZX-40 PRO

POLMAR  ZX-40 PRO
CB Ασύρματος με ένδειξη συχνότητας ή καναλιών , δυνατότητα expo mode (240 κανάλια σε 6 μπάντες.)
Με μπουτόν up down στο χειριστήριο,  αυτόματο squeltch .Διακόπτη LOC/DX εξασθένηση για δύνατα σήματα.Roger beep (μόνο στα FM)
MADE IN KOREA
MULTINORM CB MOBILE TRANSCEIVER
Built-in Noise blanker.
Microphone with button for auto-squelch (ASQ) and channel selection control.
Wide LCD display, with frequency or channel number display.
TX or RX operating display LED.
Dual Watch.
4 memory channel.
Channel 9 emergency key.
Double function key, two functions for every button selectable with the Function key.
Beep and Roger Beep button.
Manual or automatic squelch control.
Available channel scan function.
Supplied with: microphone, mounting bracket, power cable with car lighter plug, fuse, screws, italian and english user’s manual.
Frequency range 26.965 ~ 27.405 MHz
Frequency tollerance ±600 Hz
Antenna impedance 50 ohm
Modulation capacity AM: 90 % FM: 2 kHz
Squelch sensivity 0,5 μV max
Sensivity (AM s/n 10 dB/FM sinad 12 dB) AM: 0.5 μV/FM: 0.3 μV
Audio output power 4 Watt
Dimension (h x l x p) 40 x 139 x 136* mm
Power supply 13,8Vcc

14 ΖΩΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ

14 ΖΩΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ

14 ΖΩΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ξεφυλλίστε το
Συγγραφέας: ΚΛΕΦΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΒΙΚΥ
Έτος έκδοσης: 2015
ISBN: 978-960-04-4575-6
ΣΕΛ.: 104
Σχήμα: 14 Χ 20,6
Βάρος: 130.00 γραμ.
Μαλακό εξώφυλλο
Καλάθι αγορών 9.50€
Με την αύρα της Θεσσαλονίκης να υπερχειλίζει ή να υπονοείται, δεκατέσσερις ανθρώπινες - και όχι μόνο - ιστορίες παίρνουν τη θέση τους στις γωνιές της πόλης, αρχές Σεπτέμβρη, με το καλοκαίρι να ανασαίνει ακόμη. Μια αλλιώτικη συναυλία στο Θέατρο Δάσους, ένας φοιτητής που νυστάζει, μια σχέση ενός αιώνα, βιβλία που θα σταματήσουν να δανείζονται, μια παλιά ρεμπέτισσα και τα γιασεμιά της φωνής της, η πολύβουη αγορά στο Καπάνι, ένας αμετανόητος εργένης, καφές στη Λεωφόρο Νίκης με ένα κόκκινο πορτοφόλι, δυο αδελφές ψυχές, το Σέιχ-Σου αναδασωμένο με τη μνήμη του ’97, ένας άστεγος που δειπνεί στον Λευκό Πύργο, επιστροφή απ’ τη Χαλκιδική, ένα παγκάκι με παρέα στην Αριστοτέλους. Κι ένα παιδί με ποδήλατο, που παρατηρεί, προσπερνά, αφουγκράζεται και συνδέει τις ιστορίες.
Δεκατέσσερις ζωές, όσα και τα χρόνια που έζησε στη Θεσσαλονίκη η συγγραφέας, η οποία συμπυκνώνει, εδώ, την αγάπη της για την πόλη, ψυχογραφώντας μερικά από τα διαφορετικά της πρόσωπα.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
Οι δεκατέσσερις ζωές καταβρέχουν τον αναγνώστη στο πρόσωπο και του προκαλούν γειωμένα, ιδιαίτερα ψυχικά αποτυπώματα. Πρόκειται για μία άκρως ενδιαφέρουσα συλλογή διηγημάτων, με ευρηματική σκηνοθεσία, πάντα ευαίσθητη, που υπόσχονται νόημα και ουσία πέρα από τις συμβατικές απεικονίσεις, τις συρρικνώσεις και τις ψεύτικες ζωές.Μάρτυ Λάμπρου, Bookpress, 24/06/15
Με απλό λόγο η Βίκυ Κλεφτογιάννη χτίζει το κάθε διήγημα ζωντανεύοντάς το, ενώ μέσα από την αφήγηση δημιουργούνται όμορφες εικόνες. Εικόνες οικείες που βγάζουν ζεστασιά και ασφάλεια. Ο αναγνώστης «διασκεδάζει», περνάει ευχάριστα την ώρα του και νιώθει ότι η δική του η ζωή δεν είναι ασυνήθιστη, ότι έτσι ζει η πλειονότητα των ανθρώπων.Ελένη Κίτσου, Diavasame, 12/06/15
Όλες οι ιστορίες της Κλεφτογιάννη είναι καλογραμμένες, η αφήγηση ρέει αβίαστα, η γλώσσα είναι κατανοητή και γοητεύει τον αναγνώστη με τις λεπτεπίλεπτες και ευαίσθητες περιγραφές τοπίων, διαδρομών, περιοχών, ανθρώπων, ενώ στο τέλος κάθε ιστορίας, συχνά, μας περιμένει μια μικρή έκπληξη ή μια μικρή, αλλά λειτουργική, ανατροπή. Σαν ταινίες μικρού μήκους, με επίκεντρο την πόλη και τους ανθρώπους της, συνθέτουν όλες μαζί ένα ενιαίο σύνολο, ένα ψηφιδωτό της σύγχρονης Θεσσαλονίκης, της πόλης όπου η συγγραφέας σπούδασε, έζησε και την αγάπησε για το διαφορετικό, το ποιητικό και το φευγαλέα παράξενο που έφτασε στα μάτια της ως αντανάκλασή της.Παναγιώτης Γούτας, BookPress, 02/06/15
Ένα εξαιρετικά προσεγμένο βιβλίο, μια μοναδική συλλογή διηγημάτων, η οποία αποτελεί κόσμημα για την κάθε βιβλιοθήκη. Δυσκολεύτηκα αρκετά να ξεχωρίσω κάποιο διήγημα ανάμεσα σε τόσα διαμάντια. Όμως δε θέλω να σπάσω την “παράδοση” που έχω με τον εαυτό μου να διαλέγω πάντα ένα. Μέσα μου -για πολλούς λόγους- το διήγημα “Νεφοσκεπής” θα έχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση. Ίσως γιατί είναι εκείνο που με έκανε να κλάψω περισσότερο.Μαρία Μπακάρα, Arts and the City, 28/04/15
14 διηγήματα με πρωτότυπα θέματα, με πολύ ωραίους και διαφορετικούς (το λες και εναλλακτικούς) αφηγητές, με διαφορετικές οπτικές γωνίες, πολύ καλογραμμένα και πολύ αληθινά. Πάνος Τουρλής, CaptainBook, 29/04/15

ΤΑ ΝΗΠΤΙΚΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ



ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ 2015 - Πρόγραμμα εργαστηρίων και έναρξη συμμετοχών

music-village-logo
10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ! - ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Φέτος το Μουσικό Χωριό γιορτάζει 10 χρόνια καλλιτεχνικής συμβίωσης, πράξης και εκπαίδευσης στο χώρο της μουσικής, των μουσικών επιστημών, της ζωντανής δημιουργίας, του χορού, του θεάτρου, του λόγου, της ειδικής αγωγής και της καλλιέργειας του σώματος!
Προσκαλούμε λοιπόν κάθε σπουδαστή ή επαγγελματία από το χώρο των παραστατικών τεχνών να συμμετάσχει ενεργά και φέτος στις εκπαιδευτικές δράσεις του καλοκαιριού, αλλά και κάθε φιλότεχνο που επιθυμεί να γευθεί την πανδαισία των δεκάδων παραστάσεων και συναυλιών που πραγματοποιούνται τις μέρες εκείνες στον Άγιο Λαυρέντιο, πάντα ελεύθερες για το κοινό.

Το Μουσικό Χωριό είναι μία από τις μεγαλύτερες μουσικές κοινότητες στην Ευρώπη, ένας θεσμός ελεύθερης ανταλλαγής και διασποράς καλλιτεχνικών ιδεών και πρωτότυπων εκπαιδευτικών μοντέλων διαμέσου της μουσικής πράξης. Η αλληλεπίδραση των παρακάτω δράσεων προωθεί τον πειραματισμό και την πολυσυλλεκτικότητα αναδεικνύοντας τα εργαλεία που, εν δυνάμει, μπορούν να μεταμορφώσουν τον σύγχρονο εκτελεστή σε μουσικό - «ποιητή» των ήχων. Παράλληλα καλλιεργείται η σχέση των αρχετυπικών μουσικών ιδιωμάτων του ελλαδικού και βαλκανικού χώρου με τη σύγχρονη δημιουργία, καθώς και η σύνδεση μεταξύ μουσικής και ποιητικής αφήγησης.
Διοργανώνεται από την αστική, μη κερδοσκοπική εταιρία  arTree σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας & Τουρισμού Δήμου Βόλου και με τη στήριξη της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.



Φέτος, η εκπαιδευτική δράση του Μουσικού Χωριού εκφράζεται θεματικά μέσα από 18 κατευθύνσεις, οι οποίες στεγάζουν 27 μουσικά εργαστήρια/masterclasses συμβιωτικής δράσης. Συντονιστές  των δράσεων αυτών είναι 46 διεθνείς μουσικοί και εκπαιδευτικοί, καθώς και διάφοροι προσκαλεσμένοι της διοργάνωσης διεθνούς ακτινοβολίας.

Στην πρώτη περίοδο φιλοξενείται για πρώτη φορά ο κόντρα τενόρος Άρης Χριστοφέλλης σε ένα αφιέρωμα στο Ιταλικό Μπαρόκ, μαζί με το Μάρκελλο Χρυσικόπουλο, το Δημήτρη Κούντουρα, τη Φανή Βοβώνη και τον Ιάσων Ιωάννου, ενώ στον αντίποδα της ευρωπαϊκής μουσικής πράξης, το διεθνές dissonart ensemble παρουσιάζει το «Explore 2» στα πλαίσια του οποίου θα γίνουν πρώτες εκτελέσεις και ανοικτές πρόβες έργων σύγχρονων συνθετών κάθε εθνικότητας. Στο χώρο της μουσικοθεατρικής performance και του χοροθεάτρου, πρωτοεμφανίζονται ακόμη δύο δράσεις, το Viewpoints + Camera με τις Oliwia Twardowska και Ρεβέκκα Τσιλιγκαρίδου καθώς και ένα εργαστήριο χορού butoh και αυτοσχεδιαζόμενης μουσικής που συντονίζεται για πρώτη φορά σε σύμπραξη του Αντώνη Ανισέγκου με τη Μαρία Λάππα. Ένα ακόμη νέο μέλος της κοινότητάς μας, ο Μαρίνος Κουτσομιχάλης, παρουσιάζει ένα Εργαστήριο Σύνθεσης Ήχου και Ηλεκτρονικής Μουσικής ενώ οι Εριφύλη Δαμιανού, Σοφία Γιολδάση, Αγγελική Πλόκα και Yasmin Folini εγκαινιάζουν το εργαστήριο καλλιέργειας της μουσικότητας μέσα από την παιδαγωγική προσέγγιση του Zoltán Kodály.
Εκτός από τους παραπάνω, φέτος φιλοξενούνται και οι εξής στενοί συνεργάτες της διοργάνωσης: Δήμος Γκουνταρούλης, Μάγια Μύριαμ Παπαγεωργίου, Χρήστος Ραφαηλίδης, Γιώργος Κοντραφούρης, Λευτέρης Μουμτζής, Αντρέας Τραχωνίτης, Σίμος Παπάνας, Στέφανος Θωμόπουλος, Άγγελος Λιακάκης, Γιώργος Φωτιάδης και Μαριάννα Αστρακά.
Τέλος, στοπλαίσιο δραστηριοτήτων του εργαστηρίου Μουσικής Δωματίου και του εργαστηρίου Μπαρόκ, θα συμμετέχουν 8 υπότροφοι της νεοσύστατης Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, που ιδρύθηκε και λειτουργεί με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Οι νέοι μουσικοί της ορχηστρικής αυτής κοινότητας που ακούει στο όνομα "ΜΟΥΣΑ", θα συνεργαστούν με άλλους συμμετέχοντες των δύο εργαστηρίων - υπό την καθοδήγηση και με την επικουρική συμμετοχή των συντονιστών - ενόψει δύο παρουσιάσεων ολοκληρωμένων έργων κλασικού και μπαρόκ ρεπερτορίου. Τον συντονισμό και προετοιμασία της ομάδας μουσικών της ΜΟΥΣΑ, αναλαμβάνει η βιολίστρια και μέλος της Ορχήστρας Νέων της Ε.Ε., Δώρα Χατζηγεωργίου.
Στη δεύτερη περίοδο, στα πλαίσια του εργαστηρίου Φωνητικής Τέχνης και Έρευνας θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε για πρώτη φορά ένα μεγάλο αφιέρωμα/ερευνητικό project στο έργο του Μάνου Χατζιδάκι, με συντονιστή το Σπύρο Σακκά, το Θόδωρο Κοτεπάνο, τη Νατάσσα Ζούκα, την Κατερίνα Φωτεινάκη και τον Ταξιάρχη Χάνο. Ο Στάθης Μαρκόπουλος και η Αγγελική Γουναρίδη θα μας δείξει πως θα φτιάξουμε και θα παίξουμε το δικό μας μουσικό – μαριονέτα δρόμου. Ο διεθνής βιολιστής Μιχάλης Κουλουμής πρωτοπαρουσιάζει ένα εργαστήριο για την τέχνη του τροπικού αυτοσχεδιασμού στα τοξοτά έγχορδα, ενώ ο πολυσχιδής Μάνος Αχαλινωτόπουλος προτείνει φέτος μία άλλη προσέγγιση του αυτοσχεδιασμού στη λαϊκή μουσική πράξη, για αυτούς που βαρεθήκαν το φολκλόρ! Τέλος, η Θεοδώρα Αθανασίου προσφέρει ένα νέο εργαστήριο όπου για πρώτη φορά ο λαϊκός τραγουδιστής καλείται να...εναρμονίσει τον εαυτό του.

Μαζί με τους παραπάνω θα συντονίσουν εργαστήρια και οι παλαιότεροι συνεργάτες του Μουσικού Χωριού, οι οποίοι είναι οι  Κώστας Αναστασιάδης, Hayden Chisholm, Ziad Rajab, Eυγένιος Βούλγαρης, Δήμος Βουγιούκας, Κυριάκος Γκουβέντας, Camilo Bentancor, Ανθή Θάνου, Αλέξανδρος Μακρής, Ανδρέας Σεγδίτσας, Ελένη Βογιατζίδου και Μπέττυ Κοκαράκη.
Tέλος, εκτός από τις καθημερινές συναυλίες και τα αυθόρμητα μουσικά δρώμενα σε κάθε γωνιά του Αγίου Λαυρεντίου, καθιερώνεται η απογευματινή αλυσίδα διαλέξεων/συζητήσεων ανοικτών στο κοινό, με συντονιστές σημαίνοντα πρόσωπα των τεχνών, ως μέρος του κύριου κορμού μαθημάτων όλων των κατευθύνσεων.  

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις φετινές κατευθύνσεις και την περιγραφή του κάθε εργαστηρίου.
Οι κατευθύνσεις αυτές έχουν δομηθεί, ανάλογα με το βαθμό διάδρασης που παρουσιάζουν μεταξύ τους, σε δύο περιόδους:
1η περίοδος: (18 - 24 Aυγ 2015)
2η περίοδος: (26 Αυγ - 1 Σεπτ 2015)


Επισκεφτείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα του Μουσικού Χωριού (www.music-village.gr) για κάθε απορία.
Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαμονή και την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής θα βρείτε επίσης στην ιστοσελίδα μας.


H διοργάνωση φέτος, όπως και πέρυσι, θα υλοποιήσει νέο σύστημα οικονομικών εισφορών, όπου και θα παρέχονται ειδικές τιμές για νέους, φοιτητές, παιδιά και άνεργους, καθώς και μειωμένο κόστος συμμετοχής για όλους τους ενήλικες. Ενημερωθείτε ΕΔΩ !
Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να απολαύσετε online μερικά πρόσφατα οπτικοακουστικά αρχεία που θα σας μεταφέρουν διαδικτυακά το κλίμα της μουσικής μας κοινότητας:


1. ΕΔΩ το φωτογραφικό άλμπουμ της χρονιάς του Νικόλα Χρυσού (2014) που αποτελείται από 481 φωτογραφίες
2. ΕΔΩ το μικρού μήκους ντοκιμαντέρ: "Το Soundtrack της Ζωής: συμβίωση και καλλιτεχνική πράξη στο Μουσικό Χωριό"
Η διαμόρφωση του εκπαιδευτικού/συναυλιακού προγράμματος και των κειμένων είναι έργο της ομάδας εργασίας της arTree, σε συνεργασία με τους προσκαλεσμένους καλλιτέχνες/εκπαιδευτικούς.
Η ομάδα της arTree: Κώστας Μακρυγιαννάκης, Θύμιος Ατζακάς, Γιώργος - Εμμανουήλ Λαζαρίδης (καλλιτεχνική διεύθυνση), 'Ερη Βασιλειάδου (γραμματεία, συντονισμός σπουδαστών), Ελένη Παπαγεωργίου (πολιτιστική διαχείριση), Αλέξανδρος Σεϊταρίδης (συντονισμός παραγωγής), Νικόλας Χρυσός (φωτογράφηση), Δημήτρης Ζαχαράκης (συντονισμός εθελοντών)


Διεθνής Μουσική Κοινότητα
www.music-village.gr

Τα πιο γραφικά παραθαλάσσια χωριά της Ιταλίας.

ArtTravel

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015/0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 15-07-15/21 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1005 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ 1020 ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ
ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 2 ΕΩΣ 4. ΗΡΕΜΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 22.00 6 Η 7.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 34.00 6 Η 7.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΣΤΑ
ΝΟΤΙΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16-07-2015 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 16-07-2015
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ.
ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ 6 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 27 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΚΑΙΡΟΣ: ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 6 ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17-07-2015
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΛΙΓΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 3 ΜΕ 5, ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

Τα 29 τρόφιμα που βοηθούν στην απώλεια βάρους


Τα 29 τρόφιμα που βοηθούν στην απώλεια βάρους
Πώς δημιουργούνται οι αναμνήσεις

Ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί χωρίς χημειοθεραπείες

Ποιες είναι οι επιπτώσεις της αϋπνίας στη λήψη αποφάσεων

Ο ιός του Δυτικού Νείλου δε αποτελεί κίνδυνο

Αυτό είναι τo Instagram για γιατρούς

νικος ξυλουρης μπηκαν στην πολη οι οχτροι

Εύβοια All Inclusive 2Ατομα+2Παιδιά Δωρεάν|-50%

Ekdromi.gr

Stefania Hotel - Εύβοια

ALL INCLUSIVE στην Εύβοια με 149€ από 298€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

ALL INCLUSIVE στην Εύβοια ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών επάνω στο κύμα, στο Stefania Hotel σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Προσφέρονται Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα και Κρασί κατά την διάρκεια των γευμάτων και απεριόριστη κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί, Τσάι, Καφές φίλτρου, Ούζο και Μπράντυ κατά την διάρκεια της ημέρας και Παγωτό για τους μικρούς μας φίλους κάθε απόγευμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€149 από €298 Κέρδος €149 Έκπτωση 50%
Stefania Hotel - Εύβοια
Εύβοια


Περισσότερες Προσφορές

ALL INCLUSIVE στο Ναύπλιο με 154€ από 350€ (-56%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 56%)

€154 από €350 -56%
Eden Beach Plaka Hotel - Ναύπλιο
Ναύπλιο
ALL INCLUSIVE στο Eden Beach Plaka Hotel μια ανάσα από το Ναύπλιο ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 154€ από 350€ (Έκπτωση 56%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ καθώς και Απογευματινό Τσάι με Κέικ και Παγωτά! Προσφέρεται απεριόριστη κατανάλωση σε Μπύρα‚ Κρασί, Αναψυκτικά και Νερό κατά τη διάρκεια όλων των γευμάτων! Καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας προσφέρονται Μπύρα, Τοπικό Λευκό Κρασί και Κόκκινο, Αναψυκτικά, Χυμοί, Νερό, Καφές φίλτρου, Τσάι, Ζεστή Σοκολάτα και Γάλα! Παρέχονται Ομπρέλες και Ξαπλώστρες στην Παραλία και δωρεάν χρήση Ποδηλάτου για μία ημέρα για το σύνολο της διαμονής! Για μικρούς και μεγάλους φίλους παρέχεται ελεύθερη χρήση Γηπέδων Tennis, Basketball, Πινγκ Πονγκ και Petanque, Play Room, Εξωτερικό Σκάκι Δαπέδου, Πρόγραμμα Αναψυχής με Αεροβική και Zumba, Θεματικές βραδιές καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ALL INCLUSIVE στους Αγίους Θεοδώρους με 229€ από 460€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€229 από €460 -50%
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι
Άγιοι Θεόδωροι
ALL INCLUSIVE στο Siagas Beach Hotel στους Αγίους Θεοδώρους μια ανάσα από την Αθήνα, KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Μερική Θέα Θάλασσα, μόνο με 229€ από 460€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Ελεύθερη κατανάλωση Χύμα Κρασιού, Βαρελίσιας Μπύρας και Αναψυκτικών κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και Τοστ, Κρουασάν, Φρούτα και Απεριόριστη Κατανάλωση Καφέ Φίλτρου, Τσάι και Χυμούς καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας! Παρέχονται Ομπρέλες και Ξεπλώστρες στην Πισίνα και την παραλία καθώς και παιδικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ALL INCLUSIVE στη Λεπτοκαρυά Πιερίας με 599€ από 1198€ (-50%) για 6 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€599 από €1.198 -50%
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
Λεπτοκαρυά Πιερίας
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Poseidon Palace στην Λεπτοκαρυά Πιερίας ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 13 ετών και ένα έως 2 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 599€ από 1198€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με Απεριόριστη Κατανάλωση Ποτών σε όλα τα γεύματα! Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας παρέχονται κέικ, βουτήματα, καφές φίλτρου, τσάι, νερό, αναψυκτικά, χυμοί, κονιάκ, ούζο, μπύρα και βαρελίσιο κρασί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Καμένα Βούρλα με 379€ από 758€ (-50%) για 4 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€379 από €758 -50%
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
Καμένα Βούρλα
379€ από 758€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο στα Καμένα Βούρλα! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 4 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ρίο με 536€ από 1080€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Πλήρη Διατροφή+Κρασί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€536 από €1.080 -50%
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
Ρίο
536€ από 1080€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Porto Rio Hotel & Casino μέλος των STAR HOTELS, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) ΚΑΙ Κρασί σε όλα τα γεύματα, σε δίκλινο δωμάτιο στο Ρίο! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται δημιουργική απασχόληση! Απολαύστε 6 ημέρες πολυτέλειας δίπλα στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Τήνος με 560€ από 1120€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2 Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€560 από €1.120 -50%
4* Tinos Beach Hotel - Τήνος
Τήνος
560€ από 1120€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Tinos Beach Hotel με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο στην Τήνο! Παρέχεται Τοπικό Κρασί, Αναψυκτικά και εμφιαλωμένο νερό σε όλα τα γεύματα! Προσφέρονται Ξαπλώστρες και Πετσέτες στην Πισίνα του Ξενοδοχείου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

All Inclusive στη Λακόπετρα με 499€ από 998€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε Bungalow

(Έκπτωση 50%)

€499 από €998 -50%
Ionian Beach Hotel - Λακόπετρα Αχαΐας
Λακόπετρα
ALL INCLUSIVE στην Λακόπετρα Αχαΐας, στο Ionian Beach Hotel επάνω στο κύμα KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε Bungalow, μόνο με 499€ από 998€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Μπύρα και Κρασί κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και Smart Snack με Κέικ, Φρουτοσαλάτες, Γλυκά, Χυμούς και Αναψυκτικά! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται παιδικές δραστηριότητες από επαγγελματία παιδαγωγό όπως παιχνίδια στο νερό, κυνήγι θησαυρού, mini cinema, κατασκευές, ζωγραφική κλπ!!! Παρέχονται ομπρέλες και ξαπλώστρες στην πισίνα και την παραλία! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ιωάννινα με 299€ από 598€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί+Spa με Ημιδιατροφή σε Executive δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
Ιωάννινα
299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis, με Ημιδιατροφή (Πρωινό Αμερικάνικου τύπου σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Executive δίκλινο δωμάτιο, στα Ιωάννινα! Παρέχεται μία Υδροθεραπεία και ένα Hamam κατ΄άτομο, Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, ένα House Cocktail καθημερινά καθώς και Ελεύθερη συμμετοχή στο εβδομαδιαίο Manager's Cocktail συνοδεία από Aperitif Cocktail & Canapes! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται προβολή παιδικής ταινίας καθημερινά και ένα Παγωτό στο χώρο του Πάρκου! Παρέχεται καλωσόρισμα στο δωμάτιό σας κατά την άφιξη καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει για ΟΛΟ το Καλοκαίρι!

Καρπενήσι με 199€ από 510€ (-61%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 61%)

€199 από €510 -61%
5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι
Καρπενήσι
199€ από 510€ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 5 αστέρων AVARIS Hotel στο Καρπενήσι, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Fitness Spa (Εσωτερική Πισίνα, Σάουνα, Hamam, Υδρομασάζ και Γυμναστήριο) καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Όσοι πραγματοποιήσουν 4 διανυκτερεύσεις δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει για ΟΛΟ το Καλοκαίρι!

Ασπροπόταμος Τρικάλων με 229€ από 458€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Σουίτα και Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€229 από €458 -50%
ΑΧΕΛΩΙΔΕΣ Hotel - Ασπροπόταμος Τρικάλων
Ασπροπόταμος Τρικάλων
229€ από 458€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ για 2 Παιδιά έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό με Βιολογικά Προϊόντα σε Μπουφέ και Βραδινό), σε Σουίτα στο Πολυτελές "ΑΧΕΛΩΙΔΕΣ", στον Ασπροπόταμο Τρικάλων! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Αποδράστε και απολαύστε τις ομορφιές της περιοχής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Βόλος με 448€ από 896€ (-50%) για 6 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€448 από €896 -50%
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
Βόλος
448€ από 896€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Προσφέρεται Τσίπουρο και Μεζές για καλωσόρισμα, 2 Ayurveda Massages και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής και Εξωτερικής Πισίνας καθώς και του Γυμναστηρίου! Απασχόληση με δραστηριότητες στην εξωτερική πισίνα και Kids Club για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!