Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Νίκος Καλογερόπουλος: Τα χώνει στους πολιτικούς!

Προεκλογική συγκέντρωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης

6η Μαΐου: Ψήφος Ανατροπής

Τα «Επίκαιρα», στο εκλογικό τεύχος, που κυκλοφορεί την Πέμπτη 3 Μαΐου 2012 «αποκαλύπτουν» τα μυστικά γκάλοπ των τελευταίων ημερών πριν τις εκλογές.
Οι τελευταίες δημοσκοπικές μετρήσεις προκαλούν ήδη σοκ, ενώ αν επιβεβαιωθούν θα μιλάμε για ριζική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού.
Οι κρυφές δημοσκοπήσεις προκαλούν οργή στη εγχώρια και ξένη διαπλοκή που φαίνεται να μετανιώνουν για την επιλογή των εκλογών.
Για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που διαμορφώνεται και η οποία απειλεί να τινάξει στον αέρα το Μνημόνιο σχεδιάζουν τη δημιουργία νέου κόμματος τύπου «Παπαδήμου».
Πότε στήνουν πάλι κάλπες;
Διαβάστε ακόμη στα «Επίκαιρα»:
- Αποκλειστικά στα «Επίκαιρα» ο Φρανσουά Ολάντ:
• Τι λέει για την Ελλάδα και το Μνημόνιο.
• Τι θα κάνει ο ίδιος σε σχέση με τη χώρα μας αν εκλεγεί.
- Τα παιχνίδια της Τουρκίας με την ψήφο της μειονότητας στη Θράκη.
- Τη συνέντευξη του ισραηλινού πρέσβη στην Αθήνα, Αριε Μέκελ που θα συζητηθεί
• Τι λέει για τη συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ σε άμυνα, ενέργεια και οικονομία.
• Τι απαντά για το ενδεχόμενο στρατιωτικού πλήγματος κατά του Ιράν.

Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. - Magnanimus Trio

Άλλη μια μοναδική μουσική συναυλία δίνουν οι Magnanimus Τrio στο Τελλόγλειο. Μετά τη συναυλία που παραχώρησαν τον Οκτώβριο, ανοίγοντας ουσιαστικά τον κύκλο των παράλληλων εκδηλώσεων για τη διπλή έκθεση «Ο Goya και ο Beethoven στο Τελλόγλειο», οι Magnanimus Τrio θα αυτοσχεδιάσουν μουσικά την Τετάρτη, 2 Μαΐου, στις 7.30 το βράδυ. 
Οι Magnanimus Τrio είναι ένα σχήμα που δημιουργεί μουσικές ιστορίες και εικόνες.
Ιδιαίτερη θέση στη μουσική τους γλώσσα έχει ο αυτοσχεδιασμός ως πολύτιμο μέσο σύνθεσης, ενορχήστρωσης και έκφρασης της στιγμής. Η ελευθερία των κινήσεων του κάθε μουσικού, αλλά και η προσήλωση στον συνολικό ήχο της ομάδας είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον ήχο τους. Με αυτή την έννοια σε ένα κομμάτι τους μπορούν να συνυπάρχουν στοιχεία από κλασική, jazz, σύγχρονη ή παραδοσιακή μουσική ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε στιγμής και ανάλογα με την ελευθερία που παίρνουν από τον ήχο που κυλάει.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Χρήστος Μπάρμπας (πιάνο), Παύλος Σπυρόπουλος (κοντραμπάσο), Δημήτρης Τασούδης (τύμπανα).
ΧΡΗΣΙΜΑ
Χρόνος: 2 Μαΐου 2012, 19.30
Χώρος: Αμφιθέατρο Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ.
Αγίου Δημητρίου 159Α, Θεσσαλονίκη
Εισιτήρια: 7 ευρώ και 5 ευρώ για τους μέχρι 32 ετών
Πληροφορίες: 2310 247111 και 2310991377 www.magnanimustrio.com

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ FIGARO ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ !!!

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 8.30 ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ "FIGARO" , ΣΤΟ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟ CLUB ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 41, ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΤΟΣΟΥΝΙΔΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟ Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ !!!!

Δελτίο Τύπου για Πρωτομαγιά στη Θεσσαλονίκη

ΠΕΡΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ

Παρακολουθώ την δραστηριότητα των κομμάτων αυτές τις μέρες, και είμαι έξαλλος από το γελοίο πανηγυράκι που έχει στηθεί.
Δεν ξέρω ΑΝ υπάρχει καθόλου μυαλό στο κεφάλι των υποψηφίων, δεν ξέρω Αν παίρνουν «ληγμένα», δεν ξέρω ΑΝ εξακολουθούν να νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με ένα «κοπάδι χαϊβανιών» όπως πίστευαν παλιά.
Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης που έχουν επανέλθει τα συσσίτια, που βλέπουμε τον κόσμο να σκαλίζει τα σκουπίδια, που η ανεργία έχει ξεπεράσει κάθε όριο, που ένα κράτος «φονιάς» εξαθλιώνει τον κόσμο καθημερινά με κάθε είδους χαράτσια, ο νταλγκάς των κομμάτων είναι ΠΩΣ θα μαζέψουν κόσμο σε συγκεντρώσεις, προκειμένου να τον παραμυθιάσουν για να πάρουν την ψήφο του.
Και αναρωτιέμαι για όλους όσους με τις πράσινες κόκκινες μπλε και ότι άλλου είδους απόχρωσης σημαίες πηγαίνουν ακόμα στις συγκεντρώσεις.
Δεν σκέφτονται ότι ΟΛΑ τα έξοδα των συγκεντρώσεων αυτών για πολλοστή φορά θα τα πληρώσει ο κοσμάκης;
Τα εκατομμύρια ευρώ που δίνονται για τα τηλεοπτικά spots και για την όποια μεταφορά των «χειροκροτητών», έχουν την εντύπωση ότι βγαίνουν από τον «μπεζαχτά» των κομμάτων;
Αν πιστεύουν κάτι τέτοιο είναι πολύ βαθιά νυχτωμένοι.
Και πέρα από το «πανηγύρι» των δαπανών.
Ας μου απαντήσουν ΤΙ είναι αυτό που περιμένουν να ακούσουν στις συγκεντρώσεις.
Περιμένουν να ακούσουν ότι από την επόμενη μέρα των εκλογών θα γίνουμε κράτος;
Ότι ως δια μαγείας το 1,000,000 (δείτε καλά τα μηδενικά) και πλέον άνεργοι θα βρουν αμέσως δουλειά;
Ότι οι μισθοί πείνας θα επανέλθουν σε πιο ανθρώπινα επίπεδα;
Ότι θα εξαφανιστούν σε χρόνο μηδέν τα χαράτσια;
Ότι θα «θωρακιστεί» η οικονομία μας (κάτι μου θυμίζει αυτό);
ΟΛΑ αυτά, και πολλά άλλα μπορεί να τα ακούσουν, αλλά και οι ίδιοι δεν θα τα πιστέψουν!
Και γιατί να τα πιστέψουν άλλωστε;
Υπάρχει λόγος όταν όλα αυτά λέγονται από τα στόματα εκείνων που μας έφεραν σε αυτό το χάλι;
Παρόλα αυτά, θα χειροκροτήσουν, και θα κουνήσουν γεμάτοι ενθουσιασμό τις σημαίες γιατί οι «ομιλητές» για ακόμα μια φορά τους γέμισαν με ψεύτικες ελπίδες.
Γιατί την επομένη των εκλογών ΟΠΟΙΟΣ και αν βγει, θα συνεχίσει το ίδιο παιχνίδι πάνω στις πλάτες μας.
Και οι συγκεντρώσεις για ακόμα μια φορά θα αποτελέσουν «εκθεσιακό χώρο ανεγκέφαλων» που καλοδέχτηκαν από τους υποψήφιους τα όποια «φανταστικά σενάρια».
Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 30/4/1945 [Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ]

Αφιέρωμα στη μουσική κολεκτίβα «Λωξάνδρα»

Δύο ανοιχτές εκδηλώσεις στη Μουσική Βιβλιοθήκη: Wikipedians (2.5) και συναυλία Εθνικού Ωδείου (4.5)

JOALZ dj set

JOALZ dj set, LURIE & HELLOPANOS
Στο μπαρ του 6 D.o,g.s
Παρασκευη 04 Mαιου στις 22:30
Eισοδος ελευθερη
Η NTROP recordings επιστρεφει στο 6 D.o.g.s.
Oι Graphic Artists του label LURIE ( Θαλια Ραυτοπουλου ) & ΗelloPanos ( Πανος Παπαναγιωτου ) αυτη την φορα συνοδευονται με vinyl dj set απο μελη των JOALZ.
Krautrock, drones, electronic beats & scapes μαζι με δειγματα απο το
αναμενομενο E.P των Joalz ‘ Hello darkness my friend ‘
http://www.joalz.net

http://portfolio.hellopanos.co.uk

http://www.thaliaraftopoulou.com

http://www.sixdogs.gr

Ηλεκτρονικη μουσικη απο την Αθηνα

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΚΗ ΖΕΗ!

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες σε μια ξεχωριστή συνάντηση με την ΑΛΚΗ ΖΕΗ, τη σπουδαιότερη εν ζωή συγγραφέα παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας.
Η Άλκη Ζέη περιμένει μικρούς αλλά και μεγάλους αναγνώστες το Σάββατο, 5 Μαΐου 2012, στις 12 το μεσημέρι, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).
Τα παιδιά θα συνομιλήσουν με την αγαπημένη συγγραφέα μικρών και μεγάλων και θα γνωρίσουν το πολυβραβευμένο έργο της.
Την ίδια ημέρα και ώρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του διαγωνισμού Μαραθώνιος Ανάγνωσης «Ο θαυμαστός κόσμος της ΑΛΚΗΣ ΖΕΗ» που διοργάνωσαν οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και στον οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 35.000 μαθητές.
Στο τέλος της εκδήλωσης δύο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο της Άλκης Ζέη που θα επιλέξουν.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όσα παιδιά επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα πρέπει να μας ενημερώσουν στο τηλ. 211 3003500 (εσωτ. 523, κα Μαρία Γεροσίδερη) έως τις 2 Μαΐου. Όσα παιδιά επιθυμούν να θέσουν ερωτήσεις στη συγγραφέα θα πρέπει επίσης να το δηλώσουν ακολουθώντας την εξής διαδικασία:
Να στείλουν e-mail στο schools@metaixmio.gr με τίτλο ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΚΗ ΖΕΗ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΪΟΥ. Στο μήνυμα θα πρέπει να αναφέρονται:
1. o τίτλος του αγαπημένου βιβλίου του παιδιού από την εργογραφία της Άλκης Ζέη (δείτε παρακάτω στο βιογραφικό της τα βιβλία της που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ),
2. δύο ερωτήσεις που το παιδί θα ήθελε να θέσει στη συγγραφέα,
3. τα προσωπικά στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας).
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΚΗ ΖΕΗ

Η Άλκη Ζέη γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο πατέρας της καταγόταν από την Κρήτη και η μητέρα της από τη Σάμο, όπου πέρασε τα πρώτα παιδικά της χρόνια. Παντρεύτηκε τον θεατρικό συγγραφέα και σκηνοθέτη Γιώργο Σεβαστίκογλου, που πέθανε το 1991. Απέκτησαν δύο παιδιά.
Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και στο Κινηματογραφικό Ινστιτούτο της Μόσχας, στο τμήμα σεναριογραφίας.
Από το 1954 έως το 1964 ήταν πολιτική πρόσφυγας στη Σοβιετική Ένωση. Το 1964 επιστρέφει οικογενειακώς στην Ελλάδα, για να ξαναφύγουν πάλι όλοι μαζί με τον ερχομό της Χούντας το 1967. Αυτήν τη φορά ο τόπος διαμονής τους είναι η Γαλλία, και συγκεκριμένα το Παρίσι, απ’ όπου επιστρέφουν μετά τη δικτατορία.
Από πολύ μικρή ασχολήθηκε με το γράψιμο. Στις πρώτες ακόμη τάξεις του Γυμνασίου άρχισε να γράφει κείμενα για το κουκλοθέατρο. Ένας από τους χαρακτήρες που δημιούργησε, ο Κλούβιος, έγινε κατοπινά ο ήρωας του γνωστού κουκλοθέατρου «Μπαρμπα-Μυτούσης», εμπνεύστρια του οποίου ήταν η Ελένη Θεοχάρη-Περάκη. Πρώτο της μυθιστόρημα είναι Το καπλάνι της βιτρίνας (1963), που το έχει εμπνευστεί από τα παιδικά της χρόνια στη Σάμο και είναι σχεδόν αυτοβιογραφικό. Ακολουθεί μια σειρά μυθιστορημάτων για παιδιά, και το 1987 κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο για μεγάλους Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα.
Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες, έχουν αποσπάσει σημαντικά διεθνή και εγχώρια βραβεία, ενώ το 2010 τιμήθηκε με το Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών για το σύνολο του έργου της.
Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν τα βιβλία της:

Το καπλάνι της βιτρίνας
, Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου, Κοντά στις ράγιες, Η Κωνσταντίνα και οι αράχνες της, Η μωβ ομπρέλα, Θέατρο για παιδιά, Αρβυλάκια και γόβες, Ο θείος Πλάτων, Τα παπούτσια του Αννίβα, Μια Κυριακή του Απρίλη, Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα.
Η Άλκη Ζέη δεν ξεχνάει ποτέ το παιδί. Δεν ξεχνάει ποτέ να είναι η ίδια παιδί. Τόσο μάλιστα που πολλές είναι οι στιγμές που μας προκαλείται η έκπληξη για το πώς πιάνει την όραση του παιδιού. Γιατί υπάρχει στη συγγραφέα η ταύτιση με την ψυχολογία του παιδιού και όχι ο μιμητισμός της παιδικής συμπεριφοράς... Η λογοτεχνία για το παιδί στην Άλκη Ζέη έχει βρει τον συγγραφέα της.
Γιάννης Νεγρεπόντης

Σε απόσταση αναπνοής...

Ναύπλιο 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο πολυτελές ξενοδοχείο Palataki!
Ναύπλιο 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και late chech out στο πολυτελές ξενοδοχείο Palataki. Χαλαρώστε στην εξοχή και απολαύστε ένα υπέροχο 3ήμερο γεμάτο άνεση και πολυτέλεια!
Καμένα Βούρλα: 139€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε ένα φινλανδικό σαλέ στο Chalet Zeus-Village!

Καμένα Βούρλα: 139€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε ένα φινλανδικό σαλέ στο Chalet Zeus-Village! Χαρείτε ένα υπέροχο 4ήμερο σε ένα από τα πιό γραφικά μέρη του νομού Φθιώτιδας κοντά στη φύση.
Καστανιά Κορινθίας, στο ξενοδοχείο Το Στέκι 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Καστανιά Κορινθίας, στο ξενοδοχείο Το Στέκι 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξή σας, welcome drink,late check out kai 10% έκπτωση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Περάστε ένα όμορφο 3ήμερο και απολαύστε την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα στον υπέροχο αυτόν προορισμό!
Καστανιά Κορινθίας, στον ξενώνα Καστανιά 54€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Καστανιά Κορινθίας, στον ξενώνα Καστανιά 54€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με welcome drink,late check out kai 10% έκπτωση στο εστιατόριο του ξενώνα. Ζήστε ένα υπέροχο τριήμερο σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Κορινθίας.
Μάνη,Γύθειο: 54€ για 5ήμερο για 4 άτομα στο Gythio Bay Camping

Μάνη, Γύθειο: 54€ για 5ήμερο για 4 άτομα, ένα αυτοκίνητο και την δική σας σκηνή στο Gythio Bay Camping. Αν είστε λάτρεις της φύσης και των οργανωμένων διακοπών σε κάμπινγκ υψηλών προδιαγραφών πλάι στη θάλασσα μην χάνετε χρόνο αρπάξτε την ευκαιρία!

ΣΥΓΚΛΗΣΗ OIKONOMIΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Αριθμ. πρωτ.: 15436
Η 8η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς, θα γίνει στις 03 Μαίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα επί της οδού Κομνηνών 58, στο γραφείοΔημάρχου, με θέματα
ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Γεια και χαρά σας βρε πατριώτες

Νέα πρωτοβουλία της Facebook: μοιραστείτε ότι είστε δωρητής οργάνων στο Timeline

Νέα πρωτοβουλία της Facebook: μοιραστείτε ότι είστε δωρητής οργάνων στο Timeline
Τέλος η υποστήριξη για τον Firefox 3.6

Πόσο όμορφοι είστε για το iPhone σας;

Έρχονται βελτιωμένα τα Angry Birds

Μια νέα πρόταση για το επόμενο iPhone

Τα πιο κακόγουστα site του διαδικτύου

Εν γνώσει της Google η υποκλοπή από το Street View

Το πυρίτιο επιστρέφει

Υπηρεσίες cloud ετοιμάζει η LG

Ψυγείο πωλητής σας χρεώνει χωρίς να περάσετε από το ταμείο

Independent Greek Net

Πρωτομαγιά: Από τον παγανισμό στο Σικάγο
Η Συμβολή των Αρχαίων Ελλήνων στη Χημεία
Επιστημονική έρευνα υποδεικνύει παρουσία Ελλήνων στη Β. Αμερική κατά την αρχαιότητα
Το Κανόνι του Μωάμεθ και ο Ουρβανός
Τα Σκόπια και το ψευδοκράτος της Βόρειας Κύπρου προχωρούν σε ...συνεργασία
Ανοιχτή επιστολή προς τους συμπολίτες μας
Αρχαιοελληνικό αγγείο με ερωτική σκηνή ανακαλύφθηκε στη Σωζόπολη της Βουλγαρίας
Έλληνες άποικοι οι πρώτοι βορειο-ευρωπαίοι γεωργοί
Στο σφυρί αρχαία Μακεδονικά κοσμήματα
Με νέα υγειονομική αναφορά η Αμερική βάζει σε "επιτήρηση" την Ελλάδα
Ο Ζαχαριάδης ζητά την επιείκια του Στάλιν για την αποτυχία απόσπασης της Μακεδονίας από την Ελλάδα
Αποσύρεται το βιβλίο της Ρεπούση
Εκατό χρόνια ελεύθερη Θεσσαλονίκη. Πόντος - δικαίωμα στη μνήμη
Η κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας και τι πρέπει ν’ αλλάξει
Το ανέκδοτο κείμενο της ομιλίας του Οδυσσέα Ελύτη στη Στοκχόλμη το 1979
Εκλογές με... πανσέληνο, παλίρροιες και διάττοντες αστέρες

Τα πάντα για τις εκλογές, τα άγνωστα ψηφοδέλτια, τα παιχνίδια των εκλογικών εδρών, οι θέσεις των κομμάτων, η...καταστροφική «σούπερ» σελήνη και ένα ροζ ξενοδοχείο αρχηγού!

Ποιοί, πότε, πώς, πού ψηφίζετε, πόσους σταυρούς βάζετε σε κάθε Εκλογική Περιφέρεια
Τις ακριβείς οδηγίες για τον τρόπο διενέργειας των εκλογών (ώρες, εκλογικά τμήματα, ποιοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, πόσους σταυρούς βάζει ο ψηφοφόρος στην κάθε εκλογική περιφέρεια, δικαιολογητικά κλπ) καθώς και τα εκλογικά τμήματα που θα λειτουργήσουν στην παρούσα εκλογική αναμέτρηση, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εσωτερικών. Πατήστε εδώ για να δείτε το Εκλογικό Τμήμα που ψηφίζετε. Δείτε όλα τα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων στην κάθε εκλογική περιφέρεια χωριστά. Υπάρχουν βεβαίως «κόμματα» που δεν δημοσιοποίησαν ακόμα τα ψηφοδέλτιά τους!
Από τους τελευταίους που τα ανάρτησαν στο διαδίκτυο, είναι το Κόμμα Ελλήνων Πειρατών, το κόμμα «Δημιουργία Ξανά» και το κόμμα ΟΑΚΚΕ. Γνωρίστε επίσης τους υποψηφίους βουλευτές και ψηφίστε ενημερωμένοι...
περισσότερα

Τα «παιχνίδια» των εδρών στις εκλογικές περιφέρειες - Εκτίμηση εδρών της ΝΔ
Ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους ψηφοφόρους αλλά κυρίως τους υποψηφίους σε κάθε νομό η κατανομή των εδρών στα κόμματα, δηλαδή, από πιο κόμμα βγαίνουν βουλευτές. Ωστόσο, με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο Παυλόπουλου, αυξάνουν οι πιθανότητες να πάρουν έδρες τα μικρά κόμματα στις μεσαίες εκλογικές περιφέρειες, όπως για παράδειγμα σε αυτή των Σερρών, όπου η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα με διαφορά, αλλά από τις επτά έδρες, αναμένεται να λάβει μόνο δύο με πολύ ισχνή πιθανότητα και για τρίτη. Στο μεταξύ, ο «Τύπος της Κυριακής» δημοσίευσε την εκτίμηση για τις έδρες που αναμένει να λάβει η ΝΔ...
περισσότερα

Συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά από τα συνδικάτα - Προβλήματα στις μετακινήσεις
Μεγάλες συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, αλλά και τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας, οργανώνουν για αύριο, Πρωτομαγιά, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και τα Εργατοϋπαλληλικά κέντρα, με κεντρικό σύνθημα, «Κανείς μόνος του, όλοι μαζί μπορούμε». Πότε και πού θα πραγματοποιηθούν οι συγκεντρώσεις. Τι θα γίνει με τα μέσα μεταφοράς...
περισσότερα

Η «σούπερ» σελήνη της 6ης Μαϊου και η κινδυνολογία της καταστροφής!
Σε φυσικές καταστροφές και κοινωνικές εξεγέρσεις, μπορεί να οδηγήσει η 6η Μαϊου, δηλαδή η ημέρα των εκλογών σε Ελλάδα και Γαλλία, λόγω «σούπερ» Σελήνης! Το φαινόμενο αυτό, που θα εκδηλωθεί το βράδυ των εκλογών θεωρείται από τα πιο ισχυρά των τελευταίων ετών, σύμφωνα με τον Διονύση Σιμόπουλου, διευθυντή του Ευγενιδείου Πλανηταρίου και αρθρογράφου της εφημερίδας «Έθνος». Όπως αναφέρει, η «σούπερ σελήνη», «διαχρονικά έχει συνδυαστεί με φυσικές καταστροφές αλλά και με κοινωνικές εξεγέρσεις, με αποτέλεσμα τη σχετική κινδυνολογία» και μνημονεύει...
περισσότερα

Μπακογιάννη: Καταστροφικό το ενδεχόμενο να γίνουν επαναληπτικές εκλογές
Διακαναλική συνέντευξη Τύπου έδωσε σήμερα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντ. Μπακογιάννη, χαρακτηρίζοντας «καταστροφικό για τη χώρα χαρακτήρισε ο ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν επαναληπτικές εκλογές». Τι είπε για τους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά, οι βολές που εξαπέλυσε κατά των κομμάτων της Αριστεράς, πώς τεκμηρίωσε τη χρησιμότητά του κόμματος της ΔΗΣΥ στη Βουλή, τι απάντησε για τη σχέση της ιδία με τη ΝΔ, μετεκλογικά...
περισσότερα

Οικολόγοι Πράσινοι: «Να καταδικάσουμε το πολιτικό σύστημα όχι τη δημοκρατία»
Καταδίκη του πολιτικού συστήματος στις εκλογές, και όχι της δημοκρατίας, ζήτησαν οι Οικολόγοι Πράσινοι από τη Θεσσαλία, όπου παρουσίασαν σήμερα, τις προτάσεις της παράταξης για τον αγροτικό τομέα και την αναζωογόνηση της υπαίθρου. «Η ψήφος στους Οικολόγους Πράσινους είναι πρώτα από όλα ψήφος για να μη μείνουμε μόνο στην απόρριψη των πολιτικών του μνημονίου, αλλά και για να επενδύσουμε επιτέλους στη διέξοδο από την κρίση...
περισσότερα

Προϋποθέσεις για συμμετοχή σε κυβέρνηση συνεργασίας ανέλυσε ο Φ. Κουβέλης
Τους όρους και τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες το κόμμα του θα μπορούσε να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας, ανέλυσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, κατά την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα. Διαβεβαίωσε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να δώσει «αριστερό άλλοθι στη συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ» αλλά και ότι δεν θα πάρει μέρος σε «τυχοδιωκτικά παιγνίδια που θα θέσουν σε κίνδυνο το μέλλον της χώρας, ακόμα και αν τα βαφτίζουν 'κυβέρνηση της Αριστεράς». Ο κ. Κουβέλης έθεσε δύο κόκκινες γραμμές για την επομένη των εκλογών...
περισσότερα

Σαμαράς: «Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ούτε σχέδιο, ούτε συνέπεια», είπε από το Ηράκλειο

Επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και του Ευ. Βενιζέλου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ σε ομιλία του στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο κ. Σαμαράς, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι δεν έχει σχέδιο και πως «είναι πρόθυμο να κάνει τα πάντα (...) Και 'λεφτά υπάρχουν' τη μία, και... 'δεν υπάρχουν γιατί μαζί τα φάγαμε' την άλλη, αλλά σχέδιο δεν είχε. Ούτε σήμερα έχει». Επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ, στους Ανεξάρτητους Έλληνες, στη Χρυσή Αυγή ενώ εξήγησε γιατί ζητά «καθαρή εντολή»...
περισσότερα

Βενιζέλος: Δεσμεύτηκε πως δεν θα υπάρξουν τυφλές, οριζόντιες περικοπές τον Ιούνιο
Έκκληση προς τους ψηφοφόρους να μην ανοίξουν τις πόρτες της Βουλής στην ακροδεξιά απηύθυνε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στο Reuters, σήμερα. Χθες, μιλώντας από τη Θεσσαλονίκη, ο κ. Βενιζέλος δεσμεύθηκε για τον Ιούνιο ότι δεν θα γίνουν τυφλές, οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, αλλά διαρθρωτικές αλλαγές, όπως ένας «μικρότερος δημόσιος τομέας». Τι είπε για την αντικατάσταση του φόρου για το χαράτσι, τους συντελεστές του ΦΠΑ και τη ρύθμιση για διευθέτηση 800.000 δανείων...
περισσότερα

Άνοιγμα Τσίπρα στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ
Άνοιγμα προς τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας επιχείρησε το βράδυ της Κυριακής, από τη Λέσβο ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Κάλεσε τους ψηφοφόρους των δύο κομμάτων να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς πλέον «δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν με την Αριστερά». Υπογράμμισε ότι «υπάρχει ανάγκη ενός συνασπισμού εξουσίας που θα αναστείλει τις πληρωμές στους πιστωτές τοκογλύφους» και απάντησε σε όσους τον κατηγορούν για το «άνοιγμα» προς...
περισσότερα

Μάνος: Καθήκον μας, είναι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να κυβερνηθεί η χώρα
Στην επόμενη μέρα των εκλογών αναφέρθηκε ο επικεφαλής της Δράσης, Στέφανος Μάνος, ο οποίος είπε ότι «καθήκον μας είναι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε να κυβερνηθεί η χώρα, είτε μπούμε στη Βουλή είτε όχι. Αυτή είναι η υποχρέωσή μας, το καθήκον μας». Χθες, η Δράση κατήγγειλε την κακόβουλη αποστολή sms εξ ονόματός της και ζήτησε πληροφορίες. Σήμερα ο κ. Μάνος εστίασε στην οικονομία και στην επόμενη ημέρα διακυβέρνησης, ξεκαθαρίζοντας...
περισσότερα

Σε στήριξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλούν 24 πανεπιστημιακοί
Για στήριξη των ψηφοδελτίων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις προσεχείς εκλογές καλούν με επιστολή που υπογράφουν 24 πανεπιστημιακοί. Σήμερα στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια πραγματοποιείται η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ποιοι πανεπιστημιακοί ζητούν διαγραφή του χρέους, έξοδο από την ευρωζώνη και εθνικοποίηση των τραπεζών...
περισσότερα

Ιδιοκτήτης «ροζ» ξενοδοχείου ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος
Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου «ημιδιαμονής» είναι ο γενικός γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου της «Χρυσής Αυγής», Νίκος Μιχαλολιάκος! Όπως προκύπτει από πληροφορίες που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο, ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι μέλος στο ΔΣ του «ροζ» ξενοδοχείου στην πλατεία Αττικής και αποτελεί προορισμό για «πονηρά» ραντεβού, ενώ στην επιχείρηση απασχολούνται και...
περισσότερα

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών
Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές ). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα

www.eklogika.gr : το πιο ενημερωμένο portal για την πολιτική, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις εκλογές

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Λεωνή Παναγοπούλου: «Να μην πάψουμε να πιστεύουμε και να λέμε ότι δεν έχουμε μέλλον»
Μεγάλη η ανταπόκριση των Δραμινών στην δράση καθαρισμού της πόλης τους

Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Αυτή τη φορά πρέπει να ακούσουμε τους πολίτες»

Επίθεση στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας με μολότοφ

Η κεντρική πολιτική εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ στον Έβρο

Δημόσια πρόσκληση του Δήμου Δράμας για κάλυψη αναγκών με απόσπαση

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής μεταναστών στα Λαγυνά του Έβρου

Παρεμβάσεις στα αναχώματα του ποταμού Έβρου

Μαζική η συμμετοχή της νεολαίας στο κάλεσμα του Ευριπίδη Στυλιανίδη

Εκδήλωση του ΠΑΜΕ Βορείου Έβρου για την Πρωτομαγιά στην Ορεστιάδα

Ο Κυριάκος Γεροντόπουλος στο ΣΚΑΪ για την μετανάστευση

Πατρίς Θρησκεία και ροζ ξενοδοχείο για τον Φύρερ της Χρυσής Αυγής

Κοινό exit poll από ΝΕΤ, MEGA, ALPHA και ANT1 την ημέρα των εκλογών

Η Ρεπούση προκαλεί ξανά μέσα από τους "Πρωταγωνιστές" (βίντεο)

Η υποψήφια του Φώτη Κουβέλη και της ΔΗΜ.ΑΡ στον Πειραιά, Μαρία Ρεπούση, προκαλεί και πάλι!
Σταθερή στις ανθελληνικές της θέσεις, ενοχλημένη βαθύτατα από τις Χριστιανικές εικόνες στα σχολεία, την προσευχή, διατυπώνει ανοιχτά την θέληση της Δημοκρατικής Αριστεράς για την είσοδο της τουρκίας στην Ευρώπη, και επιμένει πως πρέπει να έχουμε κοινά βιβλία ιστορίας στα σχολεία, με την τουρκία!!
Δείτε την...

Τι προβλέπουν οι δημοσκόποι για το ΠΑΣΟΚ

Τι προβλέπουν οι δημοσκόποι για το ΠΑΣΟΚ
Όλα τα παραπάνω συγκλίνουν στο ότι οι εκλογές της 6ης Μαϊου θα σηματοδοτήσουν την πολιτική «11η Σεπτεμβρίου» του ΠΑΣΟΚ. Οδηγώντας στην ιδεολογική και κοινωνική περιθωριοποίησή του. Και μετά βεβαιότητας σε εσωκομματικές εξελίξεις. [...]
Ο “εγγονός” των Δίδυμων Πύργων

Ο «Πύργος της Ελευθερίας», που χτίστηκε στο σημείο της ιστορικής τραγωδίας της 11ης Σεπτεμβρίου, θα είναι έτοιμος σε περίπου έναν χρόνο. Ήδη ωστόσο, η μνήμη «χλιμιντρίζει» σε ανάμνηση όσων συνέβησαν τότε. [...]
Δεν είναι… λεπτομέρεια ο πρωθυπουργός

Πρωθυπουργός δεν μπορεί να είναι κάποιος άλλος, παρά εκείνος τον οποίο έχει μόλις εμπιστευτεί στην κάλπη, η πλειοψηφία των πολιτών. Εκείνος έχει την πολιτική νομιμοποίηση να ηγηθεί της χώρας. [...]

Ο Βενιζέλος ανησυχεί για τους "κορυφαίους"

Ο Βενιζέλος ανησυχεί για τους “κορυφαίους”
Στην πραγματικότητα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήθελε να διαπιστώσει τι κλίμα υπάρχει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Και… μέχρι που σκοπεύουν να φτάσουν οι «κορυφαίοι», το βράδυ των εκλογών. Και την επόμενη μέρα. [...]
Αυτοκριτική Βενιζέλου και άνοιγμα στη ΝΔ

Απαντώντας σε ερώτηση του κ. Παπαχελά, για το εάν θα μπορούσαν να είχαν ληφθεί μέτρα πριν από το μνημόνιο, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναγνώρισε το εύλογο των σχετικών αιτιάσεων, αλλά τόνισε ότι στην περίπτωση αυτή, τα μέτρα θα ήταν “αφάνταστης σκληρότητας”. [...]
Ένα σύνθημα που ξεκλειδώνει το μέλλον

Ένα σύνθημα το οποίο δείχνει την κατεύθυνση την οποία επιθυμεί να ακολουθήσει ο Μπαράκ Ομπάμα για την Αμερική. Υπονοεί ότι προηγήθηκε επαρκής προετοιμασία και στοχοπροσήλωση, ώστε να καλλιεργηθούν οι κατάλληλες υποδομές, εν καιρώ παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μ. Χρυσοχοΐδη κατέθεσε ο δήμος Αχαρνών
ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ;

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΟΥΚΙΔΗ - KAI O AΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Γ.ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ !!

από το βιβλίο του Αργεντίνου ψυχοθεραπευτή Χόρχε Μπουκάι, "Να σου πω μια Ιστορία")

Ποιοι θέλουν -με το ζόρι- πραξικόπημα στην Ελλάδα;

τηλεοπτικό “κυνοβούλιο”…

Από την περσινή εργατική πρωτομαγιά (2011) στον Αγιο Παντελεήμονα

ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΔΥΟ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ-ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ!

Aποκαλύψεις του Γέροντος Εφραίμ Αριζόνας-ΟΜΙΛΙΑ

Βαίνουμε προς Παγκόσμιο Πόλεμο ή τα έχουν κανονίσει όλα;

Ο Αγούδημος καλεί τους Τούρκους να εξαγοράσουν την ελληνική ναυτιλία για... ένα κομμάτι ψωμί!

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ: "Λινοθώρακας Βαρέως τύπου με μπρούτζινες φολίδες στον κορμό και πτερυγες απο λινό"

ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

Θα ψηφίσετε οικολόγους;Για θυμηθείτε αυτό.

Πρώην σύμβουλους του Ανδρέα Παπανδρέου αποκαλύπττει!

Τετραπλό χαράτσι για τους ιδιοκτήτες ακινήτων

www.marketbeast.gr
Τετραπλό χαράτσι για τους ιδιοκτήτες ακινήτων
Μετά τις εκλογές έρχεται με άγριες διαθέσεις η τρόικα
Fitch: Ενισχύεται η πολιτική αβεβαιότητα στη Ρουμανία
Από πoύ ψάχνει, αλλά δεν βρίσκει, να «κόψει» τα 12 δισ. ευρώ η κυβέρνηση
Ισπανία: Η Standard & Poor’s υποβάθμισε εννέα τράπεζες


Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Τα Βαρέα όπλα του Κουρδιστάν συνιστούν απειλή για το Ιράκ
Κόσοβο: Δωρεά φαρμάκων και ιατρικού εξοπλισμού από τη Ρωσία

Ισραήλ: Εντείνονται οι φήμες ότι ο Νετανιάχου ετοιμάζεται να προκηρύξει πρόωρες εκλογές

Μέλλον χωρίς πρόγραμμα και όραμα

Στη γενέτειρα του Πατριάρχη Βαρθολομαίου Επίσκεψη στην Ίμβρο πραγματοποίησε ο Αμπντουλάχ Γκιούλ

Μία ιστορική πρωτοβουλία «Ηχώ της Πόλης», το πρώτο ελληνικό ραδιόφωνο της Κωνσταντινούπολης

Ξεσηκώθηκαν οι Τούρκοι καλλιτέχνες «Καλλιτεχνική» οργή κατά του Ερντογάν στους δρόμους της Τουρκίας

Οι ηγεμονικές βλέψεις της Τουρκίας

Ασχολίαστο…

TO AΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΠΟΥΤΙΝ-ΠΑΠΑΔΗΜΟ

Πως καταντά ο λαός μιας ιστορικής χώρας, όταν πέφτει θύμα ενός κόμματος-διαφθορείου! (2) Κρίμα στην Αλεξανδρούπολη!!!

Πως καταντά ο λαός μιας ιστορικής χώρας, όταν πέφτει θύμα ενός κόμματος-διαφθορείου!

Μαρκεζίνης, Βασίλειος: Η επόμενη μέρα: σκοτάδι ή αναγέννηση;

Απορρίφθηκε εκδήλωση για καταδίκη του Αττίλα

Συντονισμός για αντιμετώπιση των τουρκικών προσκλήσεων

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Οι εξελίξεις σε Συρία και Ιράκ στο επίκεντρο της ημερήσιας διάταξης

Στέλνουν την Ελλάδα στην "παράταση" για επίτευξη των στόχων.

Τουρκία: Πρόγραμμα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας, στα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης, στο επίκεντρο ημερίδας

Ισραήλ: Στο νοσοκομείο των φυλακών ο ηγέτης του FPLP

Μεσογειακοί εξάπλωσαν τη γεωργία στη Σκανδιναβία Έλληνες, Κύπριοι και νεολιθικοί μεσογειακοί αγρότες

Τα συμπεράσματα δικά σας...

BIBΛΙΟ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πρώην μέλος βγάζει στη φόρα τα... άπλυτα της Χρυσής Αυγής

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας: Σήκω Έλληνα

Der Spiegel: "Οπορτουνιστής ο Σαμαράς και διψασμένος για εξουσία" - Βενιζέλος: Δεν υπάρχει περίπτωση αυτοδυναμίας - Καμμένος: "Εμείς δεν περιμέναμε να μιλήσουμε..." (video)

Ατζέντης των τραπεζών η τρόϊκα
Σε απεργία πείνας η Βίκυ Τσοχατζοπούλου

Βενιζέλος: Δεν υπάρχει περίπτωση ατυτοδυναμίας

Δέκα ελληνίδες ιερόδουλες φορείς του AIDS

Der Spiegel: "Οπορτουνιστής ο Σαμαράς και διψασμένος για εξουσία"

Καμμένος: "Εμείς δεν περιμέναμε να μιλήσουμε..." (video)

Δάγκωσε τον σκύλο της!!!

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
Τουρκία: Πολλά ερωτηματικά για τη δολοφονία του Χραντ Ντινκ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΤΟΡΑΧΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Την ποντιακή με την κρητική λύρα "παντρεύει" φέτος το "Ποντίων Απάνθισμα"