Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΣΠΕΡΑΣ 2012 Γ

ΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ


Τον άλλο μήνα, θα επιδοθούμε στο «εθνικό μας σπορ», τις εκλογές.
Πλούσιο το «μενού», με αυτοδιοικητικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές, κάποιοι μάλιστα λένε ότι θα έχουμε ΚΑΙ εθνικές, σα να λέμε, τέσσερα σε ένα.
Παρακολουθώ την κίνηση στις «μικρές» κοινωνίες, στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Τις υποψηφιότητες, τους «συνδυασμούς» αλλά αυτό που μου κινεί περισσότερο την προσοχή δεν είναι οι υποψήφιοι, αλλά ΕΜΕΙΣ, το «εκλογικό σώμα» (έτσι δεν λένε οι μορφωμένοι;).
Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω πως ακόμα και σήμερα, ακόμα και ΤΩΡΑ, μετά τα τόσα που έχουν γίνει, μετά την γενικότερη ΚΑΤΑΝΤΙΑ στους δήμους, το εκλογικό σώμα, ένα μεγάλο ποσοστό του, είναι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ, ζει σε μια άλλη εποχή, την εποχή που θα έβγαιναν οι «δικοί μας», και θα εξαφανιζόταν ΟΛΟΙ οι άλλοι.
ΕΜΕΙΣ, και οι ΔΙΚΟΙ μας.
ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ.
Και δυστυχώς, το μήνυμα της ενότητας για το καλό του τόπου, οι υποψήφιοι επικεφαλής των συνδυασμών αλλά και σύμβουλοι, διαπιστώνω όχι μόνο εγώ, αλλά και πάρα πολύς κόσμος, ότι ΔΕΝ το περνούν στον κόσμο όπως θα έπρεπε.
Ακόμα επιτρέπουν φανατισμούς, και διαχωρισμό των μικρών κοινωνιών.
Πάνω από είκοσι χρόνια, φωνάζω μέσα από τα άρθρα μου, ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, αλλά μάταια.
Τα κόμματα θα είναι ΜΕΣΑ στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα διχάζουν τις μικρές κοινωνίες, και θα συνεχίζουν την καταστροφή τους μέχρι να μην μείνει τίποτα όρθιο.
Γιατί όμως ΕΜΕΙΣ, αντί να επικεντρωθούμε στην ουσία που είναι η ανάπτυξη του τόπου μας, «κολλάμε» στην κομματική αντιπαλότητα;
Το σκεφτήκατε ποτέ;
ΓΙΑΤΙ να βλέπουμε εκατοντάδες σχόλια του τύπου «δυνατά να τους νικήσουμε από την πρώτη Κυριακή», «προχωρατε άφοβα σας στηρίζουμε όλοι», «μόνο ΑΥΤΟΣ μπαινοβγαίνει στα υπουργεία στην Αθήνα», και ένα σωρό άλλα που υποτιμούν ουσιαστικά όλους εκείνους που θέλουν πραγματικά κάτι να αλλάξει, να πάει μπροστά ο τόπος τους, που εκθέτουν αν θέλετε σε πολλές περιπτώσεις τα πιστεύω, και τις αρχές των όποιων υποψηφίων;
Τελικά, η πολιτική επέτυχε  εδώ και χρόνια να μας κάνει «πρόβατα»;
Είναι τέτοια η «αρρώστια» που περνά από γενιά σε γενιά;
Αδέλφια, χαλαρώστε, προσγειωθείτε, και κοιτάξτε το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ.
Η τοπική αυτοδιοίκηση, ο τόπος που ζούμε από το μικρότερο χωριό μέχρι την μεγαλύτερη πόλη, τα ΜΟΝΑ χρώματα που πρέπει να έχει, είναι εκείνα της φύσης, τα καθάρια, και όχι τα βρώμικα της πολιτικής.
Αντίπαλοι, δεν είναι κάποιοι που ανήκουν ιδεολογικά σε άλλο χώρο.
Αντίπαλοι είναι ΟΛΟΙ εκείνοι, που αντί να πάνε μπροστά τον τόπο, τον πάνε πίσω, τον καταστρέφουν..
Στις μικρές κοινωνίες, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Αγαπητοί υποψήφιοι, το βασικότερο μήνυμα, ΔΕΝ το περάσατε στον κόσμο.
ΙΣΩΣ, να χρησιμοποιήσατε σαν «βιτρίνα» την όποια «ανεξαρτησία» σας και την ενότητα, αλλά στην πραγματικότητα ΑΦΗΣΑΤΕ την αντιπαλότητα να βασιλεύει.
ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ λοιπόν εσείς, και προσγειώστε ΟΛΟΥΣ εκείνους τους φανατισμένους που θέλουν «να τους νικήσουμε» και ανοίγουν «πληγές» από το παρελθόν.
ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ότι πραγματικά ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ και ότι πρώτα απ’ όλα,  για εσάς υπάρχει η κοινωνία που θέλετε να σας ψηφίσει.
ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ πως βλέπετε ΟΛΟΥΣ τους δημότες ΑΧΡΩΜΟΥΣ, ότι θα είστε στην πράξη και όχι στα λόγια οι δήμαρχοι ΟΛΩΝ των δημοτών.
Τέλος, επαναλαμβάνω, μαζέψτε ΟΛΟΥΣ εκείνους που προκειμένου «αύριο» να βγουν και να πουλήσουν μούρη η και να πάρουν την όποια «εκδίκηση» σας εκθέτουν.
Τους ξέρετε ΟΛΟΙ ποιοι είναι.

Βασίλης Τσούγκαρης

Ευχές από την Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση



EEME
Ενημερωτικό Δελτίο της Ε.Ε.Μ.Ε.          Απρίλιος 2014


vAiqsVO
Η Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση σας εύχεται καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!





Επικοινωνία
Ιστοσελίδα
Κοινωνικά δίκτυα
Ε.Ε.Μ.Ε.
Ερμού 7, Τ.Κ. 54625
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 6939560404

Διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας:
info@eeme.gr
Eπισκεφτείτε την
ιστοσελίδα της ΕΕΜΕ

www.eeme.gr

Ακολουθείστε μας στο facebook
facebook
Επισκεφτείτε το blog της ΕΕΜΕ

Πασχαλινές προτάσεις και ευχές από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ!

Αγαπητέ Αναγνώστη,
Το Πάσχα είναι μια εποχή πνευματικής ανάτασης και ανοιξιάτικης ραστώνης. Είναι μια από τις πιο όμορφες περιόδους για να βυθιστεί κανείς στην απόλαυση ενός βιβλίου. Αυτό το Πάσχα επιλέξτε μοναδικά αναγνώσματα για εσάς ή για πασχαλινά δώρα, που τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα ανοίξουν ξανά και ξανά!
Αποκλειστικά για την περίοδο των διακοπών του Πάσχα, και εάν είστε κάτοικος Ελλάδας, σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά έξοδα με αγορές άνω των 15 € και σας στέλνουμε τα βιβλία που επιθυμείτε μέσα σε 1-2 εργάσιμες μέρες στον χώρο που θέλετε! Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας έως τις 27/04 και επωφεληθείτε της εορταστικής προσφοράς μας, χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό κωδικό PSI-EASTER14. Από την προσφορά εξαιρούνται τυχόν έξοδα αντικαταβολής (χρέωση που δεν ισχύει για παραγγελίες μέσω πιστωτικής κάρτας) και η έξτρα χρέωση για παράδοση το Σάββατο.
Νονοί και νονές, το τέλειο δώρο για το Πάσχα είναι εδώ! Μαζί με τις δύο ΨΑΡΟΣΟΥΠΙΤΣΕΣ του Γιώργου Λεμπέση, δώρο φοβερή λαμπάδα και απίθανο παζλ! Κερδίστε τις εντυπώσεις με ένα πρωτότυπο δώρο που θα ενθουσιάσει όλα τα παιδιά!
Δείτε περισσότερες προτάσεις για παιδικά βιβλία για το Πάσχα εδώ!

Πολύτιμα βιβλία, πνευματικοί θησαυροί, συνοδοιπόροι στο ταξίδι της αναζήτησης του εαυτού και του Θείου από τις Εκδόσεις ΟΥΡΑΝΟΣ. Κάποια θα συνοδεύσουν τον πιστό σε όλες τις σημαντικές στιγμές του εκκλησιαστικού έτους, ενώ άλλα θα αποτελέσουν προκλήσεις ευρύτερου θρησκευτικού προβληματισμού.
Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα βιβλίου στις 23 Απριλίου τιμώντας εξαιρετικούς συγγραφείς που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο λογοτεχνικό στερέωμα!
Ο Καλέντ Χοσεϊνί συγκλόνισε την υφήλιο με το νέο του βιβλίο ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΙΛΗΣΑΝ, ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα 9 εκατομμύρια αντίτυπα, σαρώνοντας τα λογοτεχνικά βραβεία, ενώ παράλληλα ενέπνευσε το The Echo Project, μια διαδραστική ψηφιακή «διερμηνεία» του βιβλίου, βασισμένη στις λέξεις κάθε σελίδας του!
Τι να πρωτοπεί κανείς για τον Τζέιμς Τζόις; Ο Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης το διατύπωσε εξαίσια: Κάθε του βιβλίο ήταν κάτι πέρα από λογοτεχνία: ήταν ανάσα, βρυχηθμός, σπασμός, ουρλιαχτό, ψίθυρος, εξέγερση, μουσική των κορμιών, κλείσιμο αμετάκλητο ενός κύκλου και υπαινιγμός για το άνοιγμα χιλίων άλλων.
Με το δεύτερο δείγμα γραφής του, ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ, ο Τζόναθαν Φράνζεν επιβεβαιώνει ότι είναι ένας από τους σπουδαιότερους συγγραφείς παγκοσμίως. Πιστός στο θέμα που τον καθιέρωσε, την οικογένεια και τις σχέσεις των μελών της, μας συνταράσσει με κραδασμούς, σαν αυτούς που αποδομούν τη ζωή των ηρώων του.
Ο Εκατοντάχρονος κέρδισε τις καρδιές όλων μας με το αστείρευτο μαύρο χιούμορ του και την πηγαία του αγάπη για τη ζωή, κι απ’ ό,τι φαίνεται θα τα χιλιάσει! Ο Γιούνας Γιούνασον, περήφανος δημιουργός του πιο… κοτσονάτου εκατοντάχρονου, οδηγεί τον ήρωά του και στις κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ η επόμενη ηρωίδα του, μια αναλφάβητη που ήξερε να μετράει, μεταφράζεται και στα ελληνικά και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2014!
Τέλος, ο Νταν Μπράουν, ο συγγραφέας-φαινόμενο που έχει αγγίξει 200 εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως και που προτιμάται τόσο από τους άντρες όσο και από τις γυναίκες, μας μυεί στην Κόλαση του Δάντη με μια ιστορία που συνδυάζει τη δράση με την καλοστημένη πλοκή και τον πλούτο των πληροφοριών γύρω από θέματα ιστορίας της Τέχνης. Ένας μάγος των λέξεων ο Νταν Μπράουν, κι εμείς μαγεμένοι γυρίζουμε τις σελίδες του INFERNO με κομμένη την ανάσα!

ΕΥΧΕΣ


Συνέντευξη Ηλίας Ανδριόπουλος

Μουσικόραμα

Το Μουσικόραμα είναι κοντά σας

Andriopoulos mousikorama 00 thumb120Συμμερίζομαι την γνώμη  πως το μεγαλύτερο επίτευγμα της περίφημης γενιάς των εμβληματικών δημιουργών του '60 'και '70 και των επιγόνων τους ήταν το γεφύρωμα της λαϊκής μουσικής με τη λόγια τέχνη σε εποχές δύσκολων και ιδιαίτερων πολιτικών καταστάσεων για την Ελλάδα. Οι δουλειές των ανθρώπων αυτών αποτέλεσαν τη μέγιστη ακμή του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού και αγκαλιάστηκαν από το σύνολο του κόσμου. Οι δημιουργοί αυτοί δεν ήταν απλώς ταλαντούχοι μουσικοί που έγραφαν ωραία τραγούδια αλλά άνθρωποι με σημαντική  προσωπικότητα και, το κυριότερο, με θέση και ολοκληρωμένη άποψη για το πολιτικό και το κοινωνικό γίγνεσθαι, η οποία εκφραζόταν όχι μόνο από τη δουλειά τους αλλά και από το δημόσιο λόγο τους.
Ο κ. Ηλίας Ανδριόπουλος, μάχιμος εκπρόσωπος της γενιάς αυτής, καταθέτει εδώ και πολλά χρόνια, ταυτόχρονα με τα μουσικά του έργα, γραπτό λόγο σχολιάζοντας και αναλύοντας τα πολιτιστικά μας πράγματα. Με αφορμή την κυκλοφορία του τρίτου του βιβλίου με τίτλο “ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΜΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ” (εκδόσεις “Αργοναύτης” ) μου έκανε την τιμή να μου παραχωρήσει την παρακάτω σημαντική συνέντευξη.
Το βιβλίο, τυπωμένο σε πολυτονικό σύστημα, το παρέλαβα μαζί με το διπλό  CD με τίτλο «Από τα ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ στις ΩΔΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΒΟΥ», το οποίο περιέχει  ηχητικό ντοκουμέντο από δύο  συναυλίες που έγιναν ως παραγωγή του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου το καλοκαίρι του 2013 στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου.
__________________________________________________________
logo mousikorama 60Καλό Πάσχα;
Άρχισαν οι ευχές για το Πάσχα.
Τυπική συνήθεια για μία τυπική (όπως έχει καταντήσει) γιορτή.
Τι σόι ευχές μπορείτε να δώσετε (αν το καλοσκεφτείτε) όταν στήν Ελλάδα:
-Άνθρωποι αυτοκτονούν από απελπισία…
-Αυξάνονται οι άστεγοι στους δρόμους…
-Αυξάνονται οι άνεργοι…
-Αυξάνεται το χρέος…
-Αυξάνεται η λιτότητα…
-Αυξάνονται τα κρούσματα από «ξεχασμένες» ασθένειες, όπως η φυματίωση…
Τι σόι ευχές μπορείτε να δώσετε (αν το καλοσκεφτείτε) όταν παγκοσμίως:
-Αυξάνεται η καταστροφή του περιβάλλοντος…
-Οι τοπικοί πόλεμοι δίνουν και παίρνουν…
-Τα παιδιά στον Τρίτο Κόσμο είναι κρέας στην πολυεθνική μηχανή του κιμά των «πολιτισμένων» Δυτικών…
-Εκατομμύρια θα πεθάνουν φέτος από την πείνα, τους πολέμους και τις αρρώστιες…
-Όταν μέχρι να φάτε το αρνάκι σας, την ημέρα του Πάσχα, θα έχουν πεθάνει -από πείνα- μερικές δωδεκάδες παιδιά ΜΟΝΟ στην Αφρική…
Προσωπικά δεν μπορώ να δώσω κανενός είδους ευχές. Ούτε καν σαν καλή πρόθεση, αφού είναι οφθαλμοφανές ότι παγκοσμίως ισχύει το «κάθε πέρσι και καλύτερα».
Και σας παρακαλώ μην μου αμολήσει κανένας αυτές τις μπούρδες περί ανάπτυξης (τοπικής ή παγκόσμιας) που ακούω στα «ανεξάρτητα» και «μαχόμενα για την αλήθεια» ΜΜΕ. 
 

__________________________________________________________ 
Περισσότερες συνεντεύξεις
Συνέντευξη Κελάνδρια Παναγιώτη & Ερασμίας ΠεδιαδιτάκηΜαίρη Λίντα ΣυνέντευξηΛεγάκη Κορίνα ΣυνέντευξηΣυνέντευξη Δημήτρης ΛίβανοςΣυνέντευξη της Πένυ ΣκάρουΕλευθερία Πάτση ΣυνέντευξηΛιάκος Σούλης συνέντευξηΣυνέντευξη Μελίνα Κανά και Ελένη ΤσαλιγοπούλουΚακουλάκης Βαγγέλης Συνέντευξη
Καρούσος Παναγιώτης Συνέντευξη
Βοστάνης Νικήτας συνέντευξη

Βάσω Αλλαγιάννη Συνέντευξη

Γιάννης Βογιατζής Συνέντευξη
Παντελής Θαλασσινός Συνέντευξη
Alexandra Gravas Συνέντευξη

Παντελής Αμπαζής συνέντευξη
Περιστέρης Φίλιππος Συνέντευξη
Κωνσταντίνος Χανιάς - Συνέντευξη
Κουμπιός Μιχάλης ΣυνέντευξηΦάμελλος Μανώλης συνέντευξη
Τουρκογιώργης Άκης συνέντευξηΓιάννης Γλέζος Συνέντευξη
Πασχάλης Τόνιος Συνέντευξη «Παναγούλεια Άσματα»Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Συνέντευξη
Γιάννης Κότσιρας ΣυνέντευξηΗρώ Συνέντευξη
Συνέντευξη με τον Κώστα Παρίση από τα «Υπόγεια Ρεύματα»
Μάντζιος Κώστας Συνέντευξη

Επισκεφτείτε το «Μουσικόραμα»
  Το "Μουσικόραμα" προτείνει για την έξοδό σας και είναι χορηγός επικοινωνίας στις εκδηλώσεις..

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ

Περισσότερες ιδέες, περισσότερες δράσεις στο νέο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ
Μετά το Πάσχα και έως τον Ιούλιο ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ έχει ετοιμάσει για μικρούς και μεγάλους ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων που περιλαμβάνει σεμινάρια δημιουργικής γραφής και παραγωγής ραδιοφωνικών εκπομπών, ενημερωτικές ημερίδες για γονείς και εκπαιδευτικούς, νέες συναντήσεις με νομπελίστες συγγραφείς, νέες θεματικές cinema therapy, βραδιές με αγαπημένους σας συγγραφείς και καλλιτέχνες στη δροσερή ταράτσα του, Λέσχες Ανάγνωσης για μικρούς και μεγάλους, πρωτότυπα εργαστήρια για παιδιά και πολλές παιδικές εκδηλώσεις, αλλά και για πρώτη φορά φέτος θερινά προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά που έχουν τελειώσει την Α΄, Β΄ και Γ΄ Δημοτικού. Ενημερωθείτε για το νέο μας πρόγραμμα ΕΔΩ και δείτε τα συνημμένα αρχεία.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Γνωρίζω το σώμα μου μέσα από την τέχνη
Ένα εργαστήρι τριών συναντήσεων για παιδιά 3-6 ετών και τους γονείς τους με την παιδαγωγό, εμψυχώτρια θεατρικής αγωγής και συγγραφέα Κατερίνα Ανωγιαννάκη
Ημερομηνίες: Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2 και 9 Μαΐου 2014
Κόστος: 30 € για κάθε παιδί -25 € για αδέρφια και για όσα παιδιά παρακολούθησαν κάποιο εργαστήρι στον Πολυχώρο το 2013-2014- οι γονείς συμμετέχουν δωρεάν (και για τις τρεις συναντήσεις)
Διάρκεια κάθε συνάντησης: 1 ώρα, από τις 7 έως τις 8 μ.μ.
Πώς μπορεί η ζωγραφική να αποτελέσει το ερέθισμα για να γνωρίσουμε το σώμα μας και τις δυνατότητές του; Πόσες διαφορές και ομοιότητες με το δικό μας πρόσωπο έχουν οι πίνακες του Πικάσο με τις «περίεργες» μορφές; Τι θέλει να μας πει ένα γλυπτό με τη στάση του σώματός του;
Στόχος του προγράμματος είναι να έρθουν τα παιδιά και οι γονείς σε επαφή με το σώμα τους και τις λειτουργίες του με κύριο οδηγό την Τέχνη. Η προσέγγιση του θέματος γίνεται μέσα από την τέχνη της γλυπτικής, της ζωγραφικής και της φωτογραφίας
Οι περίεργες ανθρώπινες φιγούρες του Πάμπλο Πικάσο μας κάνουν να αναρωτηθούμε για τη θέση των χαρακτηριστικών στο ανθρώπινο πρόσωπο, τα γλυπτά των Τζακομέτι και Μποτέρο μας δίνουν την ευκαιρία να μιλήσουμε για το ύψος και το διαφορετικό σωματότυπο των ανθρώπων, ενώ με οδηγό το θεατρικό παιχνίδι και τα παιχνίδια με το φως και τη σκιά αντιλαμβανόμαστε το σώμα μας σε σχέση με τον χώρο.
Στο τέλος κάθε συνάντησης παιδιά και γονείς συμμετέχουν σε ένα εικαστικό εργαστήρι και δημιουργούν τα δικά τους μοναδικά έργα!
Με την εγγραφή στο εργαστήριο δίνεται δώρο το βιβλίο της Κατερίνας Ανωγιαννάκη Γνωρίζω το σώμα μου μέσα από την τέχνη.
Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά)
Προσφορά «Φέρε και τον φίλο σου»: Φέρε δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει για όλους η ειδική τιμή των 25 ευρώ. Για να ισχύσει η προσφορά, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ θα πρέπει να ενημερωθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής λαμβάνοντας ηλεκτρονικά το ακόλουθο κείμενο συμπληρωμένο: «Επιθυμώ να συμμετάσχω στο εργαστήρι (ΟΝΟΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ) και να χρησιμοποιήσω την προσφορά Φέρε και τον φίλο σου για εμένα (ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ και ΗΛΙΚΙΑ) και τους (ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ και ΗΛΙΚΙΕΣ). Οι κηδεμόνες μας είναι κατά σειρά (ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΙΝΗΤΟ και ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E-MAIL)».

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Τα παραμύθια των γιατί
Σάββατο 26 Απριλίου, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 3 ετών
Γιατί οι λύκοι έχουν τόσο μεγάλα δόντια; Γιατί οι σκύλοι δεν αγαπούν τις γάτες; Σίγουρα τέτοια ερωτήματα σας έχουν απασχολήσει αρκετές φορές. Η παιγνιοθεραπεύτρια Ειρήνη Ζέρη σας περιμένει για να δώσει απαντήσεις σε όλα τα περίεργα «γιατί» σας.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ
1942-2013: Ένας αληθινός δάσκαλος – Ένας σπουδαίος άνθρωπος
Τον θυμόμαστε και τον τιμούμε
Δευτέρα 28 Απριλίου, στις 8 μ.μ.
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον πολύτιμο συνεργάτη τους σας προσκαλούν σε μια βραδιά αφιερωμένη στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ.
Θα μιλήσουν ο Κώστας Αγγελάκος, Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδαγωγικών στο Τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, η Άννα Ιορδανίδου, Καθηγήτρια Γλωσσολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, ο φιλόλογος-συγγραφέας Δημήτρης Λάππας, οι εκδότες Νώντας και Βάσω Παπαγεωργίου,η Ντόρα Τσακνάκη και η Ειρήνη Χριστοπούλου, επιμελήτριες των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, οι κόρες του Ρίτα και Καλλιόπη Εμμανουηλίδου.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ
Χαίρω πολύ! Είμαι ο εαυτός σου
Τρίτη 29 Απριλίου, στις 6:30 μ.μ.
Βιωματικό εργαστήριο αυτογνωσίας με την ψυχολόγο Καλλιόπη Εμμανουηλίδου με αφορμή τα βιβλία της ΓΥΡΙΖΩ ΣΕΛΙΔΑ… ΣΤΗ ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΓΥΡΙΖΩ ΣΕΛΙΔΑ… ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ, ΓΥΡΙΖΩ ΣΕΛΙΔΑ… ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
Ο πιο παλιός μας φίλος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός! Θα μας συντροφεύει μάλιστα για πάντα, οπότε μας συμφέρει να τα 'χουμε καλά μαζί του! Πόσο όμως τον γνωρίζουμε; Ξέρετε ότι τα περισσότερα από τα προβλήματα που έχουμε στη συμπεριφορά, τις σχέσεις αλλά και την ψυχική μας υγεία προέρχονται από το ότι δεν γνωρίζουμε αρκετά καλά τον ίδιο μας τον εαυτό; Γι' αυτό και η αυτογνωσία είναι το πρώτο βήμα για να αλλάξουμε προς το καλύτερο τη ζωή μας! Ας το δοκιμάσουμε παρέα.
Σε αυτή τη συνάντηση θα μιλήσουμε απενοχοποιημένα για τους εαυτούς μας και θα κάνουμε απλές και ευχάριστες ασκήσεις, για να μάθουμε περισσότερα για τρία βασικά θέματα: την αυτοεκτίμηση, το άγχος και τη σχέση με τη διατροφή μας. Στόχος να βγούμε από το «κουκούλι» της χαμηλής αυτοεκτίμησης, να οριοθετήσουμε το άγχος, να συμφιλιωθούμε με το σώμα και τη διατροφή μας και πάνω απ’ όλα να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση με τον εαυτό μας.
Αντί εισιτηρίου απαιτείται κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων η αγορά ενός από τα βιβλία Γυρίζω σελίδα… στη χαμηλή αυτοεκτίμηση, Γυρίζω σελίδα… στη διατροφή, Γυρίζω σελίδα… στο άγχος (λιανική τιμή: 13,30 €, εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ).
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε, δηλώστε συμμετοχή στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail, επάγγελμα και ειδικότητα) και την ένδειξη ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤO ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ. Όσοι ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να μας επιβεβαιώσουν την κράτηση της θέσης δύο ημέρες πριν από το σεμινάριο.

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙ

Παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών
Έναρξη τρίτου κύκλου: 8 Μαΐου 2014
• Υπεύθυνος – Διδασκαλία: Γιάννης Κουλουκάκος, ραδιοφωνικός παραγωγός
• Μέρα και ώρες μαθημάτων: Πέμπτη, 18:30-21:00, 8, 15, 22 και 29 Μαΐου 2014
• Κόστος: 65 €
• Στο τέλος του κύκλου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά εκπομπές από το στούντιο του trollradio.gr.
• Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν το βιβλίο Ο Bono μιλάει για τον Bono του Michka Assayas
3ος κύκλος: Μουσική επιμέλεια
Η μουσική μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν επένδυση ή σαν βάση σε κάθε ραδιοφωνική εκπομπή. Σε αυτόν τον κύκλο θα εξεταστεί ο τρόπος με τον οποίο ένας ραδιοφωνικός παραγωγός επιλέγει τη μουσική για κάθε του εκπομπή, δημιουργεί την playlist της εκπομπής του ή κάνει μουσική επιμέλεια στην εκπομπή κάποιου άλλου. Οι θεματικές θα είναι οι εξής:
1. Δημιουργία πλάνου για κάθε εκπομπή ανάλογα με τη ροή προγράμματος του σταθμού: Breaks, δελτία ειδήσεων, ένθετα του σταθμού και υπολογισμός αριθμού τραγουδιών που χρειάζονται για κάθε εκπομπή.
2. Δημιουργία στιλ εκπομπής: Διαχωρισμός και επιλογή τραγουδιών ανάλογα με την ώρα, το ύφος της εκπομπής, τη μουσική ταυτότητα του σταθμού και τη θεματολογία που ο κάθε παραγωγός έχει επιλέξει.
3. Μουσική επιμέλεια άλλων εκπομπών και δημιουργία playlist 24ωρης βάσης: Η μουσική επιμέλεια απαιτεί ισχυρή προσωπικότητα και καλή γνώση διαφορετικών ειδών μουσικής. Πάνω απ’ όλα είναι θέμα αισθητικής και «ανοιχτού μυαλού».
Στο τέλος του τρίτου κύκλου κάθε υποψήφιος παραγωγός θα είναι σε θέση να ετοιμάσει μια εκπομπή μουσικά άρτια και σωστά δομημένη.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 211 3003580 ή να στείλετε e-mail στο polychoros@metaixmio.gr. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο στέλνοντας e-mail στο polychoros@metaixmio.gr. Στο θέμα του ηλεκτρονικού σας μηνύματος θα πρέπει να αναγράφεται ο τίτλος του σεμιναρίου και στο σώμα του να σημειώνονται τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας).
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

CINEMA THERAPY
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
με τις ψυχολόγους Μαρία Κωσταλά και Ελίνα Πανταλέων
Μάιο και Ιούνιο, μία Δευτέρα τον μήνα, 8 με 10 το βράδυ.
Λατρεύετε το σινεμά όσο κι εμείς;
Με σινεφίλ διάθεση συνεχίζεται το βιωματικό εργαστήριο στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα). Με πρώτη ύλη μια κινηματογραφική σεκάνς (λιγότερο ή περισσότερο γνωστή), συζητάμε, μοιραζόμαστε συναισθήματα, προσωπικές εμπειρίες, διλήμματα και προβληματισμούς, βγάζουμε τα… ξίφη μας και τα διασταυρώνουμε σε δημιουργικούς καβγάδες κινηματογραφικής φύσης. Έτοιμοι; Μπείτε στο παιχνίδι.
Θεματικές και ημέρες συναντήσεων
• Είναι η μάχη των φύλων ένα κλισέ; Δευτέρα 5 Μαΐου 2014
Πόσο δύσκολη είναι η επικοινωνία μεταξύ ανδρών και γυναικών και πόσο διαφορετικοί είμαστε τελικά; Πρόκειται πράγματι για μάχη των φύλων, κι αν ναι, ποιος βγαίνει νικητής; Υπάρχει φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών; Αυτά και πολλά άλλα θα συζητήσουμε με αφορμή ένα κινηματογραφικό απόσπασμα, και θα μοιραστούμε τις προσωπικές μας απόψεις και εμπειρίες από τη σχέση μας με το άλλο φύλο.
• Φιλία: Εξηγήσεις και παρεξηγήσεις Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014
Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 9 ευρώ πριν από κάθε συνάντηση.
Διαβάστε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 211 3003580, στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), καθώς και τη θεματική στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε.
Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ θα παραμείνει κλειστός τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο.
Σας ευχόμαστε καλή Ανάσταση!

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε δωρεάν διαμονή στην πιο νέα άφιξη της Ελλάδας.

Κερδίστε ένα ανοιξιάτικο τριήμερο στο πολυτελές Grand Forest στο Μέτσοβο.

Πάσχα: Που στην Ελλάδα γιορτάζουν πετώντας αερόστατα; (ΦΩΤΟ)

Σε ποιο μέρος της Αρκαδίας η Ανάσταση γιορτάζεται με εκατοντάδες αερόστατα που απελευθερώνονται στο ουρανό;

Διαγραφή Eυαίσθητων Δεδομένων - Νέα Aπαίτηση Ευρωπαϊκής Oδηγίας


Πώς θα παραμείνετε ψύχραιμοι μέσα στο χάος


Πώς θα παραμείνετε ψύχραιμοι μέσα στο χάος
Η τηλεόραση «κλέβει» τον ύπνο των παιδιών

Ποια παιδιά κινδυνεύουν από παχυσαρκία

Επιστήμονες δημιούργησαν γυναικείο κόλπο στο εργαστήριο

Αερόβια άσκηση και ροχαλητό

Τα σκυλιά ωφελούν τα παιδιά με αυτισμό

Νοσοκομείο της Ρώμης «μπέρδεψε» τα έμβρυα δυο ζευγαριών

Πώς να γλιτώσετε θερμίδες το Πάσχα


Πώς να γλιτώσετε θερμίδες το Πάσχα
Ο καφές διεγείρει την αναγνώριση των θετικών λέξεων

Τα οφέλη των κελυφωτών φιστικιών στη διατροφή μας

Τι είναι και πού χρησιμεύει η ινουλίνη

To βότανο που νικάει την ηπατίτιδα C

Τρόφιμα και δωρεάν εμβολιασμός από τον δήμο Θεσσαλονίκης

Σε χαμηλά επίπεδα η συμμετοχή των εργαζομένων
στις απεργίες στο «Αττικόν»

✥ Tο ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ - 1977

Σήμερον κρεμάται επί ξύλου - Νταλάρας, Κουγιουμτζή

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 17-04-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 17-04-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ. ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΝΤΟΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 1100 ΜΕΤΡΑ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 700 ΜΕΤΡΑ). ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 1100 ΜΕΤΡΑ). ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 1100 ΜΕΤΡΑ). ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΠΟΦΟΡ .
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗ ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-04-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΣΕΩΝ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 5
ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟ
ΑΙΓΑΙΟ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

Δελφοί Πάσχα|4Μέρες 2Ατομα+Παιδί 139€ (-50%)


    €139 από €280
    Έκπτωση : 50%

€139 
μόνο!  
  Αξία €280
  Έκπτωση 50%
  Κέρδος €141

Πάσχα στους Δελφούς, στο Pythia Art Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 139€ από 280€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πάσχα στην Εύβοια με 180€ από 360€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε Standard δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
Πάσχα στα Νέα Στύρα Ευβοίας, στο Venus Beach Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, με Ημιδιατροφή (Παραδοσιακό Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 180€ από 360€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται κέρασμα Τσίπουρο με Μεζέ ή Παραδοσιακό τοπικό γλυκό στο παραδοσιακό καφενείο της Πλατείας! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Εορταστικό Γεύμα με Ζωντανή Μουσική! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες!
Πάσχα στα Νέα Στύρα Ευβοίας, στο Venus Beach Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, με Ημιδιατροφή (Παραδοσιακό Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 180€ από 360€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται κέρασμα Τσίπουρο με Μεζέ ή Παραδοσιακό τοπικό γλυκό στο παραδοσιακό καφενείο της Πλατείας! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Εορταστικό Γεύμα με Ζωντανή Μουσική! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες!
Πάσχα στα Ιωάννινα με 490€ από 980€ (-50%) για 5 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο!
Πάσχα στα Ιωάννινα, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis! Απολαύστε 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 490€ από 980€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Γιορτινό καλωσόρισμα με Παραδοσιακό Τσουρέκι και Πασχαλινά Αυγά  στο δωμάτιο! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Γλέντι με Ζωντανή Μουσική και Παραδοσιακές λιχουδιές! Παρέχεται μια Υδροθεραπεία & Hammam, καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 5 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας!
Πάσχα στα Ιωάννινα, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis! Απολαύστε 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 490€ από 980€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Γιορτινό καλωσόρισμα με Παραδοσιακό Τσουρέκι και Πασχαλινά Αυγά στο δωμάτιο! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Γλέντι με Ζωντανή Μουσική και Παραδοσιακές λιχουδιές! Παρέχεται μια Υδροθεραπεία & Hammam, καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 5 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας!
Πάσχα στο Καρπενήσι με 436€ από 875€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα + 2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa!
Πάσχα στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 436€ από 875€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Ημερησίως μια χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Hamam, της Sauna και του γυμναστηρίου! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική και παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων και ελεύθερη χρήση του παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και των επιτραπέζιων παιχνιδιών! παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 436€ από 875€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Ημερησίως μια χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Hamam, της Sauna και του γυμναστηρίου! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική και παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων και ελεύθερη χρήση του παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και των επιτραπέζιων παιχνιδιών! παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Λευκάδα με 119€ από 240€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα + Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ!
Πάσχα στη Λευκάδα, στο G George! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται  Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες σ' ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Λευκάδα, στο G George! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες σ' ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Ζάκυνθο με 207€ από 414€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
Πάσχα στη Ζάκυνθο, στο Strada Marina Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε Superior δίκλινο δωμάτιο, με 207€ από 414€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00, για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο καταπράσινο νησί του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Ζάκυνθο, στο Strada Marina Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε Superior δίκλινο δωμάτιο, με 207€ από 414€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00, για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο καταπράσινο νησί του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Πέρδικα Θεσπρωτίας με 259€ από 520€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο!
Πάσχα στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, στο 4 αστέρων Regina Mare Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα τη Θάλασσα, με 259€ από 520€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Κόκκινα Αυγά και κουλούρια και Ανήμερα του Πάσχα παρέχεται Εορταστικό Γεύμα με συνοδεία Παραδοσιακής Ζωντανής Μουσικής! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, στο 4 αστέρων Regina Mare Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα τη Θάλασσα, με 259€ από 520€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Κόκκινα Αυγά και κουλούρια και Ανήμερα του Πάσχα παρέχεται Εορταστικό Γεύμα με συνοδεία Παραδοσιακής Ζωντανής Μουσικής! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στο Νέο Οίτυλο Μάνης με 149€ από 298€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό!
Πάσχα στο Νέο Οίτυλο Μάνης στον Παραδοσιακό Πέτρινο Ξενώνα Πλαγιάκι! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό, με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Γλυκό του κουταλιού στη σάλα του ξενώνα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στο Νέο Οίτυλο Μάνης στον Παραδοσιακό Πέτρινο Ξενώνα Πλαγιάκι! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό, με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Γλυκό του κουταλιού στη σάλα του ξενώνα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στα 3-5 Πηγάδια με 199€ από 398€ (-50%) για 4 Ημέρες για 2 Άτομα + 2 Παιδιά σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι και Υλικά για Πρωινό!
Πάσχα στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, στο Remos Villas! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα και Πρωινό, με 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχονται Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα! Απολαύστε  4 εορταστικές ημέρες μέσα στη φύση με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά σας και για εσάς!!!
Πάσχα στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, στο Remos Villas! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα και Πρωινό, με 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχονται Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες μέσα στη φύση με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά σας και για εσάς!!!
Πάσχα στα Καλάβρυτα με 249€ από 500€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό!
Πάσχα στα Καλάβρυτα, στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό, με 249€ από 500€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Παραδοσιακό γεύμα με το ψήσιμο του οβελία! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in  και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στα Καλάβρυτα, στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό, με 249€ από 500€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Παραδοσιακό γεύμα με το ψήσιμο του οβελία! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στον Αλισσό Αχαΐας με 119€ από 238€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο!
Πάσχα στον Αλισσό Αχαΐας, στο Ξενοδοχείο Castella Beach πάνω στο κύμα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%)! Το Μεγάλο Σάββατο προσφέρεται Αναστάσιμο Δείπνο και Ανήμερα του Πάσχα Εορταστικό Γεύμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στον Αλισσό Αχαΐας, στο Ξενοδοχείο Castella Beach πάνω στο κύμα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%)! Το Μεγάλο Σάββατο προσφέρεται Αναστάσιμο Δείπνο και Ανήμερα του Πάσχα Εορταστικό Γεύμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Κέρκυρα με 131€ από 264€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
Πάσχα στη Δασιά της Κέρκυρας, στο Paloma Blanca Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 131€ από 264€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Χαρείτε το εντυπωσιακό και θορυβώδες έθιμο με τους Μπότηδες που λαμβάνει χώρα το Μεγάλο Σάββατο στην καρδιά της όμορφης πόλης!
Πάσχα στη Δασιά της Κέρκυρας, στο Paloma Blanca Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 131€ από 264€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Χαρείτε το εντυπωσιακό και θορυβώδες έθιμο με τους Μπότηδες που λαμβάνει χώρα το Μεγάλο Σάββατο στην καρδιά της όμορφης πόλης!
Πάσχα στη Λίμνη Πλαστήρα με 169€ από 340€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Superior Full Lake View Room με Πρωινό!
Πάσχα στη Λίμνη Πλαστήρα, στο Υψίβατον Mountain Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε Superior Full Lake View Room με Πρωινό, με 169€ από 340€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες με φόντο το τοπίο της λίμνης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Λίμνη Πλαστήρα, στο Υψίβατον Mountain Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε Superior Full Lake View Room με Πρωινό, με 169€ από 340€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες με φόντο το τοπίο της λίμνης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Λεπτοκαρυά με 290€ από 580€ (-50%) για 2 Άτομα + Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή σε 4* Ξενοδοχείο!
Πάσχα στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, στο 4 αστέρων Poseidon Palace! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 290€ από 580€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι με Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα με Ζωντανή Μουσική! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, στο 4 αστέρων Poseidon Palace! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 290€ από 580€ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι με Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα με Ζωντανή Μουσική! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Λευκάδα με 479€ από 960€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Spa+Κρουαζιέρα σε Ξενοδοχείο 5*!
Πάσχα στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Ημιδιατροφή (Πρωινό & Βραδινό σε Μπουφέ), με 479€ από 960€ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Saunas, του Hamam και του Γυμναστηρίου! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιο Πασχαλινό Γεύμα με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Για τους μικρούς μας φίλους μοναδικές Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος σε εσωτερικό χώρο και Παιδική Χαρά! Απολαύστε μια Κρουαζιέρα για όλη την Οικογένεια από το Νυδρί στη Μαδουρή, τον Σκορπιό, το Μεγανήσι και την Σπηλιά του Θρυλικού Υποβρυχίου "Παπανικολής"! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες πολυτέλειας στη Λευκάδα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Ημιδιατροφή (Πρωινό & Βραδινό σε Μπουφέ), με 479€ από 960€ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Saunas, του Hamam και του Γυμναστηρίου! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιο Πασχαλινό Γεύμα με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Για τους μικρούς μας φίλους μοναδικές Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος σε εσωτερικό χώρο και Παιδική Χαρά! Απολαύστε μια Κρουαζιέρα για όλη την Οικογένεια από το Νυδρί στη Μαδουρή, τον Σκορπιό, το Μεγανήσι και την Σπηλιά του Θρυλικού Υποβρυχίου "Παπανικολής"! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες πολυτέλειας στη Λευκάδα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!