Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Ο ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...(ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗ)
Προσευχή απαραίτητη πριν την προσέλευση στις κάλπες

Η "ιδιαιτερότητα" του Νίκου Σούλη, καταγγέλει στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ την χώρα μας .

Ο ΕΛΛΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗΣ

Η Σοφία Ζαραμπούκα σε σχολεία και βιβλιοπωλεία της Βόρειας Ελλάδας

Δελτίο Τύπου Αρχιπέλαγος: Παράνομη & επικίνδυνη στρατιωτική άσκηση στη Σάμο απειλεί περιβάλλον & δημόσια υγεία

Παράνομη & επικίνδυνη στρατιωτική άσκηση στη Σάμο απειλεί περιβάλλον & δημόσια υγεία
Ανάστατοι οι κάτοικοι Παγώνδα και Ηραίου, αλλά και αποφασισμένοι να εμποδίσουν τη διεξαγωγή της άσκησης

Με εκτεταμένη περιβαλλοντική καταστροφή και γενική υποβάθμιση απειλείται η παράκτια ζώνη της νότιας Σάμου. Η στρατιωτική άσκηση βολής από χερσαίες μονάδες της 79 ΑΔΤΕ με πραγματικά πυρά από την περιοχή Παλαιομαντριά Παγώνδα, σε στόχους στη χερσαία και θαλάσσια περιοχή «Κυριακού» προγραμματίζεται να ξεκινήσει την Τετάρτη 25/4.
Η συγκεκριμένη παραθαλάσσια περιοχή, περιλαμβάνει καλλιεργήσιμες εκτάσεις, εξοχικά και αγροικίες, ενώ αποτελεί και τουριστικό προορισμό. Επίσης, το θαλάσσιο οικοσύστημα συνιστά ενδιαίτημα της υπό εξαφάνισης φώκιας Monachus monachus και ένα σημαντικό, παραγωγικό αλιευτικό πεδίο. Υπογραμμίζεται ότι ο διασκορπισμός τοξικών ουσιών και βαρέων μέταλλων, που εμπεριέχονται ακόμα και στα λεγόμενα «καθαρά» συμβατικά πυρομαχικά, βιοσυσσωρεύονται στην τροφική αλυσίδα και επιβαρύνουν έμμεσα την υγεία των κατοίκων της περιοχής, αλλά και των θαλάσσιων οργανισμών.

Το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας, «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους κατοίκους της περιοχής και συντάσσεται με το αίτημα της λαϊκής συνέλευσης των κατοίκων των κοινοτήτων Παγώνδα & Ηραίου, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την εκτέλεση βολής, με πραγματικά πυρά λίγες μόνο μέρες μετά την επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου. Επισημαίνεται ότι για τη διεξαγωγή της άσκησης δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από πλευράς 79 ΑΔΤΕ, γεγονός που αντιβαίνει σχετική διαταγή διαρκούς ισχύος, που εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2005, σύμφωνα με την οποία οι διεξαγόμενες ασκήσεις πρέπει να σχεδιάζονται στη βάση λεπτομερών στοιχείων και συνεργασίας με τους αρμόδιους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και με τους αρμόδιους περιβαλλοντικούς φορείς. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη διαταγή είχε εκδοθεί από το ΥΠΕΘΑ με αφορμή τις ενέργειες του Αρχιπελάγους και κατοίκων των ΒΑ Δωδεκανήσων για την παύση των στρατιωτικών ασκήσεων με πραγματικά πυρά στις βραχονησίδες Άνυδρο & Πετροκάραβο το φθινόπωρο του 2005.
Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας επιδεικνύει επί χρόνια αδράνεια στο θέμα της χωροθέτησης και δημιουργίας σύγχρονων πεδίων βολής στα νησιά του Αιγαίου, που να τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, τους περιβαλλοντικούς όρους και να συμβάλουν ταυτόχρονα στην εκπαίδευση και το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων. Ωστόσο αυτή η αδιαφορία ή αβουλία, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συνεπάγεται την απειλή της δημόσιας ασφάλειας και την ολική καταστροφή σπάνιων οικοσυστημάτων. Η συγκεκριμένη στρατιωτική άσκηση όπως σχεδιάζεται να γίνει, σε μη χαρακτηρισμένο πεδίο βολής (χωρίς τις προβλεπόμενες προδιαγραφές και σχετικές άδειες) στην παράκτια ζώνη και σε θαλάσσιο χώρο αντίκειται στην ελληνική, την ευρωπαϊκή νομοθεσία και τις διεθνείς συμβάσεις με τις οποίες δεσμεύεται η Ελλάδα για την προστασία των θαλάσσιων ειδών και οικοτόπων. Το γεγονός αυτό προσβάλει κάθε έννοια περιβαλλοντικής διαχείρισης και ακυρώνει τις εξαγγελίες της στρατιωτικής ηγεσίας περί διασφάλισης του φυσικού περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, κατά τη διεξαγωγή ασκήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Το ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, ΙΘΠ ζήτησε και σε αυτή την περίπτωση επισήμως από τη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία τη ματαίωση της συγκεκριμένης άσκησης βολής, δηλώνοντας ρητά ότι θα στραφεί νομικά κατά παντός υπευθύνου, χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα νομικά εργαλεία που προβλέπονται από την εθνική, ευρωπαϊκή νομοθεσία και τις διεθνείς συμβάσεις.
Για το Αρχιπελάγος, ΙΘΠ
Γιάννης Κουτελίδας
Συντονιστής Επικοινωνίας
Θαλάσσια Ερευνητική Βάση
Τηλ: 22730 37533
Όρμος Μαραθοκάμπου,
Σάμος Τ.Θ 229, 83 102
Χερσαία Ερευνητική Βάση
Τηλ: 22750 41070,
Φαξ: 22750 41673
Τ.Θ 1, 83 301, Ράχες - Ικαρία
Γραφείο Διεκπεραίωσης
τηλ 210 8253024
Μ. Βόδα 89, 10440, Αθήνα
www.archipelago.gr

ΕΚΘΕΣΗ "ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΗΝ ΑΦΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ" ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΚΘΕΣΗ "ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΗΝ ΑΦΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ" ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας, που θα πραγματοποιηθεί στον ιερό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας για τους Αγώνες του Λονδίνου τον Μάιο και τα οικουμενικά μηνύματα που μεταλαμπαδεύει στα πέρατα του κόσμου κάθε τέσσερα χρόνια, εμπνέει τη νέα γενιά των Ελλήνων καλλιτεχνών.
Συγκεκριμένα, η Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας, γίνεται δημιουργική εικαστική γραφή και αφορμή για μια σημαντική έκθεση, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Αθήνα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Μουσείου Γουναρόπουλου στο Δήμο Ζωγράφου, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του εικαστικού Μιχαήλ Ρωμανού.
Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και εικαστικές εγκαταστάσεις, από νέους καλλιτέχνες απόφοιτους της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, καθώς και άλλων αναγνωρισμένων εργαστηρίων τέχνης, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, στις 8μμ.

Καλλιτέχνες
Ειρήνη Ανδρούτσου, Παναγής Αντύπας, Αγγελική Βαϊανού, Ελένη Γραφάκου, Βίνια (Κλημανθία) Κονταξάκη, Νίκος Λαμπρινός, Αντωνία Μαντζούκα, Eιρήνη Πέννα, Μιχαήλ Ρωμανός, Βασιλική Σαργολόγου, Άννα Τσιβδάρη, Κατερίνα Τσίτσελα, Ιάκωβος Φιλίππου
Συνεργάζονται η καταξιωμένη φωτογράφος Fenia Labropoulou και το βραβευμένο δίδυμο από την AXDW των Celebrity Skin οι οποίοι εικονογραφούν την Α' όψη της πρόσκλησης. Η Έκθεση εντάσσεται στο καλλιτεχνικό πλαίσιο της 5ης ετήσιας Athens Fine Arts Festival και υποστηρίζεται από το Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας.

Διάρκεια: 25 Απριλίου - 12 Μαϊου 2012
Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου
Γ. Γουναρόπουλου 6, Άνω Ιλίσια
Τηλ:210 7487657, 210 7777601
Τρ.-Τετ. 09.00-13.30 & 18.00-21.00
Πεμ.-Σαβ. 09.00-15.00
Είσοδος Ελεύθερη
LINKS
Αthens Fine Arts Festival
http://athensfineartsfestival.blogspot.com
Μιχαήλ Ρωμανός
http://mromanos.blogspot.com
Romanos & Friends
http://romanosfriends.blogspot.com

ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. - ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Thermaikos Film Festival

5th INTERNATIONAL THERMAIKOS 2min FILM FESTIVAL 2012
Lights on!* 

* Shedding light into darkness…
To Τμήμα Πολιτισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. διοργανώνει το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών έως 2 λεπτά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αρχές Νοεμβρίου του 2012 στο θέατρο ΚΑΠΠΑ στην Περαία του Δήμου Θερμαϊκού.
Το Thermaikos Film Festival συνεχίζει τη δημιουργική του πορεία, με στόχο τον εμπλουτισμό του πολιτιστικού σκηνικού στο Δήμο Θερμαϊκού αλλά και στην πόλη της Θεσ/νίκης, παρουσιάζοντας στο κοινό ποιοτικά, εναλλακτικά κινηματογραφικά έργα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στείλτε μας τα φιλμάκια σας, χωρίς περιορισμό στη θεματολογία και το format, με ανώτατη διάρκεια τα 2 λεπτά, στην ακόλουθη διεύθυνση:
Δήμος Θερμαϊκού

ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. - Τμήμα Πολιτισμού
Κων/νου Βάρναλη 2, Νέα Μηχανιώνα
57004
Θεσσαλονίκη
Περισσότερες πληροφορίες: http://thermaikosfilmfestival.wordpress.com
23923.30363-4, poltherm@gmail.com

ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΛΕΝΙΩΣ ΛΙΑΤΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ

ΒΙΒΛΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ, ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΒΙΒΛΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ, ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Εποπτεία - Συντονισμός ύλης: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ
Σελίδες: 264
ISBN: 978-960-518-401-8
Δὲν θὰ ἀπεῖχε κανεὶς πολὺ ἀπὸ τὴν ἀλήθεια ἂν ὑποστήριζε ὅτι ἡ πολιτικὴ θεολογία καὶ ἡ θεολογία τῆς ἀπελευθέρωσης εἶναι συνήθως ἀποῦσες ἀπὸ τὸν ὀρθόδοξο θεολογικὸ λόγο, ὅπως ἐξ ἄλλου, σὲ μεγάλο βαθμό, ἡ βιβλικὴ θεολογία, καὶ εἰδικότερα τὸ βιβλικὸ ὑπόβαθρο τῆς θεολογίας τῆς ἀπελευθέρωσης, εἶναι ὁ ἄλλος μεγάλος ἀπὼν τῆς ὀρθόδοξης θεολογίας, ποὺ ἀρέσκεται νὰ αὐτοπροσδιορίζεται ὡς ἀποκλειστικὰ «πατερικὴ» καὶ «παραδοσιακή». Ἀπὸ τὴν ἄλλη μεριά, πλὴν σπανίων ἐξαιρέσεων, ἡ θεολογία τῆς ἀπελευθέρωσης, καὶ στὴν εὐρωπαϊκὴ καὶ στὴν λατινοαμερικάνικη ἐκδοχή της, ἀγνοεῖ οὐσιαστικὰ τὴν πατερικὴ συμβολὴ στὰ ὑπὸ συζήτηση θέματα καὶ τὸ ἐνδιαφέρον ποὺ παρουσιάζουν πολλὰ σχετικὰ πατερικὰ κείμενα, στὰ ὁποῖα συναντᾶμε μιὰ πρώιμη ριζοσπαστικὴ κριτικὴ τοῦ πλούτου, τῆς κοινωνικῆς ἀδικίας καὶ ἐκμετάλλευσης, ἀκόμη καὶ τῆς ἰδιοκτησίας, ὅπως καὶ μιὰ θερμὴ συνηγορία ὄχι μόνο ὑπὲρ τῆς φιλανθρωπίας καὶ τῆς ἐλεημοσύνης, ἀλλὰ καὶ ὑπὲρ τῆς κοινωνικῆς στράτευσης καὶ τῆς ἔμπρακτης ἀλληλεγγύης πρὸς τοὺς ἀδυνάτους, μιὰ συνηγορία μὲ χριστολογικὲς ἀναφορὲς καὶ προϋποθέσεις, ποὺ ὑψώνει τὸ μυστήριο τοῦ ἀδελφοῦ, ἂν ὄχι πλάι στὸ μυστήριο τῆς Θεολογίας, τουλάχιστο σὲ σημεῖο καὶ προαπαιτούμενο γιὰ τὴν εἴσοδο στὴ Βασιλεία.

Καϊμακτσαλάν / Μάνη / Ναύπλιο

Λουτρά Πόζαρ, Λουτράκι Αριδαίας: 129€ για 4ήμερο για 2 άτομα
Λουτρά Πόζαρ, Λουτράκι Αριδαίας: 129€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και δωμάτιο με τζάκι και τζακούζι στο ξενοδοχείο Βορέας! Γνωρίστε το Λουτράκι Αριδαίας και τις ιαματικές πηγές με τα ευεργετικά αποτελέσματά τους.
Καϊμακτσαλάν, Σαλέ Κερασιά 139€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Καϊμακτσαλάν, Σαλέ Κερασιά 139€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Ζήστε την φιλοξενία, την πολυτέλεια και την παράδοση σε ένα υπέροχο σαλέ στο χωριό Κερασιά στο Καιμακτσαλάν.
Μάνη στο ξενοδοχειο Κάστρο της Βάθειας 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Μάνη στο ξενοδοχείο Κάστρο της Βάθειας 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, τσίπουρο για καλωσόρισμα, 10% έκπτωση στο εστιατόριο και late check out!
Ναύπλιο 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο πολυτελές ξενοδοχείο Palataki!

Ναύπλιο 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και late chech out στο πολυτελές ξενοδοχείο Palataki. Χαλαρώστε στην εξοχή και απολαύστε ένα υπέροχο 3ήμερο γεμάτο άνεση και πολυτέλεια!

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ - Γκρεμισμένα σπίτια

Rapidshare εναντίον πειρατείας

Rapidshare εναντίον πειρατείας
Νέο data center για το Facebook

Τα πορνογραφικά site υπεύθυνα για το 30% της κίνησης στο internet

Το ελληνικό Ubuntu Manual Project χρειάζεται τη βοήθεια σου

H Facebook αντιμετωπίζει μήνυση ύψους $5 δισ. για τα Facebook Credits

Google: Μπορεί να χρησιμοποιήσαμε λίγο κώδικα που δε μας ανήκει για να φτιάξουμε το Android

Δείτε πως χρησιμοποιείτε το Gmail με το νέο Gmail Meter της Google

Bundesbank: H Γερμανία χρειάζεται επιπλέον 200.000 μετανάστες

Bundesbank: H Γερμανία χρειάζεται επιπλέον 200.000 μετανάστες
Κουράγιο Αποστόλη

Ποιό smartphone να αγοράσω με τιμή έως 150 ευρ

Η 21χρονη Ρωσίδα που μοιάζει εξωφρενικά με την Barbie

Η Μπατζελή απέναντι στις "αυλές"

Ο Προβόπουλος προβλέπει… τα χειρότερα
Η ανεργία θα αγγίξει ή και θα ξεπεράσει το ψυχολογικό όριο του 20%, ενώ θα υπάρξουν μειώσεις μισθών μεγαλύτερες ακόμη και από εκείνες που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα, στα δυο χρόνια που εφαρμόζονται τα μέτρα του Μνημονίου. [...]
Η Μπατζελή απέναντι στις “αυλές”

Η αίσθηση που υπάρχει στην τοπική κοινωνία είναι ότι η Κατερίνα Μπατζελή «περπατάει» πιο άνετα, σε σχέση με τους λοιπούς υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ. Και σίγουρα… δεν κρύβεται, όπως δεν κρύβει και τα λόγια της. [...]
Ο Παπουτσάκης απέτυχε

"Αν εμείς οι ίδιοι απογοητεύουμε αυτό που πουλάμε δεν μπορούμε να περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Έγιναν 2-3 σκάνδαλα φέτος καραμπινάτα". [...]
Πατέρα, έμαθες τα νέα;

Πήρε τη σκυτάλη της ηγεσίας του Εθνικού Μετώπου από τον πατέρα της, Ζαν-Μαρί Λεπέν, και κατάφερε στον χθεσινό πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών να ξεπεράσει το ποσοστό του πολιτικού πατέρα του νέο-εθνικισμού, στις εκλογές του 2002. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Ένας μπλε σάκος … σήμανε συναγερμό στην Κομοτηνή
Τα ψηφοδέλτια της Κοινωνικής Συμφωνίας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Συνέντευξη Κυριάκου Γεροντόπουλου στο inpost.gr

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος στην Κομοτηνή!!!

Κι όμως το ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη δεν … έπασχε από υποψηφίους

Φαβορί η Ελένη Τσιαούση για την εκλογή της στον Έβρο σύμφωνα με την Real News

Στην εντατική τα νοσοκομεία της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Πρωτοφανής επίθεση ανδρών των ΜΑΤ στους φιλάθλους του Πανθρακικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου στην προεκλογική περίοδο!

Μέσω offshore και οι δωρεές εκατομμυρίων στο Ίδρυμα Καραμανλής

Έρχονται απολύσεις και λουκέτα μετά τις κάλπες

Τρεις επώδυνες εκκρεμότητες σε ό,τι αφορά τους δημοσίους υπαλλήλους πρέπει να γίνουν πράξη την επομένη των εκλογών από τη νέα κυβέρνηση: συγχωνεύσεις και κλείσιμο δημόσιων φορέων, αναδιάρθρωση των υπηρεσιών των υπουργείων με κατάργηση του 40% των...
δομών τους και απολύσεις. Οι παρεμβάσεις που συνεπάγονται και αθρόες μετακινήσεις εργαζομένων έχουν «κλειδώσει», καθώς η χώρα έχει δεσμευθεί από το πρώτο μνημόνιο να μειώσει τον αριθμό των υπαλλήλων μέχρι το τέλος του 2015 κατά 150.000 (μέσω συνταξιοδοτήσεων, εφαρμογής σφιχτής πολιτικής μείωσης των προσλήψεων και συμβασιούχων προγραμμάτων εργασιακής εφεδρείας) και ως το τέλος του χρόνου ...
[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]
Συνολικά 36 κόμματα διεκδικούν την ψήφο μας! [ΛΙΣΤΑ]
Τυραννοκτόνοι, Παναθηναϊκό κίνημα, ΟΧΙ, Πειρατές, Αξιοπρέπεια και πολλοί πολλοί άλλοι πολιτικοί συνδυασμοί, άγνωστοι στο ευρύ κοινό. Συνολικά 36 κόμματα διεκδικούν την ψήφο μας στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Δείτε όλη τη λίστα στο planet-greece...
Το Α' Τμήμα του Αρείου Πάγου θα ελέγξει τη νομιμότητα των δηλώσεων τους και θα προβεί στην....ανακήρυξή τους. Τα 36 κόμματα και οι συνδυασμοί κομμάτων που
υπέβαλαν αιτήσεις συμμετοχής στις επερχόμενες εκλογές είναι:
[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]
Αυτοκτόνησε 26χρονη μητέρα δύο παιδιών
Η ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα την οδήγησαν στην αυτοκτονία...
Το νεαρό ζευγάρι ρωσικής καταγωγής ζούσε στο Σχηματάρι και είχε 2 παιδιά, ηλικίας 3 και 5 ετών. Και οι δύο γονείς ήταν άνεργοι και τα οικονομικά τους παρά πολύ χάλια, όπως λένε όσοι γνώριζαν την οικογένεια.
Στις 10:30 πρωί της Κυριακής ο πατέρας βγήκε με τα παιδιά μια μικρή βόλτα, αφού όπως είπε η 26χρονη μητέρα δεν είχε διάθεση να ακολουθήσει.
Όταν επέστρεψαν στο σπίτι αναζήτησαν τη νεαρή μητέρα άλλα δεν απαντούσε. Δυστυχώς τα μικρά παιδιά άνοιξαν τη πόρτα του υπνοδωματίου και αντίκρισαν τη μητέρα τους κρεμασμένη.
Όλοι η τοπική κοινωνία έχει σοκαριστεί και από την απώλεια της νεαρής μητέρας,...
[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Την αποφυλάκισή του ζητά ο Άκης Τσοχατζόπουλος - Με το πιστόλι στον κρόταφο ο Γιώργος Μαρίνος - "Ελλάδα...είμαι σε δύσκολη θέση!"

Χαμένες θυσίες με το έλλειμμα στο 9,1%
«Οι πολίτες πρέπει να τους μαυρίσουν… τελείωσε η μεταπολίτευση»

Την αποφυλάκισή του ζητά ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Συμμαχία των χωρών του νότου, προτείνει και ο Καρατζαφέρης

"Πολιτικός φίλος" βουλευτή της Αχαϊας, προκαλεί με τις απόψεις του στο Facebook

"Ελλάδα...είμαι σε δύσκολη θέση!

Χάκερς από τα Ζωνιανά, είχαν ρίξει το ηλεκτρονικό σύστημα συνταγογράφησης πριν από το Πάσχα

Με το πιστόλι στον κρόταφο ο Γιώργος Μαρίνος

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ, ΧΑΡΤΙΝΑ ΔΕΣΜΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ, ΧΑΡΤΙΝΑ ΔΕΣΜΑ
Ευρωζώνη: Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει…
Τι σχεδιάζουν οι Ευρωπαίοι για την Ισπανία και την Ιταλία
ΠΑΣΟΚ – ΝΔ μας καλούν να ψηφίσουμε τον λιγότερο διεφθαρμένο
Ο Ολάντ «τελειώνει» την Ευρώπη;
Επανέρχεται η συζήτηση για τα ευρωομόλογα
Τα «ξεχασμένα» έγγραφα για την Κύπρο

Ο νέος "εκβιασμός" της τρόικας

Ο νέος “εκβιασμός” της τρόικας
Η Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 6ης Μαϊου θα πρέπει να καταλήξει άμεσα στον σχηματισμό νέας κυβέρνησης, καθώς μέχρι τότε οι εκπρόσωποι των δανειστών θα έχουν αναστείλει τις διαπραγματεύσεις για την ομαλή εκταμίευση των δόσεων του Μνημονίου ΙΙ. [...]
Κανείς δεν ξέχασε…

Εκείνη τη στιγμή η κοινωνία ήταν μάλλον ανέμελη και απροετοίμαστη για όσα την περίμεναν. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, το Μνημόνιο εξελίχτηκε στην παράμετρο που οδηγεί τη χώρα στον γκρεμό, την κοινωνία στην απόγνωση, την οικονομία στη χρεοκοπία. [...]

Πώς η Ευρώπη θα απαλλαγεί από το χρέος

Πώς η Ευρώπη θα απαλλαγεί από το χρέος
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξη της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης πολλοί αναρωτιούνται γιατί η ανάκαμψη παίρνει τόσο πολύ καιρό. Πράγματι ο αργόσυρτος ρυθμός ανάκαμψης της οικονομίας έχει προκαλέσει σύγχυση μεταξύ των ειδικών. Σύμφωνα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η παγκόσμια οικονομία θα έπρεπε να αναπτυχθεί κατά 4.4% το 2011 και κατά 4.5% το 2012. Όμως τα τελευταία νούμερα της Παγκόσμιας Τράπεζας δείχνουν ότι η ανάπτυξη έφτασε μόλις το 2.7% το 2011 και θα επιβραδύνει σε 2.5% φέτος – και το νούμερο αυτό ενδέχεται να αναθεωρηθεί καθοδικά.  

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Geopolitics-GR

Geopolitics-GR
New Cold War for Resources Looms in Arctic
Το Πεντάγωνο θα εγκαταστήσει στις ακτές του Ιράν 430 πυραύλους cruise
Κόντρα Ερντογάν Μαλίκι

Ιράν: Αποκωδικοποίηση κατασκοπευτικού αεροσκάφους των ΗΠΑ

Κυανόκρανοι στην πόλη Χομς της Συρίας

Ξεκίνησαν οι πρώτες κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Κίνας – Ρωσίας

Αποδείξεις για την ενοχή του Σέιφ αλ-Ισλάμ Καντάφι διαθέτουν οι λιβυκές αρχές

Η ΕΕ καταδικάζει την εγκατάσταση Εβραιών εποίκων στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

Η Ευρώπη του 1815 και το σημερινό Ιράν

Σε συνοριακούς ελέγχους συμφωνούν Γαλλία - Γερμανία

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Θεογονία. Έργα και ημέραι. Ασπίς Ηρακλέους. Αργοναυτικά
Η αλλοπρόσαλλη στάση του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ απέναντι στους ταγματασφαλίτες της Ναυπάκτου

Θέλουν και μουφτεία στην Αττική !!!!

Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ...

Βιομηχανία ελληνοποίησης αλλοδαπών!

ΣΟΚ!! ΣΤΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ !! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!

Κατάργηση του θρησκευτικού όρκου και ανέγερση τζαμιών στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ:Ο διάβολος έχει τρία πλοκάμια.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ !!

Ο ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ

Είδε κανείς τον Καραμανλή να πεθαίνει;

Τον είδε κανείς να πεθαίνει;
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ανήκει στις «once in a lifetime» περιπτώσεις πολιτικών ηγετών, το ιστορικό αποτύπωμα των οποίων υπερβαίνει την εποχή τους, και καθίσταται επίκαιρο για όλες τις γενιές που ακολουθούν. [...]
Ο Ολάντ κέρδισε. Όχι… το ΠΑΣΟΚ

Ο Φρανσουά Ολάντ βρήκε πρόθυμο πολιτικό ακροατήριο στη Γαλλία, επειδή πρεσβεύει τις ακριβώς αντίθετες ιδέες και πολιτικές θέσεις από το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου. [...]

Έρχονται απολύσεις και λουκέτα μετά τις κάλπες »

www.marketbeast.gr
Έρχονται απολύσεις και λουκέτα μετά τις κάλπες
ΗΠΑ: Το ΔΝΤ καλεί την ευρωζώνη να προχωρήσει σε «φιλόδοξες» μεταρρυθμίσεις
Συγκυβέρνηση και Τραπεζικοί: Χέρι-χέρι στη λεηλασία του λαού
«Διπλές» εισφορές θα πληρώσουν το Μάιο οι επιχειρήσεις
Όμηροι της περαίωσης

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Ο αποσταθεροποιητικός ρόλος της Τουρκίας με τις ευλογίες της Ουάσιγκτον
Ενα αγκάθι για το Καστελόριζο

Τουρκικά στρατιωτικά νεκροταφεία στoν Πειραιά, αλλά τα ελληνικά στο Ουσάκ με τις χιλιάδες των νεκρών στρατιωτών μας στο Αλή Βεράν, τα εξαφάνισαν οι Τούρκοι!

Ενα αγκάθι για το Καστελόριζο

Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας σε στεριά και θάλασσα θα φέρει την ανάπτυξη, λέει ο Μανιάτης!

Γιατί η τριήρης «ναυάγησε» στον Τάμεση

Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην βραχονησίδα Ζουράφα

Αλβανικό δημοσίευμα: Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία

Η Αρκτική στο επίκεντρο του ταξιδίου του Κινέζου Πρωθυπουργού στην Ευρώπη

Ο Ερντογάν καλεί το PKK παραδώσει τα όπλα

Ιράν: Αντέγραψαν τα μυστικά του αμερικανικού RQ-170 Sentinel

Ηγεμονικές εμμονές

Το γεωπολιτικό «Βατερλώ»(;) του Νικολά Σαρκοζί...

Η θάλασσα σύμμαχος: Τσουνάμι στον Θερμαϊκό «έσωσε την Ποτίδαια από τους Πέρσες»

Αντ. Σαμαράς: Στόχος μας να τα αλλάξουμε όλα

Λευκωσία, Ιερουσαλήμ και ασφάλεια

Οι ένοπλες δυνάμεις του Αττίλα >Ο κατοχικός στρατός αριθμεί 40000 και τα σώματα των Τ/κ περίπου 5500

Η Τουρκία ζήτησε από τον Κούρδο ηγέτη Μπαρζανί να λάβει μέτρα εναντίον του PKK

Συνέβη κι αυτό! Αποκρύψαμε μια «επιτυχία»...

Σημίτης-ΔΟΛ: Οι αρχιτέκτονες της προδοσίας και της καταστροφής της Ελλάδος

Οι κομματικοί εγκάθετοι επί το έργον: Χάθηκαν στοιχεία για τον φίλο του Παπακωνσταντίνου

Το ΝΑΤΟ θα ενισχύσει το εκστρατευτικό σώμα της KFOR στο Κόσοβο

Αλήτες-Προδότες Πολιτικοί: Τί έχουν να αντιτάξουν οι πολιτικοί της μίζας, της διαφθοράς, της συναλλαγής με τις πρεσβείες και της επίκυψης στους Τούρκους;

Προτάσεις για μιαν άλλη πορεία στη Θράκη

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Ανεξάρτητοι Ελληνες: Στόχος μας η πρωτιά στον Εβρο

Αυτοκτόνησε 26χρονη μητέρα δύο μικρών παιδιών - "Δύσκολο" το 2012, δυσκολότερο το 2013

"Δύσκολο" το 2012, δυσκολότερο το 2013
Μετά τις εκλογές οι καταργήσεις οργανισμών και οι απολύσεις υπαλλήλων

Τριάντα έξι κόμματα διεκδικούν την ψήφο μας

Τσίπρας: "Η αξιοπρέπεια έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και αξία από λίγα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου"

Παιχνίδια των γερμανών με το ευρώ και την παραμονή της Ελλάδας σ΄αυτό

Ο Ολάντ νικητής του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία

Αυτοκτόνησε 26χρονη μητέρα δύο μικρών παιδιών

Βιβλίο μαγειρικής που δεν διαβάζεται μόνο, αλλά και τρώγεται

Μικρά κέϊκ με κρέμα τυριού με μέλι

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):
-Ένα θέμα την ημέρα από τον κ. Βενιζέλο, που κάνει ότι δεν ακούει τον Τόμσεν περισσότερα…
Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα
Τηλ. 210-3643601

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ «Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ»
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΑΙ - ΚΟΜΝΗΝΟΙ

ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

«Αμ’ έπος αμ’ έργον» για τον Σύλλογο Ποντίων Ξάνθης