Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 155 - ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016/1530 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 14-03-16/09 UTC
ΧΑΜΗΛΟ 998 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΩΠΙΚΗ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 1003 ΣΤΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΣΤΙΣ 14/21 UTC ΚΑΙ 1005 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΣΤΙΣ 15/06
UTC. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1026 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ.
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 14/22 UTC ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 14/22 UTC ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 15/04 UTC ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 8 Η 9 ΚΑΙ ΑΠΟ 14/22 UTC 7 Η 8
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 15/01 UTC ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 8 Η 9 ΚΑΙ ΑΠΟ 14/19 UTC 7 Η 8
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 15/04 UTC ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 8 Η 9 ΚΑΙ ΑΠΟ 14/22 UTC 7 Η 8
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 14/22 UTC ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 15/01 UTC ΒΟΡΕΙΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 22.00 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 14/22 UTC ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 15/04 UTC ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΤΑΥΡΟΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 15/01 UTC ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΔΕΛΤΑ, ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 15/04 UTC ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8
ΜΑΡΜΑΡΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 14/22 UTC ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 15/01 UTC ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 15/04 UTC ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 15/01 UTC ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ, ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 15/04 UTC ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 15/04 UTC ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΚΕΠΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΚΕΠΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Δεν πρόκειται τελικά σε αυτή τη χώρα να βάλουν κάποιοι μυαλό, και ΔΥΣΤΥΧΩΣ, αυτό έχει άσχημες επιπτώσεις στα άτομα με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις, άτομα που μαζί με τις οικογένειες τους ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά έχοντας να αντιμετωπίσουν όχι μόνο τον ΕΦΙΑΛΤΗ της αναπηρίας και της πάθησης τους, αλλά και τους άλλους ….. ΕΦΙΑΛΤΕΣ, που ακούν στα ονόματα «κράτος», επιτροπές, γιατροί, λίστες, ποσοστά, ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ, εγκύκλιοι, ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, και ένα σωρό άλλα ονόματα, τίτλους, που θα μπορούσαμε να δώσουμε στο ΜΑΡΤΥΡΙΟ των ανθρώπων με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις.
Βέβαια, θα μου πουν κάποιοι, πως το «θέμα» με τα ΚΕΠΑ δεν πουλαει, όπως για παράδειγμα το προσφυγικό, όπως οι «μετρήσεις» ποσοστών των κομμάτων, όπως το κάθε ΣΟΥΡΓΕΛΟ που θα βγει στην τηλεόραση, στα παράθυρα, όπως ……
Δείτε όμως Συνέλληνες τι γίνεται!
Εκτός από τους πρόσφυγες, τους μετανάστες, τους λαθρομετανάστες, και ΟΛΟΥΣ εκείνους για τους οποίους το «κράτος πρόνοιας» βάζει με μεγάλη ευκολία το χέρι του στις τσέπες ΜΑΣ, έχουμε και τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, τα οποία είναι εδώ και μια εικοσαετία (;) να πω, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ μέσα στην ίδια τους τη χώρα, ΘΥΜΑΤΑ ενός κρυφού και ΒΡΩΜΙΚΟΥ πολέμου που τους κήρυξε η ΙΔΙΑ η χώρα τους. Δεν είναι υπερβολή αυτό που γράφω, και τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Πιστέψτε με…
Το έγραψα πολλές φορές, πως το…. «κράτος», εξαντλεί την όποια «ευαισθησία» του αλλού και αλλού.
Δεν του καίγεται καρφί αν ο Έλληνας πεινάει η πεθαίνει, και αν δεν πεθαίνει από μόνος του, φροντίζει το ίδιο για την εξόντωση του.
Όπως έγραψα και σε άλλα άρθρα, από τις πιο ΑΔΙΚΗΜΕΝΕΣ (σκόπιμα) ομάδες χρόνιων πασχόντων, είναι τα άτομα με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, μια αρρώστιας ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗΣ η οποία μπορεί να ξεγελάσει τους γιατρούς, και πώς να μη συμβεί κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ μπορεί δηλαδή κάποιος Νευρολόγος ο οποίος ΔΕΝ ασχολείται συστηματικά με τη νόσο αυτή να βγάλει τα όποια ασφαλή συμπεράσματα.
Το φωνάζαμε και θα το φωνάζουμε συνέχεια, μπας και ξυπνήσουν η «φιλοτιμηθούν» ορισμένοι, πως η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ…..
Πάμε να δούμε τι λένε ασθενείς με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, για την αντιμετώπιση τους από τα ΚΕΠΑ…..
Είναι αποσπάσματα από συνομιλίες ασθενών με Σ.Κ.Π σε forum.
Διαβάστε Συνέλληνες να ΦΡΙΞΕΤΕ….
«Γειά σας πηρα σήμερα διευκρινιστική απάντηση απο τα ΚΕΠΑ για την απόρριψη του παραπληγικού επιδόματος.Στην πρώτη απόφαση έγραφε απλά οτι δεν εμπίπτω στο Ν.1140 χωρίς αιτιολόγηση.Στην νέα απάντηση γράφει οτι δεν εμπίπτω στον 1140 καθώς απο το 67% συνολικό ποσοστό αναπηρίας το 50% αφορά τα κάτω άκρα.Μπορεί κάποιος που γνωρίζει τις προϋποθέσεις του παραπληγικού να μου το εξηγήσει γιατί στην γραμματεία δεν σε εξυπηρετούν και ούτε ξέρουν!!.Στην Γραμματεία των ΚΕΠΑ σήμερα επίσης γνώρισα μια συμπάσχουσα κοπέλα που και αυτής τις είχαν κατεβάσει το ποσοστό απο 80% σε 67% και έχανε ενα επίδομα που έπαιρνε απο την πρόνοια(δεν θυμάμαι πως μου το είπε).Μήπως έχει αλλάξει κάτι με τον ΚΕΒΑ γιατί πολύ τσεκούρι βλέπω.Αν γκουγκλαρεις ΚΕΠΑ θα σου βγάλει πολλά αποτελέσματα ανθρώπων με ΣΚΠ που κόπηκαν ή τους κατέβασαν τα ποσοστά στα ΚΕΠΑ.Δηλαδή τα σπασμένα των μαϊμού τυφλών ταξιτζήδων εμείς θα τα πληρώσουμε..Ξέρει κανείς αν οι διάφοροι σύλλογοι της ΣΚΠ έχουν κάνει κάποια ενέργεια για όλα αυτά;;Γιατί όπως μας βλέπω στο τέλος όχι σύνταξη δεν θα παίρνουμε αλλα θα μας αφήσουν και χωρίς Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.Συγνώμη για την λογοδιάρροια αλλά ειμαι εξοργισμένη καθώς δεν φτάνει που παλεύω κάθε μέρα με την ΣΚΠ τώρα πρέπει να αντιμετωπίζω και την Κρατική αναλγησία.
Υ.Γ Καλό τριήμερο σε όλους,εύχομαι να περάσετε ευχάριστα!!!»
«Δεν ξέρω τι γίνεται. Σήμερα πέρασα επιτροπή και ενώ με έβλεπαν ότι είμαι σε αναπηρικό αμαξίδιο, με αναπηρία 85% και άνω, με πιστοποιήσεις από διάφορες επιτροπές όλων των βαθμίδων, με γνωματεύσεις τριων καθηγητών νευρολογίας, με εστίες παντού και στον αυχένα σουρωτήρι, μου έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο σε τέτοιο βαθμό που η σπαστικότητά μου χτύπησε κόκκινο ( είναι τυχερός ο μαλ#κ#ς που δεν έφαγε κλωτσιά στα μούτρα να με θυμάται ) μέχρι που μου κατέβασαν το παντελόνι για να εξακριβώσουν αν φοράω πάνα!!!
Είμαι μες τα νεύρα
Συμπληρωματικά : Όταν μπήκα μου λέει :
-Σήκω
-Γιατρέ, δύσκολο!
-Προσπάθησε...
Κακήν κακώς σηκώνομαι με τη βοήθεια του άντρα μου
-Τώρα περπάτα
-....
-Έλα, κάνε ένα βήμα, προσπάθησε!...
-Δεν γινεται ντόκτορ, τι δεν καταλαβαίνετε, δεν μπορώ!!!
Κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον με ένα ύφος αμοιβαίας έλλειψης εμπιστοσύνης...
Ακόμα απορώ με την ψυχραιμία του άντρα μου, που δεν τον έπιασε απ'το γιακά!
Πάντως, αν μου μειώσουν το ποσοστό, θα κάνω ένσταση και την επόμενη φορα θα μπω ζωσμένη εκρηκτικά κι όποιον πάρει ο χάρος....
Ακόμα δεν μπορώ να συνέρθω »
«Εμένα με εξέταζε το πολύ 2 λεπτά και το φάκελο με μαγνητικές, νοσηλείες, θεραπείες, γνωματεύσεις απο καθηγητή νευρολογίας δεν τον άνοιξε καν!!. Το αποτέλεσμα το ανέφερα παραπάνω δεν μου έδωσε το παραπληγικό και μου εγκρίθηκε μόνο η παράταση της σύνταξης. Για μένα ειναι ξεκάθαρο πια οτι έχουν πάρει εντολή οι Γιατροί να κόβουν την μια παροχή καταπατώντας τον όρκο του Ιπποκράτη που έδωσαν αφού δεν κρίνουν βάση τα προβλήματα που προκαλεί η ΣΚΠ αλλα αν έχουν λεφτά τα ασφαλιστικά ταμεία. Στις ιντερφερονες βεβαίως που έχουν "δωράκια" γράφουν αβέρτα αδιαφορώντας για την Επιβάρυνση των ταμείων.
Καλά αποτελέσματα κούκλα μου,ε ύχομαι να πανε όλα καλά(εκεί μας κατάντησαν να δίνουμε ευχές μην τυχόν και κάνει κανα θαύμα ο αη Κεπας και μας βγάλει οτι γίναμε καλά)»
ΑΥΤΑ Συνέλληνες, συμβαίνουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΠΑΝΤΟΥ.
Ξαναέγραψα, πως το μεγαλύτερο ποσοστό των γιατρών που συμμετέχουν στις επιτροπές είναι πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.
Οι «άλλοι», παίζουν τα διάφορα «παιχνίδια» και το μόνο που τους νοιάζει, είναι να πάρουν την «αμοιβούλα» της συμμετοχής τους στην επιτροπή.
Εξ όσων γνωρίζω, τέτοια ΑΙΣΧΗ από εκείνους που ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ να γιατρεύουν τον Άνθρωπο και όχι την τσέπη τους, δεν θα μείνουν ατιμώρητα. Γίνονται οι σχετικές κινήσεις, ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ. Και αυτούς, και τους… «αρμόδιους». Όσο για τους «συνδικαλιστές», τι να πει κανείς;
Το παιχνίδι για την ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ, είναι γνωστό εδώ και χρόνια.
Θα επανέλθω γιατί έχει και άλλα πολλά.

Βασίλης Τσούγκαρης

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

HELLAS MARINE ELECTRONICS

Η εταιρία μας αναγνωρίστηκε ως Εκκαθαρίστρια Αρχή Ραδιοεπικοινωνιακών Λογαριασμών Ελληνικών Πλοίων με κωδικό (AAIC) GR20. Ως Εκκαθαρίστρια εταιρία μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες , one stop shop,  για όλα τα Πιστοποιητικά Ραδιοεπικοινωνιών που ανανεώνουν ετησίως τα επαγγελματικά σκάφη.

1.    Ετήσια Πιστοποιητικό Σύμβασης Συντήρησης Ξηράς (SBM)
2.    Πιστοποιητικό Ελέγχου Συσκευής EPIRB
3.    Ετήσια Σύμβαση Ραδιοεπικοινωνιών GR20

Επωφεληθείτε από τη μοναδικά χαμηλή τιμή που προσφέρεται για το σύνολο των  προαναφερόμενων υπηρεσιών!


 McMurdo EPIRB  
Για να σας βρουν, η επιλογή είναι McMurdo

Ως αντιπρόσωποι στην Ελλάδα του πρωτοπόρου Βρετανικού οίκου McMurdo, διαθέτουμε πλήρη σειρά προϊόντων GMDSS (EPIRBs , SARTS, VHF κ.λ.), καθώς και όλα τα ανταλλακτικά και μπαταρίες για να μπορούμε να εξυπηρετούμε γρήγορα και αποτελεσματικά και με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος.

Δείτε περιγραφή του προϊόντος και χαρακτηριστικά ΕΔΩ


 KODEN βυθόμετρο CVS-126
Η KODEN αλλάζει το μέτρο σύγκρισης στην τεχνολογία των βυθομέτρων

Το ψηφιακό βυθόμετρο CVS-126 είναι το τελευταίο μοντέλο στα ‘μικρά’ βυθόμετρα της KODEN και περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες, που μέχρι τώρα είχαν μόνο τα πολύ μεγαλύτερα και ακριβότερα βυθόμετρα. Η ισχύς του είναι 600 W που το κάνει ιδανικό για ανίχνευση ψαριών στα βαθιά νερά, αλλά και στα ρηχά νερά γιατί αυτορυθμίζεται για να μην ‘μπουκώνει’ και χάνουμε τα ψάρια. Η απόδοση του είναι εντυπωσιακή και αντιστοιχεί σε συμβατικά βυθόμετρα με διπλάσια ισχύ. Αυτό γίνεται πραγματικότητα χάρις στο μοναδικό KDF™, ψηφιακό φίλτρο της KODEN, που απορρίπτει τα παράσιτα, επιτρέποντας στους στόχους (μικρά και μεγάλα ψάρια) να είναι εμφανέστερα και να ζωγραφίζει τέλεια το βυθό.

Δείτε περιγραφή του προϊόντος και χαρακτηριστικά ΕΔΩ


KODEN βυθόμετρο CVS-128
Η KODEN αλλάζει το μέτρο σύγκρισης στην τεχνολογία των βυθομέτρων
Το ψηφιακό βυθόμετρο CVS-128 έχει τη σαφέστερη και πιο λεπτομερή εικόνα του βυθού που γίνεται να έχουμε σε ένα βυθόμετρο 8.4΄΄. Η μοναδική ψηφιακή τεχνολογία της KODEN κάνει τη διάκριση μεταξύ των μεμονωμένων ψαριών, των κοπαδιών και του πυθμένα της θάλασσας, να γίνεται πολύ πιο εύκολη και κατανοητή. Με ισχύ 1000Watt και τη μοναδική δυνατότητα να επιλέγουμε το βάθος, τη διάμετρο αλλά και τη περιφέρεια του βυθού που ανιχνεύουμε με το βυθόμετρο, τη συγκεκριμένη στιγμή και στο συγκεκριμένο βάθος που ψαρεύουμε. 
Δείτε περιγραφή του προϊόντος και χαρακτηριστικά ΕΔΩ

Λεωφ. Αλίμου 85, 174 55 Άλιμος, Αθήνα / τ: 210 9966730210 9928128 /f: 210 9967847

6 νέα βιβλία

Φίλες και φίλοι,
Από τις 7 Μαρτίου κυκλοφορούν ο Οδυσσέας, ο Θησεάς και οΤρωικός Πόλεμος στα ελληνικά και στ' αγγλικά απ' την αγαπημένη σειρά ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ. Μ' αυτά τα βιβλία η σειρά ολοκληρώνεται.
Τα βιβλία μπορείτε να τα βρείτε σε Ελλάδα και Κύπρο σε όλα τα συνεργαζόμενα βιβλίοπωλεία που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας και μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ
ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ
Συγγραφείς: Κατερίνα Μουρίκη – Ιωάννα Κυρίτση Τζιώτη
Εικονογράφηση: Νέστορας Ξουρής
Εκδόσεις: Διάπλαση, Μάρτιος 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η σειρά «Μυθολογία-Πρώτη γνωριμία» απευθύνεται σε παιδιά νηπιακής –προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας.
Γνωστά θέματα της Ελληνικής Μυθολογίας ντυμένα με τη μελωδία του προσεγμένου στίχου, την ανάλαφρη γραφή και το χιούμορ, γίνονται κατανοητά και αφομοιώσιμα από τις παραπάνω ηλικιακές ομάδες.
Βαθύτερος στόχος αυτής της σειράς είναι η ενθουσιώδης επαφή του παιδιού με τους αρχαίους Ελληνικούς μύθους. Ο ενθουσιασμός, η έκπληξη και η απόλαυση των κειμένων είναι ο προάγγελος και προθάλαμος της γνώσης.
Το μέτρο και η ομοιοκαταληξία δίνουν στο κείμενο την απαιτούμενη δυναμική για να αποτυπωθεί ανεξίτηλα στη μνήμη του.
Με γνώμονα τα παραπάνω ευελπιστούμε η σειρά «Μυθολογία-Πρώτη γνωριμία» να αποδειχθεί για τους αυριανούς ενήλικες η μαγιά της γνώσης των αθάνατων αρχαίων ελληνικών μύθων.
Μόλις κυκλοφόρησαν:
Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη: Τρωικός Πόλεμος

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη: Οδυσσέας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη: Θησέας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
Katerina Mouriki, Ioanna Kyritsi Tzioti: The trojan war

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
Katerina Mouriki, Ioanna Kyritsi Tzioti: Odysseus

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
Katerina Mouriki, Ioanna Kyritsi Tzioti: Theseus

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Δείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες εδώ
Δείτε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εδώ

Alinco DR-638HE VHF/UHF FULL DUBLEX CROSS BAND - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

Alinco DR-638HE VHF/UHF FULL DUBLEX CROSS BAND


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ALINCO MOBILE DR-638HE V/U ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ FULL DUBLEX ΚΑΙ CROSS BAND REPEATER ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗ. ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ MIL-STD-810G ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΧΡΗΣΗ.
ΕΝΑ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ALINCO. ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 2W ΗΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ.
50WATT ΣΤΑ VHF ΚΑΙ 40WATT ΣΤΑ UHF ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΙΣΧΥΟΣ



Frequency range TX (transmitter)








  • 144-145 / 430-440 MHz (expandable)
  • Frequency range RX (receiver)








  • 144-145 / 430-440 MHz (expandable)
  • Transmission power








  • 50W / 25W / 10W / 5W (VHF)
  • 40W / 25W / 10W / 5W (VHF)
  • Modes








  • FM (TX / RX)
  • AM (RX only)
  • Channel spacing








  • 2.5 / 5 / 25.6 / 10 / 12.5 / 15/20/25/30/50 kHz
  • Memory channels








  • 758
  • Key Features
    • Display and keypad with backlight, various colors available
    • Schmallband / broadband operation selectable (Wide / Narrow)
    • Integrated duplexer
    • various scan modes (incl. CTCCS & DCS Scan, Dual Watch, etc.)
    • Front control panel removable and sold mountable (EDS-28 option)
    • numerous selective process integrated (2-tone / 5 Tone / CTCSS / DCS / DTMF)
    • Selectable ring tone 1000 Hz / 1450 Hz / 1750 Hz / 2100 Hz
    • programmable repeater offset
    • Voice compander
    • alphanumeric marking of memory locations
    • Keyboard lock programmable
    • programmable via PC
    • Cloning function
    • Theft alarm function
    • Display of the operating voltage in the display
    • Monitor function
    • APO function
    • Time-Out Timer function
    • BCLO function
    • Password function
    • Reset function
    • two jacks (3.5mm) for external speakers (mono or stereo possible)
    Microphone connector








  • 8-pin
  • Antenna connector








  • PL-259 connector
  • Power supply








  • 13.8 VDC +/- 15%
  • Dimensions in mm (WxHxD)








  • 139 x 40 x 212
  • Weight








  • approximately 1.14 kg
  • Τραγουδώ για τη φύση και το περιβάλλον

    Τραγουδώ για τη φύση και το περιβάλλον
    Συγγραφέας:Μαριλένα Καββαδά
    Εικονογράφος:Ντανιέλα Σταματιάδη
    Σειρά:Τραγουδώ ό,τι αγαπώ
    Αρίθμηση στην σειρά:7
    Μουσική:Νίκος Παπαδογιώργος
    Ημερομηνία έκδοσης:24 Μαίου 2011
    Σχήμα:13Χ26
    Σελίδες:36
    Εξώφυλλο:Σκληρό
    ISBN:978-960-6864-69-8
    ΕτικέτεςΟικολογία
    Μια μοναδική συλλογή παιδικών τραγουδιών που υμνούν τις ομορφιές της φύσης και καλλιεργούν το σεβασμό και την αγάπη για το περιβάλλον. Μια μελωδική περιπλάνηση σΆ ένα παραμυθένιο τοπίο, όπου το ουράνιο τόξο και οι ηλιαχτίδες, οι χιονονιφάδες και ο αέρας, τα λουλούδια και τα αστέρια, τα ζουζούνια και τα πλάσματα του βυθού γίνονται αφορμή για ένα ξεχωριστό παιχνίδι, στα ονειρεμένα μονοπάτια όλων των αισθήσεων, που ξυπνούν σε κάθε κάλεσμα της πλάσης.

    ♫ Επαγγελματικές λύσεις για τον ήχο σας!

    500 SERIES

    ΘΡΥΛΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ DBX ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ!

    Η εταιρεία Dbx με την σειρά 500 series που έκανε πέρυσι το ντεμπούτο της, παρουσιάζοντας μία σειρά modules όπως τα 580 MicPreamp, 560 Compressor, 530 ParametricEQ, 520 De–Esser, 510 Subharmonic Synth και σχεδιασμένα με την φιλοσοφία του κλασικού module από την 900 series, μεγαλώνει τον στόλο της προσθέτοντας νέα modules.......κάντε κλικ εδώ!

     
    M-PATCH 2
    Volume Controller
    Η JBL παρουσιάζει τον νέο παθητικό volume–aux controller M–Patch 2, που λύνει σχεδόν όλα τα προβλήματα στον τομέα της παραγωγής.
     
    Lag Tramontane
    Οι ακουστικές κιθάρες Tramontane της εταιρείας LAG φημίζονται για τον εξαιρετικό τους ήχο, την υψηλή κατασκευαστική τους ποιότητα, όπως επίσης ...
     
    DJDI: Νέο Di Box
    Το νέο παθητικό Di Box, 2 καναλιών, σχεδιασμένο για να λειτουργήσει ως ένα σημαντικό εργαλείο δουλειάς για πολλές ηχητικές εφαρμογές...
     
    Copyright © 2014, BON STUDIO SA, All rights reserved.

    Διεύθυνση:
    Κεντρικά Γραφεία
    Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
    Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
    Fax: 210 3845755

    Αναβαθμίστε την Επιχείρησή σας!


    Η τεχνογνωσία μας...
    εγγύηση επιτυχίας!

    Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας!

    Η συνεργασία μας με επιλεγμένους συμβούλους εξειδικευμένης τεχνογνωσίας στην υποβολή προτάσεων συγχρηματοδοτούμενων έργων, αποτελεί εγγύηση για την υψηλή βαθμολογία της επενδυτικής σας πρότασης.
    Η Εταιρεία μας μπορεί να σας στηρίξει τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού με τις πλέον επώνυμες αντιπροσωπείεςΕπαγγελματικών συστημάτων ήχου, φωτισμού, οπτικοακουστικών και ηλεκτρονικών μουσικών οργάνων, αλλά και σε επίπεδο μελέτης από το τμήμα έργων και μελετών!
    Copyright © 2014, BON STUDIO SA, All rights reserved.
    Διεύθυνση:
    Κεντρικά Γραφεία
    Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
    Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
    Fax: 210 3845755
    bon@bonstudio.gr

    Προσκλήσεις | Πρόγραμμα εκδηλώσεων


    Κωστής Παπαγιώργης

    17 Μαρτίου 2016
    Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, το βιβλιοπωλείο Το Κεντρί και το καφενείο Η Πρίγκηπος σας προσκαλούν σε μια βραδιά αφιερωμένη στον Κωστή Παπαγιώργη την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ.
    Θα μιλήσουν οι:
    Δημήτρης Καράμπελας, δοκιμιογράφος
    Νικόλας Σεβαστάκης, συγγραφέας – πανεπιστημιακός
    Κατερίνα Σχινά, κριτικός λογοτεχνίας
    Συντονίζει ο συγγραφέας Θωμάς Κοροβίνης.
    Καφενείο «Η Πρίγκηπος»
    Αποστόλου Παύλου 22
    Θεσσαλονίκη , 2310-248.188


    Ρέα Γαλανάκη

    18 Μαρτίου 2016
    Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Monogram στον Χολαργό σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Ρέας Γαλανάκη Η Άκρα Ταπείνωση την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 και ώρα 7 μ.μ.
    Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
    Αποσπάσματα θα διαβάσει η Δήμητρα Σιακούλια.
    Βιβλιοπωλείο Monogram
    Υμηττού 17
    Χολαργός , 210-65.23.515


    Πέλα Σουλτάτου

    18 Μαρτίου 2016
    Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Πέλας Σουλτάτου Ανκόρ την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ.
    Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
    Αργυρώ Κωνσταντάκη, σκηνοθέτρια
    Ειρήνη Παραδεισάνου, ποιήτρια
    Θα ακολουθήσει συζήτηση με τη συγγραφέα και το κοινό.
    Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου
    Ανδρόγεω 4
    Ηράκλειο , 2810-399211-3


    Ιωάννα Μπουραζοπούλου

    19 Μαρτίου 2016
    Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, το περιοδικό Εμβόλιμον και οι Φίλοι του Λόγου των Άσπρων Σπιτιών σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Ιωάννας Μπουραζοπούλου Η κοιλάδα της λάσπης το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ.
    Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει ο ποιητής Γιώργος Χ. Θεοχάρης.
    Στη συζήτηση θα παρέμβει και η επιμελήτρια του βιβλίου Στέλλα Τσάμου.
    Εντευκτήριο περιοδικού «Εμβόλιμον»
    Συγκρότημα «Πύλος», Άσπρα Σπίτια
    Βοιωτία , 22670-42.150


    Πέλα Σουλτάτου

    21 Μαρτίου 2016
    Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Μικρό καράβι σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Πέλας Σουλτάτου Ανκόρ τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ.
    Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει η φιλόλογος Κωνσταντίνα Γεωργαντά.
    Βιβλιοπωλείο «Μικρό καράβι»
    Δασκαλογιάννη 59, Σπλάντζια
    Χανιά , 2821-401.648


    Βαγγέλης Ραπτόπουλος

    21 Μαρτίου 2016
    Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Σπόρος με αφορμή τη θεατρική μεταφορά από την ομάδα Εlephas Τiliensis του βιβλίου του Βαγγέλη Ραπτόπουλου Λούλα σας προσκαλούν σε συζήτηση τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 και ώρα 9 μ.μ.
    Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσουν οι σκηνοθέτες της παράστασης Δημήτρης Αγαρτζίδης και Δέσποινα Αναστασόγλου.
    Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί της παράστασης Ανθή Ευστρατιάδου και Βίκυ Κατσίκα.
    Βιβλιοπωλείο Σπόρος
    Δροσίνη 7
    Κηφισιά , 210-80.86.404


    Ανδρέας Μήτσου

    23 Μαρτίου 2016
    Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Σπόρος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Ανδρέα Μήτσου Η Αλεξάνδρα την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 και ώρα 7 μ.μ.
    Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει η Έλενα Μαρούτσου, συγγραφέας και συντονίστρια της λέσχης ανάγνωσης του Σπόρου.
    Βιβλιοπωλείο Σπόρος
    Δροσίνη 7
    Κηφισιά , 210-80.86.404


    Χαΐνης Δ. Αποστολάκης

    23 Μαρτίου 2016
    Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Περιπλανήσεις σας προσκαλούν να συναντήσετε τον Χαΐνη Δ. Αποστολάκη με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του Φτου ξελευτερία για όλους! την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 και ώρα 8 μ.μ.
    Μια ανοιχτή συζήτηση για το σύμπαν, τη ζωή και τα βιβλία.
    Βιβλιοπωλείο Περιπλανήσεις
    Μάρκου Μουσούρου 7, Μετς
    Αθήνα , 210-9240619