Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ


Δήμος Νέας Προποντίδας, πρώην Νέων Μουδανιών, έτος 2014.
Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, στην πόλη των Μουδανιών αλλά και στην γύρω περιοχή γίνονται διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Τα Μουδανιά, έχουν μια εκδήλωση ΘΕΣΜΟ που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 70’ την ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ.

Μια εκδήλωση, που από τα πρώτα χρόνια του ξεκινήματος της, έγινε ΞΑΚΟΥΣΤΗ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, προβάλλοντας παράλληλα και την πόλη στους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επισκέπτες εκείνης ειδικά τη ημέρας, που με την προσέλευση τους στην κυριολεξία «ΒΟΥΛΙΑΖΑΝ» τα Μουδανιά.

Την Αίγλη του Θεσμού αυτού, την ζήλεψαν με τον καιρό και άλλες περιοχές της χώρας, διοργανώνοντας και αυτές τις δικες τους αντίστοιχες γιορτές σαρδέλας, ενώ σιγά σιγά, ο Θεσμός στην «γενέτειρα» του, άρχισε να «ξεθωριάζει» για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης να τους αναλύσουμε.

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ εξακολουθεί να γίνεται, με κύριο διοργανωτή της τον Πολιτιστικό Σύλλογο, τον ΦΑΡΟ, οποίος επιμελείται ΚΑΙ την διοργάνωση των παράλληλων εκδηλώσεων πριν της τελικής, του αποκορυφώματος, που είναι η γιορτή της σαρδέλας.

ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ η προσπάθεια του ΦΑΡΟΥ, και του κόσμου που την πλαισιώνει, και βοηθά στην πραγματοποίηση ΟΛΩΝ των εκδηλώσεων ακόμα και στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Μιλάμε για «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ» και ο πολιτισμός, δεν φαίνεται μόνο από αυτές.

Σημάδι του πολιτισμού  της κάθε περιοχής, ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΒΑΣΙΚΟ είναι η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.

Δεν μπορείς ΕΣΥ κυρία δημοτική αρχή να «καυχιέσαι» για τον πολιτισμό σου, τη στιγμή που ο Δήμος σου, να το πω ΞΕΡΑ, ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ.

Το ότι φροντίζεις την «καθαριότητα» γύρω από το χώρο τν εκδηλώσεων, αυτό όχι μόνο δε λέει ΤΙΠΟΤΑ αλλά είναι και κοροϊδία προς τους δημότες από τους οποίους εισπράττεις μεν δημοτικά τέλη, αλλά τους αφήνεις μέσα στη βρωμιά σαν «ανταπόδοση» που σε πληρώνουν.

Μήπως είναι ψέματα αυτά που γράφω;

Για κάνετε μια βόλτα στην υπόλοιπη πόλη, εκεί που έχετε να σκουπίσετε και να καθαρίσετε ένας Θεός ξέρει πόσα χρόνια, και θα δείτε το «πολιτισμένο χάλι σας».

Δυστυχώς, το ΙΔΙΟ χάλι, βλέπουν και οι επισκέπτες της πόλης, και η εικόνα της προς τα έξω, είναι ότι χειρότερο υπάρχει.

Πόλη κύριοι «αρμόδιοι», Δεν είναι μόνο οι χώροι που θα γίνουν κάποιες εκδηλώσεις, και θα τους καθαρίσετε επειδή θα βάλετε το βράδυ τα «καλά» σας για να πάτε σαν «επίσημοι» (τρομάρα σας) και να κάνετε και καμιά δήλωση σε κανένα κανάλι που θα βρίσκεται εκεί!

Ψωναρες, ε ψωναρες, που μόλις δείτε κάμερα, τρέχετε σαν τα κουτάβια για να προβάλλετε το…. «έργο» σας.

Πόλη «κύριοι» είναι και ο υπόλοιπος δήμος, οι δρόμοι που είναι γεμάτοι λακκούβες και βρωμιά, την οποία την κάνετε μεγαλύτερη ρίχνοντας ΧΩΜΑ για να κλείσετε τις λακκούβες (παγκόσμια πατέντα να ρίχνεις χώμα, για να κλείσεις τρύπες στην άσφαλτο). Πόλη είναι όλα εκείνα τα σημεία, που τα γνωρίζετε ΜΟΝΟ μέσα από τα γραφεία σας, που δεν έχετε πατήσει το πόδι σας εκεί γιατί φοβάστε την αντίδραση του κόσμου.

Ο «πολιτισμός» σας, πάει πακέτο με το σκουπιδομάνι, και τη βρωμιά.

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ, όχι του κοσμάκη, των δημοτών.

Των δημοτών που τους υποχρεώνετε να αναπνέουν τη βρωμιά και τη δυσωδία που τους εξασφαλίζετε, των δημοτών, που κάνετε παιχνίδια με την υγεία τους και την υγεία των παιδιών τους, των δημοτών, που δεν κατεβάζουν κάποιον εισαγγελέα, να σας κάνουν να τρέχετε και να μην φτάνετε.

Να τον χαίρεστε τον πολιτισμό σας «κύριοι», και θα επαναλάβω αυτό που έγραψα σε προηγούμενο άρθρο μου.

Πως η σχέση σας με τον .. «πολιτισμό», είναι ίδια με τη σχέση ενός βρέφους, με την ατομική επιστήμη.

Βασίλης Τσούγκαρης

Δύο νέα βιβλία

Μαγικές δρακοϊστορίες των τριών λεπτών

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΛΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Φραουλίτσα η Φραουλονεράιδα
Μαγικές ιστορίες των 3 λεπτών από τον φραουλόκηπο

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΛΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΠΡΟΤΑΣΗ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΛΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 76
10680 Αθήνα
Τηλ: 210 3808455, 210 3808445
email info@diaplasibooks.gr
website: www.diaplasibooks.gr

VHF / UHF ALINCO DJ-500

VHF / UHF ALINCO DJ-500 T/E 144MHz/430MHz FM Dualband
Nεο στην αγορά το DJ-500 με προδιαγραφες MILITARY STANDARD προηγμένα χαρακτηριστικά,προσφέρει ποιότητα και ισχυρή ισχύς εξόδου 5W ενώ τα CTCSS, DTMF, DCS και 5-tones είναι στάνταρ, μαζί με μια ποικιλία ήχων (tone bursts) για πρόσβαση σε repeater ή επιλεκτική κλήση

Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την άμεση εισαγωγή συχνότητας(VFO), αλφαριθμητικα
κανάλια και 200 ​​κανάλια μνήμης που μπορουν να λειτουργησουν με δικιές τους ρυθμίσεις
Η μπαταρία Li-Ion και ο φορτιστής βάσης είναι στάνταρ, προσθέτοντας ευκολία. 

Το DJ-500 είναι ένας από τους πιο προηγμένους πομποδέκτες στον κόσμο στην εντολή σας, σε προσιτή τιμή ALINCO!
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ALINCO, MADE IN JAPAN.
DUAL BAND VHF / UHF, 5 WATT ΙΣΧΥΣ.
SEMI DUBLEX DUAL WATCH

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δελτίο τύπου / Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού" στη Γερμανία

ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ» ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Με την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού

Το φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» με την υποστήριξη του συλλόγου " Προώθηση Κύκλου Φιλίας – Ελληνικό (Förder - und Freundeskreis Elliniko) ταξιδεύει στη Γερμανία με οδηγό τον «Ποδηλάτη του Κόσμου».
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γρηγόρης Βερροιώτης ( Ποδηλάτης του Κόσμου ) θα περιηγηθεί στη Γερμανία από 25 Σεπτεμβρίου μέχρι 5 Νοεμβρίου 2014. Οι βασικοί σταθμοί της διαδρομής του : Αμβούργο, Ντύσσελντορφ, Φρανκφούρτη, Στουντγκάρδη, Μόναχο και Βερολίνο.
Ο Ποδηλάτης με το φορητό του ραδιοφωνικό στούντιο θα καταγράψει τα νέα δεδομένα της ομογένειας, συνομιλώντας με τις Ελληνικές και φιλελληνικές κοινότητες, σε μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τη φιλία και την αλληλεγγύη και την κοινωνική επιχειρηματικότητα μεταξύ των δύο λαών.
Παράλληλα θα διερευνήσει τις δυνατότητες συνεργασίας σε δράσεις πολιτισμού, διμερούς συνεργασίας και επιχειρηματικής καινοτομίας με κοινωνικό χαρακτήρα.
Καλούμε όλη την ομογένεια και τους φιλέλληνες στη Γερμανία, να συμμετέχουν ενεργά σε κάθε πόλη, προτείνοντας το χώρο που θα γίνει το φεστιβάλ, πρόσθετες εκδηλώσεις, δράσεις, και δημιουργικές ιδέες.
Περισσότερες πληροφορίες http://www.elladapantou.info
και στο email info@elladapantou.info

Cassini: δέκα χρόνια εξερεύνησης του Κρόνου

Cassini: δέκα χρόνια εξερεύνησης του Κρόνου
30 Ιουνίου 2004, το Cassini εισέρχεται σε τροχιά γύρω από τον Κρόνο μετά από ένα ταξίδι επτά χρόνων. Εκτοξεύτηκε στις 15 Οκτωβρίου 1997 και χρησιμοποίησε την βαρυτική ώθηση της Γης, της Αφροδίτης και του Δία για να φτάσει στον προορισμό του.
Στις 25 Δεκεμβρίου, η βολίδα Huygens αποχωρίστηκε από το κυρίως σώμα του σκάφους και προσεδαφίστηκε στον δορυφόρο του Κρόνου, Τιτάνα, στις 14 Ιανουαρίου 2005, στέλνοντας πίσω δεδομένα και εικόνες.
Δέκα χρόνια μετά, το Cassini έχει μεταδώσει πίσω στη Γη εκατοντάδες γιγαμπάιτ επιστημονικών δεδομένων, επιτρέποντας τη δημοσίευση περισσότερων από 3.000 επιστημονικών εργασιών.
Διαβάστε την συνέχεια:
Οι δέκα μεγαλύτερες ανακαλύψεις του Cassini
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
www.ofa.gr

Νέος τίτλος: ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ, του Philip Kerr

Σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφόρησε το βιβλίο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ του Philip Kerr, συγγραφέα των μπεστ σέλερ Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ και ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΡΑΓΑ.
«Σαγηνευτικό… Ο Κερ κάνει τα πάντα να μοιάζουν εύκολα, από τη χρήση της Ιστορίας σε μια εμπνευσμένη και σύνθετη αστυνομική πλοκή έως τις ολοζώντανες περιγραφές της βαναυσότητας του πολέμου».

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Άσωτοι έρωτες
Χρήστος Ναούμ
ISBN: 978-960-03-5701-1

Ένα επείγον τηλεφώνημα στον υπουργό Πολιτισμού Βρασίδα Μπουρμά προκαλεί μεγάλη αναστάτωση: η σύζυγός του Νάντια, γνωστή ψυχίατρος των Αθηνών, έχει απαχθεί. Ο γιος του Αιμίλιος, ένας όμορφος, αργόσχολος νέος, επιδίδεται αμέσως σε εναγώνια αναζήτηση, αλλά τον ερωτεύεται ο υπαστυνόμος που αναμειγνύεται στην έρευνα. Τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα περισσότερο έπειτα από μία καταδίωξη, έναν χωρισμό και πολλές άλλες συνωμοσίες της μοίρας.
Το «πολιτικό» τοπίο συμπληρώνουν ο συμβουλάτορας του υπουργού και διαβόητο μούτρο του παρασκηνίου, η χυμώδης Κρητικιά ιδιαιτέρα του και μια δαιμόνια δημοσιογράφος από την Αραβία. Γιατί όμως όλοι αυτοί, αντί να τον στηρίξουν, τον καταβαραθρώνουν; Τι κρύβεται πίσω από τις μίζες και τις υποσχέσεις; Ποιο το μέλλον της Νάντιας και ποιος ο ρόλος της περπατημένης τραβεστί Μπεμπέ;
Η τραγελαφική ιστορία ενός σύγχρονου εθνοπατέρα, που αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων στην εποχή της κρίσης.
 
Μέρες και νύχτες που δεν ήταν δικές μας
Ελισάβετ Παπαδοπούλου
ISBN: 978-960-03-5768-4
Η Αθηνά μεγαλώνει τη δεκαετία του ’70 σ’ ένα χωριό κοντά στο Διδυμότειχο, σε μια ιδιόρρυθμη οικογένεια, γεμάτη συναισθηματικά κενά. Μακριά ο κόσμος δονείται από μεγάλα γεγονότα, μεταβάλλεται, ζει συναρπαστικά, σε μέρες και νύχτες που δεν είναι δικές της. Καθώς νιώθει ξένη σε ό,τι την περιβάλλει, ερωτεύεται παράφορα τον «Ξένο» – έναν στρατιώτη, τον Αλέξανδρο, που υπηρετεί εκεί τη θητεία του. Χωρίζουν με την αναχώρησή του, αλλά αυτή η σχέση τούς σημαδεύει βαθιά. Θα ξαναβρεθούν αργότερα στην Αθήνα, επιτυχημένοι επαγγελματίες και οι δύο, κι επιπλέον εκείνος παντρεμένος με τη Λώρα. Γύρω τους, πλήθος νεόπλουτοι, μέλη μιας κοινωνίας που χάνει σταδιακά την αθωότητά της. Κι αυτοί οι δύο, που ζούνε χωριστά, μοιάζουν ακόμα στοιχειωμένοι από το παλιό πάθος, αλλά κι από όσα ονειρεύτηκαν για μια χώρα που αλλάζει δραματικά και πια δεν τους ταιριάζει.
Μια μεγάλη ιστορία αγάπης, που κινείται ανάμεσα στον σκληρό ρεαλισμό και στη φαντασία, με φόντο την Ελλάδα της ψεύτικης ευημερίας αλλά και την έρημο της ακριτικής επαρχίας. Ένα μυθιστόρημα για τον τραυματικό μικρόκοσμο της οικογένειας, που η συγγραφέας προστατεύει με συμπόνια, ανιχνεύοντας τα μονοπάτια που οδηγούν στην εξιλέωση.

Τελευταία διορία
Άννα Μιχαλιτσιάνου
ISBN: 978-960-03-5756-1
Τιμή: 17,04 €
Στη δεκαετία του ’70, η Ειρήνη εγκαταλείπει την οικογένειά της με τη βοήθεια του γαιοκτήμονα του χωριού. Γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες, με το μυαλό να ταξιδεύει διαρκώς «στη γραμμή του ορίζοντα», πιάνει δουλειά στον μεγαλύτερο όμιλο της χώρας. Γίνεται κορυφαίο στέλεχος, ερωτεύεται τον πρόεδρο, χωρίς ανταπόκριση, και μετά από είκοσι χρόνια αναμονής οδηγείται σε συμβατικό γάμο με έναν άλλο επιχειρηματία. Τα καταιγιστικά γεγονότα όμως μιας ημέρας αλλάζουν τη ζωή της ριζικά. Κατηγορείται για την αυτοκτονία ενός οικονομικού μετανάστη.
Είναι ένοχη ή αθώα; Τι στάση θα κρατήσουν οι φίλοι, οι συνάδελφοι, ο αυριανός σύζυγος και ο θετός της πατέρας; Ποια θα είναι η ετυμηγορία και πώς η ίδια θα τη δεχτεί;
Η Τελευταία διορία –με σαρκασμό, υποδόριο χιούμορ και σασπένς κοινωνικού θρίλερ– αναδεικνύει ήρωες που είναι ταυτόχρονα ανήθικοι και ηθικολόγοι, αδίστακτοι και τρομοκρατημένοι, επαναστάτες και βολεμένοι. Θύτες και θύματα μιας εποχής που αναζήτησε την ευτυχία στο εφήμερο, την ελευθερία στο παράνομο, αδιαφόρησε για το χτες και εκτίμησε το ψέμα ως αλήθεια. 

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φάκελος Σνόουντεν
Λουκ Χάρντινγκ
Μετάφραση: Αντώνης Καλοκύρης
ISBN: 978-960-03-5763-9

Όλα ξεκίνησαν με ένα ανυπόγραφο e-mail: «Είμαι ανώτερο στέλεχος της κοινότητας των μυστικών υπηρεσιών».
Ακολούθησε η πιο εντυπωσιακή διαρροή απόρρητων πληροφοριών στα χρονικά, έργο ενός ασυνήθιστου ανθρώπου. Οι συνέπειες συντάραξαν τους ηγέτες σε παγκόσμιο επίπεδο, από τον Ομπάμα και τον Κάμερον ως τους προέδρους της Βραζιλίας, της Γαλλίας και της Ινδονησίας και την καγκελάριο της Γερμανίας. Ο Έντουαρντ Σνόουντεν, ένας νεαρός άσος της πληροφορικής που εργαζόταν στην Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας της Αμερικής, αποκάλυψε με ποιον τρόπο ο ισχυρός αυτός οργανισμός χρησιμοποιεί τις νέες τεχνολογίες για να κατασκοπεύει ολόκληρο τον πλανήτη. Οι κατάσκοποι το χαρακτηρίζουν ως «κυριαρχία στο διαδίκτυο». Άλλοι το χαρακτηρίζουν ως τον θάνατο της ιδιωτικότητάς μας.
Πρόκειται για την πραγματική ιστορία των ενεργειών του Σνόουντεν και των δημοσιογράφων που δέχτηκαν πιέσεις από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Βρετανίας προκειμένου να θάψουν αυτή την εκπληκτική αποκλειστικότητα.
Η ιστορία του Σνόουντεν θυμίζει θρίλερ που εξελίσσεται σε παγκόσμιο επίπεδο, αρχίζοντας από τη μέρα που εγκατέλειψε την εντυπωσιακή φίλη του στη Χαβάη κουβαλώντας τέσσερις φορητούς υπολογιστές γεμάτους μυστικά, ως τις βδομάδες της διαρροής πληροφοριών στο Χονγκ Κονγκ και του αγώνα του για τη χορήγηση πολιτικού ασύλου. Έχοντας πλέον παγιδευτεί στη Μόσχα, ένα μοναδικό θύμα, βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες περί κατασκοπείας στις ΗΠΑ, καθώς και με ένα αβέβαιο μέλλον στην εξορία.
Τι οδήγησε τον Σνόουντεν να θυσιαστεί; Ο βραβευμένος δημοσιογράφος της Guardian Λουκ Χάρντινγκ απαντά στο ερώτημα που οφείλει να προβληματίσει κάθε πολίτη της διαδικτυακής εποχής.
«Διαβάζεται σαν μυθιστόρημα του Λε Καρέ σε συνδυασμό με κάτι από Κάφκα… Η αφήγηση εξελίσσεται με γρήγορο, σχεδόν μυθιστορηματικό ρυθμό… Το βιβλίο προσφέρει στους αναγνώστες μια περιεκτική εικόνα των συνταρακτικών γεγονότων της περασμένης χρονιάς… Τους βοηθάει να συνειδητοποιήσουν τα σοβαρά ζητήματα που προκύπτουν».

―Michiko Kakutani, The New York Times
«Η υπόθεση Σνόουντεν είναι από τις πιο συναρπαστικές στην ιστορία της αμερικανικής κατασκοπείας… Ο Φάκελος Σνόουντεν του Λουκ Χάρντινγκ, δημοσιογράφου της Guardian, της εφημερίδας που αποκάλυψε την ιστορία του Σνόουντεν, αποτελεί το πρώτο βιβλίο που συγκεντρώνει τα διαδοχικά γεγονότα σε έναν τόμο. Το βιβλίο παρουσιάζει τη δραματική εξέλιξη των χειρισμών του Σνόουντεν με συχνά κινηματογραφικές λεπτομέρειες… Ο Χάρντινγκ δημιούργησε ένα γραμμένο με σαφήνεια και σαγήνη αφήγημα, για τις διαρροές του Σνόουντεν και τις συνέπειές τους».
―The Washington Post
«Αφηγείται την απίστευτη ιστορία για το πώς ο Σνόουντεν εξοργίζεται με τις καταχρήσεις που διατείνεται ότι διαπίστωσε μέσα στο σύστημα και πώς αποφασίζει να προχωρήσει σε μια απίστευτη ηλεκτρονική ληστεία υποκλέπτοντας τα πιο ευαίσθητα αρχεία της NSA και των συνεργατών της, για να τα παραδώσει στους δημοσιογράφους που έπεισε να τον συναντήσουν στο Χονγκ Κονγκ. Ο Χάρντινγκ συλλαμβάνει εξαιρετικά τη στιγμή που η Guardian προχωρά στο πρώτο δημοσίευμα για την ιστορία του Σνόουντεν, ένα έντονο, γεμάτο αδρεναλίνη μίγμα υψηλού επιπέδου δημοσιογραφικού ζήλου και υπερδιέγερσης εξαιτίας της δημοσίευσης ευαίσθητων πληροφοριών».

―Financial Times

Χαβάη: Πως είναι άραγε η ζωή στα νησιά του παραδείσου;


Κορίτσια στον ήλιο, αγόρια σε σανίδες του σέρφ, τροπικά δάση και λάβες που ρέεουν μέχρι τον ωκεανό.

Το Απόλυτο Media Center!


Νυν και αεί (Νίκος Δημητράτος)

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΡΙΤΗ 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 30-06-14/21 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1010 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ 1019 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
4 Η 5. ΗΡΕΜΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΑΝΤΙΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 3 Η 4
ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ
3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 36.30 ΒΟΡΕΙΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ
Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5.
ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4. ΗΡΕΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4
ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 4. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ
ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΤΙΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΡΤΗ 01-07-2014/0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 01-07-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ- ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 35 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 36 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 02-07-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΙΣ
ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΟΜΒΡΩΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

Florida BlueBay Ημιδιατροφή+Μassage+Παιδί|-50%

Ekdromi.gr

Florida Blue Bay Resort & Spa - Ψαθόπυργος

149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) στον Ψαθόπυργο της Πάτρας σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και παρέχεται 1 Massage διάρκειας 20 λεπτών, καθώς και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες!!! Με την αγορά 3 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€149 από €298 Κέρδος €149 Έκπτωση 50%
Florida Blue Bay Resort & Spa - Ψαθόπυργος
Ψαθόπυργος


Περισσότερες Προσφορές

€199 από €398 -50%
Surfing Beach Village - Πάρος
Πάρος
199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Πάρο, σε Bungalow με Πρωινό στο Surfing Beach Village! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη, Δωρεάν Μεταφορά από και προς το λιμάνι και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€295 από €590 -50%
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
Καμένα Βούρλα
295€ από 590€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στα Καμένα Βούρλα! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας και Παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες πολυτέλειας! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Ημιδιατροφή! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€99 από €279 -65%
Rigas Hotel - Σκόπελος
Σκόπελος
99€ από 279€ ( Έκπτωση 65%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στη Σκόπελο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) στο Rigas Hotel του Oμίλου Spyrou Hotels & Companies σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρονται 2 Welcome drinks στο χώρο της πισίνας και 2 Antistress Head Massage στο 5 αστέρων Skopelos Holiday Hotel and Spa! Παρέχονται ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία της Πανόρμου, μεταφορά από και προς το λιμάνι και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες και να μαγευτείτε από την απέραντη ομορφιά του νησιού! Mε την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά για διαμονή από 28/06 έως και 10/07 δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Ημιδιατροφή!!! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά για διαμονή από 08/09 έως 30/09 δίδονται Δωρεάν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς τη Σκόπελο και 15% έκπτωση στα εισητήρια της επιστροφή σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€99 από €198 -50%
Anilio Plaza Apartments & Studios - Ζαχάρω Ηλείας
Ζαχάρω Ηλείας
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στη Ζαχάρω Ηλείας, σε δίκλινο Studio στο Anilio Plaza Apartments & Studios! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Πολυχώρου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€135 από €270 -50%
Montaniola Hotel - Κέρκυρα
Κέρκυρα
135€ από 270€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Κέρκυρα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο Montaniola Hotel μόλις 400 μέτρα από το Αχίλλειον και θέα το Ιόνιο πέλαγος, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€264 από €528 -50%
4* Portaria Hotel & Spa - Πορταριά
Πορταριά
264€ από 528€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στην Πορταριά Πηλίου σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης στην μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€119 από €238 -50%
Οικολογικός Ξενώνας «Philothea» - Δροσοπηγή Μάνης
Μάνη
119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 Άτομα στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea», στη Δροσοπηγή Μάνης, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi και απέραντη Θέα στη θάλασσα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες απόλυτης ηρεμίας με θέα το απέραντο γαλάζιο και μόλις 8 λεπτά από την Παραλία του Σκουταρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€349 από €700 -50%
Porto Tango Hotel - Τήνος
Τήνος
349€ από 700€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Τήνο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στο Porto Tango Hotel! Για 2 Παιδιά έως 2 ετών η διαμονή είναι Δωρεάν! Παρέχεται Δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση, καθώς και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 6 ημέρες τις ομορφιές του Κυκλαδίτικου νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€219 από €438 -50%
Kassandra Mare Hotel & Spa - Χαλκιδική
Χαλκιδική
219€ από 438€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Χαλκιδική, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο στο Kassandra Mare Hotel & Spa επανω στο κύμα! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Aπολαύσετε 4 ημέρες την φυσική ομορφιά της Χαλκιδικής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€570 από €1.140 -50%
4* Karma Porto Paros Hotel - Πάρος
Πάρος
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Karma Porto Paros Hotel KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών στην Πάρο σε δίκλινο δωμάτιο, με 570€ από 1140€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Αναψυκτικά, Αφεψήματα, House wine, Mπύρα, Παγωτό και Snacks! Καθημερινά ελεύθερη είσοδος στο AQUA PARK με Νεροτσουλήθρες και παιδική απασχόληση σε Mini Club από εξειδικευμένους Έλληνες παιδαγωγούς με πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχονται ξαπλώστρες με τραπεζάκι και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία, καθημερινά μαθήματα γυμναστικής pilates, yoga, aqua aerobic καθώς και παιχνίδια στην άμμο για όλες τις ηλικίες από έμπειρο γυμναστή! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€99 από €198 -50%
5* Domotel Les Lazaristes Luxury Art Hotel - Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στη Θεσσαλονίκη, στο 5 αστέρων Domotel Les Lazaristes Luxury Art Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ & Βραδινό), σε Superior δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται μια Πιατέλα Γλυκών στο δωμάτιο και εμφιαλωμένο νερό για καλωσόρισμα και παρέχεται Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Early chek in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€299 από €598 -50%
4* Europa Beach Hotel - Γαλαξείδι
Γαλαξείδι
299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Γαλαξείδι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) στο 4 αστέρων Europa Beach Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της πισίνας καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 5 ημέρες σε ένα τόπο που η αρχοντική ομορφιά σας ταξιδεύει! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€199 από €400 -50%
Strada Marina Hotel - Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
199€ από 400€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στη Ζάκυνθο για όλο το Καλοκαίρι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό Set Menu), σε δίκλινο δωμάτιο στο Strada Marina Hotel! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο καταπράσινο νησί του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

€259 από €518 -50%
Ionian Beach Hotel - Λακόπετρα Αχαΐας
Λακόπετρα
ALL INCLUSIVE στην Λακόπετρα Αχαΐας, στο Ionian Beach Hotel επάνω στο κύμα KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε Bungalow, με 259€ από 518€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Μπύρα και Κρασί κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και σε Ποτά από το Pool Bar του Ξενοδοχείου!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

footer