Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΑΣ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΑΣ

ΑΓΙΕΣ μέρες που έρχονται, είπα να μη γράψω για λίγο για τα γνωστά θέματα που αφορούν Αναπήρους, αλλά δυστυχώς, κάτι τέτοιο στη χώρα μας, δεν είναι δυνατόν. Το φώναζα, και θα το φωνάζω, πως οι «κυβερνήσεις» μας, αποτελούνται από ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ, ΑΠΟ….. και δυστυχώς συνελληνες, συνέχεια βγαίνουν όλο και «νέα» περιστατικά που με επιβεβαιώνουν…
ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. Ας βγει όποιο κομματόσκυλο θέλει να πει πως τα πράγματα δεν είναι έτσι, να υπερασπιστεί τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, που παίζουν τα βρώμικα παιχνίδια τους στις πλάτες μας, που ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ από τον ανθρώπινο πόνο, την ανθρώπινη αρρώστια.
Τη δευτέρα δημοσιεύθηκε αυτή η είδηση, βέβαια, τα ΜΜΕ την έκαναν γαργάρα όπως πάντα.
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.
«“ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ, το κάνω για τη Μαρία μου”! ΤΡΑΓΙΚΕΣ στιγμές για πατέρα στην Πάτρα – Κάνει απεργία πείνας στη Φάτνη για την παραπληγική του κόρη…
Απειλεί να πάρει την παραπληγική κόρη του αγκαλιά… και να προχωρήσει σε απεργία πείνας μέσα στη φάτνη, στην πλατεία Γεωργίου.
Ο λόγος για τον κ. Πουλκουρτζή, τον πατέρα της 30χρονης Μαρίας που κατά καιρούς απασχολεί την κοινή γνώμη με δράμα που καθημερινά αντιμετωπίζει.
Πιο αναλυτικά, η Μαρία έχει 100% αναπηρία, ενώ για κρατηθεί στη ζωή πρέπει να παίρνει κάθε μήνα 1300 χάπια!
Δυστυχώς όμως η αναλγησία του κράτους και του Εθνικού Συστήματος Υγείας διαφαίνεται σε όλο της το μεγαλείο περίτρανα, αφού δεν διαθέτει στη Μαρία όλα τα φάρμακα που απαιτούνται, πολλώ δεν μάλλον εγκαίρως.
«Δεν μπορεί να μου φέρει το κράτος τα φάρμακα, αφού ο ΕΟΠΥΥ μου απέρριψε την αίτηση, γιατί δεν αφήνουν τον φαρμακοποιό μου να τα εισάγει;» διερωτάται με δάκρυα στα μάτια ο κ. Πουλκουρτζής, ο οποίος μίλησε στοPatrasTimes.gr.
«Έχουμε μεγάλη έλλειψη σε φάρμακα και αναλώσιμα, που αν η Μαρία δεν τα πάρει θα πεθάνει από ασφυξία. Δεν μας τα δίνουν εγκαίρως.
Αυτή τη στιγμή της δίνω φάρμακα που έχουν δώσει συγγενείς θανόντων από όλη τη χώρα», δηλώνει με τετράμενη φωνή ο τραγικός πατέρας.
«Με κοροϊδεύουν όλοι οι πολιτικοί. Και το Υπουργείο. Θα κάνω απεργία πείνας για τη Μαρία μου, δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτή την κατάσταση», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Πουλκουρτζής.»
ΠΗΓΗ: patrastimes.gr
Για την περίπτωση της Μαρίας και την ΑΠΟΓΝΩΣΗ του πατέρα της έγραψα και πιο παλιά, όπως και για την ΦΟΝΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ των όποιων «κυβερνήσεων» των όποιων «νομοθετών» των όποιων ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΩΝ.
Το έγραψα ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ φορές, πως στην Ελλάδα είσαι ανάπηρος, έχεις κάποια χρόνια πάθηση; ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, για να μη ζημιώνεις το «κράτος πρόνοιας» με την παρουσία σου.
Και αν νομίζετε Συνέλληνες πως η περίπτωση του κυρίου Πουλκουρτζή είναι η μοναδική στη χώρα μας, κάνετε λάθος.. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, για να μην πω ΧΙΛΙΑΔΕΣ περιπτώσεις περισσότερο η λιγότερο σοβαρές είναι αυτές που δεν έχουν δει το φως της «δημοσιότητας» , που έχουν ΘΑΦΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ…..  Αδέλφια, είναι το λιγότερο ΤΡΑΓΙΚΟ αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας. Δε ξερώ, και δε με ενδιαφέρει δηλαδή, ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ. Αδέλφια, πάρετε το χαμπάρι, μας ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ, ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ…. Η αναπηρία σε αυτή τη χώρα, είναι ΚΑΤΑΡΑ, οι ανάπηροι πρέπει να εξοντωθούν, να μην υπάρχουν, γιατί είναι πολλά τα λεφτά, και ακόμα περισσότερα τα ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΤΟΜΑΡΙΑ που περιμένουν να θησαυρίσουν, κάνοντας «πειράματα» και βάζοντας «τρικλοποδιές» στα άτομα με αναπηρία και τους οικείους τους.

Βασίλης Τσούγκαρης

Standard Horizon GX1200E

Standard Horizon GX1200E
Το GX1200E είναι ένα νέο προσιτό VHF marine class D .Σχεδιασμένο σε χυτό σασί, προσφέρει αξιοπιστία και απρόσκοπτη λειτουργία για πολλά χρόνια στις δύσκολες συνθήκες του θαλάσσιου περιβάλλοντος.
Διαθέτει μεγάλη και ευανάγνωστη οθόνη LCD που εμφανίζει τα στοιχεία LAT / LON, την ημερομηνία, την ώρα και το όνομα του καναλιού όταν το συνδέσετε με ένα δέκτη GPS.
Σάρωση κατά προτεραιότητα και λειτουργία Dual Watch, για να κάνετε ταυτόχρονα ακρόση στο κανάλι λειτουργίας και στο κανάλι 16.
Επίσης έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε εύκολα το όνομα του καναλιού για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και την καλύτερη αναγνώριση του.
Ψηφιακή Επιλεκτική Κλήση κινδύνου(DSC), προς όλα τα πλοία, ατομικά, αίτηση θέση και αναφοράς θέσης.
Το GX1200E είναι διαθέσιμο τόσο σε μαύρο χρώμα για να το ταιριάξετε με το σκάφος σας.
Υπάρχει επίσης σαν αξεσουάρ ένα εξωτερικό ηχείο MLS300 στο χρώμα που σας ταιριάζει.

VHF MARINE POLMAR NAVY-08 PORTABLE - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON


VHF MARINE POLMAR NAVY-08 PORTABLE

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΦΟΡΗΤΟΣ VHF marine πομποδέκτης
Σχεδιασμένος για να είναι ένας αξιόπιστος πομποδέκτης VHF, το NAVY-08 προσφέρει υψηλές επιδόσεις, με ενσωματωμένο μικροεπεξεργαστή ελέγχου που παρέχει ρύθμιση σε θαλάσσιες ζώνες VHF καθώς και dual-watch λειτουργίες και  κανάλια μνήμης.
Κανάλι 16 Switch
Παρέχει γρήγορη πρόσβαση στο κανάλι 16, το θαλάσσιο κανάλι που χρησιμοποιείται συχνά.
PLL (Phase Lock Loop)
Παρέχει ακριβή και σταθερή επιλογή καναλιού.
ρύθμιση αποκοπής
Βοήθεια εξάλειψη του θορύβου μεταξύ των μεταδόσεων.
Κλείδωμα
Σας επιτρέπει να κλειδώσετε το πληκτρολόγιο προκειμένου να αποφευχθούν οι έλεγχοι από λάθος πάτημα.
Υψηλή / Χαμηλή Επιλογή ενέργειας
Σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε ενέργεια επιλέγοντας την κατάλληλη ισχύ εκπομπής για μεγάλες ή μικρές αποστάσεις.
Ένδειξη στάθμης μπαταρίας
Δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας.
Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό
Σας επιτρέπει να λειτουργήσετε τον πομποδέκτη σε σκοτεινό περιβάλλον.
Κανάλια μνήμης
Σας επιτρέπει να αποθηκεύουν τα κανάλια όπως τα κανάλια μνήμης.
Διπλή / Tri-ρολόι
Σας επιτρέπει να επιλέξετε να DW / κανονική λειτουργία ή TRI / κανονική λειτουργία.
Παραδίδεται με: • handstrip κλιπ ζώνης • εγχειρίδιο χρήσης
TECHNICAL DATA
Frequency rangeX 156.025 -157.425 MHz - RX 156.300-162.000 MHz
RF Power
0.8 or 5W (selectable)
Audio distortion
5%
Antenna Impedence
50 Ohm
Sensivity at 12dB SINAD0.25μV
S/N Ratio (20dB)0.8μV
Squelch sensivityTreshold: -8dBμV (EMF)
Audio output power200mW con 10% THD
Power supply
“AA” 4 x batteries
Operating temperature
-15°C to +55°C
Dimension (H x L x D)
123 mm x 60 mm x 37 mm
Weight
190g (without batteries)

Πρίγκηπας και φτωχόςβασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μαρκ Τουέιν

Πρίγκηπας και φτωχόςβασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μαρκ Τουέιν
Συγγραφέας:Κέλλυ Σταμουλάκη
Εικονογράφος:Νέστορας Ξουρής
Μουσική:Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Τραγουδούν:
Μελίνα Κανά, Κωνσταντίνα, Τάσο Χαλκιά, Μαυρίκιο Μαυρικίου, Ορέστη Τρίκα, Δημήτρη Σταματελόπουλο, Νίκη Γρανά, Λευτέρη Τσάτση, Παύλο Εμμανουηλίδη, Πάνο Τοψίδη, Ελένη Καρβέλη, Αγγελική Παρδαλίδου, Νίκο Παρασκευόπουλο, Δάφνη Καφετζή, Έλενα Παπαδημητρίου, Γιώρ
Ημερομηνία έκδοσης:19 Οκτωβρίου 2015
Σχήμα:21Χ29
Σελίδες:40
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-567-095-5
Ετικέτες
Ανατροπή στερεοτύπων,ΑξίεςΒία και επιθετικότητα,ΔιαφορετικότηταΙσότητα
Δύο παιδιά που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό αποφασίζουν να ζήσουν το ένα τη ζωή του άλλου. Το ένα αγόρι είναι ο πρίγκιπας Εδουάρδος και το άλλο ο Τομ, ένας φτωχός ζητιάνος. Παιχνίδια της ζωής συνωμοτούν και τότε θα ξεκινήσει μια σειρά από απίστευτα μπερδέματα και συναρπαστικές περιπέτειες, γεμάτες αγωνία και καυστικό χιούμορ, που θα μας οδηγήσουν στην αναζήτηση της δικαιοσύνης.
Πόσο εύκολο είναι να είσαι πρίγκιπας; Και πόσο εύκολο φτωχός; Πώς είναι να ζεις χωρίς χαρά; Πώς είναι να ζεις χωρίς λεφτά; Κι αν αλλάζανε οι ρόλοι; Μια χαρά θα ήταν όλοι;
Το βιβλίο περιέχει CD
με αφήγηση, θεατρικούς διαλόγους και τραγούδια με τους:
Μελίνα Κανά, Κωνσταντίνα, Τάσο Χαλκιά,
Μαυρίκιο Μαυρικίου, Ορέστη Τρίκα, Δημήτρη Σταματελόπουλο,
Νίκη Γρανά, Λευτέρη Τσάτση, Παύλο Εμμανουηλίδη, Πάνο Τοψίδη,
Ελένη Καρβέλη, Αγγελική Παρδαλίδου, Νίκο Παρασκευόπουλο,
Δάφνη Καφετζή, Έλενα Παπαδημητρίου, Γιώργο Σαμαρά.
Αφηγείται η Κέλλυ Σταμουλάκη.

Αποκλειστική συνέντευξη του Κ. Αλεξανδρίδη για τους Μωμό' ερους και τους Μωμόγερους! (Video)

Συναντήσαμε τον Κώστα Αλεξανδρίδη, Πρόεδρο του Ελληνικού Σωματείου Διάσωσης & Διάδοσης της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς "Οι Μωμόγεροι" στους φιλόξενους χώρους του συλλόγου στην Καλλιθέα.
Αφού τελείωσε η ενδιαφέρουσα περιήγηση μας στο πλούσιο βεστιάριο του, με εκατοντάδες παραδοσιακές φορεσιές από όλα τα μέρη της Ελλάδας, ήρθε η ώρα για τη συνέντευξη που είχαμε προγραμματίσει.
Μας μίλησε για τα 30 χρόνια δράσης του σωματείου (το σωματείο ιδρύθηκε το 1985), με την πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα σε Ελλάδα και Εξωτερικό του Σωματείου όλα αυτά τα 30 χρόνια αλλά και για το δρώμενο των Μωμό΄ερων, ιστορικά και λαογραφικά στοιχεία, τα εξαρτήματα της ενδυμασίας, αλλά και την αναβίωση στη Λιβερά Τραπεζούντας μετά από 87 χρόνια...
Αναλυτικά όλη η συνέντευξη σε ένα βίντεο, εδώ...
Με σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση...

Μωμο΄έρια στους δρόμους της Καλλιθέας (Φωτογραφίες - Video)

Μωμο΄έρια στους δρόμους της Καλλιθέας (Φωτογραφίες - Video)


Στα πλαίσια του εορτασμού των τριάντα ετών από την ίδρυσή του, το Ελληνικό Σωματείο Διάσωσης και Διάδοσης της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς «Οι Μωμόγεροι» παρουσίασε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 το δρώμενο των Μωμό΄ερων στους δρόμους της Καλλιθέας, σε συνεργασία με το Δήμο Καλλιθέας.
Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και Video, εδώ...
    

Ανδρικά Ρολόγια Casio

G-SHOCK Anadigi Adventure Black
Collection Digital Black Rubber Strap
Standard Chrono Stainless Steel Bracelet
Edifice Solar Chronograph Black
G-Shock Gravitymaster Ultimate Adventure
G-Shock Stainless Steel Bracelet

Διεθνείς διαγωνισμοί Ελαιολάδου: 8o Αριστείον 2016 στο Λονδίνο


Διεθνείς διαγωνισμοί Ελαιολάδου: 8o Αριστείον 2016 στο Λονδίνο
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΣΑΣ
Μια από τις μελέτες, η οποία διενεργήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης, επιβεβαίωσε τα οφέλη στην υγεία μας από την κορωνίδα της μεσογειακής διατροφής, το ελαιόλαδο. Στο πλαίσιο της έρευνας, οι επιστήμονες πρόσθεσαν περίπου 4 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο στην καθημερινή διατροφή υγιών ενηλίκων, ποσότητα όμοια με αυτήν που χρησιμοποιούμε σε μια σαλάτα ή με αυτήν που «μαζεύουμε» με το ψωμί μας κατά τη διάρκεια ενός γεύματος. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, πολλά σημάδια που μαρτυρούν καρδιακή προσβολή, βελτιώθηκαν μέσα σε διάστημα 6 εβδομάδων. Η Μεσογειακή διατροφή έχει εξέχουσα θέση στην ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
Διεθνείς διαγωνισμοί ελαιολάδου:
“8ο Αριστείον 2016”.
ILEC Conference Centre - Ibis London Earls Court

Πληροφορίες εδώ: http://www.aristionawards.co.uk/el/formes-simmetochis/
Δηλώστε την συμμετοχή σας
A. Διαγωνισμός ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ελαιολάδου 2016. Κατεβάστε από εδώ την αίτηση συμμετοχής:
http://www.aristionawards.co.uk/wp-content/uploads/2015/04/aitisi-diagwnismou-poiothtas.pdf
Συμπληρώστε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και στείλτε την πίσω συμπληρωμένη-μαζί με το καταθετήριο της τράπεζας- στο email:info@eleotexnia.gr
- Κόστος συμμετοχής 150 ευρώ + ΦΠΑ
- 4 τεμ φιάλες 500ml ή 750ml
- Χημική ανάλυση προϊόντος
B. Διαγωνισμός ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ελαιολάδου 2016. Κατεβάστε από εδώ την αίτηση συμμετοχής:
http://www.aristionawards.co.uk/wp-content/uploads/2015/04/aithsh-diagwnismou-syskevasias.pdf
Συμπληρώστε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και στείλτε την πίσω συμπληρωμένη-μαζί με το καταθετήριο της τράπεζας- στο email:info@eleotexnia.gr
- Κόστος συμμετοχής 150 ευρώ + ΦΠΑ
- 4 τεμ φιάλες 500ml ή 750ml
- 3 τεμ ετικέτες ή εκτύπωση ετικέτας σε υψηλή ανάλυση.
ΚΑΤΑΘΕΣΗ στον λογαριασμό.

Χριστούγεννα σε βίλλες στο Ναύπλιο από 79


Μοναδική Προσφορά στο μαγευτικό Ναύπλιο!!!
Αυτόνομες αμφιθεατρικές βίλλες από 79 ευρώ η βραδιά !!
Το KARAYIANNIS VILLAS είναι ένα συγκρότημα αυτόνομων κατοικιών με ιδιωτική πισίνα η κάθε μία, μόλις 7,5 χλμ από την ιστορική πόλη του Ναυπλίου. Η αμφιθεατρική χωροθέτηση των κατοικιών δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαύσει την απέραντη θέα που απλώνεται από το κάστρο της Λάρισσας στο Άργος, το Παλαμήδι του Ναυπλίου εως και το βράχο της Ασίνης τόσο από τον υπαίθριο χώρο που βρίσκεται η κάθε πισίνα όσο και από το ζεστό καθιστικό με το τζάκι σε κάθε μία από αυτές
Ο σχεδιασμός των κατοικιών έγινε με κυρίαρχο στόχο την ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής αρχιτεκτονικής και της εναρμόνισης των κτισμάτων με το ελληνικό τοπίο. Ζεστά χρώματα, λιτές γραμμές και κυρίαρχα υλικά όπως το ξύλο και η πέτρα συνδυάζονται ώστε να προσφέρουν στον καθένα μία αίσθηση άνεσης, χαλάρωσης και ξεκούρασης.
Όλες οι βίλλες διαθέτουν:
Τζάκι με ξύλα τα οποία σας παρέχονται δωρεάν
Εξωτερική Barbeque
Ιδιωτική πισίνα με πλακόστρωτη αυλή
Ιδιωτικό χώρο parking
Free Wi-Fi internet

Είναι αυτοεξυπηρετούμενες και πλήρως εξοπλισμένες με
κουζίνα, φούρνο και μπάρμπεκιου, ψυγείο, τηλεόραση, ζεστό νερό και aircondition.

Για την περίοδο των Χριστουγέννων της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων  ισχύουν τα παρακάτω για 4 ημέρες, 3 διανυκτερεύσεις
Villa 2-3 ατόμων 40 τ.μ.   79 ευρώ τη βραδιά!!!
Villa 4-5 ατόμων 60 τ.μ.   109 ευρώ τη βραδιά!!!
Villa 6-7 ατόμων 80 τ.μ.   139 ευρώ τη βραδιά!!!
Karayiannis Villas
http://www.karayiannis-villas.gr/ 
Νέο Ροϊνό Ναυπλίου T.K 21100 Ελλάδα
Τηλέφωνο +30 2752 091482  FAX: +30 2752 091607
Κινητό +30 694 6207023 , +30 694 6109904
Email info@karayiannis-villas.gr

10 ελληνικά παραμυθένια χριστουγεννιάτικα χωριά.

ArtTravel

1

10 ελληνικά χριστουγεννιάτικα χωριά.

Είναι χωριά που όμοιά τους δεν υπάρχουν... "Ξεφυτρώνουν" στις αρχές Δεκεμβρίου σε όλη την Ελλάδα, έχουν διάρκεια ζωής έως και τριάντα ημέρες και τα ονόματα τους παραπέμπουν σε φανταστικούς κόσμους..
2

Nαύπλιο

H πόλη που γνωρίζει όσο καμία άλλη την τέχνη της αποπλάνησης, είναι και πάλι εδώ για να ρίξει λίγες σταγόνες αριστοκρατικής αύρας στο χριστουγεννιάτικο παραμύθι.
3

Φλωρεντία

Χριστούγεννα με τους συγγενείς σου, Πάσχα με όποιον θες”, λένε οι Ιταλοί. Ειδικά για τους Φλωρεντίνους θα ήταν αδιανόητο να περάσουν τις γιορτές μακριά από την οικογένειά τους..
4
Πόσο κοστίζει ένα γεύμα στα ακριβότερα εστιατόρια του κόσμου;
EDITOR'S PICK

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε
3ήμερο στην Πορταριά.

Ισλανδία: Το ωραιότερο βίντεο που είδατε ποτέ.

Όλα όσα αγαπήσατε την εβδομάδα που μας πέρασε.

ArtTravel

1

Οι 14 πιο όμορφες πόλεις για τα Χριστούγεννα.

Αυτές οι 14 πόλεις έχουν έναν καλό λόγο για να μας κάνουν να τις προτιμήσουμε για εναλλακτικά Χριστούγεννα, αφήνοντας το Παρίσι, την Πράγα και το Λονδίνο εκτός της λίστας μας.
2

Μόσχα

Η Μόσχα είναι λαμπερή και χωρίς τη χρυσόσκονη των Χριστουγέννων.
3

Τζουμέρκα

Στα Τζουμέρκα δε θα τα δεις σε καρτ ποστάλ ούτε σε διαφημιστικές καμπάνιες. Τα τοπία τους αποθηκεύονται μόνο στο μυαλό σου..
4
Το νέο γλυκό της Θεσσαλονίκης που φτιάχτηκε μόνο για τα φετινά Χριστούγεννα.
EDITOR'S PICK

Ποια είναι η καλύτερη χώρα για να ζεις σύμφωνα με τον ΟΗΕ;

Δείτε ένα υπέροχο βίντεο από το χριστουγεννιάτικο Λονδίνο.