Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Δελτία Θυελλωδών Ανέμων

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 173 - ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΙΟΥ 2014/1400 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 14-05-14/09 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1002 ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 995 ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 14/21 UTC. ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ
ΠΙΕΣΕΙΣ 1022 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ, ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 19.50
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 15/04 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 15/04 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8 Η 9
ΜΕΛΙΤΑ, ΜΠΟΥΤ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 14/22 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ, ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 14/20 UTC
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 14/20 UTC
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 26.00
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 14/22 UTC
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8 ΚΑΙ ΑΠΟ 14/18 UTC ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΡΑΚΙΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ
25.10
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 14/20 UTC
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΠΟ 14/18 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 15/04 UTC
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8




Δελτία Θυελλωδών Ανέμων

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 172 - ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΙΟΥ 2014/0930 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 14-05-14/03 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1002 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ
ΑΠΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 996 ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΙΣ
14/18 UTC
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ, ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ, ΜΠΟΥΤ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 14/22 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8
ΜΕΛΙΤΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 14/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 24.50,
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ, ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 14/14 UTC
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΡΑΚΙΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ
25.10
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 14/16 UTC
ΝΟΤΙΟΙ 7 Η 8

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗΣ ΥΓΕΙΑΣ


Λίγες μέρες πριν τις εκλογές, τις «κρίσιμες» (κατά την κυβερνητική άποψη) εκλογές, και ενώ καθημερινά μας φλομώνουν με τις φάτσες των υποψηφίων ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και με δηλώσεις πολιτικών, η διάλυση της υγείας, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς μόνο που ΔΕΝ το παίρνουν χαμπάρι οι περισσότεροι.
Θα το πάρουν όταν χρειαστεί να κάνουν εξετάσεις με το «ταμείο» τους σε κάποιο εξεταστικό κέντρο, και βρουν την πόρτα κλειστή.
Το «κράτος» του «κοινωνικού μερίσματος» χρωστάει και ΔΕΝ πληρώνει, δεν πληρώνει τους γιατρούς του, δεν πληρώνει τα ιδρύματα και τα εξεταστικά κέντρα με τα οποία ΗΤΑΝ συμβεβλημένο, δεν πληρώνει γενικώς, αλλά……
Μοιράζει πεντακοσάρικα, και σπεύδουν οι άνθρωποι που τα δικαιούνται να τα εισπράξουν μήπως και κλείσουν καμία τρύπα από τον οικογενειακό προϋπολογισμό.
Μόνο που η ΜΗ πληρωμή των κρατικών χρεών, και μάλιστα σε φορείς που έχουν άμεση σχέση με την υγεία, έχει σαν αποτέλεσμα ο κόσμος να μη μπορεί ούτε εξετάσεις να κάνει, αλλά και να κληθεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει για να εξεταστεί στα ιδιωτικά εξεταστηρια, γιατί αν περιμένει να πιάσει «σειρά» για εξετάσεις σε νοσοκομεία η δημόσια ιατρεία, το ραντεβού που θα του βάλουν θα συμπέσει με τα …. «σαράντα» του ασθενούς.
Δυστυχώς, έτσι είναι και χειρότερα.
Η ΥΓΕΙΑ στη χώρα μας καθημερινά δέχεται και από ένα πλήγμα.
Άνθρωποι που για χρόνια ολόκληρα πλήρωναν εισφορές, αυτή τη στιγμή είναι τελείως «ξεκρέμαστοι», εξαιτίας των πειραμάτων που έκαναν στις πλάτες τους ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ πολιτικοί τα τελευταία σαράντα χρόνια.
ΟΛΟΙ αυτοί, μαζί και διάφοροι παρατρεχάμενοι διαφόρων «ιδιοτήτων» ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ τα ταμεία, τον κόπο και το μόχθο του κοσμάκη, και τον καταδίκασαν σε θάνατο.
ΑΥΤΗ είναι η πραγματικότητα.
Τα πειράματα συνεχίζονται κανονικά, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, τα μεγαλόπνοα σχέδια τους για τον ΝΕΟ (και καλά) φορέα υγείας ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ, αλλά αυτοί, συνεχίζουν..
Συνεχίζουν το φονικό τους έργο, και όσοι «δύσπιστοι» θέλουν αποδείξεις, ας πάνε μια βόλτα σε κάποια νοσοκομεία, η κάποια πολυιατρεια να δουν το ανθρώπινο δράμα σε όλο του το μεγαλείο.
ΝΑ δουν ΠΟΙΟΥΣ ψήφιζαν τόσα χρόνια, να δουν την ανθρώπινη κατάντια.
Οι χρόνια νοσουντες στη χώρα μας, είναι πλέον καταδικασμένοι ΟΧΙ από τους γιατρούς η την ασθένεια τους, αλλά από τους πολιτικούς και τα παιχνίδια τους.
ΠΑΙΖΟΥΝ με τις ζωές μας, και όσο ΔΕΝ αντιδρά ο κόσμος, το βρώμικο παιχνίδι αυτών και των αφεντικών τους θα συνεχίζεται μέχρι να μας εξοντώσουν.
Βρήκα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης τις προάλλες, το γιο μιας γιαγιάς με καρκίνο.
Δυο (;) καρκίνους όπως μου είπε είχε η ογδοντάχρονη μάνα του, πέρασε πρόσφατα από ΚΕΠΑ, και της έδωσαν ποσοστό 50%, της έκοψαν το βοήθημα, και την άφησαν στην κυριολεξία στο έλεος του Θεού.
Και αυτό είναι μόνο ΕΝΑ από τα χιλιάδες περιστατικά, που οι «κύριοι» της κυβέρνησης κάνουν πως δεν βλέπουν.
Μπορεί να μας τα παρουσιάζουν «ρόδινα» ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί, αλλά δυστυχώς, είναι ΜΑΥΡΑ και αραχνα.
Οι ΨΕΥΤΙΕΣ πλέον δεν περνανε.
Δε θα μας φάτε εσείς που παίζετε με τις ζωές μας..
ΕΜΕΙΣ θα σας φάμε, ΕΜΕΙΣ θα σας κατασπαράξουμε.
Λίγα πλέον είναι τα ψωμιά σας.
Δεν το πήρατε χαμπάρι;
Πολλοί από εσάς την γλύτωσαν πολύ φθηνά στις δημόσιες εμφανίσεις τους.
Το ΓΙΟΥΧΑ, ήταν το λιγότερο μπροστά στο γδάρσιμο που θέλει να σας κάνει ο κοσμάκης.
Το παρακάτω το είπε ένας καρκινοπαθής σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, σε υποψήφιο «κυβερνητικό»
«Έννοια σας, και πολύ σύντομα δε θα ξέρετε που να κρυφτείτε από την οργή μας.
Θα μας πεθάνετε που θα μας πεθάνετε, ε, θα πάρουμε όσο πιο πολλούς από εσάς μαζί μας.»

Βασίλης Τσούγκαρης

Νέες κυκλοφορίες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ

Δ' Λογοτεχνικός Διαγωνισμός «Αντώνης Σαμαράκης». Ανθολογία διηγήματος
Συλλογικό
ISBN: 978-960-03-5741-7
Ο Καλλικρατικός Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, που προέκυψε από τη συνένωση των Δήμων Πλαστήρα και Νεβρόπολης Αγράφων, θεωρεί υψίστης σημασίας τη συνέχιση του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού «Αντώνης Σαμαράκης», που διοργανώνεται αφενός για να τιμήσει τη μνήμη του συγγραφέα (του οποίου η καταγωγή είναι από το Μορφοβούνι) και αφετέρου για να δώσει τη δυνατότητα σε νέους συγγραφείς να αναδειχθούν στο κοινό των ελληνικών γραμμάτων. Για το λόγο αυτό προκήρυξε τον Δ΄ Λογοτεχνικό Διαγωνισμό, ο οποίος τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και της ΚΕΔΕ.
Η οργανωτική επιτροπή αναδιαμόρφωσε ορισμένα δεδομένα, όπως το όριο ηλικίας των διαγωνισθέντων, διατηρώντας παράλληλα τα χρηματικά βραβεία για τους τρεις πρώτους διακριθέντες.
Στον Δ΄Λογοτεχνικό Διαγωνισμό έλαβαν μέρος 418 συγγραφείς από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Γαλλία, την Αγγλία, τη Γερμανία και την Αμερική. Τα βραβευθέντα και διακριθέντα διηγήματα δημοσιεύονται στην ανθολογία αυτή.

Η Ελένη και το τέρας
Ζοέλ Λοπινό
ISBN: 978-960-03-5750-9
Η Ελένη γεννιέται παραμονές του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στη Γαλλία από Έλληνες γονείς, προικισμένη με τρεις κατάρες: να είναι φτωχή, ξένη και ανεπιθύμητη. Έτσι, οπλίζεται από μικρή για να αναμετρηθεί με την απόρριψη, αλλά και για να γλυτώσει από τη φτώχια που τη στιγματίζει. Η ζωή της θα είναι μια έντονη περιπέτεια, με αλλεπάλληλες ανατροπές και μεγάλες αντιθέσεις. Από τη μια η αποξένωση μέσα στην ίδια της την οικογένεια και από την άλλη η κοινωνική δράση, που την κρατάει πάντα δυνατή. Σε μια οδύσσεια που ποτέ δεν μοιάζει να τελειώνει, οι έρωτες, οι απώλειες, οι αγώνες και οι θυσίες εναλλάσσονται διαρκώς, σαν επεισόδια ενός συγκλονιστικού έπους που συνδέει τρεις γενιές γυναικών.
Ένα μυθιστόρημα για την αλληλεγγύη, τη μαχητικότητα και τη δημιουργία. Μια δυνατή γροθιά στον ρατσισμό, στον φασισμό, στα «πρέπει» και στα «μη». Η αληθινή ιστορία μιας ραγισμένης ψυχής, που ενώ διψούσε για αγάπη, τη σκότωνε γιατί δεν την άντεχε.
Η συνέχεια του μπεστ σέλερ Η αγριλιά, που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες.  

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα παιδιά του Φλεβάρη
Λάμπρος Τόκας
ISBN: 978-960-03-5717-2
Σ’ αυτό το βιβλίο φιλοξενούνται οι προσωπικές μαρτυρίες είκοσι αγωνιστών της Αριστεράς – και ενός πρώην ΕΣΑτζή. Οι συγκεκριμένοι αγωνιστές συνελήφθησαν μαζί με δεκάδες άλλους τον Φλεβάρη και τον Μάρτη του 1974, όταν η Ασφάλεια της Αθήνας επέφερε ισχυρό πλήγμα στις αντιδικτατορικές οργανώσεις του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, της Αντι-ΕΦΕΕ και του ΠΑΜ. Στη συνέχεια υπέστησαν άγρια βασανιστήρια από τα όργανα του στρατιωτικοφασιστικού καθεστώτος, επειδή αγωνίστηκαν για την ανατροπή της χούντας και για μια Ελλάδα ελεύθερη, ανεξάρτητη και πραγματικά δημοκρατική.
Με τις συνεντεύξεις που παραχώρησαν και τις απαντήσεις τους στο κοινό ερωτηματολόγιο, οι εν λόγω είκοσι αγωνιστές περιγράφουν κατ' αρχάς τις συνέπειες από τα βασανιστήρια στην Ασφάλεια και στο στρατόπεδο Μπογιατίου. Κρίνουν αν και σε ποιο βαθμό δικαιώθηκαν οι αγώνες και τα ιδανικά όλων εκείνων που στην εξέγερση του Πολυτεχνείου διεκδικούσαν «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία-Εθνική Ανεξαρτησία». Και διατυπώνουν τελικά την άποψή τους για το αν και με ποιες προϋποθέσεις είναι εφικτή στις μέρες μας η κοινή δράση και συνεργασία των κομμάτων και κινημάτων της Αριστεράς.  

ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΑΙΩΝΑΣ

Πιο βαθιά κι απ' την άβυσσο
Μανές Σπέρμπερ
Μετάφραση: Έμη Βαϊκούση
ISBN: 978-960-03-5737-0

1938. Ο Ντόινο Φάμπερ, Εβραίος ιστορικός, ηγετικό στέλεχος του γερμανικού ΚΚ, κεντρικός ήρωας της τριλογίας, αυτοεξορίζεται στο Παρίσι. Η Ιστορία προχωράει ερήμην του – ερήμην όλων των ιδεολόγων κομουνιστών που παγιδεύτηκαν στην ουτοπική πεποίθηση ότι η ιστορική νομοτέλεια είναι με το μέρος τους· ο εθνικοσοσιαλισμός είναι κυρίαρχος, το σοβιετικό ΚΚ εκτροχιάζεται σε έναν αμείλικτο ολοκληρωτισμό, η Ευρώπη βαδίζει ολοταχώς προς τον πόλεμο.
Ο Σπέρμπερ σκιαγραφεί την Πόλη του Φωτός και την κοινωνία της με τρυφερότητα –ήταν άλλωστε δεύτερη πατρίδα του–, θαυμασμό, αλλά και με κριτικό μάτι. Ο Φάμπερ θα ερωτευθεί, θα επιτρέψει για λίγο στην προσωπική ζωή να εισβάλει στον σκληρό πυρήνα της βιογραφίας του, που είναι η Επανάσταση, μέχρι τη στιγμή που θα αποφασίσει να πολεμήσει τον Χίτλερ, μέσα από τη Λεγεώνα των Ξένων. Μετά από τη συνθηκολόγηση της Γαλλίας, η ατομικότητα θα έρθει πάλι σε πρώτο πλάνο. Η τύχη τερματίζει το υπαρξιακό του αδιέξοδο, φέρνοντας στο δρόμο του ένα ορφανό αγόρι. Το υιοθετεί. Είναι οχτώ ετών, όσο κι ο ίδιος κάποτε, όταν έχασε τους γονείς του…  

ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Μια χαρά είναι κι έτσι
Άννυ Πρου
Μετάφραση: Αύγουστος Κορτώ
ISBN: 978-960-03-5748-6

Η γραφή της Άννι Πρου είναι κυριολεκτικά ιδιαίτερη. Κανένας άλλος δεν μπόρεσε να αποδώσει τόσο εύγλωττα περιοχές μέχρι τη χαρτογραφημένη από τον Γουίλιαμ Φώκνερ Γιοκναπατάουφα.
Η Πρου εισάγει τον αναγνώστη σε έναν κόσμο πέρα από τη φαντασία μας, ο οποίος μοιάζει τόσο ζωντανός που φαίνεται αναπόφευκτος. Η βαθιά γνώση της Δύσης, της Ιστορίας, της ζωής των ραντσέρηδων και η θέληση που χρειάζεται για να ζεις σε μια σκληρή και γεμάτη αντιξοότητες περιοχή την κάνουν να περιγράφει τους ήρωές της με παραστατικότητα και ζωντάνια.
Αυτές οι εννέα εντυπωσιακές ιστορίες χαρακτηρίζονται από λεπτό χιούμορ και βαθιά σοφία.
Οι άνθρωποι της χώρας του «αμερικάνικου ονείρου» είναι διαφορετικοί, άλλοι είναι εκατομμυριούχοι, άλλοι ονειροπόλοι που προσπαθούν να ξεφύγουν από την καθημερινότητά τους και κάποιοι άλλοι νομίζουν πως οι υπόλοιποι είναι λάθος.
Με την τολμηρή, πρωτότυπη πρόζα της και τη συναρπαστική ματιά της στη λεπτομέρεια η Πρου έχει γράψει την πιο συγκλονιστική συλλογή διηγημάτων της Αμερικανικής Λογοτεχνίας.
«Η Άννυ Πρου είναι πραγματικά αυθεντική και πρωτότυπη. Περιγράφει με διορατικότητα την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση και με βαθιά γνώση το άγονο τοπίο της Δύσης. Μια λεπτή αίσθηση του χιούμορ σαν άλλος Μαρκ Τουέιν».
Los Angeles Times
«Μοναδική δουλειά που συνοψίζει την ανθρώπινη κωμωδία της μοντέρνας Δύσης».
Time

Οι Εβραίοι και οι λέξεις
Άμος Οζ,
Φάνια Οζ-Ζάλτσμπεργκερ
Μετάφραση: Νίκος Γεωργαντίδης
ISBN: 978-960-03-5751-6

Γιατί οι λέξεις είναι τόσο σημαντικές για τόσο πολλούς Εβραίους; Ο συγγραφέας Άμος Οζ και η ιστορικός Φάνια Οζ-Zάλτζμπεργκερ περιδιαβάζουν όλο το φάσμα της εβραϊκής ιστορίας, προσπαθώντας να εξηγήσουν την ουσιώδη σχέση μεταξύ Εβραίων και λέξεων. Μέσα από ένα εκλεκτικό μείγμα συζήτησης και αντιπαράθεσης, πατέρας και κόρη διηγούνται τις ιστορίες πίσω από τα ονόματα, τα γνωμικά, τις διενέξεις και τα χαριτολογήματα του ιουδαϊσμού που διασώθηκαν στον χρόνο. Οι λέξεις, υποστηρίζουν, είναι αυτές που τελικά συνθέτουν την αλυσίδα ανάμεσα στον Αβραάμ και τους Εβραίους των κατοπινών γενεών.
Οριοθετώντας το πλαίσιο συζήτησης μέσα από θεματικές όπως η συνέχεια, οι γυναίκες, η αχρονία και ο ατομικισμός, ο Οζ και η Οζ-Ζάλτζμπεργκερ τοποθετούν προσωπικότητες του εβραϊσμού σε μια γενεαλογική γραμμή που συνενώνει την ενδεχομένως γυναίκα συγγραφέα του Άσματος Ασμάτων, άγνωστους στο ευρύ κοινό ταλμουδιστές λογίους και γνωσετούς σύγχρονους Εβραίους μυθιστοριογράφους. Μέσα από αυτή τη διαδρομή στο χρόνο και τα κείμενα, οι συγγραφείς καταλήγουν ότι η εβραϊκή συνέχεια, ακόμα και η εβραϊκή μοναδικότητα, δεν βασίζονται σε τόπους, μνημεία, ηρωικές μορφές, ή τελετουργίες, αλλά στις λέξεις και σε μια αέναη συζήτηση μεταξύ των γενεών. Πλούσιο σε γνώση, λυρισμό και χιούμορ, το βιβλίο αυτό προσφέρει μία θαυμαστή περιήγηση στο τοπίο των κειμένων που συνδιαμορφώνουν το χαρακτήρα του εβραϊκού πολιτισμού και προσκαλεί τον αναγνώστη, τον οποιονδήποτε αναγνώστη, να πάρει μέρος στη συζήτηση.

Εκδόσεις Λιβάνη: Νέες Κυκλοφορίες - Προσφορές





Παρουσίαση του βιβλίου "Μάρτυς μου ο Θεός" στο βιβλιοπωλείο Booktalks

Οι εκδόσεις ΚΙΧΛΗ και το Βιβλιοπωλείο-Καφέ BOOKTALKS σας προσκαλούν στην εκδήλωση για το βιβλίο του ΜΑΚΗ ΤΣΙΤΑ Μάρτυς μου ο Θεός την Τετάρτη 14 Μαΐου, στις 7 μ. μ. στο χώρο του βιβλιοπωλείου.
Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΛΑΚΑΤΕ και ο ΑΓΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ θα μιλήσουν για το βιβλίο και θα συζητήσουν με το συγγραφέα.
Βιβλιοπωλείο-Καφέ BOOKTALKS
(Αρτέμιδος 47, Π. Φάληρο, τηλ.: 210 9802520)
Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Ο αφηγητής της ιστορίας –ένας τυπικός αντιήρωας της εποχής μας, άνθρωπος απλός, που δεν επιθυμεί παρά να ζήσει με αξιοπρέπεια–, έχοντας βρεθεί στα πενήντα του χωρίς δουλειά και με υγεία κλονισμένη, εξιστορεί τα πάθη που υφίσταται από παιδί στην αναμέτρησή του με τη σκληρή πραγματικότητα. Όλοι –οι γυναίκες που συναντά, οι εργοδότες του, ακόμη και η ίδια η οικογένειά του– τον προδίδουν, ενώ γύρω του διαγράφεται η εικόνα μιας κοινωνίας που, παρά την επιφανειακή ευμάρεια, βυθίζεται στην παρακμή. Μέσα από τον χειμαρρώδη μονόλογό του, παρακολουθούμε τον αγώνα του να σταθεί όρθιος· οπλισμένος με χιούμορ, με φαντασία και με μια ιδιαίτερη λεκτική ευφορία, δημιουργεί ψηφίδα ψηφίδα έναν δικό του κόσμο.
Ισορροπώντας ανάμεσα στο κωμικό και το δραματικό, ανάμεσα στο ζωτικό ψεύδος και την αλήθεια, ο ήρωας του Μάκη Τσίτα αποκτά καθολικότερες διαστάσεις ως σύμβολο του ανθρώπου που, εξαιτίας της αγαθότητάς του, αντιμετωπίζει από κάθε πλευρά την εχθρότητα και τον κυνισμό. Συγχρόνως, με τη σχεδόν παιδική αθωότητά του, γίνεται ο καθρέφτης που αντανακλά το εκτρωματικό είδωλο της ίδιας αυτής κοινωνίας η οποία τον εκβάλλει από τους κόλπους της.
Το μυθιστόρημα Μάρτυς μου ο Θεός παρουσιάζει μια αξιοσημείωτη ιδιαιτερότητα ως προς την αφηγηματική τεχνική. Ο ήρωας μέσα από τον μονόλογό του, που ακολουθεί τη ροή της σκέψης του, επανέρχεται με εμμονικό τρόπο στα ίδια θέματα, σε μικρές ενότητες λόγου, που συχνά δεν συνδέονται μεταξύ τους. Με την ευρηματική επαναληπτικότητα και αποσπασματικότητα της αφήγησης και χάρη σε μικρές, ανεπαίσθητες διαφοροποιήσεις μια πλοκή αρχίζει σιγά σιγά να διαγράφεται και σταδιακά να εκτυλίσσεται, για να οδηγηθεί τεχνηέντως σε ουσιώδεις ανατροπές και αλλαγή τόνου.
Εντελώς ξεχωριστή είναι και η χρήση της γλώσσας: λόγος προφορικός και ιδιαίτερα εκφραστικός, ο οποίος, άλλοτε με λεκτικά παιχνίδια, άλλοτε με έναν γλωσσοπλαστικό οίστρο που αγγίζει ενίοτε γκροτέσκους ή και σουρεαλιστικούς τόνους και άλλοτε με ανατρεπτικό χιούμορ, αντανακλά με ευστοχία τη λοξή ματιά του ήρωα.

ΜΑΚΗΣ ΤΣΙΤΑΣ
Μάρτυς μου ο Θεός
Μυθιστόρημα
Σελίδες: 272 • Σχήμα: 14 Χ 20,5 cm • ISBN: 978-618-5004-10-1
Εκδόσεις Κίχλη

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Vampire Diaries : Το κακό δεν πεθαίνει ποτέ!


Το Τελλόγλειο γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Με ξεναγήσεις, κόμιξ, μουσική και δωρεάν είσοδο γιορτάζει το Τελλόγλειο τη φετινή Διεθνή Ημέρα Μουσείων.
Η καθιερωμένη, από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων, ημέρα του εορτασμού είναι στις 18 Μαΐου, ωστόσο το ΔΣ του Τελλογλείου λόγω των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών μεταφέρει τις εκδηλώσεις για την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014.
Το θέμα του φετινού εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων «Οι συλλογές των μουσείων μας ενώνουν», συμπίπτει απόλυτα με την τρέχουσα έκθεση του Ιδρύματος «Το τοπίο στις Συλλογές του Τελλογλείου».
Οι Συλλογές του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών ενώνουν τις εποχές, τους  πολιτισμούς και τους ανθρώπους. Η πολυμέρεια της συλλογής με έργα από την Ευρώπη, την Αφρική και την Άπω Ανατολή, αλλά και το μεγάλο χρονικό εύρος που καλύπτει δίνει την δυνατότητα μιας συνολικής εικόνας της τέχνης.
Την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 στις 18:30 οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν δωρεάν σε μια ανοιχτή ξενάγηση στην έκθεση, η οποία θα συνοδευτεί από μια μικρή παρουσίαση των διαφορετικών αυτών συλλογών, της διαχείρισής τους και “μικρών” μυστικών της αποθήκευσής τους.    
Παράλληλα, από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 το εργαστήριο Miro (προαύλιος χώρος Τελλογλείου) θα μετατραπεί σε ένα εργαστήριο Δημιουργικής Έκφρασης για παιδιά 10 με 14 ετών για την τέχνη των κόμιξ. Μια τέχνη η οποία αποτελεί μέσω της αφαιρετικής της φύσης έναν διαφορετικό και ιδιαίτερο τρόπο αφήγησης μίας ιστορίας, χρησιμοποιώντας ισάξια τόσο το λόγο όσο και την εικόνα. Με έναυσμα την βιωματική διαδικασία και τη συλλογή εμπειριών, τα παιδία καλούνται να  δομήσουν στη δική τους συνθήκη μια  μονοσέλιδη ιστορία με τον δικό τους ήρωα!
Στη δύση της Ημέρας Μουσείων (20:00) το Τελλόγλειο θα πλημμυρίσει με ήχους τζαζ από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.
Ώρες λειτουργίας του Τελλογλείου κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων: 09.00 – 14.00 και 17.00 – 21.00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΩΝ Α.Π.Θ.
Αγίου Δημητρίου 159Α
546 36 Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310 991610
fax: 2310 991610
teloglion@teloglion.gr, teloglion@auth.gr
www.teloglion.gr
Like us on Facebook
twitter.com/Teloglion

Οι 14 καλύτερες βόλτες με αερόστατο. (ΦΩΤΟ)

Ο γύρος του κόσμου πάνω σε πολύχρωμα μπαλόνια;

Επισκευή Laptop από 15€ ΚΑΙ δυνατότητα απόσυρσης για την αγορά νέου Laptop!


ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ σπάνια Εκπομπή - αφιέρωμα ΕΡΤ (full Video)

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΙΟΥ 2014 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 171
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 13-05-14/21 UTC
ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΣΙΜΟ ΧΑΜΗΛΟ 1008 ΜΕ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ
ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ 1010 ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ 1002 ΚΑΙ 998 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ
ΣΤΙΣ 14/12 UTC. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1016 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 15 ΜΑΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ
5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 7 Η 8 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΠΟΥΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΣΙΔΡΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 19.50 ΔΥΤΙΚΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 23.00 6 Η 7.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 22.00 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ
ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 7 Η 8. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 24.50 ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7
ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 24.50 7 Η 8. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 7 Η 8. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 7 Η 8. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 7 Η 8. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 24.00 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 7 Η 8. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.10 ΝΟΤΙΟΙ
7 Η 8. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ

Πάρος 4 Μέρες ΚΑΙ τα 2Ατομα+Παιδί 99€ (-53%)

4
    €99 από €210
    Έκπτωση : 53%

€99 
μόνο!  
  Αξία €210
  Έκπτωση 53%
  Κέρδος €111

99€ από 210€ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στη Νάουσα της Πάρου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Zefi Hotel! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο κοσμοπολίτικο νησί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

Καρπενήσι με 119€ από 250€ (-52%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, σε Ξενοδοχείο 5*!
119€ από 250€ ( Έκπτωση 52%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων AVARIS Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
119€ από 250€ ( Έκπτωση 52%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων AVARIS Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
Μεσσηνία με 74€ από 160€ (Έκπτωση 54%) για 3 ή 4 Ημέρες για 2 Άτομα+Παιδί σε Studio, 50m από τη Θάλασσα!
74€ από 160€ ( Έκπτωση 54%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 9 ετών στη Μεσσηνία 50m από τη Θάλασσα, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio στο Theoxenia Hotel! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Δευτέρα έως Παρασκευή δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν, για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
74€ από 160€ ( Έκπτωση 54%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 9 ετών στη Μεσσηνία 50m από τη Θάλασσα, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio στο Theoxenia Hotel! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Δευτέρα έως Παρασκευή δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν, για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
Σαντορίνη με 119€ από 240€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό + Sauna!
119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Σαντορίνη, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Argo Kamari Hotel! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και ελεύθερη χρήση της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Σαντορίνη, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Argo Kamari Hotel! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και ελεύθερη χρήση της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Κάλαμος Αττικής με 59€ από 119€ (-50%) για 2 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα + Παιδί με Πρωινό, 45 λεπτά από την Αθήνα!
59€ από 119€ ( Έκπτωση 50%) για 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στον Κάλαμο, 45 λεπτά από την Αθήνα, στο Dolphin Resort Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Ουζάκι ή Μπύρα με Μεζέ στο Beach Bar Κοχύλι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 2 γεμάτες ημέρες μια ανάσα από την Αθήνα!!! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
59€ από 119€ ( Έκπτωση 50%) για 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στον Κάλαμο, 45 λεπτά από την Αθήνα, στο Dolphin Resort Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Ουζάκι ή Μπύρα με Μεζέ στο Beach Bar Κοχύλι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 2 γεμάτες ημέρες μια ανάσα από την Αθήνα!!! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
Ζαχάρω Ηλείας με 119€ από 240€ (-50%) για 3 Ημέρες για έως KAI 4 Άτομα σε Μεζονέτα ή Διαμέρισμα!
119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα στη Ζαχάρω Ηλείας, σε Μεζονέτα ή Διαμέρισμα στο Anilio Plaza Apartments & Studios! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Πολυχώρου! Παρέχονται ποδήλατα για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα στη Ζαχάρω Ηλείας, σε Μεζονέτα ή Διαμέρισμα στο Anilio Plaza Apartments & Studios! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Πολυχώρου! Παρέχονται ποδήλατα για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Μονεμβασιά με 139€ από 280€ (-50%) για 4 Ημέρες για 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Μονεμβασιά, στο Petrino Guest House! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 139€ από 280€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στη γραφική Μονεμβασιά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Μονεμβασιά, στο Petrino Guest House! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 139€ από 280€ ( Έκπτωση 51%)! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στη γραφική Μονεμβασιά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Εύβοια με 79€ από 160€ (-51%) για 3 Ημέρες για 2 Άτομα+Παιδί σε Studio με Πρωινό σε Μπουφέ!
79€ από 160€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στο Πευκί Ευβοίας, σε Studio με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Irene Studios! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχεται μια επίσκεψη σε ιδιωτικό Θεραπευτήριο στην Αιδηψό για χρήση πισίνας με Ιαματικά Νερά για 30 λεπτά καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες και να μαγευτείτε από το καταπράσινο τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
79€ από 160€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στο Πευκί Ευβοίας, σε Studio με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Irene Studios! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχεται μια επίσκεψη σε ιδιωτικό Θεραπευτήριο στην Αιδηψό για χρήση πισίνας με Ιαματικά Νερά για 30 λεπτά καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες και να μαγευτείτε από το καταπράσινο τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Νέο Οίτυλο Μάνης με 85€ από 170€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό!
85€ από 170€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό στο Παραδοσιακό Πέτρινο Ξενώνα Πλαγιάκι, στο Νέο Οίτυλο Μάνης! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Γλυκό του κουταλιού στη σάλα του ξενώνα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
85€ από 170€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό στο Παραδοσιακό Πέτρινο Ξενώνα Πλαγιάκι, στο Νέο Οίτυλο Μάνης! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Γλυκό του κουταλιού στη σάλα του ξενώνα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χαλκίδα με 57€ από 114€ (-50%) για 2 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα!
57€ από 114€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, στο 4 αστέρων BEST WESTERN LUCY HOTEL στην Χαλκίδα, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί για καλωσόρισμα και Ποικιλία Ούζου στο Bar του ξενοδοχείου με θέα τον Ευβοϊκό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00! Απολαύστε 2 γεμάτες ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας!
57€ από 114€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, στο 4 αστέρων BEST WESTERN LUCY HOTEL στην Χαλκίδα, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί για καλωσόρισμα και Ποικιλία Ούζου στο Bar του ξενοδοχείου με θέα τον Ευβοϊκό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00! Απολαύστε 2 γεμάτες ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας!
Ναύπακτος με 55€ από 110€ (-50%) για 3 Ημέρες για 2 Άτομα + Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
55€ από 110€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Ναύπακτο επάνω στη θάλασσα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στο Star Hotel Nafpaktos! Προσφέρονται οι απογευματινοί καφέδες και ροφήματα καθημερινά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
55€ από 110€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Ναύπακτο επάνω στη θάλασσα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στο Star Hotel Nafpaktos! Προσφέρονται οι απογευματινοί καφέδες και ροφήματα καθημερινά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
Μύκονος με 109€ από 280€ (-61%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Superior double Sea View Room με Πρωινό σε Μπουφέ & Spa!
109€ από 280€ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Μύκονο, σε Superior Double Sea View Room με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, στο Anamar Boutique Hotel! Προσφέρονται 2 Spa Treatment 30 λεπτών το καθένα και μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
109€ από 280€ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Μύκονο, σε Superior Double Sea View Room με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, στο Anamar Boutique Hotel! Προσφέρονται 2 Spa Treatment 30 λεπτών το καθένα και μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χανιά Κρήτης με 129€ από 260€ (-50%) για 4 ημέρες KΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο στην πανέμορφη Αγία Μαρίνα στα Χανιά της Κρήτης, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο στο Eleftheria Ηotel! Παρέχεται Ημερήσια χρήση της Sauna, καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Tριήμερο του Αγίου Πνεύματος!!!
129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο στην πανέμορφη Αγία Μαρίνα στα Χανιά της Κρήτης, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο στο Eleftheria Ηotel! Παρέχεται Ημερήσια χρήση της Sauna, καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Tριήμερο του Αγίου Πνεύματος!!!
Ναύπλιο με 109€ από 220€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ!
109€ από 220€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο για όλο το Καλοκαίρι, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα Άρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
109€ από 220€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο για όλο το Καλοκαίρι, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα Άρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
Καμένα Βούρλα με 179€ από 358€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 5* Ξενοδοχείο!
179€ από 358€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στα Καμένα Βούρλα! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας και Παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
179€ από 358€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στα Καμένα Βούρλα! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας και Παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!