Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Φορείο Α’ Βοηθειών τύπου Καλάθι Διαιρούμενο PhAPOLLO2


Φορείο Α’ Βοηθειών τύπου Καλάθι Διαιρούμενο PhAPOLLO2 
Φορείο Α’ Βοηθειών τύπου Καλάθι Διαιρούμενο PhAPOLLO2
Είναι κατασκευασμένο από μεγάλης αντοχής πολυαιθυλένιο υποστηριζόμενο με ανοξείδωτο ατσαλένιο εξωτερικό μεταλλικό κάγκελο ούτως ώστε να μη ραγίζει ή σπάει.
Ανθεκτικό σε αντίξοες συνθήκες. Είναι κατάλληλο και πρακτικό για διάσωση από βουνό ή θάλασσα.
Ιδανικό για γρήγορη και ασφαλή μεταφορά ατόμου ακόμα και από δύσβατα σημεία, χρησιμοποιείται για οριζόντια και κάθετη ανύψωση.
Συνοδεύεται από τέσσερεις (4) ζώνες πρόσδεσης και ρυθμιζόμενο σύστημα στήριξης των ποδιών του ασθενή, για κάθετη ανύψωση.
Έχει μαλακό ,μη απορροφητικό αφρώδες στρώμα.

R2009 w/ 3G™ BB Radar kit

R2009 w/ 3G™ BB Radar kit

Simrad R2009 3G™ kit is a dedicated 9" portrait Radar Control Unit and 3G Broadband Radar. The kit includes R2009 radar control unit, 3G Broadband Radar, RI-10 interface, Interconnection cable 20m (66 ft), 1.8 m (6 ft) Ethernet cable.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η Solarcon A99 απο τις πιό επιτυχημένες κεραίες βάσης στον κόσμο για CB/10m
Εύκολη συναρμολόγηση,ιδανική για δύσκολες καιρικές συνθήκες,αέρας ,υγρασία.
Κατάλληλη για χρήση σε καίκια ,τράτες ( marine) κ.λ.π
Mε antenna tuner συντονίζει από 20m και επάνω με πολύ καλά αποτελέσματα,δείτε reviews στο eham

1/2 wave over 1/4 
Omni-Directional πολυκατευθυντική
Fiberglass (weather tough) Υαλονήματα
Handles 2000 Watts (peak) about 1000 RMS
SWR Tunable, 25-32 Mhz.
Covers far above and below the traditional CB channels(with antena tuner 20-10m)
Solarcon claims 9.9 dBi
DC Grounded (Γειωμένη για στατικό)
5,3m Tall ( Three 6' Sections ) Τρια κομμάτια τον 2m
Insulated up to 14,500 Volts
Βάρος 2,27 Κg

Το σταυροδρόμι των ηρώων

Το σταυροδρόμι των ηρώων 
Νίκος Παργινός
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 536
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-175-4 

Θεματολογία:
Οι Τούρκοι προελαύνουν προς την Ιταλία και την Κεντρική Ευρώπη. Ο οθωμανικός στόλος αποβιβάζει πολυάριθμα στρατεύματα στο νησί της Κέρκυρας και πολιορκεί την πόλη της. Ο αδίστακτος πασάς Τζάνουμ Κότζα ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τον Σάξονα στρατάρχη Ματθία Σχολεμβούργο σε μία από τις πιο άγριες και άνισες μάχες της εποχής. Οι γενναίοι πολεμιστές στέκονται στα χαλάσματα του αλλοτινού απόρθητου φρουρίου αποφασισμένοι να υπερασπιστούν με πάθος την πόλη και να πεθάνουν μαχόμενοι.
Στο μεταξύ στο νησί έχουν βρει καταφύγιο τρεις περίεργοι φυγάδες από την Πόλη: ο Νικολός, ένας φονιάς και τυχοδιώκτης κάποτε στην υπηρεσία του Κότζα, η Ναζλή, μια χανούμισσα του χαρεμιού σημαδεμένη από μια αρχαία κατάρα, και ο Μεχμέτ, ένας βασανισμένος ευνούχος. Τα ένοχα μυστικά που κουβαλούν συνδέονται άρρηκτα με ένα μυστηριώδες χειρόγραφο που δημιουργήθηκε πέντε αιώνες νωρίτερα και θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ιστορία.
Καθώς οι τύχες τους διασταυρώνονται και αλληλοδιαπλέκονται, οι ήρωές μας παρασύρονται αμείλικτα στη δίνη μιας σύγκρουσης που θα κρίνει το μέλλον ολόκληρης της Ευρώπης…

📚 Νέες κυκλοφορίες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ

Ο φταίχτης
Εύα Μ. Μαθιουδάκη,
Κωστής Σχιζάκης
ISBN: 978-960-03-6570-2
Τιμή: 15,00 €
Ο Παναγιώτης με τα αδέρφια του και τη μητέρα του Ελένη κατεβαίνουν το 1969 από την Ευρυτανία και εγκαθίστανται στην Αθήνα. Στην πρωτεύουσα της αντιπαροχής, των μικρών και των μεγάλων «κόλπων» προσπαθούν να ξαναγράψουν τη ζωή τους από την αρχή. Μια φωτογραφική σχεδόν περιήγηση στη δεκαετία του ’70, στην κοινωνία που με ανασφαλή βήματα οδεύει προς την ευημερία. Πλήθος ηρώων στους αθηναϊκούς δρόμους και στις γειτονιές, κι ανάμεσά τους ένας ευάλωτος νέος που πορεύεται στα σκοτεινά, με μόνη τη λαχτάρα του για τις μηχανές. Αναμορφωτήριο, στρατός, ψυχιατρείο. Το δράμα κορυφώνεται παραμονές Πρωτοχρονιάς του 1982.
Ποιος να ’ναι, άραγε, ο φταίχτης;
Το μυθιστόρημα δύο συγγραφέων. Ένα βιβλίο που αποκαθηλώνει πρότυπα και μύθους παρασύροντας τον αναγνώστη σε ατραπούς όπου το πάθος, η αμφισβήτηση και ο ερωτισμός κλιμακώνουν την αγωνία του μέχρι το τέλος.

Μπιλ ο χλομός
Κωστής Γκιμοσούλης
ISBN: 978-960-03-6576-4
Τιμή: 12,00 €
Φοβάσαι, φοβάσαι, φοβάσαι. Μια ζωή φοβάσαι. Τουλάχιστον διάλεξε μια στιγμή που δεν θα φοβάσαι καθόλου. Και ποια θα είναι αυτή; Η τωρινή. Αυτή η στιγμή που ζεις. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πεθάνεις. Ο χειρότερος είναι να συνεχίζεις να επιβιώνεις συμβατικά. Κι ο καλύτερος; Ο καλύτερος είναι ν’ αφεθείς να πέσεις στο νερό (στο οποιοδήποτε νερό) χωρίς κανένα φόβο. Τα ’χουν ξαναπεί αυτά. Είναι λόγια που περιμένουν από κάποιον να τα κάνει πράξη. Κι αυτός ο κλήρος έπεσε σ’ εμένα.
Ο Μπιλ ο χλομός, αφού είδε κι απόειδε, ντύθηκε κλόουν, βάφτηκε, μπήκε στη Βουλή με την ταυτότητα του αδερφού του κι έπιασε όμηρο τον χοντρό υπουργό – επειδή, όπως μας λέει και η παροιμία, πριν ο λογικός το σκεφτεί ο τρελός το έχει ήδη κάνει. Όλοι έχουμε την τρέλα μας, όμως ο Μπιλ έχει αυτό το κάτι παραπάνω ή παρακάτω – διαλέγετε και παίρνετε. Πώς δεν το επιχείρησαν κι άλλοι; σκέφτεται. Αυτό χρειαζόταν να γίνει. Τώρα, ποια τύχη θα έχει τελικά ο Μπιλ ο χλομός και ποια ο πλαδαρός υπουργός, είναι το έπαθλο για όσους διαβάσουν ολόκληρη αυτή την ιστορία.

ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΑΙΩΝΑΣ

Πλατεία Διαμαντιού
Μερσέ Ροδορέδα
Μετάφραση: Ευρυβιάδης Σοφός
ISBN: 978-960-03-6542-9
Τιμή: 14,00 €
Βαρκελώνη, αρχές της δεκαετίας του ’30. Η Νατάλια είναι ένα όμορφο κορίτσι που δουλεύει σε ζαχαροπλαστείο. Κάποια μέρα πηγαίνει να διασκεδάσει στη μεγάλη γιορτή της Γκράσια χωρίς να υποψιάζεται ότι εκεί πρόκειται να συμβεί αυτό που θα σημαδέψει την ύπαρξή της. Αρχικά διστάζει όταν ένα άγνωστο αγόρι την πλησιάζει και της προτείνει να χορέψουν. Όμως ο Κιμέτ είναι δυναμικός και γοητευτικός, την κοιτάζει με δυο μάτια μικρά και υποσχετικά. Εκείνη θα του απλώσει το χέρι. Εκείνος θα της αλλάξει το όνομα και τη ζωή. Παντρεύονται, γίνονται γονείς. Στήνουν ωστόσο ένα παράξενο σπιτικό, γεμάτο πουλιά, επειδή ο σύζυγος έχει αποφασίσει να εκθρέψει περιστέρια, κάτι που ενθουσιάζει τα παιδιά μα δυσκολεύει όλο και πιο πολύ τη σύζυγό του, την Κολομέτα, αυτήν που με μια φωνή μοναδική, ολόφωτη και σκοτεινή, τρυφερή και σπαρακτική, αφηγείται τούτη την πανανθρώπινη ιστορία. Ώσπου ακούγονται τα όπλα, ο άντρας φεύγει για να πολεμήσει και η γυναίκα μένει πίσω για να δώσει τη μάχη της επιβίωσης. Η Πλατεία Διαμαντιού της Μερσέ Ροδορέδα είναι μια αξέχαστη αναγνωστική εμπειρία, ναρκώνει γλυκά το μυαλό και την καρδιά.
«Η Πλατεία Διαμαντιού είναι, κατά τη γνώμη μου, το πιο όμορφο μυθιστόρημα απ’ όσα έχουν εκδοθεί στην Ισπανία μετά τον Εμφύλιο».
ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΓΚΑΡΣΙΑ ΜΑΡΚΕΣ
«Η Μερσέ Ροδορέδα είναι ίσως η σπουδαιότερη λογοτέχνιδα που εμφανίστηκε στη Μεσόγειο μετά τη Σαπφώ».
ΝΤΕΙΒΙΝΤ Χ. ΡΟΖΕΝΤΑΛ

ΔΟΚΙΜΙΑ

Ο Νίκος Καζαντζάκης και η πολιτική
Ιωάννα Σπηλιοπούλου,
Νίκος Χρυσός
ISBN: 978-960-03-6563-4
Τιμή: 15,00 €
Στον συλλογικό αυτό τόμο μελετάται για πρώτη φορά τόσο διεξοδικά η σχέση του Νίκου Καζαντζάκη με την πολιτική. Πανεπιστημιακοί, ειδικοί ερευνητές του έργου του, πολιτικοί, διπλωμάτες και δημοσιογράφοι παρουσιάζουν ποικίλες πτυχές αυτής της σχέσης μέσα από πρωτότυπη έρευνα, που φέρνει στο φως άγνωστα ή ελάχιστα γνωστά στοιχεία. Εξετάζονται η εξέλιξη και το βάθος της πολιτικής σκέψης του Καζαντζάκη, οι δεσμοί του με τις μεγάλες ιδεολογίες –ιδιαίτερα με τον κομμουνισμό και τον φασισμό–, η ενεργή πολιτική του δράση (οι σχέσεις του με τα πολιτικά κόμματα και τον Ελευθέριο Βενιζέλο, η ανάληψη κυβερνητικών καθηκόντων, ο ρόλος του στον επαναπατρισμό των Ελλήνων του Καυκάσου, η ιδεολογική του στροφή προς την αφρικανική Ήπειρο και οι αγώνες του για τη στήριξη των χωρών του Τρίτου Κόσμου), καθώς και οι συνέπειες της πολιτικής του τοποθέτησης (στάση των διανοουμένων της Αριστεράς απέναντί του, δυσμενής αντιμετώπιση από τις επίσημες ελληνικές αρχές, αστυνομική επιτήρηση, απέλαση από τη Μεγάλη Βρετανία). Έτσι, βάσει της θεματικής του, το βιβλίο δεν απευθύνεται μόνο στους ερευνητές αλλά και σε κάθε αναγνώστη του Καζαντζάκη. Καλύπτει ένα σημαντικό κενό στη βιβλιογραφία για τον μεγάλο Κρητικό συγγραφέα και διανοητή, ανασυνθέτοντας με λόγο και αντίλογο την πολιτική του σκέψη και δράση, που είχε τόσο αποφασιστική επίπτωση στη ζωή και στο έργο του.
Γράφουν: Peter Bien, Αθηνά Βουγιούκα, Κωνσταντίνος A. Δημάδης, Σήφης Μιχελογιάννης, Μιχάλης Πάτσης, Γιώργος Ρωμαίος, Φωτεινή Τομαή, Κωνσταντίνος Φωτιάδης, Νίκος Χρυσός, Νίκος Ψιλάκης
Πρόλογος: Έρη Σταυροπούλου

Ταξιδεύουμε σε θάλασσες επικίνδυνες
Γιώργος Γεωργής
ISBN: 978-960-03-6571-9
Τιμή: 15,00 €
Ο Γιώργος Θεοτοκάς υπήρξε κορυφαίος πολιτικός διανοητής και συγγραφέας της γενιάς του ’30. Υποστήριξε πρώτος και με επιμονή την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και την ανάγκη προσήλωσής της στη Δύση. Στο πλαίσιο αυτό είδε αρνητικά την ανακίνηση του Κυπριακού και την αντιπαράθεση με τη Βρετανία. Η επισκόπηση των σχέσεών του με την Κύπρο γίνεται μέσα από την πολιτική και πνευματική του πορεία.
Εξετάζονται οι σχέσεις του με τον Ευάγγελο Λουίζο, ξενιστή του Σεφέρη και του Ελύτη στην Κύπρο, με τον Λουκή Ακρίτα και τον Αιμίλιο Χουρμούζιο, με τον οποίο υπήρξαν για μια εικοσαετία οι αντίπαλοι πόλοι στο χώρο του ελληνικού θεάτρου.
Η κεντρώα ιδεολογική του πορεία, ο θαυμασμός του προς τον Γεώργιο Παπανδρέου και η εμπλοκή του στην πολιτική ιχνηλατούνται μέσα από τις παρεμβάσεις του για το Κυπριακό και τις τοποθετήσεις του για τη νεοϊδρυθείσα Κυπριακή Δημοκρατία. Παρακολουθούσε με αγωνία τις εξελίξεις στην Ελλάδα και την Κύπρο, ιδιαίτερα μετά την πολιτειακή εμπλοκή και την αποστασία.
Στο βιβλίο περιλαμβάνεται ως επίμετρο ένα εκτενές χρονολόγιο της ζωής και του έργου του Γιώργου Θεοτοκά, που επιτρέπει την καλύτερη πρόσληψη και κατανόηση των θέσεων και των απόψεών του.

ΝΕΑΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Λλάκης Μερμήγκης - Αφ' υψηλού
Άννα Τσιαπούρη
ISBN: 978-960-03-6586-3
Τιμή: 8,00 €
O Λλάκης Μερμήγκης είναι ένα ασυνήθιστο αγόρι που βλέπει τον κόσμο από… κάπως ψηλά. Περιφέρεται άσκοπα παρέα με τη φίλη του Φρουφρού και τη γάτα της Παναγιώτα, μέχρι που ερωτεύεται μια διάσημη μπαλαρίνα. Τότε αποφασίζει να γίνει σπουδαίος για να την κατακτήσει. Πώς όμως θα μπορέσει να την εντυπωσιάσει;
Αρχίζει λοιπόν να πειραματίζεται δοκιμάζοντας τις ικανότητές του. Ανάμεσα σε άλλα, στήνεται μπροστά σε κάμερες, ιδρώνει στη γυμναστική και πασαλείβεται με μπογιές. Δεν υποψιάζεται όμως ότι πίσω από κάθε του βήμα κρύβεται ένας εχθρός που προσπαθεί να τον σαμποτάρει.
Θα μπορέσει ο Λλάκης να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια; Ποια είναι άραγε η σχέση του με το ραδιόφωνο και τους υπερήρωες; Θα βρει τον δρόμο που θα τον οδηγήσει στην καρδιά της αγαπημένης του μπαλαρίνας ή μήπως κάτι ενδιάμεσα θα ανατρέψει τα αρχικά του σχέδια; Θα ανακαλύψει τελικά το δυνατό του σημείο; Ποιοι θα ζήσουν καλά και ποιοι καλύτερα;
Ο παππούς του Λλάκη συνήθιζε να λέει πως «η ζωή μάς διδάσκει μέσα από τις συνέπειες των επιλογών μας». Πολλά ακόμα έλεγε, αλλά ποιος τα θυμάται;
Ένα βιβλίο για το κυνήγι της ευτυχίας και για τα άγνωστα ταλέντα που μπορεί να κρύβονται μέσα μας και μας καλούν να τα ανακαλύψουμε. Αρκεί να το θέλουμε.

ΠΟΙΗΣΗ - ΠΟΙΗΤΙΚΗ - ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Χίμαιρα
Φοίβη Γιαννίση
ISBN: 978-960-03-6573-3
Τιμή: 14,00 €
Τι είναι η Χίμαιρα; Είναι ένα ον μυθικό, πολλαπλό, συντεθειμένο από διαφορετικά είδη, και μαζί είναι η θηλυκή Αίγα.
Η Χίμαιρα αποτελεί τη συνέχεια της δουλειάς της Φοίβης Γιαννίση πάνω στις αρχαιοελληνικές ζωϊκές ποιητικές ταυτότητες, μετά το Τέττιξ (2012). Μετά τον τζίτζικα, ο κόσμος των αιγών. Ποιμένες νομάδες, εποχική μετακίνηση, γεωγραφία, μουσική. Αλλά και εξουσία και έλεγχος, η μητρότητα, το θηλυκό κτήνος και ο κυρίαρχος.
Η Χίμαιρα μεταφέρει ποιητικά μια βιβλιογραφική και μια επιτόπια ανθρωπολογική έρευνα σε μαντρί μετακινούμενων Βλάχων της Θεσσαλίας. Προτείνει ένα είδος χιμαιρικής πολυφωνικής ποίησης, μία θηλυκή εκδοχή της ετυμολογίας της λέξης τραγωδία, ένα πολλαπλό ποιητικό αντικείμενο.

Ο Ένοπλος Δωσιλογισμός και η “Αναίμακτη” Απελευθέρωση

Ο Ένοπλος Δωσιλογισμός και η “Αναίμακτη” Απελευθέρωση 
Ο «Ένοπλος Δωσιλογισμός» αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση του «δωσιλογισμού» στην Ελλάδα και αγγίζει χιλιάδες Έλληνες πολίτες που στελέχωσαν τις (παρα)στρατιωτικές οργανώσεις που ιδρύθηκαν ή υποστηρίχθηκαν απόλυτα από τις Γερμανικές Αρχές και εντάχθηκαν στους ναζιστικούς μηχανισμούς καταστολής της Αντίστασης.
Ο «Ένοπλος Δωσιλογισμός», με όλες τις «εθνικιστικές» ομάδες και τις κρατικές δομές ασφαλείας (Τάγματα Ασφαλείας, Ειδική Ασφάλεια, Μηχανοκίνητο Αστυνομίας Πόλεων και οργανώσεις τύπου «Χ») που συνέπραξαν σ’ αυτόν, αποτέλεσε αφενός μεν τη «χρυσή εφεδρεία» των γερμανικών στρατιωτικών δυνάμεων και Αρχών, στην προσπάθεια της αναίμακτης απαγκίστρωσής τους από την Ελλάδα, κι αφετέρου την «προφυλακή» για τους επερχόμενους Βρετανούς.
Το «Κάψιμο του Κορωπίου» στις 9/10/1944 με τους 47 νεκρούς άμαχους και την πυρπόληση 400 οικιών και καταστημάτων, εντάσσεται στη χρονική περίοδο της Απελευθέρωσης αλλά και στις «επιχειρησιακές δραστηριότητες» του «ένοπλου δωσιλογισμού». Το ότι μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ευρύτερα γνωστό, σημαίνει πως η συγκάλυψη –από πολλές μεριές– είναι πλήρης και αριστοτεχνικά μεθοδευμένη.
Αυτήν τη μεθόδευση επιχειρούν να αποκωδικοποιήσουν οι ιστορικές έρευνες στις οποίες έχουν αποδυθεί τοπικοί ερευνητές τα τελευταία χρόνια. Σ’ αυτούς προστέθηκε και η «Ομάδα Ιστορικής Έρευνας» του Κορωπίου που πρωτοεμφανίστηκε με ένα, μάλλον, ατυχές «μανιφέστο» κι ακολούθως στη «δημοτική Ημερίδα» της 8/10/2017, όπου και κατέθεσε τα πορίσματα των ερευνών της.
Η Ιστορία όμως δεν έχει καμία σχέση με τα «θέλω» και τα «νομίζω» του καθένα. Η Ιστορία είναι γεγονότα και ερμηνεία τους. Όχι κατά το δοκούν αλλά όπως αυτά αποκαλύπτονται από τις διαθέσιμες πηγές. Είναι η δική μας συνείδηση, ο δικός μας καθρέπτης. Και θέλουμε, όταν κοιτάζουμε μέσα σε αυτόν, το είδωλό μας να μας κοιτάζει κατευθείαν στα μάτια και να μην αποστρέφει το βλέμμα του.
Ο Ένοπλος Δωσιλογισμός και η “Αναίμακτη” Απελευθέρωση
Τα γεγονότα του Κορωπίου 9/10/1944 

συγγραφείς: Μ. Π. Λυμπεράτος – Θ. Σ. Πρόφης
Isbn:978-960-579-099-8
Διαστάσεις: 17 X 24
Σελίδες: 320
Λιανική Τιμή: 22,00 ευρώ

Απόδραση στην Ορεινή Κορινθία

ArtTravel

1
Πατήστε εδώ
2

Ελλάδα

Ο γύρος της χώρας μέσα από 5 λικέρ
3

Κόσμος

Πώς θα παρακολουθήσετε δωρεάν ξεναγήσεις
Πατήστε εδώ
Πατήστε εδώ
4

Ευρώπη

Οι καλύτερες πόλεις για φαγητό
Πατήστε εδώ

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΑΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΡΘΕΙΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

-50% Andros Holiday με +1Μέρα Δώρο για 3Ημέρες και τα 2άτομα μόνο 78€!

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
Andros Holiday Hotel - Άνδρος
Andros Holiday Hotel - Άνδρος-50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ με COSMOTE DEALS for YOU!
✔ Υπέροχη Τοποθεσία ✔ Δωρεάν Ιδιωτικό Parking ✔ Επιτρέπονται τα Κατοικίδια κατόπιν αιτήματος ✔ Free WiFi στους κοινόχρηστους Χωρους ✔ Παιδική Χαρά ✔ Welcome drink ✔ Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας
★ Χώρος Στάθμευσης ★ WiFi
€78 από €156Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
Paradise Art Hotel - Άνδρος
Paradise Art Hotel - Άνδρος
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών
 Πρωινό
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€60Δες το Τώρα!
5* Dion Palace Luxury Resort & Spa - Λιτόχωρο
5* Dion Palace Luxury Resort & Spa - Λιτόχωρο- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+8 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ με COSMOTE DEALS for YOU!
€238 από €588Δες το Τώρα!
5* Grecotel Olympia Riviera & Aqua Park - Κυλλήνη
5* Grecotel Olympia Riviera & Aqua Park - Κυλλήνη
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Δωρεάν είσοδος στο Olympia Aqua Park και Tasty Corner για τα Παιδιά!
€840Δες το Τώρα!
4* Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park - Κυλλήνη
4* Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park - Κυλλήνη- 10%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών (+11 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Δωρεάν είσοδος στο Olympia Aqua Park και Tasty Corner για τα Παιδιά!
€158 από €175Δες το Τώρα!
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα- 45%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+8 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή
 Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας!
€198 από €362Δες το Τώρα!
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ με COSMOTE DEALS for YOU!
€110 από €278Δες το Τώρα!
Golden Sun Hotel - Φοινικούντα
Golden Sun Hotel - Φοινικούντα- 36%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Μπροστά στην Παραλία!
€179 από €280Δες το Τώρα!
Syros Atlantis Hotel - Σύρος
Syros Atlantis Hotel - Σύρος
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 Κοντά στην Παραλία!
€138Δες το Τώρα!
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και με COSMOTE DEALS for YOU!
€159 από €400Δες το Τώρα!
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα- 55%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Για διαμονή 2 διανυκτερεύσεων δίδεται ένα Massage διάρκειας 15 λεπτών και μία Θεραπεία Προσώπου!
€99 από €220Δες το Τώρα!
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ με COSMOTE DEALS for YOU!
€169 από €420Δες το Τώρα!
5* Galaxy Beach Resort - Ζάκυνθος, Λαγανάς
5* Galaxy Beach Resort - Ζάκυνθος, Λαγανάς- 20%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών (+16 επιλογές)
 All Inclusive
 Μπροστά στην παραλία!
€306 από €383Δες το Τώρα!
4* Bomo Palmariva Beach - Ερέτρια Εύβοιας
4* Bomo Palmariva Beach - Ερέτρια Εύβοιας- 30%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+5 επιλογές)
 All Inclusive
 Μπροστά στην Παραλία!
€189 από €270Δες το Τώρα!
5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι
5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ με COSMOTE DEALS for YOU!
€169 από €420Δες το Τώρα!
Nautica Bay Hotel - Πόρτο Χέλι
Nautica Bay Hotel - Πόρτο Χέλι- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών (+7 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην Πισίνα του ξενοδοχείου!
€147 από €294Δες το Τώρα!
Xenia Poros Image - Πόρος
Xenia Poros Image - Πόρος- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών (+9 επιλογές)
 Πρωινό
 Ελεύθερη χρήση της Σάουνας και του Γυμναστηρίου καθημερινά!
€99 από €198Δες το Τώρα!
4* Tinos Beach Hotel - Τήνος
4* Tinos Beach Hotel - Τήνος- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 5 ετών (+6 επιλογές)
 All Inclusive
 Παιδική δημιουργική απασχόληση με παιδαγωγό στο Mini Club!
€310 από €620Δες το Τώρα!
Kassandra Mare Hotel & Spa - Χαλκιδικής
Kassandra Mare Hotel & Spa - Χαλκιδικής- 30%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€120 από €172Δες το Τώρα!
footer