Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΨΕ στις 23.15 στον ΣΚΑΪ - ΟΛΙ ΡΕΝ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΠΑΝΟΣ

Βασίλης Ράπανος
Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου στις 23.15 στον ΣΚΑΪ ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ανοίγουν με καλεσμένο το Βασίλη Ράπανο σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Αλέξη Παπαχελά. Λίγες ώρες μετά την ιστορική συνάντηση των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης που ευελπιστεί να βρει λύσεις στο θέμα της βιωσιμότητας του χρέους της Ελλάδας, στο στούντιο της εκπομπής ο Αλέξης Παπαχελάς μιλά με τον γνωστό Οικονομολόγο Βασίλη Ράπανο σε μία σπάνια συνέντευξη που θα συζητηθεί.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Όλι Ρεν στους Νέους Φακέλους
Στον απόηχο των αποφάσεων του Eurogroup για την Ελλάδα ο άνθρωπος πίσω από την οικονομική και νομισματική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης μιλά αποκλειστικά στους Νέους Φακέλους και τον ΣΚΑΪ. Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιος ευρωπαίος επίτροπος για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις Όλι Ρεν μιλά αποκλειστικά στον ανταποκριτή της εφημερίδης Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Νίκο Χρυσολωρά.

Ενημέρωση από Disabled.GR και περιοδικό Αυτονομία (ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ)

Φίλοι και φίλες, η κυβέρνηση χρειάστηκε 6 μήνες για να συντάξει το νέο μνημόνιο σύμφωνα με το οποίο τα αναπηρικά επιδόματα εξαιρούντο των περικοπών. Χρειάστηκε όμως μόλις δύο μέρες μετά την δημοσίευση του μνημονίου για να καταργήσει τις ρυθμίσεις που αφορούν την εξαίρεση των αναπηρικών επιδομάτων από τις περικοπές.
Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου
http://www.disabled.gr/lib/?p=48195 εφαρμόζονται περικοπές και στα «δώρα» των αναπηρικών επιδομάτων με εξαίρεση τα εξωιδρυματικά επιδόματα των παραπληγικών και των τετραπληγικών.
Τα κακά νέα δεν τελειώνουν εδώ.

Μέσα σε ένα χρόνο ο ΕΟΠΥΥ εξέδωσε τον τρίτο κανονισμό παροχών υγείας (ΕΚΠΥ) με μεγάλες αλλαγές. Ο νέος ΕΚΠΥ βρίσκεται στο
http://www.disabled.gr/lib/?p=47981 και χρειάζεται προσεκτικό διάβασμα. Το κείμενο είναι τεράστιο και περιλαμβάνει πολλές λεπτομέρειες που αφορούν τις παροχές όλων ανεξαιρέτως των αναπηριών και των ανικανοτήτων.
Σε ό,τι αφορά στη χορήγηση συστημάτων ουροσυλλογής (καθετήρων για διαλείποντες καθετηριασμούς, πεοκαλυπτρών, ουροσυλλεκτών) για μια ακόμη φορά ο ΕΚΠΥ είναι απρόσεκτα γραμμένος. Το απόσπασμα αυτών που προβλέπονται για την χορήγηση συστημάτων ουροσυλλογής από το ΕΟΠΥΥ αλλά και στο σημείωμα για τις απροσεξίες μπορείτε να βρείτε στο
http://www.disabled.gr/lib/?p=48234 καθώς και ένα σχολιασμό για τα προβλεπόμενα. Σύντομα χρειάζεται να σας πω πως σύμφωνα με το ΕΚΠΥ οι γιατροί συνταγογραφούν! Είναι παρανοϊκό αλλά αληθινό. Δεν έχουν καταλάβει ακόμη οι φωστήρες του ΕΟΠΥΥ ότι οι χρήστες διαλειπόντων καθετηριασμών χρειάζονται τους γιατρούς για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα της νευρογενούς ουροδόχου κύστεως και πως η χορήγηση καθετήρων ή πεοκαλυπτρών απλώς έπεται της ιατρικής. Αυτό όμως φαίνεται να είναι λεπτομέρεια για τους σοφούς του ΕΟΠΥΥ.
Με εγκύκλιο http://www.disabled.gr/lib/?p=48155 δίνονται οι διευκρινίσεις για τη συνταξιοδότηση των γονέων και αδελφών αναπήρων. Η εγκύκλιος πρέπει να ισχύει και για τους συζύγους αναπήρων αλλά αυτό δεν είναι ευδιάκριτο, κάτι που θα πρέπει να μας προβληματίσει για τα στερεότυπα και που ακρωτηριάζουν την αναπηρία ως συνθήκη ζωής στην ελληνική κοινωνία.
Οι υπάλληλοι με αναπηρία εξαιρούνται από τις απολύσεις (κινητικότητα) στο δημόσιο. Διαβάστε σχετικά στο http://www.disabled.gr/lib/?p=48150
Για τα φορολογικά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάνει το επίσημο αλλά όπως όλα δείχνουν θα πέσει καταχνιά. Οι δαπάνεςγια νοσηλεία και για θεραπείες φαίνεται να μην εκπίπτουν στο σύνολό των δαπανών χωρίς οι νομοθέτες να αντιλαμβάνονται πως κάποιες ομάδες με πολύ συγκεκριμένες παθολογίες υπερκαταναλώνουν προϊόντα και υπηρεσίες για την υγεία, την αποκατάσταση, την εκπαίδευση και την ανεξάρτητη διαβίωση.

Πολλούς χαιρετισμούς http://www.disabled.gr/ και περιοδικό Αυτονομία

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ

Ερμής το άτακτο πόνυ με CD - Μουσικά παραμύθια Νο4
Νέες κυκλοφορίες
| Βιβλία με CD » Σειρά Μουσικά παραμύθια

Συγγραφέας: Λένα Τερκεσίδου
Εικονογράφος: Στέλλα Αποστόλου
Μουσική: Νίκος Παπαδογιώργος
Τραγουδούν: Νίκος Ζης, Νεφέλη Παπαναγή, Άρης Μακρής, Ίρις Νικολάου, Αργυρώ Βούρου, Αλέξανδρος Δεληγιαννίδης, Ελίζα Βενιζελέα, Χρήστος Θεοδωρακόπουλος.
Έτος:23 Μαίου 2012
Σχήμα:21x21
Σελίδες:48
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6864-87-2

Σωπάστε ν' ακούσω...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλεργιανών-Μαρεδιανών-Βαρδιανών ''Η ΒΑΡΔΙΑ'' σας προσκαλεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα του ανακαινισμένου Δημοτικού Σχολείου Καλλεργιανών, στα Καλλεργιανά Κισάμου όπου θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου "ΣΩΠΑΣΤΕ Ν’ ΑΚΟΥΣΩ" της Μαργαρίτας Μυλωνάκη (εκδόσεις Μπαρτζουλιάνος) μυθιστόρημα.
Το βιβλίο αναφέρεται στα 90 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή, και συγκεκριμένα στον Πόντο, είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα της περιόδου 1915-1922 και αντιπροσωπεύει όλους τους Έλληνες του Πόντου που έζησαν την Γενοκτονία και τον ξεριζωμό.
..."Το τσούρμο συνέχιζε να περπατεί και να ελπίζει πάλι, δίχως τύψεις, αφού έπραξαν πίστευαν το σωστό κι έσερναν την Ευσαΐα που δεν ήθελε ν' ακολουθήσει, μα σα σταμάτησε ν' ακούγεται το κλάμα της Ποινίτσας, στάθηκε η μάνα ακίνητη, γούρλωσε ...τα μάτια της κι έκλεισε με τις δυο παλάμες τ' αυτιά της.
"Σωπάστε ν' ακούσω", φώναξε κι όλοι έμειναν ακίνητοι, για ν' ακούσει η άμοιρη μάνα, μόνο αυτή, το κλάμα της Ποινίτσας της και να πιστέψει πως ήταν ακόμη ζωντανή"...
Θα προβάλλονται φωτογραφίες για τον Διωγμό και τη Γενοκτονία με μουσική επένδυση-επιμέλεια Μιχάλη Σπιθουράκη
Θα παρουσιάσουν:
- Μιχάλης Βερνάδος, τ. Σχολικός Σύμβουλος Ειδικής αγωγής.
- Αργυρώ Δελή-Βακάκη, Φιλόλογος 2ου Λυκείου Κισάμου
- Νίκη Γ. Κατερινάκη, Φιλόλογος με εξειδίκευση στην Ειδική αγωγή.
Θα διαβάσουν αποσπάσματα:
- Μαρία Σαρτζετάκη, καθηγήτρια Φυσικής αγωγής.
- Πανωραία Ποταριανού, δασκάλα 2ου Δ.Σ. Κίσαμου.
Χορηγοί επικοινωνίας: 

e-Pontos 
http://petridisradio.blogspot.gr/
info@e-pontos.gr

petridisradio@gmail.com

Medicexpo 2013


MEDIC EXPO 2013, 8η Ιατρική Έκθεση
Τα πάντα γύρω από το Νοσοκομειακό-Ιατρικό εξοπλισμό, τα Εφόδια  και τις Υπηρεσίες
26-28 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο Ξιφασκία-Ελληνικό, Αθήνα
Στις δύσκολες μέρες που ζούμε ξεκινάμε την 8η Ιατρική Έκθεση “Medic Expo 26-28 Απριλίου, ώστε μέσω αυτής να τονώσουμε την προώθηση συνεργασιών. Ο κλάδος των ιατρικών μηχανημάτων και αναλωσίμων έχει υποστεί σημαντική δυσκολία εργασιών, όμως η λειτουργία της έκθεσης αποτελεί τον μοναδικό τόπο συνάντησης επιχειρήσεων. http://www.medicexpo.com/
Φετινή καινοτομία η οργάνωση Πανελλήνιου συνεδρίου με θέμα: Ιατρικό μηχάνημα-ιατρικά αναλώσιμα σε καιρό κρίσης. Θα μιλήσουν έγκριτοι εισηγητές, εκπρόσωποι υπουργείου Υγείας και φορέων.
Στόχοι της έκθεσης:
Η ανάδειξη νέων προϊόντων και η διαμόρφωση νέων επιχειρηματικών σχέσεων
Η ενδυνάμωση του ενδιαφέροντος από αγοραστές και αντιπροσώπους
Η επίτευξη αποδοτικών συμφωνιών εντός και εκτός Ελλάδας
Η τόνωση της ανταγωνιστικότητας      
Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή     26 / 04 / 13         10:00-20:00
Σάββατο         27 / 04 / 13         10:00-20:00
Κυριακή          28 / 04 / 13         10:00-20:00
Πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο Ξιφασκίας (Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο) από όλα τα σημεία της Αθήνας μέσω της Λεωφ. Ποσειδώνος. Με μετρό και τραμ στην 2η στάση Αγίου Κοσμά, Ελληνικό.


Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε :
Φιλολάου 234 11631, Αθήνα
Τηλ.: 210 7568888 (8 γραμμές)
Fax:  210 7568889 & 210 7568890
info@medicexpo.com

www.medicexpo.com

Τρία μερόνυχτα με την Χιντουστάνι κλασική μουσική. Στο αβγό

Τρία μερόνυχτα με την Χιντουστάνι κλασική μουσική.
Θεωρητική και πρακτική προσέγγιση του ρυθμικού και μελωδικού της συστήματος

Εισηγητής: Σάκης Λάιος
30 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου
Έναρξη: Παρασκευή 30/11 // ώρα 16:00
Ωράριο: Συνεχές
Eγγραφές: Μέχρι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
1η μέρα: Όψεις του ρυθμού στην βόρεια-Ινδική κλασική μουσική.
Το σύστημα οργάνωσης του ρυθμού Τα όργανα ρυθμού (Vitata vādya). Η ηχοχρωματική διάσταση των ήχων των κρουστών. Αντιστοιχίες ήχων με συλλαβές (Bol-s) και η προφορική εκμάθηση. Το σύστημα οργάνωσης του ρυθμού σε μετρικούς κύκλους (Tāla). Εξοικείωση με κάποιους βασικούς (Tīntāla, Rupaka, Jhāpatāla, Ekatāla), τα είδη (Jāti) του ρυθμού καθώς και με τον τρόπο μετρήματος μέσω χειρονομιών (Kriyā-s) και τη σχετική ορολογία.
Τυπικές Φόρμες στο ρεπερτόριο των σολιστικών κρουστών Παρουσίαση, αισθητική και μαθηματική προσέγγιση του πλούσιου ρεπερτορίου των κρουστών (και ειδικότερα των Tablā, όπως διαμορφώθηκε μέσα σε οικογενειακές και στυλιστικές παραδόσεις) και όπως διαγράφεται σε καθιερωμένες φόρμες Εισαγωγής (Uţhāna, Ţhekā), φόρμες Ανάπτυξης και Παραλλαγής θεματικού υλικού (Peśkār, Kāyadā) και φόρμες Κατάληξης (Tihāī, Gat, Tukrā, Chakradāra).
2η μέρα: Το μελωδικό σύστημα της Χιντουστάνι μουσικής. Η ανάπτυξη ενός μελωδικού τρόπου (Rāga).
Θεωρία της μελωδίας Η σημασία της φωνής και η κυριαρχία του φωνητικού στυλ και στην οργανική εκμάθηση και εκτέλεση. Ορολογία των μελωδικών φαινομένων: νότες (Svara), μικρο-διαστήματα (Śruti), κλίμακες (Grāma, Mūrcchanā, Ţhāţa), καλλωπισμοί (Alaňkāra). Τεχνικές (ανοδικές και καθοδικές κινήσεις, μελωδικά κέντρα, περιοχή της έκτασης, χαρακτηριστικές φράσεις) και αισθητικές όψεις (καθαρότητα, αποπνεόμενη ατμόσφαιρα και διάθεση, συσχετισμός με εξω-μουσικά φαινόμενα όπως ώρες και εποχές, εικονογραφικές αναπαραστάσεις) των Rāga.
Ανάπτυξη ενός Rāga στην πράξη Θα γίνει εργασία επί συγκεκριμένων Rāga, που θα επιλεγούν με βάση τη δυναμική, τις τεχνικές δυνατότητες και την αισθητική προτίμηση του ακροατηρίου. Τα δύο μέρη μιας παρουσίασης: Anibaddha (αποκλειστικά μελωδική ανάπτυξη, αδέσμευτη από μετρικό κύκλο) και Nibaddha (έρρυθμη ανάπτυξη, σε κάποιον μετρικό κύκλο με συνοδεία κρουστού). Παρουσίαση (εκτέλεση με διακοπές για λεκτική περιγραφή) ενός συγκεκριμένου Rāga από τον διδάσκοντα, καθορισμός των φάσεων της σταδιακής ανάπτυξης (Ālāpa, Joď, Jhālā). Διδασκαλία ενός συγκεκριμένου μουσικού θέματος (Bandiś ή Gat), παρουσίαση και επεξήγηση μαθητικών ρυθμο-μελωδικών μοντέλων (Tāna) που αποτελούν τη βάση για τον αυτοσχεδιασμό, καθώς και των τρόπων εναλλαγής του δοσμένου θέματος και των αυτοσχεδιασμών.
3η μέρα: Πρακτική εξάσκηση, εμβάθυνση, συγκριτική θεώρηση και παρουσίαση προόδου.
Επανάληψη και εμβάθυνση Επανάληψη των βασικών σημείων των προηγούμενων μαθημάτων. Εμβάθυνση σε: τεχνικές των κρουστών, τυπικές ρυθμικές φόρμουλες, φραστικές πρακτικές των μελωδικών οργάνων όπως αξιοποίηση και μετατροπή των διδαχθέντων μαθητικών ρυθμο-μελωδικών μοντέλων (Tāna) σε πιο περίτεχνες μορφές. Στοιχεία διάδρασης και επικοινωνίας των σολιστών (μελωδικού και ρυθμικού οργάνου).
Παρουσίαση προόδου συμμετεχόντων Όσοι και όσες έχουν ικανοποιητικό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης και στυλιστικής κατανόησης, θα μπορούσαν να συμπράξουν εναλλασσόμενοι στον αυτοσχεδιασμό πάνω στις κατευθυντήριες γραμμές που έχουν διδαχθεί.
Συμμετοχές για λίγες μέρες ακόμη, ΕΔΩ.
Συναυλία κλασικής ινδικής μουσικής
Σάκης Λάιος (Bānsurī, Tablā)
Φοίβος Αποστολίδης (Tablā)
κυριακή 2 δεκεμβρίου 2012 // Ώρα 21:00 // είσοδος: €7
Ο Σάκης Λάιος με τη συνοδεία του Φοίβου Αποστολίδη κλείνουν το τριήμερο εργαστήριο με τίτλο «Τρία μερόνυχτα με την Χιντουστάνι (βόρεια – ινδική) κλασική μουσική» με μία σολιστική εμφάνιση με δύο από τα πιο δεξιοτεχνικά μουσικά όργανα της ινδικής μουσικής παράδοσης.
Ηλεκτρονική κράτηση θέσεων ΕΔΩ

Αναβολή Μουσικών Παραστάσεων Τ. Φαράζη-Αρλέτας για 25 & 26 Ιανουαρίου 2013

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι μουσικές παραστάσεις του Τάκη Φαραζή και της Αρλέτας «Έχει ο καιρός γυρίσματα» στις 30 Νοεμβρίου 2012 και 7 Δεκεμβρίου 2012, μεταφέρονται στις 25 & 26 Ιανουαρίου 2013 για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και λυπούμαστε για την αναστάτωση.
Έλλη Λαψάτη

Διευθ. Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων
IANOS | T 2103217406 |M 6958004810| F 2103217686 | www.ianos.gr

Νοέμβριος 2012, Νέες Εκδόσεις

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
Έλση Σακελλαρίδου
Το Σύγχρονο Γυναικείο Θέατρο φέρνει για πρώτη φορά στο ελληνικό προσκήνιο την πολυσήμαντη γυναικεία συμμετοχή στη θεατρική δημιουργία. Πρόκειται για μια μοναδική δραστηριότητα που, με αρχικό ιδεολογικό υπόβαθρο την κοινωνικοπολιτική και σεξουαλική επανάσταση της δεκαετίας του Ά60 και το συναφές γυναικείο κίνημα, προχώρησε στη διαμόρφωση μιας πολύμορφης ποιητικής του θεάτρου, η οποία έχει ήδη αποτελέσει διεθνώς ένα καινούργιο μοντέλο για περαιτέρω αισθητικούς πειραματισμούς και νέες τακτικές παρεμβατισμού στον ευρύτερο χώρο των παραστασιακών τεχνών. Στην επανέκδοση του έργου από τις εκδόσεις Επίκεντρο, η συγγραφέας έχει συμπεριλάβει τα βιώματα τουλάχιστον μιας εικοσαετίας, αφήνοντας την κριτική της σκέψη να κάνει μια αναδρομή στις σύγχρονες εξελίξεις μέσα στο ίδιο το φεμινιστικό κίνημα και στις τελευταίες κοινωνικές παραλλαγές και θεωρητικές μεταλλάξεις του. 

ISBN: 9789604583515
Σελίδες: 416

Περισσότερα...  

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Επιμέλεια: Δέσποινα Καρακατσάνη, Γιούλη Παπαδιαμαντάκη
Τα κείμενα του συλλογικού αυτού τόμου αναδεικνύουν και αναλύουν τα δομικά προβλήματα που το ελληνικό κράτος καλείται να αντιμετωπίσει προκειμένου να υλοποιήσει την ευρωπαϊκή εκπαιδευτική πολιτική. Αντανακλούν, επίσης, τη μετάβαση από παλιότερα, εθνικά κανονιστικά πρότυπα συμπεριφοράς και αξίες, προς νεότερα, που φαίνονται να συμπλέουν με αυτή την οπτική. 

ISBN: 9789604583621
Σελίδες: 312

Περισσότερα...

Fundraising for Arts and Cultural Organizations:

Call for Proposals
International Conference 
Fundraising for Arts and Cultural Organizations:
Strategies in the Changing World
December 17-21, 2013
Austria

Μακαρονόπιτα Παραδοσιακή (από την Παύλιανη)

Μακαρονόπιτα παραδοσιακή από την Παύλιανη 
Από την Παύλιανη και τα χωριά της Οίτης, μια παραδοσιακή συνταγή που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!
Αράχωβα: 20€ στην ταβέρνα Αγνάντιο για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων

Αράχωβα: 20€ στην ταβέρνα Αγνάντιο για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων. Σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, απολαύστε ένα πλήρες μενού σε τιμή καταπληκτική! Για περιορισμένο αριθμό κουπονιών , προλάβετε!

Δελφοί: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και ένα μπουκάλι κρασί για καλωσόρισμα

Δελφοί: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και ένα μπουκάλι κρασί για καλωσόρισμα. Μια καταπληκτική προσφορά, σε απίστευτη τιμή για να χαρείτε την ξεκούραση και την διασκέδαση σε έναν πανέμορφο προορισμό!

Ιτέα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο

Ιτέα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο.Σε μια υπέροχη τοποθεσία, χαλαρώστε, διασκεδάστε, επισκεφθείτε την Αράχωβα και τους Δελφούς και περάστε ένα αξέχαστο διήμερο! Καταπληκτική τιμή αποκτήστε την προσφορά μας τώρα!

Δελφοί: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό

Δελφοί: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Στους πρόποδες του Παρνασσού, ο ομφαλός της Γης, σας περιμένει για την απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση! Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα και αφεθείτε!

Παρνασσός - Αγόριανη: 86€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο

Παρνασσός - Αγόριανη: 86€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο. Κάντε μια υπέροχη εκδρομή , σε ένα γραφικό χωριό, εξερευνήστε την Αράχωβα, τους Δελφούς, επισκεφθείτε το χιονοδρομικό κέντρο, με ορμητήριο τα δωμάτια που σας προσφέρουμε σε καταπληκτική τιμή!

Γαλαξίδι: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Γαλαξίδι: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Ένας πανέμορφος, δημοφιλής και γραφικός προορισμός σας περιμένει να τον ανακαλύψετε με την προσφορά μας! Σε καταπληκτική τιμή για ένα ταξιδάκι που θα σας μείνει αξέχαστο!

Το πιο σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο στην Ελλάδα.

Νέο χιονοδρομικό στο Μέτσοβο 
Είναι το πιο σύγχρονο και το πιο καινούριο στην Ελλάδα. Απευθύνεται στους λάτρεις του είδους αλλά και σε όσους απλώς επιθυμούν να δοκιμάσουν μια… χιονισμένη εμπειρία.
Μέτσοβο: 73€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στον παραδοσιακό ξενώνα Ανόστρο.

Μέτσοβο: 73€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στον παραδοσιακό ξενώνα Ανόστρο που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του γραφικού Μετσόβου. Aπολαύστε τη θέα της Πίνδου από το δωμάτιο σας και εξορμήστε στις γύρω περιοχές!

Τζουμέρκα - Καλαρρύτες: 118€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Τζουμέρκα - Καλαρρύτες: 118€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Παραδοσιακό βλαχοχώρι, φωλιασμένο σε ένα καταπράσινο τοπίο, ιδανικό για ηρεμία , χαλάρωση και ξεκούραση! Μια καταπληκτική προσφορά !

Ζαγορά: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Ζαγορά: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε έναν προορισμό παραδοσιακό, γραφικό, φιλόξενο και δημοφιλή , μια προσφορά σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή! Αποκτήστε την τώρα και επισκεφθείτε το πανέμορφο Πήλιο για μια αξέχαστη εκδρομή!

Ζαγοροχώρια - Βίτσα : 133€ για 4ήμερο για δύο άτομα με πρωινό

Ζαγοροχώρια - Βίτσα : 133€ για 4ήμερο για δύο άτομα με πρωινό .Ζήστε την ζαγορίσια φιλοξενία και μαγευτείτε τόσο με τη μοναδική, φυσική ομορφιά τους όσο και με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική τους. Πλαισιωμένα από καταπράσινες βουνοπλαγιές, τρεχούμενα νερά, επιβλητικά φαράγγια και μαγευτικές λίμνες, αποτελούν ιδανικό προορισμό όλο το χρόνο!

Μέτσοβο: 130€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στο Αρχοντικό Μετσόβου 4*

Μέτσοβο: 130€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στο Αρχοντικό Μετσόβου 4*. Απολαύστε την διαμονή σας σε ένα ξενοδοχείο πολυτελείας, με jacuzzi στο δωμάτιο σας και πανοραμική θέα ενός τοπίου απαράμιλλης ομορφιάς!Μια μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή! ( Από Κυριακή - Πέμπτη βράδυ )

ΜΑΤΙΑ ΜΠΛΕ -ΠΑΡΙΟΣ

Η συμφωνία περιλαμβάνει και πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων

Η συμφωνία περιλαμβάνει και πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων
Ντράγκι: Καλωσορίζουμε τη συμφωνία για την Ελλάδα
Λόγω της συμφωνίας, πέφτουν τα επιτόκια του 1ου Μνημονίου  

Στα 11 δισ. η συνεισφορά της ΕΚΤ στη συμφωνία Ε.Ε.-ΔΝΤ
Έκτακτο: Το Reuters μιλάει για συμφωνία στο Eurogroup  

Η ΕΚΤ αναλαμβάνει να καλύψει τη διαφορά του ελληνικού χρέους

510.033.165.000 το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα

Σε καιρούς χαλεπούς, 2,5 δισ. ευρώ του ΕΣΠΑ μένουν στα αζήτητα!!!
Οι συγχωνεύσεις των πανεπιστημίων θα φέρει την συρρίκνωση της δημόσιας εκπαίδευσης

Η δράση του Μπρέϊβικ καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας

Αλαβάνος: Να βγούμε από την ευρωζώνη

Ο κανόνας επιβεβαιώνεται. Οι μη έχοντες πληρώνουν και οι έχοντες διαφεύγουν

510.033.165.000 το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα

Στο κόκκινο τα "μεγάλα" μέσα μαζικής ενημέρωσης

Η CIA γνωρίζει τι κάνατε... - Διαστάσεις λαμβάνει η δημοσκοπική διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία

Οι 27 πάλαι ποτέ κραταιές επιχειρήσεις που αναζητούν τρόπο να υπαχθούν στον πτωχευτικό κώδικα
Συνεδριάζουν από κοινού οι διαρκείς επιτροπές μορφωτικών υποθέσεων των κοινοβουλίων Ελλάδας και Κύπρου

Οι έλληνες πρωταθλητές του sex

Δόση και έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη

Υπεξαίρεσαν χρήματα από τα ΕΛΤΑ και τα επιστρέφουν με δόσεις

Η CIA γνωρίζει τι κάνατε...

Ποιός το είπε

Οι συνταξιούχοι στις χώρες του νότου πένονται και οι γερμανοί παίρνουν αυξήσεις

Ο Ψυχάρης του ΔΟΛ κήρυξε το νέο "ανένδοτο"

Εξαιρούνται της φορολόγησης τα εφάπαξ

Διπλό φονικό στα Ιωάννινα

Λύση στο ελληνικό πρόβλημα όπως μπορεί η κάθε χώρα ή αλλιώς δεν έχουμε σχέδιο για το πρόβλημα

Διαστάσεις λαμβάνει η δημοσκοπική διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία

Ραντεβού για δυο: Βενιζέλος-Λοβέρδος αύριο...

“Ραντεβού” για δυο: Βενιζέλος-Λοβέρδος αύριο…
Της… συνιστώσας, με Αλαβάνο-Τσίπρα
 Πώς προσδιόρισε ο εκπρόσωπος της Μέρκελ τη γερμανική στάση
Στη Βουλή η δικογραφία για τη «λίστα Λαγκάρντ»
Σόιμπλε: Είμαστε έτοιμοι για απόφαση σήμερα
ΔΗΜΑΡ: Να παρθούν αποφάσεις για τη δόση και για τη βιωσιμότητα του χρέους
Μοσκοβισί: 85% οι πιθανότητες συμφωνίας
Στα άκρα ο Παναθηναϊκός λόγω Αρετόπουλου
erlusconi: Σκέφτομαι να επιστρέψω
Στουρνάρας: Είμαι βέβαιος ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
12 μήνες φυλακή στον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού R Channel
Αυτό είναι το νέο Φορολογικό! Δείτε τους αναλυτικούς πίνακες…

Οι επαγγελματίες της Κομοτηνής εναντίον του Δήμου για τον ποδηλατόδρομο

Υποθέσεις βασανισμών μεταναστών από αστυνομικούς

Τι θα χάσουμε μέσα το 2013 από το Μνημόνιο 3

Η επόμενη μέρα στο Κέντρο Φύλαξης Μεταναστών στην Κομοτηνή

Ανοιχτή Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ Βορείου Έβρου

Διανομή αγροτικών προϊόντων στην Ξάνθη

Απεργούν οι φαρμακοποιοί της Ροδόπης

Κατασχέθηκαν 142 δενδρύλλια κάνναβης σε χωριό της Καβάλας

Τα εισιτήρια του αγώνα Πανθρακικός – Άρης

Άτυχη η Skoda Ξάνθη έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 94’

Οι ομοφυλόφιλοι στην Ελλάδα ζουν μέσα στον φόβο

Huffington Post: Οι ομοφυλόφιλοι στην Ελλάδα ζουν μέσα στον φόβο
Η γυναίκα-μυστήριο με τις 1.200… offshore εταιρείες!
Χρυσή Αυγή: Θεατής και ουραγός των εξελίξεων ο Σαμαράς
Αμαξοστοιχία παρέσυρε πρόβατα!
Δεν αγοράζουν πια οι Ιταλοί
Συναυλία-ταινία από τους Coldplay
Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά τον… εγκέφαλο!
ΣΥΡΙΖΑ: Να διαλευκανθούν τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας στην Αστυνομία
Λύθηκε το πρόβλημα της… υπογεννητικότητας
Ανησυχία για το μνημόνιο στη Λευκωσία

ΒΙΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ, ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΑΚOI

ΒΙΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ, ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΑΚOI
Αν η Γερμανία έπαιρνε την απόφαση να φύγει από το ευρώ …
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ;
Ένας ζωτικής σημασίας σύμμαχος του ευρώ
Οι γερμανικές αμφιβολίες απειλούν το ευρώ
Εκδήλωση για τα 94 χρόνια ΚΚΕ
Μαξίμου: Εποπτεία υπουργείων α λα γαλλικά
Ολοκληρώθηκε η έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup
ΔΗΜΑΡ: Ζητά καταβολή των δόσεων και βιώσιμο χρέος στο Eurogroup
Τσίπρας: Η κυβέρνηση εισπράττει ήττες
Η διάσωση της Ελλάδας θα κοστίσει προειδοποιεί η Γερμανία
Διαβουλεύσεις έως την τελευταία στιγμή για συμφωνία στο Eurogroup της Δευτέρας
Συνέντευξη Γιούνκερ: Κάνουμε ένα λάθος, κάνουμε διακρίσεις χωρών
Welt: Διαγραφή ελληνικού χρέους μέχρι το 2015
Welt: Διαγραφή ελληνικού χρέους μέχρι το 2015 - ANSA: Στις 3 Δεκεμβρίου η απόφαση για τη δόση
ANSA: Στις 3 Δεκεμβρίου η απόφαση για την Ελλάδα
Γ. Βρούτσης: Κανονικά θα καταβληθούν οι συντάξεις τον Δεκέμβριο
Έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup για την Ελλάδα
Άκερμαν: Αναπόφευκτο το ελληνικό «κούρεμα»
Στάινμπρουκ: Μεγάλο το κόστος μιας ελληνικής χρεοκοπίας
33.388 αιτήσεις για την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης
Revoil: Ζημιές έναντι κερδών στο 9μηνο
Νέες επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ από Lidl Hellas
Nutriart: Εμπλοκή στην αναδιάρθρωση της εταιρίας
Εργο της Hypertech για την εξοικονόμηση ενέργειας
Yποτροφία από F.G. Europe σε διδακτορικό φοιτητή
Περαίωση για τα έτη 2006 2007 από τη Γαλαξίδι
Ολοκλήρωση άσκησης ετοιμότητας στο ΔΑΑ
Στα 2,2 εκ. τα κέρδη της Alpha Αστικά Ακίνητα

Ο Ομπάμα... σήκωσε το τηλέφωνο για το Eurogroup

Ο Ομπάμα… σήκωσε το τηλέφωνο για το Eurogroup
Ένταση με τσιγγάνους στον Πύργο

Ο Αλαβάνος αποδόμησε τον Τσίπρα

Επίθεση με πέτρες σε τρένο στην Πάτρα

Δούρου: Μετρημένες οι μέρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Τοξικό σιρόπι προκάλεσε το θάνατο στο Πακιστάν
 
Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει η Pulse
Σε διαθεσιμότητα ο Αρετόπουλος

Το “unfair” του Τσίπρα στον Αλαβάνο

Πηγαίνει… «φορτωμένος» στο Ρέντη ο Μαρινάκης

Σε εξέλιξη το θρίλερ του Eurogroup για Ελλάδα | Δημοσκόπηση | Οι ...Χρυσαυγίτες αστυνομικοί | Φορολογικά | Κατάργηση εργοδοτικής εισφοράς

Σε εξέλιξη το θρίλερ του Eurogroup για την οριστική απόφαση για την Ελλάδα
περισσότερα

Δημοσκόπηση: Μπροστά 4,5% ο ΣΥΡΙΖΑ, πτώση στα κόμματα της συγκυβέρνησης
περισσότερα

Ποιες ρυθμίσεις προωθεί η κυβέρνηση με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο
περισσότερα

Καταδικάζουν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ τον ...ρατσισμό από αστυνομικούς
περισσότερα

Εγκύκλιος του ΙΚΑ για κατάργηση εργοδοτικών εισφορών υπέρ ΟΕΚ και ΟΕΕ
περισσότερα

Συνεδριάζει αύριο η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, με το βλέμμα στο συνέδριο
περισσότερα

Παπαρήγα: Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία για τα 94 χρόνια του ΚΚΕ
περισσότερα

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών
περισσότερα

www.eklogika.gr : το πιο ενημερωμένο portal για την πολιτική, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις εκλογές

Real.gr

Σήμερα η συμφωνία για το χρέος
Το Βερολίνο και το «κούρεμα»

Το πολιτικό μήνυμα Σαμαρά στους δανειστές

Η κραυγή αγωνίας του Αρχηγού ΓΕΝ

Συναγερμός στο Πεντάγωνο – Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι πολιτικοί

Φόροι 3 δισ. ευρώ από τα ακίνητα

Οριστική «πόρτα» στον ΣΥΡΙΖΑ από την Αλ. Παπαρήγα

Ο Δημήτρης Βίτσας στο Real.gr

Ξύπνησε... η Τότεναμ

Ο πρώτος νεκρός από τις συγκρούσεις στην Αίγυπτο

«Φλερτ» υπάρχει ... Γάμος;

Πιο νόστιμη η σοκολάτα όταν κάνουμε δίαιτα

Μέχρι 19 βαθμούς ο υδράργυρος

Πρωτοφανής νίκη των Κομμουνιστών στην Αυστρία

Με... πέναλτι «εκδίκηση» η Μίλαν

Κλειστά σήμερα και αύριο τα φαρμακεία

Στο «σφυρί» οι ερωτικές επιστολές του Μικ Τζάγκερ


Η ώρα του συμβιβασμού. Και της δόσης..

Η ώρα του συμβιβασμού. Και της δόσης
Προς κινητοποιήσεις διαρκείας οι φαρμακοποιοί

Ρεκόρ 7μηνου για το ευρώ, λόγω προσδοκιών για Ελλάδα

Νίκη των Καταλανών εθνικιστών δείχνουν τα exit polls

Ένας νεκρός σε επίθεση στα γραφεία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Αίγυπτο

Αλαφούζος: Θα προσφύγουμε στην τακτική δικαιοσύνη

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Υπενθυμίσεις σε αυτούς που συμμετείχαν στην εκδήλωση του Γοργοπόταμου
Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ

Μήπως να το πάρουμε αλλιώς;;;;

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Η επικίνδυνη υποκρισία του Νταβούτογλου και των τουρκομουσουλμάνων
Συνέντευξη ενόψει της επίσκεψής της στα Σκόπια Οι σχέσεις καλής γειτονίας κομβικό σημείο για την ενταξιακή πορεία της ΠΓΔΜ, δηλώνει η ΥΠΕΞ

Πότε γυρνάει ο Σαμαράς, να πάμε αεροδρόμιο;

34 Xρόνια PKK Οι Κούρδοι το γιορτάζουν δεόντως

Έτσι σπιλώνουν διεθνώς την Ελλάδα οι πράκτορες της Άγκυρας!

Επιστολή του Α/ΓΕΝ για μείωση των αποδοχών

Συρία: Αντάρτες κατέλαβαν στρατιωτική βάση κοντά στη Δαμασκό

«Η Ευρώπη δεν έχει ηγέτη»

Απάντηση του Λιμενικού σε δημοσίευμα περί «περιέργων πρωτοβουλιών» για τη λαθρομετανάστευση

Οι δωσίλογοι έγιναν... διπλωμάτες Η στάση των πρεσβευτών και της εξόριστης κυβέρνησης, οι ομαδικές παραιτήσεις και η απόλυση του Γ. Σεφέρη

Η Γερμανική Εμμονή

Καίνε σημαίες Επεισόδια μεταξύ αλβανόφωνων και σλαβόφωνων στην ΠΓΔΜ

Μέσα οι γλώσσες, ψηλά το κεφάλι!

Εκτόμβη νεκρών έγινε εκκλησία στη Νιγηρία από επίθεση ισλαμιστών

Νταβούτογλου: "Θα συνομιλήσουμε με το Ισραήλ όταν γίνουν δεκτοί οι όροι μας"

Πάντα είναι ίδος ο Ελληνικός Λαός

Το μάθημα του Πικαλέβο

Χριστόφορος Πισσαρίδης:Η Ελλάδα δίνει την εντύπωση πως είναι ακυβέρνητη χώρα

"Έφυγε" ο Έλληνας 007. Ο Βασίλης Ντερτιλής έχασε τη μάχη

ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΗΝ EYΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Αθόρυβη προέλαση της Γερμανίας στην Ευρώπη

Ο South Stream επανακάμπτει

«Αφρίκα»: Προωθείται σχέδιο λύσης με μόνο εγγυητή το ΝΑΤΟ

Με «κουρμπάν» η Αλβανία θα γιορτάσει έναν αιώνα ζωής

Σόφια H "επανάσταση της τομάτας" στη Βουλγαρία

Άρθρο-συνέντευξη του Πρέσβη ε.τ. Αλέξανδρου Μαλλιά

Μειώσεις στα πρόστιμα για φορολογικές παραβάσεις - Θα τους γ.... όλους (vid)

Θα τους γ.... όλους (vid)
Οι τούρκοι ανακαινίζουν ξανά την Αγία Σοφία

Μειώσεις στα πρόστιμα για φορολογικές παραβάσεις

Πως δημιουργείται ένας ναζί (vid)

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε τσακωτή την σύντροφό του με παίκτη του ΠΑΟΚ!!!

Αμμοθύελλα στον πλανήτη Άρη θέτει σε κίνδυνο το Curiosity

Πιο μολυσμένη η κουζίνα απ' την τουαλέτα

Μία βαλίτσα με λεφτά από τον Τσαουσέσκου για τον Τζέϊ Άρ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):
Ποιοι υπηρετούν τους σύγχρονους μαυραγορίτες περισσότερα…

Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα

Τηλ. 210-3643601

Σήμερα στο e-Pontos...

Σήμερα στο e-Pontos...
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΕΤΗΣ "ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΣΙΝΩΠΕΥΣ"
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ