Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Μακαρονόπιτα Παραδοσιακή (από την Παύλιανη)

Μακαρονόπιτα παραδοσιακή από την Παύλιανη 
Από την Παύλιανη και τα χωριά της Οίτης, μια παραδοσιακή συνταγή που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!
Αράχωβα: 20€ στην ταβέρνα Αγνάντιο για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων

Αράχωβα: 20€ στην ταβέρνα Αγνάντιο για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων. Σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, απολαύστε ένα πλήρες μενού σε τιμή καταπληκτική! Για περιορισμένο αριθμό κουπονιών , προλάβετε!

Δελφοί: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και ένα μπουκάλι κρασί για καλωσόρισμα

Δελφοί: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και ένα μπουκάλι κρασί για καλωσόρισμα. Μια καταπληκτική προσφορά, σε απίστευτη τιμή για να χαρείτε την ξεκούραση και την διασκέδαση σε έναν πανέμορφο προορισμό!

Ιτέα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο

Ιτέα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο.Σε μια υπέροχη τοποθεσία, χαλαρώστε, διασκεδάστε, επισκεφθείτε την Αράχωβα και τους Δελφούς και περάστε ένα αξέχαστο διήμερο! Καταπληκτική τιμή αποκτήστε την προσφορά μας τώρα!

Δελφοί: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό

Δελφοί: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Στους πρόποδες του Παρνασσού, ο ομφαλός της Γης, σας περιμένει για την απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση! Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα και αφεθείτε!

Παρνασσός - Αγόριανη: 86€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο

Παρνασσός - Αγόριανη: 86€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο. Κάντε μια υπέροχη εκδρομή , σε ένα γραφικό χωριό, εξερευνήστε την Αράχωβα, τους Δελφούς, επισκεφθείτε το χιονοδρομικό κέντρο, με ορμητήριο τα δωμάτια που σας προσφέρουμε σε καταπληκτική τιμή!

Γαλαξίδι: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Γαλαξίδι: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Ένας πανέμορφος, δημοφιλής και γραφικός προορισμός σας περιμένει να τον ανακαλύψετε με την προσφορά μας! Σε καταπληκτική τιμή για ένα ταξιδάκι που θα σας μείνει αξέχαστο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: