Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Η BELDEN βραβεύεται με 3 Gold Innovators Awards

Αναγνωρίστηκαν τα FiberExpress LPM, το Gold Channel Case Study και το PartnerAlliance HDBaseT Warranty.
Η Belden Inc., ο παγκόσμιος ηγέτης σε λύσεις εκπομπής σήματος σε ιδιαίτερα απαιτητικές εφαρμογές ανακοίνωσε με ενθουσιασμό ότι έλαβε τρία 2018 Gold Innovators Awards από το περιοδικό Cabling Installation & Maintenance.
“Είναι τιμή μας να αναγνωριζόμαστε ως ηγέτης και καινοτόμος Εταιρεία στην βιομηχανία της δομημένης καλωδίωσης».
Οι τιμώμενοι επιλέχθηκαν από ένα πάνελ ανώτερων ειδικών, σχεδιαστών, integrators και managers συστημάτων καλωδίων κι επικοινωνίας για την πρωτοποριακή συμβολή τους στην βιομηχανία δομημένης καλωδίωσης. Οι νικητές εορτάστηκαν στο 2018 BICSI Fall Conference στον San Antonio, Texas την περασμένη εβδομάδα.
Στην κατηγορία «Distribution and Routing Equipment”, το FiberExpress Low-Pressure Mold and Pulling Eye for Trunks της Belden έλαβε Χρυσό βραβείο. Toν έο fiber pulling eye ενσωματώνει καλούπι χαμηλής πίεσης (LowPressureMold - LPM), το οποίο κάνει τα σημεία μεταβάσεων ελαφρύτερα, μικρότερα κι ευκολότερα στη διαχείριση. Επίσης, υποστηρίζει πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει, όπως η ταχύτερη εγκατάσταση (40% πιο ελαφρύ και 25% μικρότερο για μεταβάσεις LPM), το περιθώριο έντασης πίεσης έως 40 κιλών, η καλύτερη ροή αέρος και η δρομολόγηση καλωδίου.
Στην κατηγορία «Applications and Case Studies”, το Golf Channel Case Study έλαβε επίσης Χρυσό βραβείο.  Κρατώντας τα κόστη χαμηλά ενώ ταυτόχρονα παρέχοντας στο Gold Channel την τεχνολογία studio που χρειαζόταν, το project συνδύασε το καλώδιο 4K Ultra-High-Definition (UHD) Mediaτης Belden και το REVConnect για πρώτη φορά.  Αντί να γίνει επένδυση σε μία full fiber καλωδίωση, η οποία θα ξεπερνούσε κατά πολύ τον προϋπολογισμό, αυτή η λύση της Belden κράτησε χαμηλά τα κόστη του Golf Channel. Το σύστημα καλωδίων μεταφέρει UHD 4K video υλικό από ένα γήπεδο του γκολφ, το οποίο προβάλλεται σε 29 οθόνες κατά τη διάρκεια εκπομπής, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση πραγματικού αγώνα gold για τους θεατές.
Στην κατηγορία των «Value-Added Programs”, το PartnerAlliance HDBaseT Warranty της Belden, έλαβε επίσης Χρυσό βραβείο. Τέτοιου βεληνεκούς εγγύηση (warranty) είναι αναμενόμενη στην IT βιομηχανία, αλλά αποτελεί εντελώς νέα έννοια στον χώρο του AV. Η εγγύηση PartnerAlliance HDBaseT Warranty επιτρέπει στους PartnerAlliance AV εγκαταστάτες της Belden να παρέχουν στους πελάτες τους διασφάλιση ότι τα εγκατεστημένα συστήματα καλωδίων Belden θα είναι ελεύθερα από ελαττώματα για 25 χρόνια. Περιλαμβάνει επίσης ένα πρόγραμμα Lifetime Application Assurance Program, το οποίο καλύπτει την απόδοση του συστήματος και την εργασία.
«Είμαστε περήφανοι για αυτά τα τρία Χρυσά βραβεία που λάβαμε φέτος, τα οποία αντιπροσωπεύουν την επιτυχία της Belden τόσο όσον αφορά τις προϊοντικές της λύσεις όσο και τις υπηρεσίες και την ικανοποίηση των πελατών της»,αναφέρει ο AlexHansen, VP & GM Broadcastand AV Solutions στην Belden. «Είναι τιμή μας να αναγνωριζόμαστε ως ηγέτης και καινοτόμος Εταιρεία στην βιομηχανία δομημένης καλωδίωσης.
Η κάλυψη των αναγκών εκπομπής σήματος με παραδοσιακές & IP λύσεις που επιτρέπουν την ομαλή μεταστροφή στη σύγκλιση, απαιτεί μία ολιστική προσέγγιση για τα εταιρικά περιβάλλοντα. Μόνο οι καινοτόμες λύσεις εταιρικής συνδεσιμότητας της Belden έχουν αυτή την προσέγγιση. Το εκτεταμένο portfolio της Belden καλύπτει LAN, data centers, αυτοματισμό κτιρίων, ασφάλεια και έλεγχο πρόσβασης για την ομαλή ροή της πληροφορίας.  Οι εξαιρετικές παγκόσμιες υπηρεσίες, οι δυνατότητες υποστήριξης και τα προγράμματα εγγύησης συγκεκριμένων εφαρμογών συμπληρώνουν την μοναδική αξία προσφοράς της Belden.
Μάθετε περισσότερα για το Golf Channel Case Study της Belden εδώ.
Website
Email
Facebook
YouTube
Instagram
Twitter
Copyright © 2015, BON STUDIO SA, All rights reserved.

Διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία
Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
Fax: 210 3845755

Ο Νίκος Βατόπουλος παίρνει τη σκυτάλη στην 4η σκυταλοδρομία λόγου


4η σκυταλοδρομία λόγου
Ο Νίκος Βατόπουλος παίρνει τη σκυτάλη
της Παγκόσμιας Πρωτεύουσας Βιβλίου
Η Αθήνα 2018 - Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του δήμου Αθηναίων,
στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «Έλληνες Συγγραφείς»,
πραγματοποιεί τη Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018, στις 7:30 μ.μ.,
την τέταρτη «Σκυταλοδρομία Λόγου
Aπό την Εργογραφία-Βιογραφία στο κειμενικό είδος του Χρονογραφήματος-Επιφυλλίδας».

Ο ποιητής και βιβλιογράφος Δημήτρης Δασκαλόπουλος
και η συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας Μαρία Στασινοπούλου
παραδίδουν τη σκυτάλη
στον δημοσιογράφο και αθηναιογράφο Νίκο Βατόπουλο.
Συντονιστές της εκδήλωσης είναι
η Τασούλα Επτακοίλη, δημοσιογράφος-συγγραφέας,
και ο Γιάννης Πανταζόπουλος, δημοσιογράφος.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Τελετών του Δημαρχιακού Μεγάρου
(Αθηνάς 63, Πλατεία Κοτζιά),
είναι ανοιχτή στο κοινό και πραγματοποιείται
σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Δράση στο πλαίσιο της διοργάνωσης ΑΘΗΝΑ 2018 – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

Στη Σκυταλοδρομία Λόγου, συγγραφείς επιλέγουν ο καθένας το αγαπημένο του βιβλίο από διαφορετική κατηγορία λόγου (Ποίηση, Ιστορία, Βιογραφία / Απομνημονεύματα / Ημερολόγιο, Μυθιστόρημα, Νουβέλα-Διήγημα, Επιστήμη, Θέατρο, Βιβλία για παιδιά και εφήβους, Φιλοσοφία, Κριτική-Δοκίμιο κ.ά.). Στη συνέχεια καλούν τον συγγραφέα του βιβλίου αυτού σε έναν ανοικτό, δημόσιο διάλογο, με τη συμμετοχή του κοινού, παραδίδοντάς του τη σκυτάλη προκειμένου, στην επόμενη εκδήλωση, να επιλέξει και να παρουσιάσει τον επόμενο δημιουργό. Η δράση διαρκεί όλη τη χρονιά της διοργάνωσης.
Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφόρησε πρόσφατα το βιβλίο του Νίκου Βατόπουλου Περπατώντας στην Αθήνα.
Ο Νίκος Βατόπουλος γεννήθηκε το 1960. Από το 1988 εργάζεται ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα Η Καθημερινή, στο πολιτιστικό ρεπορτάζ. Έχει ειδικευθεί σε θέματα αθηναϊκά και αστικού πολιτισμού. Το 2001 κυκλοφόρησε το βιβλίο του Το πρόσωπο της Αθήνας. Το 2011 ίδρυσε τη διαδικτυακή ομάδα πολιτών «Κάθε Σάββατο στην Αθήνα» που αριθμεί πάνω από 23.000 μέλη. Το 2014 έκανε την πρώτη ατομική του έκθεση φωτογραφιών με θέμα «Η Αθήνα ενός αθηναιογράφου» (αίθουσα τέχνης ena) και παρουσίασε ως προσωπικό πρότζεκτ την έκθεση «Η Αθήνα της δεκαετίας του 1960» στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ: ΜΑΓΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Κ.Π.ΚΑΒΑΦΗ ΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ

Στέφανος Κορκολής: «Μάγεψε» παρουσιάζοντας το έργο του K.Π.Καβάφη στο Κηποθέατρο Παπάγου
Μοναδικές ερμηνείες από την Σοφία Μανουσάκη.
Ένα μοναδικό ταξίδι στο έργο του Κ. Π. Καβάφη χάρισε ο Στέφανος Κορκολής στο κοινό που γέμισε το Κηποθέατρο Παπάγου το βράδυ της Δευτέρας. Τα μελοποιημένα ποιήματα παρουσιάστηκαν μέσα από εξαίρετες ερμηνείες της Σοφίας Μανουσάκη, ενώ συμμετείχαν η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, η χορωδία «Ambitus» της Λεόντειου Σχολής Νέας Σμύρνης και η παιδική χορωδία του δήμου Παπάγου - Χολαργού και διηύθυνε ο σπουδαίος μαέστρος Αναστάσιος Συμεωνίδης
Ο καταξιωμένος συνθέτης συνεπήρε το κοινό με το μουσικό του έργο για τον μεγάλο Αλεξανδρινό ποιητή, το οποίο περιλαμβάνεται στο διπλό album/ βιβλίο «Θα ‘Θελα Αυτή Τη Μνήμη Να Την Πω» που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Μέσα από μελοποιημένα και συμφωνικά ποιήματα, το ενθουσιώδες κοινό στο κατάμεστο θέατρο ταξίδεψε σε πτυχές της ζωής και του έργου του Κ. Π. Καβάφη και χειροκρότησε θερμά τον Στέφανο και τους συνεργάτες του.

Σημειώνεται πως το «Θα ‘Θελα Αυτή Τη Μνήμη Να Την Πω», που απέσπασε θετικά σχόλια από κριτικούς και μελετητές του σπουδαίου ποιητή, παρουσιάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο με τεράστια επιτυχία στην Όπερα του Καΐρου και στη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας στο πλαίσιο των «Καβαφείων 2017», καθώς και στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
Δείτε και κατεβάστε βίντεο από τη συναυλία

Βρείτε το «Θα ‘Θελα Αυτή Τη Μνήμη Να Την Πω» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: http://smarturl.it/Korkolis_Cavafy

MD Machinery new vehicle [Komatsu PC 220 7]

A new vehicle has been added to our stock.
Img_0075
Img_0076
Img_0077
Img_0078
Img_0079
Img_0080
SPECIFICATIONS
Komatsu PC 220 7

Stocknumber: 25164  VIN: DBH0896
Make: Komatsu Working hours: 3300
Type: PC 220 7 Engine power:
1st reg.: January 01, 2012 
Accessoires

€ 52,500

EMINEM // ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ALBUM "KAMIKAZE" - ΝΕΟ ΚΛΙΠ ΓΙΑ ΤΟ "FALL"

Eminem
“Kamikaze”
Νέο Album 
  • #1 στην Αμερική
  • #1 στο Ηνωμένο Βασίλειο
  • #1 στο Greek Spotify Top50 με το τραγούδι «Lucky You»
Ο Eminem και το νέο του album Kamikaze σαρώνουν παγκοσμίων.
Μετά την -χωρίς καμία προειδοποίηση- κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Eminem, 2 από τα 11 τραγούδια του album του βρέθηκαν στο Top10 του Billboard Hot100 (Lucky You + The Ringer), ενώ και τα 11 κατέκτησαν από μια θέση στο Hot100.
Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο Eminem κυκλοφόρησε και το official video για το Fall που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των trending videos στο YouTube
Δείτε το εδώ:
Βρείτε εδώ το νέο album Kamikaze”:

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΤΑΝΤΑ – «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ» | ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ VIDEO CLIP


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΤΑΝΤΑ – «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ»
Επιστρέφει δισκογραφικά με μία δυναμική μπαλάντα.

Μία δυναμική ερωτική μπαλάντα, με τίτλο «Αξιοπρέπεια», είναι το νέο τραγούδι της Βασιλικής Νταντά, η οποία μόλις κυκλοφόρησε, μαζί με video clip, από την Panik Platinum.
Μετά το επιτυχημένο «Μαζί Της», η λαϊκή τραγουδίστρια επιστρέφει δυναμικά με ένα κομμάτι σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Αγγελικής Μακρυνιώτη.
Η «Αξιοπρέπεια» κυκλοφορεί οπτικοποιημένη με ένα ιδιαίτερο video που σκηνοθέτησε ο Alex Κonstantinidis.
Δείτε το video clip:

CREDITS
Μουσική: Βασίλης Γαβριηλίδης
Στίχοι: Αγγελική Μακρυνιώτη
Ενορχήστρωση - Programming - Πλήκτρα - Παραγωγή: Βασιλης Γαβριηλιδης
Extra programming Παναγιώτης Μπρακούλιας
Σκηνοθεσία: Alex Konstantinidis
2018 PANIK PLATINUM

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΝΙΣΗ - «ΠΕΣ ΠΩΣ ΓΥΡΙΖΩ» | ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΝΙΣΗ - «ΠΕΣ ΠΩΣ ΓΥΡΙΖΩ»
Επιστρέφει δισκογραφικά μέσα από την οικογένεια της Panik Platinum!



Η Panik Platinum υποδέχεται στην οικογένειά της την Κατερίνα Στανίση, που έχει χαρακτηρισθεί ως «η ιέρεια του λαϊκού τραγουδιού» και παρουσιάζει το νέο της single, με τίτλο «Πες Πως Γυρίζω»!

Από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση σε πίστα, το 1974, η Κατερίνα ξεχώρισε και συνεργάστηκε με κορυφαία ονόματα, όπως η Ρίτα Σακελαρίου, η Βίκυ Μοσχολιού, ο Στέλιος Καζαντζίδης, η Λίτσα Διαμάντη και ο Γιώργος Νταλάρας, αλλά και ηγήθηκε επιτυχημένων νυχτερινών σχημάτων. Παράλληλα, από το 1982, οπότε και κυκλοφόρησε το πρώτο της album, «Μυστικέ Μου Έρωτα», έχει διαγράψει τη δική της σπουδαία πορεία στη δισκογραφία, έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες (όπως οι Τάκης Μουσαφίρης, Απόστολος Καλδάρας, Βασίλης Τσιτσάνης, Τάκης Σούκας, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Αλέκος Χρυσοβέργης, Σπύρος Γιατράς, Νίκος Καρβέλας, Χρήστος Νικολόπουλος και Σταμάτης Κραουνάκης), πλατινένιους και χρυσούς δίσκουςκομμάτια που αγαπήθηκαν αμέσως και τραγουδιούνται ακόμα και σήμερα, καθώς και ντουέτα που άφησαν εποχή, όπως το «Υγιεινή Διαστροφή» με τον Τζίμη Πανούση, το τελευταίο που έκανε ο αείμνηστος καλλιτέχνης.

Με το μοναδικό της στυλ και τη χαρακτηριστική ερμηνεία της, η αγαπημένη τραγουδίστρια επιστρέφει δισκογραφικά με το «Πες Πως Γυρίζω», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum! Πρόκειται για μία δυναμική ρούμπα, με σύγχρονο ήχο, σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου καιστίχους Ελένης Γιαννατσούλια, που παρασύρει από το πρώτο άκουσμα.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Platinum: http://smarturl.it/PesPosGyrizo

Δείτε το official audio release:

CREDITS
Μουσική: Μάριος Ψιμόπουλος
Στίχοι: Ελένη Γιαννατσούλια

2018 Panik Platinum

DEMY - «TOO LATE»: ΤΟ ΝΕΟ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

DEMY – «TOO LATE»
Νέο αγγλόφωνο τραγούδι που έκλεψε αμέσως τις εντυπώσεις!

Με ένα αγγλόφωνο τραγούδι, το «Too Late», που έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας παρουσίασή του, επανέρχεται η Demy!
Μετά την ερωτική μπαλάντα «Κύμα Καλοκαιρινό» και λίγο πριν κυκλοφορήσει ένα δίσκο με τραγούδια του Νέου Κύματος σε μοναδικές διασκευές, το «χρυσό κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας» παρουσιάζει ένα αγγλόφωνο κομμάτι που έγραψαν οι Δημήτρης ΚοντόπουλοςJohn BallardPavlos ManolisDiveno και Gabriel Russel και κυκλοφορεί από την Panik Records.
Το «Too Late» παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ μουσικής στην ανατολική Ευρώπη, το New Wave Festival, που διεξήχθη στο Σότσι της Ρωσίας, με τους κριτές να το βαθμολογούν με το απόλυτο άριστα! Μάλιστα, με βάση τους βαθμούς και από τις τρεις διαγωνιστικές βραδιές της διοργάνωσης, η Demy κατέκτησε την 3η θέση σε σύνολο 19 χωρών.
Στο μεταξύ, η ταλαντούχα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να εμφανιστεί, για πρώτη φορά, στο Ηρώδειο, αυτή την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου, καθώς είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην μεγάλη συναυλία των Πλέσσα - Χατζηνάσιου - Θεοφάνους για το «Μαζί Για Το Παιδί».
Βρείτε το «Too Late» στο Spotify:  http://bit.ly/Demy_TooLate_Spotify
Δείτε το official audio release:


CREDITS
Μουσική: Δημήτρης Κοντόπουλος
Στίχοι: John Ballard
Additional lyrics and music: Pavlos Manolis, Diveno, Gabriel Russel
2018 PANIK RECORDS

Πάτμος: Από που να δείτε το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα;

ArtTravel

1

 Πάτμος

: Από που να δείτε το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα;
Πατήστε εδώ
2

Μονεμβασιά

Οι πιο ωραίες πεζοπορίες εκτός κάστρου.
3

Dream Hotel

Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa: Καταφύγιο ενός αυθεντικού ταξιδιώτη.
Πατήστε εδώ
Πατήστε εδώ
4

Κόσμος

5 ασυνήθιστες γαστρονομικές εμπειρίες
Πατήστε εδώ