Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Η BELDEN βραβεύεται με 3 Gold Innovators Awards

Αναγνωρίστηκαν τα FiberExpress LPM, το Gold Channel Case Study και το PartnerAlliance HDBaseT Warranty.
Η Belden Inc., ο παγκόσμιος ηγέτης σε λύσεις εκπομπής σήματος σε ιδιαίτερα απαιτητικές εφαρμογές ανακοίνωσε με ενθουσιασμό ότι έλαβε τρία 2018 Gold Innovators Awards από το περιοδικό Cabling Installation & Maintenance.
“Είναι τιμή μας να αναγνωριζόμαστε ως ηγέτης και καινοτόμος Εταιρεία στην βιομηχανία της δομημένης καλωδίωσης».
Οι τιμώμενοι επιλέχθηκαν από ένα πάνελ ανώτερων ειδικών, σχεδιαστών, integrators και managers συστημάτων καλωδίων κι επικοινωνίας για την πρωτοποριακή συμβολή τους στην βιομηχανία δομημένης καλωδίωσης. Οι νικητές εορτάστηκαν στο 2018 BICSI Fall Conference στον San Antonio, Texas την περασμένη εβδομάδα.
Στην κατηγορία «Distribution and Routing Equipment”, το FiberExpress Low-Pressure Mold and Pulling Eye for Trunks της Belden έλαβε Χρυσό βραβείο. Toν έο fiber pulling eye ενσωματώνει καλούπι χαμηλής πίεσης (LowPressureMold - LPM), το οποίο κάνει τα σημεία μεταβάσεων ελαφρύτερα, μικρότερα κι ευκολότερα στη διαχείριση. Επίσης, υποστηρίζει πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει, όπως η ταχύτερη εγκατάσταση (40% πιο ελαφρύ και 25% μικρότερο για μεταβάσεις LPM), το περιθώριο έντασης πίεσης έως 40 κιλών, η καλύτερη ροή αέρος και η δρομολόγηση καλωδίου.
Στην κατηγορία «Applications and Case Studies”, το Golf Channel Case Study έλαβε επίσης Χρυσό βραβείο.  Κρατώντας τα κόστη χαμηλά ενώ ταυτόχρονα παρέχοντας στο Gold Channel την τεχνολογία studio που χρειαζόταν, το project συνδύασε το καλώδιο 4K Ultra-High-Definition (UHD) Mediaτης Belden και το REVConnect για πρώτη φορά.  Αντί να γίνει επένδυση σε μία full fiber καλωδίωση, η οποία θα ξεπερνούσε κατά πολύ τον προϋπολογισμό, αυτή η λύση της Belden κράτησε χαμηλά τα κόστη του Golf Channel. Το σύστημα καλωδίων μεταφέρει UHD 4K video υλικό από ένα γήπεδο του γκολφ, το οποίο προβάλλεται σε 29 οθόνες κατά τη διάρκεια εκπομπής, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση πραγματικού αγώνα gold για τους θεατές.
Στην κατηγορία των «Value-Added Programs”, το PartnerAlliance HDBaseT Warranty της Belden, έλαβε επίσης Χρυσό βραβείο. Τέτοιου βεληνεκούς εγγύηση (warranty) είναι αναμενόμενη στην IT βιομηχανία, αλλά αποτελεί εντελώς νέα έννοια στον χώρο του AV. Η εγγύηση PartnerAlliance HDBaseT Warranty επιτρέπει στους PartnerAlliance AV εγκαταστάτες της Belden να παρέχουν στους πελάτες τους διασφάλιση ότι τα εγκατεστημένα συστήματα καλωδίων Belden θα είναι ελεύθερα από ελαττώματα για 25 χρόνια. Περιλαμβάνει επίσης ένα πρόγραμμα Lifetime Application Assurance Program, το οποίο καλύπτει την απόδοση του συστήματος και την εργασία.
«Είμαστε περήφανοι για αυτά τα τρία Χρυσά βραβεία που λάβαμε φέτος, τα οποία αντιπροσωπεύουν την επιτυχία της Belden τόσο όσον αφορά τις προϊοντικές της λύσεις όσο και τις υπηρεσίες και την ικανοποίηση των πελατών της»,αναφέρει ο AlexHansen, VP & GM Broadcastand AV Solutions στην Belden. «Είναι τιμή μας να αναγνωριζόμαστε ως ηγέτης και καινοτόμος Εταιρεία στην βιομηχανία δομημένης καλωδίωσης.
Η κάλυψη των αναγκών εκπομπής σήματος με παραδοσιακές & IP λύσεις που επιτρέπουν την ομαλή μεταστροφή στη σύγκλιση, απαιτεί μία ολιστική προσέγγιση για τα εταιρικά περιβάλλοντα. Μόνο οι καινοτόμες λύσεις εταιρικής συνδεσιμότητας της Belden έχουν αυτή την προσέγγιση. Το εκτεταμένο portfolio της Belden καλύπτει LAN, data centers, αυτοματισμό κτιρίων, ασφάλεια και έλεγχο πρόσβασης για την ομαλή ροή της πληροφορίας.  Οι εξαιρετικές παγκόσμιες υπηρεσίες, οι δυνατότητες υποστήριξης και τα προγράμματα εγγύησης συγκεκριμένων εφαρμογών συμπληρώνουν την μοναδική αξία προσφοράς της Belden.
Μάθετε περισσότερα για το Golf Channel Case Study της Belden εδώ.
Website
Email
Facebook
YouTube
Instagram
Twitter
Copyright © 2015, BON STUDIO SA, All rights reserved.

Διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία
Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
Fax: 210 3845755

Δεν υπάρχουν σχόλια: