Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Τρομοκράτης ξεφεύγει λόγω έλλειψης στοιχείων Ομπρέλα Μέρκελ στη βροχή των τουρκικών αιτημάτων Το όπιο στο Αφγανιστάν Εμφύλιος ισλαμιστών στη Σομαλία Αφορμή εισβολής η Σουδητία

H Τζούλια στην Ανάσταση

H Τζούλια στην Ανάσταση H γελοιότητα της εβδομάδας.
Ή πιο σωστά η γελοιότητα της Μεγάλης Εβδομάδας.
Η Τζούλια Αλεξενδράτου, η νέα βασίλισσα της τσόντας πήγε στην εκκλησία να... απολαύσει το τροπάριο της Κασσιανής (u know, η "εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή").
Και πήγε... undercover με μαύρη περούκα για να μην την πάρουν χαμπάρι.
Βέβαια όταν θες να πας κάπου ιγκόγκνιτο φροντίζεις να καλείς το Star.
Με αυτούς τους τρόπους προσβάλλουν τα Θεία.
Γιατί εδώ έχουμε μία γκόμενα που χρησιμοποιεί τους θεσμούς, τις παραδόσεις, την θρησκεία για να διαφημιστεί λίγο πριν γυρίσει την νέα τσόντα της.Δεν προσβάλλουν οι ραδιο αρβύλες που κάνουν κριτική στους παπάδες, δλδ τα πρόσωπα.
Όλοι αυτοί που αντιδρούν στον Κανάκη και την παρέα του, τους είδαν ποτέ να κοροϊδεύουν τον Ιησού ή τους Αγιόυς ή την Θρησκεία;
Όχι, τους παπάδες έκριναν και κατέκριναν.
Αντίθετα η μαντάμ Αλεξανδράτου με συνένοχους τον μάνατζερ της (εδώ γελάμε) Μένιο Φουρθιώτη και το κανάλι που σιγοντάρει κάθε κίνηση της έπαιξαν με τα ιερά και τα όσια για να κάνουν ένα θέμα, για να γεμίσουν με μερικά λεπτά τον τηλεοπτικό χρόνο τους.
Και για να τους βγάλουμε από τον κόπο να τρέχουν Πασχαλιάτικα να στήνουν και νέα θέματα τους δίνουμε σε μοντάζ την Τζούλια να πηγαίνει να λάβει το Άγιο Φως.
IPanic - Web Magazine

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά Eυχόμαστε η Ανάσταση τουΚυρίου, να προσφέρει σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά,Υγεία, Χαρά και κάθε καλό. Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά!

Το Πάσχα των πολιτικών

Κοντά στη στρατευμένη νεολαία βρέθηκε την εορτή του Πάσχα η Πολιτειακή και Πολιτική ηγεσία.
Μήνυμα προς την Τουρκία απεύθυνε από τη Σκύρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας που γιόρτασε την ημέρα της Λαμπρής με την 135 Σμηναρχία Μάχης.
Στην Ύδρα βρίσκεται ο Πρωθυπουργός, ο οποίος τόνισε ότι το μήνυμα της Ανάστασης, αυτές τις δύσκολες στιγμές, πρέπει να γίνει πηγή δύναμης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς για την ανάταση όλων των Ελλήνων.
Το Κέντρο Εκπαίδευσης Κορίνθου επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι με ενότητα οι Έλληνες θα ξεπεράσουμε την κρίση, σημειώνοντας πάντως πως η χώρα μας έχει να ανέβει ένα δύσκολο δρόμο.
"Εντός των τειχών" γιορτάζουν το Πάσχα η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, και ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας. Στην Αταλάντη ο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Στη Σκύρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Εντός και εκτός των τειχών γιόρτασε την Ανάσταση και το Άγιο Πάσχα η Πολιτειακή και πολιτική ηγεσία.Με τα στρατευμένα νιάτα γιόρτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, καθώς επισκέφτηκε την 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο και απεύθυνε μήνυμα προς την Τουρκία.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε για δύστροπο γείτονα που πρέπει να εγκαταλείψει τις προκλήσεις. "Οι προκλήσεις δε μας πτοούν", τόνισε ο κ. Παπούλιας απευθυνόμενος στους μαχητές του Αιγαίου, όπως αποκάλεσε τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και σμηνίτες της σμηναρχίας Σκύρου. Ο Κάρολος Παπούλιας εξέφρασε τον απεριόριστο σεβασμό και την εκτίμησή του για το δυναμικό της σμηναρχίας που όπως είπε βρίσκεται στον Προμαχώνα για την προάσπιση των εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και, επανέλαβε, την πεποίθηση του ότι η χώρα θα ξεπεράσει την οικονομική κρίση. Στην Ύδρα ο Πρωθυπουργός Ανάσταση στην Υδρα με την οικογένεια του έκανε ο Πρωθυπουργός. Ο Γιώργος Παπανδρέου ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και καλό Πάσχα σε όλο τον Ελληνισμό και τονισε οτι το μήνυμα της Ανάστασης, αυτές τις δύσκολες στιγμές, πρέπει να γίνει πηγή δύναμης και χαρας, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς για ολους τους Ελληνες."Η Ανάσταση συνδέεται με την ελπίδα, τη δύναμη της χαράς, το ξεκίνημα της Άνοιξης. Παρά τις δυσκολίες ξέρω ότι, θα τα καταφέρουμε. Θα τα καταφέρουμε μαζί, να φτιάξουμε μια Ελλάδα δημιουργική. Εύχομαι σε όλους υγεία, χαρά, δύναμη. Χρόνια πολλά", τόνισε. Στη Ρεντίνα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, γιόρτασε το Πάσχα με αξιωματικούς και οπλίτες στο στρατόπεδο καταδρομέων στη Ρεντίνα.
Κατά τα καθιερωμένα, τσούγκρισε αυγά και αντάλλαξε ευχές. Ο κ.Βενιζέλος επισκέφθηκε επίσης, το στρατόπεδο στην περιοχή Λαγκαδά και ευχήθηκε στους στρατευμένους τα Χρόνια Πολλά.
Σε δηλώσεις του τόνισε οτι η χώρα θα ξεπεράσει την οικονομική κρίση με τις διαρθρωτικές αλλαγές που βρίσκονται σε εξέλιξη. Στο στρατόπεδο Κορίνθου ο Αντώνης Σαμαράς Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως στο Ναύπλιο επισκέφθηκε το πρωί του Πάσχα το 6ο Σύνταγμα πεζικού στην Κόρινθο. Ο κ. Σαμαράς αντάλλαξε ευχές με τους αξιωματικούς και τους νεοσύλλεκτους για το Πάσχα και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στη δύσκολη αποστολή τους.
Στο στρατόπεδο βρέθηκε και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης. "Ανάσταση σημαίνει “παλεύω για το καλύτερο”.
Αλλά, ο ελληνικός λαός περνάει σήμερα, το δικό του οικονομικό “Γολγοθά”, σε μία ώρα που το οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης της χώρας έχει πια χρεοκοπήσει. Και η κρίση απαιτεί λύσεις, τομές, τολμηρές και υπεύθυνες.
Με τη βοήθεια του Θεού θα έχουμε και την έμπνευση και τη δύναμη για να δείχνουμε κάθε μέρα στον ελληνικό λαό το δρόμο της ελπίδας. Χριστός Ανέστη σε όλους". τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας .
Το βράδυ της Ανάστασης ο κ. Σαμαράς δήλωσε την ανάγκη της ενότητας για να ξεπεραστεί η κρίση επισημαίνοντας ότι ''η χώρα μας έχει να ανέβει ένα δύσκολο και ανηφορικό δρόμο''.
Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα έκανε Πάσχα στην Αθήνα, όπως και ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ενώ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε Πάσχα στην Αταλάντη.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Today at InfognomonPolitics Παπούλιας: Κάλεσμα στην Τουρκία να εγκαταλείψει τις προκλήσεις Νέκρος στο αγρόκτημά του βρέθηκε ο ηγέτης της άκρας δεξιάς στη Ν.Αφρική Το πιό ανθρώπινο πασχαλινό τραπέζι Αναβάθμιση των ελληνορωσικών σχέσεων Πολεμικά παίγνια: SLAM ER Vs. S-300 Διαστημικός ...Τσάβες Βέλγιο: Κούρδοι διαδηλωτές κατήγγειλαν την επιχείρηση των βελγικών αρχών εναντίον κουρδικού τηλεοπτικού σταθμού. Περί "γερμανικής μπότας"... U.S. intends to withdraw nuclear arms from Turkey Η δράση και η προσφορά του 286 Μ.Τ.Π. το ’74 Μετέωρο βήμα για αγνοούμενους Αγώνας ελευθερίας και αξιοπρέπειας «To 'Bόρεια Μακεδονία' κοντά στο πλαίσιο της λύσης που θέλουμε» λέει ο Δ.Δρούτσας Πού το πάει η Αγκυρα με τις κρουαζιέρες στο Αιγαίο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΛΛΗΝΕΣ Οι ταχυδρόμοι της Άγκυρας Κ α λ ή ν Ανάσταση, ομόγλωσσοι, ομόθρησκοι, ομότροποι, όμαιμοι… Η άθλια πράξη των κεμαλιστών της Αθήνας!!! Κανένας υπεύθυνος στο μαγαζί; IΕΡΟΥΣΑΛΗΜ Η πόλη-λάφυρο ΡΩΣΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ.Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες διεθνώς Ο μυστηριώδης κ. Ισκαντάρ Σάφα στον Σκαραμαγκά ΗΠΑ - Ευρώπη Το διπλωματικό ρήγμα του Ατλαντικού Το Ιράν δηλώνει ότι έχει την υποστήριξη της Κίνας Ο άτυπος κοινωνικός πόλεμος Οι «μαύρες χήρες» της ισλαμικής τρομοκρατίας Ολο και πιο δύσκολη γίνεται η σχέση Αμερικής - Τουρκίας Παρέμβαση Σρέντερ υπέρ Τουρκίας -«Συμφέρει στη Γερμανία η πλήρης ένταξη»

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ

Ο Γέροντας Θεόφιλος Παραϊάν
Χωρίς Φως Φωτισμένος
Χρονολογία έκδοσης:12 2007
ISBN: 9789606677212
Σχήμα: 22Χ15
Σελίδες: 304
Κατηγορία είδους: ΒΙΒΛΙΟ
Εκδότης: ΑΘΩΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Κωδικός Προϊόντος: 2071
Mε το βιβλίο αυτό ο έλληνας αναγνώστης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει μία σημαντική μορφή της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρουμανίας, τον γέροντα Θεόφιλο Παραϊάν, που έζησε στο μοναστήρι Σίμπατα ντέ σούς της Τρανσυλβανίας και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ομιλητές σε θέματα πνευματικής ζωής. Στις σελίδες αυτού του βιβλίου θα δούμε καθαρά, χωρίς ρομαντικές τοποθετήσεις, το πόσο δύσκολο είναι να μείνει κανείς αταλάντευτος στην πνευματική του πορεία. Παράλληλα, θα διαπιστώσουμε ότι κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να βγάλει τον άνθρωπο από τον αληθινό πνευματικό δρόμο του αρκεί ο ίδιος να το επιθυμεί διακαώς, να αγωνίζεται με συνέπεια και ο Θεός να παρέχει τη χάρη και την ευλογία του.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Συνεχίζονται οι έρευνες εντοπισμού του 27χρονου που έπεσε στη θάλασσα ‎