Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΙΔΑΣ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ ΣΕ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΚΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ!

Σεμινάριο στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας: Αστρονομικά προγράμματα σε PC, Σάββατο 15 Μαρτίου

pc

Σεμινάριο στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας: Αστρονομικά προγράμματα σε PC, Σάββατο 15 Μαρτίου


Έγινε σεισμός και βρεθήκατε θαμμένοι κάτω από χιλιάδες τόννους ερειπίων. Μέσα στο απόλυτο σκοτάδι απλώνετε το χέρι σας και... ώ του θαύματος..., ο φορητός λειτουργεί ακόμα.
Φυσάτε τη σκόνη από την οθόνη, στέλνετε ένα mail στον έξω κόσμο να έρθουν να σας βρουν και έχετε μπροστά σας μιάμιση περίπου ώρα πριν το απόλυτο έρεβος πέσει πάνω σας ξανά. Πώς περνά αυτός ο χρόνος;
Μα φυσικά έχετε προνοήσει να «κατεβάσετε» πολλά δωρεάν αστρονομικά προγράμματα. Αφήστε το νου σας να περιπλανηθεί στα νεφελώματα και τους γαλαξίες που βλέπετε στην οθόνη. Δείτε πληροφορίες για το νεφέλωμα Μ42, για να καταπλήξετε τον/την εραστή σας, όταν και αν τον/την ξαναδείτε. Μάθετε πότε είναι η επόμενη Έκλειψη Σελήνης, για να προγραμματίσετε την παρατήρησή της.
Πλοπ! Η οθόνη έσβησε. Κάπου δεξιά σας όμως ακούγονται σωτήριοι κασμάδες και απόμακρες φωνές.
Τραγουδήστε δυνατά την «Λάβα» να έρθουν να σας βρουν...
Eισηγητής: Ο καθηγητής Χατζηκωνσταντίνου Νίκος
Σάββατο 15 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα
στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας, Αλεξανδρείας 113
ofa logo
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ www.ofa.gr
***

Υπάρχει ένα συμβολικό ποσό επιβάρυνσης 5 Ευρώ ανά σεμινάριο (2 Ευρώ για τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη, κατόχους της κάρτας μέλους, μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου και φοιτητές), για κάλυψη των εξόδων. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν για μαθητές Δημοτικού

Αυτό το Σάββατο...Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού για παιδιά

Inline image 1
Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού “5 Αισθήσεις σε 5 Συναντήσεις”
Οι Χρωματιστές Μέρες σας προσκαλούν στο Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού “5 Αισθήσεις σε 5 Συναντήσεις”,  ένα καινοτόμο εργαστήρι, σχεδιασμένο για παιδιά από 1,5 χρονών και άνω,  που ολοκληρώνεται σε 5 διαδοχικές συναντήσεις.
Καθώς μεγαλώνουμε “χάνουμε” λίγο από τις αισθήσεις μας, ενώ στην παιδική ηλικία είναι το πιο σημαντικό μέσο με το οποίο τα παιδιά αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τον κόσμο. Στα πρώτα και σημαντικότερα χρόνια της ζωής μας, αυτό που μας εξελίσσει και μας διαμορφώνει είναι η σωστή ανάπτυξη των αισθήσεων μας. 
Μέσα από πολλαπλές θεατρικές τεχνικές δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν, να αναγνωρίσουν, να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν τις 5 αισθήσεις τους. Σε κάθε μια από τις σταδιακές μας  συναντήσεις, απομονώνουμε και παίζουμε με μια από τις αισθήσεις μας: την όραση, την όσφρηση, την ακοή, την αφή και τη γεύση. Στο τέλος κάθε εργαστηρίου, τα παιδιά κατασκευάζουν μια αναμνηστική χειροτεχνία.
Τα παιδιά έχουν την τάση να συνεχίζουν το παιχνίδι της ανακάλυψης και στο σπίτι, έτσι ο γονιός, έχει τη μοναδική ευκαιρία να παρατηρήσει την επίδραση της “ενεργοποιημένης” αίσθησης!
Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Δέσποινα Μαραγκουδάκη, Εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού.
Έναρξη: Σάββατο 15 Μαρτίου 2014
Διάρκεια:  5 Συναντήσεις, μια κάθε Σάββατο (από 15/3 έως 12/4)
Ώρα υλοποίησης:  10:30-12:30
Κόστος Συμμετοχής: 10 € το παιδί, 5 € για όποιον γονιό θέλει να συμμετέχει
(η συμμετοχή του γονέα είναι απαραίτητη για τα παιδιά 1,5-3 ετών)
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-2723415 (09:00-14:00), 6937-734259, info@chromatistesmeres.gr 
dancevacuum, Διογένους 42, Χαλάνδρι (στάση μετρό Αγία Παρασκευή)
Η συμμετοχή και στις 5 συναντήσεις (5 Σάββατα) δεν είναι απαραίτητη,  τα παιδιά όμως που συμμετέχουν και στις 5 συναντήσεις, αποκτούν μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία και ανακαλύπτουν τη σημασία και την αναγκαιότητα όλων των αισθήσεων.



Ολοκληρώθηκε η 20η Πανευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας

Ολοκληρώθηκε το διήμερο 1 και 2 Μαρτίου 2014 η 20η Πανευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ομοσπονδία Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων Ευρώπης με νέους και νέες από τους συλλόγους-μέλη της Ομοσπονδίας.
Το e-Pontos.gr βρέθηκε στην πόλη της Φρανκφούρτης για μία ακόμη χρονιά και κατέγραψε τις εργασίες της 20ης Συνδιάσκεψης!
Δείτε εδώ όλο το αφιέρωμα - ρεπορτάζ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, τις εισηγήσεις των ομιλητών καθώς και δηλώσεις στην κάμερα του e-Pontos.gr από όλους τους συμμετέχοντες!
Με σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση...

ALTERSCOPE 15 KAI 16 MARTIOY 2014


ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ

www.metaixmio.gr/polychoros
ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ
Διαβάζοντας και παίζοντας με τις Μικρές Καληνύχτες
Ένα φεστιβάλ αφήγησης και παιχνιδιού για παιδιά με μεγάλη φαντασία και για γονείς με πολλή όρεξη!
Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014, από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι
Μια φορά κι έναν καιρό… δηλαδή χτες ή σήμερα ή και αύριο…
Η αφήγηση είναι παλιά όσο ο λόγος. Ιστορίες, μύθοι, θρύλοι, λαϊκά παραμύθια, έχουν μεταφερθεί από γενιά σε γενιά μέσω της προφορικής αφήγησης. Η αφήγηση συνδέεται με την κοινωνικότητα των ανθρώπων όταν τα βράδια μαζεύονταν γύρω από τη φωτιά για να διηγηθούν τις εμπειρίες της ημέρας.
Στον φιλόξενο ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα συγκεντρωθούμε κι εμείς, συγγραφείς, ηθοποιοί, εμψυχωτές, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης (20 Μαρτίου), αλλά και την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου (21 Μαρτίου), το Σάββατο 15 Μαρτίου, για να αφηγηθούμε σε μικρούς και μεγάλους τις Μικρές Καληνύχτες, ιστορίες με νάνους και νεράιδες, δράκους, μάγισσες και βασιλιάδες. Θα απολαύσετε εμπνευσμένες αφηγήσεις από αγαπημένους ηθοποιούς, θα συμμετάσχετε σε θεατρικό παιχνίδι και εικαστικές δραστηριότητες, ενώ οι ήρωες και οι ιστορίες θα γίνουν κουκλοθέατρο για όλους εσάς.
Οι ήρωες στις Καληνύχτες μας είναι οι ήρωες των Παραμυθιών. Σ’ αυτούς έχουμε αναθέσει πολλούς από τους φόβους μας και πολλά από τα όνειρά μας. Είναι η Νεράιδα και ο Βασιλιάς, ο Νάνος και η Μάγισσα, ο Λύκος και η Πριγκίπισσα που πάνε κι έρχονται ανάμεσα στα παραμύθια και στην αλήθεια. Δρόμο παίρνουν και δρόμο αφήνουν, φτάνουν στις άκρες του κόσμου κι ύστερα πάλι γυρίζουν πίσω κι έρχονται να μας βρουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Και τέλος ζούνε και ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!
12:00-12:45 – Η τρίτη μάγισσα της Μαρίας Αγγελίδου: Αφήγηση και θεατρικό παιχνίδι από την ομάδα του χώρου δημιουργικών δράσεων «Μικρές ιστορίες»
12:45-13:30 – Ο ραφτάκος των λέξεων του Αντώνη Παπαθεοδούλου: Δραματοποιημένη αφήγηση και παιχνίδι με κούκλες από την ηθοποιό και κουκλοπαίχτρια Εύα Νικηφόρου
13:30-14:00 – Ο βασιλιάς λύκος της Ιωάννας Μπαμπέτα: Αφήγηση και διαδραστικό παιχνίδι με τη συγγραφέα
14:00-14:30 – Ο βάτραχος και το φιλί της Εύης Γεροκώστα: Δραματοποιημένη αφήγηση από τη συγγραφέα και παραμυθού Εύη Γεροκώστα
14:30-15:00 – Οι τρεις φίλοι του γίγαντα της Καλλιόπης Κύρδη: Αφήγηση από την ηθοποιό Κόρα Καρβούνη
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ, τη/ις συγκεκριμένη/ες ενότητα/ες που θέλετε να παρακολουθήσετε και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

CINEMA THERAPY
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
με τις ψυχολόγους Μαρία Κωσταλά και Ελίνα Πανταλέων
Λατρεύετε το σινεμά όσο κι εμείς;
Με σινεφίλ διάθεση συνεχίζεται το βιωματικό εργαστήριο στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα). Με πρώτη ύλη μια κινηματογραφική σεκάνς (λιγότερο ή περισσότερο γνωστή), συζητάμε, μοιραζόμαστε συναισθήματα, προσωπικές εμπειρίες, διλήμματα και προβληματισμούς, βγάζουμε τα… ξίφη μας και τα διασταυρώνουμε σε δημιουργικούς καβγάδες κινηματογραφικής φύσης. Έτοιμοι; Μπείτε στο παιχνίδι.
• Αν φοβάσαι τη δέσμευση, πόσο αντέχεις τη μοναξιά; Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, στις 8 μ.μ.
Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 9 ευρώ πριν από κάθε συνάντηση.
Διαβάστε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 211 3003580, στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), καθώς και τη θεματική στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε.

ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ
Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014, στις 8 μ.μ.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια βραδιά με αναγνώσεις ποιημάτων. Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας διαβάζοντας τα αγαπημένα μας ποιήματα και ακούγοντας μελοποιημένη ποίηση από τους μουσικούς Βασίλη Σαλταγιάννη (κιθάρα, φωνή), Γεωργία Μαρίνη (βιολί) και Δημήτρη Παπαδάμη (ακορντεόν). Τραγουδά η Καίτη Ζαραβέλα.
Τη βραδιά θα συντονίσει ο ποιητής Γιάννης Κοντός.
Διαλέξτε το αγαπημένο σας ποίημα και ελάτε να το διαβάσετε στην παρέα μας την Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014, στις 8 το βράδυ, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Μεταξύ άλλων συμμετέχουν και διαβάζουν οι:
Δημήτρης Άλλος, Μαριγώ Αλεξοπούλου, Νάσος Βαγενάς, Αναστάσης Βιστωνίτης, Ρέα Γαλανάκη, Μιχάλης Γκανάς, Κωστής Γκιμοσούλης, Νίκος Δαββέτας, Γεράσιμος Δενδρινός, Λίνα Ζαρκαδούλα, Μάνος Καρατζογιάννης, Δημήτρης Κοσμόπουλος, Στάθης Κουτσούνης, Νίκος Λάζαρης, Αλέξιος Μάινας, Γιώργος Μαρκόπουλος, Μιχαήλ Μήτρας, Γιάννα Μπόκοβα, Αλέξης Πανσέληνος, Κώστας Παπαγεωργίου, Σταμάτης Πολενάκης, Γιάννης Στεφανάκης, Γιώργος Συμπάρδης, Θωμάς Τσαλαπάτης, Κώστας Φασουλάς
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ
Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στην ποιητική βραδιά του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ δηλώστε τη συμμετοχή σας στέλνοντας στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr τα εξής στοιχεία, με την ένδειξη «Βραδιά Ποίησης».
• Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail.
• Τον τίτλο του ποιήματος που θα διαβάσετε, τον ποιητή και τον αριθμό των λέξεων του ποιήματος.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
• Το ποίημα που θα επιλέξετε δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 200 λέξεις.
• Οι συμμετέχοντες μπορούν να διαβάσουν μόνο εκδοθέντα έργα τρίτων (ελλήνων και ξένων ποιητών).
• Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 14/3/2014.
• Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
• Οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή τους.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ποιος έκανε πιπί στον Μισισιπή; και Ένα φτυάρι στον Άρη του Ευγένιου Τριβιζά
Σάββατο 22 Μαρτίου 2014, στις 12:30 το μεσημέρι
Δραματοποιημένη αφήγηση των Παραμυθιών Ντορεμυθιών με την ηθοποιό Μαρία Τερζάκη
Για παιδιά από 4 ετών
Παιδιά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να εξιχνιάσουμε δύο σοβαρότατες υποθέσεις: Να ανακαλύψουμε ποιος έκανε πιπί στον Μισισιπή και να καταλάβουμε τι δουλειά έχει ένα φτυάρι στον Άρη.
Όλοι μαζί θα μεταμορφωθούμε σε παπάκια και θα απολαύσουμε ένα ταξίδι στον Μισισιπή
ώσπου ένα απρόοπτο γεγονός θα μετατρέψει το ήσυχο ταξίδι σε ξεκαρδιστική περιπέτεια!
Στη συνέχεια, θα γίνουμε Αρειανοί, παίζοντας ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με εικόνες, θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό το περίεργο αντικείμενο στον πλανήτη μας, πώς βρέθηκε εκεί και πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.
Η ηθοποιός Μαρία Τερζάκη αφηγείται τα Παραμύθια Ντορεμύθια του Ευγένιου Τριβιζά
με ζωντανή μουσική και διαδραστικά παιχνίδια.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙ

Παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών
Έναρξη δεύτερου κύκλου: 20 Μαρτίου 2014
• Υπεύθυνος – Διδασκαλία: Δημήτρης Σούλτας, ραδιοφωνικός παραγωγός
• Μέρα και ώρες μαθημάτων: Πέμπτη, 18:30-21:00, 20 και 27 Μαρτίου, 3 και 10 Απριλίου 2014
• Κόστος: Για την παρακολούθηση ενός κύκλου: 65 € - Για την παρακολούθηση δύο κύκλων: 114 €
• Στο τέλος κάθε κύκλου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά εκπομπές από το στούντιο του trollradio.gr.
• Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν το βιβλίο Ο Bono μιλάει για τον Bono του Michka Assayas
2ος κύκλος: Η είδηση στο μουσικό ραδιόφωνο
Εκτός από το ενημερωτικό ραδιόφωνο, όπου το κύριο βάρος πέφτει στην ενημέρωση και στη συνεχή ροή ειδήσεων, το μουσικό ραδιόφωνο μπορεί και αυτό να δώσει συνοπτικά αλλά περιεκτικά ειδήσεις και πληροφορίες χρήσιμες και απαραίτητες για τον ακροατή του. Η διαχείριση αυτών των ειδήσεων εξαρτάται από το είδος τους, το περιεχόμενό τους, αλλά και την αξιολόγησή τους σε σχέση με τα ενδιαφέροντα των ακροατών ενός μουσικού σταθμού.
Σε αυτό το μέρος του σεμιναρίου θα εξεταστούν και θα αναλυθούν αυτές οι δυνατότητες σε τέσσερις θεματικές συναντήσεις:
1. Πώς συνθέτουμε ένα δελτίο ειδήσεων για ένα μουσικό ραδιόφωνο. Διαφοροποίηση του ύφους σε σχέση με έναν ενημερωτικό σταθμό.
2. Διαχείριση ειδήσεων κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής εκπομπής. Πώς μπορούμε συνοπτικά, αλλά χωρίς να χάνουμε την ουσία να ενημερώσουμε το κοινό του μουσικού ραδιοφώνου.
3. Διαχείριση χρήσιμων πληροφοριών (κίνηση, ωράρια, απεργίες, εκδηλώσεις) στο μουσικό ραδιόφωνο.
4. Σατιρικός λόγος στο ραδιόφωνο. Πώς η σάτιρα βοηθά στην ενημέρωση χωρίς να κουράζει το κοινό.
Ο 3ος κύκλος με θέμα «Μουσική επιμέλεια» με τον Γιάννη Κουλουκάκο ξεκινά στις 8 Μαΐου 2014.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 211 3003580 ή να στείλετε e-mail στο polychoros@metaixmio.gr. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο στέλνοντας e-mail στο polychoros@metaixmio.gr. Στο θέμα του ηλεκτρονικού σας μηνύματος θα πρέπει να αναγράφεται ο τίτλος του σεμιναρίου και στο σώμα του να σημειώνονται τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας).
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες για το παραπάνω σεμινάριο.
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

O ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ

Ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε δωρεάν διαμονή στο πολυτελές 12 Months Luxury Resort.

Αποκαλύψτε το «Νέο μας Λογότυπο» και Κερδίστε!

Αγαπητοί μας Πελάτες, Συνεργάτες και Φίλοι,
Η Mideast εγκαινιάζει μια νέα εποχή χάρη στη Νέα της Εταιρική Εικόνα.
Μια εικόνα μοντέρνα, δυναμική, αισιόδοξη, γεμάτη αυτοπεποίθηση, όπως νιώθουμε όταν ταξιδεύουμε!
Στρέφουμε το βλέμμα μας προς το μέλλον, παραμένοντας πιστοί στις αξίες που μας καθιέρωσαν στις καρδιές σας: Αγάπη και φροντίδα για τον πελάτη (We Care!), υπευθυνότητα και προσήλωση στο αποτέλεσμα.
Με την ευκαιρία της ανανεωμένης μας εικόνας, σας ταξιδεύουμε δωρεάν στη μαγευτική Κωνσταντινούπολη!
Παίξτε στο Διαγωνισμό μας, αποκαλύψτε το «Νέο μας Λογότυπο» και μπείτε και εσείς στην κλήρωση*.
*Λόγω αυξημένης ζήτησης, ο διαγωνισμός μας παρατείνεται έως τις 23/03!



Προστατεύστε την περιουσία σας και νιώστε ασφάλεια για εσάς

GSM Alarm Logo

Συστήμα Συναγερμού GSM μέσω κινητής τηλεφωνίας

Προστατεύστε την περιουσία σας και νιώστε ασφάλεια για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ιδανική λύση για εξοχικά, σκάφη και οπουδήποτε δεν υπάρχει τηλεφωνική γραμμή αφού λειτουργεί με κάρτα SIM. Ο συναγερμός μπορεί να δεχτεί έως 99 ασύρματους και 7 ενσύρματους αισθητήρες εξασφαλίζοντας μέγιστη εποπτεία. Διαβάστε περισσότερα...

Η συσκευή είναι κιτ & περιέχει:

  • 1 x Κεντρική Μονάδα
  • 1 x Σειρήνα
  • 1 x Ανιχνευτής κίνησης
  • 1 x Μαγνητική Επαφή
  • 2 x Τηλεχειριστήρια
  • 1 x Τροφοδοτικό DC 12V
Στην καταπληκτική τιμή των: 149 €
μόνο για λίγες μέρες
(η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ)

Το Plantron προσφέρει ειδικές τιμές χονδρικής σε επαγγελματίες

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ, ΣΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΣ


Παιδικό Στέκι - ΑΓΚΥΡΑ Πολυχώρος

1
 Παιδικό Στέκι - ΑΓΚΥΡΑ Πολυχώρος
paidikobookstore.jpg

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι νεαροί μας φίλοι (από 4 ετών και πάνω) συναντούν τους αγαπημένους τους συγγραφείς, παρακολουθούν μικρές μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές αφηγήσεις, και όχι μόνο. Τα παιδιά μαθαίνουν να αυτοσχεδιάζουν, στήνοντας το δικό τους παραμύθι και συμμετέχοντας σε αυτό.
Παρακαλούμε τηλεφωνήστε μας στο 210 3837667, από τις 9.30 έως τις 17.00 και 6973 173311, κ. Δήμητρα Παπαδημητρίου, για να κρατήσετε θέση και για να ενημερωθείτε για τυχόν αλλαγή του προγράμματος. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ / 11:00 - 12:00
Διαβάζουμε ,παίζουμε κουκλοθέατρο και  ζωγραφίζουμε μύθους από  τον Αίσωπο  με την εικονογράφο-συγγραφέα, Εύα Καραντινού.
(Το ερωτευμένο  λιοντάρι ,το λιοντάρι και το ποντίκι και  χρωματίζουμε  τον ψεύτη βοσκό.)
135 μύθοι του Αισώπου
ΕΙΣΟΔΟΣ: 2 ΕΥΡΩ

Συνέντευξη Δημήτρη Λάγιου στη Μαλβίνα Κάραλη

)

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 14-03-14/21 UTC
ΧΑΜΗΛΟ 1012 ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 15/09 UTC ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ
ΣΥΡΤΗ. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1022 ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΕΛΙΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΙΔΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ
ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 36.00 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ
5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΗΡΕΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Οι ξηροί καρποί κάνουν καλό στην καρδιά

Οι ξηροί καρποί κάνουν καλό στην καρδιά
Το περπάτημα ενισχύει τη μνήμη μας

Μέλι το θαυματουργό

Αύξηση βάρους και αντισυλληπτικά χάπια

Διάρκεια και ποιότητα ύπνου και παχυσαρκία

Για όσους υποφέρουν από ίλιγγο

Ο σωστός συνδυασμός δίαιτας και γυμναστικής

Βενιζέλος: Ρεαλιστική μια συμφωνία με την τρόικα μέχρι την Κυριακή - in.gr

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου
Δίωρη συνάντηση είχαν την Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος με αντικείμενο τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Βενιζέλος εκτίμησε πως είναι ρεαλιστική μια συμφωνία μέχρι την Κυριακή.  
Στα ρηχά κρατά «Το Ποτάμι» τα ποσοστά των κομμάτων
Σε μεγάλη εκδήλωση η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Ελιάς
Βενιζέλος: Ρεαλιστική μια συμφωνία με την τρόικα μέχρι την Κυριακή
Στον Ινδικό Ωκεανό επεκτείνονται οι έρευνες για το χαμένο Boeing
Ένας νεκρός σε συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών στο Ντονέτσκ
Σεισμός 6,2 βαθμών στη δυτική Ιαπωνία, δεν υπήρξε κίνδυνος τσουνάμι
Ο Τόμσεν αποφασίζει για τον αριθμό των δόσεων του ΔΝΤ
ΥΠΟΙΚ: Στόχος είναι να κλείσουμε την Κυριακή
Αποδεκτή η προσφορά της Lamda Development για το Ελληνικό
O Γαλαξίας περικυκλωμένος από Συμβούλιο Γιγάντων
Ένα δεύτερο στρώμα ωκεανών ίσως κρύβεται μέσα στη Γη
Το Facebook ως αναμεταδότης συναισθημάτων
Με το συγκινητικό «Λινάρ» ξεκινά το 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Στην οικογένεια του Κάσσανδρου αποδίδεται η ταφική συστάδα στη Βεργίνα
Βενιζέλος: Ο Παρθενώνας δεν μπορεί να είναι ακρωτηριασμένος
Οι προτάσεις «σωτηρίας» που έκανε ο Γ. Ανδριανός στην ΕΟΕ
Προβάδισμα για Μενφίκα και Πόρτο, ζωντανή η Φιορεντίνα στο Τορίνο, «καθάρισαν» Βαλένθια, Μπέτις
Καταδίκη 3,5 ετών στον πρόεδρο της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες

To «Πέρασμα» πριν την οντισιόν του Νίκου Διονύσιου  - Προσκλήσεις
Επαινώντας το ελληνικό φαγητό, ο Στιβ Τουρέ έπαιξε με τα «ιερά» κοχύλια
Πέμπτη 13/3: τρεις ταινίες και τρία φεστιβάλ στις αίθουσες
Etten: «Δεν θα με πείραζε να μην κυκλοφορήσω άλλο δίσκο μετά το Lappuggla»
Οδηγούμε στην Ιταλία το νέο ΜΙΝΙ Hatchback
Mercedes-Benz B-Class 2015: Πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Παρίσι
Jaguar XE 2015: Ανεπίσημη πρώτη για τη νέα "μικρή" Jaguar
Καστρί Σκοπέλου: ο Αϊ-Γιάννης, το βαθύ μπλε και το πράσινο
Οι Φίλιπποι, οι Κρηνίδες και η Λυδία
Εμπεσός, ο παράδεισος του parapente
Ποιοι σταρ κρύβουν τα Όσκαρ στο μπάνιο;
Cara και Kate επιτέλους μαζί
Τα ωραιότερα λουκ στους δρόμους του Παρισιού
Παχυσαρκία: Ανακαλύφθηκε νέο (πιο σχετικό) γονίδιο
AIDS: Κολπικό τζελ προστατεύει τις γυναίκες
Η ωκυτοκίνη βοηθά στη θεραπεία της ανορεξίας
Διαβήτης: Πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων
doctors.in.gr: Η πύλη των ιατρών
8 συμβουλές από έναν μπαμπά σε μια μαμά που μεγαλώνει γιο!
Στο σπίτι της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Σε φόρμα μετά την καισαρική
HTC Desire 310: Αυτό είναι το καλύτερο οικονομικό smartphone, λέει η HTC
Windows Phone με οθόνη 6 ιντσών το Nokia Lumia 1320 στα 380 ευρώ
IdeaTree: Πανελλήνιος Διαγωνισμός Καινοτομίας και Νεανικής Επιχειρηματικότητας
Nέο ενιαίο σκάφος για όλες τις ομάδες του Volvo Ocean Race, στον επόμενο αγώνα του 2014-2015
Η Oracle Team Usa νικήτρια του 34oυ America' s Cup