Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ


Και την πληρώνουν τα βατράχια, όπου «βουβάλια», είναι κάποιοι «γραβατωμένοι», όχι πολλοί, καμιά τρακοσαριά, και «βατράχια», ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, οι υπόλοιποι, που μας τσαλαπατούν καθημερινά με πολλούς και διάφορους τρόπους, και το ευχαριστιούνται, όπως ευχαριστιέται ένα πιτσιρίκι το γλυκό που θα του δώσεις.
Μαζί με αυτούς, το ευχαριστιούνται και τα τσιράκια τους, των οποίων αποστολή είναι να μας αποπροσανατολίζουν και να περνούν τις «γραμμές» που τραβούν τα κόμματα πάνω σο τομάρι μας.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, μα κάθε μέρα, βλέπουμε νέες «δημοσκοπήσεις», διαβάζουμε για την «ψαλίδα» που μια ανοίγει και μια κλείνει, και  σε κάθε ανοιγοκλείσιμο της «ψαλίδας», όλο και κάποιο κομμάτι μας φεύγει, γιατί αυτές οι «ψαλίδες», δουλεύουν πάνω στα κορμιά μας…..
Η «πολιτική», για να μην ξεχνιόμαστε, έχει χάσει κάθε σοβαρότητα τα τελευταία χρόνια, και ο κόσμος, το μεγαλύτερο ποσοστό του, αντιμετωπίζει τους  πολιτικούς με πλήρη απέχθεια την οποία ενισχύουν τόσο τα ΨΕΜΑΤΑ που μας σερβίρουν υποτιμώντας την νοημοσύνη μας, όσο και τα διάφορα ΧΑΡΑΤΣΙΑ που ληστρικά μας βάζουν να πληρώσουμε.
Σε λίγες μέρες, φεύγει αυτή η χρονιά, και όσοι νομίζουν, όσοι πίστεψαν τις ψευτιές των πολιτικών, πως τα πράγματα θα «στρώσουν», είναι βαθιά νυχτωμένοι.
Έρχονται ακόμα χειρότερα, ακόμα πιο δύσκολες μέρες σε ΟΛΑ, για ΟΛΑ. Τα μεγάλα «αφεντικά» της χώρας μας, δε θα ησυχάσουν αν πρώτα δεν μας πιουν και την τελευταία σταγόνα «αίματος», δε θα ησυχάσουν αν δεν μας «ΛΙΩΣΟΥΝ» σα χώρα,.
Δεν το λέω εγώ αυτό, το λένε πολλοί ειδικοί, αναλυτές, ακόμα και πολιτικοί (από εκείνους που ακόμα δε συμβαδίζουν με το βρώμικο σύστημα).
Τα «βουβάλια» στη βουλή και στα υποτιθέμενα ΜΜΕ, τα μαγαζάκια τους δηλαδή, μαλώνουν, θέλουν ντε και καλά να μας πείσουν πως έρχονται «καλύτερες μέρες», μόνο που αμέσως μετά από τα ψέματα τους, βγαίνει στο φως η αλήθεια, δηλαδή, ΟΧΙ μόνο δε θαρθουν καλύτερες μέρες, αλλά η «συννεφιά», οι «καταιγίδες», θα ρίξουν και άλλους κεραυνούς στα κεφάλια μας.
Το ΖΟΡΙ αυτών που υποτίθεται κυβερνούν, είναι ΠΩΣ θα μείνουν στις καρέκλες τους.
Πολύ απλά! Άποψη μου, και άποψη πολλών, πάρα πολλών άλλων.
Πρέπει να «ολοκληρώσουν το πρόγραμμα», τις…. «μεταρρυθμίσεις», με λίγα λόγια την ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ, και όλο ΘΡΑΣΟΣ, παίζουν το παιχνίδι του «άντε λίγο ακόμα και βγάλαμε τον ανήφορο».
ΠΟΣΕΣ φορές ακούσαμε πως τα «δύσκολα πέρασαν», πως «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ», πως «ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ», πως η «κυβέρνηση» «αναγνωρίζει τις θυσίες μας και δε θα χρειαστούν άλλες» (και μετά ξύπνησαν και ήρθε ο έρωτας), πως «δίνουν αγώνες», πως……
Και εις «αναγνώριση» των θυσιών μας, μας ρίχνουν ακόμα πιο δυνατή κλωτσιά για να χωθούμε βαθύτερα στην άβυσσο.
Μαλώνουν μεταξύ τους, για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια, για να προετοιμάσουν με την ησυχία τους τη χαριστική βολή που θα μας ρίξουν, και μάλιστα σύντομα…

Βασίλης Τσούγκαρης

ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΙΙ

Θα αποπλεύσει από το Δημοτικό Θέατρο Μουδανιών στις 17/12/2014, για την χώρα του παραμυθιού!
Παρακαλούνται οι επιβάτες να προσέλθουν στις 19:30 για ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι ΑΞΕΧΑΣΤΟ!
Βέβαια, πριν τον κανονικό απόπλου, θα γίνουν δυο πρωινοί «δοκιμαστικοί» για τα σχολεία, στις 16 και 17 και ΙΣΩΣ, επιλεγούν και «νέα πληρώματα».
Τα είπαμε πριν λίγες μέρες για το «Καράβι της Σύνθεσης», που ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει σε μέρη φανταστικά, και μάλιστα για να το πετύχει αυτό, «ναυτολόγησε» ΕΚΑΤΟ άτομα πλήρωμα!
Να η πρόσκληση!
«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ Στις 17 Δεκεμβρίου 2014 στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών και ώρα 19:30 θα γίνει η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ.
Στην εκδήλωση θα παρουσιασθούν η μουσική παράσταση " Ήταν ένα ...μικρό καράβι", το έργο του Τζέιμς Μπάρι "Πίτερ Πάν" χορογραφημένο, Χριστουγεννιάτικες χορογραφίες σύγχρονου χορού, Hip Hop και Break Dance, Χορωδιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Η εκδήλωση εντάσσεται στην προσπάθεια υποστήριξης της μικρής Ιωάννας που πρέπει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Η εκδήλωση θα παρουσιασθεί σε περίπου 1300 μαθητές νηπιαγωγείων και σχολείων της Χαλκιδικής σε πρωινές παραστάσεις που θα γίνουν την Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου.
Οι 100 περίπου μαθητές του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ που παίρνουν μέρος στην παράσταση σας προσκαλούν όλους να παρακολουθήσετε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και παράλληλα να συμπαρασταθούμε όλοι μαζί στην 4χρονη Ιωάννα που χρειάζεται την βοήθειά μας.»
Το καράβι της Σύνθεσης φίλοι μου, για την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 του Δεκέμβρη εκτός από την Χριστουγεννιάτικη γιορτή, έχει και έναν «ναύλο ΑΓΑΠΗΣ», στον οποίο είμαστε ΟΛΟΙ καλεσμένοι.
Για ακόμα μια φορά, τα ΠΑΙΔΙΑ τραγουδούν και χορεύουν για να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπο με πρόβλημα υγείας.
Αυτά τα παιδιά, οι τωρινοί, οι προηγούμενοι, αλλά και οι αυριανοί μαθητές της σύνθεσης ήταν, είναι, και θα είναι Μπροστάρηδες σε κάθε κοινωνική προσφορά, γιατί έχουν να δώσουν πολλή ΑΓΑΠΗ και ΕΛΠΙΔΑ στις δύσκολες, και απάνθρωπες εποχές που διανύουμε.
ΟΛΟΙ λοιπόν, μεγάλοι και μικροί, Ραντεβού στο Δημοτικό Θέατρο Μουδανιών τα πρωινά της Τρίτης και τετάρτης, και το βράδυ της Τετάρτης για να σαλπάρουμε με το «Μικρό Καράβι» του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση στις νότες, και στη χώρα του ποτέ, τη χώρα που ΟΛΟΙ μένουν για πάντα παιδιά!

Βασίλης Τσούγκαρης

DIGITAL LINE SDT-140 STANDARD DEFINITION - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

DIGITAL LINE SDT-140 STANDARD DEFINITION
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ


DIGITAL LINE SDT-140 STANDARD DEFINITION
Ελληνικό μενού
Πλήκτρα στον δέκτη (StandBy, CH+, CH-)
Ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG)
Teletext
Αυτόματη και χειροκίνητη αναζήτηση καναλιών
Επεξεργασία λίστας προγραμμάτων (μετονομασία, μετακίνηση, κλείδωμα, διαγραφή)
Λίστες αγαπημένων
Θύρα USB για εγγραφή (PVR) και αναπαραγωγή αρχείων ή αναβάθμιση λογισμικού
Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων: AVI, MPEG1/2/3/4, WMV, MOV, MP3, JPEG, GIF, BMP, PNG
Υποστήριξη εξωτερικών υπότιτλων
Υποστήριξη συστήματος αρχείων: NTFS, FAT32, FAT16
1 θύρα SCART, 1 θύρα Ψηφιακή ήχου (COAXIAL)
5 χρόνια εγγύηση

Δ.Τύπου-Πρόσκληση Πέπη Ρηγοπούλου - ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ

Δελτιο Τύπου_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Συζήτηση για τα αποτελέσματα της «Έρευνας για την κρίση (2000-2014)»

PATOULI_PROSKLISI_20_12_14NET-2
Οι εκδόσεις Κέδρος και το Floral σάς προσκαλούν σε συζήτηση για τα αποτελέσματα της «Έρευνας για την κρίση (2010-2014)» της Κρυσταλίας Πατούλη με αφορμή το ομώνυμο βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε,
την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, στις 8 μ.μ. στο Floral Bookstore στα Εξάρχεια*
Ποιες αιτίες μας έφεραν ως εδώ και κυρίως τι πρέπει να κάνουμε; Απαντούν 180 πρόσωπα των Γραμμάτων, των Επιστημών και των Τεχνών.
Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας και συμμετέχοντες στην εν λόγω έρευνα:
Τασούλα Βερβενιώτη, ιστορικός
Σωτήρης Δημητρίου, ανθρωπολόγος
Στέλιος Κούλογλου, δημοσιογράφος – σκηνοθέτης
Γιάννης Μπίλλας, εκπαιδευτικός – βιοκαλλιεργητής

Από τον Αύγουστο του 2010 μέχρι σήμερα 180 πρόσωπα των Γραμμάτων, των Επιστημών και των Τεχνών, απαντούν στην Κρυσταλία Πατούλη με βάση το ερώτημα «Ποιες αιτίες μας έφεραν ως εδώ και κυρίως τι πρέπει να κάνουμε;» και 19 πρόσωπα από αυτά απαντούν σε υποερωτήματα ανάλογα με την επικαιρότητα, στο πλαίσιο της έρευνας που δημοσιεύτηκε στο Tvxs.gr, δημιουργώντας έναν δημόσιο διάλογο με πάνω από 280 άρθρα και συνεντεύξεις.
(Περισσότερα για την έρευνα και τα αποτελέσματά της: http://wp.me/p1u2LI-4).
Τα συμπεράσματα της έρευνας παρουσιάζονται αναλυτικά στο βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Κέδρος.
Τα έσοδα της έκδοσης θα διατεθούν στο ΚΕΘΕΑ, που συμβάλλει καθοριστικά εδώ και δεκαετίες στην επίλυση κρίσεων προς την ανεξαρτητοποίηση και στη ΜΕΡΙΜΝΑ που συμβάλλει στην αντιμετώπιση των απωλειών στη ζωή των παιδιών και των οικογενειών τους.
Αποσπάσματα από την εισαγωγή του βιβλίου:
«[…] Το παρόν βιβλίο, εστιάζοντας στον χωρίς παρωπίδες διάλογο, δίνει στον αναγνώστη τη δυνατότητα να αξιολογήσει ο ίδιος τα γεγονότα, μακριά από επεμβάσεις χειραγωγικού χαρακτήρα που διαστρεβλώνουν την αλήθεια, εμποδίζοντας τις διαδικασίες συγκρότησης συλλογικής συνείδησης, εκ των ων ουκ άνευ για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των αιτίων αλλά και των συνεπειών της κρίσης». Ζήσης Δ. Παπαδημητρίου, Ομότιμος Καθηγητής Γενικής και Πολιτικής Κοινωνιολογίας του Τμήματος Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
«[…]Η δημοσιογραφική έρευνα που θέτει ουσιαστικά ερωτήματα, ρίχνει τις μάσκες: όχι μόνο των συντηρητικών που δεν κρύβουν τι πιστεύουν, αλλά κυρίως εκείνων των μέσων ενημέρωσης που εξαντλούν την προοδευτικότητα τους στο δήθεν εναλλακτικό life style και σε άσκοπους περιπάτους στο νεκροταφείο της κεντροαριστεράς […] Όταν θα τελειώσει ο πόλεμος και θα έχουν περάσει όλα αυτά, τα κείμενα που δημοσιεύονται στο βιβλίο θα αποτελέσουν σίγουρα υλικό για τους μελετητές αυτής της απίστευτης και παράλογης περιπέτειας, στην οποία μας έριξαν λίγοι πλουτοκράτες και άφθονοι ανεπάγγελτοι και ανίκανοι πολιτικοί, παραδίδοντας την χώρα στους δανειστές χωρίς να δώσουν την παραμικρή μάχη». Στέλιος Κούλογλου, δημοσιογράφος-σκηνοθέτης
Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η Κρυσταλία Πατούλη γεννήθηκε στον Πειραιά και κατάγεται από το Ρέθυμνο. Σπούδασε ψυχολογία και ειδικεύτηκε στη Συστημική Συμβρουλευτική (Μέλος της ελληνικής και ευρωπαϊκής Ένωσης Συμβούλων Ψυχικής Υγείας), όπως και στην πρόληψη ναρκωτικών (ΘΗΣΕΑΣ, ΚΕΘΕΑ, 18ΑΝΩ). Παράλληλα από το 1990 έως σήμερα εργάζεται κυρίως ως συντάκτις και αρχισυντάκτις στα ΜΜΕ (Μέλος της ΕΣΠΗΤ). Από το 2010 παραδίδει το βιωματικό σεμινάριο γραφής «Αφήγηση Ζωής» (afigisizois.wordpress.com/about/).
 
*Floral Bookstore: Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων, τ. 210 3800070, email: books@floralcafe.gr, F: Floral Exarhia

Αδειοδότηση Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα

Τα Χριστούγεννα του μπάρμπα-Ιωσήφ σε σκηνοθεσία Μιχάλη Συριόπουλου @ Θέατρο Αυλαία

logo_avlaia_web.jpg
Δελτίο τύπου
Χριστούγεννα στο Θέατρο Αυλαία!
Από τις 13 Δεκεμβρίου 2014
photo_Ta_Xristougenna_tou_barba_Iosif_Theatro_Avlaia3.jpg
Τα Χριστούγεννα, μια ιστορία ουσίας έρχεται στο Θέατρο Αυλαία και μας μεταφέρει το μήνυμα αγάπης των γιορτινών αυτών ημερών. Ο ταλαντούχος Μιχάλης Συριόπουλος δημιουργεί τη θεατρική διασκευή “Τα Χριστούγεννα του μπάρμπα-Ιωσήφ” βασισμένη στο διήγημα του Τολστόι “Μια ξεχωριστή μέρα στη ζωή του μπάρμπα-Πανώφ» και υπογράφει τη σκηνοθεσία της παράστασης που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους και θα μεταδώσει τη μαγική ατμόσφαιρα των εορτών.
Ένας ηλικιωμένος τσαγκάρης που ζει με τις αναμνήσεις του, ανακαλύπτει την αξία του να προσφέρεις, μέσα από μερικές απροσδόκητες συναντήσεις την ημέρα των Χριστουγέννων. Από την απόγνωση, τη νοσταλγία και τη φτώχεια, ο μπαρμπα-Ιωσήφ θα ανακαλύψει ότι πραγματικά μόνος είναι όποιος δεν αγαπά.
Οι ηθοποιοί φορώντας μάσκες, μας αποκαλύπτουν μέσα από μια ευαίσθητη και συγκινητική ιστορία το όμορφο πρόσωπο της προσφοράς στο συνάνθρωπο.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Συριόπουλος
Διασκευή: Μιχάλης Συριόπουλος
Διανομή: Κατερίνα Γραμμενίδου, Δόμνα Χουρναζίδου, Γιάννης Μαυρόπουλος.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
13 Δεκεμβρίου 17:00
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
13-14, 20-23, 26-30 Δεκεμβρίου  2014 & 1-4 Ιανουαρίου 2015
(Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία)
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Κανονικό  8€,  Μειωμένο 6€
Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά
ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ
Κτίριο ΧΑΝΘ, πλευρά Τσιμισκή, τηλ: 2310237700
Γραμματεία-Δημόσιες Σχέσεις: Αγγελίνα Σοφιανοπούλου, e-mailpr@avlaiatheatre.gr
Email: info@avlaiatheatre.gr Site: www.avlaiatheatre.gr

ENA XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΝΙΚΗΤΑΚΗ

"Ένα χριστουγεννιάτικο καραβάκι γεμάτο παραμύθια"
Διαδραστική παράσταση αφήγησης παραμυθιών για παιδιά
και για όσους ονειρεύονται σαν παιδιά
Ένα χριστουγεννιάτικο καραβάκι που κουβαλά παραμύθια από διάφορα μέρη της Ελλάδας, μα και ένα παραμύθι των αδερφών Γκριμ και μια ιστορία από τη λογοτεχνία, που μιλά για τη χαρά και την αξία της προσφοράς χωρίς την προσδοκία ανταπόδοσης. Ένας μπαλωματής φτωχός που ο βασιλιάς θέλει να τον βοηθήσει η τύχη του ν΄αλλάξει, ένα παράξενο ξωτικό που προσφέρεται να βοηθήσει την όμορφη κόρη βασιλοπούλα να γενεί, ένας παπουτσής που μέσα σε μια νύχτα βλέπει την τύχη του ν΄αλλάζει από κάτι πλασματάκια μια σταλιά, καλικάντζαροι που ταξιδεύουν στον απάνω κόσμο φέρνοντας τα πάνω κάτω και άλλα πλάσματα πολλά παρόντα σε ένα μαγικό ταξίδι με το καραβάκι των Χριστουγέννων.
Ανάψτε το φαναράκι σας κι ελάτε να συνταξιδέψουμε εκεί που αδύνατο δεν υπάρχει, μα που όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και τα θαύματα. Μια στάλα θέλησης, δυο στάλες πίστης και πολλή αγάπη θα ΄ναι τα υλικά που χρειαζόμαστε για τούτο το παραμυθοταξίδι.
Σχεδιασμός προγράμματος, αφήγηση παραμυθιών με τη συνοδεία μικρών ιδιόφωνων: Ζωή Νικητάκη
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, ώρα: 12:00
στο Συνεργατικό Καφενείο Κρίκος σε μια όμορφη γειτονιά της παλιάς Αθήνας
Γενναίου Κολοκοτρώνη 49, Κουκάκι

Κόστος συμμετοχής: 7 ευρώ μαζί με μια ζεστή σοκολάτα και χιονισμένο κέικ που θα απολαύσουμε μετά το παραμυθοταξίδι μας
Απαραίτητη η κράτηση στα τηλέφωνα του Κρίκου: 210 9210060/ 6945528099
ή στο τηλέφωνο της παραμυθούς: 6947016653

30 πράγματα που θα έπρεπε να κάνουμε πριν τα 30. Τα άγνωστα βλαχοχώρια των Γρεβενών και τα πιο σκοτεινά Χριστούγεννα της Ευρώπης.

ArtTravel
Γοτθικά Χριστούγεννα   
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
 

IBM SurePos 300 Base Unit!


Πάνος Κατσιμίχας - Μια βραδιά στο Λούκι (1982)

5*Ionian Blue Εορτές|Ημιδιατροφή+Παιδιά|-50%

Ekdromi.gr

5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη Λευκάδα με 269€ από 540€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort, στη Λευκάδα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, μόνο με 269€ από 540€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome Drink στο Lounge Bar Scorpios! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Ζωντανή Μουσική! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Saunas, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου για κάθε ημέρα διαμονής! Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες και να μαγευτείτε από το τοπίο της Λευκάδας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!
€269 από €540 Κέρδος €271 Έκπτωση 50%
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
Λευκάδα


Περισσότερες Προσφορές

Πάτρα με 39€ από 80€ (-51%) για 2 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 51%)

€39 από €80 -51%
Mediterranee Hotel - Πάτρα
Πάτρα
39€ από 80€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στην Πάτρα, στο Mediterranee Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 19:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες στην Πανέμορφη Πόλη! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!

Ναύπλιο με 141€ από 285€ (-51%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα και Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€141 από €285 -51%
Ignatia Hotel - Ναύπλιο
Ναύπλιο
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μια ανάσα από το Ναύπλιο, στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, στο Ignatia Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 141€ από 285€ (Έκπτωση 51%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα καθώς και τα απογευματινά ροφήματα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 17:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Καρπενήσι με 199€ από 398€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€199 από €398 -50%
Deluxe Hotel Anesis - Καρπενήσι
Καρπενήσι
Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Καρπενήσι, στο Deluxe Hotel Anesis! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 199€ από 398€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες στον μοναδικό χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ιωάννινα με 149€ από 298€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Junior Suite με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
MIR Luxury Boutique Hotel - Ιωάννινα
Ιωάννινα
149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στα Ιωάννινα, σε Junior Suite με θέα στη Λίμνη και Πρωινό με τοπικά σπιτικά προιόντα στο δωμάτιο, στο MIR Luxury Boutique Hotel! Προσφέρονται μαθήματα παρασκευής για τοπικές πίτες και μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων. Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Φώτα!

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Λουτράκι με 119€ από 238€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€119 από €238 -50%
Isthmus Prime Hotel - Λουτράκι
Λουτράκι
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα μια ανάσα από το Λουτράκι στον Ισθμό Κορίνθου, στο Isthmus Prime Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό ή Μεσημεριανό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καλαμπάκα με 148€ από 296€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€148 από €296 -50%
4* Amalia Kalambaka Hotel - Μετέωρα
Μετέωρα
148€ από 296€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel σε δίκλινο δωμάτιο στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθενται ειδικές προσφορές ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!

Πορταριά Πηλίου με 98€ από 196€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€98 από €196 -50%
Montagna Verde - Πορταριά Πηλίου
Πορταριά Πηλίου
98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Montagna Verde! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στην μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Λίμνη Πλαστήρα με 99€ από 200€ (-51%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€99 από €200 -51%
4* Nevros Hotel Resort & Spa - Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα
99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται μία ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!

Ζαγοροχώρια με 95€ από 190€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€95 από €190 -50%
Αρχοντικό Ζαρκάδα - Ζαγοροχώρια
Ζαγοροχώρια
95€ από 190€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ με Παραδοσιακά Εδέσματα στο Αρχοντικό Ζαρκάδα, στα Ζαγοροχώρια! Για ένα παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Καραφάκι Τσίπουρο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 16:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στα πανέμορφα και γραφικά Ζαγοροχώρια! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!

Θεσσαλονίκη με 99€ από 198€ (-50%) για 2 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Superior δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
5* Domotel Les Lazaristes Luxury Art Hotel - Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στη Θεσσαλονίκη, στο 5 αστέρων Domotel Les Lazaristes Luxury Art Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ & Βραδινό), σε Superior δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται μια Πιατέλα Γλυκών στο δωμάτιο και εμφιαλωμένο νερό για καλωσόρισμα και παρέχεται Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Early chek in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!

Χριστούγεννα στην Ερατεινή με 239€ από 480€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€239 από €480 -50%
Delphi Beach Hotel - Ερατεινή Φωκίδας
Ερατεινή Φωκίδας
Χριστούγεννα στην Ερατεινή Φωκίδας, στο Delphi Beach Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή και Ανήμερα των Χριστουγέννων παρέχεται Εορταστικό Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρεται Χύμα Κρασί, Αναψυκτικά και Μπύρα σε όλα τα γεύματα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτοχρονιά!

Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Μονεμβασιά με 125€ από 250€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)