Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Εθιμοτυπική προσφορά δώρων σε τροχονόμους ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρος Βούγιας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο Νικόλαο Σερέτη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής Ταξίαρχο Δημήτριο Σκαρλάτο προσέφεραν, σήμερα και ώρα 10.45΄, εθιμοτυπικά δώρα σε τροχονόμο, ρυθμιστή κυκλοφορίας στο Σύνταγμα (συμβολή των οδών Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας ) Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Γρηγόριος Τασούλας και ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος,συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά Ταξίαρχο Γεώργιο Κορφοξυλιώτη, προσέφεραν εθιμοτυπικά δώρα σε τροχονόμο στον Πειραιά (Πλατεία Κοραή). Δώρα σε τροχονόμους της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής προσέφεραν, επίσης: Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Παναγιώτης Χριστοφιλάκης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής Υποστράτηγος Φώτιος Γεωργόπουλος, στην Κηφισιά (Πλατεία Πλατάνου).Ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης & Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Γεώργιος Μπαλάγκας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχος Ηλίας Τσιβίκης, στη Γλυφάδα (συμβολή των οδών Λ. Ποσειδώνος και Γρ. Λαμπράκη). Ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομικοτεχνικών & Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Βασίλειος Δασκαλάκης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής Ταξίαρχος Ευάγγελος Βενάρδος, στο Αιγάλεω (συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών).
Δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για τον θάνατο του Νίκου Κακαουνάκη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Αθήνα, 31 Δεκεμβρίου 2009 «Η απώλεια του Νίκου Κακαουνάκη μας γεμίζει θλίψη.
Έφυγε από κοντά μας ένας αγωνιστής της δημοσιογραφικής έρευνας και της δημοκρατίας. Υπερασπίστηκε με πάθος τα πιστεύω του, χρησιμοποιώντας γλώσσα απλή και καθημερινή και για αυτό, κέρδισε για πάντα μια θέση στην καρδιά μας.
Στην οικογένειά του, στους φίλους και συνεργάτες του, εκφράζω τα συλλυπητήριά μου και τη συμπαράστασή μου.»

Από το μελίπηκτο στη σύγχρονη βασιλόπιτα

Διαβάστε στο διαδικτυακό τόπο της Αυτοδιοίκησης www.aftodioikisi.gr για τα ήθη και τα έθιμα της Πρωτοχρονιάς
Eπίσης, διαβάστε:
α) Κάλαντα Κακλαμάνη σε Σαμαρά - Ραγκούση
β) Δ. Παγγαίου: 2 ταμίες βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία Κουκούδη http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=5409
Και δεκάδες άλλα θέματα στο πλαίσιο της συνεχούς ροής ενημέρωσης από την αυτοδιοίκηση gr
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ GR: ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

ΑΠΟ ΤΟ Geopolitics-GR The Autobiography of Fidel Castro Πληθώρα παραλείψεων για βομβιστή Γερμανός έσπασε τον κώδικα GSM των κινητών Το ιρανικό καθεστώς περνάει στην αντεπίθεσηΕρευνα σε στρατηγείο ειδικών δυνάμεων στην Τουρκία Η διαμάχη μεταξύ Κεμαλιστών και Ισλαμιστών στην Τουρκία «καταλήγει» στην Ελλάδα...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!

"πάντα κοντά σου οι χαρές

μακριά σου κάθε πόνος
και όπως το έχεις φανταστεί
να ναι ο καινούριος χρόνος." IRAKLIO WEB RADIO http://irakliowebradio2.blogspot.com/

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟ diamantopoulou.gr Δηλώσεις μετά την κοπή της πίτας στην Αρχιεπισκοπή

Συνεχίζει να καταστρέφει τον Αμβρακικό Κόλπο η εταιρεία "ΑΡΑΧΘΟΣ"

Συνεχίζει να καταστρέφει τον Αμβρακικό Κόλπο η εταιρεία "ΑΡΑΧΘΟΣ"

ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΚΡΕΑΤΑ - ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ

Μιχάλης Καρχιμάκης
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Λασιθίου
Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΚΡΕΑΤΑ - ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ
Αθήνα 30-12-2009 Προς: Υπουργό Υγείας κα. Μαριλίζα ξενογιαννακοπούλου
Αγαπητή Κυρία Υπουργέ, Με αυτή την επιστολή, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με χθεσινές ανακοινώσεις η εταιρεία εμπορίας κρέατος με την επωνυμία «Θεσπρωτία ΑΕ», βρέθηκε να διατηρεί στο κατάστημά της, στις παλιές εγκαταστάσεις της αγοράς του Αγ. Ι. Ρέντη, μεγάλη ποσότητα αλλοιωμένων και ακατάλληλων για κατανάλωση κρεάτων, τα οποία και κατασχέθηκαν. Η εν λόγω εταιρεία, έχει προμηθεύσει το Πολεμικό Ναυτικό με ακατάλληλα προς κατανάλωση προϊόντα και πιθανόν να διατηρούσε εμπορικές συναλλαγές και με άλλους φορείς του Δημοσίου.
Γι’ αυτό το λόγο, σας παρακαλούμε να προχωρήσετε άμεσα στους σχετικούς ελέγχους των Νοσοκομείων της χώρας, ώστε να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία. Επιπροσθέτως, σας ενημερώνουμε ότι μετά από καταγγελίες των κτηνοτρόφων, η συγκεκριμένη εταιρεία έχει φανεί ασυνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις, οφείλοντας μεγάλα χρηματικά ποσά στους παραγωγούς.
Επειδή, αυτές τις ημέρες επίκεινται οι εξοφλήσεις προς προμηθευτές, παρακαλούμε να προβείτε στις σχετικές ενέργειες, ώστε να αποτραπεί η εξόφληση της συγκεκριμένης εταιρείας, εφόσον αποδειχθεί ότι προμήθευε τα Νοσοκομεία της χώρας. Φιλικά ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ
Αθήνα 30-12-2009 Προς: Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας κ. Παναγιώτη Μπεγλίτη Αγαπητέ Πάνο, Με αυτή την επιστολή, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με χθεσινές ανακοινώσεις η εταιρεία εμπορίας κρέατος με την επωνυμία «Θεσπρωτία ΑΕ», βρέθηκε να διατηρεί στο κατάστημά της, στις παλιές εγκαταστάσεις της αγοράς του Αγ. Ι. Ρέντη, μεγάλη ποσότητα αλλοιωμένων και ακατάλληλων για κατανάλωση κρεάτων, τα οποία και κατασχέθηκαν. Η εν λόγω εταιρεία, έχει προμηθεύσει το Πολεμικό Ναυτικό με ακατάλληλα προς κατανάλωση προϊόντα και πιθανόν να διατηρούσε εμπορικές συναλλαγές και με άλλους φορείς του Δημοσίου. Για αυτό παρακαλούμε να προχωρήσετε άμεσα στους σχετικούς ελέγχους στις υπηρεσίες του Υπουργείου σας και των Ενόπλων Δυνάμεων ώστε να διασφαλιστεί η Δημόσια Υγεία. Επιπροσθέτως, σας ενημερώνουμε ότι μετά από καταγγελίες των κτηνοτρόφων, η συγκεκριμένη εταιρεία έχει φανεί ασυνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις, οφείλοντας μεγάλα χρηματικά ποσά στους παραγωγούς.
Επειδή, πιθανόν αυτές τις ημέρες επίκεινται οι εξοφλήσεις προς προμηθευτές, παρακαλούμε να προβείτε στις σχετικές ενέργειες, ώστε να αποτραπεί η εξόφληση της συγκεκριμένης εταιρείας, εφόσον έχει οικονομικές εκκρεμότητες με Υπηρεσίες του Υπουργείου και των Ενόπλων Δυνάμεων. Φιλικά ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ Μιχάλης Καρχιμάκης
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Λασιθίου
Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
Σόλωνος 45, 10672 Αθήνα
Τηλ: 210 361 3193
Fax: 210 361 5552

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010

http://i-diadromi.blogspot.com/

2009: Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ «ΞΕΠΑΓΩΣΕ» ΤΟΝ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"

Διαβάστε στο διαδικτυακό τόπο της Αυτοδιοίκησης www.aftodioikisi.gr για τα γεγονότα που σημάδεψαν την Αυτοδιοίκηση το 2009, με τη ματιά της αυτοδιοίκησης gr
Επίσης, διαβάστε:
α) Περικοπές σε δημόσιο - αυτοδιοίκηση, προανήγγειλε ο Γ. Ραγκούσης
β) Ψωμιάδης: στέλνει...βιογραφικό στο ΠΑΣΟΚ για υποψήφιος περιφερειάρχης
γ) Νεκρός ο δήμαρχος Παγγαίου
δ)Πρωτοχρονιά: αντιδράσεις για το "κόψιμο" της ημιαργίας http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=5399
ε)Ν. Πιερίας: σύσκεψη για τις επιπτώσεις από το κλείσιμο των Τεμπών http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=5398
στ) Ν. Λάρισας: χωρίς κονδύλια για φυσικές καταστροφές & αποχιονισμό http://www.aftodioikisi.gr/
Και δεκάδες άλλα θέματα στο πλαίσιο της συνεχούς ροής ενημέρωσης από την αυτοδιοίκηση gr
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ GR: ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑΈξτρα αφορολόγητομε τις αποδείξεις Ελεύθερη πτώση από πλαγιά Έχασε τη μάχη ο Νίκος Κακαουνάκης Τα καλύτερα της δεκαετίας Βασιλόπιτα με κρέας, ρύζι και τυρί! Ακροδεξιά σφήνα για τους μετανάστες Στριπτίζ στα αεροδρόμια Διώξτε το χανγκόβερ με μπέικον και... φραγκόσυκα Από σχέδια πάνε καλά!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ από το Atithasos.blogspot.com

Οι Εκδόσεις Λιβάνη σας εύχονται: Καλή Χρονιά με Υγεία, Ευτυχία, Αγάπη & Επιτυχίες!

Mπήκε για επέμβαση ρουτίνας και βγήκε νεκρός

"Σαφείς υπόνοιες για ιατρικά λάθη άφησαν μιλώντας στο NewsIt.gr συνεργάτες και μέλη της οικογένειας του γνωστού δημοσιογράφου.
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Τετάρτης ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Κακαουνάκης στο ΙΑΣΩ GENERAL, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.
Νωρίτερα, συνεργάτες και μέλη της οικογένειας του δημοσιογράφου είπαν το NewsIt ότι ο Νίκος Κακαουνάκης μπήκε στον Ευαγγελισμό για μια εγχείρηση ρουτίνας που ήταν αφαίρεση πολύποδα στο έντερο.
Όμως, μετά την επέμβαση παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές.
Η ραγδαία επιδείνωση της κατάστασής του, οδήγησε τους γιατρούς του Ευαγγελισμού να τον μεταφέρουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ E-PONTOS

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΤΟΡΑΧΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ "Η ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΡΣ" ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ - ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ «Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ»

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Today at InfognomonPolitics Ιστορική Απόφαση Νομαρχ. Συμβουλίου Κοζάνης: Εκπόνηση Επιδημιολογικής Μελέτης Μισθολόγιο ΕΡΤ: Οι λίστες της ντροπής! ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΚΑΙ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ Μυστική σύνοδος Ρώσων επιστημόνων «υπό το φόβο» γιγαντιαίου αστεροειδή Γ. Καρατζαφέρης: Ο πρωθυπουργός αιφνιδίασε με την ψήφο των μεταναστών Εγκώμια Μπερίσα για το ρόλο των ελληνικών τραπεζών Δικαστικές αποφάσεις τορπιλίζουν το άνοιγμα Ερντογάν στο κουρδικό ζήτημα «Αφαιρέστε αυτά που μας χρωστάτε από αυτά που σας χρωστάμε» Το ανέκδοτο της ημέρας από την Άννα Διαμαντοπούλου Από το αισχρό στο… αίσχιστο ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ «ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ» Στο ευρωκοινοβούλιο η ισχύ της ισλαμικής σαρία στη Θράκη Υεμένη, η χώρα όπου η Αλ Κάιντα και η CΙΑ έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο Συμπαράσταση στη Θάλεια Δραγώνα Οξύνονται οι σχέσεις Τουρκίας- Ισραήλ Πρωτοφανείς ισχυρισμοί από πρώην συνεργάτη του τουρκικού Γενικού Επιτελείου «Εισβολή» στα άδυτα του τουρκικού στρατού Συνεδρία Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Τουρκίας Τα αρχεία του Φόρεϊν Όφις για την Ελλάδα το 1979

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤO AITHMA ΤΩΝ BLOGGERS ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ http://dhmopshfisma.blogspot.com/

Ευχές πολιτικών... vol 2

Περισσότερα... στο-- IPanic - Web Magazine

Βασίλης Λογοθετίδης Ο μέγιστος των κωμικών

Βασίλης Λογοθετίδης
Ο μέγιστος των κωμικών
Εκδότης: Οδός Πανός - Σιγαρέτα
ISBN: 960-8378-66-4
ISBN13: 978-960-8378-66-7
Σελίδες: 134
Ημ/νία Έκδοσης: Μάιος/2008
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Μέγεθος: 21χ14
Έκδοση: Αθήνα
Από τα επικήδεια που διάβασα, περισσότερο μου εντυπώθηκαν τούτα τα λόγια του Μάριου Πλωρίτη: "Όσο οδυνηρή ήταν χτες το βράδυ η είδηση, άλλο τόσο έμοιαζε απίστευτη.
Πώς να φανταστείς τον Βασίλη Λογοθετίδη ασάλευτο, σιωπηλό, ανέκφραστο;
Αυτόν, που ήταν όλος ένας παλμός ζωής, ένας χείμαρρος κεφιού, μια έκφραση χαράς;
Αυτόν που και μόνο η είσοδός του στη σκηνή γαλβάνιζε το κοινό, που με μια κίνηση γκρέμιζε όλα τα τείχη της σοβαροφάνειας, που με μια του μούτα ανέσυρε από μέσα του ατέλειωτα αποθέματα ιλαρότητας;

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διεύθυνση Πληροφόρησης Τμήμα Δημοσιογραφικών Καλύψεων Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009 Αριθμός Δελτίου: 243379943 Έκδοση 1 ΟΡΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ(301209) ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Αθήνα 30 Δεκεμβρίου 2009 Με απόφαση του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, και του αρμοδίου Υπουργού αντιστοίχως, ορίζονται οι ακόλουθοι Γενικοί Γραμματείς : ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Γενική Γραμματεία Συγχρηματοδοτούμενων Έργων Λαμπρόπουλος Σέργιος, Πολιτικός Μηχανικός-Οικονομολόγος MSc Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χαλκιώτης Δημήτριος, Σύμβουλος-Καθηγητής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Γενική Γραμματεία Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης Σπυρόπουλος Ροβέρτος, πρώην Υφυπουργός ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς Λιβανός Γιάννης, δικηγόρος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕΡΓΙΟΣ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1948. Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, Οικονομολόγος Πανεπιστημίου Αθηνών, MSc in Management Science / Imperial College, Διδάκτωρ ΕΜΠ. Αναπληρωτής Καθηγητής στον Τομέα Προγραμματισμού και Διαχείρισης Τεχνικών Έργων της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» για μία δεκαετία από την ίδρυσή της, εσωτερικός Τεχνικός Σύμβουλος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε θέματα Διευρωπαϊκών Δικτύων Μεταφορών, Αντιπρόεδρος του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας. Τα δύο τελευταία χρόνια κύριος Τεχνικός Σύμβουλος Παραχωρησιούχων στα έργα της Ιόνιας Οδού, του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ και του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΧΑΛΚΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γεννήθηκε το 1962 στη Μυτιλήνη. Είναι Σύμβουλος-Καθηγητής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, κάτοχος Diploma, και Master του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, καθώς και Διδακτορικού Διπλώματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διετέλεσε Διευθυντής του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου την περίοδο 2000-2007, Ειδικός Γραμματέας Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας (1995-2000) και Σύμβουλος Υπουργού Παιδείας (1994-1995). Έχει διατελέσει μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού και στην Εθνική Επιτροπή για την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΡΟΒΕΡΤΟΣ Γεννήθηκε το 1947 στην Τρίπολη. Σπούδασε στο Τμήμα Τεχνολόγων Μηχανικών ΤΕΙ. Συνδικαλιστής από το 1974, διετέλεσε γενικός γραμματέας της ΠΕΜΕΤ-ΟΤΕ (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Μηχανικών ΟΤΕ) από το 1975 έως το 1979, οργανωτικός γραμματέας της ΓΣΕΕ (1981-1986), γραμματέας Επιτροπής Συνδικαλιστικού του ΠΑΣΟΚ (1981-1983), πρόεδρος της ΟΜΕ-ΟΤΕ (Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΕ) από το 1982 έως το 1985 και πρόεδρος του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ (1990-1993). Την περίοδο 1993-1996, ήταν διοικητής του ΟΑΕΔ και πρόεδρος του Πειραματικού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης. Εξελέγη βουλευτής ΠΑΣΟΚ στο Νομό Αρκαδίας, στις εθνικές εκλογές του 1996 και του 2000. Διετέλεσε Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Από το 2006 είναι Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Πτυχιούχος Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Ιδρυτικό μέλος της Κίνησης Πολιτών Peaceflag. Ένας από τους πρωτεργάτες της πρώτης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα το 2007, μετά την πυρκαγιά στον εθνικό δρυμό της Πάρνηθας. Υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθήνας στις βουλευτικές εκλογές του 2007. Από το 2008 Γραμματέας του Τομέα Περιβάλλοντος και Χωροταξίας του ΠΑΣΟΚ.

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΙΩΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ

Ο Αριστοτέλης και τα Ελευσίνια Μυστήρια
Margaret Doody
Μετάφραση: Στέλλα Κωνσταντινέα
ISBN: 978-960-7872-59-3
σελίδες: 544
Χειμώνας του 330-329 π.Χ.
Ο φιλόσοφος Αριστοτέλης με το μαθητή του Στέφανο ερευνούν μια διάρρηξη μετά φόνου στο σπίτι ενός από τους Αθηναίους γείτονές του.
Από τη στιγμή που ο Στέφανος ανακοινώνει την απόφασή του να αποκαλύψει τον ένοχο, του συμβαίνουν διάφορα δεινά, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζει το γάμο του.
Πτώματα συσσωρεύονται κι όλοι αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο θύμα.
Ο Στέφανος παντρεύεται τη Φιλομήλα, η οποία κατάγεται από την Ελευσίνα, τόπο τέλεσης των ομώνυμων μυστηρίων.
Ο Στέφανος, η Φιλομήλα και ο Αριστοτέλης αποφασίζουν να μυηθούν.
Στη διάρκεια της μύησής τους, ανακαλύπτουν ότι η Ελευσίνα κρύβει πολλά μυστικά.
Η αποκάλυψη της αλήθειας θα γίνει τη νύχτα του μυστικιστικού εορτασμού.
Ένα ιστορικό μυθιστόρημα, με στοιχεία καλοδομημένου θρίλερ, που προσφέρει στον αναγνώστη συναρπαστικές πληροφορίες για τα Ελευσίνια Μυστήρια, τα συμπόσια στην αρχαία Αθήνα, την καθημερινή ζωή των Ελλήνων πριν από 2.300 χρόνια, αλλά και για τη ζωή και το έργο του μεγάλου φιλοσόφου.
«Η Ντούντι ζωντανεύει την αρχαία Αθήνα με μαεστρία και έμπνευση».
Publishers Weekly,
Η Μάργκαρετ Ντούντι γεννήθηκε στον Καναδά όπου σπούδασε Αγγλική Λογοτεχνία.
Έχει διδάξει, μεταξύ άλλων, στα Πανεπιστήμια Berkeley, Columbia, Princeton, Stanford.
Έχει γράψει πολλά ακαδημαϊκά βιβλία και επιστημονικά άρθρα, αλλά έγινε γνωστή για τα ιστορικά μυθιστορήματα περιπέτειας της σειράς «Ο Αριστοτέλης ντετέκτιβ».

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

ΑΠΟ ΤΟ Geopolitics-GR Οι ΗΠΑ ανοίγουν μέτωπο στην Υεμένη Ιστορικό λάθος ο πόλεμος στο Ιράκ «Τρύπα» στην ασφάλεια πτήσεων; Μεγάλο χτύπημα της ΕΤΑ αναμένει η Ισπανία Πρώην κρατούμενος στο Γκουαντάναμο στην ηγεσία της Αλ Κάιντα στην Υεμένη

Τον απειλούσε μέσω Facebook ότι θα τον "γράψει" !

Τον απειλούσε μέσω Facebook ότι θα τον "γράψει" !

Η κοινωνική μάστιγα του …Τζόγου!

Η κοινωνική μάστιγα του …Τζόγου! Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Παραμονή πρωτοχρονιάς 2010 και όπως κάθε χρόνο πολλοί θα καθίσουν, έτσι «για το καλό» σε κάποιο τραπέζι για να δοκιμάσουνε την...Τύχη τους. Υπάρχουν και κάποιοι συνάνθρωποί μας που προθερμαίνονται ένα εξάμηνο πριν την Πρωτοχρονιά και αναθερμαίνονται το άλλο εξάμηνο επιδιδόμενοι με μανία στο κυνηγητό της Τύχης το οποίο σε παγκόσμια κλίμακα έχει καθιερωθεί, επίσημα και ανεπίσημα, σε ιεροτελεστία, σε φοβερά επικερδή απασχόληση τόσο για τα Κράτη όσο και για ιδιώτες καθώς επίσης και για οργανωμένα συμφέροντα που σε καθημερινή βάση διακινούν μυθώδη ποσά που ρέουν από το περίσσευμα των ευπόρων ή το υστέρημα των σχετικά απόρων. Στατιστικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι όταν βουλιάζουμε στην ανέχεια και την οικονομική ανασφάλεια τότε αυξάνει και η τάση μας να…τζογάρουμε. Στη Μέκκα του τζόγου, στο Λας Βέγκας της Νεβάδας ( την πόλη των τυχερών παιχνιδιών και της πορνείας που όπως λέγεται ποτέ δεν...κοιμάται ) οι εισπράξεις μιάς βραδιάς ξεπερνούν κατά πολύ τον ετήσιο προϋπολογισμό γιγάντιων ελληνικών ΔΕΚΟ όπως η ΔΕΗ ή ο ΟΤΕ !!! Ανάλογα μυθικά ποσά αντιστοιχούν και σε Ευρωπαϊκές, Λατινο-Αμερικανικές και άλλες χώρες. Το περιοδικό “ International Gambling and Wagering Business “ υπολογίζει ότι τα κάθε λογής τυχερά παιχνίδια ξεπερνούν κάθε χρόνο τα αστρονομικά ποσά πολλών χιλιάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων. Από τα ποσά αυτά τα Καζίνο εισπράττουν τη μερίδα του λέοντος ενώ επίσης μεγάλα ποσά εισπράττουν Εκκλησιαστικές και άλλες κοινωνικές οργανώσεις με παιχνίδια όπως το γνωστό μας Bingo για φιλανθρωπικούς σκοπούς! Στην Ελλάδα το κυνηγητό της Τύχης γίνεται τόσο από ιδιώτες όσο και από το επίσημο Κράτος και από κοινωφελή ιδρύματα με τις κάθε λογής λαχειοφόρες αγορές. Θα μπορούσε, μάλιστα, να ισχυρισθεί κανείς ότι τα τυχερά παιχνίδια βρίσκονται σε εποχή απίστευτης ανθοφορίας στον ελλαδικό χώρο καθώς ενώ το 1997 οι Έλληνες ξοδέψαμε συνολικά 836,2 δισεκατομμύρια δραχμές (δηλαδή περίπου 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ) για ΟΛΑ τα είδη τζόγου αυτό το ποσό ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΘΗΚΕ μόλις πέντε χρόνια αργότερα, δηλ. το 2002 (όταν ξεπέρασε τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ), και το 2009 υπολογίζεται ότι ξοδέψαμε σχεδόν 18 δισεκατομμύρια ευρώ (περισσότερα από 7 δισεκατομμύρια για τον ΟΠΑΠ και τον Ιππόδρομο, άλλα 8 δισεκατομμύρια στα παράνομα στοιχήματα και περίπου 3 δισεκατομμύρια στα 9 καζίνο της Ελλάδας!!!)

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ε κ δ ό σ ε ι ς ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Σόλωνος 133, 106 77 Αθήνα
τηλ. 210-3806305 φαξ: 210-3838173
Τέοντορ Β. Αντόρνο – Τόμας Μαν ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ 1943-1955 Επιμέλεια : Christoph Gödde – Thomas Sprecher Μετάφραση: Λευτέρης Αναγνώστου ISBN: 978-960-221-465-7
σχ. 14x21, σ.190,
α΄έκδοση: Δεκέμβριος 2009,
Η αλληλογραφία δύο λαμπρών εκπροσώπων της φιλοσοφίας και της λογοτεχνίας του 20ού αιώνα, από τα χρόνια της κοινής εξορίας τους στην Καλιφόρνια μέχρι εκείνα της νέας ζωής τους στη μεταπολεμική Ευρώπη.
Ένας θησαυρός προσωπικών εκμυστηρεύσεων γύρω από τη ζωή και το έργο τους, τις πνευματικές τους αναζητήσεις και τις εμπειρίες και παρατηρήσεις τους σχετικά με τις συνέπειες του μακαρθισμού ή την τύχη της σύγχρονης γερμανικής κουλτούρας.
Κι ακόμη ένα απροσδόκητα συγκινητικό ντοκουμέντο του αμοιβαίου σεβασμού και θαυμασμού, της επιφυλακτικής οικειότητας και της πνευματικής συγγένειας που χαρακτήρισαν τη σχέση τους. «Ξεκινώντας κατά τη διάρκεια της κοινής εξορίας τους στην Καλιφόρνια και κλείνοντας με το θάνατο του Μαν, λίγες μόνο μέρες πριν από μια πολυαναμενόμενη συνάντηση στη μεταπολεμική Ευρώπη, αυτή η αλληλογραφία ανάμεσα στον λαμπρότερο φιλόσοφο του μοντερνισμού που γνώρισε ο 20ός αιώνας και τον θρυλικό γερμανό εκπρόσωπο του μοντέρνου μυθιστορήματος είναι ένα απροσδόκητα συγκινητικό τεκμήριο του αμοιβαίου σεβασμού και θαυμασμού, της εγγύτητας και της απόστασης, της εφεκτικής οικειότητας και της εντυπωσιακής πνευματικής συγγένειας που τους χαρακτήριζε.
Προσεκτικά σχολιασμένες, οι επιστολές αυτές μας προσφέρουν ένα θησαυρό βαθύτατα προσωπικών ανταποκρίσεων γύρω από τα έργα των δύο ανδρών, ενώ ξεχειλίζουν από διεισδυτικές παρατηρήσεις για τη μεταπολεμική γερμανική κουλτούρα και για τα χρόνια του μακαρθισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες.» Andreas Huyssen, Columbia University «Ο Αντόρνο υπήρξε ένας διαρκής, αν και ενίοτε όχι εύκολος, θαυμαστής της ιδιοφυΐας του Τόμας Μαν. Η πρόσκληση που του απηύθυνε ο Μαν να γίνει τεχνικός και ιστορικός σύμβουλός του σ’ ό,τι αφορούσε τη μουσικολογία και τη φιλοσοφία της μουσικής στο έργο του Δρ Φάουστους έφερε τον Αντόρνο κοντά στο κέντρο της κοινής εξορίας στην Καλιφόρνια. Είχε επίσης ως συνέπεια μια πικρή σύγκρουση με τον Σαίνμπεργκ. Ο Αντόρνο βρέθηκε μπλεγμένος στη μέση. Οι επιστολές αυτές τεκμηριώνουν όχι μόνο μια συναρπαστική πνευματική συνάντηση αλλά και μια περίπτωση δημιουργικής συνεργασίας σπάνια στη λογοτεχνική ιστορία.» George Steiner, Churchill College, Cambridge «Ένα κομμάτι πραγματοποιημένης ουτοπίας» Η συνάντηση δύο κορυφαίων πρωταγωνιστών της γερμανικής και ευρωπαϊκής κουλτούρας, όπως αποτυπώθηκε στην απαράμιλλη αλληλογραφία τους Τον Δεκέμβριο του 1945 ο Τόμας Μαν έγραψε μια, διάσημη πλέον, επιστολή στον Αντόρνο, στην οποία διατύπωνε την αρχή του μοντάζ που είχε υιοθετήσει στο μυθιστόρημά του Δόκτωρ Φάουστους.
Ο συγγραφέας αναγνώριζε τα πολύτιμα δάνεια που είχε αντλήσει από τα μουσικολογικά έργα του φιλοσόφου και τον καλούσε να τον βοηθήσει στην περαιτέρω πειστική απόδοση της μορφής και του έργου του ήρωά του, του συνθέτη Λέβερκυν.
Η συνεργασία ευοδώθηκε (ο Αντόρνο προσέφερε πληροφορίες, σκέψεις, ακόμη και σχέδια για τα υποτιθέμενα ύστερα μουσικά έργα του συνθέτη) κι αποτέλεσε ουσιαστικά τη βάση μιας ανταλλαγής επιστολών που συνεχίστηκε μέχρι το θάνατο του Μαν το 1955. Η αλληλογραφία επισφραγίζει τη συνάντηση των δύο ανδρών που ο Αντόρνο αποκάλεσε «ένα κομμάτι πραγματοποιημένης ουτοπίας», μια σπάνια συνάντηση δημιουργικής έντασης ανάμεσα στη λογοτεχνική παράδοση και τον αισθητικό μοντερνισμό. Στις επιστολές ο Τόμας Μαν δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι βρήκε τα Minima Moralia του Αντόρνο «ένα σαγηνευτικό ανάγνωσμα» ή ότι περιμένει με λαχτάρα το βιβλίο του για τον Βάγκνερ – «Θα το καταβροχθίσω, όπως εκείνος στην Αποκάλυψη που τρώει ένα βιβλίο “γλυκό σαν μέλι”».
Ο Αντόρνο με τη σειρά του προσφέρει λεπτομερή και συχνά ενθουσιώδη σχόλια για ύστερα γραπτά του Μαν, όπως Ο εκλεκτός, Η απατημένη ή οι Εξομολογήσεις του απατεώνα Φέλιξ Κρουλ.
Η αλληλογραφία τους θίγει επίσης κρίσιμα προσωπικά ζητήματα μεγάλης σημασίας, όπως η επιστροφή από την εξορία στη μεταπολεμική Γερμανία.
Οι επιστολές συνοδεύονται από εκτενείς σημειώσεις των επιμελητών, ιδιαίτερα διαφωτιστικές για τα έργα, τα γεγονότα και τα πρόσωπα που αναφέρουν ή υπαινίσσονται οι εκλεκτοί τους συντάκτες.

«Δες την ψηφιακά»: Επιδότηση Πρωτοετών Φοιτητών για την Αγορά Υπολογιστή

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας «Δες την Ψηφιακά», που αφορά την ενίσχυση πρωτοετών φοιτητών και σπουδαστών που αρίστευσαν κατά τις εισαγωγικές εξετάσεις του 2009, για την απόκτηση φορητού υπολογιστή, δωρεάν πρόσβαση σε 100 GB αποθηκευτικού χώρου στο διαδίκτυο και πρόσβαση σε διαθέσιμο ανοικτό λογισμικό.
Σε όλους τους δικαιούχους θα αποσταλεί ειδική ενημερωτική επιστολή, η οποία θα περιλαμβάνει και έναν «Προσωπικό Κωδικό» για την απόκτηση όλων των παραπάνω εκπαιδευτικών εργαλείων.
Ο υπολογιστής θα πρέπει να καλύπτει τις παρακάτω απαραίτητες προδιαγραφές: φορητός υπολογιστής (laptop ή notebook) με δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης WiFi πιστοποίηση CE εξελληνισμένο λογισμικό αυτοματισμού γραφείου με γραφικό περιβάλλον, περιλαμβανομένης εφαρμογής επεξεργασίας κειμένου, με κείμενα βοήθειας χρήσης στα Ελληνικά, ορθογραφικό έλεγχο και έλεγχο συλλαβισμού για την ελληνική γλώσσα
12μηνη τηλεφωνική υποστήριξη 24μηνη εγγύηση υποχρεωτική αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης κατά τον πρώτο μήνα κτήσης Kάθε δικαιούχος φοιτητής θα επιχορηγηθεί με το 80% της αξίας του υπολογιστή της επιλογής του, με μέγιστη επιδότηση τα 400 ευρώ.
Ειδικά για τους «πάσχοντες από σοβαρές ασθένειες» η μέγιστη επιδότηση ορίστηκε στα 800 ευρώ.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι από την 21/12/2009 έως την23/1/2010.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Στήριξης & Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» του Δήμου Καλαμαριάς, στο 2310.472890.

Προσοχή: Νέο μήνυμα-απάτη προς τους χρήστες καρτοκινητής cosmote!!

Προσοχή: Νέο μήνυμα-απάτη προς τους χρήστες καρτοκινητής cosmote!!http://apolitistosteki.blogspot.com/2009/12/cosmote.html Απολίτιστο Στέκι

Εκδηλώσεις στη χριστουγεννιάτικη πλατεία της Καλαμαριάς

Το πνεύμα των ημερών συνεχίζει να ζωντανεύει κάθε βράδυ στην χριστουγεννιάτικη πλατεία της Καλαμαριάς μέσα από το φως, τα στολίδια και το παραμυθένιο χωριό που στήθηκε εδώ.
Η χριστουγεννιάτικη αυτή ατμόσφαιρα που ξεκίνησε με το άναμμα του δέντρου, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου θα συνεχιστεί με εορταστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους μέχρι την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010.
Πέμπτη 31/12/2009 από τις 11 το μεσημέρι και μέχρι τις 14.00 στο Σπίτι των Ξωτικών τα παιδιά θα σχεδιάσουν τον Άγιο Βασίλη με τεχνικές του κόμικ, παρέα με τον σκιτσογράφο Σταύρακα .
Την ίδια ώρα ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα και ευχές, οι τοπικοί παραδοσιακοί Σύλλογοι θα ψάλλουν τα παραδοσιακά κάλαντα.
Την Παρασκευή 01/01/2010 και ώρα 12-14.00 στο Σπίτι του Άϊ Βασίλη τα παιδιά θα γράψουν γράμματα με ευχές για το νέο έτος, ενώ στο Ζαχαρόσπιτο θα κόψουν τη βασιλόπιτα.
Το Σάββατο 02/01/2010 και ώρα 11.00 -14.00 στο Σπίτι των Ξωτικών θα παιδιά μπορούν να παίξουν κατασκευάζοντας πρωτότυπα ημερολόγια.
Στις 7.00 το βράδυ στο Σπίτι των Παραμυθιών τα παιδιά θα ακούσουν «Παραμύθια από το τηλέφωνο» του Τζιάνι Ροντάρι από την ομάδα «Σχεδία στην πόλη».
Την Κυριακή 3/01/2010 και ώρα 11.00-14.00 στο Σπίτι του ΄Αη Βασίλη οι καλλικάντζαροι μέσα από παιχνίδια και πειράγματα θα παίξουν με τα παιδιά, ενώ το απόγευμα 17.00 - 21.00 στον ίδιο χώρο θα ζωγραφίσουν όνειρα και επιθυμίες μαζί με ευχές για την καινούργια χρονιά.
Οι εκδηλώσεις της Χριστουγεννιάτικης πλατείας ολοκληρώνονται το βράδυ της Κυριακής με τη συναυλία των αδελφών Πρατσινάκη, που θα αρχίσει στις 20.00.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ GR

Διαβάστε στο διαδικτυακό τόπο της Αυτοδιοίκησης www.aftodioikisi.gr για την άμεση παρέμβαση της υπουργού Υγείας που χρειάστηκε μέσα σε ένα μήνα να δώσει την ίδια εντολή, μετά το νέο δημοσίευμα της αυτοδιοίκησης gr
Eπίσης διαβάστε για την εγκύκλιο Ραγκούση που βάζει τέλος στην ημιαργία της παραμονής Πρωτοχρονιάς
Επίσης, διαβάστε:
α) Επιχείρηση για τον εντοπισμό του δημάρχου Παγγαίου
β) Στο νέο Καποδιστριακό δήμο υποψήφιος ο δήμαρχος Γέρακα http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=5387
γ)Παπανδρέου: εντός του 2010 οι εκλογές για την αυτοδιοίκηση
δ) Μέσω των δήμων η αντισεισμική θωράκιση κτιρίων
Υπεγράφη η συμφωνία Κακλαμάνη με το...Θεό για τους αστέγους και το...δήμο
Και δεκάδες άλλα θέματα στο πλαίσιο της συνεχούς ροής ενημέρωσης από την αυτοδιοίκηση gr
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ GR: ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Ενημέρωση από το Υπουργείο Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Ανάρτηση Δελτίου Τύπου με θέμα την "Ομαλή λειτουργία των Δημοσίων Υπηρεσιών και κατά την υπόλοιπη χρονική περίοδο των εορτών"

ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ

Το θέμα μας αναστάτωσε το Υπουργείο και τους Κερκυραίους που πληροφορήθηκαν για την Μουσουλμανική προσευχή εντος του Δημοτικού Θεάτρου Κερκύρας απο τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ Ο Δήμαρχος Κερκυραίων απολογείται στον Υπουργό Εσωτερικών για τη γκάφα με τους Μουσουλμάνους στο Δημοτικό Θέατρο Κερκύρας
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και καλές αποκαλύψεις το 2010 σε όλους !
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ