Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΔΝΤ - Οι Αρχιερείς της Δύναμης

Διαβάστε στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν: ΔΝΤ: ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ
Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ (ΒΡΩΜΙΚΗΣ) ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ


Περίμενα καιρό πριν γράψω αυτό το άρθρο μήπως και γίνει κάτι προς το καλύτερο και αλλάξει η εικόνα της «βρωμιάς» που παρουσιάζει ο Δήμος.
Θα μου πείτε τζάμπα περίμενες όπως περιμέναμε όλοι.
Τελικά, ο δήμος Νέας Προποντίδας, σπάει ΟΛΑ τα ρεκόρ ση βρωμιά και τη δυσωδία.
Είναι ο ΜΟΝΟΣ δήμος στη χώρα, που το 85% του καλύπτεται από άσφαλτο, και όταν περνά ένα αυτοκίνητο η όταν φυσαει, σηκώνεται σύννεφο σκόνης ικανό να περιορίσει στο ελάχιστο ακόμα και την ορατότητα.
Θα μου πουν πολλοί, ότι σαν δήμος έχει και άλλα πιο σοβαρά προβλήματα.
Θα συμφωνήσω μαζί σας μόνο που το πρόβλημα «καθαριότητα», είναι πρώτο στη σειρά μιας και έχει να κάνει με την δημόσια υγεία.
Τι να πρωτοπεί κανείς, για ΠΟΙΑ περιοχή των Μουδανιών να πρωτομιλήσει, για ΠΟΙΟ δημοτικό διαμέρισμα.
Η κατάσταση παντού είναι ίδια και σε πολλά σημεία χειρότερη.
ΟΧΙ, δεν θα βάλω φωτογραφίες, θα αφήσω τη φαντασία των αναγνωστών να δουλέψει, όσων δεν είναι και, δεν μένουν στην περιοχή, γιατί οι ντόπιοι τα ζουν και τα βλέπουν καθημερινά.
Ζουν, και βλέπουν τους δρόμους που έχουν να σκουπιστούν ΧΡΟΝΙΑ ολόκληρα, ζουν και μυρίζουν τις «ευωδιές» των κάδων σκουπιδιών (και τώρα που θα έρθει και το καλοκαίρι ο Θεός να μας φυλαει) που έχουν να πλυθούν επίσης κάτι χρόνια, ζουν και βλέπουν πολλά…
Και μια και μίλησα για ασκούπιστους δρόμους, να πω κάποιες «γαργαλιστικές» λεπτομέρειες σαν τη σκόνη που μας γαργαλά καθημερινά, χειμώνα καλοκαίρι τα πνευμονια μικρών και μεγάλων, τη σκόνη που μας μπουκώνει κανονικά και δε μπορούμε να πάρουμε ανάσα, τη σκόνη που στιβιαζεται σε σπίτια , επιχειρήσεις και σχολεία.
Πάμε στην Λεωφόρο (ο Θεός να την κάνει) ελευθερίας, τον πιο επικίνδυνο δρόμο των Μουδανιών στον οποίο οι ταχύτητες μηχανών και αυτοκινήτων χειμώνα καλοκαίρι θυμίζουν αγώνες δρόμου, και γράφω «θυμίζουν», γιατί κατά καιρούς γίνονται και τέτοια, γίνονται «κόντρες» μηχανών και αυτοκινήτων και κάποια στιγμή, θα θρηνήσουμε και ανθρώπινα θύματα.
Ο δρόμος αυτός λοιπόν, εκτός ότι έχει το μαύρο του το χάλι στον ασφαλτοτάπητα κυρίως από τη μεριά των ξενοδοχείων, προσφέρεται στο να φυτέψουν οι περίοικοι στο οδόστρωμα και γκαζόν, να βάλουν μπαξέ, η ακόμα να φυτέψουν και δέντρα….
Πάλι από τη μεριά των ξενοδοχείων έχει μια ωραία «στρώση» από χώμα που προσφέρεται για όλα αυτά, τα της κηπουρικής.
Και η ειρωνεία είναι, πως οι περίοικοι προσπαθούν οι ίδιοι να τον σκουπίσουν, αλλά δυστυχώς, χωρίς αποτέλεσμα μιας και τα χώματα που μαζεύτηκαν είναι κάμποσων χρόνων.
Το μηχανικό σκουπάκι που έχει ο δήμος και πέρασε από το συγκεκριμένο σημείο μια πριν τρισιμηση χρόνια και μια φέτος, το μόνο που έκανε ήταν να λασπώσει το χώμα.
Το χώμα που είναι δικό τους και δικό μας, μόνο που το δικό μας το αναπνέουμε.
Και είναι για γέλια, γιατί εκεί που υπάρχει το πρόβλημα το μεγάλο είναι και τηλεοπτικός σταθμός ο οποίος δέχεται στα μηχανήματα του την ίδια σκόνη με όλους τους περιοίκους, αλλά και στον σταθμό αυτό, έρχονται ΟΛΟΙ οι τοπικοί άρχοντες για να πουν, να παρουσιάσουν «τα έργα και τα οράματα τους»…
Και πατούν στο χώμα, τα βλέπουν τα χάλια τους, αλλά μόλις τελειώσουν τις συνεντεύξεις φεύγουν λες και τους κυνηγά ο διάολος.
Επειδή είμαστε πολλοί που αναπνέουμε το χώμα και έχουν κλείσει τα πνευμονια μας, από εδώ και πέρα θα κάνουμε επιτροπή «υποδοχής» για όλους εκείνους που θα εμφανιστούν στα κανάλια, και όπως με την αναισθησία τους μας υποχρεώνουν να αναπνέουμε όλο αυτό το χώμα, θα τους φιλέψουμε μερικές βαθιές αναπνοές, για να δουν τι τραβάμε.
Ξέρω φίλοι μου, ο δήμος έχει ένα σωρό προβλήματα σοβαρά, το έγραψα και πιο πάνω, αλλά η καθαριότητα είναι το πρώτο και το ξέρετε όλοι πολύ καλά γιατί στον ίδιο τόπο ζούμε, την ίδια βρωμιά «τρώμε».
Κλείνοντας να μην το ξεχάσω, δεν έφτανε φαίνεται όλο το άλλο χώμα που είναι γεμάτος ο δήμος, αποφάσισαν  οι υπεύθυνοι να το αυξήσουν.
Με ποιο τρόπο;
Πολύ απλά, όπου υπήρχε λακκούβα, αντί για πίσσα, ρίχνουν χώμα.
Φοβερά εμπνευσμένη κίνηση, παγκόσμια πατέντα και πρωτιά ΚΑΙ σε αυτό.
Και αυτοί οι άνθρωποι, οι περισσότεροι, περιμένουν να τους ξαναψηφίσουμε στις επερχόμενες εκλογές.

Βασίλης Τσούγκαρης

11 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΙΡΑΚ [20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2003]

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ


Βαλς στην ομίχλη
Κατερίνα Καριζώνη
ISBN: 978-960-03-5706-6
Τι σχέση έχει η Γκόθαμ Σίτυ με τη Θεσσαλονίκη του 19ου αιώνα; Πώς μπορεί κανείς να δραπετεύσει στο χρόνο; Αν είχαμε ξαναζήσει εκατό χρόνια πριν, ποιοι θα ήμασταν; Αυτά και άλλα θαυμαστά ερωτήματα καλείται ν' απαντήσει η ηρωίδα του μυθιστορήματος, όταν το αρχείο όπου δουλεύει πιάνει φωτιά. Για να γλυτώσει, πηδάει μέσα σε μια παλιά εφημερίδα και καταφεύγει στη Θεσσαλονίκη του 1899. Εκεί ερωτεύεται έναν Αυστριακό ψυχίατρο και έμπορο οπίου και εμπλέκεται σε μια υπόθεση φόνου. Οι δυο ήρωες περιπλανιούνται στην πολυεθνική πόλη, που ζει τη διάλυση της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Μακεδονικός αγώνας, Νεότουρκοι, δερβισικά τάγματα, μυστικές υπηρεσίες, αλλά και έρωτες, εγκλήματα, δολοπλοκίες και επιδημίες είναι τα υλικά που συνθέτουν την καθημερινή ζωή στην ομιχλώδη και αινιγματική Θεσσαλονίκη. Οι ήρωες χορεύουν ένα βαλς στην ομίχλη με τα προσωπικά τους φαντάσματα, αλλά και με το φάντασμα της χαμένης πόλης. Παραμένουν επιμελώς κρυμμένοι κάτω απ' τις μάσκες τους, για να αποκαλυφθούν στο τέλος αιφνιδιαστικά και να ξαναβρεθούν με καινούργια πρόσωπα στον αιώνα τους.
Το Βαλς στην ομίχλη είναι ένα οδοιπορικό στη Θεσσαλονίκη του προηγούμενου αιώνα, που αναδίδει τη νωχελική ατμόσφαιρα των ανατολίτικων παραμυθιών όσο και το άρωμα των παλιών αστυνομικών μυθιστορημάτων.

Έξω η ζωή είναι πολύχρωμη
Αμάντα Μιχαλοπούλου
ISBN: 978-960-03-5695-3
Μια βιολονίστρια εγκαταλείπει την κλασική μουσική. Το παιδί του βενζινάδικου ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας. Η πωλήτρια ρούχων τρελαίνεται την παραμονή του γάμου της. Ένας φωτορεπόρτερ θα ήθελε να είναι ο Γιόζεφ Κούντελκα. Μια ανήλικη χορεύτρια τηλεοπτικού σόου πέφτει στο πηγάδι.
Με το διήγημα «Έξω η ζωή είναι πολύχρωμη» η Αμάντα Μιχαλοπούλου απέσπασε το πρώτο βραβείο της συγγραφικής της πορείας από το περιοδικό Ρεύματα το 1994. Οι ιστορίες της περιγράφουν σε όλους τους τόνους τη φιλοδοξία, την οργή και την έκσταση της νεότητας.
Στην επετειακή αυτή επανέκδοση –είκοσι χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του τόμου– η συγγραφέας πρόσθεσε μια εισαγωγή και άλλα πέντε νέα διηγήματα παρόμοιας θεματικής, που συμπληρώνουν, ως παραλλαγές, το πολύχρωμο μουσείο της νεανικής ηλικίας.
ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΑΙΩΝΑΣ

Ο ξένος στο χώμα
Γουίλιαμ Φώκνερ
Μετάφραση: Αύγουστος Κορτώ
ISBN: 978-960-03-5690-8

Δημοσιευμένο το 1948, μια χρονιά προτού του απονεμηθεί το Νομπέλ, το μυθιστόρημα αυτό του Φώκνερ –που διαδραματίζεται στη δικής του επινόησης κομητεία Γιουκναπατάουφα, τόπο δράσης πολλών άλλων έργων του– συνδυάζει το αστυνομικό μυθιστόρημα με μιαν εμβριθή εξερεύνηση των φυλετικών σχέσεων στον Αμερικανικό Νότο. Ο Τσαρλς –Τσικ– Μάλισον, ένα δεκαεξάχρονο λευκό αγόρι, νιώθει πως πρέπει να ξοφλήσει ένα χρέος τιμής στον Λούκας Μποσάν, έναν ηλικιωμένο μαύρο που τον είχε βοηθήσει στο παρελθόν μα που έκτοτε περιφρονούσε κάθε προσπάθεια του έφηβου Τσικ να ξεπληρώσει το χρέος του. Έτσι, όταν ο Μποσάν συλλαμβάνεται για τη δολοφονία ενός λευκού, ο Τσικ, με τη βοήθεια του δικηγόρου θείου του Γκάβιν Στίβενς, αρχίζει να αναζητά τον αληθινό δολοφόνο για να σώσει τον Μποσάν απ' το λιντσάρισμα. Γραμμένο με το πυκνό, πολυεπίπεδο ιδίωμα του Φώκνερ, που συνδυάζει τη συνειδησιακή ροή με τις ντοπιολαλιές του Νότου, Ο ξένος στο χώμα είναι, περισσότερο ίσως από κάθε άλλο βιβλίο του, μια βαθιά και σοφή ανατομία του ανθρώπινου ψυχισμού όταν έρχεται αντιμέτωπος με το θηρίο του τυφλού ρατσιστικού μίσους. Ένα πραγματικό αριστούργημα, που εκδίδεται για πρώτη φορά στα ελληνικά.  

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πείτε μου πώς είναι το δέντρο
Μάρκος Άνα
Μετάφραση: Νάννα Παπανικολάου
ISBN: 978-960-03-5704-2

«Πείτε μου πώς είναι το δέντρο, πείτε μου πώς είναι η δικαιοσύνη, μη μου λέτε πώς είναι η αξιοπρέπεια». Πείτε τους πώς είναι το δέντρο, διότι η φυλακή, σαν αχόρταγος βρικόλακας, ρουφάει σιγά-σιγά τις αναμνήσεις απ' τον έξω κόσμο. Πείτε τους πώς είναι η δικαιοσύνη, διότι εκεί όπου βρίσκονται, ανάμεσα σε τέσσερεις βρωμερούς τοίχους ή απέναντι απ’ το εκτελεστικό απόσπασμα, έχει γίνει ποταπή γελοιογραφία, μια πομπώδης απομίμηση, το ίδιο το προσωπείο του εξευτελισμού. Μην τους λέτε όμως τι είναι αξιοπρέπεια, διότι την γνωρίζουν πολύ καλά, μαζί της κοιμούνται και μαζί της ξυπνούν, έχουν φάει στο τραπέζι της ή της έχουν προσφέρει την πείνα τους κι, ανάμεσα στο ένα και στο άλλο, αντιμέτωποι με δεσμοφύλακες και δημίους, σφίγγοντας τα χείλια και τα δόντια την ώρα των ακραίων βασανιστηρίων, τούτοι οι άνθρωποι επαναπροσδιόρισαν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια στα μέρη όπου, σύμφωνα με τον κήρυκα των εγκληματιών, θα έπρεπε εντέλει να την χάσουν. Αυτό το βιβλίο του Μάρκος Άννα μας διηγείται πώς συνέβη. Παρουσιάζεται ως αναμνήσεις μιας ζωής, αλλά είναι πολύ περισσότερο από κάτι τέτοιο, όχι μόνον επειδή ο συγγραφέας απορρίπτει όλους και έναν-έναν τους πειρασμούς να κοιταχτεί ικανοποιημένος στον καθρέφτη, αλλά, κυρίως, επειδή τον σπάει, ώστε, στα πάμπολλα κομμάτια του, να καθρεφτιστούν τα πρόσωπα των συντρόφων του στη δυστυχία. Το εγώ, εδώ, είναι πάντα εμείς.
Τούτο το βιβλίο είναι ένα μάθημα ανθρωπιάς.
(Από τον πρόλογο του Ζοζέ Σαραμάγκου)

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΔΡΟΣ ένας χρόνος γεμάτος δώρα και αφιερώματα


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ: ΤΟ MUSICITY.GR ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ | 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 | "HOMEMADE PARTY" ΜΕ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΠΛΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟ


Τα ελληνικά χωριά της Άνοιξης.(φωτό)

Οι καλύτερες αποδράσεις στη φύση που ανθίζει κάτω από τους καταγάλανους ουρανούς.

Λήγει η υποστήριξη των Windows XP από τη Microsoft. Έχουμε τη Λύση!


16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

 
 
FestivalNews #452
Δυνατές κινηματογραφικές συγκινήσεις προσφέρει στους λάτρεις των ταινιών τεκμηριώσης το 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης - Εικόνες του 21ου Αιώνα, που ήδη διανύει την έκτη ημέρα του. Το κοινό παρακολουθεί με ενθουσιασμό τις προβολές στις έξι κινηματογραφικές αίθουσες στο Λιμάνι και το Ολύμπιον, όπου χτυπά δυνατά η καρδιά του ντοκιμαντέρ. Οι σινεφίλ συρρέουν στα εκδοτήρια για να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια που θα εξασφαλίσουν την είσοδό τους στις ταινίες, συζητούν με τους σκηνοθέτες στο τέλος κάθε προβολής αλλά και στις συνεντεύξεις τύπου, και βέβαια ψηφίζουν τις αγαπημένες τους ταινίες που διαγωνίζονται για τα Βραβεία Κοινού Fischer. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ θα τα βρείτε στο νέο τεύχος της εφημερίδας του Φεστιβάλ, Πρώτο Πλάνο, στους χώρους της διοργάνωσης αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.filmfestival.gr
 
 
 

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014, στο πλαίσιο του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, οι σκηνοθέτες Μένιος Καραγιάννης (ΑΡΙΚΑ.Α.) Ηλίας Γιαννακάκης (Καλάβρυτα-¶νθρωποι και σκιές), Μπάμπης Τσούτσας (Η ζωή στη χώρα των συνόρων) και Στέλιος Κούλογλου (Η νονά)

περισσότερα...
 
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014, στο πλαίσιο του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, οι σκηνοθέτες Ζαν-Μισέλ Ντισάρ (Μαθαίνω την Αμερική), Ντρου Τέιλορ -και η παραγωγός Έλενα Σεμίκινα- (Ο άνθρωπός μας στην Τεχεράνη) και Σαντιάγο Εστέινου (Τα χρόνια του Φιέρο).

περισσότερα...
 
 
 
 
Market Talks
19-21 Μαρτίου, 17:30-18:00 Ξενοδοχείο Ηλέκτρα, Αίθουσα Excelsior
Η Αγορά Ντοκιμαντέρ διοργανώνει για τρίτη φορά φέτος μια σειρά διαλέξεων από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου. Για 30 περίπου λεπτά, αγοραστές, διευθυντές φεστιβάλ, παραγωγοί και διανομείς θα αναπτύξουν συγκεκριμένα θέματα, βασισμένοι στην προσωπική τους εμπειρία. 
Ταυτόχρονη Ψηφιακή Μετάδοση
Το επιτυχημένο πρωτοποριακό εγχείρημα του Streaming Project - Ντοκιμαντέρ σε Ταυτόχρονη Ψηφιακή Μετάδοση, συνεχίζεται αύριο Πέμπτη 20 Μαρτίου στις 20:30 στο Ολύμπιον, με την προβολή της ταινίας Στοργή στο λαό του Βασίλη Δούβλη. Οι προβολές του Streaming Project πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του ΟΤΕ. 
Κουπόνια προβολών
10 εισιτήρια για όλη την παρέα! Αποκτήστε τα από τα Πωλητήρια με 25¤.
Τα κουπόνια προβολών δεν αποτελούν εισιτήρια. Για την είσοδό σας στις προβολές είναι απαραίτητη η έκδοση εισιτηρίου στα ταμεία του Φεστιβάλ. Εισιτήρια επιστρέφονται/ανταλλάσσονται μέχρι και 3 ώρες πριν την έναρξη της προβολής, στα ταμεία του Ολύμπιον.
Εκπτώσεις - προσφορές
Το 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με καφέ και εστιατόρια της πόλης, παρέχει στους προσκεκλημένους της διοργάνωσης, στους κατόχους της CineΚάρταF και σε κατόχους εισιτηρίων ημέρας ειδικές προσφορές σε μενού, καφέ και ποτά.
 
Πωλητήριο
Προμηθευτείτε τις εκδόσεις και τα αναμνηστικά του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης από τα πωλητήρια του Φεστιβάλ. Στις τιμές των εκδόσεων, οι κάτοχοι της Κάρτας Μέλους CineΚάρταF GOLD έχουν έκπτωση 50%, ενώ οι κάτοχοι της ετήσιας Kάρτας Mέλους CineΚάρταF, έχουν έκπτωση 30%.
Staff 'n' Volunteer Street Party!
Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014, 21:30  Οδός Αιγύπτου, Λαδάδικα, Ειδικές τιμές για διαπιστευμένους 

Είκοσι λεπτά τη μέρα, κάνουν τη γρίπη πέρα


Είκοσι λεπτά τη μέρα, κάνουν τη γρίπη πέρα
Στους 100 οι νεκροί από τη γρίπη

Η κατανάλωση τυριού σχετίζεται με τις ημικρανίες

Εκδήλωση για φροντιστές ατόμων με Αλτσχάιμερ

Τα μυστικά της σόγιας στην καθημερινή διατροφή

Επιστρέψτε στο πιο υγιεινό διαιτολόγιο

Δημιουργούν ένα νέο πανίσχυρο τεστ αντι-ντόπινγκ

«Στα κέντρα υγείας ισχύει ό,τι ίσχυε και πριν»

Ρένα Κουμιώτη: Καινούργιο μου φεγγάρι

Aπίστευτα κόλπα για το Youtube!

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις
Aπίστευτα κόλπα για το Youtube!
Χειροποίητο ελικόπτερο με υλικά... από μοτοσυκλέτα

Η ευτυχία είναι μεταδοτική και στο διαδίκτυο

Αν θέλετε χρήματα κοιτάξτε προς τον ουρανό - Η NASA προσφέρει 36.000 δολάρια σε «κυνήγι» αστεροειδών

To iPhone γυμνάζει τα χέρια -Τώρα γίνεται και βαράκι (PHOTO)

Φραγή σε κλεμμένα κινητά τηλέφωνα βάζει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων

Καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες στο 6ο Startup Weekend Athens

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ
ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 19-03-14/21 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1010 ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ 1024 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ
ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΒΥΗ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5
ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5
ΑΡΓΟΤΕΡΑ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 3 Η 4.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ
ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΩΣ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΣΤΑ
ΒΟΡΕΙΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 6 Η 7. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΩΣ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 6 Η 7. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 24.50 6 Η 7
ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΝΟΤΙΟΙ 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 37.40 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΩΣ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΕΩΣ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6
ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΠΟΛΥ
ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 4 Η 5.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗ

ΘΡΑΚΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5
ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7
ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Zαγοροχώρια+Τζάκι | 3Μέρες 2Ατομα 80�(-50%)


    ¤80 από ¤160
    Έκπτωση : 50%

¤80 
μόνο!  
  Αξία ¤160
  Έκπτωση 50%
  Κέρδος ¤80

80¤ από 160¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στα Ζαγοροχώρια, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Παραδοσιακό Πρωινό, στο Σπίτι του Ορέστη! Παρέχεται Early check in και Late check out για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον πανέμορφο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πάσχα στην Πορταριά με 592¤ από 1250¤ (-50%) για 5 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Spa, σε 4* Ξενοδοχείο!
Πάσχα στην Πορταριά Πηλίου, στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa! Απολαύστε 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 592¤ από 1250¤ ( Έκπτωση 53%)! Προσφέρεται Πασχαλινό Τσουρέκι και λαμπάδα στο δωμάτιο! Παρέχεται ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Υδροτονικής Πισίνας με Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Hamam, Sauna, Event Shower και Γυμναστήριο! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι με Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία στον κήπο του Ξενοδοχείου και Παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Απολαύστε 5 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας!
Πάσχα στην Πορταριά Πηλίου, στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa! Απολαύστε 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 592¤ από 1250¤ ( Έκπτωση 53%)! Προσφέρεται Πασχαλινό Τσουρέκι και λαμπάδα στο δωμάτιο! Παρέχεται ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Υδροτονικής Πισίνας με Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Hamam, Sauna, Event Shower και Γυμναστήριο! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι με Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία στον κήπο του Ξενοδοχείου και Παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Απολαύστε 5 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας!
Πάσχα στην Κέρκυρα με 131¤ από 264¤ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
Πάσχα στην Δασιά της Κέρκυρας, στο Paloma Blanca Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 131¤ από 264¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Χαρείτε το εντυπωσιακό και θορυβώδες έθιμο με τους Μπότηδες που λαμβάνει χώρα το Μεγάλο Σάββατο στην καρδιά της όμορφης πόλης!
Πάσχα στην Δασιά της Κέρκυρας, στο Paloma Blanca Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 131¤ από 264¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Χαρείτε το εντυπωσιακό και θορυβώδες έθιμο με τους Μπότηδες που λαμβάνει χώρα το Μεγάλο Σάββατο στην καρδιά της όμορφης πόλης!
Σαντορίνη με 279¤ από 590¤ (-53%) για 4 Ημέρες για τα 2 ¶τομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο!
279¤ από 590¤ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στη Σαντορίνη, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στο De Sol Hotel! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Πάσχα και προσφέρεται Ανήμερα Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
279¤ από 590¤ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στη Σαντορίνη, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στο De Sol Hotel! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Πάσχα και προσφέρεται Ανήμερα Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
25η Μαρτίου στο Ναύπλιο με 285¤ από 570¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πλήρη Διατροφή σε 4* Ξενοδοχείο!
25η Μαρτίου στο Ναύπλιο, στο 4 αστέρων Amalia Nafplio Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 285¤ από 570¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Ελεύθερη Κατανάλωση σε Κρασί, Μπύρες, Αναψυκτικά κατά την διάρκεια όλων των γευμάτων! Παρέχεται Ψυχαγωγικό πρόγραμμα παραμονή του Ευαγγελισμού με Ζωντανή Μουσική και Χορό, Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, φουσκωτά παιχνίδια ξηράς και παιδικές δραστηριότητες! Παρέχεται Eαrly check in στις 10:00 και Late Check Out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
25η Μαρτίου στο Ναύπλιο, στο 4 αστέρων Amalia Nafplio Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 285¤ από 570¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Ελεύθερη Κατανάλωση σε Κρασί, Μπύρες, Αναψυκτικά κατά την διάρκεια όλων των γευμάτων! Παρέχεται Ψυχαγωγικό πρόγραμμα παραμονή του Ευαγγελισμού με Ζωντανή Μουσική και Χορό, Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, φουσκωτά παιχνίδια ξηράς και παιδικές δραστηριότητες! Παρέχεται Eαrly check in στις 10:00 και Late Check Out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ερέτρια με 95¤ από 190¤ (-50%) για 2 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Deluxe δωμάτιο με Θέα + Γεύμα σε 5* Ξενοδοχείο!
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Negroponte Resort στην Ερέτρια, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα! Προσφέρεται ένα Καλάθι με Φρούτα και ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο σας! Παρέχεται ξενάγηση στο Βραβευμένο Οινοποιείο ΑΒΑΝΤΙΣ με γευστική δοκιμή τεσσάρων ειδών κρασιού!!! Ελεύθερη συμμετοχή σε πρόγραμμα Agua Gym, Pilates και Χορό καθώς και ελεύθερη χρήση του Πλήρως Εξοπλισμένου Γυμναστηρίου, των Γηπέδων Τέννις, Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για μια πολυτελή διήμερη εκδρομή!!! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Negroponte Resort στην Ερέτρια, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα! Προσφέρεται ένα Καλάθι με Φρούτα και ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο σας! Παρέχεται ξενάγηση στο Βραβευμένο Οινοποιείο ΑΒΑΝΤΙΣ με γευστική δοκιμή τεσσάρων ειδών κρασιού!!! Ελεύθερη συμμετοχή σε πρόγραμμα Agua Gym, Pilates και Χορό καθώς και ελεύθερη χρήση του Πλήρως Εξοπλισμένου Γυμναστηρίου, των Γηπέδων Τέννις, Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για μια πολυτελή διήμερη εκδρομή!!! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
25η Μαρτίου στο Κοκκώνι Κορινθίας, με 75¤ από 150¤ (-50%) για 3 Ημέρες για 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
25η Μαρτίου στο Κοκκώνι Κορινθίας, στο Onar Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 75¤ από 150¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
25η Μαρτίου στο Κοκκώνι Κορινθίας, στο Onar Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 75¤ από 150¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
25η Μαρτίου στα Καμένα Βούρλα με 189¤ από 380¤ (-50%) για 3 Ημέρες για 2 ¶τομα+2Παιδιά σε Luxury δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή σε 5* Ξενοδοχείο!
25η Μαρτίου στα Καμένα Βούρλα, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Δείπνο σε Μπουφέ) σε πολυτελές δίκλινο δωμάτιο, με 189¤ από 380¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται μια χρήση ανά άτομο της Εσωτερικής Ιαματικής Πισίνας, ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας και παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
25η Μαρτίου στα Καμένα Βούρλα, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Δείπνο σε Μπουφέ) σε πολυτελές δίκλινο δωμάτιο, με 189¤ από 380¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται μια χρήση ανά άτομο της Εσωτερικής Ιαματικής Πισίνας, ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας και παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Μέτσοβο με 199¤ από 410¤ (-51%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Δείπνο+Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
199¤ από 410¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Forest Metsovo σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό a la carte, στο Μέτσοβο! Προσφέρεται ένα Ρομαντικό Δείπνο a la carte, 2 Θεραπείες Spa επιλογής σας μεταξύ των Body Peeling Massage, Αρωματοθεραπεία ή Χαλαρωτικό Massage στο Κέντρο Ευεξίας του Ξενοδοχείου και ημερησίως μια χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, του Jacuzzi, του Hamam και της Sauna! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και πολυτέλειας!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
199¤ από 410¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Forest Metsovo σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό a la carte, στο Μέτσοβο! Προσφέρεται ένα Ρομαντικό Δείπνο a la carte, 2 Θεραπείες Spa επιλογής σας μεταξύ των Body Peeling Massage, Αρωματοθεραπεία ή Χαλαρωτικό Massage στο Κέντρο Ευεξίας του Ξενοδοχείου και ημερησίως μια χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, του Jacuzzi, του Hamam και της Sauna! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και πολυτέλειας!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Νάξο με 139¤ από 280¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε Superior Double Studio με Θέα στη Θάλασσα + Ημιδιατροφή + Jacuzzi!
Πάσχα στη Νάξο, στο Golden Sun Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Μεσημεριανό ή Βραδινό) σε Superior Double Studio με Θέα στη Θάλασσα, με 139¤ από 280¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται καθημερινή χρήση του Jacuzzi διάρκειας 20 λεπτών, μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο και ειδικά φραγμένη Παιδική Χαρά για τους μικρούς μας φίλους! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Παρέχεται Early check in στις 09:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στην πανέμορφη Νάξο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Νάξο, στο Golden Sun Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Μεσημεριανό ή Βραδινό) σε Superior Double Studio με Θέα στη Θάλασσα, με 139¤ από 280¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται καθημερινή χρήση του Jacuzzi διάρκειας 20 λεπτών, μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο και ειδικά φραγμένη Παιδική Χαρά για τους μικρούς μας φίλους! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Παρέχεται Early check in στις 09:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στην πανέμορφη Νάξο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Λίμνη Πλαστήρα με 99¤ από 198¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό!
99¤ από 198¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Πλαστήρα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Hotel Titagion! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχονται δωρεάν ξύλα για το Τζάκι, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον άκρως χειμωνιάτικο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
99¤ από 198¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Πλαστήρα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Hotel Titagion! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχονται δωρεάν ξύλα για το Τζάκι, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον άκρως χειμωνιάτικο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Κατερίνη με 268¤ από 560¤ (-52%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο!
Πάσχα στην Κατερίνη, στο 4 αστέρων Mediterranean Princess Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 268¤ από 560¤ ( Έκπτωση 52%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο και Ανήμερα του Πάσχα προσφέρονται Τσουρέκια και Αυγά στo δωμάτιo, Ουζάκι και Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Πασχαλινά Εδέσματα και συνοδεία Μουσικής! Την Κυριακή του Πάσχα παρέχεται ΚΑΙ βραδινό σε Μπουφέ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Κατερίνη, στο 4 αστέρων Mediterranean Princess Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 268¤ από 560¤ ( Έκπτωση 52%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο και Ανήμερα του Πάσχα προσφέρονται Τσουρέκια και Αυγά στo δωμάτιo, Ουζάκι και Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Πασχαλινά Εδέσματα και συνοδεία Μουσικής! Την Κυριακή του Πάσχα παρέχεται ΚΑΙ βραδινό σε Μπουφέ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Πάρο με 199¤ από 398¤ 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
Πάσχα στην Πάρο, στο Anezina Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 199¤ από 398¤ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Εορταστικό Γεύμα με παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Ζωντανή Μουσική! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να γιορτάσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Πάρο, στο Anezina Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 199¤ από 398¤ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Εορταστικό Γεύμα με παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Ζωντανή Μουσική! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να γιορτάσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καστοριά με 99¤ από 198¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
99¤ από 198¤ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Καστοριά, στο Ανδρομέδα Boutique Hotel βραβευμένο ως το τρίτο καλύτερο Boutique Hotel πανελλαδικά σε ψηφοφορία κοινού στο περιοδικό Traveller, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για το Πάσχα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
99¤ από 198¤ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Καστοριά, στο Ανδρομέδα Boutique Hotel βραβευμένο ως το τρίτο καλύτερο Boutique Hotel πανελλαδικά σε ψηφοφορία κοινού στο περιοδικό Traveller, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για το Πάσχα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
Βόλος με 188¤ από 400¤ (-53%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
188¤ από 400¤ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Παρέχεται τσίπουρο για καλωσόρισμα, 2 Παραδοσιακά Massage Ayuverda και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
188¤ από 400¤ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Παρέχεται τσίπουρο για καλωσόρισμα, 2 Παραδοσιακά Massage Ayuverda και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!