Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

 
 
FestivalNews #452
Δυνατές κινηματογραφικές συγκινήσεις προσφέρει στους λάτρεις των ταινιών τεκμηριώσης το 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης - Εικόνες του 21ου Αιώνα, που ήδη διανύει την έκτη ημέρα του. Το κοινό παρακολουθεί με ενθουσιασμό τις προβολές στις έξι κινηματογραφικές αίθουσες στο Λιμάνι και το Ολύμπιον, όπου χτυπά δυνατά η καρδιά του ντοκιμαντέρ. Οι σινεφίλ συρρέουν στα εκδοτήρια για να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια που θα εξασφαλίσουν την είσοδό τους στις ταινίες, συζητούν με τους σκηνοθέτες στο τέλος κάθε προβολής αλλά και στις συνεντεύξεις τύπου, και βέβαια ψηφίζουν τις αγαπημένες τους ταινίες που διαγωνίζονται για τα Βραβεία Κοινού Fischer. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ θα τα βρείτε στο νέο τεύχος της εφημερίδας του Φεστιβάλ, Πρώτο Πλάνο, στους χώρους της διοργάνωσης αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.filmfestival.gr
 
 
 

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014, στο πλαίσιο του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, οι σκηνοθέτες Μένιος Καραγιάννης (ΑΡΙΚΑ.Α.) Ηλίας Γιαννακάκης (Καλάβρυτα-¶νθρωποι και σκιές), Μπάμπης Τσούτσας (Η ζωή στη χώρα των συνόρων) και Στέλιος Κούλογλου (Η νονά)

περισσότερα...
 
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014, στο πλαίσιο του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, οι σκηνοθέτες Ζαν-Μισέλ Ντισάρ (Μαθαίνω την Αμερική), Ντρου Τέιλορ -και η παραγωγός Έλενα Σεμίκινα- (Ο άνθρωπός μας στην Τεχεράνη) και Σαντιάγο Εστέινου (Τα χρόνια του Φιέρο).

περισσότερα...
 
 
 
 
Market Talks
19-21 Μαρτίου, 17:30-18:00 Ξενοδοχείο Ηλέκτρα, Αίθουσα Excelsior
Η Αγορά Ντοκιμαντέρ διοργανώνει για τρίτη φορά φέτος μια σειρά διαλέξεων από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου. Για 30 περίπου λεπτά, αγοραστές, διευθυντές φεστιβάλ, παραγωγοί και διανομείς θα αναπτύξουν συγκεκριμένα θέματα, βασισμένοι στην προσωπική τους εμπειρία. 
Ταυτόχρονη Ψηφιακή Μετάδοση
Το επιτυχημένο πρωτοποριακό εγχείρημα του Streaming Project - Ντοκιμαντέρ σε Ταυτόχρονη Ψηφιακή Μετάδοση, συνεχίζεται αύριο Πέμπτη 20 Μαρτίου στις 20:30 στο Ολύμπιον, με την προβολή της ταινίας Στοργή στο λαό του Βασίλη Δούβλη. Οι προβολές του Streaming Project πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του ΟΤΕ. 
Κουπόνια προβολών
10 εισιτήρια για όλη την παρέα! Αποκτήστε τα από τα Πωλητήρια με 25¤.
Τα κουπόνια προβολών δεν αποτελούν εισιτήρια. Για την είσοδό σας στις προβολές είναι απαραίτητη η έκδοση εισιτηρίου στα ταμεία του Φεστιβάλ. Εισιτήρια επιστρέφονται/ανταλλάσσονται μέχρι και 3 ώρες πριν την έναρξη της προβολής, στα ταμεία του Ολύμπιον.
Εκπτώσεις - προσφορές
Το 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με καφέ και εστιατόρια της πόλης, παρέχει στους προσκεκλημένους της διοργάνωσης, στους κατόχους της CineΚάρταF και σε κατόχους εισιτηρίων ημέρας ειδικές προσφορές σε μενού, καφέ και ποτά.
 
Πωλητήριο
Προμηθευτείτε τις εκδόσεις και τα αναμνηστικά του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης από τα πωλητήρια του Φεστιβάλ. Στις τιμές των εκδόσεων, οι κάτοχοι της Κάρτας Μέλους CineΚάρταF GOLD έχουν έκπτωση 50%, ενώ οι κάτοχοι της ετήσιας Kάρτας Mέλους CineΚάρταF, έχουν έκπτωση 30%.
Staff 'n' Volunteer Street Party!
Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014, 21:30  Οδός Αιγύπτου, Λαδάδικα, Ειδικές τιμές για διαπιστευμένους 

Δεν υπάρχουν σχόλια: