Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Δελτία Θυελλωδών Ανέμων

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 026 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014/1530 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 24-01-14/09 UTC
ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1005 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ ΝΟΤΙΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 998 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΣΤΙΣ 24/21
UTC
ΜΕΛΙΤΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 25/04 UTC
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8 Η 9
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 25/04 UTC
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΑΠΟ 24/22 UTC ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 25/04 UTC
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΣΙΔΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 25/04 UTC
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΜΠΟΥΤ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ
ΑΠΟ 24/20 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 25/04 UTC
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8

Δελτία Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων


ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 24-01-2014 / 1230 Β
Α.Α. 03 / 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (24-01-2014) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ.
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
1. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (24-01-2014) ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ. ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 7 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
2. ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (25-01-2014) ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ. ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.
3. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ (26-01-2014) ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ, ΣΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ 7 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΕΝΩ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΙΣΘΗΤΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr.

ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ο Γενάρης μας αποχαιρετά και μαζί με αυτόν, χάρη στην ηλιθιότητα, την γραφειοκρατία και την ανικανότητα εκείνων που βρίσκονται σε «θέσεις» κλειδί για την εξυπηρέτηση των πολιτών, αποχαιρετά ακόμα ένας μήνας και τις ΕΛΠΙΔΕΣ των ανθρώπων που περιμένουν τους «φακέλους» τους από τις αρμόδιες (τρομάρα τους) υπηρεσίες.
Ο λόγος, για πολλοστή φορά είναι για όλους εκείνους που μετά από πολύμηνη αναμονή πέρασαν από τις επιτροπές αναπηρίας, από τα ΚΕ.Π.Α, ΠΗΡΑΝ και τις αποφάσεις και τώρα περιμένουν, και θα περιμένουν για δυο τρεις μήνες ακόμα τον φάκελο τους να πάει στην τοπική υγειονομική επιτροπή αφού ελεγχτεί, για να πάρουν επιτέλους το όποιο επίδομα από το οποίο ΖΟΥΣΑΝ οι περισσότεροι, αλλά το βασικότερο, να ΦΑΝΟΥΝ στο… «σύστημα» ότι είναι ασφαλισμένοι.
Όπως έλεγε η συγχωρεμένη και μεγάλη ηθοποιός ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ, «βρε τι βουρδούγιο είναι αυτό»!
Οι «εγκέφαλοι» που σχεδιάζουν τα πάντα (νομίζουν) κατά καιρούς πετούν ένα πυροτέχνημα, τα κάνουν ΟΛΑ μαντάρα με «νέα» (και καλά) συστήματα, για να επιστρέψουν μετά από λίγο καιρό και πάλι στα… παλιά.
Αδιαφορούν για την ταλαιπωρία του κόσμου και ειδικά των ευαίσθητων κατηγοριών, και κάνουν όπως λέει και λαός πειράματα στου κασίδη το κεφάλι.
Αντί να απλοποιήσουν τις όποιες διαδικασίες, κοιτούν να τις κάνουν τόσο πολύπλοκες που στο τέλος και οι ΙΔΙΟΙ βρίσκονται σε αδιέξοδο.
Το πρόβλημα με τα ΚΕΠΑ, τους ανάπηρους, τις οικογένειες τους, είναι παλιό και πολύ μεγάλο.
Και δυστυχώς, όπως δείχνουν τα πράγματα και όπως ομολογούν πάρα πολλοί θα μείνει ΑΛΥΤΟ γιατί δεν υπάρχει από το κράτος ούτε η θέληση, αλλά ούτε και κάποιος που θα δώσει κάποια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και όχι ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ λύση.
Επικοινωνώ καθημερινά με φορείς Α.Μ.Ε.Α και τα πράγματα είναι άσχημα.
Χιλιάδες άτομα εξακολουθούν να είναι εγκλωβισμένα στην προ, αλλά και μετά ΚΕΠΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΑΝΑΜΟΝΗ.
Άνθρωποι που όπως ξαναείπα περιμένουν το ΑΘΑΝΑΤΟ ελληνικό δημόσιο ΠΟΤΕ θα κινηθεί, ΠΟΤΕ οι όποιοι υπάλληλοι θα κάνουν τον έλεγχο των φακέλων τους μεταξύ διαλείμματος και καφέδων, και ΠΟΤΕ θα ειδοποιηθούν από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες να προσέλθουν για να πληρωθούν, να θεωρήσουν τα βιβλιάρια ασθενείας τους, να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τους «συνοδούς – βοηθούς» και άλλα πολλά.
Η Ελληνική ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Και από την άλλη έχεις του πολιτικούς «λεονταρισμούς», τις μπούρδες περί πλεονασμάτων που από αυτό θα δώσουν στις ευαίσθητες ομάδες (κανάλια εκδότες, τράπεζες, κλπ).
Θα έλεγα για ΝΤΡΟΠΗ, αλλά σε αυτή τη χώρα, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ δεν ξέρει τι είναι αυτό.
Πρόκειται για λέξη ΑΓΝΩΣΤΗ στο λεξιλόγιο τους.

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

O ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ TO ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Ποιός είναι μεγάλος τυχερός που κέρδισε οικογενειακό τριήμερο στο Theasis Igloo.tzoumerka.jpg

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Το κοριτσάκι... και το ποντικάκι
Ένας πιγκουίνος στα σύννεφα
Τραγουδώ Ελληνικά παραδοσιακά παραμύθια (με CD) - Σειρά Τραγουδώ ό,τι αγαπώ Νο 9
Θρακιώτικη κουζίνα

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΥΘΜΟ - εργαστήριο πολύτεχνης έκφρασης για εφήβους

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΥΘΜΟ
Εργαστήριο πολύτεχνης έκφρασης

Σάββατο 15 -  Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 // 10 ώρες 
Ωράριο: 09.30 - 14.30
Eγγραφές: μέχρι 10 Φεβρουαρίου 2014
Εισφορά μέλους: €20

Εισηγητές:

Άβρα Αυδή - Μελίνα Χατζηγεωργίου (θέατρο) - Αντιγόνη Αυδή (κίνηση) -
ReynaldoYoung (ήχος)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
AITΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ

ΤΟ ΑΒΓΟ του μουσικού χωριού
Βαλαωρίτου 4 // 8ος όροφος // θεσσαλονίκη

Εγγραφές και Πληροφορίες
www.music-village.gr
avgo@music-village.gr και στο
6973 578 422 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή // 17:00 – 20:00)

Στόχος του εργαστηρίου είναι να δοθεί η ευκαιρία σε μια ομάδα εφήβων, μέσα από την επαφή τους με τις τέχνες του θεάτρου, του σύγχρονου χορού και της μουσικής, να διερευνήσουν την έννοια της ταυτότητας, να εκφραστούν και να χαρούν την ομαδική δημιουργία τους.
Με την τέχνη του Δράματος-θεάτρου θα δοθεί η δυνατότητα στους νέους, καθώς υποδύονται διάφορους ρόλους, να βιώσουν καταστάσεις από διαφορετικές οπτικές γωνίες, να κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό τους σε σχέση με τους άλλους, να αντιληφτούν πού ταυτίζονται και πού διαφέρουν, να αναγνωρίσουν τη μοναδικότητά τους. Η τέχνη του θεάτρου θα συνδυαστεί και θα υποστηριχτεί από την τέχνη της κίνησης και την τέχνη του ήχου.
Παράλληλα με τη διερεύνηση του θέματος μέσω θεατρικών τεχνικών, οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από την κίνηση και τον ήχο, να εκφράσουν με αφαιρετικό τρόπο το συναισθηματικό τους κόσμο. Το εργαστήριο εφαρμόστηκε με επιτυχία στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών τον Ιανουάριο του 2012.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε νέους και νέες γυμνασίου και λυκείου.
Ανώτερος αριθμός συμμετεχόντων: 20-25

Άβρα Αυδή
Η Άβρα Αυδή είναι φιλόλογος με μεταπτυχιακό δίπλωμα στο αρχαίο θέατρο και εκπαιδευτικός του θεάτρου. Ασχολήθηκε συστηματικά με το Εκπαιδευτικό Δράμα και με το σχολικό θέατρο, τόσο από την πλευρά της θεωρίας όσο και από την πλευρά της εφαρμογής, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία που αποκόμισε από μεταπτυχιακές σπουδές και σχετική έρευνα. Ασχολήθηκε, επίσης, με τη γλωσσική διδασκαλία συμμετέχοντας στη συγγραφή των εγχειριδίων «Έκφραση-Έκθεση για το λύκειο», στη σύνταξη Προγράμματος Σπουδών για τη γλωσσική διδασκαλία κ.ά.. Έχει διδάξει, επί σειρά ετών, σε επιμορφωτικά σεμινάρια για τη γλωσσική διδασκαλία και το Εκπαιδευτικό Δράμα. Τα τελευταία δώδεκα χρόνια διδάσκει τα μαθήματα «Δραματοποίηση» και το «Θέατρο στο σχολείο» στο Τμήμα Θεάτρου του Α.Π.Θ.. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά για εκπαιδευτικούς και σε πρακτικά συνεδρίων. Συνέγραψε με τη Μελίνα Χατζηγεωργίου το βιβλίο «Η τέχνη του Δράματος στην εκπαίδευση. 48 Προτάσεις για εργαστήρια θεατρικής αγωγής» (Μεταίχμιο 2007), το οποίο προσφέρεται ως διδακτικό εγχειρίδιο σε φοιτητές του Τμήματος Θεάτρου Α.Π.Θ..
Mελίνα Χατζηγεωργίου
Η Μελίνα Χατζηγεωργίου είναι δασκάλα θεάτρου με προπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση και μεταπτυχιακές σπουδές στο Εκπαιδευτικό Δράμα. Έχει παρακολουθήσει ποικίλα εργαστήρια σχετικά με το θέατρο, το συμμετοχικό θέατρο, το θέατρο forum, το κουκλοθέατρο και την κίνηση, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διδάσκει τα μαθήματα «Δραματοποίηση» και «Θέατρο στο σχολείο» με την Άβρα Αυδή στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. (2001-2013) καθώς και το μάθημα «Η δραματική τέχνη στην εκπαίδευση» στη Δραματική Σχολή «Θέατρο Ανδρέας Βουτσινάς» (2008-2013). Από το 1993 έχει εργαστεί ως δασκάλα Δράματος/θεάτρου σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών, στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων, στο Παιδικό Στέκι του Εθνικού Θεάτρου και σε μουσεία της Θεσσαλονίκης. Επίσης έχει διδάξει σε επιμορφωτικά σεμινάρια για το Δράμα που οργανώθηκαν από το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εκπαιδευτικών για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εκπαιδευτικού Δράματος και άλλους φορείς. Έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς άρθρα σχετικά με το θέατρο στην εκπαίδευση. Συνέγραψε με την Άβρα Αυδή το βιβλίο «Η τέχνη του Δράματος στην εκπαίδευση. 48 προτάσεις για εργαστήρια θεατρικής αγωγής» (Μεταίχμιο 2007), το οποίο διδάσκεται στο Τμήμα Θεάτρου.
Αντιγόνη Αυδή
Η Αντιγόνη Αυδή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου παρακολούθησε μαθήματα μπαλέτου (RADsyllabus). Το 1993, αφού ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στην αρχιτεκτονική, άρχισε την επαγγελματική της κατάρτιση στο σύγχρονο χορό, στο LondonContemporaryDanceSchool. Η Αντιγόνη ενδιαφέρεται για όλες τις πτυχές του επαγγέλματος. Έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους: Tino Sehgal, Rosemary Lee, Rahel Vonmoos, dANTEORdIE, YELP danceco, Frauke Requardt, Cie, Felix Ruckert, Rachel Gomme. Από τον Μάρτιο του 2011, συν-επιμελείται το Agony Art (link: http://agonyart.tumblr.com/) μια σειρά ανεξάρτητων παραστάσεων χορού, πειραματικής μουσικής, αυτοσχεδιασμού, performance art και οπτικοακουστικών έργων, που φιλοξενείται από Chisenhale Dance Space (link: http://www.chisenhaledancespace.co.uk).
Reynaldo Young
www.reynaldoyoung.com
Ο ReynaldoYoung είναι βραβευμένος συνθέτης, ενορχηστρωτής, κιθαρίστας, δάσκαλος και εμψυχωτής εργαστηρίων. Έχει γράψει μουσική για συναυλίες, για χορό, θέατρο και για βίντεο. Είναι ενεργό μέλος της ελεύθερης αυτοσχεδιαστικής σκηνής στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη. Ως ιδρυτής και διευθυντής του Cardboard Citizens Νew Music Ensemble (της επαγγελματικής ομάδας αστέγων avant- garde μουσικής του Ηνωμένου Βασιλείου) έχει συνθέσει και εκτελέσει σύγχρονη αυτοσχεδιαστική μουσική με μικτά σύνολα από επαγγελματίες και μη επαγγελματίες μουσικούς.
Έχει συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες όπως: Luis «Toto» Alvarez, Darío Bernal Villegas, Luke Fraser, Leonel Kaplan, Simon Katan, Christof Kurzmann, Fernando Perales και τον Νίκο Βελιώτη (ελεύθερος αυτοσχεδιασμός), Αντιγόνη Αυδή, Melanie Clarke, Rosalind Crisp, Ζωή Δημητρίου, Carla Onni και Δανάη Πάππα (χορός), Bernardo Galli, Adrian Jackson και Andrew Morrish (θέατρο) και Mario Lewis (video).

Ως ιδρυτικό μέλος του Agony Art, από το 2011 επιμελείται τακτικά εκδηλώσεις cross-disciplineevents  στο Chisenhale Dance Space. Ζει στο Λονδίνο.

ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ [ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΑΓΑΘΟΥ]

"ΥΠΕΡΣΙΒΗΡΙΚΟΣ" | ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών | Κτίριο Γλυπτικής | Αίθουσα Σχεδίου 
Ενσωματωμένη εικόνα 1
Η Βίλια Χατζοπούλου και η εταιρία «Παραμύθι από μακριά» παρουσιάζουν την παράσταση «ΥΠΕΡΣΙΒΗΡΙΚΟΣ», ένα έργο που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Lucio Lami, «Η Κυρά της Αρκούδας»
Η ιστορία ξεκινάει ακριβώς 100 χρόνια πριν. Οι ήρωές μας, δυο Ιταλοί Αρκουδιάρηδες. Ένας άντρας και μια γυναίκα… Ένα παθιασμένο ζευγάρι. Το έργο περιγράφει την περιπέτεια  του ζευγαριού που θα ταξιδέψουν από την Ιταλία ως τη Σιβηρία για να αποκτήσουν την πιο μεγάλη και σπάνια Αρκούδα, τη Σιβηρική. Πρόκειται για ένα δύσκολο και μεγάλο ταξίδι, από την Ευρώπη των Βαλκανικών πολέμων, μέχρι τη Ρωσία, ακριβώς τη στιγμή που ξεκινάει η Οκτωβριανή επανάσταση. 
Οι ήρωές μας θα δοκιμαστούν πολλές φορές από τα ιστορικά και τα γεωγραφικά εμπόδια… αλλά θα συνεχίσουν ξεπερνώντας διαρκώς τα προσωπικά τους όρια, για να αποκτήσουν «αυτό» που τους ξεπερνά… μεταφέροντας έτσι τη μικρή προσωπική τους Ιστορία στη Μεγάλη Ιστορία του Κόσμου με τον «Υπερσιβηρικό» Σιδηρόδρομο!
«Ξέρεις πόσα εκατομμύρια βήματα είναι από δω ως τη Σιβηρία; Ένα στραβοπάτημα και δεν θα μάθεις ποτέ ξανά για μένα»…
Ο Χώρος που παίζεται η παράσταση, το Αμφιθέατρο της Αίθουσας Σχεδίου στο κτίριο Γλυπτικής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών δεν επιλέχθηκε τυχαία! Χώρος αντισυμβατικός, ελεύθερος από αναμνήσεις άλλων παραστάσεων στο παρελθόν, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα μοναδική και τις ιδιαίτερες συνθήκες για το ανέβασμα του «Υπερσιβηρικού». Η αίθουσα ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες της στο ευρύ κοινό που μπορεί παράλληλα να θαυμάσει τον εξαιρετικό χώρο της Σχολής Καλών Τεχνών. 
«ΥΠΕΡΣΙΒΗΡΙΚΟΣ»
Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών | Κτίριο Γλυπτικής |  
Πειραιώς 256, Ταύρος
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9:00 μ.μ. | Κυριακή στις 7:30 μ.μ.  
Μέχρι και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014
Βρείτε μας στο Facebook - «ΥΠΕΡΣΙΒΗΡΙΚΟΣ»

Τα πιο επικίνδυνα ταξίδια της Ευρώπης (φώτο)

Εμπειρίες για λάτρεις της αδρεναλίνης. Αποδράστε τώρα!icelandexreme.jpg

Techblog.gr News

Πάρτε μέρος στην Έρευνα ικανοποίησης επισκεπτών Techblog
Στο Techblog ακούμε τη γνώμη σας και μας αρέσει να βελτιωνόμαστε, έτσι δημιουργήσαμε την πρώτη έρευνα ικανοποίησης επισκεπτών ώστε να καταγράψουμε τα θέλω και τις απαιτήσεις σας με σκοπό να εμπλουτίσουμε το περιεχόμενό μας αλλά και να προσθέσουμε νέες λειτουργίες. Η συμβολή σας είναι πολύτιμη. Αφιερώστε 1 λεπτό για να συμπληρώστε την έρευνα και βοηθήστε […]
TechblogTV, Το μεγαλύτερο ελληνικό κανάλι τεχνολογίας με hands-on video και unboxing 

Από το 2007 το TechblogTV το κανάλι του Techblog στο YouTube ετοιμάζει για εσάς με συναίσθημα και γνώση τις πιο αξιόπιστες δοκιμές σε smartphones και tablets με χορταστικά hands-on video και unboxing. Σήμερα το TechblogTV αποτελεί το μεγαλύτερο ελληνικό κανάλι τεχνολογίας με τα περισσότερα video, views, like και σχόλια σε όλα τα βίντεο που ανεβάζουμε! […]
Techblog Workshop στο Καρπενήσι, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 

Techblog Workshop στο Καρπενήσι; Ναι, οι φίλοι της τεχνολογίας «παίρνουν τα βουνά» και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου το μεσημέρι θα συγκεντρωθούν στο Καρπενήσι για να δημιουργήσουν όλοι μαζί τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Ευρυτανία! Smartphones, tablets και gadgets θα αλλάζουν χέρια μπροστά από ένα μεγάλο τζάκι συνοδεία καφέ, τσαγιού και παραδοσιακών γλυκισμάτων. Το Workshop την […]

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ - ΕΔΩ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ | Δείτε το επίσημο video clip!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ
"ΕΔΩ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ"
Το νέο τραγούδι οπτικοποιείται με ένα πολύ ιδιαίτερο video clip!

Ο Κωνσταντίνος Γαλανός, αγαπημένος ερμηνευτής της λαϊκής μουσικής σκηνής
και με επτά χρόνια δυναμικής πορείας στην ελληνική δισκογραφία, παρουσίασε πρόσφατα το ολοκαίνουργιο τραγούδι του από την Platinum Records, μία ερωτική μπαλάντα που μας πλημμυρίζει συναίσθημα!

“Εδώ Θα Κοιμηθώ”
Το νέο τραγούδι οπτικοποιείται μέσα από την σκηνοθετική ματιά του Sherif Francis με ένα ιδιαίτερο video clip που μόλις κυκλοφόρησε!
O Κωνσταντίνος Γαλανός, πρωταγωνιστεί σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό video και δίνει μία μοναδική ερμηνεία σε στίχους και μουσική που υπογράφει ο ίδιος!
Το νέο video clip κυκλοφορεί από την Platinum Records.
Την νέα δισκογραφική εταιρεία που στηρίζει το ελληνικό τραγούδι!
  WATCH OFFICIAL VIDEO CLIP ON YOUTUBE

Κωνσταντίνος Γαλανός - Εδώ Θα Κοιμηθώ Official Video Clip
Μουσική/ Στίχοι: Κωνσταντίνος Γαλανός
Σκηνοθεσία: Sherif Francis
Model: Έλβη Μιχαηλίδου
ARTIST OFFICIAL FACEBOOK PAGE  
https://www.facebook.com/Galanos.Konstantinos


2013 Platinum Records
Facebook: http://www.facebook.com/PlatinumRecordsGR
Website: www.platinumrecords.gr
YouTube: www.youtube.com/PlatinumRecordsTube
Contact: info@platinumrecords.gr

Πορεία στον Κάκαβο 26/1

Σοκολάτα, κόκκινο κρασί και διαβήτης


Σοκολάτα, κόκκινο κρασί και διαβήτης
Το μπρόκολο συμβάλλει στην υγεία της καρδιάς

Πιθανό τεστ για τον καρκίνο στο πάγκρεας

Διχάζει τους επιστήμονες το φυλλικό οξύ

Η γρίπη πιο κολλητική με φάρμακα

«Είχα ένα μαύρο σκύλο, τον έλεγαν κατάθλιψη»

Δωρεάν έλεγχος για τον χρόνιο πόνο

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑ!

Ενσωματωμένη εικόνα 1

Γιώργος Ζαμπέτας - Να ζει κανείς η να μη ζει

Η μάσκα που σου επιτρέπει να αναπνέεις κάτω από το νέρο χωρίς μπουκάλες οξυγόνου!

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις

Προγνωστικοί Χάρτες Ύψους και Διεύθυνσης Κύματος

Nάουσα 3-5 Πηγάδια|3Μέρες+2Παιδιά+Τζάκι 119�


    ¤119 από ¤240
    Έκπτωση : 50%
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι στο Remos Villas! Παρέχονται Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα! Προσφέρονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

¤119 
μόνο!  
  Αξία ¤240
  Έκπτωση 50%
  Κέρδος ¤121

119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι στο Remos Villas! Παρέχονται Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα! Προσφέρονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ορεινή Κορινθία με 119¤ από 240¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Αρχοντικό Κεφαλάρι! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι, Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Αρχοντικό Κεφαλάρι! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι, Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ορεινή Αρκαδία με 209¤ από 420¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες για 2 ¶τομα σε Executive Villa με Ημιδιατροφή!
209¤ από 420¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Αρκαδία στις παρυφές του Μαινάλου, σε Executive Villa με Τζάκι και Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο Nefeles Mainalon Resort με θέα το Ελατόδασος! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Τοπικού Οίνου στο δωμάτιο σας για καλωσόρισμα, 2 εισιτήρια για τα Σπήλαια του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο, 2 βόλτες με άλογα συνολικής διάρκειας 30 λεπτών και χρήση ποδηλάτων βουνού! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
209¤ από 420¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Αρκαδία στις παρυφές του Μαινάλου, σε Executive Villa με Τζάκι και Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο Nefeles Mainalon Resort με θέα το Ελατόδασος! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Τοπικού Οίνου στο δωμάτιο σας για καλωσόρισμα, 2 εισιτήρια για τα Σπήλαια του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο, 2 βόλτες με άλογα συνολικής διάρκειας 30 λεπτών και χρήση ποδηλάτων βουνού! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Δελφοί με 149¤ από 300¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi  με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες!
Όλυμπος με 89¤ από 180¤ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Mini Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στον Όλυμπο, σε Mini Σουίτα με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Ξενώνα Δημάτη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες την ¶γρια Ομορφιά των κορφών του Ολύμπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στον Όλυμπο, σε Mini Σουίτα με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Ξενώνα Δημάτη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες την ¶γρια Ομορφιά των κορφών του Ολύμπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πορταριά Πηλίου με 79¤ από 160¤ (-51%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό!
79¤ από 160¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Karavos Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
79¤ από 160¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Karavos Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρπενήσι με 239¤ από 480¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
239¤ από 480¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
239¤ από 480¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Αριδαία με 89¤ από 180¤ (-51%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ, Χαμάμ και Πρωινό μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ζαγοροχώρια με 95¤ από 200¤ (-53%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ!
95¤ από 200¤ (Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στα Ζαγοροχώρια, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ με Παραδοσιακά Εδέσματα, στο Αρχοντικό Ζαρκάδα! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα καραφάκι Τσίπουρο κατά την άφιξη, ξύλα για το Τζάκι και παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 15:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στα πανέμορφα και γραφικά Ζαγοροχώρια! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
95¤ από 200¤ (Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στα Ζαγοροχώρια, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ με Παραδοσιακά Εδέσματα, στο Αρχοντικό Ζαρκάδα! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα καραφάκι Τσίπουρο κατά την άφιξη, ξύλα για το Τζάκι και παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 15:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στα πανέμορφα και γραφικά Ζαγοροχώρια! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Μάνη με 119¤ από 250¤ (-52%) για 3 ή 4 Ημέρες για έως KAI 5 ¶τομα σε παραδοσιακές, πέτρινες κατοικίες με Jacuzzi Jacuzzi, Τζάκι και απέραντη Θέα στη Θάλασσα!
119¤ από 250¤ ( Έκπτωση 52%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 ¶τομα στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea», στη Δροσοπηγή Μάνης, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi, Τζάκι με ξύλα και απέραντη Θέα στη θάλασσα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση δωρεάν, δηλαδή 4 ημέρες απόλυτης ηρεμίας!
119¤ από 250¤ ( Έκπτωση 52%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 ¶τομα στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea», στη Δροσοπηγή Μάνης, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi, Τζάκι με ξύλα και απέραντη Θέα στη θάλασσα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση δωρεάν, δηλαδή 4 ημέρες απόλυτης ηρεμίας!
Λίμνη Πλαστήρα με 69¤ από 140¤ (-51%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
69¤ από 140¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Πλαστήρα, στο Ξενώνα Κύνθια σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται Ποτό για καλωσόρισμα και οι απογευματινοί καφέδες και ροφήματα! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες ηρεμίας και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
69¤ από 140¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Πλαστήρα, στο Ξενώνα Κύνθια σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται Ποτό για καλωσόρισμα και οι απογευματινοί καφέδες και ροφήματα! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες ηρεμίας και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Δράμα 95¤ από 190¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Δράμα στο Hotel Grand Chalet, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται 1 ώρα ελεύθερης χρήσης των Spa (Jacuzzi, Sauna, Hamam) για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Δράμα στο Hotel Grand Chalet, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται 1 ώρα ελεύθερης χρήσης των Spa (Jacuzzi, Sauna, Hamam) για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καστοριά με 99¤ από 200¤ (-51%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι + Πρωινό σε Μπουφέ!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Oρεινή Καστοριά, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Hotel 1450! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται χειροποίητο λικέρ για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στη φύση!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Oρεινή Καστοριά, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Hotel 1450! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται χειροποίητο λικέρ για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στη φύση!
Ναύπλιο με 99¤ από 210¤ (-53%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ!
99¤ από 210¤ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα ¶ρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει και για το Τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας!!!
99¤ από 210¤ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα ¶ρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει και για το Τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας!!!
Μετέωρα με 75¤ από 150¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
75¤ από 150¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στo Καστράκι των Μετεώρων, στο Meteoritis Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Απολαύστε για 3 ημέρες την επιβλητική ομορφιά των Μετεώρων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
75¤ από 150¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στo Καστράκι των Μετεώρων, στο Meteoritis Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Απολαύστε για 3 ημέρες την επιβλητική ομορφιά των Μετεώρων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!