Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Μαχαίρι Πυροσβεστικό Αναδιπλούμενο 18123-A Albainox

Μαχαίρι Πυροσβεστικό Αναδιπλούμενο 18123-A Albainox 
Υλικό Κατασκευής: Ατσάλι,Αλουμίνιο
Προτεινόμενη Χρήση: Για όλες τις εργασίες 

Περιληψη
Μαχαίρι Πυροσβεστικό Αναδιπλούμενο 18123-A Albainox
To αναδιπλούμενο πυροσβεστικό μαχαίρι 18123-Α της Albainox είναι ένα μαχαίρι που διαθέτει ατσάλινη λάμα με επίστρωση τιτανίου και αλουμινένια χειρολαβή.
Διαθέτει σύστημα γρήγορου ανοίγματος, για να μην υπάρχει καθυστέρηση σε περιπτώσεις κρίσιμων καταστάσεων.
Έχει οδοντωτή λάμα (πίσω μέρος λεπίδας) και λεία λάμα (μπροστινό μέρος λεπίδας) που το καθιστά χρήσιμο σε όλες τις καταστάσεις.
Διαθέτει κόπτη για ζώνες (σε περίπτωση που κολλήσει η ζώνη σε κάποιο ατύχημα) και κρουστήρα για θραύση κρυστάλλων (για άμεσο απεγκλωβισμό).
Το μέγεθος της λεπίδας είναι 8.5cm.
Διαθέτει θήκη μαχαιριού με κούμπωμα η οποία είναι φτιαγμένη από ανθεκτικό nylon.

Black Box Πομποδέκτης IC-M400BB

Black Box Πομποδέκτης IC-M400BB
Όταν ο χώρος είναι περιορισμένος 




Χαρακτηριστικά
• Εξοικονόμηση χώρου, πλήρως λειτουργικό VHF/DSC. 
• Ελέγχεται από COMMANDMIC TM, HM -195B/SW
• Νέο, εύχρηστο περιβάλλον λειτουργίας. 
• Λειτουργία απομόνωσης θορύβου που περιορίζει το περιβαλλοντικό θόρυβο έως και 90%. 
• Ήχος αναγγελιών με εξωτερικό ηχείο 10W.
• Προηγμένη στεγανοποίηση IPX7. 
Περισσότερα
• Dual watch Tri-watch function
• Άμεση πρόσβαση σε Ch16 και το κανάλι κλήσης
• Λειτουργία αγαπημένο κανάλι
• Λειτουργία αυτόματης σάρωσης 
• AquaQuake λειτουργία αποστράγγισης 
• Δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικό ηχείο
Supplied accessories:
• COMMANDMIC, HM-195B/SW* 
• Καλώδιο τροφοδοσίας 
* COMMANDMIC, HM-195B/SW πωλείται ξεχωριστά,

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT SPACE VHF

CRT SPACE VHF
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
O ΝΕΟΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ MOBILE ΑΠΟ ΤΗΝ CRT ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ VHF136-17MHΖ MONOBANDER. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ 10.5 x 10.5 x 2.5 cm ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΕΞΟΔΟΥ 17w.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΓΓΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΝΑΛΙΟΥ,ΟΝΟΜΑ 'Η VFO !
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗ ΜΕ SHIFT,TONES HI/LOW PWR ΜΝΗΜΕΣ ΚΛΠ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΑΞΙ ,ΦΟΡΤΗΓΑ,KAIKIA,SECURITY,ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΛΠ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 
Norm VHF MOBILE RADIO PROFESSIONAL
Mode FM ( Wide / Narrow )
Frequency range RX / TX : 136 - 174 mHz programming by PC
Power HIGH : 17Watts / MIDDLE : 10Watts / LOW : 5Watts
Memories 199 channels
Channel spacing 12.5 kHz / 25 kHz
Step of increment 2,5 / 5 K / 6,25 / 10 / 12,5 / 20 / 25 / 30 / 50 kHz
RELAY MOD / OFFSET Yes : allows to enter a relay with two different frequency
SQUELCH Yes : elimination of background noise (adjustable)
MICRO GAIN Yes : (via menu) adjusts the gain of increasing or decreasing the audio power
CTCSS / DCS (encoder/decoder) 51 CTCSS / 1024 DCS : sub-audio code to activate repeater like selective tone manière sélective
TOT function Yes : time out timer
CTCSS / DCS SCAN function Yes
SCAN function Yes : automatic search of busy channels
TX/OFF function Yes : forbidding emission
BCLO function Yes : busy Channel Lock
REVERSE function Yes : the current channel RX frequency will be switched to TX frequency
TALK AROUND function Yes : switch RX/TX frequencies and CTCSS/DCS code to avoid using repetear
APO function Yes : automatic power off (programmable)
Various functions Keyboard lock + channel name édit + RSSI
Bonus Power cord with plug cigarette lighter solder - External speaker jack 3.5mm
Mike UP/DOWN selection
Display LCD display
Level display Display channel / frequency / function setting
Programmable by software Yes
Includ Bracket, hardware kits, fixed microphone, fuse 5A, product manual in French and English
Size 10.5 x 10.5 x 2.5 cm
Weight 434 gr
Guaranty 2 years

Θέλεις να παίξουμε; Το παιχνίδι στην παιδική ηλικία και για ολόκληρη την ζωή

Θέλεις να παίξουμε;
Το παιχνίδι στην παιδική ηλικία και για ολόκληρη την ζωή 

Μισέλ Μαζιάντ
Μετάφραση: Αλέξανδρος Πανούσης
Σχήμα: 14Χ21
Εξώφυλλο: Μαλακό

Παρατήρηση στην πράξη με τα τηλεσκόπια του Ομίλου, Παρασκευή 7 Ιουνίου

IMG 1727
 

Παρατήρηση στην πράξη με τα τηλεσκόπια του Ομίλου, Παρασκευή 7 Ιουνίου

astroparty4
Ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας διοργανώνει την Παρασκευή 7 Ιουνίου στη δημοτική πλαζ της Αρετσούς, στην Καλαμαριά, το τελευταίο σεμινάριο της χρονιάς.
Το σεμινάριο έχει πρακτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και απευθύνεται κυρίως σε όσους παρακολούθησαν τον κύκλο των θεωρητικών σεμιναρίων της φετινής χρονιάς.
Σκοπός του είναι η εξοικείωση με τον εξοπλισμόστην πράξη (είδη τηλεσκοπίων, πρακτικές φωτογράφισης) καθώς και με τον νυχτερινό θερινό ουρανό.
Το πρακτικό μέρος του σεμιναρίου θα ξεκινήσει στις 8, ενώ μετά τις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί παρατήρηση του νυχτερινού ουρανού για όλους τους φίλους της αστρονομίας.
Είσοδος ελεύθερη
***
ofa logo
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
www.ofa.gr

Απ ευθείας διάθεση προϊόντων την ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 στις "Καπναποθήκες" Ν.Κρήνης


ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – ΜΑΪΟΣ 2019

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΜΑΪΟΣ 2019
ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ, Μια συνοπτική εισαγωγή
John Robertson Πρόλογος: Πασχάλης Μ. Κιτρομηλίδης
«Μια πλούσια περιγραφή των πολλών πηγών του Διαφωτισμού, των πολλών συστατικών του στοιχείων και της πολλαπλότητας των νοημάτων του» J. G. A. Pocock, Επίτιμος Διδάκτωρ, Johns Hopkins University Κατά τον 18ο αιώνα το πνευματικό κίνημα που είναι γνωστό ως Διαφωτισμός σάρωσε την Ευρώπη. Αμφισβητώντας την παραδοσιακή αρχή, επιδίωξε τη διεύρυνση της ανθρώπινης γνώσης και την πρόοδο της κοινωνίας. Σήμερα, ο Διαφωτισμός είναι εξίσου επίμαχος, καθώς επαινείται από κάποιους ως η έμπνευση για τη δέσμευσή μας στην ελευθερία και την ανεκτικότητα, ενώ από άλλους θεωρείται υπεύθυνος για τα κακά της νεωτερικότητας. Σε αυτή την συνοπτική εισαγωγή ο John Robertson παρουσιάζει την ιστορία του Διαφωτισμού και τις βασικές του ιδέες. Αναγνωρίζοντας τα σημαντικά πνευματικά του επιτεύγματα, ο Robertson εξετάζει τους πολλούς τρόπους με τους οποίους οι στοχαστές του Διαφωτισμού συνειδητά επιδίωξαν να προωθήσουν τον στόχο της ανθρώπινης βελτίωσης, προωθώντας την καλύτερη κατανόηση της θρησκείας, των καλών τρόπων συμπεριφοράς, της οικονομικής βελτίωσης και της υποταγής της κυβέρνησης στην κοινή γνώμη. Σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό για την περιεκτικότητα και την πληρότητά του κείμενο, το βιβλίο αυτό προσφέρει μια ιδεώδη εισαγωγή σε ένα μεγάλο θέμα της ευρωπαϊκής παιδείας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Πασχάλης Μ. Κιτρομηλίδης, «η γνωριμία με την ουσία και την ιστορικότητα του Διαφωτισμού όπως αναδύεται από τις σελίδες του Robertson προσφέρει ένα μάθημα αυτογνωσίας στον κόσμο της νεωτερικότητας. Σε μια εποχή που στη χώρα μας, μέσα σε όλα τα άλλα παράδοξα που συμβαίνουν γύρω μας, και η μελέτη του Διαφωτισμού φαίνεται να περνά στα χέρια των εχθρών των αξιών της νεωτερικότητας και της ελευθερίας που εκείνος αντιπροσωπεύει, καλό και χρήσιμο θα ήταν να διαβαστεί προσεκτικά το βιβλίο του John Robertson.» Το βιβλίο αυτό εντάσσεται στη σειρά των «συνοπτικών εισαγωγών» του εκδοτικού οίκου του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που αποτελεί μια εξαιρετική συλλογή συνοπτικών ανασκοπήσεων κεντρικών ζητημάτων σε ολόκληρο το φάσμα του επιστητού και ήδη αριθμεί περισσότερους από δύο εκατοντάδες τίτλους. ISBN: 9789604587827
Τιμή: 10,00 €
Σελίδες: 224
Περισσότερα...
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
Πασχάλης Μ. Κιτρομηλίδης Επιμέλεια – Πρόλογος: Πέτρος Παπασαραντόπουλος
Η συνοπτική παράθεση των ιδεών και των θέσεων του Πασχάλη Κιτρομηλίδη μας οδηγεί σε μια σειρά από διαπιστώσεις, εάν συγκριθεί με τις αντιλήψεις, τις νοοτροπίες, τις συμπεριφορές, τους μύθους και τα στερεότυπα που επικράτησαν στην Ελλάδα της κρίσης. Εκεί που υποστηρίζεται η ανάγκη να γυρίσουμε στις ρίζες του Διαφωτισμού, οι κυρίαρχες στην ελληνική κοινωνία αντιλήψεις εκφράζονταν μέσα από έναν τυφλό αντιδυτικισμό μαζί με τον καταλογισμό όλων των ευθυνών για την ελληνική κρίση στους κακούς ξένους. Εκεί που ο Διαφωτισμός προτείνει την ανάγκη να αποδεχτούμε την ανωριμότητά μας και να προσπαθήσουμε να την ξεπεράσουμε, ένας στρόβιλος ανορθολογισμού σάρωσε τη χώρα, μέσα από τη ρητορεία του αντιμνημονίου. Εκεί που το ευρωπαϊκό σχέδιο θεωρείται ό,τι καλύτερο έχει προκύψει στη χώρα μας, εμείς θαυμάζαμε απολυταρχικά καθεστώτα, όπως εκείνο της Βενεζουέλας, και αναζητούσαμε τη οικονομική σωτηρία μας στη Ρωσία και την Κίνα. Εκεί που ο ατομικισμός και η σκληρή προσπάθεια θεωρούνται ηθικό πρόταγμα, η πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας αναζητά το βόλεμα στις κρατικές δομές μέσα από τα γνωστά πελατειακά δίκτυα. Εκεί που η αυτογνωσία θεωρείται αναπόσπαστο στοιχείο της προσωπικότητας του ατόμου, εμείς κλείναμε τα μάτια και αρνούμασταν πεισματικά να κατανοήσουμε τα αίτια της κρίσης και να προσπαθήσουμε να τα θεραπεύσουμε. Αυτή η συγκριτική παράθεση υποδεικνύει και την έκταση του «ελληνικού προβλήματος» που κακώς αντιμετωπίζεται μονοδιάστατα ως οικονομικό. Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο, δεδομένου ότι πηγάζει από αντιλήψεις και νοοτροπίες που πολύ δύσκολα αλλάζουν. Είναι ένα πρόβλημα βαθύτατα ανθρωπολογικό. Ο Πασχάλης Μ. Κιτρομηλίδης, είναι Ομότιμος Καθηγητής της Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τα κυριότερα βιβλία του στα ελληνικά περιλαμβάνουν: Νεοελληνικός Διαφωτισμός. Οι πολιτικές και κοινωνικές ιδέες (1996), Ιώσηπος Μοισιόδαξ, β΄ έκδοση (2004), Πολιτικοί στοχαστές των νεοτέρων χρόνων, στ΄ έκδοση (2007), Νεότερη Πολιτική Θεωρία. Θεωρίες της ελευθερίας (2016). Έχει τιμηθεί με το Βραβείο εξαίρετης πανεπιστημιακής διδασκαλίας (2016) και το αριστείο ιστορικών και κοινωνικών επιστημών της Ακαδημίας Αθηνών (2018). Πρέπει, όπως επισημαίνει με πάθος ο Κιτρομηλίδης, «να αντιληφθούμε τον Διαφωτισμό ως ένα ιστορικό φαινόμενο, πολύ μεγάλης σημασίας για τον προσδιορισμό του νέου ελληνισμού, γιατί ο Διαφωτισμός είναι που προσδίδει στον σύγχρονο ελληνισμό την ταυτότητά του. Πρέπει να προσπαθήσουμε να τον διατηρήσουμε πρώτα σε ένα επίπεδο επιστημονικό, με την έκδοση και μελέτη των πηγών, οι οποίες είναι δημοσιευμένες και πρέπει να παρουσιαστούν σε νέες εκδόσεις, για να είναι προσιτές και στους φοιτητές και στους άλλους μελετητές, και δεύτερον, να καλλιεργήσουμε μια άλλη αντίληψη στην κοινωνία, η οποία να συμβάλει στο να αποβούν οι αξίες του Διαφωτισμού κεκτημένο της ελληνικής κοινωνίας». ISBN: 9789604588800
Τιμή: 11,00 €
Σελίδες: 240
Περισσότερα...

ΣΥΝΑΥΛΙΑ // ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

“Η γιορτή για τα 80 χρόνια του συνθέτη”
Τραγουδούν: ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΖΑΝΕΛΗ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
Συμμετέχει η 24μελής ορχήστρα ΠΑΛΙΝΤΟΝΟΣ ΑΡΜΟΝΙΑ και χορωδιακό σύνολο
Την Ορχήστρα διευθύνει ο Συνθέτης


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: http://greekfestival.gr/festival_events/giannis-markopoylos/
Και στα καταστήματα Public
Ο Γιάννης Μαρκόπουλος θα γιορτάσει τα 80 του χρόνια με μία μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο, τη Παρασκευή 28 Ιουνίου.
Με μια ζωή σαν παραμύθι με ένα έργο 60 σχεδόν χρόνων που απλώνεται από τραγούδια έως συνθέσεις για συμφωνική ορχήστρα και από την κινηματογραφική και θεατρική μουσική έως την όπερα και τα Ορατόρια θα επιλέξει για την εορταστική αυτή βραδιά τα μεγάλα τραγούδια του από την Ιθαγένεια, τη Θητεία, το Χρονικό κ.λ.π και διάσημα ορχηστρικά, αυτά που του χάρισαν την απόλυτη αποδοχή και που συνεχίζουν να περνούν από γενιά σε γενιά να συγκινούν και να κινητοποιούν το συλλογικό αίσθημα.
Προσκάλεσε με πολλή αγάπη τους ιδανικούς ερμηνευτές για να επικοινωνήσουν το έργο του, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Γιάννη Χαρούλη, συντοπίτη του στη ψυχή και στη καταγωγή, δύο εξέχοντες καλλιτέχνες της νέας μουσικής σκηνής με ερμηνευτική δεινότητα και σεβασμό στο κλασσικό ρεπερτόριο, να μοιραστούν μαζί του τη μεγάλη αυτή γιορτή.
Ο Γιάννης Μαρκόπουλος με το μουσικό του κίνημα “Επιστροφή στις Ρίζες”, το οποίο έχει ορίσει ως σχεδιασμό του μέλλοντος, με στοιχεία από άφθαρτες πηγές της ζωντανής μας παράδοσης, σε συνδυασμό με επιλεγμένες σύγχρονες πληροφορίες τέχνης, δημιούργησε μία δική του σχολή στην ελληνική μουσική, ενώ τα συμφωνικά του έργα όπου συναντώνται τα ελληνικά τοπικά όργανα όπως η λύρα και το σαντούρι με εκείνα της συμφωνικής ορχήστρας, αποτέλεσαν νέα πρόταση για τη παγκόσμια κλασική μουσική.
Έτσι πορεύτηκε, με τα έργα του να έχουν ένα λυγμό Ελληνισμού και συνεχίζει παραδίδοντας και διδάσκοντας παράλληλα το έργο του σε άξιους νέους καλλιτέχνες.
ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Τραγουδούν: ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΖΑΝΕΛΗ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
Συμμετέχει η 24μελής ορχήστρα ΠΑΛΙΝΤΟΝΟΣ ΑΡΜΟΝΙΑ και χορωδιακό σύνολο
Την Ορχήστρα διευθύνει ο Συνθέτης
Προπώληση εισιτήριων:
Καταστήματα PUBLIC
Ηλεκτρονική αγορά: www.greekfestival.gr και www.ticketmaster.gr
Εισιτήρια ΑμεΑ στο email: tameia@greekfestival.gr
Κεντρικά εκδοτήρια Εισιτηρίων Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου:
Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου) Δε – Πα 10:00 – 16:00, Σα 10:00 – 15:00
Ωδείο Ηρώδου Αττικού Δε – Κυ 10:00 – 14:00 (και 18:00 – 21:00 για τις ημέρες των παραστάσεων)

Ποτέ πια

Ποτέ πια 
Ρίχνει ανάποδα τα ζάρια ο Θεός και ευνοεί τη νύχτα ν’ ανθίσει... Ο μανιασμένος άνεμος χτυπά το παραθύρι και το ράμφος απ’ το κοράκι του Πόε γράφει στις μεταλλικές πόρτες το Ποτέ πια...
Η Ντέπη χαϊδεύει με νοσταλγία το κατάμαυρο χρώμα του και το καλεί να έρθει προς τα μέσα για να το κεράσει ένα βερμούτ. Το κοράκι του Πόε δεν επισκέπτεται κανέναν τυχαία. Ψάχνει τις ραγισμένες καρδίες που πενθούν. Ψάχνει τους ποιητές που έχασαν τα δάκτυλά τους στο δρόμο της αλήθειας.
Ψάχνει να παλέψει με τα σκοτάδια και επιστρέφει λαβωμένος θριαμβευτής απ’ την ύλη του φωτός. Ακούει σαν ψυχοναύτης την ιστορία των κόσμων και μεταφέρει μηνύματα απ’ τη φωτιά στις πυρκαγιές. Παλεύει με τ’ αναπάντητα ερωτήματα και σαν χρονοναύτης απαγγέλει αυτούσια τα όνειρα σε μια παλάμη ντυμένη με τα νύχια της νύχτας. Αγκαλιάζει με πάθος την μνήμη και επουλώνει το πένθος κουνώντας ρυθμικά το κεφάλι καθώς οι βροχές σκάνε στα ξεχασμένα κουτιά του έρωτά μας...
Το κοράκι του Πόε δεν γνώρισε τη Ντέπη ποτέ. Όπως κανείς μας δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον εσώτατο εαυτό του. Κι ας έκρουσε την θύρα... Κι ας μεταμορφώθηκε σε άνθρωπο... Κι ας έχασε στα σημεία... Κι ας έγινε αστερόσκονη ξανά... Οι άνθρωποι περπατάμε μπροστά μα οι ψυχές μας βαδίζουν ανάποδα. Κάποιες φορές ξημερώνει μέσα στη νύχτα και ρίχνει ξανά τα ζάρια ο Θεός... (Από τον πρόλογο του Ιάσωνα Σταυράκη)
Ποτέ πια 
συγγραφέας: Ντέπη Χατζηκαμπάνη
ΣΕΙΡΑ: Ποίηση
Isbn: 978-960-579-094-3
Διαστάσεις: 17X 24
Σελίδες: 56
Λιανική Τιμή: 10.00 ευρώ

Αργυρούπολη: 10+ 1 άχαστα γεύματα

    Αργυρούπολη: 10+ 1 άχαστα γεύματα 

Σημειώστε...

Διάσημοι σεφ: σαλάτα με ροδάκινα και μοτσαρέλα
     
      Σπαγγέτι φούρνου 
Κωνσταντινούπολη: 7 γευστικά σουβενίρ
 

Δημητρης Σταροβας | Γιαννης Ζουγανελης ~ Και τι ζηταω [Στην υγεια μας]

-48% All Inclusive Λευκάδα 4* Enodia Hotel με 2 παιδιά Δωρεάν!

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
4* Enodia Hotel - Βασιλική Λευκάδας
4* Enodia Hotel - Βασιλική Λευκάδας-48%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 All Inclusive
 Παιδική πισίνα!
✔ Παιδική Πισίνα ✔ Δωρεάν Ενσύρματο internet στα δωμάτια ✔ Δωρεάν στάθμευση ✔ Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ στους κοινόχρηστους χώρους ✔ Οικογενειακά Δωμάτια
★ WiFi ★ Χώρος Στάθμευσης ★ Bar ★ Εξωτερική Πισίνα ★ Εστιατόριο
€680 από €1.300Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
Nikiana Blue Beach - Νικιάνα Λευκάδας
Nikiana Blue Beach - Νικιάνα Λευκάδας- 40%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Μπροστά στην Παραλία!
€290 από €480Δες το Τώρα!
Tesoro Hotel - Λευκάδα
Tesoro Hotel - Λευκάδα- 30%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Free WiFi
€186 από €266Δες το Τώρα!
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα- 55%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Για διαμονή 2 διανυκτερεύσεων δίδεται ένα Massage διάρκειας 15 λεπτών και μία Θεραπεία Προσώπου!
€99 από €220Δες το Τώρα!
Sofia Hotel Lefkada - Λευκάδα
Sofia Hotel Lefkada - Λευκάδα
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών
 Πρωινό
 Αγίου Πνεύματος (14/06/2019 έως 17/06/2019)
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€150Δες το Τώρα!
Summer Bed Nydri Lefkada - Lefkas
Summer Bed Nydri Lefkada - Lefkas
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Χωρίς Πρωινό
 Αγίου Πνεύματος (14/06/2019 έως 17/06/2019)
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€60Δες το Τώρα!
Summer House Louisa - Λευκάδα
Summer House Louisa - Λευκάδα
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Χωρίς Πρωινό
 Αγίου Πνεύματος (14/06/2019 έως 17/06/2019)
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€70Δες το Τώρα!
Avra Hotel - Λευκάδα
Avra Hotel - Λευκάδα
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Αγίου Πνεύματος (14/06/2019 έως 17/06/2019)
 Free WiFi στους κοινόχρηστους Χώρους!
€180Δες το Τώρα!
Lefkadio Suites -  Λευκάδα
Lefkadio Suites - Λευκάδα
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 Αγίου Πνεύματος (14/06/2019 έως 17/06/2019)
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€444Δες το Τώρα!
Elodia Suites Lefkada - Λευκάδα
Elodia Suites Lefkada - Λευκάδα
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Χωρίς Πρωινό
 Χώρος στάθμευσης
€72Δες το Τώρα!
4* Captain's House Preveza - Πρέβεζα
4* Captain's House Preveza - Πρέβεζα
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 Free WiFi
€99Δες το Τώρα!
Margarona Royal Hotel - Πρέβεζα
Margarona Royal Hotel - Πρέβεζα- 40%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών (+1 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€239 από €399Δες το Τώρα!
Sesa Boutique Hotel + Restaurant Preveza - Πρέβεζα
Sesa Boutique Hotel + Restaurant Preveza - Πρέβεζα
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 Μεταφορά από/προς αεροδρόμιο/λιμάνι
€240Δες το Τώρα!
Boutique Hotel Dioni - Πρέβεζα
Boutique Hotel Dioni - Πρέβεζα
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών
 Πρωινό
 Free Wi Fi
€80Δες το Τώρα!
Preveza City Hotel - Πρέβεζα
Preveza City Hotel - Πρέβεζα
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών
 Πρωινό
 Free Wi-Fi
€50Δες το Τώρα!
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+4 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€220 από €440Δες το Τώρα!
4* Essence Contemporary Living Hotel - Ιωάννινα
4* Essence Contemporary Living Hotel - Ιωάννινα- 27%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€138 από €190Δες το Τώρα!
5* Metropolis Hotel - Ιωάννινα
5* Metropolis Hotel - Ιωάννινα- 38%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 7 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00!
€149 από €240Δες το Τώρα!
4* Golden Suites & Spa - Ιωάννινα
4* Golden Suites & Spa - Ιωάννινα- 30%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 3 ετών (+6 επιλογές)
 Πρωινό
 Ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου και της Sauna!
€75 από €107Δες το Τώρα!
footer