Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

ΚΕΠΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ


ΚΕΠΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

Αν και έχω καιρό να γράψω για τα περιβόητα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηριών, πιο γνωστά στους ασθενείς σαν «ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΩΝ»η «ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΩΝ», και ένα σωρό άλλα ονόματα, αυτό δεν σημαίνει πως έκαψα να έχω επαφή με ασθενείς που η ΚΑΤΑΡΑ το έφερε να πρέπει να περάσουν από τις συγκεκριμένες ΑΝΩΝΥΜΕΣ, επιτροπές. Ανώνυμες, γιατί ο ασθενής, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ, ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ.
Όχι μόνο λοιπόν διατηρώ τις επαφές μου, αλλά μαθαίνω και νέες λεπτομέρειες σχετικά με το τι συμβαίνει στις επιτροπές των ΚΕΠΑ, σχετικά με ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ, κλπ…..
Θα επαναλάβω, πως ΕΥΤΥΧΩΣ, οι περισσότερες επιτροπές πλαισιώνονται από ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Το λέω αυτό, γιατί έχουν έρθει στο φως πάρα πολλές καταγγελίες ασθενών που σύμφωνα με τα λεγόμενα τους (επώνυμα πάντα), αντιμετωπίστηκαν από τους γιατρούς σαν σκουπίδια και όχι σαν άνθρωποι.
Υπάρχουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ και τέτοιοι. Λίγοι, αλλά υπάρχουν.
Η λογική του παραλόγου στη χώρα μας που εφαρμόζεται σχετικά με την ΑΝΩΝΥΜΙΑ των γιατρών των επιτροπών, σύμφωνα μάλιστα και με μαρτυρία πρώην γιατρού επιτροπών ΚΕΠΑ, είναι (λέει), για να μην γνωρίζουν οι ασθενείς ονόματα γιατρών, και τους δώσουν «φακελάκι» για να περάσουν από την επιτροπή με υψηλό ποσοστό αναπηρίας.
Δηλαδή, το… «κράτος», προστατεύει τον εαυτό του αλλά και τους γιατρούς, από τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ανάπηρους και χρόνια πάσχοντες.
Μάλιστα (πολύ περιληπτικά), ο εν λόγο «επιστήμονας» υποστήριξε πως η ανωνυμία, προφυλάσσει τους Γιατρούς και από την «εκδικητικότητα» των ασθενών.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ οι ασθενείς, ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΙ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ …..
Ας δούμε όμως την τοποθέτηση του «γιατρού» που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Βέβαια, τα ΜΜΕ, δεν ασχολούνται με τέτοιες ειδήσεις, γιατί αυτά θέματα, δεν «πουλανε».
«Ο πρώην ιατρός των ΚΕΠΑ, δήλωσε σε ποστ του, ότι είναι λοιπόν εύλογο να διατηρείται η ανωνυμία προκειμένου να αποφευχθεί η δωροδοκία.
«τα ονόματα των ιατρών δεν δίνονται για να μην γίνει προσπάθεια προσέγγισης με άλλη οδό, και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος. Δεν μπορείς έτσι να δωροδοκήσεις ιατρό».
Πρόκειται για ένα επιχείρημα που δεν θα ήταν καθόλου άστοχο, αν αφορούσε τη δημόσια υγεία. Αν και να θεσμοθετούνται νόμοι με βάση την παράνομη δωροδοκία, όταν χρησιμοποιείς τέτοιου είδους επιχείρημα είναι σαν να την επιβεβαιώνεις, ακόμη όμως και στην περίπτωση που το δεχτούμε, δεν ευσταθεί στην περίπτωση των ΚΕΠΑ, αφού η σύνθεση της επιτροπής αποφασίζεται λίγη ώρα πριν…..»
«Το δεύτερο επιχείρημα υπέρ της ανωνυμίας είναι η «προστασία των ιατρών από εκδικητικότητα». Χαρακτηριστική είναι η απάντηση της Λίζα Δράκου, ακτιβίστριας στον χώρο των ΑΜΕΑ.
«Εκδικητικές πράξεις; Σε ασθενείς απευθύνεστε, όχι σε εγκληματίες. Το θεωρώ προσβλητικό. Όταν αποτυγχάνει η εγχείρηση, σας δολοφονούν; Ή στα ΚΕΠΑ πάνε ποινικοί;»
Φαίνεται εδώ από την απάντηση ότι οι γιατροί μάλλον γνωρίζουν αυτό που προκαλούν με τις άδικες αποφάσεις τους, μιας και όπως αναφέρει ο ΣΔΘ:
«Δεν είναι εγκληματίας ο ασθενής, αλλά ως γνωστόν τα έντονα συναισθήματα επηρεάζουν την κρίση» και πρόσθεσε ως κερασάκι στην τούρτα:«στα ΚΕΠΑ πάνε όλοι. Και ποινικοί από τον Κορυδαλλό».
Ας δεχτούμε λοιπόν τις ανησυχίες περί εκδικητικότητας των ποινικών ασθενών του Κορυδαλλού που πάνε στα ΚΕΠΑ, αλλά με βάση αυτούς τους ασθενείς ψηφίζονται οι νόμοι;
Η πλειοψηφία των ασθενών δικαιούνται και συνεχίζουν να ζητούν τα στοιχεία των ιατρών, μιας και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που δεν έχουν εξεταστεί από γιατρό της ανάλογης ειδικότητας. Και αυτό είναι μόνο ένα από τα δίκαια παράπονα των ασθενών όσο αφορά τα δυσλειτουργικά ΚΕΠΑ.»
Πως σας φαίνεται Συνέλληνες;
Θα σας μεταφέρω δυο απαντήσεις από τον ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΑΜΕΑ προς τον συγκεκριμένο γιατρό, αλλά και προς ΟΛΟΥΣ τους «αρμοδίους», έτσι, για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους…
«Επομένως, σύμφωνα με αυτά που λέει ο γιατρός που δεν συμφωνεί με τη διαφάνεια στις ιατρικές διαδικασίες, οι υπόλοιπες υγειονομικές επιτροπές της Α.ΣΥ.Ε., της Α.Ν.Υ.Ε., της Α. Α. Υ. Ε., της Ανώτατης Υγειονομικής Επιτροπής της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ανώτατης Υγειονομικής Επιτροπής του Πυροσβεστικού Σώματος κινδυνεύουν από ασθενείς που δωροδοκούν! Με την ίδια λογική τότε δεν πρέπει κανένας ιατρός που απασχολείται σε δημόσια δομή, νοσοκομεία, κέντρα υγείας, ιατρεία κτλ. να γνωματεύει με το όνομά του και την ειδικότητά του!».
«Τελευταίο που έγραψα στον γιατρό, αφού τα μάζεψε (διέγραψε ό,τι είχε γράψει) κι έφυγε άρον άρον, ήταν το εξής:
«Τέλος, επειδή μιλήσατε και για εγκληματική εκδικητικότητα, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές παρόμοιες αναφορές στην αστυνομία, θα ήθελα να σας μιλήσω περί εγκληματικότητας εκ μέρους όλων αυτών των ιατρών που κάπνιζαν ή και που επέτρεπαν το κάπνισμα μέσα στους χώρους εξέτασης των ασθενών, εκθέτοντας την υγεία ασθενών και συναδέλφων σε άμεσο κίνδυνο. Το κάπνισμα εκ μέρους του δημοσίου υπαλλήλου αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα, σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα, ενώ θα ήθελα να αναλογιστείτε, εσείς, κατά πόσο η ανωνυμία και η απουσία ιατρικής συνείδησης επιτρέπει τέτοια συμπεριφορά, που σε μια πολιτισμένη χώρα θα είχαν αφαιρέσει αμέσως τις άδειες εξάσκησης ιατρικού επαγγέλματος.
Δύο μόνο ειδικά σώματα υπάρχουν στην Ελλάδα που λειτουργούν ανώνυμα. Οι ιατροί των ΚΕΠΑ και τα ΜΑΤ που έχουν δημιουργηθεί για να καταστέλλουν βίαια τους εγκληματίες και όχι μόνο.»
Πληρωμενες απαντήσεις, όχι μόνο στον εν λόγο «γιατρό», αλλά και στο ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Θα έχουμε και συνέχεια.

Βασίλης Τσούγκαρης

Μπότα Πυροσβεστών Αpollo 11 25080 SirSafety

Μπότα Πυροσβεστών Αpollo 11 25080 SirSafety
Αναπνέουσα μεμβράνη Puratex
Αδιάβροχη
Σόλα βουλκανισμένου νιτριλίου σε 300°C
Μη Μεταλλική προστασία δακτύλων για κρούση >200J και σύνθλιψη 15KN
Ενίσχυση επιπλέον στα δάχτυλα από νιτρίλιο
Εσωτερική σόλα διπλής πυκνότητας από πολυουρεθάνη ράμένη με αντιστατική κλωστή από πολυαμίδιο
Αντιστατική
Με απορρόφηση ενέργειας στη φτέρνα
Ενίσχυση αστραγάλων σε 2 σημεία (Πίσω στη φτέρνα και μπροστά στην κλείδωση)
Ενίσχυση στα Δάχτυλα
ΕΝ 345 part 2
EN 12568
Προτεινόμενη Χρήση: 
Για πυρεσβέστες και διασώστες.

TV Intellian i2

TV Intellian i2
Η Intellian αλλάζει τα δεδομένα, προσφέροντας τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά δορυφορικά συστήματα διασκέδασης και επικοινωνίας στη θάλασσα.
Η δορυφορική κεραία TV Intellian i2 είναι η κατάλληλη επιλογή για μικρά σκάφη (από 25 πόδια ή μικρότερα) γιατί είναι ελαφριά (4,5 κιλά), έχει μικρή διάμετρο (33 cm), ενώ μπορεί να διατηρήσει υψηλή ισχύ σήματος όταν το σκάφος είναι αγκυροβολημένο στο λιμάνι ή πλέει κατά μήκος της ακτής. Το κάτοπτρο της κεραίας έχει 2-άξονες και μπορεί να συνδεθεί με το GPS του σκάφους για γρήγορη απόκτηση δορυφορικού σήματος.
αυτόματη ανίχνευση και παρακολούθηση δορυφόρου σε δύο άξονες
διάμετρος κατόπτρου 33 εκατοστά
βάρος 4,5 κιλά
διαστάσεις κεραίας: Ύψος 38 εκ., Διάμετρος 37 εκ.
ελάχιστη ισχύς λήψης: 51 dBw
δύο LNB
εύκολο στη χρήση χειριστήριο κεραίας με έξοδο για PC
συνδεση με το GPS του σκάφους
θερμοκρασία λειτουργίας: -15°C to +55°C
χρήση ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ καλωδίου για την εγκατάσταση της κεραίας (τροφοδοσία και data)

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT 2000

CRT 2000
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


CITIZEN BAND AM/FM EUROPEAN MULTI-NORMS
LARGE LCD DISPLAY COLORS
MULTI-FUNCTIONS

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ CRT

Ο άνδρας που γεννήθηκε με τον Ελευθέριο Βενιζέλο Ιστορική κωμωδία

Ο άνδρας που γεννήθηκε με τον Ελευθέριο Βενιζέλο Ιστορική κωμωδία 
Συγγραφέας: Γιάννης Παπαγιάννης
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Υπεύθυνος Σειράς: Ελένη Γκίκα
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Ημερομηνία έκδοσης: 1 Οκτωβρίου 2018
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 496
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-161-7
Το 2013 η Άννα Μαρία Αθανασίου ξεκινάει να υλοποιήσει ένα τολμηρό όνειρο: με τη βοήθεια ενός πρώην φίλου της προγραμματιστή και τη χρηματοδότηση ενός μικρού κινηματογραφικού παραγωγού, ξεκινούν να φτιάξουν μια ταινία για τη ζωή του προπάππου της Ιάκωβου Αθανασίου, με βάση ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης. Το πρόγραμμα όμως ξεφεύγει από τα χέρια τους, και η ζωή του εικονικού Ιάκωβου Αθανασίου προκύπτει διαφορετική από εκείνη του πραγματικού.
Γεννημένος την ίδια ημέρα με τον Ελευθέριο Βενιζέλο, ο Ιάκωβος Αθανασίου προσπαθεί ανάμεσα σε δύο εθνικές χρεοκοπίες (1893 και 1932) να επιτύχει το όνειρό του: να διοριστεί μηχανοδηγός στα τρένα. Όμως οι προσπάθειές του συνήθως ανταμείβονται με ξύλο. Ο Ιάκωβος τρώει τη στιγμή της γέννησής του ξυλιές κι αυτό το μοτίβο θα τον ακολουθεί σε όλη του τη ζωή.
Παράλληλα, δύο παθιασμένες ερωτικές ιστορίες, ο πραγματικός σκανδαλώδης έρωτας του Ίωνα Δραγούμη για την Πηνελόπη Δέλτα κι ο φανταστικός αταίριαστος του Ιάκωβου για την Αλεξάνδρα Μπενάκη, γεννούν το ερώτημα: μπορεί η αγάπη όλα να τα καταφέρει;
Ιστορικά πρόσωπα διατρέχουν το μυθιστόρημα και διασταυρώνονται με τους ήρωες της μυθοπλασίας: ο Βενιζέλος, ο Ανδρέας Συγγρός, ο Εμμανουήλ Μπενάκης, ο Χαρίλαος Τρικούπης, ο Ίων Δραγούμης, η Πηνελόπη Δέλτα, ο Παύλος Μελάς… Η αφήγηση ξεδιπλώνεται μέσα στην ιστορία και αφηγείται την τύχη όχι μόνο του πρωταγωνιστή, αλλά και της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.
Μαύρη κωμωδία, μυθιστόρημα αιρετικό και βλάσφημο, όπου οι μύθοι καταρρίπτονται. Όμως, σύμφωνα με τη ρήση του Διονύσιου Σολωμού, «το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθινό».

Ετήσια συνεστίαση του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας, Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου

night

Ο Όμιλος γιορτάζει τα 21 χρόνια του!!!

Ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας γιορτάζει τα 21 χρόνια του σε ένα πάρτυ με μουσική, κέφι και χορό στα … Αστέρια!
Η βραδιά θα έχει φαγητό και ποτό (αυτό όσο τραβάει η ψυχή μας!), την ώρα που ο Μάκης Παζαρτζής, ο καλύτερος DJ της πόλης, θα φροντίζει για τη διασκέδασή μας παίζοντας μουσική για όλα τα γούστα !
Μαζί μας το χορευτικό ζευγάρι Στέφανος Γιαννόπουλος – Ξανθή Φώτουόπου θα μας χορέψουν ένα υπέροχο αργεντίνικο τάνγκο!
Και όλα αυτά με τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ!!!
Θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος κλήρωση με μεγάλο δώρο μια αστρονομική φωτογραφία από την πρόσφατη έκθεση του Ομίλου καθώς και άλλα δώρα.
Περιμένουμε όλες τις φίλες και τους φίλους μας, με την παρέα τους, στο Ξενοδοχείο «Πανόραμα» στην Αίθουσα «Αστέρια» το βράδυ της Παρασκευής 14/12/18 ώρα 20:30
Πληροφορίες - Προσκλήσεις Τετάρτη (19.00 με 22.00) και Σάββατο (18.00 με 20.00) στα γραφεία του ΟΦΑ, Αλεξανδρείας 113 και την ημέρα της συνεστίασης στην είσοδο.
***
ofa logo
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
www.ofa.gr

Νέα και Εκδηλώσεις της Μουσικής Βιβλιοθήκης


Νέα και Εκδηλώσεις της Μουσικής Βιβλιοθήκης
 

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις παιδικές θεατρικές παραστάσεις
"...κι εμείς καλύτερα" & "αβγώ" 
και τα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά
"Μουσική με τα κρεμμυδάκια"
"Συγχαρητήρια για τη μουσική σας"
 & "Μουσική χρονομηχανή"
για το 2019 ξεκινά τη
Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου
 
Θέατρο στη Βιβλιοθήκη

Μεταξύ Πειραιώς και Νεαπόλεως
Γεωργίου Βιζυηνού


Δευτέρα 17 και Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 21:00

Εορταστικές παραστάσεις στις
25, 26, 29 & 30 Δεκεμβρίου, 21:00 
 
Comedy club
Xmas Music Special


για παιδιά 6 έως 12 ετών
και τους γονείς τους


15 έως 30 Δεκεμβρίου στον Πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης

Έξτρα παραστάσεις λόγω υψηλής ζήτησης

 
 
Θέατρο για παιδιά

...κι εμείς καλύτερα

 από 3 έως 10 ετών 


Κυριακή 16 Δεκεμβρίου
και κάθε Κυριακή στις 11:30
στη Μουσική Βιβλιοθήκη
 
Θέατρο για παιδιά

Σβήσε το φως!
από 4 έως 10 ετών


Κυριακή 16 Δεκεμβρίου
και κάθε Κυριακή στις 15:00
στη Μουσική Βιβλιοθήκη

 
 
Θέατρο για βρέφη

αβγώ

για βρέφη από 10 μηνών και παιδιά ως 3 ετών και τους γονείς τους 


Κυριακή 16 Δεκεμβρίου
και κάθε Κυριακή στις 10:30
στον Πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης

 
 
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά

Μουσική με τα κρεμμυδάκια
από 2 έως 5 ετών


Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 11:15 & 12:45

Στον Πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης

 
 

 
Συναυλία στη Βιβλιοθήκη
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, 19:00 

Μαθητική συναυλία κιθάρας
της σχολής Suzuki της
Μίρκας - Μαρίας Λαμπροπούλου
 

Είσοδος ελεύθερη
Αίθουσα Διδασκαλίας
 
Συναυλία στη Βιβλιοθήκη
Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, 18:00 

Λιλιπούτειοι σολίστ ερμηνεύουν

Μικροί σολίστ αποδίδουν έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών σε διασκευές για κιθάρα, μουσική δωματίου και κιθαριστικής ορχήστρας

Είσοδος ελεύθερη

Αίθουσα Διδασκαλίας
 
Παρουσίαση βιβλίου

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, 19:00 

"Συμβίωση με τον Μινώταυρο:
Αναμνήσεις από τη ζωή μιας αρχαιολόγου"
της Κατερίνας Ρωμιοπούλου

Εκδόσεις Ποταμός


Είσοδος ελεύθερη

Πολυχώρος του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής
στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 
 

Τα πουλιά της ψυχής μου

Τα πουλιά της ψυχής μου 
Εγώ δεν είμαι κήρυκας να περιγράφω την λουσάτη ζωή της νεόπλουτης κοινωνίας. Ούτε τις αναμνήσεις των καταστροφέων της ζωής. Ό,τι θωρώ μολογώ. Για ό,τι ζούμε, για ό,τι αντιπροσωπεύουμε εμείς και οι φίλοι μας, τα μαύρα πουλιά της δυστυχίας, γράφω.
Όπως τα αντιλαμβάνομαι κι ανάλογα με τις φτωχές μου δυνάμεις. Δεν μου αρέσουν οι γραμμές και οι κατευθύνσεις. Παίζω τα παιγνίδια μου με το φως, στο πέρασμα του χρόνου στο τόπο μας. Δεν είμαι επαγγελματίας, ούτε ψυχρός εκτελεστής παραγγελιών. Το κέφι μου κάνω. Ούτε θέλω να αναπαράγω λαϊκές δεισιδαιμονίες και δοξασίες από το τζάκι της γιαγιάς. Δεν θέλω ο αναγνώστης να σπαταλά το χρόνο του στην παραδοσιολαγνεία. Ψάχνω την ομορφιά της παλιάς εποχής, μα και τα δώρα που προσφέρει στην νέα, χωρίς έτοιμες ιδέες. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής που έχω επιλέξει κι αυτόν προσπαθώ να εκφράσω. Καταγγέλλω ό,τι ασκημίζει τη ζωή και τη ψυχή μας. Μα, πάνω από όλα είμαι ο εαυτός μου, ο ορατός και ο αόρατος, αλλά και ο αυστηρός κριτής του ίδιου του εαυτού μου. Διαλαλώ ότι «Του Γέρου Κόσμου η Καρδιά, Καινούργιο Αίμα Θέλει!»
Τα κείμενα και τα κιτάπια μου, δεν αποτελούν πραμάτειες, στα ράφια της βιομηχανίας. Στις πλάτες κουβαλώ αμαρτίες της ζωής μου. Είμαι ένας πλανόδιος πραματευτής που διαλαλώ ιδέες. Είναι η κραυγή και ο ψίθυρός μου. Καθημερινά τσακώνομαι με τον αόρατο εαυτό μου για να παραμένει νέος και αλητόβιος. Εραστής της ζωής και της τέχνης.
Τα πουλιά της ψυχής μου 
Διηγήματα
περιέχει Cd με τραγούδια-μελοποιημένη ποίηση του Κωστή Μουδάτσου, από το συγκρότημα "Το κάλεσμα της Φύσης"
συγγραφέας:Κωστής Μουδάτσος
Isbn: 978-960-579-075-2
Σελίδες:300
Λιανική Τιμή: 20,00 ευρώ

Αθήνα: Εσείς από που αγοράζετε γλυκά;


Αθήνα: Εσείς από που αγοράζετε γλυκά;

Σημειώστε...

Σαλάτα με ρύζι και ρόδι.
Chefi Grill: Γεύση και fun σε μια μονοκατοικία στο Χαλάνδρι.
Λουκουμάδες από μήλα.