Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

4 νέα βιβλία και αναμέσά τους το νέο βιβλίο της Κάρμεν Ρουγγέρη

Κάρμεν Ρουγγέρη - Παραμύθι χωρίς όνομα (με CD)

Κάρμεν Ρουγγέρη - Παραμύθι χωρίς όνομα (με CD)
βασισμένο στο ομώνυμο παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα


ΣΕΙΡΑ: ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ – ΑΚΟΥΩ ΘΕΑΤΡΟ
Εικονογράφηση: Χριστίνα Κουλουμπή
Μουσική σύνθεση-ενορχήστρωση: Αντώνης Δελαπόρτας
Στίχοι και επιλογή τραγουδιών: Ανδρέας Κουλουμπής
ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:
Λευτέρης Βασιλάκης, Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, Νάντια Μητρούδη, Γιάννης Νικολάου,
Αμάντα Σοφιανοπούλου, Μυρτώ Χρυσανθοπούλου
ΔΕΙΤΕ ΤΟ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Φραουλίτσα η φραουλονεράιδα - Μια υπέροχη λιακάδα


Φραουλίτσα η φραουλονεράιδα - Μια υπέροχη λιακάδα
Συγγραφέας:Στέφανι Ντάλε
Εικονογράφος:Στέφανι Ντάλε
Μετάφραση:Μαρία Σούμπερτ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Μαγικά Πόνυ. Ιστορίες των 3 λεπτών


Μαγικά Πόνυ
Ιστορίες των 3 λεπτών
Εικονογράφηση: Στέφανι Ντάλε
Μετάφραση: Μαρία Σούμπερτ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Μικρά μολύβια - Μυστηριώδεις εξαφανίσεις στο νησί


Μικρά μολύβια
Μυστηριώδεις εξαφανίσεις στο νησί
Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

 Δείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες εδώ

POLMAR SHARK2 VHF MARINE TRANSCEIVER - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

POLMAR SHARK2 VHF MARINE TRANSCEIVER

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 22-001

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ Το Polmar Shark2 είναι ένας νέας γενιάς θαλάσσιος VHF πομποδέκτης με DSC Class D, που παρέχει όλες τις βασικές λειτουργίες για τις θαλάσσιες επικοινωνίες. Το Shark2 έχει σχεδιαστεί για αναψυχή όσο και για επαγγελματική χρήση.
Διατίθεται επίσης σε μαύρη έκδοση
MARINE VHF TRANSCEIVER
ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ATIS
Αντοχή στο νερό - JIS 7
DSC (Ψηφιακή Επιλεκτική Κλήση), Classe D σύμφωνα με το ITU-R M493-10 πρότυπο.
Λειτουργία ATIS.
Ευρεία οθόνη dot matrix LCD
48 x 47 χιλιοστά, 128 x 128 - COG Τύπος.
Ρυθμιζόμενη οπίσθιου φωτισμού οθόνη.
Πρόσβαση σε όλα τα διαθέσιμα διεθνή κανάλια (που έχουν διατεθεί).
GPS εισόδου για αυτόματη ενημέρωση της γεωγραφικής της θέσης και ώρα UTC.
Δεύτερος δέκτης για το κανάλι 70.
Dual Watch / TRI ρολόι.
Προτεραιότητα ανίχνευσης καναλιών.
Κανάλια μνήμης.
Μνήμη σάρωσης καναλιών.
16 Channel.
Υψηλή / Χαμηλή μετάδοση (25 e 1 W).
Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση, όγκος, επιλογή καναλιού και φίμωσης κουμπί.
Μικρόφωνο χειρός με πλήκτρο PTT, υψηλή / χαμηλή ελέγχου ισχύος, κανάλι 16 κλήση, Up / Down επιλογή καναλιού.
Διατίθεται σε δύο χρώματα: μαύρο και λευκό
Παραδίδεται με: μικρόφωνο, τοποθέτηση gimbal, καλώδιο, βίδες και εγχειρίδιο χρήσης.

TECHNICAL SPECIFICATION
Frequency range
TX 156.025 ~157.425MHz - RX 156.025 ~162.025 MHz
Mode
FM (16koG3E) - DSC (16k0G2B)
Power supply
12V CC±15% (negative ground)
Current drain (at 13.8V)
Tx alta(25W) 5.5A typical - Max audio 0.8A typical
Frequency stability
±10ppm (-15 °C to +55 °C)
Antenna impedance
50 Ohm
Microphone
condenser type
Sensivity at 12dB Sinad
0.5μV
Adjacent Channel Rejection
70dB
Audio output power
2W @ 8 Ohm
Audio distorsion
10%
RF Output power
High: 25 W - Low: 1W
Dimensions (H x L x D)
71×161×147mm
Weight
1290 g

Η μουσική του αέρα

Η μουσική του αέρα
Συγγραφέας: Μαρία Κυνηγού-Φλάμπουρα
Εικονογράφος: Κατερίνα Βερούτσου
Ημερομηνία έκδοσης: 1 Μαρτίου 2011
Σχήμα: 17Χ24
Σελίδες: 64
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-6864-74-2
Ετικέτες Μουσική
Βλέποντας τον τίτλο θα αναρωτηθείτε: «Ποια είναι η μουσική του αέρα; Δεν την έχω ακούσει πουθενά!» Για σκεφτείτε το λίγο. Είμαι τώρα δίπλα σας, μπροστά σας και δεν με βλέπετε. Πάρτε μια βαθιά ανάσα. Το καταλάβατε ότι τρύπωσα μέσα στα ρουθούνια σας; Είμαι μέσα σΆ ένα μπαλόνι, με βλέπετε; Όταν όμως βρω μια τρυπίτσα, θα βγω κάνοντας ένα μικρό σφύριγμα. ΜΆ έχετε δει να φυσάω μαλακά τα κύματα της θάλασσας και να σας δροσίζω; Όχι. Εγώ είμαι πάλι. Αυτός ο ήχος δεν είναι μουσική; Όσο όμως και να ψάξετε, όταν στο δάσος τα δέντρα και τα φύλλα τους κουνιούνται δεξιά και αριστερά, νομίζετε ότι θα με βρείτε; Περνάω ανάμεσά τους, φεύγω και χαίρομαι, γιατί κι αυτό είναι μουσική. Αυτός είμαι λοιπόν! Αυτός που μπαίνει στους σωλήνες των πνευστών, αυτός που σας κάνει νΆ ακούτε τον μαλακό παλμό των χορδών και τους ξερούς και δυνατούς χτύπους των κρουστών. Κάθε μουσικό όργανο με χρειάζεται, όπως έχει και την ανάγκη να βρεθεί ένας μουσικός για να παίξει τις νότες που πρέπει για νΆ ακούσετε μια οποιασδήποτε μελωδία. Εγώ και τα αυτιά σας είμαστε πρώτοι φίλοι! Μια όμορφη ιστορία που μας δείχει τη σχέση του αέρα με την μουσική εικονογραφημένη απ την Κατερίνα Βερούτσου.

Καλό Καλοκαίρι από το Athens Pro Audio!

ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Δευτέρα 17-8-15, στην πλαζ Καλαμαριάς
Η διάθεση προϊόντων από παραγωγούς συνεχίζεται στην πλαζ Καλαμαριάς, κι αυτήν την ΔΕΥΤΕΡΑ απόγευμα από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. Τηλ.επικοινωνίας: 2313314239, 6981512030

10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ - TEΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

music-village-logo
10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ
Σε λίγες μέρες το Μουσικό Χωριό γιορτάζει 10 χρόνια καλλιτεχνικής συμβίωσης, πράξης και εκπαίδευσης στο χώρο της μουσικής, των μουσικών επιστημών, της ζωντανής δημιουργίας, του χορού, του θεάτρου, του λόγου, της ειδικής αγωγής και της καλλιέργειας του σώματος!
Προσκαλούμε λοιπόν κάθε σπουδαστή ή επαγγελματία από το χώρο των παραστατικών τεχνών να συμμετάσχει ενεργά και φέτος στις εκπαιδευτικές δράσεις του καλοκαιριού, αλλά και κάθε φιλότεχνο που επιθυμεί να γευθεί την πανδαισία των δεκάδων παραστάσεων και συναυλιών που πραγματοποιούνται τις μέρες εκείνες στον Άγιο Λαυρέντιο, ελεύθερα για το κοινό.
Το Μουσικό Χωριό είναι μία από τις μεγαλύτερες μουσικές κοινότητες στην Ευρώπη, ένας θεσμός ελεύθερης ανταλλαγής και διασποράς καλλιτεχνικών ιδεών και πρωτότυπων εκπαιδευτικών μοντέλων διαμέσου της μουσικής πράξης. Η αλληλεπίδραση των παρακάτω δράσεων προωθεί τον πειραματισμό και την πολυσυλλεκτικότητα αναδεικνύοντας τα εργαλεία που, εν δυνάμει, μπορούν να μεταμορφώσουν τον σύγχρονο εκτελεστή σε μουσικό - «ποιητή» των ήχων. Παράλληλα καλλιεργείται η σχέση των αρχετυπικών μουσικών ιδιωμάτων του ελλαδικού και βαλκανικού χώρου με τη σύγχρονη δημιουργία, καθώς και η σύνδεση μεταξύ μουσικής και ποιητικής αφήγησης.
Διοργανώνεται από την αστική, μη κερδοσκοπική εταιρία  arTree σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας & Τουρισμού Δήμου Βόλου και με τη στήριξη της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.



Φέτος, η εκπαιδευτική δράση του Μουσικού Χωριού εκφράζεται θεματικά μέσα από 18 κατευθύνσεις, οι οποίες στεγάζουν 27 μουσικά εργαστήρια/masterclasses συμβιωτικής δράσης. Συντονιστές  των δράσεων αυτών είναι 46 διεθνείς μουσικοί και εκπαιδευτικοί, καθώς και διάφοροι προσκαλεσμένοι της διοργάνωσης διεθνούς ακτινοβολίας.
Στην πρώτη περίοδο φιλοξενείται για πρώτη φορά ο κόντρα τενόρος Άρης Χριστοφέλλης σε ένα αφιέρωμα στο Ιταλικό Μπαρόκ, μαζί με το Μάρκελλο Χρυσικόπουλο, το Δημήτρη Κούντουρα, τη Φανή Βοβώνη και τον Ιάσωνα Ιωάννου. Στο χώρο της μουσικοθεατρικής performance και του χοροθεάτρου, πρωτοεμφανίζονται ακόμη δύο δράσεις, το Viewpoints + Camera με τις Oliwia Twardowska και Ρεβέκκα Τσιλιγκαρίδου καθώς και ένα εργαστήριο χορού butoh και αυτοσχεδιαζόμενης μουσικής που συντονίζεται για πρώτη φορά σε σύμπραξη του Αντώνη Ανισέγκου με τη Μαρία Λάππα. Μία ακόμη νέα ομάδα της κοινότητάς μας, οι Εριφύλη Δαμιανού, Σοφία Γιολδάση, Αγγελική Πλόκα και Yasmin Folini εγκαινιάζουν το εργαστήριο καλλιέργειας της μουσικότητας μέσα από την παιδαγωγική προσέγγιση του Zoltán Kodály.
Εκτός από τους παραπάνω, φέτος φιλοξενούνται και οι εξής στενοί συνεργάτες της διοργάνωσης: Δήμος Γκουνταρούλης, Μάγια Μύριαμ Παπαγεωργίου, Χρήστος Ραφαηλίδης, Γιώργος Κοντραφούρης, Λευτέρης Μουμτζής, Αντρέας Τραχωνίτης, Δημήτρης Χανδράκης, Νίκος Κυριόσογλου, Άγγελος Λιακάκης, Γιώργος Φωτιάδης και Μαριάννα Αστρακά.
Στη δεύτερη περίοδο, στα πλαίσια του εργαστηρίου Φωνητικής Τέχνης και Έρευνας θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε για πρώτη φορά ένα μεγάλο αφιέρωμα/ερευνητικό project στο έργο του Μάνου Χατζιδάκι, με συντονιστή το Σπύρο Σακκά, το Θόδωρο Κοτεπάνο, τη Νατάσσα Ζούκα, την Κατερίνα Φωτεινάκη και τον Ταξιάρχη Χάνο. Ο Στάθης Μαρκόπουλος και η Αγγελική Γουναρίδη θα μας δείξει πως θα φτιάξουμε και θα παίξουμε το δικό μας μουσικό – μαριονέτα δρόμου. Ο πολυσχιδής Μάνος Αχαλινωτόπουλος προτείνει φέτος μία άλλη προσέγγιση του αυτοσχεδιασμού στη λαϊκή μουσική πράξη, για αυτούς που βαρεθήκαν το φολκλόρ. Τέλος, η Θεοδώρα Αθανασίου προσφέρει ένα νέο εργαστήριο που μας εισάγει στον κόσμο της εναρμονισμένης συνοδείας στο λαϊκό και δημοτικό τραγούδι και σκοπό.Μαζί με τους παραπάνω θα συντονίσουν εργαστήρια και οι παλαιότεροι συνεργάτες του Μουσικού Χωριού, οι οποίοι είναι οι  Κώστας Αναστασιάδης, Hayden Chisholm, Ziad Rajab, Eυγένιος Βούλγαρης, Δήμος Βουγιούκας, Κυριάκος Γκουβέντας, Camilo Bentancor, Ανθή Θάνου, Αλέξανδρος Μακρής, Ανδρέας Σεγδίτσας, Ελένη Βογιατζίδου και Μπέττυ Κοκαράκη.
Tέλος, εκτός από τις καθημερινές συναυλίες και τα αυθόρμητα μουσικά δρώμενα σε κάθε γωνιά του Αγίου Λαυρεντίου, καθιερώνεται η απογευματινή αλυσίδα διαλέξεων/συζητήσεων ανοικτών στο κοινό, με συντονιστές σημαίνοντα πρόσωπα των τεχνών, ως μέρος του κύριου κορμού μαθημάτων όλων των κατευθύνσεων.  
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις φετινές κατευθύνσεις και την περιγραφή του κάθε εργαστηρίου.
Οι κατευθύνσεις αυτές έχουν δομηθεί, ανάλογα με το βαθμό διάδρασης που παρουσιάζουν μεταξύ τους, σε δύο περιόδους:
1η περίοδος: (18 - 24 Aυγ 2015)
2η περίοδος: (26 Αυγ - 1 Σεπτ 2015)


Επισκεφτείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα του Μουσικού Χωριού (www.music-village.gr) για κάθε απορία.
Διαβάστε όλες τις συναυλίες και παράλληλες δράσεις ΕΔΩ

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαμονή και την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής θα βρείτε επίσης στην ιστοσελίδα μας.


H διοργάνωση φέτος, όπως και πέρυσι, θα υλοποιήσει νέο σύστημα οικονομικών εισφορών, όπου και θα παρέχονται ειδικές τιμές για νέους, φοιτητές, παιδιά και άνεργους, καθώς και μειωμένο κόστος συμμετοχής για όλους τους ενήλικες. Ενημερωθείτε ΕΔΩ !
Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να απολαύσετε online μερικά οπτικοακουστικά αρχεία που θα σας μεταφέρουν διαδικτυακά το κλίμα της μουσικής μας κοινότητας:



1. ΕΔΩ το φωτογραφικό άλμπουμ της χρονιάς του Νικόλα Χρυσού (2014) που αποτελείται από 481 φωτογραφίες
2. ΕΔΩ το μικρού μήκους ντοκιμαντέρ: "Το Soundtrack της Ζωής: συμβίωση και καλλιτεχνική πράξη στο Μουσικό Χωριό"
Η διαμόρφωση του εκπαιδευτικού/συναυλιακού προγράμματος και των κειμένων είναι έργο της ομάδας εργασίας της arTree, σε συνεργασία με τους προσκαλεσμένους καλλιτέχνες/εκπαιδευτικούς.
Η ομάδα της arTree: Κώστας Μακρυγιαννάκης, Θύμιος Ατζακάς, Γιώργος - Εμμανουήλ Λαζαρίδης (καλλιτεχνική διεύθυνση), 'Ερη Βασιλειάδου (γραμματεία, συντονισμός σπουδαστών), Ελένη Παπαγεωργίου (πολιτιστική διαχείριση), Αλέξανδρος Σεϊταρίδης (συντονισμός παραγωγής), Νικόλας Χρυσός (φωτογράφηση), Δημήτρης Ζαχαράκης (συντονισμός εθελοντών)


Διεθνής Μουσική Κοινότητα
www.music-village.gr

Τα 10 πιο φρέσκα παγωτά της Ελλάδας

Τα 10 πιο γευστικά παγωτά της Ελλάδας.

Κάνουμε τον γύρο της Ελλάδας με ένα παγωτό στο χέρι.

Σημειώστε...

Oνειρεμένη Απόδραση στον Ψαθόπυργο Πάτρας!

Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr

Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa

Σε μια από τις πιο φιλόξενες και όμορφες γωνιές της Πελοποννήσου, τον Ψαθόπυργο, πάνω στο κύμα του Κορινθιακού και πλάι στις καταπράσινες πλαγιές του Παναχαϊκού όρους – τη Χρούτσα – βρίσκεται το Blue Bay. Ο απόλυτος συνδυασμός πράσινου και γαλάζιου … νησί και στεριά μαζί!

Πρασοτηγανιά από την Αχαΐα!
Δεν υπάρχει περίπτωση να μη γευτείτε τον τοπικό αυτό μεζέ με κόκκινο κρασί!
 
Θερινές εξορμήσεις στη φύση
Η ελληνική φύση σας καλεί να την ανακαλύψετε στην πιο όμορφη εποχή του χρόνου το καλοκαίρι, που όλα τα πλάσματά της βρίσκονται στην καλύτερή τους στιγμή!
 
 
Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr Βρείτε μας στο

HP Compaq 8200 Minitower με Intel i5 & Οθόνες 24” με ανάλυση 1920 x 1200 από την Alfanet!

Πώς να αντιμετωπίσετε τις αιμορροΐδες


Πώς να αντιμετωπίσετε τις αιμορροΐδες
Η ατμοσφαιρική ρύπανση σκοτώνει τέσσερις χιλιάδες
ανθρώπους την ημέρα στην Κίνα!

Ένας επικίνδυνος ιός που περνά από μητέρα σε παιδί

Πώς να θωρακιστείτε από τις τροφικές δηλητηριάσεις

Πώς μπορεί μια έγκυος να κάνει πιο υποφερτό το καλοκαίρι

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ - Αγιά Ελεούσα

5*Ιωάννινα με Ημιδιατροφή 2Ατομα+2Παιδιά|-50%

Ekdromi.gr

5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα

Ιωάννινα με 299€ από 598€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2Παιδιά+Spa με Ημιδιατροφή σε Executive δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis, με Ημιδιατροφή (Πρωινό Αμερικάνικου τύπου σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Executive δίκλινο δωμάτιο, στα Ιωάννινα! Παρέχεται Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, ένα House Cocktail καθημερινά καθώς και Ελεύθερη συμμετοχή στο εβδομαδιαίο Manager's Cocktail συνοδεία από Aperitif Cocktail & Canapes! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται προβολή παιδικής ταινίας καθημερινά και ένα Παγωτό στο χώρο του Πάρκου! Παρέχεται καλωσόρισμα στο δωμάτιό σας κατά την άφιξη καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει για ΟΛΟ το Καλοκαίρι!
€299 από €598 Κέρδος €299 Έκπτωση 50%
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
Ιωάννινα


Περισσότερες Προσφορές

ALL INCLUSIVE στο Πλατύστομο με 209€ από 418€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο+Spa, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€209 από €418 -50%
4* Thermae Platystomou Resort & Spa - Λουτρά Πλατυστόμου
Πλατύστομο
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 5 και ένα έως 2 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο στο Πλατύστομο Φθιώτιδος, μόνο με 209€ από 418€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό και Βραδινό, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Κρασί τοπικής Βιολογικής Καλλιέργειας, Μπύρες και Αναψυκτικά κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και Καφέ φίλτρου, Τσάι, Χυμοί και Βουτήματα! Προσφέρεται Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ! Παρέχεται Early check in στις 12:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει για ΟΛΟ το Καλοκαίρι!

139€ από 278€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€139 από €278 -50%
Hotel Kalloni - Αλυκές Βόλου
Αλυκές Βόλου
139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στις Αλυκές Βόλου, στο Hotel Kalloni σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται καθημερινά απογευματινός καφές και ξαπλώστρες στην Πισίνα του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Κάλαμος Αττικής 55€ από 110€ (-50%) για 2 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε δικλινο δωμάτιο, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα!

(Έκπτωση 50%)

€55 από €110 -50%
Dolphin Resort Hotel - Κάλαμος Αττικής
Κάλαμος Αττικής
55€ από 110€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στον Κάλαμο 45 λεπτά από την Αθήνα, στο Dolphin Resort Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες, μια ανάσα από την Αθήνα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ALL INCLUSIVE στη Λεπτοκαρυά Πιερίας με 699€ από 1398€ (-50%) για 6 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€699 από €1.398 -50%
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
Λεπτοκαρυά Πιερίας
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Poseidon Palace στην Λεπτοκαρυά Πιερίας ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 13 ετών και ένα έως 2 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 699€ από 1398€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με Απεριόριστη Κατανάλωση Ποτών σε όλα τα γεύματα! Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας παρέχονται κέικ, βουτήματα, καφές φίλτρου, τσάι, νερό, αναψυκτικά, χυμοί, κονιάκ, ούζο, μπύρα και βαρελίσιο κρασί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Χανιά με 869€ από 1740 (-50%) για 6 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€869 από €1.740 -50%
5* Cretan Pearl Resort & Spa - Χανιά Κρήτης
Χανιά Κρήτης
869€ από 1740€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ Παιδί έως 12 ετών στο 5 αστέρων Cretan Pearl Resort & Spa στα Χανιά Κρήτης, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό à la Carte) σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται ένα Massage 25 λεπτών ανά Άτομο στο κέντρο Ευεξίας Ayus Spa καθώς και ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα στο δωμάτιο κατά την άφιξη σας! Απολαύστε τις διακοπές σας στο μοναδικό θέρετρο πολυτέλειας και κομψότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ALL INCLUSIVE στους Αγίους Θεοδώρους με 430€ από 860€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€430 από €860 -50%
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι
Άγιοι Θεόδωροι
ALL INCLUSIVE στο Siagas Beach Hotel στους Αγίους Θεοδώρους μια ανάσα από την Αθήνα, KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Μερική Θέα Θάλασσα, μόνο με 430€ από 860€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Ελεύθερη κατανάλωση Χύμα Κρασιού, Βαρελίσιας Μπύρας και Αναψυκτικών κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και Τοστ, Κρουασάν, Φρούτα και Απεριόριστη Κατανάλωση Καφέ Φίλτρου, Τσάι και Χυμούς καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας! Παρέχονται Ομπρέλες και Ξαπλώστρες στην Πισίνα και την παραλία καθώς και παιδικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Λευκάδα με 790€ από 1580€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€790 από €1.580 -50%
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
Λευκάδα
790€ από 1580€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort με Ημιδιατροφή (Αμερικάνικο Πρωινό και Πλούσιο Βραδινό σε Μπουφέ), σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 6 ημέρες και να μαγευτείτε από το γαλαζοπράσινο τοπίο της Λευκάδας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Χαλκιδική με 469€ από 938€ (-50%) για 6 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο!

(Έκπτωση 50%)

€469 από €938 -50%
Kassandra Mare Hotel & Spa - Χαλκιδική
Χαλκιδική
469€ από 938€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Χαλκιδική επάνω στο κύμα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο στο Kassandra Mare Hotel & Spa! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ALL INCLUSIVE στη Σκόπελο με 219€ από 438€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2Παιδιά σε Eυρύχωρο Studio

(Έκπτωση 50%)

€219 από €438 -50%
Elios Hotel - Σκόπελος
Σκόπελος
ALL INCLUSIVE στη Σκόπελο στο Elios Hotel του Ομίλου Spyrou Hotels & Companies ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, σε Ευρύχωρο Studio, μόνο με 219€ από 438€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό σε μορφή snack, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ Φίλτρου, Τσάι, Αναψυκτικά, Χυμός, Ούζο, Μπύρα και Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Δίδεται 35% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών και οχημάτων του ναύλου προς και από τη Σκόπελο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ρίο με 536€ από 1080€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Πλήρη Διατροφή+Κρασί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€536 από €1.080 -50%
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
Ρίο
536€ από 1080€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Porto Rio Hotel & Casino μέλος των STAR HOTELS, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) ΚΑΙ Κρασί σε όλα τα γεύματα, σε δίκλινο δωμάτιο στο Ρίο! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται δημιουργική απασχόληση! Απολαύστε 6 ημέρες πολυτέλειας δίπλα στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

139€ από 278€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€139 από €278 -50%
Asterias Hotel - Πάρος
Πάρος
139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών στην Παροικιά της Πάρου, στο Asterias Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ναύπλιο με 129€ από 260€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε Standard Suite με Πρωινό