Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν υπάρχει στιγμή «ηρεμίας» σε αυτή την ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ χώρα.. Όχι, δεν μιλώ για τους κατοίκους της, αν και μέσα σε αυτούς υπάρχει μια μερίδα το ίδιο απάνθρωπων, με κάποιους «επιστήμονες» οι οποίοι σε πλήρη «συνεργασία» με την υποτιθέμενη κυβέρνηση, και εκτελώντας με ζήλο θαυμαστό τις «εντολές» της, αντιμετωπίζουν σαν ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ τα άτομα με αναπηρίες.
Μιλώ για ΑΥΤΟΥΣ, για την μικρή (ευτυχώς) μερίδα «γιατρών», που η ΝΤΡΟΠΗ, είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να νοιώθουν για την συμπεριφορά τους.
ΕΥΤΥΧΩΣ, που είναι λίγα αυτά τα υποκείμενα, ΕΥΤΥΧΩΣ που το μεγαλύτερο ποσοστό του ιατρικού κόσμου αποτελείται από λαμπρούς επιστήμονες, και πάνω απ’ όλα, από ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Πρόσφατα έγραψα για των ΚΕΠΑ τα καμώματα, και δεν θα αφήσω το θέμα γιατί ο κόσμος πρέπει να μαθαίνει τι συμβαίνει στην «πόρτα» του, και ΤΙ τον περιμένει αν έρθει στη θέση αυτών των ατόμων, που κάποιοι «γιατροί» σε ρόλο δήμιου θα κληθούν να αποφασίσουν για την όποια αναπηρία τους.
Διαβάστε τα παρακάτω πολύ ενδιαφέροντα που συμβαίνουν…..
«Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Και σήμερα είμαι πολύ στενοχωρημένη! Ως Ελληνίδα πληγώνομαι και αηδιάζω με την συμπεριφορά αρκετών ιατρών στα ΚΕΠΑ . Έτυχε σήμερα να περνάει από Υγειονομική επιτροπή η αδελφή μου. Είχαμε κάνει ένσταση γιατί ενώ είναι σχεδόν σε αμαξίδιο και με αμέτρητες υποτροπές τα τελευταία 3 χρόνια από 67% και άνω που είναι εδώ και εννέα χρόνια, την ανεβάσαν στο εξωφρενικό ποσοστό του 70%.. Μετακινείτε πλέον με αναπηρικό αμαξίδιο. Η συμπεριφορά των ιατρών απαράδεκτη. Της ζητούσαν να κάνει πράγματα που λόγω αναπηρίας δεν μπορούσε. Όπως το πολύ απλό, να σηκώσει έστω και λίγο το πόδι της καθήμενη στο αναπηρικό αμαξίδιο. Και την προσέβαλαν που δε μπορούσε. Προσέβαλαν κι έμενα απίστευτα που απλά συνόδευα, και όταν προσπαθώντας να απαντήσω για διευκόλυνση, μόνο που δεν με έδειραν. Φυσικά υπάρχουν εξαίρετοι Ιατροί αλλά υπάρχουν και κάτι "τέρατα" που κάνουν κατάχρηση εξουσίας πάνω σε "νεκρά" σώματα. Συγνώμη που χαλάω την καλοκαιρινή σας διάθεση αλλά αυτοί οι άνθρωποι κάνουν διακοπές κι εμείς υποφέρουμε καθημερινά!!!... Δεν σας λέω κάτι που δεν γνωρίζεται ή κάτι που δεν έχετε βιώσει οι περισσότεροι από εσάς... Εγώ είμαι απλά ένας, γαμω το κέρατο μου, υγιής συγγενής! Ας αντιδράσουμε ρε φιλαράκια!!! Δεν μας αξίζει!
Ξ ε - σ η κ ω θ ε ί τ ε !!!!!»
Και κάποια άλλη φίλη απαντά στην πιο πάνω!
«Είναι ΚΤΗΝΗ !!!!!!!!!!!!!! ΚΤΗΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζω τη Μενια και την αδελφή της , εδώ και τρία χρόνια . Είναι δυο θαυμάσιες κοπέλες .....με ικανότητες...με όρεξη για ΖΩΗ.....!!!!!! Η Δέσποινα , βιώνει μια πολύ άσχημη κατάσταση . Με συνεχείς υποτροπές, νοσηλείες , φλασακια...κι όμως ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ !!!!!!! Δικαιούται να πάρει μεγάλο ποσοστό , ισοβίως !!!!!!!!! Η περίπτωση της , περιλαμβάνεται στην περίφημη λίστα των...43 !!!!! Κι όμως, χτες αντιμετώπισε όλο αυτό τον εξευτελισμό !!!!! Γιατί ???? Επειδή , απλώς, είναι ασθενής ....σε πολύ άσχημη κατάσταση . Απ'οτι φαίνεται ,τέτοιοι ασθενείς , είναι ...ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ για μερικούς ''γιατρούς'' .Έχω υπ'οψη μου πολλές περιπτώσεις . Έχω βιώσει κι εγώ , μια παρόμοια κατάσταση ....Τα ξέρετε !!!!!!!!!!!!!! Λοιπόν..........!!!!!!!!!Ποιος φταίει ? Ποιος έδωσε το ''ελεύθερο'' για τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές ???? Μαντέψτε !!!!!!!!! Πάντως, η δική μου γνώμη είναι ότι ΔΕΝ φταίει ο εκάστοτε υπουργός , ούτε η εκάστοτε κυβέρνηση .........Κάποιος άλλος φταίει....Κάποιος άλλος ....................Ποιος έδωσε το ''ελεύθερο '' ????? Ποιος ???Ας σκεφτούμε κι ας ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ , όπως λέει η Μενια .......Ας αρχίσουμε να συνοδεύουμε κι εμείς , τους συμπάσχοντες που περνούν από ΚΕΠΑ ......Μέλη της Ομάδας Αλληλεγγύης , το κάνουν ήδη .Ας αρχίσουμε να αντιδράμε στην απάνθρωπη συμπεριφορά ....επί τόπου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!»
Πως σας φάνηκε αδέλφια;
Από τέτοια περιστατικά, ένα σωρό που περνούν στα «ψιλά», που τα γνωρίζουν μόνο όσοι τα ζουν, αυτοί και οι οικογένειες τους.
Θα πω στη δεύτερη φίλη, πως ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ έχουν να κάνουν με την υγεία τα τελευταία 40 χρόνια που παίζουν ένα σωρό παιχνίδια στις πλάτες των ασθενών και του κοσμάκη ΟΛΟΥ.
Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝΙΔΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ (που μόνο τέτοιο δεν είναι) που σχεδιάζει ΛΙΣΤΕΣ δίνει εντολές, κάνει πειράματα στου κασίδη το κεφάλι, και αποσύρεται με ήσυχη την συνείδηση ότι προσέφερε «έργο», ένα έργο στο οποίο συμμετείχαν και γιατροί σαν τους παραπάνω, προκειμένου η επιτυχία του να είναι σίγουρη.
Θα έπρεπε να ντρέπεστε λοιπόν, αλλά ΠΟΙΟΣ έχασε τη ντροπή για να την βρείτε εσείς;
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ, γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ στη θέση της κοπέλας και των εκατοντάδων άλλων ασθενών που αντιμετωπίστηκαν κατ’ αυτό τον τρόπο….
Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα περιστατικά, το διαδίκτυο είναι γεμάτο από forum με ΟΛΕΣ τις παθήσεις, ακόμα και εκείνες που ΔΕΝ έβαλαν στις όποιες «λίστες» οι … φωτισμένοι σχεδιαστές της υγείας μας.


Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

RADIO ELEKTRON ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

K-PO K-500 Multi CB ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ Τιμή Τιμοκαταλόγου: €85.00
Τιμή: €75.00 Κερδίζετε : €10.00 (12%)

Το φθηνότερο CB radio της αγοράς!!!!
Αξιόπιστο με πολύ καλή λήψη και κανάλια αρκετά για να σας κρατήσει σε επαφή!(240 ch 6 Bands 25.615~28.305 +ALPHA ch. AM/FM Multi European)
Mε δυνατότητα επιλογής ισχύος High 8w/Low 4w και Αυτόματο Squelch,απλό στην χρήση και με δυνατό και καθαρό ήχο.
Πώληση Χονδρική/Λιανική
Χαρακτηριστικά
Keyboard & LCD display with back-light
Up & Down buttons on the unit & Microphone
Scan function
Button for quick access to channel 9 & 19
AM / FM button (depending on the band inactive)
Volume (volume) manually adjustable
Squelch either manually or automatically controlled
Reset function
3.5 mm jack for external speaker
Audio output power into 8 Ohm 3W
Power supply 13.8V DC (RX: 0.3 - 1.2A / TX: 3A max.)
Dimensions (WxHxD) 140 x 40 x 125 (excluding projections parts)

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

International Conference inviting Participants

Theater - Dance - Music - Visual and Multimedia Art - Arts Administration - 
Performing Arts Training - Theater Design and Technology
International Conference 
is inviting Participants to the marble city of Carrara, Italy!
Conference dates:
18 - 22 December 2014
The conference meeting is highly recommended to performing arts practitioners and researchers from different countries searching for international network and new collaboration partners: performing arts academics, arts educators and teachers, performers of various genres and techniques, theater directors, dancers and choreographers, arts administrators and producers, musicians, stage designers costume designers, mask makers, multimedia artists, scriptwriters, playwrights, theater critics and arts journalists.
The programme is being regularly updated, please follow the news.
Programme and registration details:

Δελτίο Τύπου: Keep always Ithaca on your mind

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Keep always Ithaca on your mind
Τι είναι για ΕΣΑΣ το καράβι?
Τι είναι για ΕΣΑΣ το καράβι? Για κάποιους είναι μια επιχείρηση. Για το νησί μας, την ομηρική Ιθάκη, το σύμβολο των πνευματικών ανθρώπων του κόσμου και για τα νησιά της άγονης γραμμής… το καράβι είναι ΥΓΕΙΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΛΠΙΔΑ, ΟΝΕΙΡΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΜΕΛΛΟΝ… είναι η ίδια η ΖΩΗ!!
Με αφορμή την κατάργηση της κεντρικής ακτοπλοϊκής γραμμής Πάτρα –Κεφαλονιά ( Σάμη)-Ιθάκη και την απαξίωση των άλλων γραμμών , ουσιαστικά το ταξίδι για την Ιθάκη γίνεται μια πραγματική Οδύσσεια, η οποία έχει διαλύσει τον τουρισμό και τις κοινωνικές ανάγκες των κατοίκων της.
Γι’ αυτό τον σκοπό η Θεατρική Ομάδα «Λωτοφάγοι» διοργανώνει ένα καλλιτεχνικό απόγευμα διαμαρτυρίας… και προσκαλεί όλους τους φίλους της Ιθάκης να συμμετάσχουν στην καλλιτεχνική αυτή προσπάθεια!
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου 2014 στο Πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» από τις 6 το απόγευμα μέχρι και αργά το βράδυ με εκθέσεις, βιντεοπροβολές, θεατρικό παιχνίδι, δημιουργική απασχόληση για παιδιά, ζωντανή μουσική κα.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν συμβάλλοντας είτε με ιδέες είτε με την δημιουργική τους παρουσία παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Θεατρική Ομάδα Λωτοφάγοι στο email lotofagoi@ymail.com, ή στο τηλέφωνο 6942204511.
Η Ιθάκη πρέπει να ξαναβρεί τον δρόμο της και κυρίως την πολιτιστική της ταυτότητα που η πολιτεία την έχει αγνοήσει τελείως!

22-31 Αυγούστου: 10ήμερο αγώνα ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές

Oι επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού σας καλούν να στηρίξετε το 10ήμερο αγώνα στις Σκουριές, που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 22 έως την Κυριακή 31 Αυγούστου. Παρακάτω (και στο συνημμένο αρχείο) θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το 10ήμερο, καθώς και την αφίσα της πρώτης ανακοίνωσής του, την οποία μπορείτε να προωθήσετε σε επαφές σας (αν τη χρειάζεστε σε μεγαλύτερη ανάλυση για εκτύπωση, μπορείτε να μας τη ζητήσετε). Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα σας αποσταλεί το αναλυτικό πρόγραμμα του 10ημέρου.
10ήμερο αγώνα ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές
Ήδη στη Χαλκιδική:
αποψίλωση 100άδων στρεμμάτων αρχέγονου δάσους / πρωτοφανή μεγέθη δυνάμεων καταστολής μέσα στα χωριά / σοβαροί τραυματισμοί από την άσκηση «νόμιμης» βίας με μανιώδεις ρίψεις δακρυγόνων σε ευθεία βολή / διάνοιξη στοών αποστράγγισης του βουνού / 100άδες πολύωρες προσαγωγές διαδηλωτών χωρίς την παρουσία δικηγόρων / βίαιες εισβολές σε σπίτια / παρακολούθηση και ποινικοποίηση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων / ατυχήματα με διαρροή αρσενικού / λήψη DNA ακόμα και δια της βίας από 100άδες αγωνιζόμενους χωρίς να έχουν καν απαγγελθεί κατηγορίες / δηλητηρίαση υδάτινων πόρων με βαρέα μέταλλα  / 4 προφυλακίσεις / ποινικοποίηση συλλογικών συναντήσεων-κινητοποιήσεων / στοχοποίηση 51 αγωνιστών ως εγκληματική οργάνωση / διάνοιξη νέων δρόμων - λεωφόρων, για τη διέλευση οχημάτων της εταιρείας / 23 δικογραφίες – 320 διώξεις / διατήρηση τράπεζας DNA  / η εξόρυξη οδεύει προς υλοποίηση - τα θεμέλια του εργοστασίου εγκαταστάθηκαν!
Βρισκόμαστε σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία, από τη μια μεριά, η εταιρεία επιταχύνει τις εργασίες της, έχοντας ήδη προκαλέσει μη αναστρέψιμες καταστροφές στο περιβάλλον, ενώ από την άλλη η βιομηχανία διώξεων μετράει ήδη, στην επέλασή της, την στοχοποίηση 100αδων αγωνιστών που βρίσκονται υπό ομηρία - σε ορισμένους από τους οποίους έχει ήδη απαγορευτεί η πρόσβαση στο βουνό - και απειλεί δυνητικά ολοένα και περισσότερους ανθρώπους προκειμένου να αποτρέψει τη συμμετοχή τους στο κίνημα. Σε μια τέτοια συγκυρία, η συνέχιση και αναβάθμιση του αγώνα είναι κρίσιμη γιατί αλλιώς… σε λίγους μήνες, θα έχει διανοιχθεί στην περιοχή ο κρατήρας για την ανοιχτή εξόρυξη χρυσού, θα έχει κατασκευαστεί το εργοστάσιο που θα επεξεργάζεται θρύμματα γης, παραγόμενα από συνεχείς εκρήξεις με δυναμίτη και τα τοξικά απόβλητα της διαδικασίας θα εναποτίθενται σε 2 τεράστιες τεχνητές λίμνες τελμάτων μέσα στο δάσος. Όλα αυτά συνεπάγονται μη αναστρέψιμες καταστροφές για το περιβάλλον και την ίδια τη ζωή των τοπικών κοινωνιών.
Αν όχι σήμερα, τότε δεν υπάρχει αύριο…
Αναγνωρίζοντας  το επιτακτικό της αντίστασης στην καταστροφή που ήδη συντελείται στην περιοχή, οι επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού διοργανώνουν 10ήμερο αγώνα στις Σκουριές, που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 22 έως την Κυριακή 31 Αυγούστου. Ένα 10ήμερο που συνιστά μια από τις τελευταίες ευκαιρίες κινητοποίησης πριν την εγκατάσταση του εργοστασίου εμπλουτισμού που θα προχωρήσει σε άλλο επίπεδο την καταστροφή. Γι αυτό και η διενέργειά του, καθώς και η μαζική συμμετοχή σε αυτό, είναι καθοριστική!
Το 10ήμερο αγώνα θα περιλαμβάνει κατασκήνωση 10 ημερών στο δάσος των Σκουριών (στο όρος Κάκαβος, στη Μ.Παναγία) με κεντρικό σκοπό τη συνεχή παραμονή στο κέντρο του περιβαλλοντικού και κοινωνικού εγκλήματος που επιβάλλεται από το σχέδιο της Ελληνικός Χρυσός – Eldorado Gold και την επανασύνδεση με το κύριο χωρικό επίκεντρο του αγώνα. Επιπλέον, το 10ήμερο διαβλέπει στη σύνδεση με αγώνες και κινήματα για την γη και την ελευθερία, όχι απλά μέσα από την αλληλεπίδραση σκεπτικών και εμπειριών που μπορεί να αναδυθεί από εποικοδομητικές συζητήσεις στο πλαίσιο εκδηλώσεων, αλλά μέσω της κινηματικής συνύπαρξης σε μια γενικότερη διαδικασία αγώνα. Τέλος, ο απώτερος στόχος της διενέργειας του 10ημέρου δεν είναι άλλος από τη συμβολή στη συνέχιση και αναζωπύρωση του αγώνα, τόσο μέσω της συσπείρωσης, κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών, κόσμου από τη Χαλκιδική, την Ελλάδα και το εξωτερικό, όσο και με το να αποτελέσει κινηματικό προηγούμενο πάνω στο οποίο θα κτιστούν επόμενες κινητοποιήσεις.
Κατά τη διάρκεια των 10 αυτών ημερών (22-31 Αυγούστου) θα πραγματοποιούνται:
·         εξορμήσεις στο βουνό - που θα οργανώνονται από καθημερινές συνελεύσεις - προς τις εγκαταστάσεις της εταιρείας και τα μέρη στα οποία έχει συντελεστεί καταστροφή, με σκοπό τη (βιωματική) ενημέρωση του κόσμου για την κατάσταση της εξέλιξης του έργου
·         καθημερινές εκδηλώσεις και workshops, με σκοπό την ενασχόληση με συγκεκριμένες θεματικές που μπορούν να συνεισφέρουν στη συνέχιση και ποιοτική αναβάθμιση του αγώνα, με τη δημιουργία μιας παρακαταθήκης για τα περιεχόμενα τόσο του ίδιου του αγώνα, όσο και της γενικότερης κοινωνικής συνθήκης που οικοδομείται μέσα από αυτόν στη Χαλκιδική
·         συναυλίες, προβολές και άλλα δρώμενα
Είναι σημαντικό να αναλογιστούμε όλες και όλοι ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει ασφυκτικά: αν δεν σταματήσουμε το έργο όσο το δυνατόν νωρίτερα, τότε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας θα περιέχει ολοένα και περισσότερο θάνατο…
εξαφάνιση χιλιάδων στρεμμάτων δάσους και μετατροπή του βουνού σε κρανίου τόπο / πνευμονικές ασθένειες από την τοξική σκόνη που θα μεταφέρεται σε απόσταση χιλιομέτρων / δηλητηρίαση εδάφους με τη συσσώρευση τοξικών αποβλήτων / αποστράγγιση του βουνού, που θα καταστήσει την περιοχή «άνυδρη» / ολοσχερή καταστροφή τοπικών οικοσυστημάτων / εξάλειψη τοπικών παραγωγικών δραστηριοτήτων / μετεγκατάσταση χωριών / τοξική ρύπανση επιφανειακών και υπόγειων νερών
Ενάντια στην παράνοια και την καταστροφική μανία κράτους, εταιρειών και κερδοσκόπων…
…το πανηγύρι της αυθαιρεσίας πρέπει να τελειώσει…
o αγώνας για τη ζωή, τη γη και την ελευθερία πρέπει να νικήσει!
Επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

Λίγα λόγια για τον αγώνα της Χαλκιδικής ενάντια στα μεταλλεία χρυσού

Ο αγώνας ενάντια στα μεταλλεία…
…δεν συμβαίνει μόνο στη Χαλκιδική,
αλλά εξελίσσεται στη Ρουμανία, στην Τουρκία, στην Αρμενία, στη Λατινική Αμερική, στον Έβρο, στο Κιλκίς, και σε όλα εκείνα τα μέρη όπου σχεδιάζονται ή υλοποιούνται εγκληματικά έργα εξόρυξης χρυσού που συνεπάγονται την υποβάθμιση των ζωών μας και του μέλλοντος των παιδιών μας, επιφέροντας ανυπολόγιστες συνέπειες στην ισορροπία και την ίδια την ύπαρξη των τοπικών οικοσυστημάτων και πλήττοντας ανεπανόρθωτα τις τοπικές παραγωγικές δραστηριότητες.
…δεν ξεκίνησε το Φεβρουάριο του ’13,
όταν – μετά τον εμπρησμό του εργοταξίου της Ελληνικός Χρυσός / Eldorado Gold στις Σκουριές – κράτος και εταιρεία, μην έχοντας πλέον τη δυνατότητα να φιμώσουν ένα μαζικότατο κίνημα αντίστασης, κατέφυγαν στην προσπάθεια δημιουργίας φοβικού κλίματος στην περιοχή, καθιστώντας ως «παράπλευρη απώλεια» τον αγώνα γνωστό σε διεθνές επίπεδο.
Είναι γεγονός ότι ο αγώνας μαζικοποιήθηκε, με τη διενέργεια πολυάριθμων διαδηλώσεων στο βουνό όπου συμμετείχαν χιλιάδες αγωνιζόμενων κατοίκων και αλληλέγγυων, μετά το Μάρτιο του ’12 όταν η βίαιη εισβολή της εταιρείας στο βουνό μέσω της επίθεσης 400 μισθοφόρων της σε 40 αγωνιζόμενους κατοίκους και της καταστροφής του φυλακίου αγώνα των κατοίκων άνοιξε το δρόμο για την έναρξη των εργασιών της. Ωστόσο, οι απαρχές του αγώνα τοποθετούνται πολύ νωρίτερα στο χρόνο. Έτσι, ήδη από τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας και μέχρι σήμερα έχει πλαισιωθεί από ανθρώπους με πολύ διαφορετικές καταβολές, οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια των χρόνων αυτών αντιστάθηκαν πολύμορφα στην ανάπτυξη μεταλλευτικών δραστηριοτήτων στην περιοχή, μπλοκάροντας το έργο και διεκδικώντας τον αποχαρακτηρισμό της Χαλκιδικής από μεταλλευτική ζώνη και την αποκατάσταση όσων περιοχών έχουν ήδη πληγεί από τις καταστροφικές συνέπειες των μεταλλείων.
Σταθμό στα πρώτα χρόνια του αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού αποτέλεσε το φυλάκιο αγώνα των κατοίκων, το οποίο κατασκευάστηκε το 2009 στο βουνό με σκοπό την παρεμπόδιση των εργασιών της εταιρείας και της διέλευσης των μηχανημάτων της. Το φυλάκιο,  μέχρι και τον εμπρησμό του το ’12 από μισθοφόρους της εταιρείας, λειτούργησε ως σημείο συνάντησης αγωνιζόμενων, αλλά και ως κέντρο διάχυσης του αγώνα, μέσω της διενέργειας δράσεων, όπως πολυήμερων «αντιμεταλλευτικών» κατασκηνώσεων στο βουνό, αντίστοιχες των οποίων δεν έχουν πραγματοποιηθεί μετά την κατάληψη του βουνού από την εταιρεία.
…δεν αναφέρεται μόνο στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές,
αλλά και στα εν ενεργεία μεταλλεία της Β.Α.Χαλκιδικής (Ολυμπιάδα, Στρατονίκη), η εκμετάλλευση των οποίων είχε επιχειρηθεί και νωρίτερα στο παρελθόν, από δύο άλλες εταιρείες. Αντίστοιχα δυναμική υπήρξε και τότε η αντίσταση των τοπικών κοινωνιών, η οποία κατάφερε να προκαλέσει την ακύρωση του έργου και στις δύο περιπτώσεις (το 1989 και κατά το διάστημα 1995 ως 2001 αντίστοιχα). Ωστόσο, η αποχώρηση της δεύτερης εταιρείας άφησε πίσω της τεράστιες οικολογικές καταστροφές, από την αποκατάσταση των οποίων είναι απαλλαγμένη μέσω σύμβασης η τρέχουσα εταιρεία.
...δεν αντιστέκεται πλέον μόνο στο καταστροφικό έργο της εξόρυξης που απειλεί από το μέλλον, αλλά και σε ένα έγκλημα που συντελείται ήδη στο παρόν,
καθώς, πριν ακόμα ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του έργου - οι ρυθμοί της οποίας επιταχύνονται ολοένα και περισσότερο - έχουν ήδη προκληθεί σημαντικές περιβαλλοντικές καταστροφές στην περιοχή: αφενός έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η αποψίλωση πολλών στρεμμάτων αρχέγονου δάσους και η διάνοιξη νέων δρόμων, που θυμίζουν λεωφόρους, για την διέλευση οχημάτων και μηχανημάτων της εταιρείας. Αφετέρου, η διάνοιξη διερευνητικών στοών, αλλά και του υπόγειου δικτύου επικοινωνίας μεταξύ των μεταλλείων έχει ήδη αλλοιώσει τη σύσταση του νερού. Τέλος, η εξόρυξη φαντάζει ολοένα και πιο κοντινή, καθώς έχουν ήδη οικοδομηθεί στις Σκουριές, κοντά στην τοποθεσία όπου θα ανοιχθεί ο κρατήρας της ανοιχτής εξόρυξης, τα θεμέλια του εργοστασίου εμπλουτισμού που θα επεξεργάζεται καθημερινά τόνους μεταλλεύματος.
…δεν συσχετίζεται αποκλειστικά με την επιβολή της συγκεκριμένης επένδυσης στην περιοχή της Χαλκιδικής,
αλλά, συνιστά μια πιο εμφανή εικόνα των δραστικών επεμβάσεων που επιχειρούνται τα τελευταία χρόνια, όπως η εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα νησιά, εργοστασίων καύσης απορριμμάτων σε ένα σύνολο περιοχών του ελλαδικού χώρου, τρένων υψηλής ταχύτητας στην Ιταλία και υπεραεροδρομίου στη Γαλλία, καθώς και η υλοποίηση ενός πλήθους άλλων εγκλημάτων, που περιλαμβάνουν την περίφραξη και ευρεία καταστροφή κοινών φυσικών πόρων, στο βωμό της ανάπτυξης και του κέρδους εγχώριων και πολυεθνικών εταιριών.
…δεν είναι ασύνδετος από άλλους κοινωνικούς αγώνες,
καθώς - με τη διάρκειά του στο χρόνο και με τα προτάγματα που αναδύονται στο εσωτερικό του - συνιστά σημαντική απειλή για την κερδοφορία των εταιριών και το ρόλο του κράτους ως απόλυτο διαχειριστή της κοινωνικής ροής, καθώς μπορεί να αποτελέσει σημαντική παρακαταθήκη για αγώνες ενάντια σε άλλα ανάλογα επενδυτικά σχέδια. Γι αυτό άλλωστε η άνευ προηγουμένου καταστολή που έχει υποστεί, στόχευε και στο να αποτραπεί η εξάπλωση του αγώνα, ή/και αντίστοιχες αντιστάσεις σε άλλα αναπτυξιακά εγκλήματα
…δεν αποτελεί απλά ένα ακόμη πεδίο καταστολής,
αλλά έχει αποτελέσει δοκιμαστικό πεδίο πρωτοεμφανιζόμενων και αναβαθμισμένων κατασταλτικών πρακτικών και μιας γενικευμένης κατάστασης εξαίρεσης, που προορίζονται για να εφαρμοστούν στη συνέχεια στο σύνολο των κοινωνικών αγώνων, αλλά και σε όλο το φάσμα της ζωής μας, απειλώντας ευθέως τις ελευθερίες μας. Η προσπάθεια του κράτους να διασφαλίσει την ανάπτυξη της βιομηχανίας εξόρυξης στην περιοχή, περιλαμβάνει την ταυτόχρονη ανάπτυξη μιας βαριάς βιομηχανίας διώξεων, η οποία έχει εγκαθιδρυθεί μέσω του σχηματισμού δικογραφιών χιλιάδων σελίδων και της κατασκευής σεναρίων για υποτιθέμενες εγκληματικές οργανώσεις που δρουν στην περιοχή εμποδίζοντας την ανάπτυξη της χώρας.
Συνολικά, από το Μάρτιο του ‘12 μέχρι σήμερα, έχουν συνταχθεί 23 δικογραφίες, στις οποίες στοχοποιούνται 320 άτομα,  51 από τα οποία - 22 από τη δικογραφία του εμπρησμού του εργοταξίου το Φεβρουάριο του ‘13 και 29 από τη δικογραφία της κινητοποίησης στο Λάκκο Καρατζά, το Μάιο του ’13 – κατηγορούνται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, όντας δυνητικά έγκλειστοι στις σχεδιαζόμενες φυλακές υψίστης ασφαλείας. Από τα 51 αυτά άτομα, 4 κατηγορούμενοι για τον εμπρησμό του εργοταξίου έχουν υποστεί πολύμηνη προφυλάκιση, ενώ όλοι οι άλλοι έχουν αφεθεί ελεύθεροι μετά την απολογία τους ενώπιον του ανακριτή, οι 3 με χρηματικές εγγυήσεις, και η συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων, με περιοριστικούς όρους. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στους 13 από τους 29 κατηγορούμενους της δικογραφίας Καρατζά - κάτοικους Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης – επιβλήθηκε απόσταση 10 μέτρων από εργαζόμενους της εταιρείας, ενώ επιπλέον, σε 18 επιβλήθηκε απόσταση 4 χιλιομέτρων από όλα τα εργοτάξια της εταιρείας στο βουνό με προφανή σκοπό τη διατήρησή τους μακριά από τον αγώνα.
Υ.Γ.: Ραντεβού στο Κάκκαβο…
Επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ - Dogville

LOGO 5
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ &  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
Ελ. Βενιζέλου - Γαλατάς Χανίων (πρώην Δημαρχείο Νέας Κυδωνίας) τκ 73100
Dogville
Τρίτη, 22 Ιούλιος 2014
Πέμπτη, 24 Ιούλιος 2014
Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ
Ώρα : 21.00
Διοργάνωση : ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ
Είσοδος : Γενική είσοδος  : 5 €
Δωρεάν είσοδος  σε : Ανέργους με κάρτα ανεργίας | ΑΜΕΑ (με επίδειξη της κάρτας)
Κοινωνικούς φορείς (με παροχή εισιτηρίων από την ΚΕΠΠΕΔΗΧ–ΚΑΜ)
Παιδιά κάτω των 15 ετών | Ενήλικες άνω των 65 ετώ

Dogville
Δραματική
Σκηνοθεσία, Σενάριο : Lars von Trier
Διάρκεια : 178'
Πρωταγωνιστούν : Nicole Kidman, Lauren Bacall, Paul Bettany, Chloe Sevigny, Philip Baker Hall , κ.α.
Στην Αμερική του κραχ (δεκαετία του 1930), μια μυστήρια κοπέλα, η Γκρέις, καταλήγει καταδιωκόμενη σε μικρή πόλη, κρυμμένη από τα Βραχώδη Όρη. Οι κάτοικοι ξεπερνούν τις αρχικές τους ανησυχίες και τελικά, με την επιμονή του επινοητικότερου αυτών, συμφωνούν να την βοηθήσουν αφήνοντας την να μείνει. Όμως, της ορίζουν, αρχικά καλοπροαίρετα, την προϋπόθεση να κάνει κάποιες δουλειές σε όλους με ελάχιστη ανταμοιβή. Όσο, όμως, εμφανίζονται οιωνοί κίνδυνου με την αστυνομία και γκάγκστερ να την ψάχνουν, τόσο οι απαιτήσεις τους γίνονται μεγαλύτερες απέναντί της, ώσπου φτάνουν στα όρια της ασυδοσίας. Η κοπέλα υπομένει τα πάντα με σιωπηλό πόνο και παράλογη κατανόηση, αλλά δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα.
 

Ανεμόμυλοι-ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά. (ΦΩΤΟ)


Πόσο μαγικό θα μπορούσε να μοιάζει να ξυπνάει κανείς το πρωί και από το παραθύρι του να περνούν νωχελικά τα πανιά ενός αρχαίου ανεμόμυλου;

Επώνυμα Notebooks από 87€ μόνο στην Alfanet!


ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 20-07-14/21 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1005 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ 1002
ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1016 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ
ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 23.00 ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ
ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 23.00 ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 23.00 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 26.00 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5
Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΔΕΛΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 29.00 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 35.30 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 21-07-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 21-07-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ. ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΕΩΣ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 35 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 36 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΜΕΧΡΙ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 22-07-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ.

ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ - ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ

4*Γαλαξείδι Europa Beach με Ημιδιατροφή|-50%|

Ekdromi.gr

4* Europa Beach Hotel - Γαλαξείδι

Γαλαξείδι με 299€ από 598€ (-50%) για 5 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Γαλαξείδι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Μεσημεριανό) στο 4 αστέρων Europa Beach Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της πισίνας καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 5 ημέρες σε ένα τόπο που η αρχοντική ομορφιά σας ταξιδεύει! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
€299 από €598 Κέρδος €299 Έκπτωση 50%
4* Europa Beach Hotel - Γαλαξείδι
Γαλαξείδι


Περισσότερες Προσφορές

Λέρος με 198€ από 396€ (-50%) για 4 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€198 από €396 -50%
Leros Princess Boutique Hotel - Λέρος
Λέρος
198€ από 396€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο ολοκαίνουργιο Leros Princess Boutique Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στην Λέρο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Early check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο όμορφο νησί των Δωδεκανήσων, από το οποίο πραγματοποιούνται ημερήσιες εκδρομές στο νησί της Πάτμου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Αράχωβα με 99€ από 198€ (-50%) για 4 ημέρες για έως ΚΑΙ 4 Άτομα σε Studio ή Junior Suite

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
Villa Filoxenia - Αράχωβα
Αράχωβα
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα στο κέντρο της Αράχωβας, σε Junior Suite στο Villa Filoxenia! Προσφέρονται Φρούτα εποχής για καλωσόρισμα κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ιωάννινα με 290€ από 580€ (-50%) για 4 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Executive δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€290 από €580 -50%
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
Ιωάννινα
290€ από 580€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Executive δίκλινο δωμάτιο, στα Ιωάννινα! Παρέχεται μία Υδροθεραπεία και ένα Hamam κατ΄άτομο, Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Ελεύθερη συμμετοχή στο εβδομαδιαίο Manager's Cocktail συνοδεία από Aperitif Cocktail & Canapes! Προσφέρεται ένας καφές και ένα cocktail καθημερινά ανά άτομο! Για τους μικρούς μας φίλους προσφέρεται ένα Παγωτό την ημέρα και προβολή παιδικής ταινίας καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Κατερίνη Πιερίας με 796€ από 1592€ (-50%) για 5 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€796 από €1.592 -50%
5* Mediterranean Village Hotel & Spa - Κατερίνη Πιερίας
Κατερίνη Πιερίας
796€ από 1592€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας! Προσφέρεται Welcome drink, μία Φιάλη Κρασί και Φρούτα στο δωμάτιο καθώς και 2 χαλαρωτικά Massage με αιθέρια έλαια διάρκειας 20 λεπτών! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχονται ξαπλώστρες και ομπρέλες στην Πισίνα και στην Παραλία του Ξενοδοχείου, Θαλάσσιο Φουσκωτό Πάρκο με παιχνίδια και Φουσκωτό βουνό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Τήνος με 349€ από 700€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€349 από €700 -50%
Porto Tango Hotel - Τήνος
Τήνος
349€ από 700€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Τήνο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στο Porto Tango Hotel! Για 2 Παιδιά έως 2 ετών η διαμονή είναι Δωρεάν! Παρέχεται Δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση, καθώς και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 6 ημέρες τις ομορφιές του Κυκλαδίτικου νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

All Inclusive στο Πόρτο Χέλι με 678€ από 1356€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€678 από €1.356 -50%
4* AKS Porto Heli - Πόρτο Χέλι
Πόρτο Χέλι
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων AKS PORTO HELI KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, με 678€ από 1356€ (Έκπτωση 50%), στο Πόρτο Χέλι! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με "Show Cooking", Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Χυμούς, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί, Καφέδες, Αφεψήματα, Παγωτά, κρύα και ζεστά Snack! Ελεύθερη είσοδος στο Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, στο Θαλάσσιο Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια και στο Παιδικό Αθλητικό Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια ξηράς! Προσφέρεται δωρεάν μεταφορά στην παραλία της Χινίτσας με Shuttle Bus και χρήση ομπρέλας και 2 ξαπλωστρών στην παραλία του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Αρχαία Ολυμπία με 199€ από 398€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€199 από €398 -50%
4* Amalia Olympia Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία
199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 4 αστέρων Amalia Olympia Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στην Αρχαία Ολυμπία! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

All Inclusive στο Αίγιο με 299€ από 598€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
Long Beach Resort Hotel - Αίγιο
Αίγιο
ALL INCLUSIVE στο Long Beach Resort Hotel στο Αίγιο 1,5 ώρα από την Αθήνα ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Καφέ, Αφεψήματα και Snacks! Απολαύστε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης επάνω στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Κεφαλονιά με 149€ από 298€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
Palatino Hotel - Κεφαλονιά
Κεφαλονιά
149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο Ληξούρι Κεφαλονιάς με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο στο Palatino Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ψαθόπυργος με 186€ από 372€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€186 από €372 -50%
Florida Blue Bay Resort & Spa - Ψαθόπυργος
Ψαθόπυργος
186€ από 372€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) στον Ψαθόπυργο Πάτρας σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται 1 Massage διάρκειας 20 λεπτών, καθώς και Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Με την αγορά 3 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ναύπλιο με 109€ από 220€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€109 από €220 -50%
The House Project Hotels - Ναύπλιο
Ναύπλιο
109€ από 220€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο για όλο το Καλοκαίρι, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα Άρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καμένα Βούρλα με 295€ από 590€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)