Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Πρόγνωση καιρού

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ                                     
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ                             
Σύμφωνα με τη σημερινή (Πέμπτη 9/2/2012) πρόγνωση του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»:                                  
· Σήμερα Πέμπτη από το μεσημέρι βελτίωση του καιρού στη Θράκη.                       
Το βράδυ θα πυκνώσουν οι νεφώσεις και θα εκδηλωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις στη Δυτική Μακεδονία –Πιερία – Ημαθία – Πέλλα – κοιλάδα Αξιού (Σίνδος – Χαλκηδόνα – Κουφάλια) και Χαλκιδική.                               
· Αύριο Παρασκευή αυξημένες νεφώσεις με χιονοπτώσεις που θα είναι πιο έντονες στη Δυτική Μακεδονία –Πιερία – Ημαθία – Πέλλα – κοιλάδα Αξιού (Σίνδος – Χαλκηδόνα – Κουφάλια) και Χαλκιδική και με πιθανότητα να εκδηλωθούν πιο ασθενείς χιονοπτώσεις στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία.                             
· Το Σάββατο το πρωί χιονοπτώσεις σε όλη τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, που θα είναι πιο έντονες στη Δυτική Μακεδονία –Πιερία – Ημαθία – Πέλλα – κοιλάδα Αξιού (Σίνδος – Χαλκηδόνα – Κουφάλια) και Χαλκιδική.                              
Σταδιακά από το μεσημέρι λόγω ανόδου της θερμοκρασίας οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν σε περιοχές με υψόμετρο άνω των 400μ. ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε χιονόνερο ή βροχές.                      
Από το απόγευμα και η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα έχει αύξηση των νεφώσεων και από τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν χιονόνερο ή βροχές .                               
· Την Κυριακή το πρωί όλη η Κεντρική, η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη θα έχουν αυξημένες νεφώσεις με χιονοπτώσεις κατά διαστήματα στα ορεινά (άνω των 600μ) και χιονόνερο ή βροχές στις υπόλοιπες περιοχές.                            
Μετά το μεσημέρι σταδιακά οι χιονοπτώσεις άνω των 1000μ και χιονόνερο ή βροχές στις υπόλοιπες περιοχές, ενώ στα θαλάσσια θα εκδηλωθούν καταιγίδες, χωρίς να αποκλείεται η εκδήλωση καταιγίδων και σε ηπειρωτικές περιοχές.                            
· Τη Δευτέρα το πρωί βροχές στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Βελτίωση του καιρού από Δυτικά.

Ανακοίνωση



Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του ηλεκτρονικού μαθήματος Calc το χειμώνα του 2011, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επανάληψη του μαθήματος, το διάστημα 20 Φεβρουαρίου - 22 Απριλίου 2012.
Το μάθημα όπως και την πρώτη φορά θα διεξαχθεί δωρεάν και είναι κατάλληλο τόσο για χρήστες OpenOffice.org όσο και για χρήστες Libre Office.
Το μάθημα θα γίνει με τη μέθοδο της Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης και απευθύνεται σε αρχάριους χρήστες της εφαρμογής.
Μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν τη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Στους επιτυχόντες δίδονται Βεβαιώσεις συμμετοχής.
Παραθέτω αυτούσιο το κείμενο της ανακοίνωσης:
"Το FreeMoodle.org είναι μία νέα πρωτοβουλία που δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτές και μαθητές την ευκαιρία να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο, μέσω της πρόσβασης στην ελεύθερη εκπαίδευση με τη χρήση του Moodle.
Γι' αυτό και στον ιστοχώρο αυτό φιλοξενούνται αποκλειστικά μαθήματα που είναι ελεύθερα προς όλους.
Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε εκπαιδευτές και όχι μόνο, να δημιουργήσουν και να υποστηρίξουν ηλεκτρονικά μαθήματα, ώστε κάποιοι άλλοι, οπουδήποτε στον κόσμο να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.
Αυτός ο δικτυακός τόπος λειτουργεί με την αποκλειστική χορηγία και υποστήριξη της εταιρείας Human Resource Development International, επίσημου Συνεργάτη Moodle που εδρεύει στη Νέα Ζηλανδία (http://www.hrdnz.com).
Σε αυτόν τον ιστοχώρο ο Βασίλης Παλίλης (Φυσικός) και η Άννα Κρασσά (Σύμβουλος Τηλεκπαίδευσης) θα διεξάγουν το ηλεκτρονικό μάθημα "Λογιστικά Φύλλα με τη χρήση του OpenOffice.org - Libre Office Calc", την περίοδο 20 Φεβρουαρίου - 22 Απριλίου 2012.
Το παρόν μάθημα βασίζεται στο ηλεκτρονικό μάθημα που είχε διεξάγει, υπό την εκπαιδευτική υπευθυνότητα των καθηγητών Κ. Μαργαρίτη και Β. Δαγδιλέλη, η Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας την περίοδο 2007-2009.
Για περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήστε στα email: vasilispalilis@gmail.com, anna@hrdnz.com
Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2012."

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ & ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ενάντια στην εγκατάσταση μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ & ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ενάντια στην εγκατάσταση μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας                                             
Αντίθετοι στην εγκατάσταση μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας στην περιοχή της Πάτμου δηλώνουν ρητά ο Δήμος Πάτμου και το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας, «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ».                            
Οι εγκαταστάσεις «μαμούθ» που επιτρέπεται να δημιουργηθούν στην περιοχή, σύμφωνα με το νέο χωροταξικό για τις ιχθυοκαλλιέργειες, απειλούν με περιβαλλοντική υποβάθμιση τα θαλάσσια οικοσυστήματα της Πάτμου και των ΒΑ Δωδεκανήσων.                                
Οι πρακτικές εντατικής ιχθυοκαλλιέργειας, όπως υλοποιούνται στις ελληνικές θάλασσες κατά τις τελευταίες δεκαετίες έχουν ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση της βιοποικιλότητας, παραγωγικότητας και της υγείας των παράκτιων οικοσυστημάτων στην ευρύτερη περιοχή που περιβάλλει τις μονάδες.                                        
Οι νησίδες και βραχονησίδες της περιοχής της Πάτμου και των ΒΑ Δωδεκανήσων χαρακτηρίζονται από σπάνιο φυσικό πλούτο, τόσο στη θάλασσα, όσο και στη στεριά, και για το λόγο αυτό αποτελούν μέρος του Ευρωπαϊκού Οικολογικού Δικτύου Natura 2000.                                
Τα θαλάσσια οικοσυστήματα της περιοχής καλύπτονται κατά μεγάλο μέρος από θαλάσσια λιβάδια Ποσειδωνίας καθώς και από υφάλους ασβεστολιθικών ροδοφυκών – τα οποία αποτελούν προστατευόμενους οικοτόπους προτεραιότητας, θεμελιώδους σημασίας για την υγεία και την παραγωγικότητα των θαλάσσιων οικοσυστημάτων της Μεσογείου, αλλά και για τη διατήρηση της αλιείας.                                       
Το ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ (http://www.archipelago.gr) κατά τη διάρκεια της προηγούμενης πενταετίας έχει χαρτογραφήσει μεγάλο μέρος από τα συγκεκριμένα ενδιαιτήματα και ενίσταται επί της ουσίας και με ισχυρότατα επιχειρήματα σε ό, τι προβλέπει το νέο χωροταξικό.                               
Επίσης, σε συνεργασία με τον Δήμο Πάτμου έχει προγραμματίσει μέχρι το τέλος της άνοιξης να έχει ολοκληρωθεί η βιολογική χαρτογράφηση στην περιοχή της Πάτμου και στις νησίδες που υπάγονται αυτοδιοικητικά στον δήμο.                                      
Το ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ υπογραμμίζει ότι οι ιχθυοκαλλιέργειες επιβαρύνουν το θαλάσσιο περιβάλλον με οργανικό φορτίο και χημικές ουσίες, οι οποίες αλλάζουν τη σύσταση του νερού και μειώνουν την ποσότητα του διαθέσιμου φωτός, περιορίζοντας τη φωτοσυνθετική ικανότητα των παράκτιων οικοσυστημάτων.                              
Οι δεκάδες τόνοι περιττωμάτων που καταλήγουν ημερησίως στα παράκτια οικοσυστήματα προκαλούν δραματική υποβάθμιση της βιοποικιλότητας και της οικολογικής κατάστασης των παράκτιων περιοχών.                                   
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ένα ψάρι βάρους 400 γραμμαρίων απορροφά μόλις το 22 έως 29% των παρεχόμενων ποσοτήτων τροφής.                           
Τα υπόλοιπα καταλήγουν στη θάλασσα, ενώ η εναπόθεση των επιβαρυντικών ουσιών επεκτείνεται σε απόσταση που φτάνει έως και τα 1.000 μέτρα από τους κλωβούς.                            
Ως αποτέλεσμα της λειτουργίας των μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας, αναμένεται η δραματική υποβάθμιση του φυσικού πλούτου της περιοχής, η μείωση της βιοποικιλότητας των θαλάσσιων οικοσυστημάτων και η μείωση των πληθυσμών από σπάνια και προστατευόμενα είδη.                                 
Αυτό συνεπάγεται την ακύρωση ενός σημαντικού συγκριτικού πλεονεκτήματος και μειώνει τις δυνατότητες ανάπτυξης, που μπορούν να προέλθουν από την ανάδειξη, προστασία και αξιοποίηση του ξεχωριστού φυσικού πλούτου της περιοχής.                                     
Είναι δεδομένο ότι τέτοιου είδους μονάδες δεν μπορούν να λειτουργούν εις βάρος του περιβάλλοντος και της αειφόρου ανάπτυξης.                             
Έστω και αργά, οφείλουν όλες οι αρμόδιες αρχές, σε συνεργασία με τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης να κινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες για τη χαρτογράφηση των ενδιαιτημάτων (π.χ θαλάσσια λιβάδια Ποσειδωνίας), προκειμένου να στοιχειοθετηθεί (όπως προβλέπεται από τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση) η εξαίρεση από το νέο χωροταξικό περιοχών που χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη βιοποικιλότητα.                           
Ο δήμος Πάτμου και το ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ έστειλαν επίσημη αναφορά με τις παραπάνω θέσεις στον υφυπουργό Πολιτισμού & Τουρισμού, Γιώργο Νικητιάδη, ο οποίος έχει αναλάβει σχετική πρωτοβουλία συντονισμού και κωδικοποίησης των ενστάσεων που καταθέτουν οι Δήμοι Δωδεκανήσου.                              
Αντίστοιχο έγγραφο θα κοινοποιηθεί και στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής.

Επανέκδοση: Φανταστική περιπέτεια, του Αλέξανδρου Κοτζιά

Σας ενημερώνουμε πως κυκλοφορεί σε επανέκδοση το μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Κοτζιά, Φανταστική περιπέτεια, με το πρόλογο του Ηλία Μαγκλίνη και νέο εξώφυλλο με σχέδιο του ζωγράφου Απόστολου Χαντζαρά.                             
Πρόκειται για ένα εξαιρετικά επίκαιρο μυθιστόρημα που μίλησε προφητικά για την υφέρπουσα νεοελληνική κοινωνική κρίση. Τιμήθηκε το 1986 με κρατικό βραβείο μυθιστορήματος.

Προσκλήσεις


13 Φεβρουαρίου 2012
Η πρεσβεία του Βασιλείου της Ολλανδίας και το 104 Κέντρο λόγου & τέχνης των Eκδόσεων Καστανιώτη σας προσκαλούν να συναντήσετε τον συγγραφέα Καντέρ Αμπντολάχ στην παρουσίαση του βιβλίου του Ο αγγελιοφόρος του Αλλάχ τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 7.00 μ.μ. στον πολιτιστικό χώρο της οδού Θεμιστοκλέους.
Για τον Ιρανικής καταγωγής Ολλανδό συγγραφέα και το βιβλίο του θα μιλήσει η συγγραφέας Ελένη Πριοβόλου. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Ανταίος Χρυσοστομίδης.
Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση από και προς τα αγγλικά.
Θεμιστοκλέους 104, Aθήνα, τηλ. 210-38.26.185
14 Φεβρουαρίου 2012
Ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης-Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΟΚΑΠΑ), η Δημοτική βιβλιοθήκη Φιλοθέης-Ψυχικού και οι Εκδόσεις Καστανιώτη σας προσκαλούν σε ομιλία που θα πραγματοποιήσει η συγγραφέας Αθηνά Κακούρη την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΥ
Οδός Δρόση 2 και Δροσίνη, Πλατεία Σολωμού
Ψυχικό
Τηλ. 210-67.45.135
15 Φεβρουαρίου 2012
Με αφορμή το βιβλίο Η κοινωνική πολιτική σε δύσκολους καιρούς - Οικονομική κρίση, δημοσιονομική λιτότητα και κοινωνική προστασία του Μάνου Ματσαγγάνη (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών), οι Εκδόσεις Κριτική σάς προσκαλούν σε μια συζήτηση για το θέμα αυτό την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο 104 κέντρο λόγου & τέχνης των Εκδόσεων Καστανιώτη
Θα μιλήσουν:
Αντιγόνη Λυμπεράκη, καθηγήτρια Οικονομικών, Πάντειο Πανεπιστήμιο Γιώργος Προκοπάκης, σύμβουλος επιχειρήσεων Δημήτρης Σκάλκος, διευθυντής Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο ΤΑΚΗΣ ΚΑΜΠΥΛΗΣ, δημοσιογράφος, διευθυντής ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9.84.
Θεμιστοκλέους 104, Aθήνα, τηλ. 210-38.26.185
20 Φεβρουαρίου 2012
Το 104 κέντρο λόγου & τέχνης των Εκδόσεων Καστανιώτη σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Φοίβου Κατακίτσου Μεταφυσική κατοχή - Η αλήθεια - Ο Θεός - Ο θάνατος τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 18.30 στον πολιτιστικό χώρο της οδού Θεμιστοκλέους.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Νατάσα Ράγιου, δημοσιογράφος – π. βουλευτής Ν.Δ. Αναστασία Ψωμιάδη, Δρ. κοινωνικής ψυχολογίας – πρόεδρος APSON EKE και ο ίδιος ο συγγραφέας.
Θεμιστοκλέους 104, Aθήνα, τηλ. 210-38.26.185
22 Φεβρουαρίου 2012
Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 7.00 μ.μ. στο 104 κέντρο λόγου & τέχνης των Εκδόσεων Καστανιώτη εγκαινιάζεται η σειρά «1+1» των μηνιαίων ποιητικών συναντήσεων «Με τα λόγια [γίνεται]»: η Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ και η Δανάη Σιώζιου διαβάζουν δημοσιευμένα και αδημοσίευτα ποιήματά τους, μεταφράσεις τους, καθώς και ποιήματα που αγαπούν – και μιλούν για τη σχέση τους με τις λέξεις.
Ώρα προσέλευσης: 6.45 μ.μ. Ώρα έναρξης εκδήλωσης: 7.00 μ.μ. Πέρας εκδήλωσης: 8.30 μ.μ.
Θεμιστοκλέους 104, Aθήνα, τηλ. 210-38.26.185

Οι εκδόσεις Λιβάνη παρουσιάζουν το βιβλίο που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό!

Οι εκδόσεις Λιβάνη παρουσιάζουν το βιβλίο που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό!

ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΦ ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΥΚΑΚΟΥ

Chef από την αρχή
Για μικρά και μεγάλα «παιδιά» στην κουζίνα
Περισσότερες από 50 συνταγές βήμα προς βήμα
Ένα βιβλίο που υπόσχεται να χαρίσει ευτυχισμένες ώρες δημιουργικής απασχόλησης σε ολόκληρη την οικογένεια.
Πρώτα το εμπνεύστηκε.
Στη συνέχεια το οραματίστηκε.
Μετά το σχεδίασε.
Έπειτα το δημιούργησε.
Τέλος το εξέδωσε.
Τώρα σας καλεί να το γιορτάσετε όλοι μαζί!
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και ο Γιάννης Λουκάκος με αφορμή την πρόσφατη έκδοση του δεύτερου βιβλίου του CHEF ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Για μικρά και μεγάλα «παιδιά» στην κουζίνα σας προσκαλούν σε μια βραδιά για φίλους τη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012, στις 8:30 μ.μ., στο εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι (Πλατεία Ελευθερωτών 8, Πλατεία Αγίου Νικολάου, Χαλάνδρι).

"Αντεθνικώς Δρώντες", βιβλιοπαρουσίαση

Μοναδικές Τιμές από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ!


Αγαπητοί αναγνώστες,
Και φέτος αντιμετωπίζουμε την κρίση με κρίση ορθότερη.
Ακούγοντας εσάς, τους αναγνώστες μας, κάνουμε έκπτωση στις τιμές μας για να μη χρειαστεί να κάνετε εσείς έκπτωση στο πνευματικό αγαθό που λέγεται «βιβλίο».
Γι’ αυτό σας προσφέρουμε πάνω από 600 τίτλους με έκπτωση έως 50%!
Επωφεληθείτε των μοναδικών μας τιμών και επιλέξτε τίτλους που θα σας συντροφεύσουν ή που θα προσφέρετε ως δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα.
Μπορείτε να βρείτε τα βιβλία με μοναδική τιμή σε όλα τα βιβλιοπωλεία!
Επίσης, σας ενημερώνουμε πως καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ορίσουμε χαμηλότερες τιμές στα νέα μας βιβλία, όπου αυτό είναι εφικτό!
Εσείς κι εμείς πάντα σε επαφή,

4η ΑΣΚΗΣΗ ΘΕΡΜΗΣ

Είστε αφηρημένοι ή πάσχετε απο Αλτσχάιμερ;

medicalnews.gr                                              
Είστε αφηρημένοι ή πάσχετε απο Αλτσχάιμερ;                                    
Είναι 13 ετών και… καπνίζει                                        
«Μα…γυρεύοντας» στο Ολυμπιακό Μουσείο                                      
Πώς να γλιτώσεις 50.000 θερμίδες                                             
Νέα κριτήρια στη διάγνωση του Αλτσχάιμερ                                              
Μην τρώτε μπροστά από τον υπολογιστή                                       
Οχτώ συμπτώματα που «μαρτυρούν» το δυσλεκτικό παιδί                                           
Το διαζύγιο βλάπτει σοβαρά την υγεία                                          
Πόσο καταπολεμούν το στρες τα βότανα;                                     
Γονείς πάνω από 35 μπορεί να αποκτήσουν αυτιστικά παιδιά                                        
Στην ανακύκλωση τα αχρησιμοποίητα φάρμακα

Πάνος Τζαβέλας - Έντιμε άνθρωπε κυρ-Παντελή

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα με τις πιο οικονομικές προσφορές...

Λουτρά Πόζαρ, Λουτράκι Αριδαίας: 94€ για 3ήμερο για 2 άτομα                                        
Κοζάνη, Βλάστη: 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα.                               
Πήλιο, Τσαγκαράδα: 148€ για 3ήμερο για 2 άτομα                           
Πήλιο, Τσαγκαράδα: 198€ για 3ήμερο για 4 άτομα                             
Ελάτη Τρικάλων - Κόζιακας - 129€ - 4ήμερο για δύο άτομα                              
Λίμνη Τριχωνίδα: 120€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Τα ομόλογα της ΕΚΤ μπαίνουν στη συμφωνία για το PSI - Αντώνη πες όχι - Ένας στους τέσσερις Έλληνες ζει στα όρια της οικονομικής ανέχειας - Δέκα χρόνια μίζες

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ DAILYNEWS24.GR                                         
Η παρουσία του Λουκά Παπαδήμου στη θέση του πρωθυπουργού κρίνεται ως:                                  
Θετική                               
Αρνητική                              
Ουδέτερη                                   
Δεν ξέρω                                        
"Νυστέρι" παντού συνιστούν οι απαιτήσεις της τρόικα                                  
Ένας στους τέσσερις Έλληνες ζει στα όρια της οικονομικής ανέχειας                                
Τα ομόλογα της ΕΚΤ μπαίνουν στη συμφωνία για το PSI                                    
Δικονομικά παιχνίδια από τον Υπουργό Δικαιοσύνης για το πόρισμα των οικονομικών εισαγγελέων                                      
Δέκα χρόνια μίζες                                        
Αντώνη πες όχι                                   
Μειώνουν ακόμη και το επίδομα πολυτέκνων                                                  
Οπαδός του Ρέμου η Εύα Λονγκόρια                                      
Συγγνώμη ζητά γερμανός βουλευτής από τους Έλληνες

To παιχνίδι της Μέρκελ με το νέο «πακέτο»

To παιχνίδι της Μέρκελ με το νέο «πακέτο»                                
H JPM αγοράζει την Ελλάδα για $2!                                
Κλείνει η συμφωνία για PSI, έρχεται το πιστωτικό γεγονός!                                
Άνοδος 3%, με «αιχμή» τις τραπεζικές μετοχές, στο Χρηματιστήριο                              
Ιδρυση θυγατρικής στη Κύπρο από την ΟΠΑΠ                                      
Σε «βήμα δημοσιότητας» μετατρέπει ο Μπρέβικ την ακρόασή του ζητώντας... μετάλλιο                                    
Για «θέατρο δήθεν διαπραγμάτευσης» με την τρόικα μιλά ο Αλέξης Τσίπρας                                      
Για την επίθεση εναντίον του κατέθεσε ο Γ.Βουλγαράκης στη δίκη του «Επαναστατικού Αγώνα»                                              
Σε συναγερμό τα χωριά του Έβρου, καθώς αναμένονται μεγάλοι όγκοι νερού από Βουλγαρία                          
Στηρίζουν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές τις προσπάθειες της Ελλάδας για έξοδο από την κρίση                                            
Επίθεση Μιχελάκη κατά της ΕΡΤ για έλλειψη αντικειμενικότητας και εγκυρότητας                                    
Eurobank: Εμείς έχουμε μόλις 335 εκατ. ευρώ από τα 11 δισ…                                 
Marfin PB: Απόσυρση ψηφισμάτων έκτακτης γενικής συνέλευσης                                   
Συρρίκνωση προσωπικού προγραμματίζει η HSBC Ελλάδος                               
ΑΤΕbank: Διευκρινίσεις για την κάλυψη των κεφαλαιακών αναγκών λόγω PSI                                   
Ελληνική Τράπεζα: Αναπροσαρμογή επιτοκίων χορηγήσεων και δανείων                                    
Η Αργεντινή έπεσε όταν πειράχθηκε η μεσαία τάξη…                                    
Bρε κάτι συμπτώσεις….                                   
Folli – Follie: Κάντο όπως η ΕΧΑΕ….                                    
Mε ταχύτητες εξπρές οι αποκρατικοποιήσεις της ΔΕΗ και του ΟΠΑΠ                                     
H Πορτογαλία και οι φήμες για ένα νέο PSI!!!

Π. Καμμένος: "Θα κάνω κόμμα" - Στο 8% το ΠΑΣΟΚ σε νέα δημοσκόπηση - Δεκαεπτάχρονος μαθητής στο νοσοκομείο...λόγω viagra - Στην τσιμπίδα της εφορίας, όσοι τακτοποίησαν ημιυπαίθριους χώρους

Στα αζήτητα 100 εκατομμύρια ευρώ για την Ηλεία                                           
Δεν πτωχεύει μία χώρα                                    
Θα ενεργοποιηθεί η υποχρεωτική αποδοχή των όρων του PSI και θα πληρωθούν τα CDS                                         
Τις απόψεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου και του Ευρωκοινοβουλίου για το σύννομο του νέου μνημονίου, θέτει ως όρο ο Καρατζαφέρης                                       
Προτάσεις για μείωση κύριων συντάξεων και επικουρικών, καταθέτουν Βενιζέλος και Κουτρουμάνης                                     
Π. Καμμένος: "Θα κάνω κόμμα"                                           
Μ. Δαμανάκη:"Η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη δεν θα επιλύσει την κρίση"                                   
Τις απόψεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου και του Ευρωκοινοβουλίου για το σύννομο του νέου μνημονίου, θέτει ως όρο ο Καρατζαφέρης                                      
Στην τσιμπίδα της εφορίας, όσοι τακτοποίησαν ημιυπαίθριους χώρους                                  
Στο 8% το ΠΑΣΟΚ σε νέα δημοσκόπηση                                         
Η Μέρκελ μας χλευάζει                                     
Ο Ολλανδός πρωθυπουργός λέει την αλήθεια...                                   
Η πιο τίμια λύση για όλους θα ήταν μια επίσημη χρεοκοπία, επισημαίνει το Der Spiegel                              
Άρχισε η διανομή πρωϊνού σε μαθητές των σχολείων του δήμου Θεσσαλονίκης                                     
Δεκαεπτάχρονος μαθητής στο νοσοκομείο...λόγω viagra                                   
Ροζ μυστικά για τον JFK                                              
Έχασε το μέτρημα με τις δικαστικές του εκκρεμότητες ο Καβαλιέρε                                            
Θα γίνει ανθρώπινη βολίδα από ύψος 36 χιλιομέτρων                                        
Μέση "δαχτυλίδι"...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):                                                      
-Κόβουν ακόμη κεφάλια από τη Λερναία Ύδρα                                             
περισσότερα…                                    
-Διαπραγματεύσεις και κλαψουρίσματα                                            
περισσότερα…                                  
Ελεύθερη Ζώνη                                         
Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.                               
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα                           
Τηλ. 210-3643601

Νέα σε τίτλους από το e-Pontos

Νέα από το e-Pontos                                  
Τοποθέτηση του βουλευτή Γ. Βλάχου σχετικά με τη ρύθμιση των προστίμων των νεοπροσφύγων                                     
ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ                                   
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ "ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ"                               
Ο Εγκεμέν Μπαγίς στην Ελβετία: το 1915 δεν ήταν γενοκτονία. Ελάτε να με συλλάβετε!                                   
Ραγκίπ Ζαράκογλου: Κραυγή ανθρωπιάς και ελευθερίας από τη φυλακή                                   
ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ «ΣΕΡΡΑ»