Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ:

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 328 - ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014/0930 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 29-11-14/03 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1002 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ
ΥΨΗΛΕΣ 1028 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΣΙΔΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 29/13 UTC
ΝΟΤΙΟΙ 7 Η 8
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 19.50 ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 20.00
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 29/13 UTC
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 29/16 UTC
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 29/16 UTC
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8



Ταξίδι στην χώρα των γιγάντων, Σάββατο 29 Νοεμβρίου

Σεμινάριo: Ταξίδι στην χώρα των γιγάντων, Σάββατο 29 Νοεμβρίου
Ετοιμαστείτε!
Το έρεβος του διαστήματος μας περιμένει.
Είναι τεράστιοι και είναι αέριοι.
Ξυστά λοιπόν από το Δία, όπου οι πιο περίεργοι θα μυρίσουν την αμμωνία στην ατμόσφαιρά του και οι πιο γενναίοι θα περιδινηθούν στον μεγαλύτερο κυκλώνα του Ηλιακού Συστήματος και καρφί για τον Κρόνο με τα πανέμορφα δαχτυλίδια του. Η διάρκεια ζωής τους... μόνο 50.000 χρόνια (ας νιώθουμε τυχεροί λοιπόν). Πετάξτε τον Κρόνο μέσα στην πισίνα του Θεού και θα τον δείτε να επιπλέει.
Μετά ξεκινάμε για τον γαλάζιο Ουρανό (τον πλανήτη, όχι αυτόν που βλέπουμε συνήθως πανω απ' το κεφάλι μας), που κατρακυλά, αντί να περιστρέφεται, για να καταλήξουμε στο μακρινό Ποσειδώνα, στις εσχατιές του Ηλιακού Συστήματος.
Κλείστε εγκαίρως λοιπόν θέση (κατά προτίμηση δίπλα στο παράθυρο), για να απολαύσετε το "once in a lifetime" ταξίδι.
Εισηγήτρια: Μαρία Κώνστα, ένα από τα στολίδια του Ομίλου μας.
Η εικόνα του γίγαντα Δία, είναι ζωγραφικός πίνακας της Σοφίας Στρατινάκη, μέλους του Ομίλου μας και φιλοτεχνήθηκε ειδικά για το σεμιάριο.
Το πλήρες πρόγραμμα των σεμιναρίων και διαλέξεων: http://www.ofa.gr/seminaria/
Υπάρχει ένα συμβολικό ποσό επιβάρυνσης 5 Ευρώ ανά σεμινάριο (2 Ευρώ για τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη, κατόχους της κάρτας μέλους, μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου και φοιτητές), για κάλυψη των εξόδων. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν για μαθητές Δημοτικού.

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
www.ofa.gr

OPTICUM T90 HD DUAL CORE - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

OPTICUM T90 HD DUAL CORE

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Έφτασε το νέο μοντέλο επίγειου ψηφιακού δεκτή HD της Opticum, με τον κωδικό HD T90, ο πρώτος δεκτής που φέρει επεξεργαστή ALI DUAL CORE. Έχει εξαιρετικές δυνατότητες multimedia player αρχείων Divx, Mkv, Xvid, H264, Avi, mov, DVDRip. Eπίσης ο δέκτης δέχεται εξωτερικό σκληρό δίσκο για λειτούργεια PVR, με δυνατότητα timeshift, παγώματος και μετακίνησης.
  • Τύπος Επίγειου Ψηφιακού Δέκτη: DVB-T, MPEG2 / MPEG4 AVC/H.264.
  • Chipset: ALI3601E.
  • Ανάλυση εικόνας: 576p, 720p, Full HD 1080p.
  • Συνδεσιμότητα: High Speed USB 2.0, 1 x SCART, ANT IN, digital audio output S/PDIF, Aναλογική έξοδος ήχου 3,5mm, 1xHDMI .
  • Ενδείξεις: LED display (Πράσινο χρώμα).
  • Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: PVR και λειτουργία TimeShift, Υποστήριξη ΕPG και υπότιτλων, αναπαραγωγή πολυμέσων, Yποστήριξη Dolby& Dolby Digital Plus audio.
  • Πολύγλωσσο Μενού: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πολωνικά, Ρωσικά, Τούρκικα, Αραβικά, Κροατικά, Ουγγρικά, Ελληνικά, Πορτογαλικά.
  • Υποστηριζόμενα φορματ αναπαραγωγής:Divx,MKV,Xvid,Avi,X.264,MOV,VOB,FLV,3GP,TRP,TP,TS,M2T,M2TS,DVDRip,BDRip.
  • Eνεργειακή κατανάλωση(stand by mode): 1 W
  • Διαστάσεις (Π x Β x Υ): 180 x 90 x 30 mm.
  • Βάρος: <0,4Kg.
  • Εγγύηση: 2 έτη.

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ




    ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
    Το φανταστικό ημερολόγιο της Μπεατρίς της Λάιλα Ρασίντ
    Εργαστήρι για κορίτσια από 9 ετών μαζί με τις μαμάδες τους
    Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014, στις 12 το μεσημέρι
    Με τη βοήθεια και την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Μαρέττας Σιδηροπούλου συζητάμε για το πώς μπορείς να έρθεις πιο κοντά με τη μητέρα σου μέσα από ένα κοινό ημερολόγιο.
    Μια ιδέα που απευθύνεται σε κορίτσια ηλικίας από 9 ετών και δίνει τη δυνατότητα σ’ εσένα και τη μαμά σου να γνωρίσετε η μία την άλλη, με έναν καινούριο τρόπο, μέσα από την καθημερινή γραφή.
    Με το κοινό ημερολόγιο μαμάς-κόρης μοιραζόμαστε τις ανησυχίες, τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας για τους φίλους μας και το καθετί, και το πώς νιώθουμε που μεγαλώνουμε. Σχεδιάζουμε, φτιάχνουμε λίστες και ό,τι μας έρχεται στο μυαλό. Πάνω απ’ όλα γινόμαστε φίλες. Έτσι, το ημερολόγιο γίνεται σημείο συνάντησης δύο διαφορετικών οπτικών και βοηθάει στην επικοινωνία, ακόμα κι όταν δεν υπάρχει πολύς χρόνος μεταξύ σας.
    Η Μαρέττα Σιδηροπούλου είναι εκπαιδευτικός με εξειδίκευση στη δημιουργική γραφή και διδακτορική διατριβή στην ανάγνωση και τις χρήσεις των βιβλίων.
    Αντί εισιτηρίου απαιτείται κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων η αγορά ενός βιβλίου της σειράς «Το φανταστικό ημερολόγιο της Μπεατρίς». Δείτε ΕΔΩ όλα τα βιβλία της σειράς.
    Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.



    CINEMA THERAPY
    ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
    με τις ψυχολόγους Μαρία Κωσταλά και Ελίνα Πανταλέων
    Έως τον Ιανουάριο 2015, μία Δευτέρα τον μήνα.
    Λατρεύετε το σινεμά όσο κι εμείς;
    Με σινεφίλ διάθεση συνεχίζεται το βιωματικό εργαστήριο στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ. Με πρώτη ύλη μια κινηματογραφική σεκάνς (λιγότερο ή περισσότερο γνωστή), συζητάμε, μοιραζόμαστε συναισθήματα, προσωπικές εμπειρίες, διλήμματα και προβληματισμούς, βγάζουμε τα… ξίφη μας και τα διασταυρώνουμε σε δημιουργικούς καβγάδες κινηματογραφικής φύσης. Έτοιμοι; Μπείτε στο παιχνίδι.
    Τον Δεκέμβριο: Δεύτερες ευκαιρίες: Πότε αξίζει να ξαναπροσπαθήσεις; Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014, 7-9 μ.μ.
    Όταν ραγίσει το γυαλί… ξανακολλάει; Πόσο δύσκολη είναι η συγχώρεση και πότε μπορούν τα περασμένα να γίνουν ξεχασμένα; Αξιοποιώντας το σχετικό κινηματογραφικό ερέθισμα, θα διερευνήσουμε τις δυναμικές που αναπτύσσονται στις σχέσεις που επιβιώνουν ένα ισχυρό «χτύπημα» και τρόπους να αποφύγουμε μελλοντικές κακοτοπιές.
    Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 9 ευρώ πριν από κάθε συνάντηση.
    Διαβάστε και δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 211 3003580, στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), καθώς και τη θεματική στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε.

    ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
    Η θάλασσα έφυγε της Αθηνάς Χατζή
    Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014, στις 7:30 μ.μ.
    Γιορτινή βραδιά με τη συγγραφέα Αθηνά Χατζή με αφορμή το νέο της μυθιστόρημα. Σας περιμένουμε για ποτό και κουβέντα με καλή μουσική από το σάουντρακ του βιβλίου.

    ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
    Ο δράκος που τρώει τα παιχνίδια του Κώστα Χαραλά
    Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014, στις 7 μ.μ.
    Για παιδιά από 6 ετών
    Χρειάζεστε ειδική άδεια από τον Μπαζ Λαϊτγίερ για να επισκεφθείτε την τουαλέτα; Πόσα πλεϊμομπίλ πρέπει να πατήσετε για να κατευθυνθείτε προς την κουζίνα; Πόσες τούμπες πρέπει να μετρήσετε μέχρι ο Μπάρμπας να καταλάβει ότι η θέση του δεν είναι μπροστά στον καναπέ;
    Ο δράκος που τρώει τα παιχνίδια του Κώστα Χαραλά από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ είναι ένα βιβλίο που δίνει νέες ιδέες στους γονείς να ανακτήσουν τα δωμάτια του σπιτιού τους που πλημμυρίζουν καθημερινά από εκατοντάδες παιχνίδια.
    Την Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014, ο συγγραφέας του βιβλίου σάς περιμένει για να σας γνωρίσει τον αγαπημένο του Δράκο που διαφέρει από τους συνηθισμένους, αφού αντί για πολιτείες και ανθρώπους εξαφανίζει παιχνίδια και τα μεταφέρει εκεί που τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.
    Θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς τον Δράκο της ιστορίας; Κάντε άνω κάτω τη βιβλιοθήκη σας και βρείτε ένα ή περισσότερα βιβλία που θα θέλατε να χαρίσετε. Ο Δράκος μας πεινάει πολύ οπότε όσα περισσότερα φέρετε τόσο πιο ευχαριστημένος θα είναι. Συγκεντρώστε τα και φέρτε τα μαζί σας στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), στις 7 το απόγευμα.
    To givetheKids, που εδώ και δύο χρόνια συγκεντρώνει και προωθεί σε όποιον έχει ανάγκη δωρεές παιδικών ειδών, ρούχων, παιχνιδιών κ.ά., θα είναι εκεί, για να μας οργανώσει.
    Θα ακούσουμε την ιστορία, θα λύσουμε το μυστήριο του μικρού ήρωα του οποίου τα παιχνίδια εξαφανίζονται ως διά μαγείας, και, το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, θα κάνουμε χαρούμενα πολλά παιδιά που τους αρέσουν τα βιβλία και θέλουν σήμερα περισσότερο από ποτέ τη βοήθειά μας!
    Το givetheKids, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και ο συγγραφέας Κώστας Χαραλάς σας ευχαριστούν και σας περιμένουν… με τα βιβλία σας!
    ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    Ο ντετέκτιβ Κλουζ και το μυστήριο των Χριστουγέννων
    Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014, στις 12:30 το μεσημέρι
    Για παιδιά από 7 ετών
    Δυο βδομάδες πριν τα Χριστούγεννα ο ανεπανάληπτος ντετέκτιβ Κλουζ βρίσκει ένα μυστηριώδες σημείωμα σ’ ένα καλάθι αχρήστων: «Αύριο, παιδιά, θα γίνει το μπαμ!» διαβάζει.
    Ελάτε να λύσουμε την πιο μυστηριώδη υπόθεση των Χριστουγέννων με τη βοήθεια του ηθοποιού Δημήτρη Παπαδάτου.
    Για δηλώσεις συμμετοχής στις παιδικές εκδηλώσεις στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

    ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
    Επιμέλεια – Διόρθωση επιστημονικών και δημοσιογραφικών κειμένων, Συναντήσεις με συγγραφείς (διάρκεια: 15 διδακτικές ώρες / 5 συναντήσεις)
    Έναρξη: Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου
    • Επιστημονική υπεύθυνη – Διδασκαλία – Συντονισμός: Άννα Ιορδανίδου, Καθηγήτρια Γλωσσολογίας Πανεπιστημίου Πατρών
    • Αντικείμενο: Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να ασκηθούν στην επιμέλεια-διόρθωση επιστημονικών και δημοσιογραφικών κειμένων συζητώντας με γνωστούς επιστήμονες και δημοσιογράφους για τους τρόπους με τους οποίους τα ζητήματα επιμέλειας-διόρθωσης αντιμετωπίστηκαν στα κείμενά τους.
    • Μέρα και ώρες μαθημάτων: Πέμπτη και Παρασκευή 16:00-18:30
    • Κόστος: 160 € - Για φοιτητές και ανέργους καθώς και για όσους έχουν παρακολουθήσει το σεμινάριο Κατάρτισης Επιμελητών - Διορθωτών Κειμένων του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ή κάποιο άλλο συναφές σεμινάριο: 145 €
    • Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν είτε το νέο βιβλίο της Άννας Ιορδανίδου Είναι λάθος ή δεν είναι; Ιδού η απορία… είτε κάποιο βιβλίο από τους συγγραφείς που θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο.
    Μπορείτε να κάνετε χρήση του προγράμματος ΛΑΕΚ*.
    Αναλυτικά: Το σεμινάριο περιλαμβάνει παρουσίαση δημοσιογραφικών και επιστημονικών κειμένων της σύγχρονης ελληνικής και συζήτηση με τους συντάκτες/συγγραφείς τους, ώστε να αναδειχθούν οι διάφορες οπτικές γωνίες αντιμετώπισης των γλωσσικών θεμάτων (από την πλευρά του συντάκτη/συγγραφέα, του εκδοτικού οργανισμού, του επιμελητή/διορθωτή).
    Οι συμμετέχοντες επεξεργάζονται επιλεγμένα δημοσιογραφικά κείμενα και συζητούν ζητήματα ταυτότητας του εντύπου όπου έχουν δημοσιευτεί, ζητήματα τυπογραφικού σχεδιασμού και διαμόρφωσης σελίδων, καθώς και ζητήματα ορθογραφίας, στίξης, λεξιλογίου και σύνταξης. Σε ό,τι αφορά τα επιστημονικά κείμενα, η συζήτηση εστιάζεται στην ιδιαιτερότητα του ύφους, στη διασφάλιση της επιστημονικής εγκυρότητας, καθώς και σε θέματα στίξης, λεξιλογίου, σύνταξης και παρουσίασης της βιβλιογραφίας.
    Οι συγγραφείς και δημοσιογράφοι που θα φιλοξενηθούν στο σεμινάριο είναι:
    • Δημήτρης Μαστρογιαννίτης στις 4 Δεκεμβρίου
    • Μικέλα Χαρτουλάρη στις 5 Δεκεμβρίου
    • Κωστής Παπαϊωάννου στις 12 Δεκεμβρίου για το βιβλίο του Τα «καθαρά χέρια» της Χρυσής Αυγής, Εφαρμογές ναζιστικής καθαρότητας (εκδ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ)
    • Δημήτρης Κυρτάτας στις 18 Δεκεμβρίου για το βιβλίο του Μαθήματα από την αθηναϊκή δημοκρατία (Εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου)
    • Στις 11 Δεκεμβρίου θα συζητηθεί το βιβλίο Η άγνωστη πλευρά του Βυζαντίου (εκδ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ) των Γιάννη Γρυντάκη, Γιώργου Δάλκου, Άγγελου Χόρτη και Έκτορα Χόρτη
    Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο στέλνοντας e-mail στο polychoros@metaixmio.gr. Στο θέμα του ηλεκτρονικού σας μηνύματος θα πρέπει να αναγράφεται ο τίτλος του σεμιναρίου και στο σώμα του να σημειώνονται τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας).

    ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ
    «Πολίτες με αρχές»: Καλλιεργώντας ηθικές αξίες μέσα από την εκπαίδευση
    Ένα εργαστήριο για εκπαιδευτικούς, γονείς, εμψυχωτές εκπαιδευτικών προγραμμάτων και όλους όσοι ενδιαφέρονται για την καλλιέργεια ηθικών αξιών στους αυριανούς πολίτες
    Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014, στις 7 μ.μ.
    Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς
    Η ηθική ακεραιότητα και η παιδαγωγική της έχουν την ιστορία τους. Πώς διδασκόταν η ηθική ακεραιότητα στα παιδιά και τους ενήλικες στο παρελθόν; Έχει νόημα η διδασκαλία της σήμερα; Και αν ναι, τι εργαλεία έχουμε για να τη διδάξουμε; Μια κάπως αυθαίρετη διαδρομή στην «αρχαιολογία» της διδασκαλίας της ηθικής ακεραιότητας που θα μας δώσει αφορμή να συζητήσουμε για το σήμερα.
    Στο εργαστήριό μας θα πειραματιστούμε με την αξιοποίηση έργων της παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας για την προσέγγιση της ηθικής ακεραιότητας. Πώς από το βιβλίο μεταβαίνουμε στην παιδαγωγική πράξη χωρίς να γινόμαστε κουραστικά και αναχρονιστικά διδακτικοί;
    Σε αυτό το σύντομο εργαστήριο διερευνούμε, πειραματιζόμαστε με ασκήσεις και δραστηριότητες, αξιολογούμε, καταθέτουμε ιδέες, με παραδείγματα από τα βιβλία Παραμύθι χωρίς όνομα της Πηνελόπης Δέλτα και Ντετέκτιβ Βεντουζίνι, Ένα τόσο δα λεκεδάκι της Ελένης Σβορώνου.
    Εισηγήτριες: Μαρία Νομικού, υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων (British Council), Ελένη Σβορώνου, συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας
    Αντί εισιτηρίου απαιτείται κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων η αγορά ενός παιδικού βιβλίου των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 7 ευρώ.
    Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ
    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
    ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
    Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε, δηλώστε συμμετοχή στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail, επάγγελμα και ειδικότητα) και την ένδειξη ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ»). Όσοι ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να μας επιβεβαιώσουν την κράτηση της θέσης έως την ημερομηνία που θα τους ανακοινωθεί. Στο τέλος του εργαστηρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους εκπαιδευτικούς, εφόσον ζητηθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής.

    ΣΧΟΛΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
    Για γονείς με ανησυχίες και για όσους μεγαλώνουν παιδιά και εφήβους
    Εισηγήτρια: Χριστίνα Ρασιδάκη, συμβουλευτική ψυχολόγος, σύμβουλος γονέων, συγγραφέας
    Η ζωή του σύγχρονου γονέα είναι γεμάτη προκλήσεις. Οι γνώσεις και η πληροφόρηση είναι απαραίτητες για να συμβαδίζουμε με την εποχή μας σε ό,τι αφορά την ανατροφή που δίνουμε στα παιδιά μας, πώς όμως μπορούμε να τις εφαρμόσουμε σε πρακτικό επίπεδο στη δική μας οικογένεια; Τι κάνουμε όταν αυτές έρχονται σε σύγκρουση με δικά μας βιώματα και δεδομένα που μας γαλούχησαν;
    Ο κύκλος αυτός διαδραστικών εργαστηρίων βοηθά τους γονείς να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με τρόπο που συμβαδίζει με τη σημερινή εποχή, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα σταθερότητα και μεταδίδοντας διαχρονικές αξίες που θα τα στηρίξουν σε ολόκληρη τη ζωή τους.
    Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014, 7-9 μ.μ.
    Τι λέμε για το σεξ, πότε και πώς! Οδηγίες για κάθε γονέα
    • Τι πρέπει οπωσδήποτε τα παιδιά να γνωρίζουν και από πότε;
    • Τι απορίες και συμπεριφορές να περιμένετε από κάθε ηλικία
    • Όρια και σταθμά – Αξίες και προσδοκίες για υγιή ανάπτυξη
    • Κίνδυνοι και πώς να τους θίξετε
    • Προτάσεις βιβλίων για παιδιά και εφήβους
    Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015, 7-9 μ.μ.
    Γονιός εφήβου είσαι και φαίνεσαι
    ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
    Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 10 ευρώ πριν από κάθε εργαστήριο. Στο διάλειμμα προσφέρεται καφές ή τσάι σε όλους τους συμμετέχοντες. Με την ολοκλήρωση κάθε συνάντησης παρέχεται σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.
    Δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 211 3003580 και στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), καθώς και τη θεματική στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε.
    Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

    ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
    ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
    Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
    WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
    Βρείτε μας στο facebook
    ΩΡΑΡΙΟ:
    Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
    Σάββατο: 09:00-15:00
    Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

    GAZARTE LIVE | Με μια φωνή τραγουδάμε «Όπως τότε» για την Παγκόσμια Ημέρα AIDS! || Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2014

    W.A.D 2014 | WORLD AIDS DAY 
    Με μια φωνή τραγουδάμε «Όπως τότε»
    Gazarte | Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2014, 9:00 μ.μ. 
    Τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα AIDS, πιάνουμε τα χέρια και με μια φωνή ενώνουμε τις δυνάμεις μας και τραγουδάμε «Όπως τότε» για την «Θετική Φωνή», τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα υλοποιήσει ο Σύλλογος «Θετική Φωνή» σε ολόκληρη την Αθήνα και σε 25 πόλεις ανά την Ελλάδα, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ΑIDS, τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει στον πολυχώρο Gazarte στο Γκάζι, μία συναυλία αλληλεγγύης, ενημέρωσης, μα πάνω από όλα αγάπης. Καλεσμένοι θα είναι γνωστοί καλλιτέχνες που επιθυμούν να ενώσουν τη φωνή τους μαζί μας. Η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Απόστολος Ρίζος, ο Βαγγέλης Καζαντζής, ο Σταύρος Σιόλας, ο Πάνος Παπαϊωάννου και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου, η Dusk, η Idra Kayne, οι Minor Project ft. Esterina και οι Penny and The SwinginCats, ενώνουν τις φωνές τους για μία μέρα. Όλοι μαζί στέλνουν με τις μουσικές και τα τραγούδια τους το μήνυμα της πρόληψης και της σωστής πληροφόρησης γύρω από το HIV/AIDS, με σκοπό την καταπολέμηση του στίγματος και του κοινωνικού αποκλεισμού των ανθρώπων που ζουν με HIV.
    Τραγούδι «Όπως τότε» | https://www.youtube.com/watch?v=9a-mIGrlGG8
    Για τη μεγάλη αυτήν καμπάνια, ο Στάθης Δράκος του συγκροτήματος Minor Project έγραψε ένα τραγούδι σε ερμηνεία του ίδιου, της Μαρίας Καρέτσου και του Μόνιμου Κάτοικου. Για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ συνεργάστηκαν πάνω από 30 εθελοντές του Συλλόγου «Θετική Φωνή» και αγαπητά πρόσωπα από τον χώρο της μουσικής και του θεάματος (Νίκος Ψαρράς, Άλεξ Οικονόμου, Άλεξ Κάβδας, Χρήστος Μπέτας, Ειρήνη Χατζηνικολάου, Φαίη Δουγαλή)
    Λίγα λόγια για τη «Θετική Φωνή» | www.positivevoice.gr
    Ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων των οροθετικών, την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του HIV/AIDS, καθώς και τον περιορισμό των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεών του στην Ελλάδα
    Μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε το τραγούδι εδώ!
    Δείτε το βίντεο κλιπ εδώ!
    W.A.D 2014 | WORLD AIDS DAY
    Με μια φωνή τραγουδάμε «Όπως τότε»
    Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2014 | 9.00 μ.μ.
    Είσοδος 6€
    Gazarte | http://www.gazarte.gr/  | Βουτάδων 34, Αθήνα | Τηλ. 210 346 0347

    THE PUPPETEARS ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ

    Γ. Μπουτάρης: Όλοι μαζί για την αναγνώριση της Γενοκτονίας




    Σε άκρως αποκαλυπτικές δηλώσεις προχώρησε ο Γ. Μπουτάρης για τους Πόντιους, την αναγνώριση της Γενοκτονίας, τις τουρικές ονομασίες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και πολλά άλλα.
    Δείτε τι είπε χαρακτηριστικά για όλα τα παραπάνω, εδώ:


    Με σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση...

    ΨΗΦΙΑΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

    ΨΗΦΙΑΚΑ ΒΙΒΛΙΑ | ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ

    Μελίσσια
    Αλέξης Σταμάτης
    ISBN: 978-960-03-5810-0
    H Αγάπη, grande dame της ελληνικής λογοτεχνίας, βρίσκεται κατάκοιτη στο κρεβάτι της σ’ ένα μεγάλο αρχοντικό στα Μελίσσια. Στον ίδιο χώρο εμφανίζονται ένας μυστηριώδης βοηθός που επιμελείται την αυτοβιογραφία της, τα δύο της παιδιά, ο άντρας της κόρης της και μια παράξενη, γοητευτική κοπέλα. Κάποια στιγμή ένας πίνακας πάνω από το προσκεφάλι της Αγάπης ξυπνάει παλιές πληγές.
    Τι ζητάει το κάθε πρόσωπο; Ποιες είναι οι κρυφές προθέσεις του; Τι είναι αλήθεια και τι όχι; Πόσο καθορίζει το παρελθόν τη μοίρα των ανθρώπων;
    Με θεατρική ένταση και μέσα σε συγκρουσιακή συχνά ατμόσφαιρα, η «οικογενειακή γιορτή» εξελίσσεται απρόβλεπτα. Το δωμάτιο της Αγάπης μετατρέπεται σταδιακά από ένα σκηνικό που σιγοβράζει σε ένα θάλαμο που εκρήγνυται.
    Ένα βιβλίο για τη μνήμη και το πάθος, το τραύμα και την ασθένεια, το «αίμα» της οικογένειας και την ίδια την αφήγησή του.

    Φρανκενστάιν Rec
    Κώστας Ζάπας
    ISBN: 978-960-03-5827-8
    Σε μια πόλη φτάνει ένας θίασος που ανεβάζει στη σκηνή τον Φρανκενστάιν, βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Μαίρης Σέλλεϋ. Μια νεαρή δημοσιογράφος που ερευνά το μύθο, πιστεύει πως δεν πρόκειται για ένα παραμύθι, αλλά για την αληθινή ιστορία μιας παρέας αλχημιστών, με ιδρυτή τον νεαρό γιατρό Βίκτορ Φρανκενστάιν, που το 1817 κατάφεραν να νικήσουν το θάνατο και να επανέλθουν στη ζωή από τον κόσμο των νεκρών. Παίρνοντας συνεντεύξεις από το θίασο, έρχεται αντιμέτωπη με τους σκοτεινούς ήρωες του μυθιστορήματος, που εμφανίζονται στην πόλη πιο ζωντανοί από ποτέ. Η έρευνα την οδηγεί σε έναν κόσμο τεράτων και τελικά στην αποκάλυψη του μυστικού μιας αιώνιας αγάπης, που κατάφερε να μείνει ζωντανή ακόμα και μετά το θάνατο. Αλλά τι είναι αληθινό και τι υπάρχει μόνο στην φαντασία της; Ποιοι είναι αυτοί οι «ηθοποιοί»; Και γιατί ήρθαν στην πόλη της; Και ποια είναι επιτέλους η νεαρή δημοσιογράφος;
    «Η Μαίρη Σέλλεϋ και ο Βίκτορ Φρανκενστάιν σε μια ηλεκτρισμένη συνωμοσία. Αυτό το βιβλίο δίνει μια νέα διάσταση στο περίφημο τέρας και στη δημιουργό του. Ένα εκπληκτικό μυθιστόρημα για τον διάσημο μύθο, μια ευπρόσδεκτη έκπληξη».
    –ComicBookMovie
    «Ο Φρανκενστάιν, σε σκηνοθεσία του εξαιρετικού Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα, θα ανανεώσει τον κλασικό μύθο της Μαίρης Σέλλεϋ».
    –The Hollywood Reporter
    «Μια συναρπαστική ανανέωση του κλασσικού, γοτθικού μύθου του Victor Frankenstein με έναν απρόβλεπτο τρόπο».
    –Grady Harp, top 10 Hall of Fame Amazon reviewer
    «Ένα επικό μυθιστόρημα τρόμου που συνδυάζει την φιλοσοφία, μια ιστορία αγάπης, τρομακτικά ανθρώπινα τέρατα και τον μύθο του Φρανκενστάιν».
    –Horror Cabin

    Ο νικητής του διαγωνισμού. Χριστούγεννα στο πιο αρχοντικό χωριό του Ζαγορίου και οι παγίδες της Κωνσταντινούπολης.

    ArtTravel
    Τα χριστουγεννιάτικα έθιμα του Ζαγορίου.   
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
     
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
     
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​5
     
    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​6

    Aπόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας|Σαλέ των Χρωμάτων

    Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr

    Τρίκαλα Κορινθίας: Σαλέ των Χρωμάτων

    Στο Σαλέ πιστεύουν ότι ο πολυτιμότερος χρόνος του σύγχρονου ανθρώπου είναι ο χρόνος των διακοπών του, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας. Οι εξορμήσεις στο βουνό, μόλις μία ώρα και τριάντα λεπτά από την Αθήνα είναι μία τέτοια ευκαιρία.

    Ορεινή Κορινθία: Αγκαλιά με την φύση!
    Ένας τόπος που απέχει μία ανάσα από την Αθήνα αλλά που υπόσχεται αποδράσεις πραγματικά μαγικές και ονειρεμένες, με γραφικά χωριουδάκια, λίμνες, πολιτιστικά κέντρα, μοναδικές μονές και εκκλησίες, σπήλαια, πυκνόφυτα δάση που θα βρεθούν στον δρόμο σας και θα σας συναρπάσουν! Η περιοχή της Ορεινής Κορινθίας εκτείνεται, κατά το μεγαλύτερο μέρος της, στις πλαγιές της Ζήρειας, του καταπράσινου βουνού που υψώνεται πάνω από τον Κορινθιακό Κόλπο. Επιλέξτε ως ορμητήριό σας ένα κεντρικό σημείο όπως το Ξυλόκαστρο, τη Στυμφαλία ή τα Τρίκαλα και η απόδραση προς το όνειρο ξεκινά!
     
    Ψαρονέφρι με μανιτάρια
    Ένα φαγάκι γρήγορο, ελαφρύ, νόστιμο και πολύ μαλακό!
     
     
    Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr Βρείτε μας στο

    Το Facebook απαιτεί αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας

    techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις
    Το Facebook απαιτεί αντίγραφο αστυνομικής ταυτότηταςΑυτή είναι η μετεξέλιξη του ποντικιού
    Hackers παρέλυσαν το δίκτυο της Sony Pictures Entertainment και εκβιάζουν το στούντιο

    Αυτά είναι τα στοιχεία που θα συλλέγει το Twitter από τα κινητά και τα tablet των χρηστών του

    Μέσα στη μυστική αποθήκη της Porsche -Μία βόλτα ανάμεσα στα πιο εκπληκτικά αυτοκίνητα

    Γραφείο που κάνει βόλτες στους δρόμους -Εχει ρόδες, μηχανή και διαφανείς «τοίχους» (photos)

    Η σκοτεινή γωνιά του ίντερνετ -Εκεί που αγοράζουν ουράνιο, ναρκωτικά και οδηγό για το πώς να στέλνεις SMS σε κορίτσια

    Στην υγειά μας 27-11-2010 Χατζής και Σαββόπουλος - Αυτούς...

    Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

    ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
    ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
    ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 327 - ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014/0330 UTC

    ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 28-11-14/21 UTC
    ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1002 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ
    ΥΨΗΛΕΣ 1026 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
    ΣΙΔΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤ
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 29/13 UTC
    ΝΟΤΙΟΙ 7 Η 8
    ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 19.50 ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 20.00
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 29/13 UTC
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
    ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 29/16 UTC
    ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8

    ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

    ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
    ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
    ΑΘΗΝΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 / 0400 UTC

    - ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
    - ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
    ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
    ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
    ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

    ΜΕΡΟΣ 1
    ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 327
    ΜΕΡΟΣ 2
    ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 28-11-14/21 UTC
    ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1002 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ
    ΥΨΗΛΕΣ 1026 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
    ΜΕΡΟΣ 3
    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
    ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
    ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
    ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΜΠΟΥΤ
    ΝΟΤΙΟΙ 7 Η 8 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
    ΜΕΛΙΤΑ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΓΚΑΜΠΕΣ
    ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΣΙΔΡΑ
    ΝΟΤΙΟΙ 7 Η 8 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
    ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 19.50 7 Η 8 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ
    19.50 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
    ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 20.00 7 Η 8 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ
    20.00 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
    ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ
    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
    ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
    ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
    ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΤΑΥΡΟΣ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΔΕΛΤΑ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
    ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ
    ΚΑΡΠΑΘΙΟ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ
    ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ
    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
    ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ
    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
    ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
    ΝΟΤΙΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
    ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΘΡΑΚΙΚΟ
    ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ
    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
    ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 Η 3. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ

    ΜΑΡΜΑΡΑ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
    ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
    ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
    ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

    DJ PITSI FEAT. JOSEPHINE - TURN OFF THE LIGHTS


    DJ PITSI FEAT.
    JOSEPHINE
    TURN OFF THE LIGHTS

    O μόλις 21 ετών DJ Pitsi έχοντας από μικρή ηλικία επηρεαστεί μουσικά από μεγάλους και καταξιωμένους διεθνείς DJs πραγματοποιεί το πρώτο του δισκογραφικό βήμα , δημιουργώντας τη δική του μουσική μέσα από την Panik Records.
    Στo πρώτο του Single "Turn The Off The Lights" συνεργάζεται με την εκρηκτική Josephine!
    Το Video Clip είναι σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και Sponsored by Russell Athletics .
    Απολαύστε το!
    Music:Pitsi
    Lyrics: Gabriel Russel
    Production: Pitsi, Endov Lane
    Σκηνοθεσία : Vaggelis Tsaousopoulos
    Sponsored by Russell Athletics

    Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

    ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
    ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
    TΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29-11-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

    ΜΕΡΟΣ 1
    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 29-11-2014
    ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

    ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ.
    ΝΟΤΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 6 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ.
    ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
    ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΝΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ.
    ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 08 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
    ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 7 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
    ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
    ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
    ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
    ΑΤΤΙΚΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΑΡΟΔΙΚΩΝ ΒΡΟΧΩΝ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
    ΜΕΡΟΣ 2
    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 30-11-2014
    ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
    ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ
    ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΚΝΟΤΕΡΕΣ. ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΝΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

    Θετικά μηνύματα «εξέπεμψε» το EuroWorkingGroup για την Ελλάδα - in.g

    «Παράθυρο» επιστροφής της τρόικας
    Αναλυτική συζήτηση για την πορεία του ελληνικού προγράμματος και την ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα έγινε στο EuroWorking Group. Τα μέλη του ζήτησαν εντατικές προσπάθειες ώστε να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση το Δεκέμβριο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προτιμούσαν να γίνει μια ακόμη προσπάθεια επί ελληνικούς εδάφους, πριν εξετασθούν σενάρια παράτασης του προγράμματος. Πάντως, πηγές της ΕΕ ανέφεραν ότι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης εντός του Δεκεμβρίου ίσως να είναι ένας μη ρεαλιστικός στόχος.  
    Στο τραπέζι η παράταση του προγράμματος
    Σε ιδιώτες και δήμους για 50 χρόνια τα κενά και εγκαταλελειμμένα κτίρια
    Αρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου της Ξουλίδου
    Η Κομισιόν δεν επιβάλει, ακόμη, μέτρα σε Γαλλία και Ιταλία για τους προϋπολογισμούς
    Διεθνή ΜΜΕ θύματα κυβερνοεπίθεσης από τον «Συριακό Ηλεκτρονικό Στρατό»
    Χωρίς ιστορικό προηγούμενο η ανεργία στη Γαλλία
    Θετικά μηνύματα «εξέπεμψε» το EuroWorkingGroup για την Ελλάδα
    Υπεγράφη η τελική συμφωνία μεταξύ ΟΛΠ - Cosco
    Να μην μειώσει την παραγωγή πετρελαίου αποφάσισε ο ΟΠΕΚ
    [Alt-Text] [Alt-Text]
    Την διάσπαση της Google προτείνει στην Κομισιόν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
    Αστρονομικό το κόστος της πρώτης γονιδιακής θεραπείας
    Πώς οι γύπες αντέχουν το μολυσματικό γεύμα τους
    Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης γιορτάζει τα 20 χρόνια του
    Ο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο
    Βικτόρια Χίσλοπ: «Τον Ερντογάν τον φοβάμαι. Είναι δικτάτορας!»
    «Διπλό» με Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ, «περήφανος» αποκλεισμός για Αστέρα, ήττα του Παναθηναϊκού
    Κακή εμφάνιση και πρώτη ήττα του Ολυμπιακού από τη Λαμποράλ
    Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω ταβάνι, δεν ξέρω που θα φτάσω»

    Οι νέες ταινίες στις αίθουσες από την Πέμπτη 27/11
    Δύο «Πόρνες» στο σανίδι
    Ράσελ ΜακΓκρέγκορ: «Οι ποπ μουσικοί κλέβουν κλασικές μελωδίες»
    Ο Κώστας Μακεδόνας μαζί με την Ελένη Πέτα για 5 εμφανίσεις - Κερδίστε Προσκλήσεις
    Audi Q7 2015: Aψηφώντας τους νόμους της βαρύτητας
    Renault και Lotus καταρρίπτουν το ρεκόρ Guinness άλματος φορτηγού
    Subaru Forester tS STI: Από την Ιαπωνία με αγάπη
    Οι... Άλπεις στην Ελλάδα!
    Πάπιγκο: το Ζαγόρι... στα καλύτερά του!
    Ελατοχώρι, μια ξεχωριστή απόδραση στα Πιέρια
    Οι μεγαλύτερες εκπτώσεις του χρόνου ΕΔΩ
    Οι πιο κομψές κουπ του χειμώνα
    Τα πιο fashion ψηλοτάκουνα της σεζόν
    Το σωστό διαιτολόγιο για να βελτιώσετε την γονιμότητα σας
    Καρκίνος Ουροδόχου Κύστης: Αντίσωμα συρρικνώνει τους όγκους
    Kλινική δοκιμή πειραματικού εμβολίου για τον ιό Έμπολα
    Νευροενδοκρινείς όγκοι: Πως επηρεάζουν τους ασθενείς;
    15 πράγματα με τα οποία όλες οι μαμάδες... συμφωνούν!
    Με ακμή, ραγάδες και ατέλειες η νέα «Μπάρμπι»!
    7 λάθη που υπόσχομαι να μην κάνω με το δεύτερο μωρό μου
    Την διάσπαση της Google προτείνει στην Κομισιόν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
    Δικαίωμα στη Λήθη «παντού» απαιτεί από τις μηχανές αναζήτησης η Ευρώπη
    Την λίστα των app σας θα εκμεταλλεύεται, «για το καλό σας», το Twitter
    Hullsquared: Χαμηλές πτήσεις!
    Wim Van Der Valk - Continental 30: Η εξέλιξη του είδους