Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 22-07-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 22-07-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΟΜΒΡΩΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 36 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 3 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΝΟΤΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 36 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΜΒΡΟΙ Ή ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΟΤΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ 2 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 23-07-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ
ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ. Η ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ



Όταν χαρακτήρισα «επικίνδυνους και φονιάδες» ΟΛΟΥΣ αυτούς που θέλουν να λέγονται Ελληνική Κυβέρνηση, έσπευσαν αμέσως πολλά κομματόσκυλα να με φάνε, γιατί «δεν μιλούσα με σεβασμό» για τη λατρεμένη τους κυβέρνηση….
Να σεβαστώ ΠΟΙΟΥΣ και ΤΙ:
Εκείνους που δεν με σέβονται (κι αυτό είναι το λιγότερο);
Εκείνους που πρόδωσαν έναν ολόκληρο λαό, και τον ξεπούλησαν στα ξένα σκλαβοπάζαρα;
Εκείνους που ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ τους Έλληνες να χρωστούν για δέκα ζωές; Εκείνους που σκότωσαν τα όνειρα των παιδιών μου, και τους Έκλεψαν το αύριο;
Θα μπορούσα να γράφω εβδομάδες για όλα τα «καλά» που μας φιλοδώρησε η ερμαφρόδιτη κυβέρνηση (κατά τα άλλα), η κυβέρνηση των προσκυνημένων, και που μόνο για…. σεβασμό δεν είναι.
Τα «πειράματα» τους δεν έχουν τελειωμό, και οι «κύριοι» αδιαφορούν για τα αποτελέσματα, η μάλλον τις συνέπειες των πειραμάτων που κάνουν με πειραματόζωα ΟΛΟΥΣ εμάς.
Και πάμε στις «περικοπές» που κάνουν, για να … «συμμαζέψουν» και καλά την οικονομία. Οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΟΛΩΝ, είναι εκείνες στην ΥΓΕΙΑ με ΟΛΕΘΡΙΑ αποτελέσματα.
ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ τη χώρα, όχι μόνο να μην τολμά κανείς να αρρωστήσει, αλλά και τους χρόνια πάσχοντες να ετοιμάζουν…. διαθήκες και αυτό δεν είναι υπερβολή.
Πάμε σε ένα άρθρο που δείχνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ το πόσο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και ΑΣΧΕΤΟΙ είναι αυτοί που αποφασίζουν για τις ζωές μας.
Ο Ηλίας Βογιατζής, παρουσιάζει την τρομακτική κατάσταση που δημιουργείται με τα «όρια (πλαφόν) συνταγογράφησης» σε μια μόνο ομάδα ασθενών από τις πολλές…
«127 ευρώ το όριο για τα φάρμακα της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας!
Το μέτρο των ορίων φαρμακευτικής δαπάνης συνταγογράφησης ανά ασθενή δημιουργεί αντιδράσεις και προβληματισμούς κυρίως στους ασθενείς που πάσχουν από σπάνια ή σοβαρά νοσήματα και χρήζουν θεραπείας με εξειδικευμένα φάρμακα που ανήκουν στον κατάλογο της παρ.2, άρθρο 12 του Ν.3816/2010, δηλαδή στα φάρμακα που θεωρούνται υψηλού κόστους. 
Τα υπάρχοντα όρια ανά γιατρό δεν μπορούν να καλύψουν τη συνταγογράφηση τέτοιων φαρμάκων που συνήθως  είναι υψηλού κόστους.  Π.χ. όλα τα φάρμακα για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας είναι φάρμακα υψηλού κόστους (>500€), ενώ ο στόχος για τον νευρολόγο στην Αθήνα είναι μόλις 127,06€.  
Η εφαρμογή  του μέτρου για τους ασθενείς με σπάνια ή σοβαρά νοσήματα μπορεί να οδηγήσει τους γιατρούς σε άρνηση συνταγογράφησης πλήττοντας σοβαρά την υγεία των ασθενών, ενώ αν οι γιατροί συνεχίσουν να συνταγογραφούν αυτά τα φάρμακα θα υπερβαίνουν συνεχώς το όριο συνταγογράφησης  και θα καλούνται από τον ΕΟΠΥΥ να αιτιολογήσουν το προφανές.
Το παράδειγμα στην Σκλήρυνση κατά Πλάκας
Η ΣΚΠ παρακολουθείται κυρίως από εξειδικευμένους νευρολόγους (νοσοκομειακούς & ιδιώτες) που είναι συγκεκριμένοι σε κάθε περιοχή. Τα όρια συνταγογράφησης υπολογίστηκαν στο σύνολο των νευρολόγων και κανονικοποιήθηκαν απορρίπτοντας τυχόν αποκλίσεις από το μέσο όρο.
Έτσι το όριο των 127,06€ δεν επαρκεί για τον νευρολόγο ο οποίος παρακολουθεί ως επί τω πλείστον ασθενείς με ΣΚΠ δεδομένου ότι  τα φάρμακα αυτά είναι υψηλού κόστους (>500€).Βογιατζής Ηλίας»
Να συμπληρώσω εδώ, πως η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, πολλές φορές «συνοδεύεται» και από άλλα συμπτώματα των οποίων τα φάρμακα οι ΑΣΧΕΤΟΙ που κάνουν τις λίστες ΔΕΝ δικαιολογούν. Έτσι μια μικρολεπτομέρεια που ο κόσμος δεν γνωρίζει. Μπορείτε φίλοι μου να φανταστείτε τι θα γίνει από δω και πέρα αν δεν αλλάξει αυτό το παράλογο μέτρο; Διέταξαν τα «αφεντικά» τους έλληνες υπαλλήλους να κάνουν περικοπές, και αυτοί ξεκίνησαν από την υγεία. Οι ΑΣΘΕΝΕΙΣ θα πληρώσουν (πάρα πολλοί πλήρωσαν ήδη) με τις ζωές τους τα «πάρτι» τόσων χρόνων στην υγεία που έκαναν γιατρούς, πολιτικούς, φαρμακοβιομήχανους και παρατρεχάμενους να θησαυρίσουν, αλλά και τα τωρινά, πάλι με τις ίδιες «συμμετοχές». Ο κύβος εριφθη, οι αποφάσεις παρθήκαν.
ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ.
Τι θα κάνουν χωρίς φάρμακα; Χωρίς τα όποια βοηθήματα που τα σφάζουν στα ΚΕΠΑ;
Θα πεθάνουν και θα μας γλυτώσουν από το να τους πληρώνουμε.
Βάλτε λοιπόν πλαφόν στη συνταγογράφηση, αυξήστε και τις τιμές των φαρμάκων 120%, και θα ησυχάσουμε μια και καλή από όλους αυτούς τους μισερούς αλλά και για να παρουσιάσουμε στα αφεντικά μας και ΝΕΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ.
Αδέλφια ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ. ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ τους ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ…
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;

Βασίλης Τσούγκαρης

Α.Μ.Ε.Α ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

Στην «Ελλάς του 2014», στην Ελλάδα της Ευρώπης, της προόδου, και όλων των σχετικών τίτλων που της έχουν δοθεί από πολλούς και διάφορους, ειδικούς και μπουρδολόγους στην πλειοψηφία πολιτικούς, στην Ελλάδα του ευρώ, της πρόνοιας, των αγορών, της τροχιάς ανάπτυξης και των λοιπών εμετικών τίτλων, την Ελλάδα που πέρα από τους όποιους τίτλους είναι εκείνη της σκληρής πραγματικότητας, δηλαδή της ΦΤΩΧΕΙΑΣ, της ΑΝΕΡΓΙΑΣ, της ΑΝΕΧΕΙΑΣ, του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ όχι μόνο γης, αλλά και ανθρώπων (η απόγνωση κάνει πολλά, μέχρι και ανθρώπους να πουλούν κομμάτια από ζωτικά τους όργανα για να …. ζήσουν), μια ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπων, Άτομα με Ειδικές Ανάγκες τους βάφτισαν προωθώντας έτσι έναν τίτλο «ρατσισμού», είναι οι «απόκληροι» του συστήματος, το «βάρος» για τους πολιτικούς και τις όποιες κυβερνήσεις.
ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ αυτών των ανθρώπων, και όσοι επιχείρησαν να το κάνουν αυτό, αποδείχτηκε πόσο ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ είναι οι γνώσεις τους σχετικά με τα χιλιάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι αυτοί, σχετικά με τις πάμπολλες σοβαρότατες και ανίατες ασθένειες – παθήσεις που αντιμετωπίζουν.
Άλλωστε, η ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ αντιμετώπιση όλων αυτών των ανθρώπων από το «κράτος πρόνοιας», και όλα τα βρώμικα παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες τους, αποδεικνύουν περίτρανα την υποκρισία και την αδιαφορία των αρμοδίων.
Διάβασα ένα άρθρο, την τοποθέτηση στη βουλή ενός βουλευτή.
Να πως έχει…..
««Η εξόντωση των ΑμεΑ»
Γνωρίζουμε όλοι ότι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορούμε όλοι να γίνουμε ΑμεΑ.
Γνωρίζουμε όλοι ότι οι κρατικές δομές είναι ανύπαρκτες.
Γνωρίζουμε όλοι ότι τότε δεν θα μπορούμε να βγαίνουμε στους δρόμους γιατί θα έχουμε π.χ τετραπληγίες, κατακλύσεις.
Γνωρίζουμε επίσης όλοι ότι ακόμα και οι γονείς μας δεν θα μπορούν να βγαίνουν στους δρόμους γιατί δεν θα μπορούν να μας αφήσουν.
Γνωρίζουμε όλοι ότι οι περισσότεροι γονείς των ΑμεΑ ζουν με ψυχοφάρμακα.
Γνωρίζουμε ότι σε τετραπληγία με εγκεφαλική παράλυση ή σε τετραπληγία με τυφλότητα δεν φτάνουν ούτε 1.300 ευρώ το μήνα.
Οφείλουμε άμεσα αν υπάρχει 35.000 ευρώ οικογενειακό εισόδημα και τεκμαρτό, όταν ο ΑμεΑ είναι ανήλικος το επίδομα να δίνεται μέχρι να συμπληρωθεί το εισόδημα.
Όταν υπάρχει 20.000 ευρώ εισόδημα και τεκμαρτό, αν ο ΑμεΑ είναι ανήλικος να δίνεται το επίδομα πάλι μέχρι συμπλήρωσης.
Απαραίτητη η συμπαράσταση ετέρου προσώπου με ασφάλιση και επίδομα 600 ευρώ το μήνα.
Αν δεν γίνει αυτό όσον αφορά την συμπαράσταση τότε να συνεχιστεί το έξω-ιδρυματικό των 771 ευρώ.
Τα παραπάνω δεν αποτελούν λύση στα πρόβλημα των ΑμεΑ, είναι τα άκρως απαραίτητα για να επιβιώσουν.
Γιάννης Μιχελογιαννάκης
Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ»
Κύριε βουλευτά, καλά το ξεκινήσατε, μόνο γρήγορα το «χαλάσατε» με το που αναφερθήκατε σε δέκα σειρές σε ΜΙΑ ΠΑΘΗΣΗ και δεν μάθατε για ΟΛΕΣ, προκειμένου να έχετε πλήρη εικόνα για τον Γολγοθά των ανθρώπων με χρόνιες σοβαρότατες παθήσεις και των οικογενειών τους, των οικογενειών μάλιστα που σε πολλές περιπτώσεις διαλύονται, γιατί οι «υγιείς» δεν αντέχουν το μαρτύριο της συμβίωσης με τους πάσχοντες.
ΑΝ οι πολιτικοί θέλατε ΑΛΗΘΙΝΑ και όχι σαν ΑΓΓΑΡΕΙΑ να ασχοληθείτε με τα «Α.Μ.Ε.Α», θα το κάνατε εδώ και χρόνια, και θα είχατε λύσει τα προβλήματα τους.
Αντίθετα, στην «Ελλάς» του 2014, ΟΛΟΙ οι πολιτικοί αδιαφορείτε, και ΟΤΑΝ τύχει και ανατεθεί σε κάποιον κάποιο υπουργείο, κάποια γραμματεία, προσθέτετε περισσότερα προβλήματα για να επιτύχετε την ΕΞΟΝΤΩΣΗ των Α.Μ.Ε.Α γιατί είπαμε, ΟΛΟΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ.



Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

VHF / UHF ALINCO DJ-500

VHF / UHF ALINCO DJ-500 T/E 144MHz/430MHz FM Dualband
Nεο στην αγορά το DJ-500 με προδιαγραφες MILITARY STANDARD προηγμένα χαρακτηριστικά,προσφέρει ποιότητα και ισχυρή ισχύς εξόδου 5W ενώ τα CTCSS, DTMF, DCS και 5-tones είναι στάνταρ, μαζί με μια ποικιλία ήχων (tone bursts) για πρόσβαση σε repeater ή επιλεκτική κλήση

Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την άμεση εισαγωγή συχνότητας(VFO), αλφαριθμητικα
κανάλια και 200 ​​κανάλια μνήμης που μπορουν να λειτουργησουν με δικιές τους ρυθμίσεις
Η μπαταρία Li-Ion και ο φορτιστής βάσης είναι στάνταρ, προσθέτοντας ευκολία. 

Το DJ-500 είναι ένας από τους πιο προηγμένους πομποδέκτες στον κόσμο στην εντολή σας, σε προσιτή τιμή ALINCO!
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ALINCO, MADE IN JAPAN.
DUAL BAND VHF / UHF, 5 WATT ΙΣΧΥΣ.
SEMI DUBLEX DUAL WATCH

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ - Νίκου Καζαντζάκη «Ασκητική»

LOGO 5
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ &  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
Ελ. Βενιζέλου - Γαλατάς Χανίων (πρώην Δημαρχείο Νέας Κυδωνίας) τκ 73100
Νίκου Καζαντζάκη «Ασκητική»
Σάββατο, 26 Ιούλιος 2014

Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
Ώρα : 21.15
Διοργάνωση : ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ ΕΠΕ
Είσοδος : 12 €

Πρόκειται για μια τολμηρή απόπειρα παρουσίασης του φιλοσοφικού λόγου του συγγραφέα με δραματική μορφή, ώστε ο θεατής να αποκτήσει μια πρωτόγνωρη, πιο ουσιώδη επικοινωνία με τις μεγάλες αγωνίες και τα ιδανικά του Νίκου Καζαντζάκη.
Ο λόγος της ΑΣΚΗΤΙΚΗΣ μας οδηγεί σε άγνωστα μονοπάτια της ανθρώπινης εμπειρίας αποκαλύπτοντας, ταυτόχρονα, πολλές μεταφυσικές αλήθειες.
Μας διαπαιδαγωγεί στον αγώνα της ζωής και μας διδάσκει ότι μέσα από τις δυσκολίες και τις αιματηρές μάχες, αν ο άνθρωπος δεν φοβηθεί να αντιμετωπίσει τη φθορά του αλλά και το εσωτερικό του μεγαλείο, θα μπορέσει να απαντήσει στα μεγάλα ερωτηματικά της ζωής και να βρει τη λύτρωση.
Θεατρική προσαρμογή – Σκηνοθεσία: Πάνος Αγγελόπουλος
Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου | Σκηνικά – Κοστούμια: Mάιρα Βαζαίου
Παίζουν: Τάσος Νούσιας Θάλεια Αργυρίου, Σοφία Κομηνέα,
Δημήτρης Γρηγοριάδης,Χρήστος Καπενής,βάνα Αλή Γιώργος Κολιοβέτας.

Με φωτογραφικές διατάξεις προχωράνε τα παράνομα έργα στις Σκουριές

Δελτίο Τύπου
Νέο σκανδαλώδες νομοσχέδιο κατέθεσε το ΥΠΕΚΑ, όπου οι δημόσιες δασικές εκτάσεις ξεπουλιούνται για κάθε λογής χρήση - από γήπεδα γκολφ, πίστες motocross και τουριστικά χωριά μέχρι δεξαμενές καυσίμων και εξορυκτικές δραστηριότητες - νομιμοποιούνται αυθαίρετα μέσα σε δάση και οικοπεδοποιούνται αναδασωτέες εκτάσεις.
Και σε αυτό το Ν/Σ, όπως και σε προηγούμενα, υπάρχουν φωτογραφικές διατάξεις που αφορούν την Eldorado Gold και τους “Καναδούς επενδυτές”. Οι “θαυμάσιοι υποστηρικτές των επενδυτών” έβγαλαν ακόμα έναν “νόμο” από το μανίκι για να διευκολύνουν την παρανομία και την περιβαλλοντική καταστροφή.
Μέχρι και σήμερα η καναδική Eldorado Gold (Ελληνικός Χρυσός) παρανόμως εκτελεί εργασίες για την ανέγερση του Εργοστασίου Εμπλουτισμού χωρίς καμία απολύτως οικοδομική άδεια.
Ο οικοδομικός κανονισμός ορίζει, ότι για τις εν λόγω κατασκευές απαιτείται και η ύπαρξη χαρακτηρισμένου “προσώπου γηπέδου”. Τον νόμο αυτό, άρθρο 1. του π.δ./24-5-85 (ΦΕΚ 270Δ) σύμφωνα με τον οποίο απαιτείται «… πρόσωπο σε κοινόχρηστο δρόμο εικοσιπέντε (25) μέτρα», που ισχύει σ’ όλη την ελληνική επικράτεια, επικαλείται και η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωροταξικού Σχεδιασμού (ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ.Σ) της Κεντρικής Μακεδονίας και με το έγγραφό της 9ης Ιουλίου 2013 (δες εδώ) επιστρέφει τον φάκελο αιτήματος παρέκκλισης για την κατασκευή βιομηχανικών κτηρίων στην Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. (Eldorado Gold).
Κι αυτό το νομικό «εμπόδιο» αίρεται από το ΥΠΕΚΑ σε δυο σειρές του Ν/Σ για τα δάση: “Στις περιπτώσεις επιτρεπτών επεμβάσεων του παρόντος νόμου για την έγκριση δόμησης και την άδεια δόμησης, τυχόν κτιριακών εγκαταστάσεων που ανεγείρονται κατά τις κείμενες διατάξεις, δεν απαιτείται η ύπαρξη “προσώπου γηπέδου”, όπως αυτή ορίζεται κάθε φορά από τις ειδικές ή γενικές διατάξεις της πολεοδομικής νομοθεσίας.”
Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι αυτή η κυβέρνηση δεν λειτουργεί με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος αλλά με γνώμονα την προστασία του “επενδυτή”, δε νομοθετεί με βάση τις ανάγκες για ρύθμιση και προστασία αλλά με βάση τις ανάγκες του “επενδυτή”.
Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι αυτή η κυβέρνηση κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε κάθε χθεσινή παρανομία των “επενδυτών” να νομιμοποιείται αύριο.
Καταγγέλλουμε το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ότι με τον νέο νόμο φωτογραφίζει και διευκολύνει την καναδική Eldorado, παραβαίνοντας τη νομοθεσία και καταστρατηγώντας το Σύνταγμα.
Καλούμε τους βουλευτές του θερινού τμήματος την Βουλής να μην ψηφίσουν αυτό το έκτρωμα που υποθηκεύει το περιβάλλον και το μέλλον των γενιών που έρχονται.
Είναι συνταγματικό δικαίωμα και υποχρέωση όλων μας να αντιδράσουμε.
Δηλώνουμε ότι εμείς εδώ στη Χαλκιδική δεν θα επιτρέψουμε την καταστροφή του τόπου μας. Θα συνεχίσουμε ν’ αντιστεκόμαστε ενάντια σε κάθε προσπάθεια υποθήκευσης της ζωής μας και του μέλλοντός μας.
 Συντονιστικό Ιερισσού ενάντια στην εξόρυξη χρυσού
Συντονιστικό Φορέων και Συλλόγων Σταγείρων-Ακάνθου ενάντια στην εξόρυξη χρυσού
Coordinating Committee of Associations of Stageira-Akanthos against gold minin
WEBSITE / ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ > https://soshalkidiki.wordpress.com/
FACEBOOK > https://www.facebook.com/Soshalkidiki
TWITTER > https://twitter.com/soshalkidiki
EMAIL > sintfor@gmail.com

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΣΓΟΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Ο Λαλού θα πάει σχολείο Εικονογράφηση: Κωνσταντίνα Ζαφείρη
«Πρώτη φορά σχολείο; Αποκλείεται!»
Ο Λαλού, το μικρό ρακούν, κατάφερνε με χίλιες πονηριές να μην αποχωρίζεται το σπίτι, τα παιχνίδια και τη μαμά του. Πώς όμως ήταν να είναι το μοναδικό ζωάκι που δεν πήγαινε στο σχολείο; Ο χρόνος περνούσε όλο και πιο δύσκολα χωρίς φίλους, χωρίς παρέα. Αφήστε που όλα τα ζωάκια μάθαιναν τόσα καινούργια πράγματα εκεί, και ο Λαλού δεν μπορούσε να συμμετέχει στα παιχνίδια τους.
Τι λέτε, τελικά θα αποφασίσει ο Λαλού να πάει σχολείο;
ISBN 978-960-567-065-8
Τιμή : 12,00€


ΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Τα αινίγματα της αλφαβήτας Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια
Τα αινίγματα της αλφαβήτας είναι 24 ποιηματάκια. Από κάθε ποιηματάκι λείπει μια λέξη που είναι και η λύση του αινίγματος. Προσπαθώντας τα παιδιά να βρουν τη λύση, συνδέουν εικόνες και λέξεις, ανακαλύπτουν τα γράμματα, αναγνωρίζουν τις «φωνούλες» των γραμμάτων.
Ένας ευχάριστος και πρωτότυπος τρόπος για να εξοικειωθούν τα παιδιά με τον γραπτό λόγο, την ανάγνωση και τη γραφή.
Κέρδισε τον λαγό
σε σπουδαίο αγώνα
η...
Για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας.
ISBN 978-960-567-034-4
Τιμή : 13,00€

ΤΑΣΟΥΛΑ ΤΣΙΛΙΜΕΝΗ Ο κύριος ΜΠΟΥ μαθαίνει να γράφει και να διαβάζει Εικονογράφηση: Διατσέντα Παρίση
Ο τρόπος με τον οποίο το παιδί θα έρθει σε επαφή με δραστηριότητες ανάγνωσης και γραφής είναι σπουδαίας σημασίας. Το παρόν βιβλίο έχει σχεδιαστεί με τις πλέον σύγχρονες παιδαγωγικές αρχές, ώστε να βοηθήσει τα παιδιά να κάνουν με σωστό τρόπο τα πρώτα τους βήματα στην ανάγνωση και στη γραφή. Η διαδικασία είναι ευχάριστη και προκαλεί το ενδιαφέρον του ίδιου του παιδιού για να συνεχίσει, καθώς σελίδα τη σελίδα εξελίσσεται μια νέα περιπέτεια του αγαπημένου τους ήρωα, του κύριου Μπου. Το βιβλίο έχει σχεδιαστεί και βασίζεται στις πλέον σύγχρονες παιδαγωγικές απόψεις για τον εγγραμματισμό των παιδιών της Προσχολικής Εκπαίδευσης.
Μέσα από τις δραστηριότητες το παιδί:
• εξασκεί αρχικά τη λεπτή κινητικότητα του χεριού με γραμμές και σχήματα
• συνδέει φωνήματα/γράμματα
• ευαισθητοποιείται φωνολογικά
• μαθαίνει να γράφει τα γράμματα με τη σωστή φορά σε περιορισμένο χώρο
• διασκεδάζει με τις περιπέτειες του Μπου
• αποκτά τα κατάλληλα εφόδια ώστε να ενταχθεί με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο στο Δημοτικό.
ISBN 978-960-567-064-1
Τιμή : 8,00€

ΤΑΣΟΥΛΑ ΤΣΙΛΙΜΕΝΗ Ο κύριος ΜΠΟΥ στο Νηπιαγωγείο Εικονογράφηση: Διατσέντα Παρίση
Το βιβλίο αυτό, βασισμένο σε σύγχρονες παιδαγωγικές αρχές, αποτελεί ένα ευχάριστο εκπαιδευτικό βοήθημα για τα παιδιά του νηπιαγωγείου. Όλες οι δραστηριότητες έχουν ένα νόημα για τα παιδιά που δουλεύουν διασκεδάζοντας άλλοτε μόνα τους άλλοτε με τη βοήθεια του ενήλικα. Οδηγός και εμψυχωτής τους ο κύριος Μπου, ήρωας που έχουν αγαπήσει ιδιαίτερα τα παιδιά.
Περιλαμβάνει:
• ιστορίες, εικόνες που βοηθούν τα παιδιά στην ανάπτυξη του προφορικού και γραπτού λόγου
• δραστηριότητες εισαγωγής στην ανάγνωση και γραφή
• δραστηριότητες ώστε να αναπτύξουν τη βιβλιοφιλία
• δραστηριότητες για την κατάκτηση των πρώτων εννοιών σχετικά με τους αριθμούς και τα μαθηματικά
• δραστηριότητες γνωριμίας και εισαγωγής σε βασικές δομές της κοινωνίας
• ασκήσεις για να αναπτύξουν την κριτική τους ικανότητα
• ασκήσεις ζωγραφικής
• παιχνίδια μνήμης, παρατήρησης και αυτοαντίληψης.
Είναι σημαντικό ο ενήλικας, ως διαμεσολαβητής, να έχει υπόψη του ότι κάθε παιδί έχει τις δικές του δυνατότητες και τους δικούς του ρυθμούς, γεγονός που επιβάλλει σεβασμό προς το παιδί.
ISBN 978-960-567-063-4
Τιμή : 12,50€

ΤΑΣΟΥΛΑ ΤΣΙΛΙΜΕΝΗ Ο κύριος ΜΠΟΥ στον παιδικό σταθμό Εικονογράφηση: Διατσέντα Παρίση
Η κατάκτηση της γνώσης σε αυτή την ηλικία του παιδιού είναι σημαντικό να γίνεται μέσω του παιχνιδιού. Γι’ αυτό και το βιβλίο αυτό σχεδιάστηκε με τρόπο αφηγηματικό. Ο Μπου είναι ο ήρωας που θα ξεναγήσει το παιδί στο βιβλίο και θα το οδηγήσει να ανακαλύψει και να μάθει τις βασικές έννοιες και γνώσεις που θα πρέπει να κατέχει στην ηλικία του. Έμφαση δίνεται στην καλλιέργεια της προφορικής έκφρασης του παιδιού, στην κατάκτηση του λεξιλογίου και στην εξάσκηση της παρατηρητικότητας και της κριτικής ικανότητάς του. Κάθε δραστηριότητα έχει τον χαρακτήρα του παιχνιδιού και προσφέρει ερεθίσματα ώστε το παιδί να κατακτήσει γνώσεις για:
• τα χρώματα
• τα σχήματα
• τους αριθμούς
• τον προσανατολισμό στον χώρο
• τη διατροφή
• το ζωικό βασίλειο
• τις εποχές
• τη σωστή συμπεριφορά
• τον κοινωνικό περίγυρο.
Είναι σημαντικό ο ενήλικας, ως διαμεσολαβητής, να έχει υπόψη του ότι κάθε παιδί έχει τις δικές του δυνατότητες και τους δικούς του ρυθμούς, γεγονός που επιβάλλει σεβασμό προς το παιδί.
ISBN 978-960-567-061-7
Τιμή : 12,00€

ΤΑΣΟΥΛΑ ΤΣΙΛΙΜΕΝΗ Ο κύριος ΜΠΟΥ στα προνήπια Εικονογράφηση: Διατσέντα Παρίση
Ο καλύτερος τρόπος για να ανταποκριθεί ένα παιδί σε προσκλήσεις συμμετοχής του σε δραστηριότητες είναι το παιχνίδι. Το παρόν βιβλίο είναι σχεδιασμένο με τρόπο ώστε να δημιουργεί ένα πνεύμα αδημονίας και ενδιαφέροντος για να ασχοληθεί το παιδί με τις δραστηριότητες. Η ιστορία που προηγείται αποτελεί το ερέθισμα για αυτόνομη και ενδιαφέρουσα συμμετοχή. Είναι αυτή που αποτελεί το κέντρο προσωπικού ενδιαφέροντος του παιδιού και το νόημα για να ασχοληθεί με τις εφαρμογές που προτείνονται. Όλες οι προτάσεις είναι σχεδιασμένες με βάση τις σύγχρονες παιδαγωγικές και επιστημονικές μεθόδους, ώστε να αναπτύσσεται η κριτική σκέψη του παιδιού και η γνώση να οικοδομείται με τακτικές και πρακτικές δοκιμασμένες και κυρίως μέσα σε ένα πνεύμα ψυχαγωγίας.
Κάθε δραστηριότητα έχει νόημα και οδηγεί στην κατάκτηση της γνώσης. Αφορούν δε σε όλα τα μαθησιακά πεδία και κινούνται στον άξονα της διαθεματικότητας. Τα παιδιά ζωγραφίζουν, χρωματίζουν, μετρούν, κατανοούν έννοιες αιτιότητας, γνωρίζουν το κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον, γνωρίζουν συμπεριφορές, αναπτύσσουν την αυτοεκτίμησή τους, ευαισθητοποιούνται σε σύγχρονα ζητήματα, εντάσσονται ομαλά στο κοινωνικό περιβάλλον και μαθαίνουν τις συνεργατικές διαδικασίας. Επίσης, μαθαίνουν να ενεργοποιούν και να αξιοποιούν τους μηχανισμούς μάθησης, να ρωτούν το «πώς» και το «γιατί».
Είναι σημαντικό ο ενήλικας, ως διαμεσολαβητής, να έχει υπόψη του ότι κάθε παιδί έχει τις δικές του δυνατότητες και τους δικούς του ρυθμούς, γεγονός που επιβάλλει σεβασμό προς το παιδί.
ISBN 978-960-567-062-7
Τιμή : 12,00€

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2014

Εκδόσεις Επίκεντρο,
Καμβουνίων 9, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54621
τηλ 2310-256146, Fax 2310-256148
books@epikentro.gr
www.epikentro.gr
ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2014    
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΛΚΕΣ. Διαδρομές ζωής ή θανάτου
Σοφία Ηλιάδου - Τάχου
Η συγγραφέας συνεχίζει την έρευνα από το σημείο που την άφησε στο προηγούμενό της βιβλίο, “«Μέρες» της ΟΠΛΑ στην Θεσσαλονίκη” . Όπως αναφέρει στην εισαγωγή του βιβλίου: «Η διερεύνηση της ιστορίας της κατοχικής ΟΠΛΑ Θεσσαλονίκης και των στελεχών της μου δημιούργησε ένα περίεργο συναίσθημα δέσμευσης απέναντι στα στελέχη της οργάνωσης. Έπρεπε, επομένως, να απαντηθούν τα ερωτήματα που σχετίζονται με τις διαδρομές που ακολούθησαν μετά τη συνθήκη της Βάρκιζας». Στηριζόμενη στις αυτοβιογραφικές αναφορές από το αρχείο του Ν. Τσιρώνη, στελέχους της ΟΠΛΑ Θεσσαλονίκης, ερευνά την πορεία των πολιτικών προσφύγων προς τη Γιουγκοσλαβία και το Μπούλκες. Παράλληλα, εντάσσει στην μελέτη της στοιχεία από την εφημερίδα Φωνή του Μπούλκες – τεύχη της οποίας διασώθηκαν στο Αρχείο παράνομου τύπου του ΑΣΚΙ- διασταυρώνοντας τα με τις υπάρχουσες βιβλιογραφικές αναφορές. Σε ένα θέμα που εξακολουθεί να διχάζει και να προσεγγίζεται με όρους συγκρουσιακής αντιπαράθεσης παρά ψύχραιμης καταγραφής των γεγονότων, η συγγραφέας προσφέρει μία μοναδική στο είδος της μελέτη λόγω του πλούσιου πρωτογενούς υλικού. Φωτίζονται όψεις σχετικά με τις κοινοτικές δομές στο Μπούλκες, την οικονομία, την εκπαίδευση της κοινότητας, τις σχέσεις Ελλήνων και «Σλαβομακεδόνων», αλλά και τις μεθόδους πειθαρχίας που επιβλήθηκαν, με εστίαση στην περίπτωση του νησιού – κάτεργου στον Δούναβη, για το οποίο και ελάχιστες αναφορές έχουν γίνει στην υπάρχουσα βιβλιογραφία. 

ISBN: 9789604585151
Σελίδες: 344
Περισσότερα...

 

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΜΕΤΕΜΦΥΛΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Παπαδιαμάντης Α. Δημήτριος. Πρόλογος: Θάνος Μ. Βερέμης
Μία πολύτιμη συμβολή για την μελέτη του ρόλου των στρατιωτικών στην ελληνική μεταπολεμική πολιτική ζωή. Αρχικά, παρουσιάζεται η συγκρότηση και δράση της μαζικότερης ενδοστρατιωτικής οργάνωσης, του Ι.Δ.Ε.Α., έως την αυτοαδρανοποίησή του στα μέσα της δεκαετίας του 1950, με έμφαση στο περιβόητο κίνημα της 30ης -31ης Μαΐου 1951. Ακολούθως, αναλύεται η ύπαρξη διεργασιών στο σώμα των αξιωματικών που οδήγησαν στη συγκρότηση νέων συνωμοτικών πυρήνων. Στη συνέχεια, εκτίθενται οι καταιγιστικές εξελίξεις μετά τις εκλογές του 1961, οπότε και ο Στρατός έγινε ξανά διακύβευμα της κομματικής διαπάλης. Εξετάζεται επίσης η απειλή της δικτατορίας όπως ξεκίνησε να διαγράφεται από την έναρξη της πολιτικής κρίσης του 1965, έως και το πραξικόπημα του 1967. Οι ιδεολογικοί πυρήνες οι οποίοι άσκησαν την επιρροή τους στις προαγωγές ομοϊδεατών ή τις αποστρατεύσεις αντιπάλων, οι αναμείξεις του θρόνου και των πολιτικών, η παρασκηνιακή διαπλοκή, το μοναχικό υπονομευτικό έργο αξιωματικών όπως ο Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος και Λαδάς, παρακολουθούνται από τον συγγραφέα μαζί με τις εξελίξεις στα υψηλά κλιμάκια του στρατού και της πολιτικής ηγεσίας. 

ISBN: 9789604585267
Σελίδες: 288
Περισσότερα...

Κρήτη: Τα εξωτικά μυστικά νησιά της


Το ξέρατε ότι έχει και η μεγαλόνησος Κουφονήσι;

Τα 20 καλύτερα beach bar του πλανήτη


Που βρίσκεται το καλύτερο ελληνικό beach bar στη λίστα; Σίγουρα όχι εκεί που νομίζετε.

Αρχαία Ολυμπία|Αξιοθέατα|Παραλίες|5* Arty Grand

Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr

Προτεινόμενο ξενοδοχείο: 5* Arty Grand Hotel

Το 5* ARTY GRAND HOTEL, χτισμένο στο λόφο πάνω από την Αρχαία Ολυμπία, αποπνέει το καλό γούστο και την υψηλή αισθητική των ανθρώπων που το δημιούργησαν. Την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του και την καλαισθησία του τη βιώνεις με όλες σου τις αισθήσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βρεθείς στους χώρους του.

Αρχαία Ολυμπία: Στη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων
Στην Δυτική Πελοπόννησο, βρίσκεται ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους στον κόσμο, η Αρχαία Ολυμπία, η γενέτειρα των πιο σημαντικών αθλητικών αγώνων, των ολυμπιακών, που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο και δημιουργεί δέος χάρη στο Ολυμπιακό Ιδεώδες, που ζωντανεύει σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης. Ακολουθήστε τα βήματα των αρχαίων αθλητών και ελάτε να τιμήσετε τον Δία!
 
Μελιτζάνες σαβόρε από τον Πύργο Ηλείας
Νόστιμη συνταγή από τον Πύργο Ηλείας!
 
 
Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr Βρείτε μας στο

Το Απόλυτο Media Center με νέα μειωμένη τιμή!


Δύο νέους φίλους απέκτησαν όσοι πήγαν στο Μουντιάλ

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ φιλοξενεί τον ΝΙΚΟ ΞΥΛΟΥΡΗ

ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ - «ωχ...ΗΛΕΚΤΡΑ»




LOGO 5
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ &  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
Ελ. Βενιζέλου - Γαλατάς Χανίων (πρώην Δημαρχείο Νέας Κυδωνίας) τκ 73100
«ωχ...ΗΛΕΚΤΡΑ» παρωδία του Αλέξη Καλλίτση
Τρίτη, 22 Ιούλιος 2014

Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
Ώρα : 21.15
Διοργάνωση : ΑΦΟΙ ΤΑΓΑΡΗ ΟΕ
Είσοδος : 20 €  - ΑΜΕΑ, Φοιτητές, Παιδιά, Άνεργoi και Πολύτεκνοi : 15 €

Ο Αλέξης Καλλίτσης, βασιζόμενος στις γνωστές τραγωδίες του Σοφοκλή και του Ευριπίδη, έγραψε μια παρωδία σε έμμετρο δεκαπεντασύλλαβο, με κεντρική ηρωίδα την Ηλέκτρα, η οποία μη μπορώντας ν’ αντέξει τα δεινά της οικογένειάς της, δηλαδή τις συμφορές του οίκου των Ατρειδών, καταφεύγει στη βοήθεια ειδικού: απευθύνεται δηλαδή σε ψυχολόγο!
Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης, Άννα Παναγιωτοπούλου Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας | Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκορού
Χορογραφίες: Ελπίδα Νίνου, Θανάσης Γιαννακόπουλος
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος | Μουσική διδασκαλία: Παναγιώτης Τσεβάς
ΔΙΑΝΟΜΗ: Πέτρος Φιλιππίδης,Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Κρατερός Κατσούλης, Πάνος Σταθακόπουλος,
Αλμπέρτο Φάϊς,Μάνος Ιωάννου, Χρήστος Σπανός, Σταύρος Καραγιάννης, Κυριάκος
Μαρκάτος.

ALESSO & PLAYMEN at CAVO PARADISO TONIGHT

ALESSO &  PLAYMEN at CAVO PARADISO TONIGHT
Oι Playmen μαζί με το διεθή Electronic Dance Producer ALESSO
σε ενα Live Set σημείο αναφοράς , απόψε στο CAVO PARADISO στη Μύκονο!
Το amazing opening Set by Playmen θα προβληθεί live stream από το μεγαλύτερο live streaming EDM Music platform
be-at.tv  :
http://www.be-at.tv/brands/cavo-paradiso/playmen
More Info here : http://www.be-at.tv/beattv


Kρήτη Ιούλιος+Αύγουστος 4Μέρες τα 2Ατομα 139€

Ekdromi.gr

Porto Maltese Boutique - Αγιος Νικόλαος Κρήτης

Άγιος Νικόλαος Κρήτης με 139€ από 278€ (-50%) για 4 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε Porto Double Sea View

(Έκπτωση 50%)

139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, σε Porto Double Sea View δωμάτιο στο Porto Maltese Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Απολαύστε 4 ημέρες στο πανέμορφο νησί της Κρήτης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
€139 από €278 Κέρδος €139 Έκπτωση 50%
Porto Maltese Boutique - Αγιος Νικόλαος Κρήτης
Άγιος Νικόλαος Κρήτης


Περισσότερες Προσφορές

Πόρτο Χέλι με 599€ από 1200€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€599 από €1.200 -50%
4* AKS HINITSA BAY - Πόρτο Χέλι
Πόρτο Χέλι
599€ από 1200€ ( Έκπτωση 50%) στο 4 αστέρων Ξενοδοχείο AKS HINITSA BAY KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πόρτο Χέλι! Προσφέρεται Απεριόριστη Κατανάλωση σε Κρασί, Μπύρες, Αναψυκτικά και Εμφιαλωμένο Νερό κατά την διάρκεια του Δείπνου! Ελεύθερη Είσοδος στο Μini Club για τους μικρούς μας φίλους καθώς και Ελεύθερη Είσοδος με ένα παγωτό και ένα χυμό για 2 Παιδιά έως 12 ετών στο Θαλάσσιο Πάρκο στο AKS Porto Heli για όλες τις ημέρες! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

All Inclusive στο Αίγιο με 299€ από 598€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
Long Beach Resort Hotel - Αίγιο
Αίγιο
ALL INCLUSIVE στο Long Beach Resort Hotel στο Αίγιο 1,5 ώρα από την Αθήνα ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Καφέ, Αφεψήματα και Snacks! Απολαύστε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης επάνω στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ρίο με 519€ από 1038€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Πλήρη Διατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€519 από €1.038 -50%
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
Ρίο
519€ από 1038€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 11 ετών, στο 4 αστέρων Porto Rio Hotel & Casino μέλος των STAR HOTELS τον Αύγουστο, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) ΚΑΙ Κρασί σε όλα τα γεύματα, σε δίκλινο δωμάτιο στο Ρίο! Aπολαύστε 6 ημέρες πολυτέλειας δίπλα στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ιωάννινα με 290€ από 580€ (-50%) για 4 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Executive δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€290 από €580 -50%
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
Ιωάννινα
290€ από 580€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Executive δίκλινο δωμάτιο, στα Ιωάννινα! Παρέχεται μία Υδροθεραπεία και ένα Hamam κατ΄άτομο, Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Ελεύθερη συμμετοχή στο εβδομαδιαίο Manager's Cocktail συνοδεία από Aperitif Cocktail & Canapes! Προσφέρεται ένας καφές και ένα cocktail καθημερινά ανά άτομο! Για τους μικρούς μας φίλους προσφέρεται ένα Παγωτό την ημέρα και προβολή παιδικής ταινίας καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Σκόπελος με 99€ από 279€ (-65%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 65%)

€99 από €279 -65%
Rigas Hotel - Σκόπελος
Σκόπελος
99€ από 279€ ( Έκπτωση 65%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στη Χώρα Σκοπέλου, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) στο Rigas Hotel του Oμίλου Spyrou Hotels & Companies σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρονται 2 Welcome drinks στο χώρο της πισίνας και 2 Antistress Head Massage στο 5 αστέρων Skopelos Holiday Hotel and Spa! Παρέχονται ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία της Πανόρμου, μεταφορά από και προς το λιμάνι και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες και να μαγευτείτε από την απέραντη ομορφιά του νησιού! Mε την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά για διαμονή από 28/06 έως και 10/07 δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Ημιδιατροφή!!! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά για διαμονή από 08/09 έως 30/09 δίδονται Δωρεάν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς τη Σκόπελο και 15% έκπτωση στα εισητήρια της επιστροφής σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καμένα Βούρλα με 295€ από 590€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€295 από €590 -50%
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
Καμένα Βούρλα
295€ από 590€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στα Καμένα Βούρλα! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας και Παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες πολυτέλειας! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Ημιδιατροφή! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

All Inclusive στην Πρέβεζα με 530€ από 1060€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€530 από €1.060 -50%
Preveza Sunset Beach Hotel- Πρέβεζα
Πρέβεζα
ALL INCLUSIVE στο Preveza Sunset Beach Hotel ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα εώς 2 ετών στην Πρέβεζα σε δίκλινο δωμάτιο, με 530€ από 1060€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με Live Action Cooking, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρες, Καφέδες, Αφεψήματα, Παγωτά, Ποτά και Snacks! Για τους μικρούς μας φίλους καθημερινά παρέχεται παιδική απασχόληση στο Mini Club από εξειδικευμένους Έλληνες παιδαγωγούς με πολλές δραστηριότητες, θερινό παιδικό σινεμά καθώς και Παιδότοπος με φουσκωτά ξηράς! Παρέχονται ξαπλώστρες με τραπεζάκι και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία, καθημερινά μαθήματα γυμναστικής pilates, yoga, aqua aerobic κ.α και παιχνίδια στην άμμο για όλες τις ηλικίες από έμπειρο γυμναστή! Μία φορά την εβδομάδα Ζωντανή Μουσική με έντεχνο ρεπερτόριο! Απολαύστε 6 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης επάνω στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

All Inclusive στην Πάρο με 570€ από 1140€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€570 από €1.140 -50%
4* Karma Porto Paros Hotel - Πάρος
Πάρος
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Karma Porto Paros Hotel KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών στην Πάρο σε δίκλινο δωμάτιο, με 570€ από 1140€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Αναψυκτικά, Αφεψήματα, House wine, Mπύρα, Παγωτό και Snacks! Καθημερινά ελεύθερη είσοδος στο AQUA PARK με Νεροτσουλήθρες και παιδική απασχόληση σε Mini Club από εξειδικευμένους Έλληνες παιδαγωγούς με πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχονται ξαπλώστρες με τραπεζάκι και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία, καθημερινά μαθήματα γυμναστικής pilates, yoga, aqua aerobic καθώς και παιχνίδια στην άμμο για όλες τις ηλικίες από έμπειρο γυμναστή! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Αρχαία Ολυμπία με 165€ από 330€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€165 από €330 -50%
5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία
165€ από 330€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Arty Grand Hotel στην Αρχαία Ολυμπία για όλο το Καλοκαίρι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Superior δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi! Προσφέρεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαρείτε κάθε ομορφιά στον ιστορικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ψαθόπυργος με 186€ από 372€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€186 από €372 -50%
Florida Blue Bay Resort & Spa - Ψαθόπυργος
Ψαθόπυργος
186€ από 372€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) στον Ψαθόπυργο Πάτρας σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται 1 Massage διάρκειας 20 λεπτών, καθώς και Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Με την αγορά 3 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

All Inclusive στη Ζάκυνθο με 699€ από 1398€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€699 από €1.398 -50%
4* Palazzo di Zante - Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Palazzo di Zante ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στη Ζάκυνθο, με 699€ από 1398€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, απογευματινός καφές με σνακ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε καφέ μηχανής, τσάι, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, παγωτά και ποτά! Ελεύθερη είσοδος στο Zantino World Fun Park το οποίο διαθέτει φουσκωτά παιχνίδια, τοίχο αναρρίχησης, τραμπολίνο, animateur για την ψυχαγωγία και επίβλεψη των Παιδιών σας καθώς και Mini Club, νεροτσουλήθρες και ηλεκτρικό τρενάκι!!! Απολαύστε 6 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης στη Ζάκυνθο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!