Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΝΥΜΦΙΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ ΕΣΠΕΡΑΣ

Μαχαίρι Διασωστικό Αναδιπλούμενο με Φακό 19451 Albainox

Μαχαίρι Διασωστικό Αναδιπλούμενο με Φακό 19451 Albainox 
Υλικό Κατασκευής: Ατσάλι,Αλουμίνιο
Προτεινόμενη Χρήση: Διάσωση 

Περιληψη
Μαχαίρι Διασωστικό Αναδιπλούμενο με Φακό 19451 Albainox
To αναδιπλούμενο διασωστικό μαχαίρι με φακό 19451 της Albainox είναι ένα μαχαίρι που διαθέτει ατσάλινη λάμα με επίστρωση τιτανίου και αλουμινένια χειρολαβή.
Το διασωστικό μαχαίρι έχει λεία λάμα που το καθιστά χρήσιμο σε όλες τις καταστάσεις.
Διαθέτει κόπτη για ζώνες (σε περίπτωση που κολλήσει η ζώνη σε κάποιο ατύχημα) και κρουστήρα για θραύση κρυστάλλων (για άμεσο απεγκλωβισμό).
Επίσης το μαχαίρι αυτό διαθέτει mini φακό στο μπροστινό μέρος του μαχαιριού για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ακόμα και εκεί που υπάρχει λίγο η καθόλου φωτισμός.

R2009 w/ 3G™ BB Radar kit

R2009 w/ 3G™ BB Radar kit

Simrad R2009 3G™ kit is a dedicated 9" portrait Radar Control Unit and 3G Broadband Radar. The kit includes R2009 radar control unit, 3G Broadband Radar, RI-10 interface, Interconnection cable 20m (66 ft), 1.8 m (6 ft) Ethernet cable.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η Solarcon A99 απο τις πιό επιτυχημένες κεραίες βάσης στον κόσμο για CB/10m
Εύκολη συναρμολόγηση,ιδανική για δύσκολες καιρικές συνθήκες,αέρας ,υγρασία.
Κατάλληλη για χρήση σε καίκια ,τράτες ( marine) κ.λ.π
Mε antenna tuner συντονίζει από 20m και επάνω με πολύ καλά αποτελέσματα,δείτε reviews στο eham

1/2 wave over 1/4 
Omni-Directional πολυκατευθυντική
Fiberglass (weather tough) Υαλονήματα
Handles 2000 Watts (peak) about 1000 RMS
SWR Tunable, 25-32 Mhz.
Covers far above and below the traditional CB channels(with antena tuner 20-10m)
Solarcon claims 9.9 dBi
DC Grounded (Γειωμένη για στατικό)
5,3m Tall ( Three 6' Sections ) Τρια κομμάτια τον 2m
Insulated up to 14,500 Volts
Βάρος 2,27 Κg

Ο Άνιχνος. Ο άνθρωπος χωρίς ίχνη

Ο Άνιχνος. Ο άνθρωπος χωρίς ίχνη 
Σπυριδούλα Μπιρπίλη
Εικονογράφος: Ναταλία Καπατσούλια
Σειρά: Πολύχρωμοι Χαρταετοί
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 40
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-174-7 

Μια φορά κι έναν καιρό σε μια έρημο γεννιέται και μεγαλώνει ένα παιδί χωρίς ίχνη! Μα, αν δεν αφήνεις ίχνη στην έρημο, είναι εύκολο να χαθείς. Όταν ο Άνιχνος τελειώνει το σχολείο, αποφασίζει ν’ ακολουθήσει τον πρώτο περαστικό, μήπως κι έτσι βρει τον δρόμο του.
Ποιος είναι όμως ο παράξενος ταξιδιώτης και πού πηγαίνει; Ποια είναι η ιστορία του ελέφαντα με τα αθλητικά παπούτσια και το φτερό στρουθοκαμήλου στο κεφάλι; Ο Άνιχνος αναζητά τον δρόμο του παρά τις δυσκολίες. Tελικά θα βρεί τον δικό του θησαυρό μέσα στα παραμύθια;
Ένα παραμύθι για το ταξίδι προς την ενηλικίωση και τα ίχνη που διαλέγει ο καθένας μας για οδηγό του.
ΚΡΙΤΙΚΕΣ
Η Σπυριδούλα Μπιρπίλη μιλάει στο freshart για το νέο της βιβλίο, 17/3/2019, freshart24.gr

Πασχαλινές ευχές από το Τελλόγλειο Ίδρυμα

Ωράριο λειτουργίας εκθεσιακού χώρου:
Μ. Δευτέρα κλειστά
Μ. Τρίτη 9.00-14.00  
Μ. Τετάρτη 9.00-14.00 & 17.00-21.00
Μ. Πέμπτη 9.00-14.00
Μ. Παρασκευή κλειστά
Δευτέρα του Πάσχα κλειστά
Πρωτομαγιά κλειστά

📱 Προτάσεις για ψηφιακή ανάγνωση - Απρίλιος 2019



Για όλους εσάς που ζείτε στον ψηφιακό κόσμο και δεν μπορείτε να αποχωριστείτε την τεχνολογία, ενώ συγχρόνως αγαπάτε το διάβασμα και το περιβάλλον, θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο στη βιβλιοθήκη σας, να διαβάζετε παντού και πάντα, εύκολα και γρήγορα, να έχετε μαζί σας πολλές αναγνωστικές επιλογές, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προτείνουν νέα ψηφιακά βιβλία για όλες τις προτιμήσεις.
Ξεκινάμε με το μπεστ σέλερ της χρονιάς που δεν είναι άλλο από Το χρυσό κλουβί της Camilla Lackberg. Από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του βρέθηκε στο νο1, στα charts του Apple iBooks στα ελληνικά!
Camilla Lackberg
Το χρυσό κλουβί
Η πιο γοητευτική παραμυθού της Σουηδίας μάς συστήνει τη νέα της ηρωίδα, τη Φέι. Μια φιλόδοξη και δυναμική γυναίκα της οποίας η ονειρική ζωή από τη μια στιγμή στην άλλη γκρεμίζεται. Μια ιστορία εξαπάτησης, εκδίκησης και λύτρωσης, ένα ψυχολογικό θρίλερ με ξεκάθαρο φεμινιστικό μήνυμα που κερδίζει από την πρώτη σελίδα τον αναγνώστη.

10,99 €
Ελληνική λογοτεχνία Ξένη λογοτεχνία

Βασίλης Γκουρογιάννης
Αναψηλάφηση
Ένα πολιτικό, υπαρξιακό μυθιστόρημα που απεικονίζει μια χώρα με τα τραύματα του εμφυλίου, της δικτατορίας, της μεταπολίτευσης και της κρίσης, μια εξαιρετική αναψηλάφηση της Μεταπολιτευτικής Ελλάδας.
Ερνέστο Σάμπατο
Περί ηρώων και τάφων
Μια κορυφαία στιγμή της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Το magnum opus ενός εμπνευσμένου συγγραφέα. Ο εκπληκτικός Αργεντίνος συνθέτει ένα αξεπέραστο έργο για το απόλυτο σκοτάδι που επικρατεί στον κόσμο.

9,99 €

11,99 €
Αστυνομική λογοτεχνία Αστυνομική λογοτεχνία


Jane Harper
Η ξηρασία
Το δυναμικό ντεμπούτο της Jane Harper έρχεται με φόρα από την Αυστραλία. Μεταφράζεται ήδη σε περισσότερες από 35 γλώσσες και σαρώνει τα βραβεία όπου κι αν εκδίδεται. Σκηνικό η Αυστραλία εν μέσω της χειρότερης ξηρασίας των τελευταίων εκατό χρόνων. Ένα επικό θρίλερ με ένα μυστικό σε κάθε σελίδα που κάνει τις παλιές πληγές να ματώνουν ξανά.
Niklas Natt och Dag
1793: Τότε που βασίλευε η βία
Ένα μεθυστικό κοκτέιλ, ένα ιστορικό θρίλερ από τη χρυσή φλέβα τoυ σουηδικού νουάρ. Το αναπάντεχο αριστούργημα που άνοιξε νέους δρόμους στην αστυνομική λογοτεχνία. Ένα ακρωτηριασμένο πτώμα φρικτά παραμορφωμένο που ανακαλύπτεται στα βρομερά νερά μιας λίμνης αποτελεί μόνο την αρχή.

9,99 €

11,99 €
Ιδέες και πολιτική Άνθρωποι και κοινωνία

André Kaspi, Hélène Harter
Οι Αμερικανοί Πρόεδροι
Από τον Τζορτζ Ουάσινγκτον στον Ντόναλντ Τραμπ
Ποιες πολιτικές αναταράξεις διαμόρφωσαν τον θεσμό και τις εξουσίες του Προέδρου; Είναι τελικά τόσο ισχυρός όσο νομίζουμε; Πόσα γνωρίζουμε πραγματικά για το αμερικανικό πολιτικό σύστημα; Οι απαντήσεις σε ένα βιβλίο που ρίχνει φως στο πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ και την ταραχώδη πολιτική τους ιστορία, σε μετάφραση της Σώτης Τριανταφύλλου, από δύο κορυφαίους Γάλλους ιστορικούς.
Αλέξανδρος Νεχαμάς
Περί φιλίας
Μια ενδελεχής επισκόπηση της έννοιας της φιλίας στον δυτικό πολιτισμό. Ένα εύληπτο, κατατοπιστικό και επίκαιρο δοκίμιο στην εποχή των social media και των χιλιάδων «απρόσωπων» φίλων από τον κορυφαίο καθηγητή φιλοσοφίας που εξηγεί για ποιο λόγο η φιλία είναι ένα από τα ουσιώδη χαρακτηριστικά της ζωής του ανθρώπου.

9,99 €

9,99 €
Τα ebooks των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διατίθενται σε αρχείο pdf ή epub κρυπτογραφημένο (Adobe DRM) και έχουν υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία ώστε να μπορούν να διαβαστούν σε υπολογιστή, laptop, κινητό ή tablet (μέσα από τον Adobe Digital Editions).

Ο Ένοπλος Δωσιλογισμός και η “Αναίμακτη” Απελευθέρωση

Ο Ένοπλος Δωσιλογισμός και η “Αναίμακτη” Απελευθέρωση 
Ο «Ένοπλος Δωσιλογισμός» αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση του «δωσιλογισμού» στην Ελλάδα και αγγίζει χιλιάδες Έλληνες πολίτες που στελέχωσαν τις (παρα)στρατιωτικές οργανώσεις που ιδρύθηκαν ή υποστηρίχθηκαν απόλυτα από τις Γερμανικές Αρχές και εντάχθηκαν στους ναζιστικούς μηχανισμούς καταστολής της Αντίστασης.
Ο «Ένοπλος Δωσιλογισμός», με όλες τις «εθνικιστικές» ομάδες και τις κρατικές δομές ασφαλείας (Τάγματα Ασφαλείας, Ειδική Ασφάλεια, Μηχανοκίνητο Αστυνομίας Πόλεων και οργανώσεις τύπου «Χ») που συνέπραξαν σ’ αυτόν, αποτέλεσε αφενός μεν τη «χρυσή εφεδρεία» των γερμανικών στρατιωτικών δυνάμεων και Αρχών, στην προσπάθεια της αναίμακτης απαγκίστρωσής τους από την Ελλάδα, κι αφετέρου την «προφυλακή» για τους επερχόμενους Βρετανούς.
Το «Κάψιμο του Κορωπίου» στις 9/10/1944 με τους 47 νεκρούς άμαχους και την πυρπόληση 400 οικιών και καταστημάτων, εντάσσεται στη χρονική περίοδο της Απελευθέρωσης αλλά και στις «επιχειρησιακές δραστηριότητες» του «ένοπλου δωσιλογισμού». Το ότι μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ευρύτερα γνωστό, σημαίνει πως η συγκάλυψη –από πολλές μεριές– είναι πλήρης και αριστοτεχνικά μεθοδευμένη.
Αυτήν τη μεθόδευση επιχειρούν να αποκωδικοποιήσουν οι ιστορικές έρευνες στις οποίες έχουν αποδυθεί τοπικοί ερευνητές τα τελευταία χρόνια. Σ’ αυτούς προστέθηκε και η «Ομάδα Ιστορικής Έρευνας» του Κορωπίου που πρωτοεμφανίστηκε με ένα, μάλλον, ατυχές «μανιφέστο» κι ακολούθως στη «δημοτική Ημερίδα» της 8/10/2017, όπου και κατέθεσε τα πορίσματα των ερευνών της.
Η Ιστορία όμως δεν έχει καμία σχέση με τα «θέλω» και τα «νομίζω» του καθένα. Η Ιστορία είναι γεγονότα και ερμηνεία τους. Όχι κατά το δοκούν αλλά όπως αυτά αποκαλύπτονται από τις διαθέσιμες πηγές. Είναι η δική μας συνείδηση, ο δικός μας καθρέπτης. Και θέλουμε, όταν κοιτάζουμε μέσα σε αυτόν, το είδωλό μας να μας κοιτάζει κατευθείαν στα μάτια και να μην αποστρέφει το βλέμμα του.
Ο Ένοπλος Δωσιλογισμός και η “Αναίμακτη” Απελευθέρωση
Τα γεγονότα του Κορωπίου 9/10/1944 

συγγραφείς: Μ. Π. Λυμπεράτος – Θ. Σ. Πρόφης
Isbn:978-960-579-099-8
Διαστάσεις: 17 X 24
Σελίδες: 320
Λιανική Τιμή: 22,00 ευρώ

Κύθηρα: Πασχαλινές προτάσεις διαμονής

ArtTravel

1

Κύθηρα


Ατμοσφαιρικές προτάσεις διαμονής
 
Πατήστε εδώ
2

Κρήτη

Άνοιξη στον Βάμο Χανιών
3

Ιταλία

Τα πιο μικρά ξενοδοχεία της 
Πατήστε εδώ
Πατήστε εδώ
4

Ευρώπη

Οι 10 οικονομικότερες πόλεις 
Πατήστε εδώ

5 cafe σε λόφους με υπέροχη θέα


5 cafe σε λόφους με υπέροχη θέα

Σημειώστε...

Κοτόπουλο με σκόρδο
Σπαγγέτι με μπολονέζ μανιταριών
Παρίσι: Οι καλύτεροι φούρνοι του

Τροφές για να τονώσετε τον μεταβολισμό σας

Μίκης θεοδωράκης - Τα μεγάλα τραγούδια

All Inclusive Πάσχα στην Χαλκιδική 4* Possidi Paradise με Πασχαλινό Γεύμα+Παιδί Δωρεάν

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
4* Possidi Paradise Hotel - Χαλκιδική, Ποσείδι
4* Possidi Paradise Hotel - Χαλκιδική, Ποσείδι-12%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών
 All Inclusive
 Πάσχα (25/04/2019 έως 29/04/2019)
 Μπροστά στην Παραλία!
✔ Δωρεάν Ιδιωτικό Parking ✔ Οικογενειακά Δωμάτια ✔ Free WiFi στους κοινόχρηστους Χωρους ✔ Δωμάτια για μη καπνίζοντες ✔ Δωρεάν Ομπρέλες και Ξαπλώστρες στην Πισίνα και στην Παραλία
★ Χώρος Στάθμευσης ★ WiFi ★ Bar ★ Εστιατόριο ★ Εξωτερική Πισίνα ★ Γυμναστήριο ★ Δωμάτια για μη καπνίζοντες ★ Οικογενειακά δωμάτια
€267 από €302Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
5* Valis Resort Hotel - Βόλος- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+8 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Πάσχα (26/04/2019 έως 29/04/2019)
 Καθημερινή 12ωρη δημιουργική απασχόληση παιδιών!
€448 από €896Δες το Τώρα!
Port Marina Hotel - Χαλκιδική, Πευκοχώρι
Port Marina Hotel - Χαλκιδική, Πευκοχώρι
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 All Inclusive
 Πάσχα (25/04/2019 έως 29/04/2019)
 Μπροστά στην Θάλασσα!
€272Δες το Τώρα!
Dolphin Beach Hotel - Χαλκιδική
Dolphin Beach Hotel - Χαλκιδική
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών
 All Inclusive
 Πάσχα (25/04/2019 έως 29/04/2019)
 Μπροστά στην Παραλία!
€312Δες το Τώρα!
Bomo Olympic Kosma - Χαλκιδική, Χανιώτη
Bomo Olympic Kosma - Χαλκιδική, Χανιώτη
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών
 All Inclusive
 Πάσχα (25/04/2019 έως 02/05/2019)
 Free WiFi
€203Δες το Τώρα!
Melissa Gold Coast - Χαλκιδική, Ψακούδια
Melissa Gold Coast - Χαλκιδική, Ψακούδια- 40%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Πάσχα (26/04/2019 έως 01/05/2019)
 Πασχαλινό γεύμα με παραδοσιακό γλέντι!
€236 από €395Δες το Τώρα!
Elinotel Polis Hotel - Χαλκιδική
Elinotel Polis Hotel - Χαλκιδική- 20%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 All Inclusive
 Πάσχα (25/04/2019 έως 29/04/2019)
 Κοντά στην Παραλία!
€151 από €189Δες το Τώρα!
4* Atrium Hotel - Χαλκιδική
4* Atrium Hotel - Χαλκιδική- 20%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 All Inclusive
 Πάσχα (26/04/2019 έως 28/04/2019)
 Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα!
€171 από €215Δες το Τώρα!
AKRITAS EY ZHN Villas & Suites - Χαλκιδική, Παλιούρι
AKRITAS EY ZHN Villas & Suites - Χαλκιδική, Παλιούρι- 35%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 3 Άτομα
 Χωρίς Πρωϊνό
 Πάσχα (24/04/2019 έως 30/04/2019)
 Υπέροχη τοποθεσία!
€98 από €150Δες το Τώρα!
Egilion Hotel - Νέα Στύρα Εύβοιας
Egilion Hotel - Νέα Στύρα Εύβοιας- 30%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Πάσχα (26/04/2019 έως 29/04/2019)
 Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00!
€159 από €228Δες το Τώρα!
4* Olympic Village Hotel Resort & SPA - Αρχαία Ολυμπία
4* Olympic Village Hotel Resort & SPA - Αρχαία Ολυμπία- 25%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Πάσχα (26/04/2019 έως 29/04/2019)
 Εορταστικό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα!
€450 από €600Δες το Τώρα!
4* Olympus Thea Boutique Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας
4* Olympus Thea Boutique Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας- 45%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή + Ποτά
 Πάσχα (26/04/2019 έως 29/04/2019)
 Πασχαλινός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική Ανήμερα του Πάσχα!
€329 από €598Δες το Τώρα!
Limenari Hotel - Φιλιατρά Μεσσηνίας
Limenari Hotel - Φιλιατρά Μεσσηνίας- 40%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Πάσχα (26/04/2019 έως 29/04/2019)
 Εορταστικό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με ζωντανή μουσική!
€306 από €510Δες το Τώρα!
Alkistis Hotel - Πορταριά Πηλίου
Alkistis Hotel - Πορταριά Πηλίου
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών (+4 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Πάσχα (25/04/2019 έως 29/04/2019)
 Ζωντανή Μουσική την Κυριακή του Πάσχα!
€299Δες το Τώρα!
Μικρή Αρχόντισσα - Καλάβρυτα
Μικρή Αρχόντισσα - Καλάβρυτα- 36%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Πάσχα (26/04/2019 έως 29/04/2019)
 Παραδοσιακό γεύμα με οβελία!
€327 από €510Δες το Τώρα!
4* Acropol Hotel - Σέρρες
4* Acropol Hotel - Σέρρες- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 Ένα Ανατολικό παραδοσιακό Hamam και Prive Jacuzzi και Sauna!
€129 από €258Δες το Τώρα!
Panorama Suites & Spa - Στόμιο
Panorama Suites & Spa - Στόμιο
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Πάσχα (25/04/2019 έως 30/04/2019)
 Αναστάσιμο δείπνο και Παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα!
€569Δες το Τώρα!
Oasis Scala Beach Hotel - Αγκίστρι
Oasis Scala Beach Hotel - Αγκίστρι- 30%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Πάσχα (26/04/2019 έως 28/04/2019)
 Αναστάσιμο Δείπνο ΚΑΙ Πασχαλινό Τραπέζι!
€399 από €570Δες το Τώρα!
5* Galaxy Beach Resort - Ζάκυνθος, Λαγανάς
5* Galaxy Beach Resort - Ζάκυνθος, Λαγανάς- 32%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 All Inclusive
 Πάσχα (26/04/2019 έως 30/04/2019)
 Μπροστά στην παραλία!
€299 από €440Δες το Τώρα!
footer