Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ενημέρωση από Disabled.GR και περιοδικό Αυτονομία (ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ)

Βρισκόμαστε λίγο πριν από τις εκλογές και τα παιδιά του ΕΟΠΥΥ ξεσκίστηκαν να γράφουν και να εκδίδουν εγκυκλίους. Μέσα σε τρεις μήνες έχουν γράψει εγκυκλοπαίδεια. Όλες οι εγκύκλιοι του ΕΟΠΥΥ βρίσκονται στο http://www.disabled.gr/lib/?cat=256 ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα την συγγραφική και εκδοτική δραστηριότητα των παιδιών του ΕΟΠΥΥ από το http://www.disabled.gr/lib/?p=43726
Κάτι πολύ νέο που ενδιαφέρει όλους όσους προμηθεύονται καθετήρες για διαλείποντες καθετηριασμούς από τον ΕΟΠΥΥ: Δεν απαιτείται πλέον η προσκόμιση ουροδυναμικής μελέτης για την χορήγηση υλικών αυτοκαθετηριασμών http://www.disabled.gr/lib/?p=44525
Νέοι κανόνες συνταγογράφησης για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ http://www.disabled.gr/lib/?p=44576 δίνουν την δυνατότητα για «επαναλαμβανόμενη συνταγή» τρίμηνης διάρκειας στους ασθενείς ασφαλισμένους που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις και ακολουθούν σταθερή θεραπευτική αγωγή σε τρία συνεχή φύλλα.
Παροχή οδηγιών για τη διαδικασία απόδοσης δαπάνης αγοράς αναλωσίμου υγειονομικού υλικού http://www.disabled.gr/lib/?p=44472
Έργα και ημέρες του ΕΟΠΥΥ, μια προσωπική εμπειρία στο http://www.disabled.gr/lib/?p=44477
Νέα εγκύκλιος Ι.Κ.Α. διευκρινίζει τον τρόπο και τη διαδικασία έκδοσης παραπεμπτικών για φυσικοθεραπεία http://www.disabled.gr/lib/?p=44570
Παύει η αρμοδιότητα της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής να προσαυξάνει το ποσοστό αναπηρίας http://www.disabled.gr/lib/?p=44558
Eξαίρεση εκδίκασης υποθέσεων σχετικά με την προσαύξηση ποσοστού αναπηρίας, από τις αρμοδιότητες των Τοπικών Διοικητικών Επιτροπών του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ http://www.disabled.gr/lib/?p=44563
Οδηγός Ορθής Διοικητικής Συμπεριφοράς από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης http://www.disabled.gr/lib/?p=44541
Τράπεζα της Ελλάδος: Απαγορεύεται η είσοδος σε πελάτες με αναπηρίες http://www.disabled.gr/lib/?p=44469
Συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία http://www.disabled.gr/lib/?p=44500
Μειωμένη συμμετοχή στα φάρμακα δικαιούχων ΕΚΑΣ για το έτος 2012 http://www.disabled.gr/lib/?p=44484
Οι φαρμακοποιοί βγήκαν στα κάγκελα του ΕΟΠΥΥ: Δείτε το βίντεο στο http://news.disabled.gr/?p=44372 ενώ απεργία έκαναν και οι εργαζόμενοι στην ιδιωτική υγεία http://news.disabled.gr/?p=44369 διαμαρτυρόμενοι για τις καθυστερήσεις πληρωμών του ΕΟΠΥΥ.
Ο διάσημος αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ δοκιμάζει μια επαναστατική συσκευή η οποία ίσως του επιτρέψει να ξαναμιλήσει http://news.disabled.gr/?p=44411
Η Google είχε κάνει γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια χρηματοδοτεί την ανάπτυξη τεχνολογίας που θα μετατρέπει ένα συμβατικό αυτοκίνητο σε αυτόνομο. Δείτε το βίντεο στο http://news.disabled.gr/?p=44384
Οι Staff Benda Bilili είναι μία μπάντα που αποτελείται από παραπληγικούς μουσικούς του δρόμου, οι οποίοι αναμειγνύουν στη μουσική τους στοιχεία από την κουβανέζικη ρούμπα, τη ριθμ εν μπλουζ και τη ρέγκε http://news.disabled.gr/?p=44427
Όπως καταλαβαίνετε, κάθε μέρα έχουμε και από μια πολύ σημαντική είδηση ειδικά από τον ΕΟΠΥΥ. Γι' αυτό είναι σημαντικό να επισκέπτεστε καθημερινά το http://www.disabled.gr/ για το http://news.disabled.gr/ για να ενημερώνεστε εγκαίρως. Με το περιοδικό Αυτονομία και το ΑΝΑΠΗΡΙΑ
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/ και περιοδικό Αυτονομία

ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ 2012 - πρόγραμμα & έναρξη εγγραφών!

Αγαπητοί φίλοι της μουσικής,
η ομάδα εργασίας του Μουσικού Χωριού ανακοινώνει με χαρά τις εκπαιδευτικές και συναυλιακές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι στον Άγιο Λαυρέντιο.
Το Μουσικό Χωριό, γνώριμο σε εκατοντάδες μουσικούς και φίλους της τέχνης εδώ και επτά χρόνια, είναι μία από τις μεγαλύτερες μουσικές κοινότητες στην Ευρώπη, ένας θεσμός ελεύθερης ανταλλαγής μουσικών ιδεών και πρωτότυπων εκπαιδευτικών μοντέλων διαμέσου της μουσικής πράξης.
Διοργανώνεται από την αστική, μη κερδοσκοπική εταιρία arTree σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας & Τουρισμού Δήμου Βόλου και τις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Φέτος, η εκπαιδευτική δράση του Μουσικού Χωριού εκφράζεται θεματικά μέσα από 12 κατευθύνσεις, οι οποίες στεγάζουν 28 μουσικά εργαστήρια/masterclasses ομαδικής δράσης. Συντονιστές των δράσεων αυτών είναι 52 διεθνείς μουσικοί / εκπαιδευτικοί, καθώς και διάφοροι προσκαλεσμένοι της διοργάνωσης με παρουσία και δράση στο χώρο της ζωντανής δημιουργίας, του χορού, του θεάτρου, του λόγου, της ειδικής αγωγής και της καλλιέργειας του σώματος.
Οι φετινές κατευθύνσεις επικεντρώνονται στις εξής θεματικές:
ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ
ΣΥΓΧΡΟΝΗ & ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΠΑΛΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΛΑΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΒΑΛΚΑΝΙΑ
POP CULTURE ΜΑΚΑΜ ΠΡΑΞΗ & ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΣΥΝΘΕΣΗ & ΕΡΜΗΝΕΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ
MOYΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & PERFORMING ARTS
ΧΟΡΟΣ & ΘΕΑΤΡΟ
ΡΥΘΜΙΚΗ ΑΓΩΓΗ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ
ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ
Οι κατευθύνσεις αυτές έχουν δομηθεί, ανάλογα με το βαθμό διάδρασης που παρουσιάζουν μεταξύ τους, σε δύο περιόδους:
1η περίοδος: (18 - 24 Aυγ 2011)
2η περίοδος: (26 Αυγ - 1 Σεπτ 2011)
Όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιούνται καθημερινά συναυλίες και αυθόρμητα μουσικά δρώμενα σε κάθε γωνιά του Αγίου Λαυρεντίου.
To αναλυτικό πρόγραμμα κατευθύνσεων, εργαστηρίων και συναυλιών μπορείτε να το κατεβάσετε από την ανανεωμένη ιστοσελίδα του Μουσικού Χωριού (www.music-village.gr) ή ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.
Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, τη διαμονή και την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας (www.music-village.gr).
H διοργάνωση φέτος θα υλοποιήσει νέο σύστημα οικονομικών εισφορών, όπου και θα παρέχονται ειδικές τιμές για νέους, φοιτητές, παιδιά και άνεργους, καθώς και μειωμένο κόστος συμμετοχής για όλους τους ενήλικες. Ενημερωθείτε ΕΔΩ !
Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να απολαύσετε online μερικά οπτικοακουστικά αρχεία που θα σας μεταφέρουν διαδικτυακά το κλίμα της μουσικής μας κοινότητας:
1. Tα trailer της παραγωγής «ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ - ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ» , το οποίο πρόκειται να πάρει σύντομα μέρος σε ελληνικά και ξένα φεστιβάλ.
2. Την ταινία μικρού μήκους του Hayden Chisholm με τίτλο «11 VOICES» (2010).
3. Την πιο πρόσφατη ψηφιακή βιντεοθήκη του Μουσικού Χωριού (2011).
4. Το πιο πρόσφατο φωτογραφικό λεύκωμα του φωτογράφου της διοργάνωσης Νικόλα Χρυσού (2011).
Τέλος να ενημερώσουμε κοινό και φορείς ότι στα πλαίσια του φετινού εκπαιδευτικού προγράμματος θα λάβουν χώρα πρωτότυπα, πρωτοεμφανιζόμενα εργαστήρια & masterclasses συλλογικής δράσης για τα οποία η διοργάνωση θα σας ενημερώσει με ξεχωριστά δελτία τύπου.
Α!.. και κάτι ακόμη! Από το ερχόμενο φθινόπωρο το Μουσικό Χωριό θα ξεχειμωνιάζει στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Εργαστήρια, μουσικές κοινότητες, παραστατικές τέχνες, προβολές, εκπαιδευτικά προγράμματα, μαθήματα γιόγκα, καθώς και άφθονη μουσική πράξη, όλο το χρόνο, σε μία πρώην βιοτεχνία που μετατρέπεται σιγά σιγά σε εντευκτήριο του Μουσικού Χωριού. Σύντομα περισσότερα.
Φιλικά,
η ομάδα εργασίας του Μ.Χ.
Θύμιος Ατζακάς
Κώστας Μακρυγιαννάκης
Γιώργος - Εμμανουήλ Λαζαρίδης

ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΛΑΡΙΝΕΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΤΙΑΔΗ

Το δεύτερό του Ρεσιτάλ θα δώσει ο τελοιόφοιτος σπουδαστής του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ στο τμήμα Κλαρινέτου Αντώνης Φωτιάδης την Τρίτη 10 Απριλίου στις 6:00 μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της "ΣΥΝΘΕΣΗΣ" μετά το πρώτο πετυχημένο Ρεσιτάλ που έδωσε τον Δεκέμβριο στην Αίθουσα Τελετών του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης. 
Ο Αντώνης Φωτιάδης θα παρουσιάσει τα παρακάτω έργα: Kovacs (Hommage a Manuel de Falla), Mozart (Concert), Poulenc (Sonata),  Θ.Ζαρίμπα (Εσπερινός). 
Στο πιάνο θα τον συνοδεύσει η καθηγήτρια Γεωργία Δαμούζη.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελύθερη. 
http://kentrotexnissynthesi.blogspot.com/

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ

Ο καλός καιρός ευνοεί μία εκδρομή σε νησί.....

Πασχαλινό πακέτο Πάρος, Νάουσα: 90€ για 3ημερη διαμονή για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο Hotel Zefi. Welcome drink, μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο, late check out, φαγητό και ποτό δύο ατόμων με έκπτωση 20% σε εστιατόρια και Cafe Bar της Νάουσας.
Πασχαλινό Πακέτο στις Σπέτσες στο Spetses Hotel 330€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Πασχαλινό Πακέτο στις Σπέτσες στο Spetses Hotel 330€ για 4ήμερο για 2 άτομα. Ζήστε ένα μοναδικό Πάσχα στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού και φροντίστε η παραμονή σας εκεί να γίνει ανεπανάληπτα ωραία!
Πασχαλινό Πακέτο στη Σαντορίνη στην πολυτελή Villa Agnanti 129€ για 2 άτομα

Πασχαλινό Πακέτο στη Σαντορίνη στην πολυτελή Villa Agnanti 129€ για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο. Απολαύστε το φετινό Πάσχα στο πιο ρομαντικό νησί των Κυκλάδων και μαγευτείτε από τη θέα της Καλντέρας και τα μοναδικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος!
Σαντορίνη, Περίβολος στο Glaros Santorini 59€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Σαντορίνη, Περίβολος στο Glaros Santorini 59€ για 4ήμερο για 2 άτομα. Μαγική απόδραση στο νησί της ομορφιάς, την Σαντορίνη!

Τι πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε το έμφραγμα

medicalnews.gr
Τι πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε το έμφραγμα

«Κουρεύτηκε» και ο ΕΟΦ

Η «ραγισμένη» καρδιά μπορεί να σκοτώσει

Δέκτες περισσότερης ακτινοβολίας σε τομογραφίες οι παχύσαρκοι

Βοηθά ο βελονισμός στην εξωσωματική γονιμοποίηση;

Ξεκινάει η συνταγογράφηση των γενόσημων

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ ΕΣΠΕΡΑΣ

«Πασχαλινοί» τίτλοι ταινιών στο Twitter

«Πασχαλινοί» τίτλοι ταινιών στο Twitter
Μία μαγική σκακιέρα

Ταινία για το PAC-MAN

Επιθέσεις σε βρετανικά site από τους Anonymous

Κενό ασφαλείας ανακαλύφθηκε στο Facebook και Dropbox για iOS

Τρεις συσκευές Windows Phone αναπτύσσει η Samsung

Το Facebook μπορεί να οδηγήσει σε εθισμό αναφέρουν ερευνητές

Ξαναβγαίνει στην παραγωγή το Raspberry Pi

To CyanogenMod αλλάζει μασκότ

Τιμωρείται η Google για διαφημίσεις μέσω AdWords στην Αυστραλία

Δεν αποκλείει περαιτέρω περικοπές ο Βενιζέλος σε συνέντευξη στο Der Spiegel - Κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και ακινήτων από το υπουργείο Οικονομικών

Δεν αποκλείει περαιτέρω περικοπές ο Βενιζέλος σε συνέντευξη στο Der Spiegel
Ποδαρικό με αυξήσεις της ΔΕΗ για το 2013

Την Μ. Τετάρτη διαλύεται η Βουλή

Στη διάθεση του πρωθυπουργού η παραίτηση του Ραγκούση

Στο κενό η πρόταση Τσίπρα για τις μονοεδρικές

Ζήτησε συγνώμη ο Κώστας Γείτονας

Διεκδικεί την είσοδό της στο Κοινοβούλιο, η Βάνα Μπάρμπα

Κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και ακινήτων από το υπουργείο Οικονομικών

Δώδεκα ελληνίδες celebrity φωτογραφίζονται γυμνές για καλό σκοπό

Δωρεάν internet από την Vodafone

Αστυνομικός μετέφερε ναρκωτικά

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Φράχτης - μακέτα στον Έβρο! Από Σεπτέμβρη και βλέπουμε…
Συνάντηση Πετρίδη – Ζαπάρτα στην Αλεξανδρούπολη για την υποψηφιότητα του τελευταίου

Προηγείται σε δημοσκόπηση στον Έβρο ο Ντόλιος! Ποιο όνομα έκπληξη ακολουθεί…

Δίπλα στον Αρβανιτόπουλο ο Λάσκαρης για τις εκλογές! Αποτέλεσμα … πάτος!

Μηδέν άγχος για τις εκλογές ο Παπαδήμος!!!

Παιδαράς … ομορφάντρας … μανάρι, όπως λέει και η @Zizithom

Απορρίπτει την συγκυβέρνηση ο Αντώνης «Κομανέτσι» Σαμαράς

Οι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Πρόταση Τσίπρα για συνεργασία της Αριστεράς στις μονοεδρικές

Οι εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης τον Απρίλιο

Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει!!!

Πρόσκληση στους Ευρωπαίους ανέργους για δουλειά στη Γερμανία

Ιωάννινα: Γιάουρτια και αυγά σε παρουσιαστή την ώρα του δελτίου! Video
Ναρκωτικά από μπαταρίες αυτοκινήτων

Συνέλαβαν τον Κώστα Φέρρη και άλλους 7 για χρέη στο Δημόσιο

Οι προβλέψεις του μήνα

Πανικός σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων
Μπέρτολντ Ουίσνερ: Ο Βρετανός γιατρός που είναι πατέρας 600 έως 1.000 παιδιών
Διακινούσε βεγγαλικά, ναρκωτικά και ποτά – μπόμπες
Καταργείται ο φόρος πολυτελείας στα αυτοκίνητα
Πρόσκληση στους Ευρωπαίους ανέργους για δουλειά στη Γερμανία
Δημοφιλές το ελληνικό βίντεο της Eurovision
Στη δημοσιότητα πίνακες του Κερτ Κομπέιν

Με απουσίες και "παρών" ψηφίσθηκε η χρηματοδότηση των κομμάτων - Προπονητής ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια

Με απουσίες και "παρών" ψηφίσθηκε η χρηματοδότηση των κομμάτων
Κατσέλη: «Συγκυβέρνηση συν μνημόνιο ίσον χάος»

Στην Ελλάδα των παράδοξων, ο πληθωρισμός πέφτει και οι τιμές ανεβαίνουν!!!

Νέα καταδίκη για τον Π. Ψωμιάδη

Προπονητής ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια

Μην πάρεις μέρος στις εκλογές

Πιστοποιητικό διαχειριστικής επάρκειας για το δήμο Βόλβης

Ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας και τις Κυριακές

Το κύκνειο άσμα της Ελληνικής οικονομίας;

Ένα βήμα πριν το τέλος η μοναδική λιπασματοβιομηχανία της χώρας

Πώς λέγεται πραγματικά ο Κανάκης;

Στο Κατάρ για ιππασία η Αθηνά Ωνάση

Η ΥΠΕΡΦΙΑΛΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ

Η ΥΠΕΡΦΙΑΛΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ
Ξεμπροστιάζουν τους κολοσσούς της Wall Street
‘Χρυσοί κανόνες’ για την Ευρωζώνη
Μ. Βρετανία : Αλλαγή πολιτικής αν δεν βρεθεί λύση εντός του 2012-Ταύτιση με Νταβούτογλου;
Δεν θα «τσιμπήσει» η Αριστερά στα «καλοπιάσματα» του ΠΑΣΟΚ

Γιατί (ξανά) πέφτει το ΠΑΣΟΚ

Ο Ομπάμα σταμάτησε (;) τον πόλεμο
Έχει στείλει στον ανώτατο θρησκευτικό ηγέτη του Ιράν το μήνυμα ότι η Ουάσινγκτον δεν θα είχε πρόβλημα να συνεχίσει η Τεχεράνη το πυρηνικό πρόγραμμά της, με την απαραίτητη ωστόσο προϋπόθεση ότι θα αφορούσε αποκλειστικά και μόνο μη στρατιωτικούς σκοπούς. [...]
Οι “περίεργες” και μοιραίες εκλογές του 2000

Οι «περίεργες εκλογές» του 2000 υπονόμευσαν την επόμενη κυβέρνηση, αυτή του Κώστα Καραμανλή που προέκυψε από τη νίκη στην αναμέτρηση του 2004, και παρεμπόδισαν την έγκαιρη και εις βάθος διερεύνηση εθνικών σκανδάλων, όπως εκείνα του Χρηματιστηρίου και της «Siemens». [...]
Η “Αραβική Άνοιξη”… τελείωσε

Σύμφωνα με τηλεγραφήματα του «Wikileaks», που είχαν δει στο παρελθόν το φως της δημοσιότητας, ο Ομάρ Σουλεϊμάν αποτελεί το εκλεκτό του Ισραήλ, καθώς και τον πιο προνομιακό συνομιλητή των Ηνωμένων Πολιτειών, μέσω της CIA. [...]
Γιατί (ξανα) πέφτει το ΠΑΣΟΚ

Μετά το αρχικό κύμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας που προκάλεσε η διαδοχή του Γιώργου Παπανδρέου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, το ΠΑΣΟΚ δείχνει σήμερα να αποσυσπειρώνεται και πάλι. [...]
Η σιωπούσα θεολογία

Είναι έτσι φανερό: Το πνεύμα της εικόνας είναι η άφραστη και σιωπούσα Θεολογία, όπως σμιλεύεται από τη μαρτυρία των αγίων και των μυστικών, όπως εκφράζεται από τους ιεροφάντορες του σεσιγημένου μυστηρίου. [...]
Μια περίεργη αγωνιστική

Οι Φαίακες, με την βαθμολογία να μην τους αφήνει περιθώρια, είχαν στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Η ανυπαρξία των ερυθρόλευκων τους επέτρεψε να αποδράσουν με το μεγάλο 2πλό που προήλθε από βολέ του Ιωάννου στο ΄80. [...]

Οι "περίεργες" και μοιραίες εκλογές του 2000

Οι “περίεργες” και μοιραίες εκλογές του 2000
Οι «περίεργες εκλογές» του 2000 υπονόμευσαν την επόμενη κυβέρνηση, αυτή του Κώστα Καραμανλή που προέκυψε από τη νίκη στην αναμέτρηση του 2004, και παρεμπόδισαν την έγκαιρη και εις βάθος διερεύνηση εθνικών σκανδάλων, όπως εκείνα του Χρηματιστηρίου και της «Siemens». [...]
Η Μαριέττα στηρίζει Όλγα στην Α’ Αθηνών

Έχει επικοινωνήσει ήδη με τη νεαρή βουλευτή, η οποία στις εκλογές που έρχονται «μετακομίζει» από το Ρέθυμνο στην Α’ Αθηνών, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η νέα γενιά των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας είναι εκείνη που καλείται να σηκώσει στους ώμους της το βάρος των μεγάλων αλλαγών. [...]
Να ενεργήσουν όλοι με αίσθημα ευθύνης

Οι συνδικαλιστές οφείλουν να σταθμίσουν τις επιπτώσεις των πράξεών τους και να επιδείξουν σύνεση και κατανόηση. Να σταθούν αλληλέγγυοι με τους άλλους εργαζόμενους και να τους… επιτρέψουν να κάνουν Πάσχα. [...]
Το ιστορικό λάθος της Κεντροδεξιάς

Θα είχε απαλλάξει την Ελλάδα από το ΠΑΣΟΚ, το οποίο εξελίχτηκε μέχρι και τις μέρες μας στο σημαντικότερο και το πιο σύνθετο πολιτικό πρόβλημα του τόπου. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Σοκ! Πρώην βουλευτής της ΝΔ συνελήφθη (στο εξωτερικό) για παιδοφιλία...
Οι κομμουνιστές προσπαθούσαν να θολώσουν τα νερά για το μακεδονικό αλλά παρέμεναν σταθεροί στην προδοσία.

Μπλόκο στην πώληση του Ελληνικού δορυφόρου

48ΧΡΟΝΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ !!

Ένα “Λαθραίο” γράμμα από τον Αχμέτ στα παιδιά του

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ

Αυτά είναι τα 5 χαράτσια που θα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων

www.marketbeast.gr
Αυτά είναι τα 5 χαράτσια που θα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων Ως τη Μεγάλη Τετάρτη το δώρο Πάσχα …για όσους το παίρνουν ακόμη! »
Κάνει «θραύση» η φτηνή εργασία »
Δεν υπόκειται σε φόρο εισοδήματος το επίδομα αλλοδαπής »
Πακέτο για την ανάπτυξη θα παρουσιάσει ο Μπαρόζο »
Απαγορεύτηκαν οι κατατάξεις δικαστικών στο νέο μισθολόγιο »
Μετά τις κάλπες το μεγάλο πλιάτσικο »

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Ενεργειακά αποθέματα ΝΑ Μεσογείου-Αιγαίου: Κατάρα ή ευλογία;
Η Έξοδος του Μεσολογγίου και η σημερινή κρίση

Άλλη μια αυτοκτονία;

Ελεύθεροι πολιορκημένοι, σήμερα...

Το «Κράτος Μαφία» του Κόσσοβου: Από τη Μάντλιν στη Χίλαρι: Ο «ερωτικός δεσμός» της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ με το UCK

Economist: Message to Ankara

Παιδιά της Σαμαρίνας-Υμνος για τον ηρωικό θάνατο των παιδιών της Σαμαρίνας, στην έξοδο του Μεσολογγίου.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ Μια Ζωή-Η δύναμή σου πέλαγο κι η θέλησή μου βράχος.

Πολλά λόγια και λίγες πράξεις για τη Συρία Ενα ακόμη «σόου» από 74 χώρες με λιγότερο «ανθρωπιστικούς» στόχους

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Κίνα και άλλες χώρες

ΝΔ καί προεκλογική ἀξιοπρέπεια

Siemens: «Sorry» για τη διαφθορά

Τα όπλα των Βίκινγκς και ο «χωροφύλακας της Μέσης Ανατολής»

«Hamas» θα συνεχίσει να απαγάγει ισραηλινούς στρατιωτικούς

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ Τα δώρα της Αφροδίτης

Παράνομοι μετανάστες, ελληνική μοναξιά

ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ Με τα όπλα πάνω στο τραπέζι

ΓΓ ΟΙΔ: Θετικός για την μόνιμη αντιπροσωπεία ψευδοκράτους

Παιχνίδια της Τουρκίας στην Θράκη με τις εκλογές και το ΠΑΣΟΚ

Στον «πάγο» τα εθνικά θέματα

Στον ΤτΚ: Γερμανική δυσφορία, για τη δωρεάν παραχώρηση, από τις ΗΠΑ, 1.100 αρμάτων

Ανησυχία από τις συζήτησης για τις πολεμικές αποζημιώσεις

Σειρήνες πολέμου στη Μέση Ανατολή Έτοιμη για επίθεση στη Συρία η Τουρκία

Η διπλωματία του «πινγκ πονγκ»

Από το 2005 ήταν γνωστό το "πάρτι" δαπανών στη ΔΕΗ - Νουθεσίες περί διαφάνειας από την ... Siemens - Ουραγός η Ελλάδα στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων

Γιαννίτσης: Του χρωστάμε, δεν μας χρωστάει ο Παπαδήμος
Πακέτο Μπαρόζο για την ανάπτυξη της Ελλάδας θα ανακοινωθεί μετά το Πάσχα

Από το 2005 ήταν γνωστό το "πάρτι" δαπανών στη ΔΕΗ

Έκρηξη σε παράρτημα του υπουργείου Εσωτερικών

Παρελθόν το κοινωνικό κράτος στην Ελλάδα

Νουθεσίες περί διαφάνειας από την ... Siemens

Ουραγός η Ελλάδα στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων

Το κορίτσι του Clooney σε αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Τρώτε ποπ κόρν, κάνει καλό

Μετατρέπει τη σκέψη σε ήχους και λέξεις

Σουφλέ σοκολάτας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):
-Ψέματα Παπανδρέου με την κάλυψη της ΕΕ περισσότερα…
Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα
Τηλ. 210-3643601

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ»
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ

Στα Χνάρια των Κομνηνών