Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Αποσύρθηκαν διατάξεις από το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς – Ένταση στη Βουλή


vouli55
Υπό την διακομματική άρνηση να συζητηθούν διατάξεις που δεν έχουν σχέση με τους πλειστηριασμούς, η κυβέρνηση έκανε ένα βήμα πίσω και ανακοίνωσε ότι προτίθεται να αποσύρει από το νομοσχέδιο τις ρυθμίσεις που δεν έχουν δεσμευτικές προθεσμίες έναρξης εφαρμογής την αρχή του 2014 αλλά και όσες δεν είναι απόρροια μνημονιακών δεσμεύσεων.

Κινήσεις ΜΑΤ Προτάσεις ανατροπής ενός αποτυχημένου προγράμματος


Διαβάστε στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν:
Κινήσεις ΜΑΤ
Προτάσεις ανατροπής ενός αποτυχημένου προγράμματος

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Οι εκδόσεις Διάπλαση και το βιβλιοπωλείο ΠΥΡΓΕΛΗ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Θρακιώτικη Κουζίνα της Στέλλας Σπανού την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στη Καπναποθήκη Π Καπνεργατών 9 Ξάνθη.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΞΑΝΘΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ


Οι εκδόσεις Διάπλαση και το βιβλιοπωλείο ΠΥΡΓΕΛΗ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Θρακιώτικη Κουζίνα της Στέλλας Σπανού την  Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και ώρα  19.00  στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στη Καπναποθήκη Π  Καπνεργατών 9 Ξάνθη.
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ .
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΧΟΡΕΥΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΟΙ ΤΡΑΝΤΕΛΛΕΝΕΣ.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ.
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ  ΠΡΟΛΟΓΙΖΟΥΝ
ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ -ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ.
ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΚΤΗΜΑ ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗΣ .
ΚΟΥΤΣΟΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Η ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑA.
ΓΕΥΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ΤΟ DELY  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ  ΤΕΛΗΣ.


Οι εκδόσεις Διάπλαση η συγγραφέας Έλενα Σταμούλη και οι κούκλες και ο ¶νεμος θα μας ταξιδέψουν σ ένα κόσμο που ούτε καν φανταζόμαστε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας, Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα! 
Τα κορίτσια της σχολής μπαλέτου  της κυρίας Νίκης Τηγανιτάκη-Λυτροκάπη και η αφήγηση της Λένας Χαιδούτη θα μας απογειώσουν στο όνειρο.
Την εκδήλωση θα ανοίξουν τα παιδιά του Baby College της Αρχοντίας Καθάριου.
Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας, Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα! 
Λεωφόρος Γεωργίου Παπανδρέου 2  Νεάπολη Λάρισας

Διοργάνωση Βιβλιοπωλείο Σκάλα Παιδικό Παραμύθι Αθ. Διάκου 5 24100537791

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 1 το μεσημέρι η Κάρμεν Ρουγγέρη στο ΙΑΝΟS CAFE
Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και παρέα με την Κάρμεν Ρουγγέρη και το βιβλίο της Το παιδί και το όνειρο από τις εκδόσεις Διάπλαση θα ζήσουμε ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο όνειρο το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου  στις 1 το μεσημέρι  στο ΙΑΝΟS CAFE με υπέροχες μελωδίες σε μια ατμόσφαιρα γιορτινή! 
Είσοδος ελεύθερη
ΙΑΝΟΣ CAFE Σταδίου 24 Αθήνα, 210 3217917


Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στις 15:30 το μεσημέρι η Κάρμεν Ρουγγέρη στο GOLDEN HALL
Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και παρέα με την Κάρμεν Ρουγγέρη και το βιβλίο της «Το παιδί και το όνειρο» από τις εκδόσεις Διάπλαση θα ζήσουμε ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο όνειρο το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου  στις 15:30  το μεσημέρι  στο GOLDEN HALL (θεατρική σκηνή 1ος όροφος) με υπέροχες μελωδίες σε μια ατμόσφαιρα γιορτινή! 
Διοργάνωση Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου
Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 151 23, GoldenHall τηλ. 210-6821162
Είσοδος ελεύθερη


21 - 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
NA ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ

Οι Εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ συμμετέχουν ενεργά στις εορταστικές εκδηλώσεις του Πωλητηρίου του Ιδρυματος Μιχαλης Κακογιαννης by Gruppo Gemello!
Διαβάστε όλοι μαζί το βιβλίο Πρωτοχρονιάτικες Καλικατζοροσκανταλιές που είναι τυπωμένο σε τεράστιες διαστάσεις στους τοίχους του Ιδρύματος, και πάρτε μέρος στις εκδηλώσεις, για να ανακαλύψετε πως το παιδικό βιβλίο είναι το ομορφότερο δώρο!
Για να περάσετε τα πιο μαγικά Χριστούγεννα, με παραμύθια, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις, για να γνωρίσετε τη Μάγισσα Τιβικουτή και τη Μάγισσα Τσαπατσούλα, του Φεγγαριού την Κόρη, αλλά και να πάρετε μέρος σε Πρωτοχρονιάτικες Καλικατζοαροσκανταλιές!
Μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου λειτουργεί μόνιμη έκθεση βιβλίου και παιχνιδιού στο Πωλητήριο του Ιδρύματος Μ.Κακογιάννη.
Και φέτος, ακούγοντας ιστορίες και κοιτάζοντας τα πολύχρωμα λαμπάκια να αναβοσβήνουν, θα ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης!
Οι εκδόσεις Διάπλαση στο Πωλητήριο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης
• Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στις 16:00 «Τιριμπιμπίμ ο Ιππότης των Χρωμάτων» Αφήγηση παραμυθιού από τη Γιούλα Μιχαήλ
Ελάτε όλοι να περιπλανηθούμε μέσα στο γκρι σπίτι του Τιριμπιμπίμ. Ο ίδιος μαζί με τους ποντικοβοηθούς του Πι και Φι θα σας οδηγήσουν μέσα στους διαδρόμους και στα δωμάτια και άμα κρυφτούμε καλά από τη μάγισσα Μουτζουφλού μπορεί να καταφέρουμε να δούμε τον ανεκτίμητο θησαυρό που ανακάλυψαν εκεί στα υπόγεια του σπιτιού…
• Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στις 18.00
«Του φεγγαριού η κόρη»
διαδραστικό παιχνίδι με τη Μαρία Σούμπερτ
Οι εκδόσεις Διάπλαση και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζουν το παραμύθι της Μαρίας Σούμπερτ 'Του φεγγαριού η κόρη', το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα.
Πώς μπορεί να λένε μια κόπέλα που δεν κάνει ποτέ να τη ρωτήσει κανείς το όνομά της;
Που μπορεί να κρυφτεί κανείς όταν φεύγει;
Τι είναι τρεις άσπρες κορυφές και χιλιάδες πράσινες;
• Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στις 15.00
«Η Μάγισσα Τιβικουτή»
Ένα παραμύθι της Λένας Τερκεσίδου
Οι εκδόσεις Διάπλαση, η Λένα Τερκεσίδου και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου 'Η μάγισσα Τιβικουτή'.
Η Λένα Τερκεσίδου, μαζί με το ψαράκι τη Ροζαλία, παίζουν με τα παιδιά και ανακαλύπτουν ότι η τηλεόραση, αν και μαγική, πολλές φορές μπορεί να κρύβει κινδύνους.
Η Ροζαλία το ψαράκι παρασύρεται από τη μάγισσα Τιβικουτή και θέλει να γίνει σταρ της τηλεόρασης. Πηγαίνει λοιπόν στο Σταρεκπαιδευτήριο, όπου ο Τσούχτρας και η Τσούχτρα αναλαμβάνουν να την προετοιμάσουν.
Εκεί όμως την προσβάλλουν, την υποχρεώνουν να γίνει αδύνατη σαν σκελετόψαρο, τη βασανίζουν πολύ… Γι’ αυτό αποφασίζει να το σκάσει.
Θα καταφέρει η Ροζαλία να ξεφύγει; Θα μπορέσει να γίνει ό,τι ονειρεύτηκε ακολουθώντας άλλο δρόμο, με προσπάθεια και σπουδές;
Με χιούμορ και διασκεδαστικό τρόπο μαθαίνουμε ότι η τηλεόραση, αν και μαγική, πολλές φορές μπορεί να κρύβει κινδύνους.
• Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στα 12.00
«Πρωτοχρονιάτικες Καλικατζαροσκανταλιές»
Μια πολύτροπη και διαδραστική αφήγηση παραμυθιού με τη Μαριλένα Καββαδά
Παιδιά! Αν αγαπάτε κι εσείς τις τρελοσκανταλιές, τρέξτε γρήγορα κοντά μας, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για να απολαύσουμε όλοι μαζί με τη συγγραφέα Μαριλένα Καββαδά τις πιο απίθανες Πρωτοχρονιάτικες Καλικαντζαροσκανταλιές.
Οι εκδόσεις Διάπλαση θα επιβραβεύσουν, όπως πάντα, τις πιο πρωτότυπες αλλά και τις πιο «άτακτες» ιδέες το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στις 12:00 το πρωί.
Με ζαβολιάρικα φιλάκια
Χχχ Τα νανάκια από το εργαστήρι του Αϊ Βασίλη
ΥΓ: Επειδή ένας σκανταλιάρης δεν είναι ποτέ αρκετός… μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας και τους πιο παιχνιδιάρηδες φίλους σας.
• Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στις 18.00
«Η Μάγισσα Τσαπατσούλα σώζει τον Πλανήτη»
ένα πάρτι από τη Χαρά Κατσαρή
Η συγγραφέας Χαρά Κατσαρή, οι εκδόσεις Διάπλαση και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα σε ένα υπέροχο πάρτι. Το καινούριο βιβλίο, 'Η Μάγισσα Τσαπατσούλα σώζει τον πλανήτη' θα μας δώσει την αφορμή να συναντηθούμε, να χορέψουμε, να παίξουμε και να μάθουμε για τις περιπέτειες της αγαπημένης μας ηρωίδας στον μακρινό πλανήτη Ασταναπάνε.
Συμβαίνουν στο ΙΜΚ (παραστάσεις με εισιτήριο)
για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site του ΙΜΚ www.mcf.gr
A. Παραστάσεις με Εισιτήριο για Φιλανθρωπικό Σκοπό*
• Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου
* «Χενσελ και Γκρέτελ» - Αφήγηση Παραμυθιού από την Κάρμεν Ρουγγέρη [ 18:00]
• Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου
* «Αγαπημένε μου ¶γιε Βασίλη» - Μουσική Παράσταση με τους ΗχόΜΥΘΟΥΣ και τη Μουσική Σχολή Δάφνης [18:00]
• Σάββατο 28 Δεκεμβρίου
* Ο Σταμάτης Κραουνάκης αφηγείται ένα παραμύθι στο foyer του ΙΜΚ [17:00]
* Η συμβολική τιμή εισιτηρίου είναι 3€ και τα έσοδα θα διατεθούν για το συσσίτιο που προσφέρει ο Ι.Ν Εσταυρωμένου Ταύρου.
B. Χριστουγεννιάτικες Εκπλήξεις με Ελεύθερη Είσοδο
• Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου
* Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Χορωδίας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου (20:00)
• Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου
* H ομάδα χορού «Κι όμως Κινείται» με τους φίλους τους σε Χριστουγεννιάτικες Ακροβασίες [20:00]
C. Παραστάσεις με Εισιτήριο
* «Περσέας και Ανδρομέδα» της Κάρμεν Ρουγγέρη, Κυριακές 15, 22, 29 Δεκεμβρίου [11:30 & 15:30], Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου [15:30] & Πέμπτη 2 Ιανουαρίου [15:30], Γενική Είσοδος: 12€ /// 10€ groups άνω των 10 ατόμων/ Κατόχους Κάρτας ΟΑΕΔ/ ΑμεΑ/ Οικογένειες 4 ατόμων & άνω
* «Σπείρα-Σπείρα με Σπιρούνια», Κυριακές 15 Δεκεμβρίου [12:00], 22 & 29 Δεκεμβρίου [12:00 & 17:00], Εισιτήρια: 12€ (μεγάλοι), 10€ (μικροί)
* Εναλλασσόμενες Παραστάσεις Κουκλοθέατρου από την UNIMA Hellas, Κυριακές 8, 22 & 29 Δεκεμβρίου 2013 [15:00], Γενική Είσοδος: 8€
* «Παγάνοι και Καρκάτζαλοι» - Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια με τη Σάσα Βούλγαρη Κυριακές 22 & 29 Δεκεμβρίου [18:00], Γενική Είσοδος: 8€ /// 6€ groups άνω των 10 ατόμων

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 76
10680 Αθήνα
Τηλ: 210 3808455, 210 3808445
email info@diaplasibooks.gr
website: www.diaplasibooks.gr

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ


Διοργάνωση Φιλανθρωπικής Ποδηλατικής Διαδρομής

Pedal For Life
Διοργάνωση Φιλανθρωπικής Ποδηλατικής Διαδρομής

Στόχος της τριήμερης αυτής ποδηλατικής δράσης, είναι αφενός η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη σκλήρυνση κατά πλάκας και αφετέρου η οικονομική ενίσχυση του αγώνα που διεξάγει η Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.
Κατά το τριήμερο 20 με 22 Δεκεμβρίου του 2013, τρεις αναβάτες της Bikenature θα ξεκινήσουν από τη Λαμία με στόχο να τερματίσουν στα Μετέωρα, περνώντας μέσα από εναλλακτικές διαδρομές και από σημεία ενδιαφέροντος ολόκληρης της κεντρικής Ελλάδας. Οι ποδηλάτες θα περάσουν από τη λίμνη του Σμοκόβου, τη λίμνη Πλαστήρα, τα Τρίκαλα (την πόλη του ποδηλάτου όπως είναι ευρέως γνωστή) και θα τερματίσουν στα Μετέωρα το απόγευμα της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου.
Για κάθε χιλιόμετρο που θα διανύουν οι αναβάτες, το Pharmacy295 θα προσφέρει 2€ στην Εταιρία για την ενίσχυση των σκοπών της. Παράλληλα, μέσα από τις σελίδες του Facebook, τόσο του Pharmacy295 όσο και της Bikenature, θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για την πορεία των αναβατών με Live Tracking αλλά και του μερικού συνόλου της χιλιομετρικής απόστασης. Έτσι, οι διαδικτυακοί «φίλοι» των σελίδων θα μπορούν να ενημερώνονται για την εξέλιξη της δράσης και παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να έρχονται σε επαφή με την Εταιρία και το έργο της.

Βοήθησε τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ να συνεχίσει το έργο του

 

Τον Δεκέμβριο γιορτάστε στο παιδικό μας στέκι

 ΑΓΚΥΡΑ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ 

Κάθε Σάββατο, στις 11:00 π.µ. στον ειδικά διαµορφωµένο χώρο, τα παιδιά αποκτούν το δικό τους στέκι.
paidikobookstore.jpg
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι νεαροί μας φίλοι (από 4 ετών και πάνω) θα συναντούν τους αγαπημένους τους συγγραφείς, θα μπορούν να παρακολουθούν μικρές μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές αφηγήσεις, και όχι μόνο.
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου / 11:00 - 12:00
Τηγανίτες με μέλι, και ουρές σα βέλη, παιχνίδια του Δεκέμβρη και καλικαντζαροζαβολιές!
kalikatzaros
Οι καλικάντζαροι ζουν κάτω από τη γη και προσπαθούν να κόψουν το δέντρο που τη βαστάει. Είναι μεγάλα πειραχτήρια και λιχούδηδες με ιδιαίτερη προτίμηση στα μελωμένα Χριστουγεννιάτικα γλυκά! Μα ο μικρός Δεκέμβρης που κάνει χίλια δυο όνειρα και ευχές κατέστρωσε ένα παιχνιδιάρικο σχέδιο για να τους σταματήσει!
ΕΙΣΟΔΟΣ: 3,00 ΕΥΡΩ

Δείτε το εντυπωσιακά στολισμένο Εδιμβούργο (φωτό)

Μπάντες με γκάιντες παίζουν το Amazing Grace γύρω από το μνημείο του Sir Walter Scott με φόντο το επιβλητικό κάστρο. edinburg5.jpg

"ΠΕΡΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ" από την ομάδα Casus Belli ...παράταση παραστάσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΡΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ...παράταση παραστάσεων
Πόσο ελεύθεροι είμαστε όταν δεν έχουμε επιλογές;
Το Θέατρο Eliart και η Θεατρική Ομάδα Casus Belli από το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 19:00 μ.μ. παρουσιάζουν για 2η συνεχή χρονιά την παράσταση “Περί Υποταγής” σε σκηνοθεσία της Μαρίνας Νατιώτη, μέχρι και την 01 Φεβρουαρίου.
Στη μετεμφυλιακή Ελλάδα ένα οκτάχρονο κορίτσι στέλνεται από την οικογένεια του
σε ένα Αθηναϊκό αστικό σπίτι ως υπηρέτρια, όπου και παραμένει μέχρι το γάμο της.
Μέσα από τα γεγονότα της ζωή της , άλλοτε κωμικά, άλλοτε τραγικά δοσμένα με γκροτέσκ ρεαλισμό
βλέπουμε πως δέχεται αδιαμαρτύρητα αυτό που οι άλλοι της έχουν ορίσει.
Η ζωή μας ορίζεται από εμάς;
Πόσο ελεύθεροι είμαστε όταν δεν έχουμε επιλογές;
Μια παράσταση βασισμένη στο βιβλίο της Ποθητής Χαντζαρούλα «Σμιλεύοντας την υποταγή».
Εκδόσεις Παπαζήση
Για να πάρετε μια εικόνα από την παράσταση μπορείτε να επιστεφτείτε το παρακάτω link
http://www.youtube.com/watch?v=GKDQgMWQa48&feature=youtu.be
Στο Θέατρο «Eliart» - Έναρξη: Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στις 19.00 μ.μ.
Διάρκεια Παράστασης: 60 λεπτά – Είδος: Κοινωνικό
Τιμή Εισιτηρίου: 10 € - Άνεργοι & Φοιτητές: 5 €
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Μαρίνα Νατιώτη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Γεωργία Κούρτη, Δήμητρα Κοντοέ
Φωτογραφία: Πάρης Χαβιάρα
Video: Ελένη Κορακάκη
Μουσική video: Σίσσυ Βλαχογιάννη
Κατασκευή σκηνικού: Νίκος Μαρμαροτούρης
Παίζουν: Ανδρονίκη Αβδελιώτη, Μαρίνα Νατιώτη, Ελίζα Πιτσικώνη,
Μάριος Πλιάτσικας, Γεωργία Κούρτη
Από Σάββατο 19 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 19:00
Στο Θέατρο «Eliart»
Κωνσταντινουπόλεως 127 Βοτανικός - Μετρό: Κεραμεικός
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3477677 (18:00 – 21:00) – 694 2 419151

Τα δρομολόγια των τραίνων πλέον διαθέσιμα στα Google Maps


techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις

Η σημασία ενός ισορροπημένου πρωινού γεύματος

Η σημασία ενός ισορροπημένου πρωινού γεύματος
Ο Άγιος Βασίλης είναι φυσιολογικό να εμπνέει φόβο στα παιδιά

Αυστηρότερους αντικαπνιστικούς κανονισμούς θέτει η Ε.Ε.

Θα συνεχιστεί και το 2014 το πρόγραμμα επιτήρησης της γρίπης των πτηνών

Ηλικιωμένη πέθανε από το στέλεχος Η10Ν8

Τα μήλα μπορούν να αντικαταστήσουν τις στατίνες

Η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ ενισχύει το ανοσοποιητικό

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΖΙΣΤΟΥΔΗ 2

Και αυτά τα Χριστούγεννα «αν ενωθούμε όλοι, θα τα καταφέρουμε»!


Causes


A message from the campaign

Το Χαμόγελο του Παιδιού


Αυτά τα Χριστούγεννα συνεχίζουμε να αγκαλιάζουμε με αγάπη 310 παιδικά χαμόγελα που μεγαλώνουν στα 13 σπίτια μας, τα οποία λειτουργούν χάρη στη δική σας στήριξη!
Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις παιδιά αλλά ας θυμηθούμε τα λόγια του μικρού μας ιδρυτή Ανδρέα Γιαννόπουλου «αν ενωθούμε όλοι, θα τα καταφέρουμε» και ας στηρίξουμε όλοι τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη!
Hqdefault
DISCUSS THE UPDATE

Μία 80χρονη νεκρή από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον Ν.Κόσμο - in.gr

Επί τόπου δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της από σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Νέο Κόσμο, επί των οδών Μπακνανά και Ντοντουέλ. Επί τόπου έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες ανέσυραν την 80χρονη νεκρή από το διαμέρισμα.  
Μία 80χρονη νεκρή από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον Ν.Κόσμο
Στο Αυτόφωρο ο Μ.Λιάπης για το ανασφάλιστο Ι.Χ. με τις πλαστές πινακίδες
Χάνεται το εξάμηνο και για άλλες σχολές του ΕΚΠΑ
Ερντογάν: «Βρώμικη επιχείρηση» κατά της κυβέρνησης οι συλλήψεις
Προς αποφυλάκιση των Pussy Riot και των 30 της Greenpeace κινείται η Ρωσία
Λαμπεντούζα: «Καρατομήσεις» για τον εξευτελισμό των μεταναστών
Εισόδημα 35.000 και 200.000 αντικειμενική αξία για προστασία α' κατοικίας
Συμφωνία στο Ecofin για την τραπεζική ένωση στην ΕΕ
Στο υψηλότερο σημείο των τελευταίων 50 ετών τα κόκκινα δάνεια στην Ισπανία
Τρίτη μορφή γρίπης των πτηνών που μεταπηδά φέτος στον άνθρωπο
Διαστημικούς περίπατους ξεκινούν στον ISS για τη βλάβη στο σύστημα ψύξης
Ο βραστήρας που βράζει σε μισό πικοδευτερόλεπτο
Φιλόδοξο και εντυπωσιακό το πρόγραμμα της Λυρικής για την πενταετία 2014-2019
Εκδήλωση της Unesco για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του Καβάφη
Άνοιξε ξανά το θρυλικό καφενείο Νέον στην πλατεία Ομονοίας
Ανατροπή και +10, απώλεια ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, «τεσσάρα» Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά
Πρόστιμα 100.000 ευρώ της ΕΕΑ σε ΠΑΟ, Άρη, ΟΦΗ, Πανιώνιο και Εργοτέλη
«Τραβηγμένη από τα μαλλιά» χαρακτηρίζει την τιμωρία του Ολυμπιακού ο Καραπαπάς

Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή/ Ο Άντι Σέρκις παρουσιάζει το α΄ trailer
Κερδίστε το βιβλίο μαγειρικής «Απόλαυση... στο πιάτο» του Αλέξανδρου Παπανδρέου
 «Ο Λύκος της Ουόλ Στριτ με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο» Κερδίστε προσκλήσεις
Η "Αγέλαστη Πολιτεία και οι καλικάντζαροι" των αδελφών Κατσιμίχα επανακυκλοφορεί
Seat Leon ST Cupra 2015: Η ισχυρή πλευρά της πρακτικότητας
Οδηγούμε στη Βαρκελώνη τη Vespa Primavera
Ford Focus 2015: Η επόμενη ημέρα ενός best seller
Πάπιγκο: το Ζαγόρι... στα καλύτερά του!
Ο Παρνασσός σάς περιμένει!
Το Πήλιο της... Καβάλας!
Τριχωνίδα, μια λίμνη... θάλασσα!
Από τον... Πύργο στον Καϊάφα!
Αμβέρσα, τα διαμάντια του Ρούμπενς!
Λίμνη Κρεμαστών, άνθρωπος και φύση χέρι-χέρι!
Εξόρμηση στο σπήλαιο Κάψια και το Λεβίδι!
Μελισσάνη και Δρογκαράτη, ένα φαντασμαγορικό θέαμα!
Τα κάστρα της Πρέβεζας!
Στο Κάβο Ντόρο, με δέος!
Δισπηλιό, σπίτια στο νερό!
Οι πιο καλοντυμένες του 2013
Γιατί ένας άντρας φοράει φούστα με τούλια;
Οι πιο σέξι μπότες-στιλέτο της αγοράς
Κρυολόγημα: Μην το αφήσετε να χαλάσει τις γιορτές σας
Διαβήτης: Καλύτερη διαχείριση με λιξισενατίδη
Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή: Τι «κόστος» έχει η αποτυχία;
Γιορτινό Τραπέζι: Συμβουλές για ασφαλείς αγορές
Εκτυπωμένα οφθαλμικά κύτταρα κατά της τύφλωσης
Καρκίνος Προστάτη: Καλύτερη επιβίωση με ενζαλουταμίδη
Ένα μήλο την ημέρα έμφραγμα και εγκεφαλικό επεισόδιο κάνει πέρα
doctors.in.gr: Η πύλη των ιατρών
20 φράσεις που δεν θα ακούσουμε ποτέ από τα παιδιά μας!
Βίντεο! Πιτσιρίκα ενός μόλις έτους κάνει snowboard
7 συμβουλές για ευτυχισμένες μητριές!
To Twitter υποκύπτει στις αντιδράσεις των χρηστών για τις αλλαγές στο Block
To Instagram επιτρέπει το prive μοίρασμα φωτογραφιών/βίντεο
Ασφαλείς online αγορές: 12 συμβουλές για Καλά Χριστούγεννα από την ESET
Nέο ενιαίο σκάφος για όλες τις ομάδες του Volvo Ocean Race, στον επόμενο αγώνα του 2014-2015
Η Oracle Team Usa νικήτρια του 34oυ America' s Cup