Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχόλια της ΕΕΛ/ΛΑΚ για τη Δημόσια Διαβούλευση Σχεδίου Προκήρυξης του Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια & εγκατάσταση κινητών εργαστηρίων πληροφορικής στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση»

Εργαστήριο με τη Μάρθα Φριντζήλα. Στο αβγό.

Εργαστήριο για τη δύναμη της φωνής Εισηγήτρια: Μάρθα Φριντζήλα22 – 23 Δεκεμβρίου 2012 // 2 συνευρέσεις – 16 ώρεςΩράριο: 10:00 – 15:00 & 17:00 – 20:00
Γιατί δεν μας αρέσει η φωνή μας; 
Υπάρχουν καλές και κακές φωνές;

Πού πήγε η φωνή που είχαμε ως παιδιά; 
Γιατί φοβόμαστε να τραγουδήσουμε;

Πώς θα τραγουδάμε σαν να μιλάμε;

Πώς θα μιλάμε σαν να τραγουδάμε;

Γιατί κουραζόμαστε όταν μιλάμε πολύ;

Τι είναι η αντικειμενική φωνή;

Στο εργαστήριο αυτό εξερευνούμε την φωνή μας και τα μυστήριά της. Μιλάμε, απαγγέλλουμε, τραγουδάμε, φωνάζουμε, γελάμε, ψιθυρίζουμε, μιμούμαστε, ακούμε, διαβάζουμε, παρατηρούμε και προσπαθούμε να βρούμε την πραγματική μας φωνή, αυτήν που χάσαμε μεγαλώνοντας, την κληρονομιά ανεπιτήδευτων φωνών του παρελθόντος.
Γιατί ό,τι ο άνθρωπος είναι, αν είναι κάτι, μέσα απ' την φωνή προβάλλει.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Βιβλία για Χρόνια Πολλά από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ!

Αγαπητοί μας αναγνώστες,
Η πιο εορταστική εποχή του χρόνου είναι πάλι εδώ!
Φέτος στις γιορτές, ας δωρίσουμε στους αγαπημένους μας το πιο πολύτιμο δώρο με την προσωπική μας αφιέρωση: Ένα Βιβλίο! Μικρής αξίας, μεγάλης σημασίας!
Η επιλογή των δώρων μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη, γι’ αυτό όλοι εμείς στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ ετοιμάσαμε επιλογές τίτλων ανά κατηγορία, που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Επίσης, σας στέλνουμε ενδεικτικές προτάσεις με βιβλία για εκείνη, βιβλία για εκείνον αλλά και βιβλία με κριτήριο την τιμή: μέχρι 10 ευρώ και μέχρι 15 ευρώ για δώρα με προσιτή τιμή που τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα ανοίξουν ξανά και ξανά! Για περισσότερες προτάσεις μη διστάσετε να συμβουλευτείτε το www.psichogios.gr όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 2.500 προτάσεις βιβλίων και 650 προτάσεις e-books. Τα βιβλία μας θα τα βρείτε και σε όλα τα βιβλιοπωλεία Ελλάδας και Κύπρου.
Λάβατε το περιοδικό μας στο σπίτι σας; Αν όχι, κάντε ΑΝΑΝΕΩΣΗ ή ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ μέσα από το site μας, www.psichogios.gr, πηγαίνοντας στην περιοχή Μελών πάνω δεξιά και κάνοντας «Είσοδο» και κατόπιν «Ανανέωση», αν είστε μέλη, ή επιλέγοντας «Εγγραφή», αν δεν είστε, και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας και στην e-book race για να κερδίσετε πλούσια δώρα από εμάς για εσάς! Διεκδικήστε μια υπέροχη κρουαζιέρα στο Αιγαίο, το νέο tablet Samsung Galaxy Note 10.1, κινηματογραφικά δώρα για τη ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΙ, δωροεπιταγές των 100 € των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ και άλλα συλλεκτικά δώρα!

China Oil 2013

Εξαγωγές Ελληνικού ελαιολάδου στην Κινέζικη αγορά-προώθηση Ελληνικών εταιρειών
China Oil 2013, 7-9 Απριλίου στο Πεκίνο

Η έκθεση ελαιολάδου ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2013 σε συνεργασία με Κινεζική εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων διοργανώνουν την China Oil 2013 στο Πεκίνο, στις 7-9 Απριλίου. Σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία στην Κίνα, προωθούν κοινή δράση προβολής και δικτύωσης εξαγωγέων ελαιολάδου στην Κίνα με επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β κατά τις μέρες λειτουργίας της έκθεσης. http://www.eleotexnia.gr/china
Συγκεκριμένα, η Ελαιοτεχνία έχει αναλάβει να συγκεντρώσει Ελληνικές εταιρείες που επιθυμούν την παρουσία τους στην Κινέζικη αγορά ελαιολάδου, προκειμένου να δειγματίσουν τα προϊόντα τους στους εμπορικούς επισκέπτες της έκθεσης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στα:
210 7568888 info@eleotexnia.gr
Η Κινέζικη αγορά ελαιολάδου αποτελεί μόλις το 1% της αγοράς βρώσιμων φυτικών ελαίων που υπολογίζεται ότι ανέρχεται περίπου στους 42 εκατ. τόνους. Η κατανάλωση ελαιολάδου γίνεται σε αστικές περιοχές και ιδιαίτερα σε πόλεις με υψηλό διαθέσιμο εισόδημα και ισχυρή παρουσία εκπατρισμένων, ενώ η αναλογούσα κατά κεφαλήν κατανάλωση είναι μόλις 10 γραμμάρια.
Οι Κινέζοι χρησιμοποιούν το ελαιόλαδο ως:
- καλλυντικό, για τη βελτίωση της υφής του δέρματος (από γυναίκες),
- φάρμακο, καθώς σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική ιατρική βοηθάει στην καταπολέμηση ορισμένων ασθενειών (από μεσήλικες και άτομα τρίτης ηλικίας), και
- μαγειρικό έλαιο (από νοικοκυριά με υψηλότερο εισόδημα και μορφωτικό επίπεδο)
Η Κίνα στο θέμα του ελαιολάδου υιοθετεί το κοινοτικό πρότυπο τυποποίησης ανοίγοντας τον δρόμο για περισσότερες εξαγωγές από χώρες της ΕΕ, επομένως και από την Ελλάδα. Το πρώτο τρίμηνο φέτος οι ελληνικές εξαγωγές παρθένου ελαιολάδου στην Κίνα ανήλθαν σε 1,19 εκατ. ευρώ, έναντι 256.810 ευρώ το αντίστοιχο τρίμηνο του 2011, σημειώνοντας αύξηση 364,5%. Το μερίδιο του ελληνικού ελαιολάδου στην κινεζική αγορά είναι της τάξης του 9% με την Ισπανία και την Ιταλία να κυριαρχούν, έχοντας αποσπάσει μερίδιο 50% και 35% αντιστοίχως.

IANOS: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 22-31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012 12:00
ΣΤΑΔΙΟΥ 24 - ΑΘΗΝΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ “Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες… από τον ΙΑΝΟ στην Κιβωτό”
Γιώργος Νταλάρας

Δείτε περισσότερα
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012 21:30
ΣΤΑΔΙΟΥ 24 - ΑΘΗΝΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η Λένα Πλάτωνος στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ
Δείτε περισσότερα
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012 12:00
ΣΤΑΔΙΟΥ 24 - ΑΘΗΝΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ “Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες… από τον ΙΑΝΟ στην Κιβωτό”.
Χρήστος Θηβαίος

Δείτε περισσότερα
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012 20:00
ΣΤΑΔΙΟΥ 24 - ΑΘΗΝΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η Λένα Πλάτωνος στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ
Δείτε περισσότερα
Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012 12:00
ΣΤΑΔΙΟΥ 24 - ΑΘΗΝΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ “Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες… από τον ΙΑΝΟ στην Κιβωτό”.
Γιάννης Κότσιρας

Δείτε περισσότερα
Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012 12:00
ΣΤΑΔΙΟΥ 24 - ΑΘΗΝΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ “Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες… από τον ΙΑΝΟ στην Κιβωτό”.
Κωστής Μαραβέγιας

Δείτε περισσότερα
Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012 21:30
ΣΤΑΔΙΟΥ 24 - ΑΘΗΝΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Νίκος Κυπουργός "Τα Μυστικά του Κήπου", από την Μικρή Άρκτο.
Δείτε περισσότερα
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012 12:00
ΣΤΑΔΙΟΥ 24 - ΑΘΗΝΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ “Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες… από τον ΙΑΝΟ στην Κιβωτό”. Γιιώργος Ανδρέου και Ελένη Τσαλιγοπούλου
Δείτε περισσότερα
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012 21:30
ΣΤΑΔΙΟΥ 24 - ΑΘΗΝΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Νίκος Κυπουργός "Τα Μυστικά του Κήπου", από την Μικρή Άρκτο.
Δείτε περισσότερα
Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012 12:00
ΣΤΑΔΙΟΥ 24 - ΑΘΗΝΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ “Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες… από τον ΙΑΝΟ στην Κιβωτό”. Ελευθερία Αρβανιτάκη
Δείτε περισσότερα
Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012 21:30
ΣΤΑΔΙΟΥ 24 - ΑΘΗΝΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Νίκος Κυπουργός "Τα Μυστικά του Κήπου", από την Μικρή Άρκτο.
Δείτε περισσότερα
Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012 12:00
ΣΤΑΔΙΟΥ 24 - ΑΘΗΝΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ “Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες… από τον ΙΑΝΟ στην Κιβωτό”. Παντελής Θαλασσινός - Ντίνα Κώνστα
Δείτε περισσότερα

Last minutes Χριστουγεννιάτικες διακοπές

Ζαγορά - εορταστικό : 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό 
Ζαγορά - εορταστικό : 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Σε έναν προορισμό παραδοσιακό, γραφικό, φιλόξενο και δημοφιλή , μια προσφορά σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή! Αποκτήστε την τώρα και επισκεφθείτε το πανέμορφο Πήλιο για μια αξέχαστη εκδρομή!
Καιμακτσαλάν: 92€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Παλιό Αγ. Αθανάσιο
Καιμακτσαλάν: 92€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Παλιό Αγ. Αθανάσιο. Ο δημοφιλέστερος προορισμός του χειμώνα σας περιμένει να τον εξερευνήσετε με μια μοναδική προσφορά... αφεθείτε στη λευκή μαγεία !
Παρνασσός - Αγόριανη, Εορταστικό Πακέτο: 520€ ένα 6ήμερο για 2 - 3 άτομα με πρωινό σε studio με τζάκι
Παρνασσός - Αγόριανη, Εορταστικό Πακέτο: 520€ ένα 6ήμερο για 2 - 3 άτομα με πρωινό σε studio με τζάκι και δωρεάν ξύλα. Με το αγαπημένο σας πρόσωπο; Με φίλους ή με την οικογένεια; Εμείς βάζουμε την προσφορά εσείς βάλτε την παρέα.
Παρνασσός - Αγόριανη, Εορταστικό Πακέτο: 445€ ένα 5ήμερο για 2 - 3 άτομα με πρωινό σε studio με τζάκι
Παρνασσός - Αγόριανη, Εορταστικό Πακέτο: 445€ ένα 5ήμερο για 2 - 3 άτομα με πρωινό σε studio με τζάκι, πρωινό, δωρεάν ξύλα, late check out, ένα μπουκάλι κρασί για καλοσώρισμά, δωρεάν παιδία έως 12 ετών. Αυτή η προσφορά είναι κάτι παραπάνω από πλήρης!
Θεσσαλονίκη - Χριστούγεννα: 149€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή
Θεσσαλονίκη - Χριστούγεννα: 149€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή. Η νύμφη του Θερμαϊκού σας προσκαλεί να περάσετε τις ομορφότερες γιορτές της ζωής σας! Βόλτες στον Λευκό Πύργο, διασκέδαση μέχρι πρωίας στα Λαδάδικα και διαμονή στο πολυτελές Capsis Hotel... τίποτα καλύτερο!
Καλάβρυτα - εορταστικό: 229€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio
Καλάβρυτα - εορταστικό: 229€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Πρωτοχρονιά σε ένα πανέμορφο παραδοσιακό τοπίο, με το χιονοδρομικό κέντρο δίπλα σας, δεκάδες επιλογές διασκέδασης και σε τιμή καταπληκτική!
Ζαγοροχώρια - Βίτσα εορταστικό: 196€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ζαγοροχώρια - Βίτσα εορταστικό: 196€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Ζήστε τις φετινές γιορτές σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, σε έναν παραδοσιακό ξενώνα με όλες τις ανέσεις και με τιμή καταπληκτική!

ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ LIVE (ΑΤΑΚΤΗ) Μοναδικο video

Μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ θα συνεχίσει να εισπράττεται το «χαράτσι» - in.gr

Μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ θα συνεχίσει να εισπράττεται το «χαράτσι» Έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ στις αλλαγές των επικεφαλής των εφοριών Μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ θα συνεχίσει να εισπράττεται το «χαράτσι» Eπίθεση από κουκουλοφόρους δέχτηκε καθηγήτρια του ΕΜΠ στο γραφείο της
Παραιτήθηκε ο επικεφαλής διπλωματικής ασφάλειας των ΗΠΑ για την επίθεση στη Βεγγάζη Kάλπες στις 24 Φεβρουαρίου στην Ιταλία - Πιο κοντά στο «ναι» ο Μόντι Θέλει «συμβιβασμό και κουράγιο» ο έλεγχος των όπλων, λέει ο Ομπάμα Εκπτωση φόρου με αποδείξεις για το 25% του εισοδήματος Την Πέμπτη η εισήγηση της ΡΑΕ για τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ Πυρά από την ΠΝΟ για το φορολογικό και την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων Γιατί οι τάρανδοι του Άι Βασίλη έχουν κόκκινη μύτη Περιπλανώμενο άστρο σηκώνει κύμα καθώς πλέει στο Διάστημα Απωθητικές εικόνες στα πακέτα τσιγάρων και καπνού ζητά η Κομισιόν Η Ριζ Γουίδερσπουν «υποκλίνεται» στο ταλέντο της Ναόμι Γουότς Εγκαινιάστηκε τμήμα της αρχαίας Ιεράς Οδού στο σταθμό του Μετρό Αιγάλεω Με Ουόνγκ Καρ Βάι ανοίγει το 63ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου Στον... αέρα ο Ρότσα μετά τη στήριξη στη «μαύρη λίστα» Διεκόπη το ματς στην Πάτρα, προκρίσεις για ΠΑΟ, Φωστήρα, Πανθρακικό Ο Γκιστ έρχεται στον ΠΑΟ που κέρδισε τον Πανιώνιο "Ολα τα ναι του κόσμου" με τη συμμετοχή 18 καλλιτεχνών! Το Καρναβάλι των Ζώων- Προσκλήσεις Διάσημες Μούμιες που αναστήθηκαν στη Μεγάλη Οθόνη Smurfs 2: Η "μπλε" παρέα των Στρουμφ επιστρέφει. Δείτε το video! Μενέλαος Καραμαγγιώλης: ένα "ιδιαίτερο" masterclass για το Σινεμά! Maserati Ghibli 2013: Downsizing στην πολυτέλεια ΒΜW i8 2013: H άλλη όψη του ίδιου νομίσματος Renault Scenic Cross 2013: Πολυεργαλείο! Καλαμπάκα, καλά Χριστούγεννα! Γιορτινές αποδράσεις με τη σφραγίδα των ΔΙΑΚΟΠΩΝ! Ευρυτανία, φυσικός παράδεισος! Το σπίτι του Gerard Depardieu των 50 εκατομμυρίων Πού ψωνίζουν οι σταρ για τα Χριστούγεννα; Η νέα δωρεάν έκδοση του Marie Claire για το iPad είναι εδώ! Διατροφή και γυμναστική θεραπεύουν τον διαβήτη; «Όχι απόψε αγάπη μου, έχω πονοκέφαλο», λένε πιο συχνά οι άνδρες doctors.in.gr: Η πύλη των ιατρών www.imommy.gr: Το site για τη μέλλουσα και τη νέα μαμά, το παιδί και το νέο μπαμπά! Ο μπαμπάς... Ντέιβιντ Μπέκαμ Μητρικό burnout. Μαμάδες στα πρόθυρα κρίσης! Όταν ταξιδεύετε, θα μπορείτε να επιλέγετε άλλο πάροχο για το roaming Επαγγελματικές λήψεις από ερασιτέχνες, με τη βοήθεια της Θεάς της Αυγής To Instagram υποχωρεί, μετά το «θυμό και την σύγχυση» των μελών του Regina Yacht: Μια «ανατολίτισσα» βασίλισσα στην υπηρεσία του Τζέιμς Μποντ Bavaria Vision 46: Ριζική ανανέωση