Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Last minutes Χριστουγεννιάτικες διακοπές

Ζαγορά - εορταστικό : 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό 
Ζαγορά - εορταστικό : 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Σε έναν προορισμό παραδοσιακό, γραφικό, φιλόξενο και δημοφιλή , μια προσφορά σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή! Αποκτήστε την τώρα και επισκεφθείτε το πανέμορφο Πήλιο για μια αξέχαστη εκδρομή!
Καιμακτσαλάν: 92€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Παλιό Αγ. Αθανάσιο
Καιμακτσαλάν: 92€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Παλιό Αγ. Αθανάσιο. Ο δημοφιλέστερος προορισμός του χειμώνα σας περιμένει να τον εξερευνήσετε με μια μοναδική προσφορά... αφεθείτε στη λευκή μαγεία !
Παρνασσός - Αγόριανη, Εορταστικό Πακέτο: 520€ ένα 6ήμερο για 2 - 3 άτομα με πρωινό σε studio με τζάκι
Παρνασσός - Αγόριανη, Εορταστικό Πακέτο: 520€ ένα 6ήμερο για 2 - 3 άτομα με πρωινό σε studio με τζάκι και δωρεάν ξύλα. Με το αγαπημένο σας πρόσωπο; Με φίλους ή με την οικογένεια; Εμείς βάζουμε την προσφορά εσείς βάλτε την παρέα.
Παρνασσός - Αγόριανη, Εορταστικό Πακέτο: 445€ ένα 5ήμερο για 2 - 3 άτομα με πρωινό σε studio με τζάκι
Παρνασσός - Αγόριανη, Εορταστικό Πακέτο: 445€ ένα 5ήμερο για 2 - 3 άτομα με πρωινό σε studio με τζάκι, πρωινό, δωρεάν ξύλα, late check out, ένα μπουκάλι κρασί για καλοσώρισμά, δωρεάν παιδία έως 12 ετών. Αυτή η προσφορά είναι κάτι παραπάνω από πλήρης!
Θεσσαλονίκη - Χριστούγεννα: 149€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή
Θεσσαλονίκη - Χριστούγεννα: 149€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή. Η νύμφη του Θερμαϊκού σας προσκαλεί να περάσετε τις ομορφότερες γιορτές της ζωής σας! Βόλτες στον Λευκό Πύργο, διασκέδαση μέχρι πρωίας στα Λαδάδικα και διαμονή στο πολυτελές Capsis Hotel... τίποτα καλύτερο!
Καλάβρυτα - εορταστικό: 229€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio
Καλάβρυτα - εορταστικό: 229€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Πρωτοχρονιά σε ένα πανέμορφο παραδοσιακό τοπίο, με το χιονοδρομικό κέντρο δίπλα σας, δεκάδες επιλογές διασκέδασης και σε τιμή καταπληκτική!
Ζαγοροχώρια - Βίτσα εορταστικό: 196€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ζαγοροχώρια - Βίτσα εορταστικό: 196€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Ζήστε τις φετινές γιορτές σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, σε έναν παραδοσιακό ξενώνα με όλες τις ανέσεις και με τιμή καταπληκτική!

Δεν υπάρχουν σχόλια: