Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Βιβλία για Χρόνια Πολλά από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ!

Αγαπητοί μας αναγνώστες,
Η πιο εορταστική εποχή του χρόνου είναι πάλι εδώ!
Φέτος στις γιορτές, ας δωρίσουμε στους αγαπημένους μας το πιο πολύτιμο δώρο με την προσωπική μας αφιέρωση: Ένα Βιβλίο! Μικρής αξίας, μεγάλης σημασίας!
Η επιλογή των δώρων μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη, γι’ αυτό όλοι εμείς στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ ετοιμάσαμε επιλογές τίτλων ανά κατηγορία, που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Επίσης, σας στέλνουμε ενδεικτικές προτάσεις με βιβλία για εκείνη, βιβλία για εκείνον αλλά και βιβλία με κριτήριο την τιμή: μέχρι 10 ευρώ και μέχρι 15 ευρώ για δώρα με προσιτή τιμή που τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα ανοίξουν ξανά και ξανά! Για περισσότερες προτάσεις μη διστάσετε να συμβουλευτείτε το www.psichogios.gr όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 2.500 προτάσεις βιβλίων και 650 προτάσεις e-books. Τα βιβλία μας θα τα βρείτε και σε όλα τα βιβλιοπωλεία Ελλάδας και Κύπρου.
Λάβατε το περιοδικό μας στο σπίτι σας; Αν όχι, κάντε ΑΝΑΝΕΩΣΗ ή ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ μέσα από το site μας, www.psichogios.gr, πηγαίνοντας στην περιοχή Μελών πάνω δεξιά και κάνοντας «Είσοδο» και κατόπιν «Ανανέωση», αν είστε μέλη, ή επιλέγοντας «Εγγραφή», αν δεν είστε, και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας και στην e-book race για να κερδίσετε πλούσια δώρα από εμάς για εσάς! Διεκδικήστε μια υπέροχη κρουαζιέρα στο Αιγαίο, το νέο tablet Samsung Galaxy Note 10.1, κινηματογραφικά δώρα για τη ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΙ, δωροεπιταγές των 100 € των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ και άλλα συλλεκτικά δώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: