Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΤΟ … ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ


Δεν τους σταματά τίποτα!
Δεν λογαριάζουν τίποτα, η μάλλον, λογαριάζουν τα  μπράβο που θα εισπράξουν από τα αφεντικά τους.
ΜΠΡΑΒΟ για την απόγνωση που δίνουν στον κόσμο, ΜΠΡΑΒΟ για τα «κέρδη» που θα έχουν οι συνεταίροι των όποιων «κυβερνήσεων»…. έλληνες και ξένοι.
Οι ΛΕΗΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ μέσα στα ακριβά κοστούμια τους αποφασίζουν και επικυρώνουν καθημερινά την θανατική καταδίκη του κοσμάκη.
Ο λόγος βέβαια για το περιβόητο «πλαφόν» στην συνταγογραφηση, και συγκεκριμένα για τα φάρμακα της σκλήρυνσης κατά πλάκας (όχι πως δεν έχει και άλλες χρόνιες παθήσεις στις οποίες αυτό το γελοίο μέτρο δημιουργεί πλέον τεράστια προβλήματα).
Σε προηγούμενο άρθρο μου μίλησα για «ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ», όχι μόνο λόγο «πλαφόν» στις συνταγογραφήσεις. Το «παιχνίδι» πάει πολύ μακριά, πολύ «βαθιά», χρόνια ολόκληρα (για να μην ξεχνιόμαστε) στα τρελά πάρτι εκατομμυρίων στο χώρο της υγείας, ιδιαίτερα στα φάρμακα. Τα ΚΟΡΑΚΙΑ οι φαρμακοβιομήχανοι, και οι συνεργάτες τους, θησαύριζαν και θησαυρίζουν στις πλάτες των ασθενών, και ΤΩΡΑ, λόγο κρίσης και καλά, θα θησαυρίσουν ακόμα περισσότερο αφού τα όποια «πλαφόν» θα υποχρεώσουν όσους ασθενείς έχουν τη δυνατότητα (που δεν είναι και πολλοί) να ακουμπούν «ζεστό χρήμα» ακόμα και το 100% της τιμής προκειμένου να αγοράσουν τα φάρμακα τους, να μην πεθάνουν.
Οι υπόλοιποι που ΔΕΝ έχουν τη δυνατότητα;
Αφήνω εσάς φίλοι μου να απαντήσετε.
Είπα πως δεν θα σταματήσω να φωνάζω, δεν θα σταματήσω να φέρνω στο φως τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των χρόνια πασχόντων για να μαθαίνει ΟΛΟΣ ο κόσμος και να βλέπει , να ξέρει ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ του φίλου, του γνωστού, του συγγενή, του γείτονα τους….
Διαβάστε τι γίνεται σχετικά με το… «πλαφόν» ΜΙΑ από τις εκατοντάδες μαρτυρίες, ασθενών.
«αγαπημένοι φίλοι καλησπέρα σας ελπίζω να είσαστε όλοι καλά επανέρχομαι στο πλαφόν για τα φάρμακα γιατί σήμερα πήγα να γράψω φάρμακα της μητέρας μου σε έναν γενικό γιατρό και στη συζήτηση που κάναμε για το πλαφόν και για την πάθηση μας το μόνο που μου απάντησε είναι βγείτε να διαμαρτυρηθείτε να εξαιρεθείτε ο νόμος ήδη έχει ψηφιστεί και έχει περάσει στο φεκ ας σκεφτούμε ο καθένας μας τι μας περιμένει από εδω και τώρα και ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας»
Και τώρα, μια δυο απαντήσεις άλλων ασθενών……
«Δεν ξέρουμε από που θα μας έρθει κάθε μέρα και κάτι καινούριο το κέρατο μου δλδ πόση ηλιθιότητα χωράει στο κεφάλι αυτών που τα βγάζουν!
Δεν είναι ηλιθιότητα....είναι σχέδιο εξόντωσης .
ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ? ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ? ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΡΕΜΠΙΦ 44 ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ 800ΕΥΡΩ...ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ? ΔΩΣΕ 25%?..»
Πως σας φάνηκε αδέλφια;
ΜΗΝ αδιαφορείτε επειδή ΔΕΝ έχετε κάποια τέτοια πάθηση, το «μέτρο» αφορά ΟΛΑ τα φάρμακα. ΜΙΑ ΖΩΗ ο κόσμος πλήρωνε στα «ταμεία» για να έχει ασφάλεια, για να έχει φάρμακα, περίθαλψη, να μην πεθάνει.
Ουσιαστικά, ΟΛΑ όσα πλήρωσε και πληρώνει ακόμα πήγαν στις τσέπες ΛΩΠΟΔΥΤΩΝ, και ας βγει κάποιος να πει το αντίθετο. Πόσα χρόνια, πόσες ανθρώπινες ζωές πήγαν χαμένες στο βωμό του κέρδους, πόσοι επιχειρηματίες έγιναν πλουσιότεροι από τις αρρώστιες μας….
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΕΡΔΟΥΣ αλλά (το επαναλαμβάνω) και ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ.
Τα ταίριαξαν καλά και πέτυχε το σχέδιο τους.
Αδέλφια ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΛΑΟ.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΜΑΣ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ.

Βασίλης Τσούγκαρης

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΣΓΟΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Ο Λαλού θα πάει σχολείο Εικονογράφηση: Κωνσταντίνα Ζαφείρη
«Πρώτη φορά σχολείο; Αποκλείεται!»
Ο Λαλού, το μικρό ρακούν, κατάφερνε με χίλιες πονηριές να μην αποχωρίζεται το σπίτι, τα παιχνίδια και τη μαμά του. Πώς όμως ήταν να είναι το μοναδικό ζωάκι που δεν πήγαινε στο σχολείο; Ο χρόνος περνούσε όλο και πιο δύσκολα χωρίς φίλους, χωρίς παρέα. Αφήστε που όλα τα ζωάκια μάθαιναν τόσα καινούργια πράγματα εκεί, και ο Λαλού δεν μπορούσε να συμμετέχει στα παιχνίδια τους.
Τι λέτε, τελικά θα αποφασίσει ο Λαλού να πάει σχολείο;
ISBN 978-960-567-065-8
Τιμή : 12,00€


ΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Τα αινίγματα της αλφαβήτας Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια
Τα αινίγματα της αλφαβήτας είναι 24 ποιηματάκια. Από κάθε ποιηματάκι λείπει μια λέξη που είναι και η λύση του αινίγματος. Προσπαθώντας τα παιδιά να βρουν τη λύση, συνδέουν εικόνες και λέξεις, ανακαλύπτουν τα γράμματα, αναγνωρίζουν τις «φωνούλες» των γραμμάτων.
Ένας ευχάριστος και πρωτότυπος τρόπος για να εξοικειωθούν τα παιδιά με τον γραπτό λόγο, την ανάγνωση και τη γραφή.
Κέρδισε τον λαγό
σε σπουδαίο αγώνα
η...
Για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας.
ISBN 978-960-567-034-4
Τιμή : 13,00€

ΤΑΣΟΥΛΑ ΤΣΙΛΙΜΕΝΗ Ο κύριος ΜΠΟΥ μαθαίνει να γράφει και να διαβάζει Εικονογράφηση: Διατσέντα Παρίση
Ο τρόπος με τον οποίο το παιδί θα έρθει σε επαφή με δραστηριότητες ανάγνωσης και γραφής είναι σπουδαίας σημασίας. Το παρόν βιβλίο έχει σχεδιαστεί με τις πλέον σύγχρονες παιδαγωγικές αρχές, ώστε να βοηθήσει τα παιδιά να κάνουν με σωστό τρόπο τα πρώτα τους βήματα στην ανάγνωση και στη γραφή. Η διαδικασία είναι ευχάριστη και προκαλεί το ενδιαφέρον του ίδιου του παιδιού για να συνεχίσει, καθώς σελίδα τη σελίδα εξελίσσεται μια νέα περιπέτεια του αγαπημένου τους ήρωα, του κύριου Μπου. Το βιβλίο έχει σχεδιαστεί και βασίζεται στις πλέον σύγχρονες παιδαγωγικές απόψεις για τον εγγραμματισμό των παιδιών της Προσχολικής Εκπαίδευσης.
Μέσα από τις δραστηριότητες το παιδί:
• εξασκεί αρχικά τη λεπτή κινητικότητα του χεριού με γραμμές και σχήματα
• συνδέει φωνήματα/γράμματα
• ευαισθητοποιείται φωνολογικά
• μαθαίνει να γράφει τα γράμματα με τη σωστή φορά σε περιορισμένο χώρο
• διασκεδάζει με τις περιπέτειες του Μπου
• αποκτά τα κατάλληλα εφόδια ώστε να ενταχθεί με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο στο Δημοτικό.
ISBN 978-960-567-064-1
Τιμή : 8,00€

ΤΑΣΟΥΛΑ ΤΣΙΛΙΜΕΝΗ Ο κύριος ΜΠΟΥ στο Νηπιαγωγείο Εικονογράφηση: Διατσέντα Παρίση
Το βιβλίο αυτό, βασισμένο σε σύγχρονες παιδαγωγικές αρχές, αποτελεί ένα ευχάριστο εκπαιδευτικό βοήθημα για τα παιδιά του νηπιαγωγείου. Όλες οι δραστηριότητες έχουν ένα νόημα για τα παιδιά που δουλεύουν διασκεδάζοντας άλλοτε μόνα τους άλλοτε με τη βοήθεια του ενήλικα. Οδηγός και εμψυχωτής τους ο κύριος Μπου, ήρωας που έχουν αγαπήσει ιδιαίτερα τα παιδιά.
Περιλαμβάνει:
• ιστορίες, εικόνες που βοηθούν τα παιδιά στην ανάπτυξη του προφορικού και γραπτού λόγου
• δραστηριότητες εισαγωγής στην ανάγνωση και γραφή
• δραστηριότητες ώστε να αναπτύξουν τη βιβλιοφιλία
• δραστηριότητες για την κατάκτηση των πρώτων εννοιών σχετικά με τους αριθμούς και τα μαθηματικά
• δραστηριότητες γνωριμίας και εισαγωγής σε βασικές δομές της κοινωνίας
• ασκήσεις για να αναπτύξουν την κριτική τους ικανότητα
• ασκήσεις ζωγραφικής
• παιχνίδια μνήμης, παρατήρησης και αυτοαντίληψης.
Είναι σημαντικό ο ενήλικας, ως διαμεσολαβητής, να έχει υπόψη του ότι κάθε παιδί έχει τις δικές του δυνατότητες και τους δικούς του ρυθμούς, γεγονός που επιβάλλει σεβασμό προς το παιδί.
ISBN 978-960-567-063-4
Τιμή : 12,50€

ΤΑΣΟΥΛΑ ΤΣΙΛΙΜΕΝΗ Ο κύριος ΜΠΟΥ στον παιδικό σταθμό Εικονογράφηση: Διατσέντα Παρίση
Η κατάκτηση της γνώσης σε αυτή την ηλικία του παιδιού είναι σημαντικό να γίνεται μέσω του παιχνιδιού. Γι’ αυτό και το βιβλίο αυτό σχεδιάστηκε με τρόπο αφηγηματικό. Ο Μπου είναι ο ήρωας που θα ξεναγήσει το παιδί στο βιβλίο και θα το οδηγήσει να ανακαλύψει και να μάθει τις βασικές έννοιες και γνώσεις που θα πρέπει να κατέχει στην ηλικία του. Έμφαση δίνεται στην καλλιέργεια της προφορικής έκφρασης του παιδιού, στην κατάκτηση του λεξιλογίου και στην εξάσκηση της παρατηρητικότητας και της κριτικής ικανότητάς του. Κάθε δραστηριότητα έχει τον χαρακτήρα του παιχνιδιού και προσφέρει ερεθίσματα ώστε το παιδί να κατακτήσει γνώσεις για:
• τα χρώματα
• τα σχήματα
• τους αριθμούς
• τον προσανατολισμό στον χώρο
• τη διατροφή
• το ζωικό βασίλειο
• τις εποχές
• τη σωστή συμπεριφορά
• τον κοινωνικό περίγυρο.
Είναι σημαντικό ο ενήλικας, ως διαμεσολαβητής, να έχει υπόψη του ότι κάθε παιδί έχει τις δικές του δυνατότητες και τους δικούς του ρυθμούς, γεγονός που επιβάλλει σεβασμό προς το παιδί.
ISBN 978-960-567-061-7
Τιμή : 12,00€

ΤΑΣΟΥΛΑ ΤΣΙΛΙΜΕΝΗ Ο κύριος ΜΠΟΥ στα προνήπια Εικονογράφηση: Διατσέντα Παρίση
Ο καλύτερος τρόπος για να ανταποκριθεί ένα παιδί σε προσκλήσεις συμμετοχής του σε δραστηριότητες είναι το παιχνίδι. Το παρόν βιβλίο είναι σχεδιασμένο με τρόπο ώστε να δημιουργεί ένα πνεύμα αδημονίας και ενδιαφέροντος για να ασχοληθεί το παιδί με τις δραστηριότητες. Η ιστορία που προηγείται αποτελεί το ερέθισμα για αυτόνομη και ενδιαφέρουσα συμμετοχή. Είναι αυτή που αποτελεί το κέντρο προσωπικού ενδιαφέροντος του παιδιού και το νόημα για να ασχοληθεί με τις εφαρμογές που προτείνονται. Όλες οι προτάσεις είναι σχεδιασμένες με βάση τις σύγχρονες παιδαγωγικές και επιστημονικές μεθόδους, ώστε να αναπτύσσεται η κριτική σκέψη του παιδιού και η γνώση να οικοδομείται με τακτικές και πρακτικές δοκιμασμένες και κυρίως μέσα σε ένα πνεύμα ψυχαγωγίας.
Κάθε δραστηριότητα έχει νόημα και οδηγεί στην κατάκτηση της γνώσης. Αφορούν δε σε όλα τα μαθησιακά πεδία και κινούνται στον άξονα της διαθεματικότητας. Τα παιδιά ζωγραφίζουν, χρωματίζουν, μετρούν, κατανοούν έννοιες αιτιότητας, γνωρίζουν το κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον, γνωρίζουν συμπεριφορές, αναπτύσσουν την αυτοεκτίμησή τους, ευαισθητοποιούνται σε σύγχρονα ζητήματα, εντάσσονται ομαλά στο κοινωνικό περιβάλλον και μαθαίνουν τις συνεργατικές διαδικασίας. Επίσης, μαθαίνουν να ενεργοποιούν και να αξιοποιούν τους μηχανισμούς μάθησης, να ρωτούν το «πώς» και το «γιατί».
Είναι σημαντικό ο ενήλικας, ως διαμεσολαβητής, να έχει υπόψη του ότι κάθε παιδί έχει τις δικές του δυνατότητες και τους δικούς του ρυθμούς, γεγονός που επιβάλλει σεβασμό προς το παιδί.
ISBN 978-960-567-062-7
Τιμή : 12,00€

VHF / UHF ALINCO DJ-500

VHF / UHF ALINCO DJ-500 T/E 144MHz/430MHz FM Dualband
Nεο στην αγορά το DJ-500 με προδιαγραφες MILITARY STANDARD προηγμένα χαρακτηριστικά,προσφέρει ποιότητα και ισχυρή ισχύς εξόδου 5W ενώ τα CTCSS, DTMF, DCS και 5-tones είναι στάνταρ, μαζί με μια ποικιλία ήχων (tone bursts) για πρόσβαση σε repeater ή επιλεκτική κλήση

Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την άμεση εισαγωγή συχνότητας(VFO), αλφαριθμητικα
κανάλια και 200 ​​κανάλια μνήμης που μπορουν να λειτουργησουν με δικιές τους ρυθμίσεις
Η μπαταρία Li-Ion και ο φορτιστής βάσης είναι στάνταρ, προσθέτοντας ευκολία. 

Το DJ-500 είναι ένας από τους πιο προηγμένους πομποδέκτες στον κόσμο στην εντολή σας, σε προσιτή τιμή ALINCO!
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ALINCO, MADE IN JAPAN.
DUAL BAND VHF / UHF, 5 WATT ΙΣΧΥΣ.
SEMI DUBLEX DUAL WATCH

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

RADIO ELEKTRON ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Η πρόταση της εβδομάδας!

ΦΟΡΗΤΟΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ DUAL BAND ΜAAS AHT-9-UV VHF / UHF 5W


  • ΦΟΡΗΤΟΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ DUAL BAND ΜAAS AHT-9 UV.
    5 WATT ΣΤΑ VHF ΚΑΙ 4 ΣΤΑ UHF.
    ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣ, ΨΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ. ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.
    ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ . ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
    ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΕ 3-7 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ.
  • Βασικά χαρακτηριστικά:
    • Εύρος συχνοτήτων ΤΧ (πομπού): 144-146 MHz / 430-440 MHz / δυνατότητα επέκτασης 400-480 MHz / 136-174 MHz
    • Εύρος συχνοτήτων RX (δέκτη): 76-108 MHz / 144-146 MHz / 430-440 MHz δυνατότητα επέκτασης
    • Ισχύς μετάδοσης: 5W / 0.5W με εναλλαγή
    • Λειτουργία: FM (F3E) & WFM
    • Διαπόσταση καναλιών: 2.5 / 5 / 6.25 / 10 / 12.5 / 25 / 37.5 / 50 kHz
    • Μνήμη καναλιών: 2 x 128 για VHF / UHF συχνότητες (κανάλια μνήμης με τα ονόματα) / για 25 FM ραδιοφωνικούς σταθμούς
    • Σύνδεση για εξωτερικές συσκευές ήχου: Kenwood Double Standard βύσμα (2.5 / 3.5 mm) στα πλαϊνά της συσκευής
    • Υποδοχή κεραίας: SMA
    • Τάση: 7.4V DC
    • Διαστάσεις: 58 x 92 x 31 mm (χωρίς τα προεξέχοντα μέρη)
    • Βάρος: 200g


Δείτε περισσότερα

Μόνο € 74,00 !!!!

Epikaira News: BlackRock - Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

Αποκλειστικές προ-δημοσιεύσεις
μόνο στα epikaira.gr
Διαβάστε ακόμη στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ:

- BlackRock: Η Ελλάδα έτοιμη για χρεοκοπία
Μετά από 5 χρόνια θυσιών και πρωτοφανούς οικονομικής καταστροφής
επιβεβαιώνεται η παταγώδης αποτυχία
- Η κινεζοποίηση αρχίζει
400 ευρώ μηνιάτικο, 16 ώρες ανασφάλιστης εργασίας
- Παγκόσμιος Πόλεμος
Μέση Ανατολή, Γάζα, Ουκρανία
- Αφιέρωμα: 40 χρόνια μεταπολίτευση
- Άρθρο-Παρέμβαση: Δημήτρης Τσοβόλας
ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: ΜΕΝΕΛΑΟ ΓΚΙΒΑΛΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΛΑΣΤΙΚ,
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΡΙΒΑ, ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,
ΑΡΙΣΤΟΜΈΝΗ ΣΥΓΓΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΗ

Περισσότερα θέματα και αποκαλύψεις
στα Επίκαιρα που κυκλοφορούν.

Και...

Για την καθημερινή σας, έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση,
εμπιστευτείτε τα
www.epikaira.gr

ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ - Από τον Αφαιρετικό Εξπρεσιονισμό στον Συναισθηματικό Ορθολογισμό

LOGO 5
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ &  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
Ελ. Βενιζέλου - Γαλατάς Χανίων (πρώην Δημαρχείο Νέας Κυδωνίας) τκ 73100
Από τον Αφαιρετικό Εξπρεσιονισμό στον Συναισθηματικό Ορθολογισμό
Σάββατο, 12 Ιούλιος 2014
Κυριακή, 17 Αύγουστος 2014
KAM
Ώρα : 10:00-15:00 &20:00-00:00
Διοργάνωση : ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ
Είσοδος : ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ διοργανώνει στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου. από τις 12 Ιουλίου έως τις 17 Αυγούστου 2014 Εικαστική Έκθεση με τίτλο «Από τον Αφαιρετικό Εξπρεσιονισμό στον Συναισθηματικό Ορθολογισμό» των Αποστόλη Ζολωτάκη και Κέλλυς Αθανασιάδου.
Η Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και της πρεσβείας της Ολλανδίας
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014, ώρα 20.30, παρουσία του Ολλανδού πρέσβη κου. Jan Versteeg
Ώρες λειτουργίας έκθεσης: Δευτέρα–Παρασκευή 10:00-15:00 &20:00-00:00
Ζολωτάκης και Αθανασιάδου σε μια ακόμη εικαστική συνεργασία παρουσιάζουν το καλοκαίρι στα Χανιά την έκθεση τους με τίτλο «Από τον Αφαιρετικό Εξπρεσιονισμό στον Συναισθηματικό Ορθολογισμό».
Διάδραση μεταξύ λογικής και συναισθήματος στη βάση της αφαίρεσης. Ζωγραφική και γλυπτική απελευθερωμένη από την ανάγκη αναπαράστασης. Η ουσία δεν προσδιορίζεται μέσα από την απεικόνιση αλλά μέσα από την αλληλεπίδραση υλικών τα οποία αποκτούν φόρμα, κίνηση και ρυθμό. Το ίδιο το υλικό γίνεται δομικό αντικείμενο έκφρασης που επικαλείται άλλοτε τη λογική σκέψη και άλλοτε το συναίσθημα του θεατή. Εννοιολογικά, η έκθεση είναι στο σύνολο της μια εικαστική αντιπαράθεση των δυο διακεκριμένων δημιουργών πάνω στην εύθραυστη ισορροπία μεταξύ λογικής επεξεργασίας της πληροφορίας και συναισθηματικής αντίληψης της. Ο κάθε δημιουργός καλείται να διαπραγματευτεί με αυτήν ακριβώς την ισορροπία προκειμένου να βοηθήσει τον θεατή του να κάνει την προσωπική του προβολή. Πρόκειται για μια διερεύνηση σχετικά με το πώς εξελίσσεται η σχέση του θεατή με το έργο όταν αφετηρία της αντίληψης είναι η λογική σκέψη ή το συναίσθημα αντίστοιχα.

Μαστιχοχώρια: Ο μεσαίωνας μύριζε μαστίχα.


Θα χαθούμε στα δαιδαλώδη στενά των μεσαιωνικών χωριών της Χίου που στέκουν αγέρωχα και επιβλητικά από τον 14ο αιώνα.

Τήνος|Παραλίες|Αξιοθέατα|4* Tinos Beach

Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr

Προτεινόμενο Ξενοδοχείο: 4* Tinos beach Hotel

Στο 4* Tinos Beach Hotel είναι όλα σε απόσταση 'βολής', η θάλασσα, οι ταβέρνες των Κιονίων, η χώρα 5 λεπτά με το αυτοκίνητο, και σε ένα τέταρτο το σκηνικό αλλάζει εντελώς αποκαλύπτοντας στους περιηγητές έναν τόπο ονειρεμένο!

Τήνος: «Το νησί του Αιόλου»
Έχει συνδεθεί με τον Iερό Ναό, όπου έχει βρεθεί η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας και ο οποίος κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες πιστούς και προσκυνητές, όμως η Τήνος αποτελεί ένα νησί που κρύβει πολλές ομορφιές, συνδυάζοντας το βουνό με τη θάλασσα, τα αρχοντικά με τις παλιές εκκλησίες, το ήπιο κλίμα με τα ισχυρά μελτέμια!
Μπομπότα από την Τήνο
Μια πίτα χωρίς φύλλο που συνηθίζεται πολύ στο Κυκλαδίτικο νησί!
Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr Βρείτε μας στο

EMC & NetApp Storages σε άμεση διαθεσιμότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς!


Αυτό είναι το πιο λεπτό smartphone: Βάζει πλώρη για μεγάλα ρεκόρ

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις

Να της πείτε καπετάνιοι χαιρετίσματα-Βιολάρης Μιχάλης

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24-07-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 24-07-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ
ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΟΜΒΡΩΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΟΜΒΡΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ .
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΡΧΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-07-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ
ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΙ ΟΜΒΡΟΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ

Αίγιο-Ρίο-Πάτρα|Παραλίες|Αξιοθέατα|Long Beach

Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr

Προτεινόμενο Ξενοδοχείο: Long Beach Hotel - Αίγιο

Το Long Beach Hotel στο Αίγιο είναι ένα θαυμάσιο συγκρότημα, που βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Πελοποννήσου. Το παραδοσιακό ύφος του χωριού σε συνδυασμό με τα στοιχεία της θάλασσας και τα δάση δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία.

Παραλίες που δεν μπορούν να περιμένουν
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνει κάποιος τις διακοπές του, ένας από αυτούς είναι και οδικώς, δίνοντας την ευκαιρία να εξερευνήσει περιοχές, πόλεις και χωριά που είναι μοναδικά. Έτσι με ορμητήριο την Πάτρα, την πρωτεύουσα της Αχαΐας αλλά και του Καρναβαλιού, μπορεί κάποιος να περιηγηθεί και να γνωρίσει μοναδικούς θησαυρούς.
 
Παραδοσιακή Τεντούρα από την Πάτρα
Tο απόλυτο Πατρινό λικέρ που η γεύση του θα σας μείνει αξέχαστη!
 
 
Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr Βρείτε μας στο

5* Grand Serai|Ημιδιατροφή+Spa+Παιδί (-50%)

Ekdromi.gr

5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα

Ιωάννινα με 290€ από 580€ (-50%) για 4 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Executive δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

290€ από 580€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Executive δίκλινο δωμάτιο, στα Ιωάννινα! Παρέχεται μία Υδροθεραπεία και ένα Hamam κατ΄άτομο, Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Ελεύθερη συμμετοχή στο εβδομαδιαίο Manager's Cocktail συνοδεία από Aperitif Cocktail & Canapes! Προσφέρεται ένας καφές και ένα cocktail καθημερινά ανά άτομο! Για τους μικρούς μας φίλους προσφέρεται ένα Παγωτό την ημέρα και προβολή παιδικής ταινίας καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
€290 από €580 Κέρδος €290 Έκπτωση 50%
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
Ιωάννινα


Περισσότερες Προσφορές

All Inclusive στο Αίγιο με 299€ από 598€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
Long Beach Resort Hotel - Αίγιο
Αίγιο
ALL INCLUSIVE στο Long Beach Resort Hotel στο Αίγιο 1,5 ώρα από την Αθήνα ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Καφέ, Αφεψήματα και Snacks! Απολαύστε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης επάνω στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

All Inclusive στην Πάρο με 570€ από 1140€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€570 από €1.140 -50%
4* Karma Porto Paros Hotel - Πάρος
Πάρος
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Karma Porto Paros Hotel KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών στην Πάρο σε δίκλινο δωμάτιο, με 570€ από 1140€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Αναψυκτικά, Αφεψήματα, House wine, Mπύρα, Παγωτό και Snacks! Καθημερινά ελεύθερη είσοδος στο AQUA PARK με Νεροτσουλήθρες και παιδική απασχόληση σε Mini Club από εξειδικευμένους Έλληνες παιδαγωγούς με πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχονται ξαπλώστρες με τραπεζάκι και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία, καθημερινά μαθήματα γυμναστικής pilates, yoga, aqua aerobic καθώς και παιχνίδια στην άμμο για όλες τις ηλικίες από έμπειρο γυμναστή! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Αρχαία Ολυμπία με 165€ από 330€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€165 από €330 -50%
5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία
165€ από 330€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Arty Grand Hotel στην Αρχαία Ολυμπία για όλο το Καλοκαίρι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Superior δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi! Προσφέρεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαρείτε κάθε ομορφιά στον ιστορικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Τήνος με 349€ από 700€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€349 από €700 -50%
Porto Tango Hotel - Τήνος
Τήνος
349€ από 700€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Τήνο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στο Porto Tango Hotel! Για 2 Παιδιά έως 2 ετών η διαμονή είναι Δωρεάν! Παρέχεται Δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση, καθώς και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 6 ημέρες τις ομορφιές του Κυκλαδίτικου νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Κεφαλονιά με 210€ από 420€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€210 από €420 -50%
Palatino Hotel - Κεφαλονιά
Κεφαλονιά
210€ από 420€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο στο Palatino Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ψαθόπυργος με 186€ από 372€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€186 από €372 -50%
Florida Blue Bay Resort & Spa - Ψαθόπυργος
Ψαθόπυργος
186€ από 372€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) στον Ψαθόπυργο Πάτρας σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται 1 Massage διάρκειας 20 λεπτών, καθώς και Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Με την αγορά 3 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Σκόπελος με 99€ από 279€ (-65%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 65%)

€99 από €279 -65%
Rigas Hotel - Σκόπελος
Σκόπελος
99€ από 279€ ( Έκπτωση 65%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στη Χώρα Σκοπέλου, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) στο Rigas Hotel του Oμίλου Spyrou Hotels & Companies σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρονται 2 Welcome drinks στο χώρο της πισίνας και 2 Antistress Head Massage στο 5 αστέρων Skopelos Holiday Hotel and Spa! Παρέχονται ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία της Πανόρμου, μεταφορά από και προς το λιμάνι και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες και να μαγευτείτε από την απέραντη ομορφιά του νησιού! Mε την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά για διαμονή από 28/06 έως και 10/07 δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Ημιδιατροφή!!! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά για διαμονή από 08/09 έως 30/09 δίδονται Δωρεάν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς τη Σκόπελο και 15% έκπτωση στα εισητήρια της επιστροφής σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λέρος με 198€ από 396€ (-50%) για 4 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€198 από €396 -50%
Leros Princess Boutique Hotel - Λέρος
Λέρος
198€ από 396€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο ολοκαίνουργιο Leros Princess Boutique Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στην Λέρο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Early check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο όμορφο νησί των Δωδεκανήσων, από το οποίο πραγματοποιούνται ημερήσιες εκδρομές στο νησί της Πάτμου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Καμένα Βούρλα με 295€ από 590€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€295 από €590 -50%
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
Καμένα Βούρλα
295€ από 590€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στα Καμένα Βούρλα! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας και Παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες πολυτέλειας! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Ημιδιατροφή! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

All Inclusive στη Ζάκυνθο με 699€ από 1398€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€699 από €1.398 -50%
4* Palazzo di Zante - Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Palazzo di Zante ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στη Ζάκυνθο, με 699€ από 1398€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, απογευματινός καφές με σνακ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε καφέ μηχανής, τσάι, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, παγωτά και ποτά! Ελεύθερη είσοδος στο Zantino World Fun Park το οποίο διαθέτει φουσκωτά παιχνίδια, τοίχο αναρρίχησης, τραμπολίνο, animateur για την ψυχαγωγία και επίβλεψη των Παιδιών σας καθώς και Mini Club, νεροτσουλήθρες και ηλεκτρικό τρενάκι!!! Απολαύστε 6 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης στη Ζάκυνθο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

All Inclusive στην Πρέβεζα με 258€ από 516€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€258 από €516 -50%
Preveza Sunset Beach Hotel - Πρέβεζα
Πρέβεζα
ALL INCLUSIVE στο Preveza Sunset Beach Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα εώς 2 ετών στην Πρέβεζα σε δίκλινο δωμάτιο, με 258€ από 516€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με Live Action Cooking, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρες, Καφέδες, Αφεψήματα, Παγωτά, Ποτά και Snacks! Για τους μικρούς μας φίλους καθημερινά παρέχεται παιδική απασχόληση στο Mini Club από εξειδικευμένους Έλληνες παιδαγωγούς με πολλές δραστηριότητες, θερινό παιδικό σινεμά καθώς και Παιδότοπος με φουσκωτά ξηράς! Παρέχονται ξαπλώστρες με τραπεζάκι και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία, καθημερινά μαθήματα γυμναστικής pilates, yoga, aqua aerobic κ.α και παιχνίδια στην άμμο για όλες τις ηλικίες από έμπειρο γυμναστή! Μία φορά την εβδομάδα Ζωντανή Μουσική με έντεχνο ρεπερτόριο! Απολαύστε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης επάνω στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!