Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

The Avener - 'UNDER THE WATERFALL' ft. M.I.L.K. - Νέο Τραγούδι



The Avener
UNDER THE WATERFALL ft. M.I.L.K.

Νέο τραγούδι.

Ο ταλαντούχος μουσικός παραγωγός The Avener, κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο Under The Waterfall.
O The Avenerγνωστός από το hit του Fade Out Lines που κυκλοφόρησε το 2014έχει περισσότερο από 120 εκατομμύρια streams στο Spotify.
Το Under The Waterfall είναι ένα μελαγχολικό αλλά και ανεβαστικό ταυτόχρονα τραγούδι και είναι το δεύτερο single μετά το Wild, από το αναμενόμενο άλμπουμ που κυκλοφορεί αυτό το μήνα.
Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company
A close up of a logo

Description automatically generated

Selena Gomez - ‘Rare’ - Νέο single & music video.



NEW!

Selena Gomez
‘Rare’

Νέο single & music video.

A person standing on a beach

Description automatically generated
‘Το νέο μου άλμπουμ Rare είναι μιά ματιά στη διαδικασία ωρίμανσής μου. Μέχρι στιγμής, είναι η δουλειά για την οποία είμαι περισσότερο υπερήφανη από ποτέ.’ – Selena Gomez
Η popstar Selena Gomez, δίνει στη δημοσιότητα το music video για το ομότιτλο τραγούδι του νέου της album ‘Rare’.
Το Rare είναι ένα τραγούδι με επίκληση στη δύναμη, στην ανεξαρτησία και στην αγάπη που οφείλουμε να δείχνουμε στον εαυτό μας. 
Το music video του Rare έχει σκηνοθετήσει το δίδυμο των BRTHR.

Η Selena Gomez εμφανίζεται σε ένα παραμυθένιο τοπίο γεμάτο χρώματα και πολύ μαγεία
Δείτε το official music video για το ‘Rare’, εδώ:
Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company
A close up of a logo

Description automatically generated

LIVIN R & ZEFF FEAT. LABRO - CROSS THE LINE


LIVIN R & ZEFF FEAT. LABRO - “CROSS THE LINE”
Το νέο Hit Single του Επιτυχημένου Έλληνα Παραγωγού
Ο Livin R, ο επιτυχημένος Έλληνας παραγωγόςDJ και υποψήφιος για βραβείο MAD, επιστρέφει με τον ήχο που τον έκανε γνωστό ραδιοφωνικά. Το Cross The Line” είναι ο τίτλος του νέου του single, το οποίο σκαρφάλωσε αμέσως στο #1 του Ελληνικού iTunes Chart στις αρχές του νέου έτους, κάνοντας το “Cross The Line” το πρώτο no1 της νέας δεκαετίας!
Το disco houseradio friendly single με ξεκάθαρη αναφορά στα 80s μιλάει για τα κοινωνικά ταμπού και όρια που πρέπει να ξεπεράσουμε, για να καταφέρουμε σαν κοινωνία να εξαλείψουμε το bullying.
Στα φωνητικά είναι ο Labro που κάνει καριέρα στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια, καθώς και ο βασικός  συνεργάτης του Livin R τη τελευταία δεκαετία, ο Zeff!
«Το τραγούδι το έγραψα για τον πρώτο μου ανιψιό, λίγο καιρό πριν γεννηθεί. Τώρα μεγάλωσε και του το έβαλα να το ακούσει πριν το κυκλοφορήσω και του άρεσε πολύ», δήλωσε ο Livin R. 
Την σκηνοθεσία του video clip την έχει κάνει ο George Pada, ο οποίος διακρίθηκε στο Cefalu film festival για το video που είχε κάνει για ένα από τα προηγούμενα singles του Livin R, το «Νεράιδα», στο οποίο συμμετείχε η Ανδριάνα Μπάμπαλη.
Το “CROSS THE LINE” κυκλοφορεί από την Panik Records.

Η Shakira κυκλοφορεί νέα συνεργασία με τον Anuel AA με τίτλο ME GUSTA!

H GLOBAL SUPERSTAR SHAKIRA ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΝΕΟ SINGLE ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ME GUSTA” ME TON ANUEL AA!


 Η πολυπλατινένια, βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια/τραγουδοποιός, φιλάνθρωπος και παγκόσμιας φήμης καλλιτέχνιδα Shakira μόλις κυκλοφόρησε το νέο της single “Me Gusta”. Το καινούριο track είναι μία συνεργασία με τον ράπερ και τραγουδιστή από το Πουέρτο Ρίκο, Anuel AA. Η κυκλοφορία του ισπανόγλωσου τραγουδιού έρχεται λίγο πριν το πολυαναμενόμενο Super Bowl LIV halftime show της Shakira.
To “Me Gusta” ακολουθεί μερικούς συγκλονιστικούς μήνες για την Κολομβιανή superstar που έκλεισε το 2019 με ένα epic performance στο Davis Cup, όπου παρουσίασε ένα medley των επιτυχιών της. Επίσης, Τον Νοέμβριο κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το “Shakira in Concert: El Dorado World Tour”, ένα ντοκιμαντέρ γύρω από το επιτυχημένο El Dorado World Tour. Η ταινία συνοδεύθηκε από ένα live album.

Σχετικά με την Shakira
H Shakira είναι μία πολυβραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια-τραγουδοποιός από την Κολομβία. Έχει πουλήσει πάνω από 80 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχει κερδίσει αμέτρητα βραβεία συμπεριλαμβανομένου 3 βραβεία Grammy, 11 βραβεία Latin Grammy, αρκετά World Music Awards, American Music Awards και Billboard Music Awards. Είναι η μόνη καλλιτέχνιδα από την Νότια Αμερική που έχει φτάσει τραγούδι της στο Νο1 στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει 4 από τα 20 hits με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της τελευταίας δεκαετίας, και είναι μία από τους Top 5 YouTube Artists όλων των εποχών.
Στην ηλικία των 18, ίδρυσε το “Pies Descalzos (Barefoot) Foundation” , το οποίο παρέχει εκπαίδευση και σίτιση για πάνω από 6,000 παιδιά στην Κολομβία και αυτή την στιγμή επεκτείνει το έργο του και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένου της Αϊτής και της Νότιας Αφρικής.
Τον Οκτώβριο του 2011, η Shakira έγινε μέλος της Εκπαιδευτικής Κομισιόν για Ισπανόφωνούς του Προέδρου Ομπάμα. Η καλλιτέχνιδα συμμετείχε ως coach στην 4η και 6η σεζόν της Αμερικάνικης version του επιτυχημένου talent show “The Voice.
Το 10ο studio album της με τίτλο “Shakira” κυκλοφόρησε το 2014 και περιλάμβανε hits όπως το “Can’t Remember to Forget You” με την Rihanna και το “La La La (Brazil 2014)”, το οποίο και παρουσίασε στο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου Fifa 2014 στην Βραζιλία. Το 2016, συμμετείχε με τον ρόλο της Gazelle στην ταινία της Disney που έσπασε τα ταμεία, “Zootopia”, καθώς ηχογράφησε και το τραγούδι “Try Everything” για το επίσημο soundtrack. Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησε το τραγούδι “La Bicicleta” με τον επίσης Κολομβιανό καλλιτέχνη Carlow Vives και έσπασε κάθε ρεκόρ στην πατρίδα τους καθώς παρέμεινε στην Νο1 θέση για 18 συνεχόμενες εβδομάδες. Επίσης έμεινε για 13 εβδομάδες στο Νο1 της Ισπανίας και έφτασε στην πρώτη θέση του US Latin iTunes chart. To video, που γυρίστηκε στις γενέτειρες της Shakira (Barranquilla) και του Carlos (Santa Marta), έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο views στο Vevo. Ακολούθησε το σαγηνευτικό track “Chantaje” με την συμμετοχή του Maluma, το οποίο και έγινε ένα από τα μεγαλύτερα Latin hits στην ιστορία του YouTube με πάνω από 2 δισεκατομμύρια views. Επιπλέον έφτασε στο Νο1 του “Latin Airplay” chart και έγινε 2 φορές πλατινένιο στην Ισπανία. Το τελευταίο studio album της Shakira “El Dorado” έφτασε στο Νο1 του iTunes 37 χωρών, κέρδισε το βραβείο Best Pop Vocal Album στα Latin Grammy  to 2017, και το βραβείο Best Latin Pop Album στα βραβεία Grammy το 2018. Έχει γίνει 14 φορές πλατινένιος στην Αμερική και με πάνω από 10 δισεκατομμύρια streams, είναι ένας από τους δίσκους γυναίκας καλλιτέχνιδας με τις περισσότερες αναπαραγωγές όλων των εποχών.
Τον Νοέμβριο του 2018 ολοκλήρωσε την επιτυχημένη περιοδεία της El Dorado World Tour, η οποία προβλήθηκε το 2019 στους κινηματογράφους μέσα από το ντοκιμαντέρ “Shakira in Concert: El Dorado World Tour”, που συνοδευόταν και από τον live δίσκο “El Dorado World Tour Live Album”. Αυτή την στιγμή δουλεύει πάνω σε καινούρια μουσική και στις 2 Φεβρουαρίου θα τραγουδήσει στο Super Bowl LIV στο Hard Rock Stadium στο Miami.

To "Me Gusta" κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.

O Billy Ocean κυκλοφορεί νέο album μετά από 10 χρόνια!

O BILLY OCEAN ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 70στα ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ STUDIO ALBUM ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ONE WORLD”.
TO “ONE WORLD” ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ PRE-ORDER ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

Αυτό το μήνα ο Billy Ocean γιορτάζει τα 70στα γενέθλια του και μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου με νέο υλικό μετά από 10 χρόνια, με τίτλο “One World”. To album θα κυκλοφορήσει 17 Απριλίου με το ομότιτλο single να είναι διαθέσιμο απο σήμερα. Αργότερα μέσα στην χρονιά ο Billy θα ξεκινήσει την “The One World Tour” περιοδεία του. Τα νέα έρχονται αμέσως μετάτην απονομή του με MBE για την προσφορά του στην μουσική.
Η νέα κυκλοφορία βρίσκει τον Billy να επανενώνεται με τον παραγωγό Barry Eastmond που έχει συνθέσει και επιμεληθεί την παραγωγή σε αρκετά από τα μεγαλύτερα hits του καλλιτέχνη όπως “When The Going Gets Tough” και “Love Zone”.  Ηχογραφημένο το καλοκαίρι του 2019 σε στούντιο στο Μάντσεστερ και στην Νέα Υόρκη, ο Billy Ocean συνυπογράφει και τα 12 tracks του δίσκου.
Η κυκλοφορία έρχεται μετά από μερικά εκπληκτικά χρόνια για τον Billy. To 2018 παρέλαβε το βραβείο Ivor Novello ως προς την αναγνώρισή του για την παγκόσμια επιτυχία του. Επιπλέον, τα iconic video clips του πρόσφατα κυκλοφόρησαν σε HD. To 2016, το album “Here You Are: The Best of Billy Ocean” έφτασε στο Νο4 των UK Album Charts, και παρέμεινε στο Top 10 για 3 εβδομάδες. Από τότε έχει γίνει ασημένιο.
Ο Billy Ocean δήλωσε “To ‘One World’ είναι το πρώτο μου original studio album μετά από 10 χρόνια. Είναι σαν ένα μνημείο για τα 70στα μου γενέθλια! Νιώθω πως αυτός ο δίσκος αντιπροσωπεύει την ωριμότητα μου, και τα πολλά ήδη μουσικής που έχω συναντήσει στην ζωή μου. Πραγματικά νιώθω πως το ‘One World’ έχει αιχμαλωτίσει όλες τις μουσικές επιρροές που είχα αυτά τα χρόνια. Είναι μία ανασκόπηση των σκέψεων μου στα 70 και πραγματικά ελπίζω να κάνει τον κόσμο να σκεφτεί την πραγματική σημασία της ζωής”.
O Billy Ocean έχει βραβευτεί με Grammy και οι πωλήσεις του ξεπερνάνε τα 30 εκατομμύρια. Κατέκτησε την Νο1 θέση σε 3 ηπείρους κατά την διάρκεια των 70s και των 80s, με 6 Top 10 UK singles. To “Caribbean Queen” έφτασε στο Νο1 του US singles chart και του US R&B chart. Με τα album του να φτάνουν στο Top 10 των charts, o Billy έχει συνολικά 3 πλατινένιους δίσκους.

Tracklisting 
1. We Gotta Find Love
2. Love You More
3. Feel The Love
4. One World
5. When I Saw You
6. Mystery
7. Missing You Everyday
8. Can’t Stand The Pain
9. Betcha Don’t Know
10. All Over The World
11. Daylight
12. Nothing Will Stand In Our Way


To "One World" θα κυκλοφορήσει από την Panik Records και την Sony Music.

Της ψυχής σου τα κοράλλια // Γιάννης Παπαγεωργίου - Ελένη Τσαλιγοπούλου

Γιάννης Παπαγεωργίου - Ελένη Τσαλιγοπούλου

Της Ψυχής Σου Τα Κοράλλια

Μουσική - Στίχοι: Γιάννης Παπαγεωργίου
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Γιάννης Παπαγεωργίου μοιράζονται "Της ψυχής τους τα κοράλλια".
Η αφορμή ήταν η πρόσκληση της Ελένης Τσαλιγοπούλου στον Γιάννη Παπαγεωργίου για να είναι μαζί της στα φετινά της live που ξεκινούν το Σάββατο 11/1 στο Πειραιώς 131.
Και μετά ήρθε η ιδέα ενός ντουέτου. Και μετά ο Γιάννης έγραψε και έφερε "της ψυχής σου τα κοράλλια" και η Ελένη ενθουσιάστηκε, και ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου με τον Γιάννη Παπαγεωργίου το ενορχήστρωσαν και οι Bogaz Musique το έπαιξαν και έτσι ένα τραγούδι έφερε κοντά την παρέα πριν ακόμα κυκλοφορήσει.
Μοιραζόμαστε λοιπόν μαζί σας ένα τραγούδι της παρέας, με την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια που έχουν πάντα αυτά τα τραγούδια.

Στίχοι:
Φεγγαρόλουστο λουλούδι
ακρογιάλι μου θλιμμένο
´κει που σβήνουνε τα φώτα
πάντα θα σε περιμένω

'Κει που πέλαγα διψάνε
να βρουν κύματα αφρισμένα
κι όταν πιάνουνε φουρτούνες
τις κοπάζεις μ᾽ ένα βλέμμα

Να μας πάρουνε βοριάδες
μέσα σ᾽ εύφορες κοιλάδες
να περνάμε χαραμάδες
σαν να ´μαστε φως

Και στου δρόμου τα ξενύχτια
να ξεχνάμε τη συνήθεια
να σκαρώνουμε ταξίδια
μέχρι το θεό

Σε ποιές θάλασσες ψαρεύεις
της ψυχής σου τα κοράλλια
πως διαβαίνεις τα ποτάμια
και δε βρέχεσαι ούτε στάλα

Σε ποιό σύμπαν αγορεύεις
σε ποιά κύματα κοιμάσαι
σε ποιές χώρες ταξιδεύεις
και κανέναν δε φοβάσαι

'Κει που δεν υπάρχουν ρόλοι
του κακού και του μεσσία
πληρωμένοι δολοφόνοι
να πλουτίζουν με τη βία

'Κει ν᾽ αρχίζεις απ᾽ το τέλος
και να γίνεσαι τραγούδι
κι όλους τους αφορισμένους
να τους βάζεις στο παιχνίδι

Να χυθούμε στα ποτάμια
ν᾽ ανοιχτούμε στα λαγκάδια
να πηδάμε απ᾽ τα καράβια
πριν να βρουν στεριά

Απ᾽ τον κόσμο να χαθούμε
τους ορίζοντες να βρούμε
και πριν φέξει ν᾽ ανεβούμε
σ᾽ όρη σε βουνά

Ακολουθήστε τον Γιάννη Παπαγεωργίου στα social media:


Ακολουθήστε την Ελένη Τσαλιγοπούλου στα 
social media:



Καλή Ακρόαση.

oneyearlater - «is it too late?» | Νέο Τραγούδι


oneyearlater - «is it too late?»
Νέο Τραγούδι

Είναι, άραγε, αργά να διορθώσεις τα λάθη σου;
Υπάρχει, άραγε, ακόμα χρόνος για να επιστρέψει αυτός που αγαπάς;
Οι oneyearlater μας βάζουν για ακόμα μία φορά σε αισθαντικά μελωδικά μονοπάτια, με το νέο τους single, «is it too late?», που κυκλοφορεί από την Panik Reords!
Το ταλαντούχο δίδυμο, που απαρτίζεται από τον τραγουδιστή Ανδριανό Λαμπρινάκο και τον παραγωγό Δημήτρη Στρατή και έχει κάνει επιτυχημένα πρώτα βήματα στη δισκογραφία με τα «Save You» και «Δύσκολος Καιρός», παρουσιάζει ακόμα ένα αγγλόφωνο τραγούδι που ξυπνά ρομαντικά συναισθήματα.
Το «is it too late?», με την ταξιδιάρικη μελωδία, τους αισθαντικούς στίχους και τη μεστή ερμηνεία των oneyearlater, θα αγαπηθεί πολύ... από ερωτευμένους και μη!
Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/isittoolate

CREDITS
Music/ Lyrics: oneyearlater
Φωνητικά: Άγγελος Σπηλιώτης, Χριστίνα Μπαγέρη
2019 PANIK RECORDS

TOPIC FEAT. A7S - “Breaking Me” - Νέο τραγούδι.

Teddy Bear on Microsoft
TOPIC FEAT. A7S
“Breaking Me”
Νέο τραγούδι.
A close up of a sign

Description automatically generated
Ο Γερμανός παραγωγός Topic κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο ‘Breaking Me’, σε συνεργασία με τον Σουηδό παραγωγό A7S.
To Breaking Me είναι ένα κομμάτι με συναισθηματικούς στίχους και pop ήχο.
Τόσο ο Topic όσο και ο A7S, ήθελαν να δημιουργήσουν ένα μελωδικό τραγούδι μεταξύ μελαγχολίας και χαράς. Ένα κομμάτι που σε κάνει να φέρνεις στο μυαλό σημαντικές για εσένα αναμνήσεις.
Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company
A close up of a logo

Description automatically generated

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD και 1917 οι μεγάλοι νικητές στα φετινά Golden Globes.

TO “ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD” KAI TO “1917” ΟΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΒΡΑΒΕΙΑ GOLDEN GLOBES.
TA ΕΠΙΣΗΜΑ SOUNDTRACK ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ PANIK RECORDS KAI THN SONY MUSIC.



Δύο Χρυσές Σφαίρες κατέκτησε το “Once Upon A Time In Hollywood” (Best Motion Picture Musical or Comedy και Supporting Actor in A Motion Picture) και δύο Χρυσές Σφαίρες το “1917” (Best Motion Picture Drama και Best Director).
Τα επίσημα soundtrack, των πολυαγαπημένων και πλέον βραβευμένων ταινιών, κυκλοφορούν από την Panik Records και την Sony Music.

H Camila Cabello κυκλοφόρησε το νέο της album ROMANCE!

CAMILA CABELLO
“ROMANCE”
ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΕΟ ALBUM  ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ



Με μεγάλο ενθουσιασμό και ύστερα από τεράστια αναμονή η Camila Cabello κυκλοφορεί το δεύτερο studio album της “Romance” από τη Panik Records και τη Sony Music.

Η 3 φορές υποψήφια για βραβείο Grammy, πολύ-πλατινένια,chart-topping τραγουδίστρια/τραγουδοποιός μόλις κυκλοφόρησε το νέο της δίσκο με 14 tracks.  Ένα από αυτά είναι και το “Senorita” με τον Shawn Mendes που έχει ήδη ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο streams, έχει φτάσει στην κορυφή του Billboard Hot 100 και έχει γίνει πλατινένιο. Η επιτυχία του παραμένει ασύγκριτη με κάθε άλλο τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει φέτος καθώς έχει γίνει το single με τα περισσότερα streams για την χρονιά στο Spotify, το δεύτερο single στην ιστορία που έχει ξεπεράσει τόσο γρήγορα τα 100 εκατομμύρια streams στο Spotify, η μεγαλύτερη κυκλοφορία ντουέτου στην ιστορία του Spotify και το music video με τα περισσότερα likes για το 2019 στο YouTube. Μερικά από τα πολλά βραβεία που κέρδισε είναι το “Song of 2019” στα People’s Choice Awards, το “Collaboration of the Year” στα American Music Awards, το “Choice Summer Song” στα 2019 Teen Choice Awards και το “Best Collaboration” και “Best Cinematography” στα VMAs. Επιπλέον κατέκτησε μία υποψηφιότητα στα φετινά βραβεία Grammy στην κατηγορία “Best Pop Duo/Group Performance”.

Με το “Senorita”, η 22χρονη έγραψε ιστορία αφού έγινε ο νεότερος άνθρωπος που έχει κατακτήσει δύο Νο1 στο Hot100 μετά τον JustinBieberτο 2017 και η νεότερη γυναίκα καλλιτέχνιδα μετά την Rihannaτο 2010. Toτραγούδι είναι το 4οΝο1 της στο Pop Radio.

Διατηρώντας την μουσική της “αυτοκρατορία”, η Camila κλείνει το 2019 ως η 4η καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα streams στο Spotify. Αυτή την εβδομάδα, το “Liar” ξεπέρασε τα 240 εκατομμύρια streams, το “Shameless” ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια streamsκαι το “Easy” τα 50 εκατομμύρια streams.

To“Romance” εκπροσωπεί το εύρος της καλλιτέχνιδας σαν τραγουδίστρια και τραγουδοποιό μέχρι στιγμής. Με την άμεσα αναγνωρίσιμη φωνή της να ξεδιπλώνει τις πιο προσωπικές τις σκέψεις για τις σχέσεις, την απογοήτευση και την αγάπη.

RomanceTracklisting:
  1. “Shameless”
  2. “Living Proof”
  3. “Should’ve Said It”
  4. “My Oh My” feat. DaBaby
  5. “Señorita” with Shawn Mendes
  6. “Liar”
  7. “Bad Kind of Butterflies”
  8. “Easy”
  9. “Feel It Twice”
  10. “Dream of You”
  11. “Cry for Me”
  12. “This Love”
  13. “Used To This”
  14. “First Man”


Σχετικά με την Camila Cabello
Η δύο φορές υποψήφια για Grammy γεννημένη στην Κούβα τραγουδίστρια/τραγουδοποιός CamilaCabelloκυκλοφόρησε το debut solo album της, “CAMILA” τον Ιανουάριο του 2018 με εκπληκτικές κριτικές να το ακολουθούν. Έφτασε κατευθείαν στο Νο1 του BillboardTop200, την ίδια στιγμή που το singleτης “Havana” είχε ανέβει στο Νο1 του BillboardHot100 chart, κάνοντας την Camilaτην πρώτη καλλιτέχνιδα μετά από περίπου 15 χρόνια που κατάφερε να μονοπωλήσει την πρώτη θέση στο Top100 chart, στο BillboardTop200 και στο ArtistTop100 την ίδια εβδομάδα. Ο πλατινένιος δίσκος “CAMILA” έφτασε στο Νο1 του iTunesσε 110 χώρες σπάζοντας το ρεκόρ για τις περισσότερες Νο1 θέσεις που έχει πετύχει debutalbumστην ιστορία της πλατφόρμας. Η Camila επίσης έγινε η No1 καλλιτέχνιδα στο globalSpotify. Στο τέλος του 2018, η τραγουδίστρια ήταν υποψήφια για 2 βραβεία Grammy, “Best Pop Vocal Album” και “Best Pop Solo Performance. Την ίδια χρονιά παρέλαβε τα βραβεία Artist of The Year και Video Of The Year για το hit single “Havana” από τα Video Music Awards. Αφού ξεκίνησε την σόλο καριέρα της μετά από 4 χρόνια στο συγκρότημα FifthHarmony, η Camilaκυκλοφόρησε το 9 φορές πλατινένιο smashhit“Havana”, τον Αύγουστο του 2017 και έφτασε στο Νο1 spotτου popradiochart, γίνοντας το 2ο Νο1 trackστο Top40 ως σόλο καλλιτέχνης. Επιπλέον το “Havana” έφτασε στο Νο1 του γενικού iTuneschart, στο No2 του Spotifyglobalchartκαι στο Νο1 80 χωρών ανά τον κόσμο. Το “Havana” είναι το πρώτο τραγούδι από γυναίκα καλλιτέχνιδα που φτάνει στο Νο. 1 των BillboardAdultContemporary, PopSongsκαι Rhythmicchartsεδώ και 22 χρόνια, έχει συγκεντρώσει πάνω από 1.1 δισεκατομμύριο on-demandU.S. streams, σύμφωνα με το NielsenMusicκαι έγινε το singleγυναίκας τραγουδίστριας που έχει μείνει στο Νο1 του PopSongsτις περισσότερες εβδομάδες από το 2013. Το “Havana” έγινε το τραγούδι γυναίκας καλλιτέχνιδας με τα περισσότερα streams όλων  των εποχών και ήταν το Νο1 τραγούδι παγκοσμίως στο Spotifyγια το 2018. Το τριπλά πλατινένιο singleτης “NeverBeTheSame” κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2018 και έφτασε στο Top10 του BillboardHot100. HCamilaόμως είχε ήδη ένα διπλά πλατινένιο chart-toppingsmashμε τον MachineGunKelly, με τίτλο “BadThings”. Totrackσυγκέντρωσε πάνω από 400 εκατομμύρια on-demandstreams. Ως αποτέλεσμα της επιτυχίας του, έγινε η 5ηγυναίκα καλλιτέχνιδα που έφτασε στο Νο1 των PopSongsμε και χωρίς συγκρότημα. Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον ShawnMendesτο globalsmashhitsingle“Senorita” τον Ιούνιο του 2019, που έφτασε στο Νο1 του iTunesπαγκοσμίως και έσπασε το ρεκόρ του Spotifyως η μεγαλύτερη κυκλοφορία ντουέτου στην ιστορία της πλατφόρμας. Αυτή την στιγμή είναι το τραγούδι με τα περισσότερα streamsπαγκοσμίως για φέτος. Το “Senorita” είναι το δεύτερο Νο1 της Camilaστο Hot100 και το 4ο στο PopRadio. Η Camilaέσπασε ακόμα ένα ρεκόρ, καθώς είναι η γυναίκα καλλιτέχνιδα με τους περισσότερους monthlylistenersστην ιστορία του Spotify. Τον Νοέμβριο του 2018 η popstarέγινε η νέα πρέσβειρα του οργανισμού SavetheChildren. Είναι προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο της στην μεγάλη οθόνη στην ταινία CINDERELLA, που θα κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου του 2021. Η ταινία θα είναι σε σκηνοθεσία του KayCannonκαι σε παραγωγή του JamesCordenκαι του LeoPearlman.

Πάτρα: Που θα Φάτε Καλά

      Πάτρα: Που θα Φάτε Καλά

Σημειώστε...

Κέικ Καρότο με Φουντούκια
Cozy Στέκια για Καφέ Δίπλα στο Τζάκι  
Ψητά Κρεμμύδια Γεμιστά με Κιμά