Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Τζάκετ Πυροσβεστών 49538 STProtect

Τζάκετ Πυροσβεστών 49538 STProtect

Τζάκετ Πυροσβεστών Προσέγγισης Denver 7
Τζάκετ για πυροσβέστες. Παρεχόμενη προστασία: Έμφυτη και μόνιμη αντιπυρική προστασία Θερμομόνωση. Προστασία από την ακτινοβολούμενη θερμότητα. Υψηλές μηχανικές ιδιότητες. Αντιστατική προστασία.Διαθέτει ανακλαστήρες στα χέρια στην πλάτη και στο τελείωμα του  ώστε να φαίνονται την νύχτα. Κλείνει με σιδερένιο φερμουάρ.
Προδιαγραφές
* Εξωτερικό ύφασμα NOMEX 195gr/m2
* Αναπνέουσα μεμβράνη PTFE
* Επένδυση και φοδράρισμα από ΝΟΜΕΧ® /Viscose + NOMEX® / Kevlar® συνολικού βάρους 230 gr/m2
* Ανακλαστικές λωρίδες
* ΕΝ469, Ευρωπαϊκή Οδηγία 89/686/CEE Κατηγορία 3
* Ιταλικής Κατασκευής

Προτεινόμενη Χρήση
Kατάλληλο για Πυρόσβεση, Δασοπυρόσβεση και εφαρμογές σε φωτιά.

KODEN CVS-128B

KODEN CVS-128B
Η KODEN αλλάζει το μέτρο σύγκρισης στην τεχνολογία των βυθομέτρων
Η έκδοση CVS-128B (Broadband) εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τη χρησιμοποίηση Broadband βεντούζας. Με την επιλογή της κατάλληλης συχνότητας αποφεύγουμε όλα τα ενοχλητικά παράσιτα από άλλες συσκευές ή πλαγκτόν, ανεβάζοντας ή κατεβάζοντας τη συχνότητα που ‘ψάχνουμε’ και επιτυγχάνουμε τον τέλειο συντονισμό ανάλογα με το είδος ψαρέματος που κάνουμε.
8.4΄΄ έγχρωμη LCD οθόνη υψηλής ευκρίνιας
ισχύς εξόδου 2kW RMS
δύο συχνότητες 50 kHz & 200 kHz
επιλογή παλέτας χρωμάτων από 64, 16 ή 8 χρώματα
αυτόματη ψηφιακή επιλογή της πιο αξιόπιστης ρύθμισης για λειτουργίες όπως GAIN, Range, SHIFT και TVG για ευκολία στη χρήση
υπολογισμός και εμφάνιση μεγέθους ψαριού σε cm
εμφάνιση της περιοχής ανίχνευσης του βυθομέτρου στην πλατιά και στη στενή δέσμη, για να ξέρετε που να στοχεύετε τα ψάρια, ακρίβως από κάτω σας ή στο πλάι
αποθήκευση μέχρι 10 εικόνων του βυθού για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης των παλιότερων με τον τρέχοντα βυθό, όταν ψάχνουμε για ψαρότοπους
προσδιορισμός του τι είναι κάτω από το σκάφος σας, με διαφορετικούς ήχους για ψάρια και κοπάδια ψαριών (λειτουργία ‘Sona-Tone’)
εμφάνιση δεδομένων πλοήγησης (σε σύνδεση με GPS), για εύκολη επιστροφή στους ψαρότοπους που σημαδέψατε σαν ‘Hot Spot’
RGB έξοδος για σύνδεση με 2η οθόνη
επιλογή σένσορα από: TDM-071 (38-75 kHz με επιλογή 2 συχνοτήτων) ή TDM-091D (42-85 kHz & 130-210 kHz)
πλήρως ελληνικό μενού
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Οθόνη 8,4 ίντσες TFT LCD
Τάση Λειτουργίας 10.8 – 31.2 VDC
Κατανάλωση < 25 W
Ισχύς Εκπομπής 2,000 W RMS
Συχνότητα Επιλογή από 24 - 210 kHz (ανά 0,1 kHz)
Κλίμακα 0 - 2,000m
Μονάδες Μέτρησης Μέτρα, Οργιές, Πόδια, Ι. Οργιές
Λειτουργίες Αποκοπή παρασίτων, Αποκοπή χρωμάτων, Αποκοπή θορύβου, Μετρητής, Λευκή γραμμή, Διόρθωση ισάλου, Διόρθωση θερμοκρασίας, Διόρθωση ταχύτητας, Αποθήκευση εικόνας, Sona-Tone, Μνήμη Στίγματος, Απλό πλότερ, Μείωση ισχύος, Μέγεθος ψαριών, Περιοχή ανίχνευσης
Παρουσίαση Υψηλή συχνότητα, Χαμηλή συχνότητα, Υψηλή & χαμηλά συχνότητα, Κλείδωμα βυθού, Ποιότητα βυθού, Μεγέθυνση βυθού, Εικόνα πλοήγησης, A-scope

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 13,8V / 8-10A JETFON PC810

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 13,8V / 8-10A JETFON PC810
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
SWITCHING ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 13,8V 8-10 AMPER, ΓΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΩΝ 50-60W. 
ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ,ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΒΑΡΟΣ,ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ABS, ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΨΥΞΗ.
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΤΑΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ: 220-240V AC
ΤΑΣΗ ΕΞΟΔΟΥ: 13,8V
ΡΕΥΜΑ ΕΞΟΔΟΥ: 10A ΜΕΓΙΣΤΟ
ΜΕΓΕΘΟΣ :130Χ92Χ86 χιλ.

Το χαμένο άλλοθι

Το χαμένο άλλοθι
Συγγραφέας: Μαίρη Βασάλου
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Υπεύθυνος Σειράς: Ελένη Γκίκα
Ημερομηνία έκδοσης: 15 Νοεμβρίου 2017
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 352
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-138-9
Όταν ο ιατρός Ιάσων Ρώμας, τρελός από αγωνία, ανεβαίνει τα σκαλοπάτια του γειτονικού σπιτιού, δεν ξέρει τι θα αντικρίσει. Ανάμεσα στα θύματα είναι και η αγαπημένη του Ρέα;
Καλοκαίρι του 1924. Το έγκλημα της οδού Περικλέους συγκλονίζει την Αθήνα. Το άκουσμα της είδησης σημαδεύει καίρια τη ζωή των αδελφών Ρώμα, της Καλλιρρόης, του Ιάσονα και του Πιέρου, αφήνοντάς τους έκθετους στη δίνη μιας αδιανόητης περιπέτειας.
Χειμώνας του 1928. Η εκτέλεση της ποινής πλησιάζει… Κατηγορούμενη, η όμορφη κόρη Ρώσων εμιγκρέ: η «ξένη» για τους πολλούς, Όλγα Μιλιόσοβα για τους λίγους. Η φωνή της ακόμη αντηχεί – δεν έπαψε ποτέ να δηλώνει αθώα. Η ετυμηγορία; Τρις εις θάνατον.
Θανάσιμες σιωπές, άκαμπτες πεποιθήσεις και τα προσωπικά όνειρα μιας κοινωνίας που δεν είναι ακόμη έτοιμη να απαλλαγεί από τα ήθη και τις προκαταλήψεις του παρελθόντος καθορίζουν τις τύχες των ηρώων του βιβλίου. Θα βρεθεί αυτός που έσπειρε τον θάνατο; Ποιοι οι συνεργοί και οι συνένοχοι; Υπάρχει ελπίδα, φως στο τέλος του δρόμου; Ποιοι θα φθάσουν στην επόμενη στροφή; Οι υπαίτιοι, οι ένοχοι, και μαζί τους οι αθώοι;
Κοινωνικό μυθιστόρημα με αστυνομικές, υπαρξιακές και φιλοσοφικές αναφορές. Η συγγραφέας υφαίνει μια εντυπωσιακή πλοκή, χρησιμοποιώντας συνεχή φλας-μπακ και αριστοτεχνική γλώσσα για να αναπτύξει χαρακτήρες που ξαφνιάζουν, θύτες και θύματα του περιβάλλοντός τους. Η ολοζώντανη απεικόνιση μιας αθηναϊκής εποχής που βρισκόταν όπως και η δική μας σε κρίση, στο μεταίχμιο.

Επαγγελματικό streaming εύκολα!!

Εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων της, η Roland παρουσίασε δύο νέα video switchers με δυνατότητα διαχείρισης όλων των γνωστών format. Πιο συγκεκριμένα τα V-60HD και την αναβάθμιση του V-800HD, το V-800HD Mark II.
To V-60HD είναι ένα ολοκληρωμένο video switcher και μίκτης ήχου, το οποίο προορίζεται για χρήση σε ζωντανά events, σε production και broadcast περιβάλλον για recording αλλά και streaming.
Σχεδιασμένο για φορητότητα αλλά και για ευκολία στην χρήση, υποστηρίζει 3G-SDI κάμερες, RGB και scaled HDMI εισόδους μαζί με πηγές όπως υπολογιστές και tablet.
Υποστηρίζει video και VESA αναλύσεις από 480i έως WUXGA αλλά και 1080i και 1080p μέσω των sdi πηγών. Η εισαγωγή και εγγραφή των σταθερών εικόνων γίνεται μέσω δύο cross-points. Το πρόγραμμα, η προεπισκόπηση, αλλά και η aux bus μπορούν να δρομολογηθούν σε πολλαπλές οθόνες.
Η aux μπορεί να δρομολογηθεί σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις sdi ή HDMI εξόδους επιτρέποντας την εναλλαγή από τις 8 εισόδους, όπως 4 x sdi, 2 x HDMI, ή από 1 x RGB και 2 x still images οι οποίες έχουν γίνει upload μέσω της USB θύρας.
Η πρόσβαση στο μενού γίνεται μέσω μιας οθόνης 3ων ιντσών. Το πρόγραμμα, η προεπισκόπηση και τα κανάλια εισόδου με audio meters και labels μπορούν να ελεγχθούν μέσω εξωτερικής οθόνης multi-viewer.
Η παραμετροποίηση και ο έλεγχος μπορούν να γίνουν μέσω της εφαρμογής V-60hd rcs για Pc και Mac. Ο απομακρυσμένος έλεγχος μέσω touch panel μπορεί να γίνει από τις θύρες δικτύου ή rs232. Η θύρα δικτύου επίσης υποστηρίζει το ασύρματο σύστημα tally του κατασκευαστή για Pc, iOS και Android.
Η θύρα USB μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση εικόνων, ρυθμίσεων, μνημών αλλά και για την αναβάθμιση της συσκευής.
Ο μίκτης διαθέτει πλήκτρα με PGM/PST LED με χρωματικό κώδικα, T-bar και DSK (downstream keyer), καθώς και  πλήκτρα άμεσης ρύθμισης του key level και gain.
Το ενσωματωμένο tbc και frame sync εξασφαλίζουν την ομαλή μεταγωγή μεταξύ των σημάτων video και still εικόνων.
Ο μίκτης ήχου του V-60HD διαθέτει 4 x trs/xlr combo εισόδους με 48V phantom power, είσοδο stereo RCA καθώς και εισόδους ήχου de-embedding από τις 6 εισόδους video.
Στο τμήμα επεξεργασίας του ήχου περιλαμβάνει δυναμικά και effects όπως high pass filters, gate, compressor/limiter, 3-band eq, delay και δυνατότητα επιλογής «audio follow video» καναλιών. Η ενσωματωμένη λειτουργία multichannel audio embedding επιτρέπει τους χειριστές να επιλέξουν ποια πηγή ήχου θα ενσωματώσουν ξεχωριστά στην κάθε μία από τις εξόδους 1 και 2.
Επιπρόσθετα διαθέτει λειτουργία auto-mixing με δυνατότητα αυτόματης ρύθμισης της στάθμης των ηχητικών σημάτων.

Δείτε περισσότερα για το V-60HD κάνοντας κλικ εδώ.
Η Roland έχει επίσης αναβαθμίσει το video mixer V-800HD παρουσιάζοντας την έκδοση Mark II.

Το V-800HD Mark II διαθέτει νέα πλήκτρα επιλογής των aux πηγών και εξειδικευμένα πλήκτρα που επιτρέπουν στους χρήστες την ρύθμιση του chroma και της φάσης. Η λειτουργία multi-zoom επιτρέπει μια είσοδο να μοιραστεί εσωτερικά σε έως 3 επιπλέον εισόδους και ο scaler κάθε εισόδου να μπορεί να μεγεθύνει σε οποιαδήποτε θέση δημιουργώντας την αίσθηση ότι έχουν συνδεθεί πολλαπλές κάμερες.
Το V-800HD Mark II διαθέτει scaler σε κάθε είσοδο. Ο scaler της εξόδου επιτρέπει την σύνδεση σε video wall χωρίς την ανάγκη ύπαρξης εσωτερικού scaler. Διαθέτει ενσωματωμένη HDMI multi-viewer δυνατότητα και επιπλέον δύο κανάλια για still εικόνες που μπορούν να γίνουν upload μέσω της θύρας USB. Τα πλήκτρα των καναλιών μπορούν να εγγραφούν μέσω 10 αναθέσιμων cross-points.
Και τα δύο νέα video mixer προορίζονται για εφαρμογές όπως είναι τα live events, κάλυψη συνεδρίων και εκθέσεων, εταιρικές παρουσιάσεις, συναυλίες, video streaming αλλά και για μικρές εφαρμογές broadcast.

Δείτε περισσότερα για το V-800HD MKII κάνοντας κλικ εδώ.
Website
Email
Facebook
YouTube
Twitter
Copyright © 2015, BON STUDIO SA, All rights reserved.

Διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία
Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
Fax: 210 3845755

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ | ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ; | Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Σ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ;
Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Το ερώτημα «τι είναι δίκαιο;», που περιέχεται στον τίτλο του βιβλίου, είναι πολύ παλαιό. Απασχολεί τους θεωρητικούς και τους φιλοσόφους του δικαίου από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρόκειται για ένα ερώτημα ανάλογο με εκείνο που απηύθυνε στο Πραιτώριο ο Πόντιος Πιλάτος προς τον Ιησού Χριστό: «Τι εστίν αλήθεια;»
Ωστόσο, με το παρόν βιβλίο δεν επιδιώκεται η συνέχιση της αναζήτησης μιας απάντησης, η οποία ίσως και να μην υπάρχει. Ο σκοπός του συγγραφέα εδώ είναι πολύ πιο απλός: Συνίσταται στην προσπάθεια να φέρει το δίκαιο και τη νομική επιστήμη πιο κοντά στον απλό πολίτη∙ να πάρει το δίκαιο από το επίπεδο της θεωρίας και να το κατεβάσει στην πραγματικότητα της καθημερινής ζωής∙ να καταστήσει σαφές στον μη ειδικό τι σημαίνουν και πώς εφαρμόζονται οι κανόνες δικαίου κάθε μέρα σε πλήθος ζητημάτων (εμπορικών, οικονομικών, οικογενειακών, κληρονομικών κλπ.) που δημιουργεί η συμβίωση των ανθρώπων σε μια κοινότητα.
Παρόλο που το δίκαιο είναι άμεσα και άρρηκτα συνδεδεμένο με την καθημερινή ζωή του ανθρώπου, δεν προσελκύει το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη του στον ίδιο βαθμό με τις άλλες κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες, όπως η ιστορία, η κοινωνιολογία, η φιλολογία, η ιστορία της τέχνης κλπ. Με τη φιλοδοξία να αντιστρέψει αυτή την εικόνα, ο συγγραφέας προσπαθεί όσο μπορεί πιο απλά και με τη χρήση πολλών παραδειγμάτων, να ανοίξει για τον μη νομικό ένα παράθυρο στον «παράδεισο» των νομικών εννοιών∙ να εξηγήσει τη λειτουργία πολλών θεσμών∙ να απλουστεύσει κατά το δυνατό νομικές κατασκευές που φαίνονται δυσνόητες∙ και να καταστήσει σαφές ότι ο νομοθέτης, μπορεί μεν μερικές φορές (ή εποχές) να υπερβάλλει στην παραγωγή νόμων (εξού και η γνωστή μας πολυνομία), αλλά κατά κανόνα δεν αυθαιρετεί! Πίσω από κάθε νομοθετική ρύθμιση κρύβεται η προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων της καθημερινής ζωής και διευθέτησης συγκρουόμενων συμφερόντων των μελών της κοινωνίας.
Ο Απόστολος Σ. Γεωργιάδης υπήρξε Δάσκαλος πολλών γενεών Ελλήνων νομικών. Είναι επίτιμος και ομότιμος καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, καθώς και τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.

ISBN 978-960-524-508-5
Σχήμα 17Χ24, σκληρόδετο, 646 σελ., τιμή 35 ευρώ

Σειρά: ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ 

46 νέα βιβλία για τα 👀 σου μόνο!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Ο Φεβρουάριος, αν και είναι ο πιο μικρός μήνας του χρόνου, δεν παύει να είναι κεφάτος και δημιουργικός! Γι’ αυτό κι εμείς εκδώσαμε συνολικά 46 βιβλία για μεγάλα αλλά και πιο μικρά παιδιά για κάθε αναγνωστική προτίμηση που θα σε συντροφέψουν μέχρι τον επόμενο μήνα! Θρίλερ, περιπέτειες, έρωτες και μυστήρια υπόσχονται να σε κρατήσουν σε εγρήγορση μέχρι την τελευταία σελίδα.
Φέτος, επίσης, συμπληρώνονται 13 χρόνια επιτυχίας της Νο 1 συγγραφέως της Ελλάδας, Λένας Μαντά! Γι' αυτόν τον λόγο, δημιουργήσαμε 13 υπέροχες νέες εκδόσεις των διαχρονικών best seller της, με ένα επιπλέον κεφάλαιο σε κάθε βιβλίο!
Καλή ανάγνωση!
Το νέο παγκόσμιο best seller στην κατηγορία «ψυχολογικό θρίλερ». Κατέκτησε την πρώτη θέση των NYTαπό την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του και έχει πουληθεί σε 38 χώρες.
Στα χνάρια της Χόκινς και του Ντιλέινι, μια ιστορία ανατρεπτική, που διαβάζεται απνευστί.

Μια συγκινητική ιστορία για τις σχέσεις αγάπης και μίσους μεταξύ των μελών μιας οικογένειας, με πρωταγωνιστή έναν άντρα που καταφέρνει να σταθεί βράχος απέναντι σε όλες τις αδικίες της ζωής.

Μια ιστορία αγάπης και μυστικών με φόντο ένα νησί του Ιονίου και με ηρωίδα μια γυναίκα που όλοι ήξεραν ότι θα γινόταν αρχόντισσα.
Επανέκδοση παλαιότερου αγαπημένου μυθιστορήματος της Καίτης Οικονόμου.
Ένα μυθιστόρημα με απίθανη πλοκή, δυνατούς χαρακτήρες και πολλές ανατροπές.

Επανέκδοση του πρώτου μυθιστορήματος του Κυριάκου Γιαλένιου, ο οποίος υπήρξε υποψήφιος για το Κρατικό Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα.

Ένα μικρό και ευκολοδιάβαστο βιβλίο που αναλύει την έννοια της δημαγωγίας και τη σχέση της με τη δημοκρατία.
Επίκαιρο όσο ποτέ, σε μια εποχή που κυριαρχεί ο έντονος λαϊκισμός.

Μια αλληγορική ιστορία από τον βραβευμένο με Booker Χάουαρντ Τζέικομπσον, με τη σατιρική και διεισδυτική όπως πάντα πένα του.
Ψυχολογικό θρίλερ που διεισδύει στις περίπλοκες σχέσεις μιας οικογένειας.

Τέσσερα βιβλιαράκια με όμορφες εικόνες, ρήσεις, συμβουλές και οδηγίες για να είσαι ήρεμος, να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, να είσαι ευτυχισμένος ή να έχεις ενσυνείδηση.




Δεκατρείς υπέροχες νέες εκδόσεις των διαχρονικών best seller της Λένας Μαντά, με προλογικό σημείωμα του εκδότη και με ένα επιπλέον κεφάλαιο σε κάθε βιβλίο.














Ένα μικρό λεύκωμα με σελίδες-γράμματα που μπορείς να γράψεις στον εαυτό σου για να τα διαβάσεις όταν περάσουν τα χρόνια. Πρωτότυπη και καινοτόμα ιδέα.


Ένα μικρό λεύκωμα με σελίδες-γράμματα που μπορείς να γράψεις στο μωρό σου για να τα διαβάσει όταν μεγαλώσει. Πρωτότυπη και καινοτόμα ιδέα.

«Σιωπηλή μάρτυς»: Το μυθιστόρημα του 21ου αιώνα που θα ήθελε να είχε σκηνοθετήσει ο Χίτσκοκ
Η «Γυναίκα στο παράθυρο» του Έι Τζέι Φιν είναι ένα πανέξυπνο, πραγματικά απολαυστικό σύγχρονο μυθιστόρημα αγωνίας, ένα άψογα δομημένο ψυχολογικό θρίλερ, γραμμένο με πολύ μεγάλη μαστοριά, χωρίς κανένα κενό και (κυρίως) χωρίς παραγεμίσματα: είναι ένα χορταστικό αρχιτεκτόνημα μυστηρίου που προσφέρει 100% απόλαυση σε όσους αγαπούν (και είναι πάμπολλοι) τα ανησυχαστικά, γεμάτα σασπένς domestic crime novels. Ταυτόχρονα, είναι μια βαθιά υπόκλιση στον χιτσκοκικό «Σιωπηλό μάρτυρα», όντας ουσιαστικά το σύγχρονο ισοδύναμό του.

Θέκλα Πετρίδου: Τα παιδιά δε σου ανήκουν, αλλά ούτε κι εσύ τους ανήκεις

Όλα δείχνουν να έρχονται πάνω σου κατά κύματα κι εσύ δεν έχεις παρά να τα δαμάσεις…
ΠΡΟΣΩΠΑ

Συγγραφέας του μήνα
Έι Τζέι Φιν
Δημοσίευμα
Η έμπνευση για την «Καρδιά του βράχου» και το νέο πόνημα (Πρώτο Θέμα)
Δημοσίευμα
ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ του Κυριάκου Αθανασιάδη (athina984.gr)
Συνέντευξη
Δεν μπορείς να γράφεις νιώθοντας φόβο (ΒΗΜΑGAZINO)
Παγκόσμιο best seller, που κυκλοφορεί σε περισσότερες από 56 χώρες και έχει μεταφραστεί σε 51 γλώσσες. Έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ έχει μεταφερθεί με επιτυχία στον κινηματογράφο.



Πολυσυζητημένα εικονογραφημένα βιβλία, που προωθούν τις δραστηριότητες STEM και καταρρίπτουν τα στερεότυπα των φύλων. Έχουν πουληθεί σε περίπου 20 χώρες, ενώ είναι best seller στις εφημερίδες NYT, USA Today, Sunday Times και Wall Street Journal . Μιλούν για τα ξεχωριστά χαρίσματα, τον προσωπικό τρόπο έκφρασης αλλά και την επιμονή με την οποία πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρά μας.



Μυθιστορηματική βιογραφία του Χαρίλαου Τρικούπη για παιδιά.
Το βιβλίο έχει λάβει την Εύφημη Μνεία της Γυναικείας
Λογοτεχνικής Συντροφιάς.
Η υπέροχη εικονογράφηση είναι
της Πετρούλας Κρίγκου.
Κοινωνικό μυθιστόρημα με θέμα το περιβάλλον, και συγκεκριμένα τις φώκιες Monachus Monachus, από τον καταξιωμένο συγγραφέα Μερκούριο Αυτζή, εκπαιδευτικό στη Θεσσαλονίκη και ενεργό μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Το τρίτο βιβλίο κόμικς που εκτυλίσσεται στον φανταστικό κόσμο της Ποπτρόπικα, μια ιστορία βασισμένη σε μια ιδέα του Τζεφ Κίνι (συγγραφέα του Σπασίκλα).

Ιστορία σε τρία μέρη για ένα αγοράκι και τον παππού του, από τον βραβευμένο συγγραφέα Μάνο Κοντολέων.
Θέματα που αναπτύσσονται: οι πρόσφυγες, η υιοθεσία και η ανάδοχη οικογένεια, η απώλεια.
Βασισμένα στις εκπαιδευτικές αρχές της μοντεσσοριανής αγωγής, τρία νέα βιβλία που μυούν τα παιδιά στα χρώματα, στα σχήματα και στους αριθμούς.



Δύο βιβλία με υπέροχη εικονογράφηση. Στο πρώτο βιβλίο διαβάζουμε για μια γλυκιά ιστορία φιλίας, ενώ στο δεύτερο οι φίλοι μπαίνουν σε νέες περιπέτειες, αλλά μένουν ενωμένοι.


Από την αχαλίνωτη φαντασία του Γιώργου Λεμπέση (Ψαρόσουπα) έρχεται μια νέα σειρά για παιδιά 5-8 ετών. Ιστορίες γεμάτες χιούμορ αλλά και διδακτικά μηνύματα.







ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
FAX: 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654
FAX: 210 36 40 683