Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

46 νέα βιβλία για τα 👀 σου μόνο!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Ο Φεβρουάριος, αν και είναι ο πιο μικρός μήνας του χρόνου, δεν παύει να είναι κεφάτος και δημιουργικός! Γι’ αυτό κι εμείς εκδώσαμε συνολικά 46 βιβλία για μεγάλα αλλά και πιο μικρά παιδιά για κάθε αναγνωστική προτίμηση που θα σε συντροφέψουν μέχρι τον επόμενο μήνα! Θρίλερ, περιπέτειες, έρωτες και μυστήρια υπόσχονται να σε κρατήσουν σε εγρήγορση μέχρι την τελευταία σελίδα.
Φέτος, επίσης, συμπληρώνονται 13 χρόνια επιτυχίας της Νο 1 συγγραφέως της Ελλάδας, Λένας Μαντά! Γι' αυτόν τον λόγο, δημιουργήσαμε 13 υπέροχες νέες εκδόσεις των διαχρονικών best seller της, με ένα επιπλέον κεφάλαιο σε κάθε βιβλίο!
Καλή ανάγνωση!
Το νέο παγκόσμιο best seller στην κατηγορία «ψυχολογικό θρίλερ». Κατέκτησε την πρώτη θέση των NYTαπό την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του και έχει πουληθεί σε 38 χώρες.
Στα χνάρια της Χόκινς και του Ντιλέινι, μια ιστορία ανατρεπτική, που διαβάζεται απνευστί.

Μια συγκινητική ιστορία για τις σχέσεις αγάπης και μίσους μεταξύ των μελών μιας οικογένειας, με πρωταγωνιστή έναν άντρα που καταφέρνει να σταθεί βράχος απέναντι σε όλες τις αδικίες της ζωής.

Μια ιστορία αγάπης και μυστικών με φόντο ένα νησί του Ιονίου και με ηρωίδα μια γυναίκα που όλοι ήξεραν ότι θα γινόταν αρχόντισσα.
Επανέκδοση παλαιότερου αγαπημένου μυθιστορήματος της Καίτης Οικονόμου.
Ένα μυθιστόρημα με απίθανη πλοκή, δυνατούς χαρακτήρες και πολλές ανατροπές.

Επανέκδοση του πρώτου μυθιστορήματος του Κυριάκου Γιαλένιου, ο οποίος υπήρξε υποψήφιος για το Κρατικό Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα.

Ένα μικρό και ευκολοδιάβαστο βιβλίο που αναλύει την έννοια της δημαγωγίας και τη σχέση της με τη δημοκρατία.
Επίκαιρο όσο ποτέ, σε μια εποχή που κυριαρχεί ο έντονος λαϊκισμός.

Μια αλληγορική ιστορία από τον βραβευμένο με Booker Χάουαρντ Τζέικομπσον, με τη σατιρική και διεισδυτική όπως πάντα πένα του.
Ψυχολογικό θρίλερ που διεισδύει στις περίπλοκες σχέσεις μιας οικογένειας.

Τέσσερα βιβλιαράκια με όμορφες εικόνες, ρήσεις, συμβουλές και οδηγίες για να είσαι ήρεμος, να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, να είσαι ευτυχισμένος ή να έχεις ενσυνείδηση.




Δεκατρείς υπέροχες νέες εκδόσεις των διαχρονικών best seller της Λένας Μαντά, με προλογικό σημείωμα του εκδότη και με ένα επιπλέον κεφάλαιο σε κάθε βιβλίο.














Ένα μικρό λεύκωμα με σελίδες-γράμματα που μπορείς να γράψεις στον εαυτό σου για να τα διαβάσεις όταν περάσουν τα χρόνια. Πρωτότυπη και καινοτόμα ιδέα.


Ένα μικρό λεύκωμα με σελίδες-γράμματα που μπορείς να γράψεις στο μωρό σου για να τα διαβάσει όταν μεγαλώσει. Πρωτότυπη και καινοτόμα ιδέα.

«Σιωπηλή μάρτυς»: Το μυθιστόρημα του 21ου αιώνα που θα ήθελε να είχε σκηνοθετήσει ο Χίτσκοκ
Η «Γυναίκα στο παράθυρο» του Έι Τζέι Φιν είναι ένα πανέξυπνο, πραγματικά απολαυστικό σύγχρονο μυθιστόρημα αγωνίας, ένα άψογα δομημένο ψυχολογικό θρίλερ, γραμμένο με πολύ μεγάλη μαστοριά, χωρίς κανένα κενό και (κυρίως) χωρίς παραγεμίσματα: είναι ένα χορταστικό αρχιτεκτόνημα μυστηρίου που προσφέρει 100% απόλαυση σε όσους αγαπούν (και είναι πάμπολλοι) τα ανησυχαστικά, γεμάτα σασπένς domestic crime novels. Ταυτόχρονα, είναι μια βαθιά υπόκλιση στον χιτσκοκικό «Σιωπηλό μάρτυρα», όντας ουσιαστικά το σύγχρονο ισοδύναμό του.

Θέκλα Πετρίδου: Τα παιδιά δε σου ανήκουν, αλλά ούτε κι εσύ τους ανήκεις

Όλα δείχνουν να έρχονται πάνω σου κατά κύματα κι εσύ δεν έχεις παρά να τα δαμάσεις…
ΠΡΟΣΩΠΑ

Συγγραφέας του μήνα
Έι Τζέι Φιν
Δημοσίευμα
Η έμπνευση για την «Καρδιά του βράχου» και το νέο πόνημα (Πρώτο Θέμα)
Δημοσίευμα
ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ του Κυριάκου Αθανασιάδη (athina984.gr)
Συνέντευξη
Δεν μπορείς να γράφεις νιώθοντας φόβο (ΒΗΜΑGAZINO)
Παγκόσμιο best seller, που κυκλοφορεί σε περισσότερες από 56 χώρες και έχει μεταφραστεί σε 51 γλώσσες. Έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ έχει μεταφερθεί με επιτυχία στον κινηματογράφο.



Πολυσυζητημένα εικονογραφημένα βιβλία, που προωθούν τις δραστηριότητες STEM και καταρρίπτουν τα στερεότυπα των φύλων. Έχουν πουληθεί σε περίπου 20 χώρες, ενώ είναι best seller στις εφημερίδες NYT, USA Today, Sunday Times και Wall Street Journal . Μιλούν για τα ξεχωριστά χαρίσματα, τον προσωπικό τρόπο έκφρασης αλλά και την επιμονή με την οποία πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρά μας.



Μυθιστορηματική βιογραφία του Χαρίλαου Τρικούπη για παιδιά.
Το βιβλίο έχει λάβει την Εύφημη Μνεία της Γυναικείας
Λογοτεχνικής Συντροφιάς.
Η υπέροχη εικονογράφηση είναι
της Πετρούλας Κρίγκου.
Κοινωνικό μυθιστόρημα με θέμα το περιβάλλον, και συγκεκριμένα τις φώκιες Monachus Monachus, από τον καταξιωμένο συγγραφέα Μερκούριο Αυτζή, εκπαιδευτικό στη Θεσσαλονίκη και ενεργό μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Το τρίτο βιβλίο κόμικς που εκτυλίσσεται στον φανταστικό κόσμο της Ποπτρόπικα, μια ιστορία βασισμένη σε μια ιδέα του Τζεφ Κίνι (συγγραφέα του Σπασίκλα).

Ιστορία σε τρία μέρη για ένα αγοράκι και τον παππού του, από τον βραβευμένο συγγραφέα Μάνο Κοντολέων.
Θέματα που αναπτύσσονται: οι πρόσφυγες, η υιοθεσία και η ανάδοχη οικογένεια, η απώλεια.
Βασισμένα στις εκπαιδευτικές αρχές της μοντεσσοριανής αγωγής, τρία νέα βιβλία που μυούν τα παιδιά στα χρώματα, στα σχήματα και στους αριθμούς.



Δύο βιβλία με υπέροχη εικονογράφηση. Στο πρώτο βιβλίο διαβάζουμε για μια γλυκιά ιστορία φιλίας, ενώ στο δεύτερο οι φίλοι μπαίνουν σε νέες περιπέτειες, αλλά μένουν ενωμένοι.


Από την αχαλίνωτη φαντασία του Γιώργου Λεμπέση (Ψαρόσουπα) έρχεται μια νέα σειρά για παιδιά 5-8 ετών. Ιστορίες γεμάτες χιούμορ αλλά και διδακτικά μηνύματα.







ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
FAX: 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654
FAX: 210 36 40 683

Δεν υπάρχουν σχόλια: