Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΚΕΠΑ

ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΚΕΠΑ

Είχα καιρό να γράψω για τις «Επιτροπές Ταλαιπωρίας» και σε πολλές περιπτώσεις ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ που ακούν στο όνομα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηριών και, ίσως κάποιοι να σκέφτηκαν πως επιτέλους, διορθώθηκαν κάποια πράγματα σε τούτο τον τόπο.
Δυστυχώς, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ.
Τα…. «Θαύματα» των ΚΕΠΑ συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, και είναι τέτοια, που θα τα ζήλευε (ας μου συγχωρεθεί αυτό που θα πω) ακόμα και ο ΚΥΡΙΟΣ.
Στη «Χώρα Του Ποτέ», εδώ και χρόνια, πρέπει τα Άτομα Με Αναπηρίες τα οποία δικαιούνται τις όποιες παροχές, να λιγοστέψουν, αν είναι δυνατόν να πάψουν να υπάρχουν για να δώσει το κράτος «πρόνοιας» τα χρήματα «αλλού», εκεί που για τους… «προοδευτικούς», θα πιάσουν τόπο, και αργότερα θα γίνουν ψήφοι….
Έτσι, με το που μπαίνει ο ασθενής στην επιτροπή, μετά από λίγο, βγαίνει «Υγιής» χωρίς «κανένα πρόβλημα», Η, με το πρόβλημα, την Πάθηση του, σε…. «ύφεση», το οποίο μεταφράζεται σε Μείωση του ποσοστού Αναπηρίας από την πάθηση του, και διακοπή των όποιων παροχών σε χρήμα δικαιούται.
Έτσι, Απλά, το Θαύμα έγινε…..
Βέβαια, να υπενθυμίσω πως για να κάνουν οι επιτροπές τα θαύματα τους, έχουν και βοηθήματα τα οποία έβγαλαν άλλες, «επιστημονικές επιτροπές» και μιλώ για το γνωστό ΜΠΑΚΑΛΟΤΕΦΤΕΡΟ τον Πίνακα Προσδιορισμού Ποσοστών Αναπηρίας, που μετατρέπει τον ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ σε «αριθμούς» στον ΤΖΟΓΟ των εταιριών θαυμάτων που είναι τα ΚΕΠΑ.
Τα Κέντρα Επιδιόρθωσης Παθήσεων και Αναπηριών.
Και να αναφέρω ΕΝΑ από τα πάρα πολλά περιστατικά, πρόσφατο μάλιστα.
Ασθενής με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (να υπενθυμίσω πως οι συγκεκριμένοι ασθενείς είναι τα ποιο εύκολα θύματα των Επιτροπών, μιας και η πάθηση τους ΔΕΝ είναι απλή νευρολογία αλλά ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ το έχω γράψει εκατοντάδες φορές), βρέθηκε να περνά επιτροπή.
Ξέρετε σε πόση ώρα πέρασε; Σε ένα τέταρτο. Θα μου πουν κάποιοι, τι σημασία έχει η διάρκεια.
Έχει φίλοι μου, αφού μόνο για να διαβάσει ο νευρολόγος της επιτροπής τον εισηγητικό φάκελο του ασθενή ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ θα χρειαζόταν τουλάχιστον αυτό το χρόνο, χώρια να εξετάσει τον ασθενή, να διαβάσουν και τα υπόλοιπα μελή της επιτροπής τον φάκελο της δεύτερης πάθησης και να δουν τις εξετάσεις..
Έγινε λοιπόν η εξέταση από ΟΛΗ την επιτροπή, και όταν ο ασθενής πήρε τα αποτελέσματα είδε το ποσοστό του που είχε στην κύρια πάθηση μειωμένο και το επίδομα που μέχρι εκείνη τη στιγμή έπαιρνε, κομμένο διότι ο γιατρός έκρινε πως η πάθηση του ήταν σε «Ύφεση», άρα, και θα μπορούσε να εργαστεί αλλά και θα θεραπευόταν (αν δεν είχε ήδη θεραπευτεί από το πρόσφατο θαύμα).
Φυσικά ο άνθρωπος έκανε ένσταση για να περάσει Δευτεροβάθμια επιτροπή (νέα ταλαιπωρία)…
Σας τα περιγραφώ χωρίς πολλές λεπτομέρειες, αλλά όσοι πέρασαν τα ίδια (και είναι πολλοί) καταλαβαίνουν.
Καταλαβαίνουν πως ακόμα ένας συνάνθρωπος έπεσε θύμα «ξεπέτας» (να την πούμε;) από την επιτροπή, έπεσε σε ανθρώπους που είναι ΑΣΧΕΤΟΙ από την πάθηση η οποία όπως έχω γράψει στο παρελθόν ΞΕΓΕΛΑ ακόμα και τους πιο ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ σε αυτήν, έπεσε θύμα της «διαταγής περικοπών». Όπως είπα και πιο πάνω, υπέβαλε ένσταση την Ίδια στιγμή που του εκτύπωσαν την απόφαση, αλλά απευθύνθηκε και στον Συνήγορο του Πολίτη, και σε δικό του Δικηγόρο, προκειμένου να παραλάβει Αντίγραφο του χειρόγραφου φακέλου της Επιτροπής, και να προβεί στα Νόμιμα.
Θα επανέλθω με νεώτερα.

Βασίλης Τσούγκαρης

Μαχαίρι Πυροσβεστικό Αναδιπλούμενο 18123-A Albainox

Μαχαίρι Πυροσβεστικό Αναδιπλούμενο 18123-A Albainox 
Υλικό Κατασκευής: Ατσάλι,Αλουμίνιο
Προτεινόμενη Χρήση: Για όλες τις εργασίες 

Περιληψη
Μαχαίρι Πυροσβεστικό Αναδιπλούμενο 18123-A Albainox
To αναδιπλούμενο πυροσβεστικό μαχαίρι 18123-Α της Albainox είναι ένα μαχαίρι που διαθέτει ατσάλινη λάμα με επίστρωση τιτανίου και αλουμινένια χειρολαβή.
Διαθέτει σύστημα γρήγορου ανοίγματος, για να μην υπάρχει καθυστέρηση σε περιπτώσεις κρίσιμων καταστάσεων.
Έχει οδοντωτή λάμα (πίσω μέρος λεπίδας) και λεία λάμα (μπροστινό μέρος λεπίδας) που το καθιστά χρήσιμο σε όλες τις καταστάσεις.
Διαθέτει κόπτη για ζώνες (σε περίπτωση που κολλήσει η ζώνη σε κάποιο ατύχημα) και κρουστήρα για θραύση κρυστάλλων (για άμεσο απεγκλωβισμό).
Το μέγεθος της λεπίδας είναι 8.5cm.
Διαθέτει θήκη μαχαιριού με κούμπωμα η οποία είναι φτιαγμένη από ανθεκτικό nylon.

R3016 w/ HALO-6 Radar

R3016 w/ HALO-6 Radar


Simrad R3016 HALO™-6 kit is a dedicated 16" widescreen Radar Control Unit and HALO-6 Pulse Compression Radar. Kit includes R3016 radar control unit, Halo pedestal and 6 ft antenna, RI-12 interface, Interconnection cable 20m (66 ft), 1.8 m (6 ft) Ethernet cable.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT SUPERSTAR SS 6900 N

CRT SUPERSTAR SS 6900 N
CRT SUPERSTAR SS 6900-N ασύρματος SSB, CB Radio 
Πομποδέκτης ερασιτεχνικός 10μ ή CB 240ch,ιδανικός για φορτηγά κλπ .
Διαθέτει
ένδειξη συχνότητας και καναλιού όπως τα κλασικάCB
ενσωματωμένο ECHO
ισχύς ΑΜ 15-20W FM-SSB 35-40 W.
φωτιζόμενες περιγραφές κάθε κουμπιού/πλήκτρου (nigth mode)
ένδειξη στασίμων και προστασία από υψηλά swr κατα την εκπομπή
ένδειξη τάσης μπαταρίας και προστασία
Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά του κατασκευαστή
Norm AMATEUR RADIO/CB RADIO 240CH EXPO MODE
Mode AM / FM / USB / LSB / CW / PA
Frequency range 28 - 29.7 mHz/25-28mHZ
Power 12 Watts AM / 40 Watts FM / 35 Watts BLU (adjust level power AM/FM)
Step of increment 10Hz / 100Hz / 1kHz / 10kHz
S-METER Yes
SWR METER Yes : protection with forbidding TX if TOS to high
CLARIFIER Yes : (multifunction) clarifies the voice in SSB
SQUELCH Oui : élimination du bruit de fond (réglage du niveau en AM/FM/BLU)
ROGER BEEP Yes : TX beep end
RF GAIN Yes : adjust sensibility on RX
MICRO GAIN Yes : (via menu) adjusts the gain of increasing or decreasing the audio power
Filters NB/ANL Yes : noise filters
Filters NB/HI CUT Yes : noise filters
DOUBLE WATCH function Yes
TOT function Yes : time out timer
SCAN function Yes : automatic search of busy channels
Various functions Emergency call + Adjust echo (delay and repeat) + Keyboard lock + (+)10 Khz function + CW tone + Protection against to high input voltage and to unfavorable SWR + Squelch level protection
Mike UP/DOWN selection + 4 pins plug in front pannel with automatic squelch
Display Display LCD and channel blue + Blue retro lighting
Level display Blue frequencies meter 7 digits + TX frequencies, SWR, power level …
Options Programming cable + software
Programmable by software Yes
Size 28 x 26 x 6 cm
Weight 1.85 kgs
Guaranty 2 years 

Πες το μόνο στη μαμά!

Πες το μόνο στη μαμά! 
Αργυρώ Μουντάκη
Εικονογράφος: Λέλα Στρούτση
Σειρά: Πολύχρωμοι Χαρταετοί
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 40
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-173-0 

Πόσες φορές μέσα στην ψυχή ενός παιδιού κρύβονται μυστικά και καταστάσεις που δεν τολμάει να ομολογήσει ακόμα και στο πιο κοντινό του πρόσωπο, τη μαμά του; Η Ελεάννα και ο Γιώργος συνεργάζονται για να βοηθήσουν τον φίλο τους τον Κωνσταντίνο να βγει από τη δύσκολη θέση. Και, φυσικά, μία είναι η προτροπή τους: να μιλήσει στη μαμά! Γιατί η μαμά πάντα ξέρει τη λύση, κι αν δεν την ξέρει, σίγουρα θα προσπαθήσει να τη βρει.
Ένα βιβλίο για κορίτσια και αγόρια, με πολλή αγωνία, περιπέτεια, φαντασία αλλά και ποδόσφαιρο. Ναι, και ποδόσφαιρο!
ΚΡΙΤΙΚΕΣ
Δώρα Ανδρεαδάκη, Το καινούριο βιβλίο της Αργυρώς Μουντάκη μιλάει μέσα από μια διασκεδαστική αλλά και αλληγορική ιστορία για την ανάγκη να μιλάνε τα παιδιά στους γονείς τους για ό,τι τους συμβαίνει., 14/3/2019, Parents24.gr
Να διαβάζουμε βιβλία παρέα οι μεγάλοι με τους μικρούς μας! Γιατί το παρεΐστικο διάβασμα είναι το ίδιο ευχάριστο όπως κάθε τι που γίνεται παρέα! 14/3/2019, Artandpress.gr

Το Τελλόγλειο Ίδρυμα στη 16η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Το Τελλόγλειο Ίδρυμα στη 16η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
9-12 Μαΐου 2019
Το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ συμμετέχει στη 16η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (9-12 Μαΐου 2019), στο Περίπτερο 14, stand 26, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν καταλόγους, βιβλία και εκδόσεις τέχνης. Επίσης, θα είναι διαθέσιμα τα καινούρια προϊόντα του Τελλογλείου όπως στυλό, τσάντες, κούπες, μολύβια σε ειδικές τιμές.
Το τμήμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Τελλογλείου θα συμμετάσχει στην Παιδική Γωνιά με την εικαστική δράση «Αφηρημένα πορτρέτα! Από το ένα…στα πολλά!». Τα παιδιά, σε μια λεπτή επιφάνεια pvcμε ανεξίτηλους μαρκαδόρους, θα σχεδιάσουν και θα χρωματίσουν το πρόσωπο των φίλων τους, φτιάχνοντας πορτρέτα βασισμένα σε προσωπογραφίες διάσημων καλλιτεχνών.
Η δράση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7-13 ετών, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου στις 10.00-11.00, στο Περίπτερο 13 και θα υλοποιηθεί από τις εκπαιδεύτριες του Ιδρύματος Ελένη Μπουντουρέλη-Ιστορικός Τέχνης και Ζωή Αντωνιάδη-Εικαστικός.
Ωράριο λειτουργίας stand Τελλογλείου στη 16η ΔΕΒΘ:
Πέμπτη 9 Μαΐου: 15.00-21.00
Παρασκευή 10 Μαΐου: 13.00-21.00
Σάββατο 11 Μαΐου: 12.00-20.00
Κυριακή 12 Μαΐου: 12.00-20.00
Είσοδος ελεύθερη.

Το Επικυριαρχούμενο Μέλλον μας και ο διαχειριστικός «νεο-διπολισμός»

Το Επικυριαρχούμενο Μέλλον μας και ο διαχειριστικός «νεο-διπολισμός» 
Το νέο βιβλίο του Λαοκράτη Βάσση περιλαμβάνει κείμενα που ρίχνουν φως σε κρίσιμα θέματα, της πολιτικής, της πολιτιστικής και της εθνικής μας γενικότερα ζωής, όπως: Επικυριαρχία, Μακεδονικό Α’ και Β’, Εθνική συνεννόηση κ.ά.
Ακόμη, κείμενα που αναφέρονται στον Σάκη Καράγιωργα, τον Μανώλη Γλέζο, τον Λυκούργο Καλλέργη και τον ήρωα της Εθνεγερσίας του ‘21 Μάρκο Μπότσαρη.
Το κύριο θέμα του βιβλίου είναι η ευρωδυτική επικυριαρχία, ο «λαβύρινθος» , όπως τον αποκαλεί, της μετανεωτερικής υποτέλειάς μας, στον οποίο έχει παγιδευτεί η Χώρα μας απ’ τη Χρεοκοπία (2010) και εντεύθεν.
Κλειδί της πολιτικής του ερμηνείας είναι: ο μεταπολιτευτικός «διπολισμός», που ευθύνεται για τη Χρεοκοπία, και ο τρέχων διαχειριστικός «νεο-διπολισμός», που ευθύνεται για τη συνέχιση της άγονης, ως τώρα, διαχείρισής της.
Είναι χαρακτηριστικό το καταληκτικό «δια ταύτα» του πρώτου και κύριου κειμένου του βιβλίου: «Μέγα ζητούμενό μας είναι το πώς θα αναθερμανθεί το όραμα της ανεξαρτησιακής ανασύνταξης του Τόπου μας. Το πώς δηλαδή η συλλογική «Αριάδνη» θα υφάνει τον «μίτο» και ο συλλογικός «Θησέας» θα αναμετρηθεί νικηφόρα με τον «Μινώταυρο» της Χρεοκοπίας και της Ευρωδυτικής Επικυριαρχίας, για να βγούμε απ’ τον λαβύρινθο της μετανεωτερικής υποτέλειάς μας».
Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου σημειώνει ο Λαοκράτης Βάσσης:
…Με τις «Πρέσπες» αποκαλυπτικά δηλωτικές:
• της «ανημπόριας» του πολιτικού μας συστήματος
και της επικυριαρχούμενης χώρας μας
• της βαθιάς πολιτιστικής μας κρίσης
και της παρακμιακότητάς μας
• των όλο και μειούμενων εθνικών μας αντοχών
και αντιστάσεων,
καλούμαστε, συνειδητοποιώντας την κατάστασή μας, να σταθούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης μπροστά στα οριακά δεδομένα της εθνικής μας πραγματικότητας.
Οπότε και να χαράξουμε μακρόπνοη στρατηγική ανασύνταξης της Ελλάδας και του Ελληνισμού, με κοινή, επιτέλους, γραμμή στα εθνικά μας θέματα. Αλλά και με κρίσιμο, μεταξύ άλλων, μέλημά μας την … επιστροφή σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού και νηφάλιου διαλόγου, χωρίς εκατέρωθεν εμπαθείς και άφρονες «ενοχοποιήσεις». Όσο «μεγάλες» κι αν (μπορεί να) είναι οι πολιτικές και ιδεολογικές μας διαφορές, εντός μάλιστα των ορίων της πιασμένης στη μέγγενη της ευρωδυτικής επικυριαρχίας εθνικής μας ζωής (απ’ τη Χρεοκοπία μας και εντεύθεν).
...
Κι ούτε λόγος, όχι τέτοιες … λύσεις, όπως των «Πρεσπών», και στα άλλα εθνικά μας θέματα!
Το Επικυριαρχούμενο Μέλλον μας και ο διαχειριστικός «νεο-διπολισμός» 
συγγραφέας: Λαοκράτης Βάσσης
Isbn:978-960-579-100-1
Διαστάσεις: 14 X 21
Σελίδες: 108
Λιανική Τιμή: 10.00 ευρώ

5 αγαπημένα wine bars στην Αθήνα


5 αγαπημένα wine bars στην Αθήνα

Σημειώστε...

Χειροποίητα ραβιόλι με ρικότα
Σοκολατένιο άλειμμα με ταχίνι
8 gourmet πόλεις στον κόσμο

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ - ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ανοιξιάτικες και Καλοκαιρινές Αποδράσεις με Προσφορές έως -50%. Πρόλαβέ τες!

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα-58%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Για διαμονή 2 διανυκτερεύσειων δίδεται ένα Massage διάρκειας 15 λεπτών και μία Θεραπεία Προσώπου!
✔ Υπέροχη Τοποθεσία ✔ Free WiFi ✔ Δωρεάν Ιδιωτικό Parking ✔ Jacuzzi ✔ Παιδική Χαρά ✔ Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας ✔ Μια Θεραπεία Προσώπου ✔ Παιδική Πισίνα
★ Χώρος Στάθμευσης ★ WiFi ★ Bar ★ Εστιατόριο ★ Παιδική Χαρά ★ Παιδότοπος
€89 από €210Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
Nautica Bay Hotel - Πόρτο Χέλι
Nautica Bay Hotel - Πόρτο Χέλι- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών (+7 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην Πισίνα του ξενοδοχείου!
€147 από €294Δες το Τώρα!
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα- 45%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+8 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή
 Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας!
€198 από €362Δες το Τώρα!
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
5* Valis Resort Hotel - Βόλος- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+9 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας!
€199 από €398Δες το Τώρα!
4* Golden Coast Hotel & Bungalows - Νέα Μάκρη
4* Golden Coast Hotel & Bungalows - Νέα Μάκρη- 30%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών
 All Inclusive
 Μπροστά στην Παραλία!
€119 από €170Δες το Τώρα!
Andros Holiday Hotel - Άνδρος
Andros Holiday Hotel - Άνδρος- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Μπροστά στην Παραλία!
€78 από €156Δες το Τώρα!
Rigas Hotel - Σκόπελος
Rigas Hotel - Σκόπελος- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+16 επιλογές)
 All Inclusive
 30% έκπτωση για οποιαδήποτε θεραπεία στο Κέντρο Ευεξίας και Spa στο ξενοδοχείο του Ομίλου ''Skopelos Holidays Hotel & Spa!
€124 από €248Δες το Τώρα!
4* Prima Vista Boutique Hotel - Σύβοτα
4* Prima Vista Boutique Hotel - Σύβοτα- 45%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών (+15 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Μπροστά στη Θάλασσα!
€240 από €440Δες το Τώρα!
5* Dion Palace Luxury Resort & Spa - Λιτόχωρο
5* Dion Palace Luxury Resort & Spa - Λιτόχωρο- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+8 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Μία δωρεάν χρήση ανά διαμονή του ACQUAZONE!
€199 από €398Δες το Τώρα!
4* Amaronda Resort & Spa - Ερέτρια Εύβοιας
4* Amaronda Resort & Spa - Ερέτρια Εύβοιας- 30%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+6 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή + Ποτά
 Free WiFi!
€216 από €310Δες το Τώρα!
5* Galaxy Beach Resort - Ζάκυνθος, Λαγανάς
5* Galaxy Beach Resort - Ζάκυνθος, Λαγανάς- 20%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών (+16 επιλογές)
 All Inclusive
 Μπροστά στην παραλία!
€247 από €310Δες το Τώρα!
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+4 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€220 από €440Δες το Τώρα!
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Μία δωρεάν επίσκεψη στο Spa του Ξενοδοχείου!
€159 από €318Δες το Τώρα!
5* Princess Resort - Σκιάθος, Αγία Παρασκευή
5* Princess Resort - Σκιάθος, Αγία Παρασκευή- 30%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών
 Ημιδιατροφή
 Κοντά στην Παραλία!
€360 από €515Δες το Τώρα!
Aeolos Bay Hotel - Τήνος
Aeolos Bay Hotel - Τήνος- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Στο κέντρο της πόλης!
€99 από €198Δες το Τώρα!
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο- 45%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή + Ποτά
 Μπροστά στην Παραλία!
€175 από €318Δες το Τώρα!
4* Grecotel Casa Marron - Λακόπετρα Αχαΐας
4* Grecotel Casa Marron - Λακόπετρα Αχαΐας
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 2 και ένα έως 14 ετών (+6 επιλογές)
 All Inclusive
 Tasty Corner Παιδικό πρόγραμμα Δραστηριοτήτων Grecoland!
€150Δες το Τώρα!
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα- 42%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Για τους μικρούς μας φίλους Tasty Corner για το Γεύμα τους καθώς και Πλούσιοι Μπουφέδες με snack!
€199 από €345Δες το Τώρα!
5* Grecotel Kos Imperial Thalasso - Κως, Ψαλίδι
5* Grecotel Kos Imperial Thalasso - Κως, Ψαλίδι- 37%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών (+6 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Tasty Corner για τα Παιδιά!
€360 από €570Δες το Τώρα!
footer