Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

Απ ευθείας διάθεση προϊόντων τη Δευτέρα 26 Σεπτ. 5 μ.μ. -9 μ.μ.

Απ ευθείας διάθεση προϊόντων τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 στην πλαζ Καλαμαριάς από το Αγροτικό Παντοπωλείο Καλαμαριάς.
Αύριο, Δευτέρα 26-9-16 γίνεται η τελευταία δευτεριάτικη διάθεση προϊόντων στην πλαζ Καλαμαριάς με προϊόντα από παραγωγούς.
Η επόμενη αγορά μας θα γίνει το Σάββατο 1 Οκτωβρίου,στον ίδιο χώρο,10-2 μ.μ.
Από 1η Οκτωβρίου μπαίνουμε στη χειμερινή μας περίοδο και οι αγορές μας  θα γίνονται πλέον κάθε Σάββατο πρωί.

Αστροφωτογράφηση από το Α έως το Ω

astrophoto

Αεροφωτογράφηση από το Α έως το Ω

Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου ξεκινάει ο νέος κύκλος σεμιναρίων στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας «Αστροφωτογράφηση από το Α έως το Ω».
Τα σεμινάρια είναι χωρισμένα σε δύο θεματικές ενότητες: τη λήψη και τηνεπεξεργασία.
Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να φωτογραφίσουμε νεφελώματα, σμήνη αστεριών, μακρινούς γαλαξίες, τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, τη Σελήνη και φυσικά τον Ήλιο μας.
Στην πρώτη ενότητα που αφορά τη λήψη θα παρουσιαστούν αναλυτικά ο εξοπλισμός και τα μέσα που είναι απαραίτητα για τη λήψη μιας αστροφωτογραφίας. Έτσι λοιπόν θα γνωρίσουμε τις στηρίξεις, τους οπτικούς σωλήνες, τα φωτογραφικά μέσα, τα είδη αστροφωτογράφησης, κλπ.
Θα ασχοληθούμε επίσης και με το πρακτικό μέρος, καθώς σε κάθε σεμινάριο θα υπάρχει και ο σχετικός εξοπλισμός.
Στη δεύτερη ενότητα που αφορά την επεξεργασία της αστροφωτογραφίας θα δούμε βήμα – βήμα τη χρήση εξειδικευμένων λογισμικών όπως το Photoshop, το PixInsight κ.α. ώστε να ολοκληρώσουμε την αστροφωτογραφία μας και να αναδείξουμε τις λεπτομέρειες σε νεφελώματα, γαλαξίες και σφαιρωτά σμήνη.
Τα σεμινάρια απευθύνονται τόσο σε αυτούς που επιθυμούν να γνωρίσουν την αστροφωτογράφηση, όσο και σε αυτούς που ασχολούνται ήδη με αυτή και θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους. Φυσικά μπορούν να τα παρακολουθήσουν και πιο έμπειρα άτομα καθώς σε πολλά θέματα γίνεται αναλυτική και σε βάθος παρουσίαση σημαντικών παραμέτρων της αστροφωτογράφησης/ επεξεργασίας.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμακάθε Δευτέρα στις 8:00 το απόγευμα στα γραφεία του Ομίλου, Αλεξανδρείας 113 και η διάρκειά τους θα είναι περίπου 2 ώρες.
Στο τέλος των σεμιναρίων θα δοθεί στους συμμετέχοντες CD με τις παρουσιάσεις, ή έντυπο υλικό καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης από τον ΟΦΑ.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων βρίσκεται στην διεύθυνσηhttp://www.ofa.gr/astrophoto/
Πληροφορίες για το κόστος συμμετοχής και για εγγραφές στο ofa@ofa.gr
***
ofa logo
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ www.ofa.gr

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ - ΝΕΟ SINGLE - ΛΙΜΑΝΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ
ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
«ΛΙΜΑΝΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ»
Μουσική – Στίχοι: Κωστής Μαραβέγιας
 
Ένα ακόμα τραγούδι από το νέο cd του Κωστή Μαραβέγια με γενικό τίτλο «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ» που κυκλοφορεί
από τη MINOS EMI.
Ένα νοσταλγικό ρομαντικό τραγούδι, στο χαρακτηριστικό ύφος του Κωστή που μας ταξιδεύει!
Ακούστε το τραγούδι “ΛΙΜΑΝΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ” στο YouTube:
Ο Κωστής Μαραβέγιας επιβιβάζεται για ακόμη μια φορά στο πλοίο και βγαίνει στο … «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ». Η νέα του δουλειά είναι ένα εξωστρεφές άλμπουμ που στο άκουσμά του αφήνει μια γλυκόπικρη αίσθηση, με εμπνευσμένες, εμπλουτισμένες ενορχηστρώσεις, και σε μουσική και στίχους του ίδιου.
Ρομαντικός, εκρηκτικός, κεφάτος και συνεπής στους ήχους που αγαπήσαμε, χωρίς όμως να επαναλαμβάνεται, ο Κωστής Μαραβέγιας συνέθεσε ένα άλμπουμ με έντονη μελωδικότητα και πολυρυθμία που είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.
Ακούστε το cd «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ» στο YouTube και βρείτε το σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και σε όλες τις streaming υπηρεσίες!https://Maraveyas.lnk.to/KatastromaPR

MEΛΙSSES - ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ | NEW THEMIS G. REMIX

MEΛΙSSES 
ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

 THEMIS G. MIX 



Μετά την καλοκαιρινή τους περιοδεία,
με 50 συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο,
οι ΜΕΛISSES αποχαιρετούν το καλοκαίρι κυκλοφορώντας το dance hit single
ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ στο remix που έκανε ο Θέμης Γεωργαντάς.
Το remix του single "Πιο Δυνατά" έρχεται να δώσει ένα νέο beat στο φθινόπωρο που μόλις ξεκινά! 
Κλείστε τα μάτια σας, ανεβάστε την ένταση ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ και ταξιδέψτε μουσικά με τις ΜΕΛΙSSES!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ REMIX VIDEO
ΜΕΛΙSSES - ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ
Μουσική/ Στίχοι: ΜΕΛΙSSES
Remixed by Themis G.
Επιμέλεια Παραγωγής: Kωνσταντίνος Παντζής

PANIK RECORDS 2016
ΜΕΛΙSSES OFFICIAL FACEBOOK PAGE
https://www.facebook.com/melissestheband
TWITTER
https://twitter.com/melisses
INSTAGRAM
https://instagram.com/melissestheband/

🎸 Ωδείο Φίλιππος Νάκας... Guitar Encounters!




ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2016

Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ το νέο βιβλίο της Μάρως Φιλίππου
την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016, στις 6 μ.μ.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Μηνάς Βιντιάδης, συγγραφέας-δημοσιογράφος και  Ιούλιος Κέρπης, φιλόλογος-συγγραφέας.
Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι: Αγγελική Βλαχάκη-Δημητρίου, φιλόλογος και Πάνος Κατέρης, ηθοποιός-σκηνοθέτης.
IANOS | Σταδίου 24, Αθήνα 105 64 | Τηλέφωνο: 210 321 7917
Ο  Δήμαρχος Καρδίτσας  και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας
σας καλούν την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016, στις 8:00 μ.μ., στην παρουσίαση του βιβλίου και στα εγκαίνια της έκθεσης
Αϊβαλί του Soloúp που θα γίνουν στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας.

Νέα κυκλοφορία " Η πτώση των Οθωμανών. Ο Μεγάλος Πόλεμος στη Μέση Ανατολή, 1914-1920" του Eugene Rogan


-Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ-
Γιουτζήν Ρόγκαν
Η πτώση των Οθωμανών. Ο Μεγάλος Πόλεμος στη Mέση Ανατολή, 1914-1920
Μετάφραση: Ελένη Αστερίου

ISBN  978-960-221-685-9, σχ. 17Χ24, σελ. 504, α΄ έκδ. Σεπτέμβριος 2016, τιμή:30,00€ (χωρίς Φ.Π.Α.)
 
Κυκλοφορεί την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.
Ο Γιουτζήν Ρόγκαν θα είναι βασικός ομιλητής στην εκδήλωση που θα διοργανωθεί στο Μέγαρο Μουσικής την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00
Μια ολοκληρωμένη ιστορία του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου
στο μέτωπο της Ανατολής
Για τέσσερις περίπου αιώνες, η Οθωμανική Αυτοκρατορία είχε αποτελέσει ένα από τα ισχυρότερα κράτη στην Ευρώπη, ενώ ταυτόχρονα εξουσίαζε τη Μέση Ανατολή. Το 1914 όμως βρισκόταν πλέον σοβαρά εξασθενημένη και περικυκλωμένη από άρπαγες που έλπιζαν να την αποτελειώσουν. Καθώς το Δυτικό μέτωπο περιήλθε σε αδιέξοδο και οι Οθωμανοί συμπαρατάχθηκαν με τις Κεντρικές δυνάμεις, Βρετανοί, Γάλλοι και Ρώσοι κατέστρωσαν ένα τολμηρό σχέδιο για να καταστρέψουν τον πιο αδύναμο αντίπαλο και να χαράξουν τεράστιες νέες αυτοκρατορίες για λογαριασμό τους: μια φιλόδοξη εισβολή στην Καλλίπολη που δεν είχε προηγούμενο.

Το εντυπωσιακό αυτό βιβλίο του Γιουτζήν Ρόγκαν ανασυνθέτει ένα από τα πιο σημαντικά αλλά ελάχιστα κατανοητά μέτωπα του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου κι ένα από τα πιο αμείλικτα θέατρα πολέμου στην ιστορία. Δίνει λεπτομερείς συναρπαστικές περιγραφές των κυριότερων μαχών, που εκτυλίχθηκαν στις βάναυσες κλιματικές συνθήκες των άνυδρων ερήμων ή των παγετών του Καυκάσου, αλλά και γύρω από σπουδαίες πόλεις όπως η Κωνσταντινούπολη, η Δαμασκός, η Βαγδάτη και η Ιερουσαλήμ. Αν οι συγκρούσεις στη δυτική Ευρώπη διεξήχθησαν κυρίως από επαγγελματικούς στρατούς, εκείνες στη Μέση Ανατολή ενέπλεξαν ολόκληρους λαούς, με καταστρεπτικές συνέπειες για μακραίωνες κοινότητες όπως εκείνες των Αρμενίων και των Ελλήνων.

Παρότι αντέδρασαν με επιδεξιότητα και αποφασιστικότητα στην επέλαση των Συμμάχων και ταπείνωσαν τους Βρετανούς τόσο στην Καλλίπολη όσο και στη Μεσοποταμία (στο σημερινό Ιράκ), οι Οθωμανοί ηττήθηκαν τελικά, ανοίγοντας το δρόμο για τη διαμόρφωση μιας νέας Μέσης Ανατολής που έχει διατηρηθεί μέχρι σήμερα – με συνέπειες που δεσπόζουν ακόμα στη ζωή μας
«Μια εξαιρετικά τεκμηριωμένη, προσεκτική και ελκυστική περιγραφή του οθωμανικού πολέμου στην Ανατολία και τις αραβικές επαρχίες. Δείχνει ιδιαίτερα καλά τη σύγκρουση σε πολλαπλά μέτωπα και από τις δύο πλευρές των γραμμών και αντλεί αποτελεσματικά από τα έγγραφα, τα απομνημονεύματα και τα ημερολόγια στρατιωτών και πολιτών.»
Mark Mazower, Financial Times

«Αυθεντία στα θέματα της Μέσης Ανατολής, ο Ρόγκαν μάς προσφέρει ένα πανόραμα του Μεγάλου Πολέμου στη Μέση Ανατολή, η σημασία του οποίου είναι εξίσου βαρύνουσα με εκείνη των όσων συνέβησαν στην Ευρώπη. Ανατρέχοντας σε αρχεία στην Τουρκία και στον αραβικό κόσμο που ώς τώρα δεν αξιοποιήθηκαν από τους ιστορικούς, ο Ρόγκαν έγραψε ένα διόλου ευρωκεντρικό βιβλίο. Δεν αρκεί να γνωρίζει κανείς τα γεγονότα όπως καταγράφηκαν μόνο από τους νικητές, αλλά και πώς τα αντιμετώπισαν και τα αξιολόγησαν οι ηττημένοι.»
Αναστάσης Βιστωνίτης, Το Βήμα

«Στις πρώην οθωμανικές περιοχές, που έχουν τραυματιστεί από τον πόλεμο, τις δογματικές διαιρέσεις και την καταπίεση, η κληρονομιά του Μεγάλου Πολέμου συνεχίζει να είναι επώδυνα αισθητή . . . Να ένα βιβλίο που η διαφωτιστική γεωπολιτική σημασία του θα πρέπει να είναι ολοφάνερη.»
Sunday Telegraph (UK)

«Κάποια συναρπαστικά κομμάτια περιγράφουν την προέλαση προς την Ιερουσαλήμ υπό την ηγεσία των Βρετανών στο τέλος του 1917, που οδήγησε στην κατάληψη της ιερής πόλης ίσα-ίσα πριν από τα Χριστούγεννα. Μια εξαιρετική ιστορία που ο Ρόγκαν την αφηγείται ωραία, κάνοντας φανερή τόσο την ακαμψία της τουρκικής άμυνας όσο και την ευρηματικότητα της βρετανικής τακτικής.»
New York Times Book Review
«Γεωπολιτική και στρατιωτική ανάλυση στις καλύτερες στιγμές της. Τεταμένη, ανεκδοτολογική και εκπληκτικά τεκμηριωμένη»
Washington Times
 
Ο Eugene Rogan διδάσκει ιστορία της νεότερης Μέσης Ανατολής στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και είναι εταίρος του St Antony’s College. Είναι ο συγγραφέας του διεθνούς ιστορικού μπεστ-σέλερThe Arabs, καθώς και του Frontiers of the State in the Late Ottoman Empire, για το οποίο τιμήθηκε με το βραβείο Αlbert Hourani.
 
«Η Ευρώπη, η γειτονιά της και η γεωπολιτική του φόβου»
 Σ υ ζ ή τ η σ η


Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 19:00
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Αίθουσα
Δημήτρης Μητρόπουλος

Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας

 
Το Megaron Plus, συνεχίζοντας τη συνεργασία του με το ένα από τα πλέον ιστορικά εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο, το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, υποδέχεται την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στις 7 το βράδυ δύο σημαντικές προσωπικότητες του επιστημονικού κόσμου: τον Eugene Rogan[Γιουτζήν Ρόγκαν], καθηγητή Σύγχρονης Ιστορίας της Μέσης Ανατολής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και διευθυντή του Κέντρου για τη Μέση Ανατολή (St Antony’s College, Oxford), και τον Paul Chaisty [Πωλ Τσαίηστυ], αναπληρωτή καθηγητή Ρωσικής Πολιτικής στο ίδιο πανεπιστήμιο, που θα συμμετάσχουν στη συζήτηση «Η Ευρώπη, η γειτονιά της και η γεωπολιτική του φόβου». 
Σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Φίληςδιευθυντής ερευνητικών προγραμμάτων του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων (ΙΔΙΣ, Institute for International Relations) του Παντείου Πανεπιστημίου. Τον συντονισμό της συζήτησης έχει αναλάβει ο Όθων Αναστασάκηςδιευθυντής του Κέντρου Σπουδών Νοτιοανατολικής Ευρώπης του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης (South East European Studies at Oxford-SEESOX).


Πληροφορίες: http://www.megaron.gr/default.asp?pid=5&la=1&evID=3214 

ΠΛΕΓΜΑ - "Μάγισσα" | New official single



ΠΛΕΓΜΑ
"
Μάγισσα"
New Official Single
Η καλλιτεχνική κολεκτίβα ΠΛΕΓΜΑ παρουσιάζει ένα ακόμη single με τίτλο «Μάγισσα» από το πρώτο τους album «Ως την Άκρη της Κλωστής».
ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ AUDIO RELEASE

«Μάγισσα»...  ένα ακόμη ξεχωριστό single των «Πλέγμα» από το πρώτο τους album «Ώς την Άκρη της Κλωστής», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο ΕΝΑΣΤΡΟΝ.
Το album συνοδεύεται από το ομώνυμο ανέκδοτο διήγημα του Παντελή Κυραμαργιού, στο οποίο ξετυλίγονται ένα κουβάρι λέξεων, μελωδιών, ζωγραφιών και αναπαραστάσεων που υπογράφουν οι ΠΛΕΓΜΑ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ AUDIO RELEASE

«ΜΑΓΙΣΣΑ» | SONG CREDITS 
Μουσική/ Στίχοι : Παντελής Κυραμαργιός
Ερμηνεία Εύα Λαύκα
Παντελής Κυραμαργιός: πλήκτρα, programming
Νίκος Αυγουστίδης: ούτι \ Γιάννης Ταυλάς: ακουστική κιθάρα
Κωνσταντίνος Μπορεκτσίογλου: ηλεκτρική κιθάρα
Νίκος Σταδιάτης: ακορντεόν \ Ιούλιος Κουτσογεωργίου: μπάσο
Στάθης Κουτούζος: νταούλι \ Κατερίνα Μητροπούλου: κρουστά
Εικαστικό: Θανάσης Φωτεινιάς, Αμαλία Θεοδωροπούλου
Album: Ως Την Άκρη Της Κλωστής 
PANIK PLATINUM 2016
"Μάγισσα"
“Μάθε πρώτα να χάνεις αν θες να νικάς
και τα λάθη που κάνεις ποτέ μην ξεχνάς”
Μου ’πες ένα πρωί
όταν ήμουν μικρή
Μα ο χρόνος φορτώνει το σώμα απειλές
Κι εγώ έμεινα μόνη χωρίς συμβουλές
Κι έχω μάθει να ζω με την ήττα στην τσέπη
και πυξίδα τα ‘‘πρέπει’’
Μάγισσα
σε νοστάλγησα
ράγισα
και τώρα θέλω μονάχα μακριά να με πάρεις
Μάγισσα
ξέρω άργησα
κι άφησα
τη θύμησή σου στης λήθης τη γη να σαλπάρει
Από τότε που λείπεις δε βρίσκω αφορμές
Στη σκιά κάθε λύπης, εκεί σιγοκαίς
Κι έχω μάθει να ζω μ’ ένα βάρος στους ώμους
σε στενούς διαδρόμους
Μάγισσα
σε νοστάλγησα
ράγισα
και τώρα θέλω μονάχα μακριά να με πάρεις
Μάγισσα
ξέρω άργησα
κι άφησα
τη θύμησή σου στης λήθης τη γη να σαλπάρει
Λίγα λόγια για την καλλιτεχνική κολεκτίβα ΠΛΕΓΜΑ...
 Επτά νέοι καλλιτέχνες ,από διαφορετικά πεδία και με τελείως ξεχωριστές διαδρομές, συναντιούνται με κοινό σκοπό να φτάσουν ως την άκρη της κλωστής.
Οι ιστορίες του Παντελή Κυραμαργιού μετατρέπονται σε τραγούδια από τον ίδιο. Στη συνέχεια η Αμαλία Θεοδωροπούλου και ο Θανάσης Φωτεινιάς ζωγραφίζουν τις μελωδίες, ενώ οπτικές αναπαραστάσεις σκηνοθετούνται από τη θεατρική ομάδα «Ιδέα» των Κώστα Γάκη, Αθηνάς Μουστάκα και Κωνσταντίνου Μπιμπή.

Ηοt news
Η μουσικοθεατρική παράσταση «Ως την Άκρη της Κλωστής», μετά τη μεγάλη επιτυχία και την εξαιρετική αποδοχή από το κοινό και  θα παρουσιαστεί για δεύτερη φορά στον Πολυχώρο «Αθηναϊς», κάθε Πέμπτη από τις 13 Οκτωβρίου, ξεδιπλώνοντας τις πολύπλευρες όψεις της ιδιαίτερης καλλιτεχνικής συνεύρεσης.

Find full album here: 
iTunes: http://bit.ly/PlegmaOsTinAkri 
Spotify: http://bit.ly/SpotifyPlegmaOsTinAkri
Napster: http://bit.ly/NapsterPlegmaOsTinAkri
Deezer: http://bit.ly/DeezerPlegmaOsTinAkri
Akazoo: http://bit.ly/AkazooPlegmaOsTinAkri

ΠΛΕΓΜΑ Official Facebook Page
https://www.instagram.com/kolektiva_plegma/
https://twitter.com/plegma_art
http://www.plegmaart.com/
CONTACT
Zuma Communications: chara@zumacom.grsemi@zumacom.gr nina@zumacom.gr 

🎶Κλασικές Κιθάρες από τη ΥΑΜΑΗΑ!


Κλασικές Κιθάρες
YAMAHA CS-40II Κλασική Κιθάρα 3/4
YAMAHA C-30II Κλασική Κιθάρα 4/4
YAMAHA C-40II Κλασική Κιθάρα 4/4
YAMAHA C-40II Black Κλασική Κιθάρα 4/4
YAMAHA C-70II Κλασική Κιθάρα 4/4
YAMAHA C-80II Κλασική Κιθάρα 4/4
YAMAHA CG-122MS Κλασική Κιθάρα Μάτ 4/4

ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ - ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΟΣΟ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΓΗ

ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ
“ΟΣΟ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΓΗ”
Μουσική: Χάρης Μιχαηλίδης
Στίχοι: Γιάννης Μιχαηλίδης
Οι «Δραμαμίνη» επιστρέφουν με ένα δυναμικό νέο single που έχει τίτλο «Όσο γυρίζει η γη»!
Με το καινούργιο τους τραγούδι μας μεταφέρουν σε ηχοτοπία από την Ήπειρο έως την Αίγυπτο και από τη μυθική χώρα του Ελ Ντοράδο έως και τα βάθη της Ασίας.
Σε ένα ταξίδι από το χθες μέχρι το σήμερα, οι «Δραμαμίνη» μας περιγράφουν τι είναι αυτό που διαχρονικά ενώνει όλους τους ανθρώπους.
Το τραγούδι «Όσο γυρίζει η γη» κυκλοφορεί από τη Minos - ΕΜΙ και μπορείτε να το ακούσετε στο YouTube
και να το βρείτε σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και σε όλες τις streaming υπηρεσίες: https://Dramamini.lnk.to/OsoGirizeiIGiPR