Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Κράνος Ασφαλείας VFR2009-N Nickel Sicor

Κράνος Ασφαλείας VFR2009-N Nickel Sicor
Χαρακτηριστικά – Πλεονεκτήματα: 
Το κράνος VFR2009 έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς σε κτίρια και άλλες δομές, είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις ασφαλείας που απαιτούνται από το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 14458: 2006.

Κράνη πυροσβεστών, που παρέχουν απόλυτη προστασία από κτυπήματα και πτώσεις στερεών και υγρών προϊόντων, από χημικά, από θερμική ακτινοβολία, από UV και IR ακτινοβολία, υψηλής μηχανικής αντοχής, με δύο προσωπίδες (ματιών και προσώπου) ενσωματωμένες στο κέλυφος
Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από κράμα υλικών, συμπεριλαμβανομένου και Kevlar, από ειδικές ίνες υψηλής τεχνολογίας και ρητίνες τα οποία εγγυώνται υψηλό επίπεδο προστασίας.
Απορροφά και διανέμει την ενέργεια από την επίδραση ώστε να μην μεταφέρεται εξ ολοκλήρου και βίαια στο κεφάλι και το λαιμό του χρήστη ενω για μεγαλύτερη δύναμη στο κράνος, έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος και εγκάρσια στρογγυλεμένες ενισχύσεις.
Επίσης προσφέρει μια τέλεια μόνωση μεταξύ του εξωτερικού του κράνους και το κεφάλι του χρήστη.
Διαθέτει σύστημα ρύθμισης προσαρμογής για μεγαλυτερη άνεση στην χρήση ενώ είναι κατάλληλα σχεδιασμένο ώστε να χρησιμοποιηθεί με τα πιο κοινά συστήματα επικοινωνίας.
Προδιαγραφές – Πρότυπα:
Διαφανές προστατευτικό κάλυμμα προσώπου VFR V1
Αντανακλαστική ασπίδα προσώπου VFR V2
Διαφανής ασπίδα ματιών VFR V3
Κελυφος από θερμοπλαστικό υλικό
Σύστημα ρύθμισης προσαρμογής
Αφαιρείται γρήγορα
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα πιο κοινά συστήματα επικοινωνίας
EN 14458: 2006

Προτεινόμενη Χρήση:
Κατάλληλο για Πυροσβέστες-Δασοπυροσβέστες-Διασώστες και για εργασίες όπου απαιτείται προστασία από θερμότητα και φωτιά.

PLB FASTFIND 220

PLB FASTFIND 220
Για να σας βρουν, η επιλογή είναι McMurdo
Ο Βρετανικός οίκος McMurdo, που πάντα πρωτοπορεί στις τεχνολογικές εξελίξεις των συσκευών διάσωσης παρουσιάζει το πιο μικρό, αδιάβροχο, δυνατό και οικονομικό PLB (Personal Location Beacon) το Fast Find 220.
Αυτό το μικρό θαύμα σε περίπτωση κινδύνου εκπέμπει σήμα με πληροφορίες για την διάσωση του χρήστη του. Το κωδικοποιημένο σήμα αναφέρει το όνομα του ιδιοκτήτη του μαζί με την ακριβή θέση που βρίσκεται και μέσω του παγκόσμιου δορυφορικού συστήματος διάσωσης που λειτουργεί από τη COSPS SARSAT στη συχνότητα 406ΜHz, γίνεται δυνατός ο ακριβής εντοπισμός του ατόμου σε κίνδυνο. 
Εκείνη τη στιγμή το σήμα μεταφέρεται στους τοπικούς φορείς διασώσεως, την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας για την Ελλάδα (ΕΜΑΚ κ.λ.), που μπορούν να φτάσουν άμεσα στο σημείο, σε στεριά ή θάλασσα. Η χρήση του Fast Find δεν απαιτεί καμία συνδρομή ή πρόσθετα έξοδα εγγραφής κλ, εκτός από την αρχική αγορά της συσκευής.
Επιπρόσθετές πληροφορίες για το Fast Find είναι ότι λειτουργεί ακόμα και σε θερμοκρασίες κάτω των -20°C, ότι εκπέμπει ασταμάτητα για τουλάχιστον 24 ώρες, έχει SOS LED φως που αναβοσβήνει δίνοντας σήματα Morse και η μπαταρία του αλλάζεται κάθε 6 χρόνια.
Συχνότητα εκπομπής 406.040MHz (alert) / 121.5MHz (homer)
Πλευστότητα Δεν επιπλέει (εκτός αν προστεθεί η προαιρετική θήκη πλευστότητας)
Χρόνος Βύθισης Βύθιση σε 10m (30ft)> 5 λεπτά
Θερμοκρασία λειτουργίας -20 °C to +55 °C
Τύπος μπαταρίας Lithium manganese dioxide
Διάρκεια Ζωής Μπαταρίας 6 χρόνια
Διάρκεια Μετάδοσης >35 ώρες @ +10ºC
Κατανάλωση >5W
Τύπος GPS 50 καναλιών, κεραμική κεραία
Λυχνία Ενδείξεων LED υψηλής φωτεινότητας
SOS λυχνία SOS ακολουθία μορφής κώδικα Morse, 30 επαναλήψεις
Ενεργοποίηση Χειροκίνητη, τριών επιπέδων
Βάρος 150 γραμμάρια

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

SIRIO TOP ONE

SIRIO TOP ONE
SIRIO TOP ONE
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
- Wide Band Base station antenna
- Omnidirectional
- High power handling capability
- Made of aluminium alloy 6063 T-832 
Electrical Data
- Type: 1/4 λ Ground plane
- Frequency range: 26.5-28.5 MHz @ SWR ≤ 1.5
- Impedance: 50Ω
- Radiation (H-plane): 360° omnidirectional
- Polarization: vertical
- Gain: 0 dBd, 2.15 dBi
- Max. power:
1000 Watts (CW) continuous
3000 Watts (CW) short time
- Feed system / position: Gamma match / base
- Connector: UHF-female
Mechanical Data
- Materials: Aluminium, Steel, Nylon
- Wind load / resistance: 242 N @ 150 Km/h / 130 Km/h
- Wind surface: 0.21 m²
- Height (approx.): 3640 mm
- Weight (approx.): 3900 gr
- Mounting mast: Ø 35-42 mm

Πριν το πέρασμα

Πριν το πέρασμα
Συγγραφέας: Μαρία Σούμπερτ 
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Υπεύθυνος Σειράς: Ελένη Γκίκα
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Ημερομηνία έκδοσης: 14 Μαΐου 2018
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 280
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-152-5
Ιστορίες είναι η ζωή μας. Μόνο ιστορίες. Κι αν δεν αξίζει να τις αφηγηθείς μετά, δεν ήταν ζωή σωστή για να τη ζήσεις.
Ιστορίες μπλέκονται γύρω από την καθημερινότητα της Βενετίας. Ιστορίες ξένες, μακρινές, που τις ξεχνάει μόλις φύγει ο επισκέπτης. Και κάπου ανάμεσά τους μπλέκονται και δικές της ιστορίες και αναμνήσεις, χωρίς να το ξέρει ούτε και η ίδια. Γιατί η Βενετία δεν έχει παρελθόν, ούτε μέλλον. Στο πέτρινο σπίτι, ένα βήμα πριν το πέρασμα, έχει μόνο το παρόν και τις αφηγήσεις των επισκεπτών του παράξενου εκείνου ξενώνα, στη μέση του πουθενά.
Αυτό το καλοκαίρι όμως κάθε επισκέπτης θα τη φέρνει όλο και πιο κοντά στη δική της μεγάλη απόφαση.
Αυτό το καλοκαίρι θ’ ανοίξει την ντουλάπα που βρίσκεται στη σκονισμένη σοφίτα και θα κοιτάξει μέσα.
Αυτό το καλοκαίρι θ’ αλλάξει τα πάντα.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ
Διώνη Δημητριάδου, Μια καθαρτήρια πορεία προς το πέρασμα, Fractal, 30/5/2018

Νέα σεμινάρια στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ




ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Ιπποκράτους 118, Αθήνα
Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2018
Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Δείτε τα σεμινάρια της νέας σεζόν
και ελάτε την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα,
για να ενημερωθείτε για το περιεχόμενό τους από τους διδάσκοντες.
Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργανώνει από το 2006 σεμινάρια για ενηλίκους που προάγουν την αυτομόρφωση και τη διά βίου μάθηση. Με την έναρξη της νέας σεζόν, συνεχίζουμε δυναμικά με ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων.
Έχοντας στο δυναμικό μας μια ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων και εισηγητών με μεγάλη επαγγελματική πείρα, την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και πάνω απ’ όλα την εγγύηση του ονόματος των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ουσιαστική κατάρτιση και δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου σε κάθε ενδιαφερόμενο. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε χρήση του προγράμματος ΛΑΕΚ. Δείτε την ειδική ένδειξη κάτω από κάθε σεμινάριο καθώς και περισσότερες πληροφορίες στο τέλος αυτής της ενημέρωσης.
Περισσότεροι από 1.300 σπουδαστές μέχρι σήμερα μας εμπιστεύτηκαν και είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν επιπλέον γνωστικά εφόδια σε τομείς που τους ενδιαφέρουν, παρακολουθώντας τα σεμινάριά μας.
Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ είναι επίσης πιστοποιημένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 1(Κε.Δι.Βι.Μ.1). Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) έχει χορηγήσει τη σχετική άδεια στις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για τα σεμινάρια εκπαιδευτικού και επαγγελματικού χαρακτήρα που διοργανώνονται στον ΠΟΛΥΧΩΡΟκαι απευθύνονται σε ενηλίκους.
Όλα τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στο κέντρο της Αθήνας (Ιπποκράτους 118), έναν χώρο που δίνει καθημερινά ραντεβού με την τέχνη, τον πολιτισμό και την εκπαίδευση. Στο διάλειμμα προσφέρεται στους συμμετέχοντες καφές ή τσάι. Με την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου παρέχεται σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ με την εγγραφή προσφέρονται δωρεάν βιβλία που σχετίζονται με το αντικείμενο του σεμιναρίου.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
Έκπτωση 30% στις αγορές βιβλίων (εκτός ενιαίας τιμής) από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Ειδικές τιμές για φοιτητές και ανέργους.
Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, στις 6 μ.μ., σας περιμένουμε σε μια open dayσυνάντηση όπου οι εισηγητές και οι διδάσκοντες των σεμιναρίων θα ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για το περιεχόμενο κάθε σεμιναρίου - εργαστηρίου και θα απαντήσουν σε πιθανές ερωτήσεις. Επιπλέον, μόνο για εκείνη την ημέρα θα ισχύει έκπτωση 10% στα δίδακτρα κάθε σεμιναρίου, εφόσον πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας (εξόφληση προκαταβολής). Παλιοί και νέοι μαθητές του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ, επωφεληθείτε της προσφοράς μας και ενημερωθείτε για το νέο πρόγραμμα των σεμιναρίων. Η ενημερωτική συνάντηση θα μεταδοθεί με live streaming μέσω του site μας www.metaixmio.gr. Τα σεμινάρια-εργαστήρια που έχουν προγραμματιστεί από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 2018 είναι:
1. Πεζός λόγος: Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής και Ανάγνωσης: (διάρκεια: 30 ώρες / 10 συναντήσεις) με τον συγγραφέα Κώστα Β. Κατσουλάρη
2. Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής: Μυθιστόρημα / Διήγημα: (διάρκεια: 24 ώρες / 8 συναντήσεις) με τον συγγραφέα Κωνσταντίνο Τζαμιώτη
3. Εργαστήρια Επιμέλειας – Διόρθωσης Κειμένων (διάρκεια: 30 διδακτικές ώρες / 6 συναντήσεις) με την Καθηγήτρια Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Άννα Ιορδανίδου
Πατήστε ΕΔΩ για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο, τους διδάσκοντες, τις μέρες και τις ώρες των μαθημάτων, το κόστος των διδάκτρων, καθώς και πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής σας. Τέλος, θα βρείτε σε ποιο σεμινάριο μπορείτε να κάνετε χρήση τουπρογράμματος ΛΑΕΚ, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
Τηλ.: 211 3003580
E-mail: polychoros@metaixmio.gr

Τα πουλιά της ψυχής μου

Τα πουλιά της ψυχής μου 
Εγώ δεν είμαι κήρυκας να περιγράφω την λουσάτη ζωή της νεόπλουτης κοινωνίας. Ούτε τις αναμνήσεις των καταστροφέων της ζωής. Ό,τι θωρώ μολογώ. Για ό,τι ζούμε, για ό,τι αντιπροσωπεύουμε εμείς και οι φίλοι μας, τα μαύρα πουλιά της δυστυχίας, γράφω.
Όπως τα αντιλαμβάνομαι κι ανάλογα με τις φτωχές μου δυνάμεις. Δεν μου αρέσουν οι γραμμές και οι κατευθύνσεις. Παίζω τα παιγνίδια μου με το φως, στο πέρασμα του χρόνου στο τόπο μας. Δεν είμαι επαγγελματίας, ούτε ψυχρός εκτελεστής παραγγελιών. Το κέφι μου κάνω. Ούτε θέλω να αναπαράγω λαϊκές δεισιδαιμονίες και δοξασίες από το τζάκι της γιαγιάς. Δεν θέλω ο αναγνώστης να σπαταλά το χρόνο του στην παραδοσιολαγνεία. Ψάχνω την ομορφιά της παλιάς εποχής, μα και τα δώρα που προσφέρει στην νέα, χωρίς έτοιμες ιδέες. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής που έχω επιλέξει κι αυτόν προσπαθώ να εκφράσω. Καταγγέλλω ό,τι ασκημίζει τη ζωή και τη ψυχή μας. Μα, πάνω από όλα είμαι ο εαυτός μου, ο ορατός και ο αόρατος, αλλά και ο αυστηρός κριτής του ίδιου του εαυτού μου. Διαλαλώ ότι «Του Γέρου Κόσμου η Καρδιά, Καινούργιο Αίμα Θέλει!»
Τα κείμενα και τα κιτάπια μου, δεν αποτελούν πραμάτειες, στα ράφια της βιομηχανίας. Στις πλάτες κουβαλώ αμαρτίες της ζωής μου. Είμαι ένας πλανόδιος πραματευτής που διαλαλώ ιδέες. Είναι η κραυγή και ο ψίθυρός μου. Καθημερινά τσακώνομαι με τον αόρατο εαυτό μου για να παραμένει νέος και αλητόβιος. Εραστής της ζωής και της τέχνης.
Τα πουλιά της ψυχής μου 
Διηγήματα
περιέχει Cd με τραγούδια-μελοποιημένη ποίηση του Κωστή Μουδάτσου, από το συγκρότημα "Το κάλεσμα της Φύσης"
συγγραφέας:Κωστής Μουδάτσος
Isbn: 978-960-579-075-2
Σελίδες:300
Λιανική Τιμή: 20,00 ευρώ

Κανένα σχέδιο δράσης από την Γ .Γ Πολιτικής Προστασίας για την διάσωση Ανθρώπων με Ειδικές Ανάγκες και ηλικιωμένων σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ή φυσικών καταστροφών

Κανένα σχέδιο δράσης από την Γ .Γ Πολιτικής Προστασίας για την διάσωση
Ανθρώπων με Ειδικές Ανάγκες και ηλικιωμένων σε περιπτώσεις έκτακτης
ανάγκης ή φυσικών καταστροφών

Η έκτακτη ανάγκη δεν προειδοποιεί για τον ερχομό της. Οι συνέπειες της
περιορίζονται όταν η οργάνωση των μονάδων αντιμετώπισής της είναι
άριστη και η εξάσκηση τους στην εφαρμογή των καταστρωμένων σχεδίων
είναι διαρκής. Όταν στις αρχές του 2018 έγραψα το άρθρο (διαβάστε το
πατώντας εδώ), δεν εξελισσόταν κάποιο γεγονός έκτακτης ανάγκης. Με
απασχολούσε το θέμα και προσπάθησα να μάθω αν υπάρχει κάποιο
καταστρωμένο σχέδιο διάσωσης Ανθρώπων με Ειδικές Ανάγκες και
ηλικιωμένων. Επικοινώνησα με τους αρμοδίους της πολιτικής προστασίας,
με ανώτερα στελέχη μεταξύ των οποίων και ο αρμόδιος επιπυραγός κ.
Σπύρος Γεωργίου. Έντρομος αποκάλυψα πως δεν υπάρχει κανένα οργανωμένο
εφαρμόσιμο σχέδιο. Μόνο κάποιες γενικές, αόριστες τολμώ να πω, οδηγίες
για Ανθρώπους με Ειδικές Ανάγκες και ηλικιωμένους, ανηρτημένες στον
ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, με τις οποίες
τους καλούν να δημιουργήσουν από ΜΟΝΟΙ τους ένα δίκτυο 3 έως 8
ανθρώπων του περιβάλλοντός τους, οι οποίοι θα σπεύσουν να τους σώσουν,
όταν θα εμφανιστεί η έκτακτη ανάγκη! Διαμαρτυρήθηκα λέγοντας πως αυτό
δεν αποτελεί ούτε κατά διάνοια οργανωμένο κρατικό σχέδιο πολιτικής
προστασίας για τη διάσωση Ανθρώπων που αδυνατούν ν' αυτοπροστατευτούν.
Τους κάλεσα εγγράφως να οργανώσουν μια συνάντηση για να συζητηθεί το
ζήτημα, τους ενημέρωσα ότι προτίθεμαι να καταθέσω ορισμένες
παρατηρήσεις και προβληματισμούς. Στόχος, η κατάστρωση σχεδίων άμεσης
επέμβασης, όπως σύστημα ειδοποίησης των αρχών για επερχόμενο κίνδυνο,
ενημέρωσης των Ανθρώπων με Ειδικές Ανάγκες και των ηλικιωμένων για την
κατάσταση έκτακτης ανάγκης και με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας,
ώστε ταυτόχρονα να επιτυγχάνεται και η άμεση ενημέρωση των διασωστών,
ως προς την ακριβή θέση των εγκλωβισμένων και τις ειδικές ανάγκες
τους. Δεν έλαβα ποτέ καμιά απάντηση. Τονίζω πως αν εξετάσουμε τον
κατάλογο των θυμάτων της πρόσφατης τραγωδίας, θα βρούμε, ίσως, μέσα σ'
αυτόν αρκετούς Ανθρώπους με Ειδικές Ανάγκες και ηλικιωμένους, για τους
οποίους, δυστυχώς, δεν υπάρχει σχέδιο πολιτικής προστασίας.
https://takisalexandrakis.blogspot.com/2018/08/blog-post.html

12+1 μυστικά για πιο άνετες πτήσεις

ArtTravel

1

 Μυστικά

12+1 μυστικά για πιο άνετες πτήσεις.
Πατήστε εδώ
2

Κοπεγχάγη

Η πιο πολύχρωμη γειτονιά της.
3

Πόρτο

Στην πιο cool πόλη της Πορτογαλίας.
Πατήστε εδώ
Πατήστε εδώ
4

Χίος

Τα καλύτερα ψάρια και κρεατικά δίπλα στο κύμα.
Πατήστε εδώ

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) Σε Ισχύ

ΑΠΟ ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 31-07-2018/1200 C
Α.Α. 23/2018

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ)
ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ
ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ
ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ.
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ: 
1. ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ (31-07-18) 
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΟΙ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ Η
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.
2. ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ (01-08-18) 
ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΟΙ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ.
3. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (02-08-18) 
ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΟΙ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ
ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ. ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ
ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ
ΣΤΕΡΕΑ.
4. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (03-08-18) 
ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ, Η
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΙ ΣΠΟΡΑΔΕΣ. ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
(ΚΥΡΙΩΣ Η ΔΥΤΙΚΗ).
4. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (04-08-18) 
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΕΡΙΑ, ΗΜΑΘΕΙΑ, ΠΕΛΛΑ), Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ
(ΚΥΡΙΩΣ Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ).
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ
 (www.emy.gr). 

Αύγουστος - Νίκος Παπάζογλου

Θωμάς Μπακαλάκος - Κάψανε το δάσος |

-60% Λιτόχωρο 4* Olympus με 1 Μέρα Δώρο+Spa+Παιδί Δωρεάν+Ημιδιατροφή

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel - Λιτόχωρο Πιερίας
4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel - Λιτόχωρο Πιερίας-60%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 29/07/2018 έως 28/08/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
✔ Free WiFi ✔ Δωρεάν Ιδιωτικό Parking ✔ Οικογενειακά Δωμάτια ✔ Jacuzzi ✔ Δωμάτια για μη καπνίζοντες ✔ Στο κέντρο του Λιτόχωρου ✔ Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας ✔ 15% Έκπτωση σε οποιαδήποτε υπηρεσία Massage ✔ Early check in στις 10:00 ✔ Late check out στις 18:00 ✔ Τζάκι
★ Χώρος Στάθμευσης ★ WiFi ★ Bar ★ Εσωτερική Πισίνα ★ Εστιατόριο ★ Εξωτερική Πισίνα ★ Spa ★ Δωμάτια για μη καπνίζοντες ★ Οικογενειακά δωμάτια
€345 από €870Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
Verde & Mare Bungalows - Κοκκώνι Κορινθίας
Verde & Mare Bungalows - Κοκκώνι Κορινθίας
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+4 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 01/08/2018 έως 31/08/2018
 Μπροστά στην Παραλία!
€291Δες το Τώρα!
Hotel Kalloni - Αλυκές Βόλου
Hotel Kalloni - Αλυκές Βόλου- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+1 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 01/08/2018 έως 31/08/2018
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€149 από €298Δες το Τώρα!
Irene Studios - Πευκί Ευβοίας
Irene Studios - Πευκί Ευβοίας- 37%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 31/08/2018
 Free Wifi!
€194 από €310Δες το Τώρα!
Kronos Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας
Kronos Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 26/08/2018
 Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου!
€349 από €698Δες το Τώρα!
4* Lesse Hotel - Χανιώτη Χαλκιδικής
4* Lesse Hotel - Χανιώτη Χαλκιδικής- 30%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα παιδί έως 12 ετών (+4 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 31/08/2018
 Free WiFi στους κοινόχρηστους χώρους!
€354 από €505Δες το Τώρα!
Marialena Village - Σκιάθος
Marialena Village - Σκιάθος- 33%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών (+7 επιλογές)
 Χωρίς Πρωϊνό
 21/08/2018 έως 30/09/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€120 από €180Δες το Τώρα!
Loggas Hotel Kastoria - Καστοριά
Loggas Hotel Kastoria - Καστοριά
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 4 ετών
 Πρωινό
 έως 30/09/2018
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€45Δες το Τώρα!
Island Beach Resort - Κέρκυρα
Island Beach Resort - Κέρκυρα
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+22 επιλογές)
 Χωρίς Πρωϊνό
 έως 24/08/2018
 Free wi-fi
€199Δες το Τώρα!
Melissa Gold Coast - Χαλκιδική
Melissa Gold Coast - Χαλκιδική- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 31/07/2018 και από 03/08 έως 06/08 και από 16/08 έως 26/08
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€176 από €352Δες το Τώρα!
5* Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli - Πόρτο Χέλι
5* Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli - Πόρτο Χέλι
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 έως 31/08/2018
 Μπροστά στην Παραλία!
€241Δες το Τώρα!
Nydri Blue - Νυδρί, Λευκάδας
Nydri Blue - Νυδρί, Λευκάδας
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 27/08/2018
 Μπροστά στην Παραλία!
€250Δες το Τώρα!
5* Premier Luxury Mountain Resort - Μπάνσκο
5* Premier Luxury Mountain Resort - Μπάνσκο- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+8 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Έως 30/09/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€138 από €345Δες το Τώρα!
Stelina Hotel - Σκιάθος
Stelina Hotel - Σκιάθος
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+35 επιλογές)
 Πρωινό
 29/07/2018 έως 31/08/2018
 Free wi-fi
€331Δες το Τώρα!
Sunset Studios - Άνδρος
Sunset Studios - Άνδρος
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+1 επιλογές)
 Χωρίς Πρωϊνό
 30/07/2018 έως 30/08/2018
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€120Δες το Τώρα!
Chroma Design Hotel & Suites - Ναύπλιο
Chroma Design Hotel & Suites - Ναύπλιο- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/09/2018
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€109 από €220Δες το Τώρα!
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι- 50%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 8 ετών (+6 επιλογές)
 All Inclusive
 έως 26/08/2018
 Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην πισίνα και την παραλία!
€429 από €858Δες το Τώρα!
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 24/08/2018
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Εξωτερικής Πισίνας, της Sauna, του Υδρομασάζ!
€169 από €340Δες το Τώρα!
4* Naiades Hotel - Λίμνη Πλαστήρα
4* Naiades Hotel - Λίμνη Πλαστήρα- 50%