Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Thessaloniki International Film Festival

FestivalNews #433
Η υποψηφια ταινία για τα Βραβεία LUX του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ραγισμένα Όνειρα του Φέλιξ Φαν Γρούνινγεν προβάλλεται αυτή την εβδομάδα στο Ολύμπιον ενώ στην αίθουσα Παύλος Ζάννας συνεχίζονται οι προβολές της πολυσυζητημένης ταινίας Η Ζωή της Αντέλ του Αμπντελατίφ Κεσίς, που βραβεύτηκε με τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών. Η αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος φιλοξενεί την ταινία της Μαρίας Ηλιού Από τις δυο πλευρές του Αιγαίου: Διωγμός & Ανταλλαγή Πληθυσμών, Τουρκία-Ελλάδα 1922-1924. Η Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης αυτή την εβδομάδα παρουσιάζει το αφιέρωμα Αμερικάνικο περιθώριο: εξέγερση και πειθαναγκασμός.
 
  Δείτε αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα (28/11 - 04/12/2013)
ΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ
Φέλιξ Φαν Γρούνινγεν
Βέλγιο
2013
  Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΛ 
Αμπντελατίφ Κεσίς
Γαλλία
2013
 
ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Μαρία Ηλιού
Ελλάδα
2013
 
 
 
Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης
Το αφιέρωμα Αμερικάνικο περιθώριο: εξέγερση και πειθαναγκασμός παρουσιάζει η Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης από τις 28 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος.
Κάτω από την ίδια ομπρέλα
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και η μπίρα Fischer στήνουν ένα πρωτότυπο σκηνικό με δεκάδες «αιωρούμενες» ομπρέλες στις οδούς Πρ. Κορομηλά και Λασσάνη. Το πρότζεκτ θα ανοίξει κινηματογραφικά η προβολή της ταινίας Οι Ομπρέλες του Χερβούργου του Ζακ Ντεμί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 14.00 στο Ολύμπιον.
 
Το ΦΚΘ ταξιδεύει στη Βόρεια Ελλάδα
Το 54ο ΦΚΘ μέσα από τις Περιφερειακές Εκδηλώσεις φέρνει το κοινό σε επαφή με πρωτοπόρους δημιουργούς και ταινίες. Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Καβάλα, Καστοριά, Κιλκίς, Κοζάνη, Ξάνθη, Πτολεμαΐδα, Σέρρες και Φλώρινα θα φιλοξενήσουν μια επιλογή ταινιών από το πρόγραμμα του 54ου ΦΚΘ.

Χριστουγενιάτικα παραμύθια από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ


Το παιδί και το όνειρο με CD
Κάρμεν Ρουγγέρη
Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς...
περισσότερα →


Η μάγισσα Τσαπατσούλα και οι καλικάντζαροι
Χαρά Κατσαρή
Είναι παραμονές Χριστουγέννων...
περισσότερα →


Πρωτοχρονιάτικες Καλικαντζαροσκανταλιές (με CD)
Μαριλένα Καββαδά
Είναι γεγονός! Οι...
περισσότερα →


Χριστουγεννιάτικα παραμύθια για παιδιά
Φωτεινή Τσάμπρα - Ζωή Σκαλίδη
Αυτά τα Χριστούγεννα ας...
περισσότερα →


Ελληνικά παραδοσιακά παραμύθια τόμος Δ
Χρυσάνθη Καραΐσκου
Τρία λαϊκά παραμύθια περιέχει ο...
περισσότερα →


Η κυρα-Καλή και οι δώδεκα μήνες
Χρυσάνθη Καραΐσκου
Η κυρά-Καλή είναι μια φτωχή...
περισσότερα →

Νέες κυκλοφορίες


Ρωσία: Βαγόνι τρίτης θέσεως
Ναταλία Κλιουτσάροβα
Μετάφραση: Δημήτρης Τριανταφυλλίδης
ISBN: 978-960-03-5659-5
Ο κεντρικός ήρωας αυτής της σκληρής αλλά και τρυφερής ιστορίας, ο Νικίτα, έχει την ιδιομορφία να χάνει τις αισθήσεις του μπροστά στο κακό. Διασχίζει τη σύγχρονη Ρωσία μέσα σε βαγόνια τρίτης θέσεως και συναντάει όλων των ειδών τους ανθρώπους. Μέθυσοι, ομοφυλόφιλοι, μοναχικές μητέρες που παλεύουν να θρέψουν τα παιδιά τους, έκφυλοι ιερείς και εμπνευσμένοι ποιμένες, γριές εγκαταλειμμένες στη μοίρα τους, δανδήδες και πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, ερωτευμένες φοιτήτριες, πανκ σκηνοθέτες και άβουλοι προγραμματιστές ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι οι ψηφίδες που συνθέτουν αυτό το πολύχρωμο, πολύπαθο και ζωντανό μωσαϊκό που είναι η σύγχρονη Ρωσία.
Δεν είναι τυχαίο ότι η Κλιουτσάροβα έγινε δεκτή από το αναγνωστικό κοινό και τους ομότεχνούς της ως μια από τις πιο ελπιδοφόρες φωνές της σύγχρονης ρωσικής λογοτεχνίας, όπως και ότι το βιβλίο της αυτό πολεμήθηκε από τους εκπροσώπους της κατεστημένης λογοτεχνικής σκηνής της πατρίδας της, οι οποίοι με ύβρεις και λοιδορίες προσπάθησαν να μειώσουν τη συγγραφέα. 

ΠΟΙΗΣΗ - ΠΟΙΗΤΙΚΗ - ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
Τοπία του Τίποτα
Αντώνης Φωστιέρης
ISBN: 978-960-03-5634-2
Αρκετά χρόνια μετά από Το θα και το να του θανάτου και την Πολύτιμη Λήθη, η νέα συλλογή του Αντώνη Φωστιέρη καταδύεται στα βάθη μιας γοητευτικής ποιητικής οντολογίας. Συναιρώντας τον στοχασμό με τη λυρική συγκίνηση, τη φιλοσοφία με την κοσμολογία, και την ενόραση με τη θετική γνώση, η γραφή του Φωστιέρη παραπέμπει υπαινικτικά στον αρχέγονο προσωκρατικό λόγο, όταν η σκέψη και το συναίσθημα αποτελούσαν ζεύγος αξεχώριστο.
Μια περιπλάνηση στα σκοτεινά τοπία της ύπαρξης, με χαμένη αφετηρία και άδηλο προορισμό, όπου το αόρατο κυοφορεί το ορατό, το ανύπαρκτο φωλιάζει στο πραγματικό, το Όλον γεννιέται απ’ το Μηδέν. Και όπου, με περίσκεψη ή σαρκασμό, με τρυφερότητα ή οργή, με σοβαρότητα αλλά και παιγνιώδη ευρηματικότητα, κυρίως όμως με το δραστικό εκφραστικό της ιδίωμα, η ίδια η ποίηση ενσαρκώνει μιαν ανάλογη γέννηση, μετασχηματίζοντας σε έργο τέχνης το αφανέρωτο, μετατρέποντας το Τίποτα σε Κάτι, ιδρύοντας τον δικό της αυτόνομο κόσμο μέσα στο άυλο σύμπαν της γλώσσας.
ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ

Άνθρωποι σε μπελάδες
Βίλχελμ Ράιχ
Μετάφραση: Νίκος Σιδέρης
ISBN: 978-960-03-4698-5
Το Άνθρωποι σε μπελάδες είναι η ιστορία του αγώνα που διεξάγει ένας θαρραλέος άνθρωπος για να κατανοήσει την κοινωνι­κή δραστηριότητα των συνανθρώπων του.
Πρόκειται για ένα έργο αυτοβιογραφικό, όπου ο Ράιχ περιγράφει την εξέλιξη της κοινωνιολογικής του σκέψης κατά την πε­ρίοδο 1927-1937. Σε απλή αφηγηματική μορφή εκθέτει τις προσωπικές του εμπειρίες από τα βασικά κοινωνικά και πολιτικά γε­γονότα και αποκαλύπτει πως αυτές οι εμπειρίες τον οδήγησαν βαθμιαία στο να συνειδητοποιήσει τη βαθύτερη σημασία που έχει η δομή του ανθρώπινου χαρακτήρα στη διαμόρφωση της κοινωνικής διαδικασίας.

Η κοσμική υπέρθεση
Βίλχελμ Ράιχ
Μετάφραση: Αργυρώ Τσιραντωνάκη
ISBN: 978-960-03-4660-2
Η κοσμική υπέρθεση είναι ενα από τα πιο σημαντικά και ταυτόχρονα από τα πιο αμφιλεγόμενα έργα του μεγάλου νεωτεριστή συγγραφέα του 20ού αιώνα, που τάραξε τα νερά της ψυχιατρικής επιστήμης για να συνδεθεί με το πλατύτερο ρεύμα ενός επιστη­μονικού ουμανισμού, στον οποίο αφοσιώθηκε μέχρι το τέλος της ζωής του – στις αμερικανικές φυλακές, καταδικασμένος από τους νέους ιεροεξεταστές (FBI κλπ.) και την ψευδοεπιστημονική κοινότητα. Ο Ράιχ αναζήτησε το μυστικό της ανθρώπινης ύπαρξης πέρα από τα όρια του εξίσου κλασικού κοινωνικού πεδίου που ερευνά η κοινωνική επιστήμη – στο απέραντο σύμπαν με την αρκετά άγνωστη, μέχρι πρόσφατα, λειτουργία των αστρικών σωμάτων του, όπου κρύβονται τα βασικά κλειδιά για την κατα­νόηση της ανθρώπινης ύπαρξης.
Ένα βαθιά ριζοσπαστικό βιβλίο, που ασχολείται τόσο με την αστροφυσική όσο και με τον άνθρωπο, καθώς ερευνά τις βαθύτερες ρίζες του ανθρώπου στη φύση, τη λειτουργικότητα των αστρικών καταστάσεων σε σχέση με τις συγκεκριμένες φυσικές καταστά­σεις του γήινου χώρου, την οργόνη ως ενδότερη ουσία της λειτουργίας του σύμπαντος και τέλος τις ρίζες του λόγου στη φύση.

Ο σεξουαλικός αγώνας των νέων
Βίλχελμ Ράιχ
Μετάφραση: Αντώνης Μπένος
ISBN: 978-960-03-4583-4
Σε τι συνίσταται η διαδικασία της σεξουαλικής ωρίμανσης; Γιατί το σεξουαλικό πρόβλημα αντιμετωπίζεται με τόσο μυστήριο από το σχολείο, την οικογένεια και την κοινή γνώμη ολόκληρη; Τι σημαίνουν οι ενοχλήσεις, οι εξάψεις, τα καταπιεστικά ονειροπολήματα, η απομόνωση και τα άλλα συμπτώματα που εμφανίζονται στους νέους; Ποιες είναι οι διέξοδοι από το σεξουαλικό τους πρόβλημα; Η λύση του είναι ή όχι δυνατή μέσα στις παρούσες κοινωνικές συνθήκες;
Σε αυτά τα ερωτήματα απαντά το σημαντικό βιβλίο του Βίλχελμ Ράιχ, το οποίο γράφτηκε για τη νεολαία χωρίς κανέναν περιο­ρισμό ηλικίας. Σκοπός του δεν είναι η συνηθισμένη «εξήγηση» που αποτελεί υπεκφυγή από το πρόβλημα των σεξουαλικών σχέ­σεων της νεολαίας, αλλά αποσκοπεί στο να δώσει στους νέους, σύμφωνα με πεποιθήσεις επιστημονικού χαρακτήρα, συγκεκρι­μένες απαντήσεις που αγγίζουν το μεγάλο πρόβλημα της σεξουαλικής τους ωρίμανσης. 

ΝΕΑΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Ναι, Βιρτζίνια, υπάρχει Άγιος Βασίλης!
Βασίλης Παπαθεοδώρου
ISBN: 978-960-03-5673-1
Το βιβλίο αυτό είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία της Βιρτζίνια Ο'Χάνλον και στο πιο πολυδιαβασμένο άρθρο εφημερίδας παγκοσμίως, που ενέπνευσε πλήθος βιβλίων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών, θεατρικών έργων. Πρόκειται για μια τρυφερή χριστουγεννιάτικη ιστορία που εκτυλίσσεται από τα τέλη του 19ου αιώνα μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ’70. Όλα αρχίζουν το 1897, όταν το οκτάχρονο κοριτσάκι στέλνει ένα γράμμα στη νεοϋορκέζικη εφημερίδα Σαν, την πιο αξιόπιστη της εποχής, ρωτώντας για την ύπαρξη του Αϊ-Βασίλη. Οι συντάκτες της εφημερίδας, έπειτα από πολλή σκέψη, αποφασίζουν να απαντήσουν στο ερώτημα που βασανίζει όλα τα παιδιά. Το γράμμα της Βιρτζίνια, αλλά και η απάντηση της εφημερίδας, μέσω του αρχισυντάκτη της Φράνσις Τσερτς, γίνονται ύμνος στην ξεγνοιασιά και την παιδικότητα που αποπνέουν τα Χριστούγεννα.
Οι μικροί αναγνώστες θα γνωρίσουν σημαντικές στιγμές από τη ζωή της ηρωί­δας, θα μοιραστούν την πίστη της στο πνεύμα και στο νόημα των γιορτών και θα ανακαλύψουν πώς ένα τέτοιο γράμμα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο μας για πάντα. Ένα τρυφερό βιβλίο που αποδεικνύει στα παιδιά πως ο Άγιος Βασίλης υπάρχει, όχι μόνο τις μέρες των Χριστουγέννων, αλλά και όλη τη χρονιά, για να ζεσταίνει τις καρδιές τους. 

ΒΙΒΛΙΑ - ΔΩΡΑ

Μια θετική σκέψη για κάθε ημέρα
Δρ. Γουίντυ Ντράιντεν
ISBN: 978-960-03-4077-8

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ

Τα νέα του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Η τέχνη και η τεχνική του μυθιστορήματος με τον συγγραφέα Νίκο Δαββέτα
Ένας κύκλος 10 τρίωρων μαθημάτων αφιερωμένος στην τέχνη της γραφής και της ανάγνωσης
• Μέρα και ώρες μαθημάτων: Πέμπτη 18:30-21:00
• Κόστος: 300 € - Για φοιτητές και ανέργους: 250 €
• Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν το βιβλίο Ο παπαγάλος του Φλωμπέρ του Τζούλιαν Μπαρνς
• Έναρξη σεμιναρίου: Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013
• Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο τηλ. 211 3003580 και στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr.
Λίγα λόγια για το περιεχόμενο από τον υπεύθυνο προγράμματος: «Αγαπάτε το μυθιστόρημα, αλλά αγνοείτε την τέχνη και την τεχνική του; Διαβάζετε πολλά μυθιστορήματα, αλλά αγνοείτε τον μυθιστορηματικό «κανόνα», την παράδοση και την ιστορία του;
Στον κύκλο αυτών των μαθημάτων φιλοδοξούμε να απαντήσουμε σε βασικές απορίες αναγνωστών και επίδοξων «γραφιάδων»:
Ποιες είναι οι στοιχειώδεις απαιτήσεις μιας εξιστόρησης; Πόσους αφηγητές μπορεί να έχει μια μυθιστορία; Πόσο αναγκαία είναι η ύπαρξη της πλοκής; Πώς πλάθεται ένας μυθιστορηματικός χαρακτήρας;
Αλλά και να προσεγγίσουμε κορυφαία έργα: Από το Δεκαήμερο του Βοκκάκιου και τον Δον Κιχώτη του Θερβάντες ως τους Δαιμονισμένους του Ντοστογιέφσκι, τη Δίκη του Κάφκα και την Αθανασία του Κούντερα.
Ας γνωρίσουμε λοιπόν καλύτερα τη μυθιστορηματική τέχνη, ξαναδιαβάζοντας με μολύβι και χαρτί –σημειώσεις, ασκήσεις και παραδείγματα- τα κείμενα που μας έκαναν να την αγαπήσουμε...»
O Νίκος Δαββέτας είναι συγγραφέας και κριτικός. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960 και πρωτοεμφανίστηκε στα γράμματα από τις σελίδες του περιοδικού Διαγώνιος το 1981. Μέχρι σήμερα έχει εκδώσει έξι ποιητικά βιβλία (Οι εραστές της Όστριας, Λευκή Φούγκα, Η μυστική ταφή της Ελεονόρας Τίλσεν, Τα μήλα της Εδέμ, Το κίτρινο σκοτάδι του Βαν Γκογκ, 15 Οκτωβρίου 1960), μια συλλογή διηγημάτων (Ιστορίες μιας ανάσας) και τέσσερα μυθιστορήματα (Το θήραμα, Λευκή πετσέτα στο ρινγκ, Η εβραία νύφη, Ο ζωγράφος του Μπελογιάννη). Το 2010 το βιβλίο του Η εβραία νύφη τιμήθηκε με το βραβείο μυθιστορήματος της Ακαδημίας Αθηνών και δυο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε στην Ολλανδία σε μετάφραση του Hero Hokwerda. Επίσης, ποιήματα και διηγήματά του μεταφράστηκαν στις κυριότερες ευρωπαϊκές γλώσσες. Το 2003 κυκλοφόρησε στη Μ. Βρετανία μια επιλογή του ποιητικού του έργου σε απόδοση Tomas Nairn. Έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά Partisan Review, Agenda, Waves, Modern Poetry in Translation, Erythia. Υπό έκδοση βρίσκεται ο τόμος Η λογοτεχνία υπό κρίση, στον οποίο ο συγγραφέας έχει συγκεντρώσει τα κριτικά του κείμενα που δημοσίευσε κατά καιρούς σε περιοδικά κι εφημερίδες (Το Βήμα, Καθημερινή, Το Τέταρτο, Νέα Εστία, Εντευκτήριο κ.ά.).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Αν σου πέσει ένα βουβάλι στο κεφάλι και Ένα κεράκι για το ρινοκεράκι
Δραματοποιημένη αφήγηση των Παραμυθιών Ντορεμυθιών του Ευγένιου Τριβιζά
Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 4 ετών
1ο μέρος
Τι πρέπει να κάνεις αν μια κεραμίδα, ένα τούβλο ή ένα βουβάλι σου πέσει στο κεφάλι; Αν χάσεις το λεωφορείο ή ξεχάσεις τα κλειδιά σου; Αν ένας κόνδορας σου κουτσουλίσει το καινούργιο σου καπέλο; Μα φυσικά να έρθεις στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ! Εκεί, παίζοντας μουσικά και κινητικά παιχνίδια με την ηθοποιό Μαρία Τερζάκη, θα ανακαλύψεις ποιο πράγμα έχει τη μεγαλύτερη αξία στη ζωή!
2ο μέρος
Πρόσκληση σε Πάρτι Γενεθλίων
Ο Ροδόλφος το Ρινοκεράκι σας καλεί στο πάρτι που κάνει για τα πρώτα του γενέθλια! Τα παιδιά με τη βοήθεια της ηθοποιού Μαρίας Τερζάκη θα βοηθήσουν το ρινοκεράκι να σβήσει το πεισματάρικο κεράκι της τούρτας του, θα φυσήξουν, θα φταρνιστούν, θα κουβαλήσουν κουβάδες με νερό, θα ξηλώσουν μπανιέρες και, με αυτό τον διασκεδαστικό τρόπο, θα πάρουν ένα μήνυμα για τη σημασία της υπομονής στη ζωή μας η οποία μας γλιτώνει από πολύ σφουγγάρισμα! Αν καταφέρουμε να σβήσουμε με τον Ροδόλφο το κεράκι, τότε θα παίξουμε παρέα ένα ωραίο παιχνιδάκι!
Στο τέλος της εκδήλωσης δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα από τα δύο βιβλία. Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα δοθούν δωράκια!
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.

ΓΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ
Η θεατρική ομάδα ΜΙΚΡΟΣ ΝΟΤΟΣ παρουσιάζει αποκλειστικά στους εκπαιδευτικούς τη νέα της παράσταση ΑΙΣΩΠΟΥ ΚΟΜΙΞ
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013, στις 6:30 το απόγευμα
Μια διαδραστική μουσικοθεατρική παράσταση πέντε γνωστών μύθων του Αισώπου με πολλή φαντασία, χιούμορ, χορό, ζωντανή μουσική και απρόβλεπτες μεταμορφώσεις! Μετά την πετυχημένη «Μυλωνού» που κέρδισε την περασμένη χρονιά, όπου κι αν παίχτηκε, το γέλιο και το χειροκρότημα μικρών και μεγάλων, η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος δραματοποιεί πέντε γνωστούς μύθους του Αισώπου και το παιχνίδι ξεκινά με μια βαλίτσα, πολλά μουσικά όργανα, κούκλες, χαρά και χρώμα!
Η παράσταση είναι φτιαγμένη από τα πιο αγνά υλικά: κέφι, γνώση και αγάπη για το θέατρο. Μια πολύχρωμη παράσταση για μικρούς (παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού) και μεγάλους, γεμάτη ζωντάνια, μουσική και κίνηση, που μιλάει με αλληγορίες για τη ζωή –μέσα από παθήματα ζώων– και μας διδάσκει τη σπουδαιότητα των υψηλότερων αξιών και ιδανικών.
Παρουσιάζονται και ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας οι εξής πέντε μύθοι του Αισώπου που επέζησαν στους αιώνες: Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας, Η ποντικίνα της πόλης και η ποντικίνα της εξοχής, Ο Βοριάς και ο Ήλιος, Η Αλεπού και ο Κόρακας, Ο Λαγός και η Χελώνα.
Κέντρο της παράστασης είναι το παιδί! Η δράση σταματάει για να ακουστούν οι ιδέες και οι απόψεις των παιδιών, για να προβληματιστούμε μαζί τους και για να συζητήσουμε για τη βία, την αλαζονεία, την υπομονή, τη φιλία, τη γενναιότητα, τον θυμό, την αγάπη…
Παίζουν οι ηθοποιοί Έλενα Γεροδήμου, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Βέρα Λάρδη
Καλλιτεχνική επιμέλεια και θεατρική διασκευή: Τάσος Ράτζος
Σκηνοθεσία, Επιμέλεια κειμένων, Μουσική σύνθεση και διδασκαλία: Πέτρος Δαμουλής
Επιστημονικοί σύμβουλοι για το διαδραστικό μέρος: Μελίνα Χατζηγεωργίου, Φλώρα Σπύρου
Υπεύθυνη παραγωγής: Χρύσα Διαμαντοπούλου
Η θεατρική ομάδας Μικρός Νότος έρχεται να σας βρει όπου κι αν βρίσκεστε! Στο σχολείο, στο νηπιαγωγείο, στην πλατεία, σε κήπους κ.α.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 60 λεπτά (ακολουθεί διαδραστικό παιχνίδι).
Η παράσταση είναι ενημερωτική για τους εκπαιδευτικούς με ελεύθερη είσοδο. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιτότητας. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 2113003580.
Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση θα βρείτε ΕΔΩ.

CINEMA THERAPY
Κινηματογράφος και ψυχολογία με τις Μαρία Κωσταλά και Ελίνα Πανταλέων
Λατρεύετε το σινεμά όσο κι εμείς;
Με σινεφίλ διάθεση συνεχίζεται το νέο βιωματικό εργαστήριο στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ μετά την πρώτη πετυχημένη συνάντηση του Οκτωβρίου. Με πρώτη ύλη μια κινηματογραφική σεκάνς (λιγότερο ή περισσότερο γνωστή), συζητάμε, μοιραζόμαστε συναισθήματα, προσωπικές εμπειρίες, διλήμματα και προβληματισμούς, βγάζουμε τα …ξίφη μας και τα διασταυρώνουμε σε δημιουργικούς καυγάδες κινηματογραφικής φύσης. Έτοιμοι; Μπείτε στο παιχνίδι.
Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013, στις 8 μ.μ.: Έχεις έρθει αντιμέτωπος ποτέ με την προδοσία

Στο Cinema Therapy το παραδοσιακό ψυχολογικό σεμινάριο συναντά την κινηματογραφική προβολή και το αποτέλεσμα είναι μια διαδραστική βιωματική άσκηση φωτισμένη από τη μαγική λάμψη του κινηματογράφου που μας επιτρέπει να μοιραστούμε συναισθήματα, να λύσουμε το κουβάρι των ανθρώπινων σχέσεων, να προβληματιστούμε και εν τέλει να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τους άλλους.
Οι συντονίστριες Μαρία Κωσταλά και Ελίνα Πανταλέων -επαγγελματίες ψυχολόγοι και κατάλληλα καταρτισμένες στην κινηματογραφο-θεραπεία- επιλέγουν τα κινηματογραφικά ερεθίσματα και σας καλούν να τις ακολουθήσετε σε ένα δίωρο ταξίδι αυτογνωσίας, επιτρέποντας σε αγαπημένους κινηματογραφικούς ήρωες να σας συνεπάρουν και να «αναδείξουν» νέες πτυχές της προσωπικότητάς σας.
Με αφορμή το κινηματογραφικό απόσπασμα που θα προβάλλεται κάθε φορά, εκτός από τη διασκέδαση και τον προβληματισμό, απώτερος στόχος είναι η συνάντηση με τον ίδιο μας τον εαυτό.
Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 10 ευρώ πριν από κάθε συνάντηση.
Δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 211 3003580, στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), καθώς και τη θεματική στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ο Μίκυ σώζει τον Αϊ-Βασίλη: Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι με αφορμή την ιστορία της Disney
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 4 ετών
Ο Μίκυ κάνει χριστουγεννιάτικο πάρτι και έχει καλέσει όλους τους φίλους του. Μαντέψτε! Είστε καλεσμένοι κι εσείς. Όμως η είδηση ότι το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη χάλασε διακόπτει τη γιορτή. Ο Μίκυ και η παρέα του αποφασίζουν να βοηθήσουν τον Αϊ-Βασίλη! Θα βάλετε κι εσείς ένα χεράκι;
Ελάτε να πετάξουμε πάνω από τα χιονισμένα βουνά του Βόρειου Πόλου, να περπατήσουμε μέσα στην ομίχλη, να γλιστρήσουμε σε λίμνες από πάγο και τελικά να φτιάξουμε το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη με τα μαγικά εργαλεία του Μίκυ!
Με την εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού-παιγνιοθεραπεύτρια Ειρήνη Ζέρη.
Στο τέλος της εκδήλωσης τρεις τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο. Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα δοθούν δωράκια!
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.
 

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ - ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ, ΣΥΜΠΑΝΤΑ-ΒΡΕΦΗ

Εμφάνιση ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ, ΣΥΜΠΑΝΤΑ-ΒΡΕΦΗ.jpg


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μόλις επανακυκλοφόρησε από τις εκδόσεις μας το βιβλίο:
Stephen Hawking
Μαύρες τρύπες, σύμπαντα-βρέφη
Και άλλα δοκίμια 

Σκληρόδετο, 198 σελ., 14 × 21 εκ., Α/Μ, 23,00 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
Για περισσότερες πληροφορίες, σας παρακαλούμε δείτε το site των εκδόσεών μας: www.katoptro.gr

Οι πιο παράξενοι χριστουγεννιάτικοι προορισμοί (φωτό)

5 ασυνήθιστοι προορισμοί για τα Xριστούγεννα: Εκεί που δεν θα πάνε οι πολλοί.norwein.jpg

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΠΕΜΠΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 27-11-13/21 UTC
ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1016 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1032 ΣΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΙΔΡΑ
ΑΝΤΙΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.20 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6
ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28-11-2013 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 28-11-2013
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.
Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ). ΠΑΓΕΤΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΠΑΓΕΤΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 2 EΩΣ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΠΑΓΕΤΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 5 EΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ 3 ΕΩΣ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 3 EΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 EΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΕΩΣ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 EΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 7 EΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 4 EΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-11-2013
ΚΑΙΡΟΣ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ
ΠΑΓΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ KAI TH ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.

Ένα απλό τεστ δείχνει πόσο θα… ζήσετε

Ένα απλό τεστ δείχνει πόσο θα… ζήσετε
Η παχυσαρκία επηρεάζει την αντίληψη της γεύσης

Έπεσε έξω ο ΠΟΥ για τους θανάτους από τον H1N1

Το αλάτι στα φάρμακα επικίνδυνο για εγκεφαλικό

Οι ξηροί καρποί «κρύβουν» το μυστικό της μακροζωίας

Συνεχίζεται η απεργία στον ΕΟΠΥΥ

Ριχτείτε στη μάχη εναντίον των μικροβίων

Τα είδη των λιπαρών

Στο μικροσκόπιο έρευνας το «καφέ λίπος»


Στο μικροσκόπιο έρευνας το «καφέ λίπος»
Οι καλύψεις υγείας των φοιτητών

Νέα χειρουργική μέθοδος αρθροπλαστικής ισχίου

Η βιταμίνη C προλαμβάνει τις πέτρες στη χολή

Ένα γονίδιο ευθύνεται για τα κιλά σας

Γιατί άνδρες και γυναίκες νιώθουν άσχημα μετά το σεξ

Αλλαγές στις σεξουαλικές τάσεις των Βρετανών

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ - ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ "ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΑΣ ΓΥΑΛΙΑ"

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
"ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΑΣ ΓΥΑΛΙΑ"
Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα εξελίσσεται μουσικά, και συνεργάζεται με τον καταξιωμένο Στέφανο Κορκολή στο νέο της τραγούδι από την Platinum Records!

Πανέτοιμη να περάσει στην πιο δημιουργική περίοδο της καλλιτεχνικής της πορείας και με όπλα τις δυνατές υπογραφές του Στέφανου Κορκολή στη μουσική σύνθεση και της Ρεβέκκας Ρούσση στους στίχους…
H Κρυσταλλία επιστρέφει με ολοκαίνουργιο τραγούδι από την Platinum Records!
«Τα Σπασμένα Μας Γυαλιά»
Μια κλασική pop ρυθμική μπαλάντα που συγκροτείται από μουσικό και στιχουργικό βάθος, και απογειώνεται από την μοναδική ερμηνεία της Κρυσταλλίας που… θα μας συνεπάρει!
Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα ωριμάζει ρεπερτοριακά και επιλέγει ένα κομμάτι με ουσία και συναίσθημα που πραγματεύεται τον έρωτα στις πιο έντονες αποχρώσεις του!
Απολαύστε το!

CLICK HERE TO WATCH VIDEO ON YOUTUBE

ARTIST OFFICIAL FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/CrystalliaOfficial

2013 Platinum Records
Facebook: http://www.facebook.com/PlatinumRecordsGR
Website: www.platinumrecords.gr
YouTube: www.youtube.com/PlatinumRecordsTube
Contact: info@platinumrecords.gr

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΤΖΟΡΝΤΑΝΕΛΛΙ

Grand Chalet|3Μέρες ΚΑΙ τα 2Ατομα+Spa 95�(-50%)


    ¤95 από ¤190
    Έκπτωση : 50%
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Δράμα στο Hotel Grand Chalet, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται 1 ώρα ελεύθερης χρήσης των Spa (Jacuzzi, Sauna, Hamam) για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

¤95 
μόνο!  
  Αξία ¤190
  Έκπτωση 50%
  Κέρδος ¤95

95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Δράμα στο Hotel Grand Chalet, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται 1 ώρα ελεύθερης χρήσης των Spa (Jacuzzi, Sauna, Hamam) για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ορεινή Αρκαδία με 139¤ από 280¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
139¤ από 280¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπούφε και Βραδινό a la carte) στα Λαγκάδια Αρκαδίας, στο Kentrikon Hotel του Ομίλου Maniatis Hotels & Resorts σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται ελεύθερη χρήση ποδηλάτων βουνού καθημερινά καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
139¤ από 280¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπούφε και Βραδινό a la carte) στα Λαγκάδια Αρκαδίας, στο Kentrikon Hotel του Ομίλου Maniatis Hotels & Resorts σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται ελεύθερη χρήση ποδηλάτων βουνού καθημερινά καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Λίμνη Τριχωνίδα με 99¤ από 200¤ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jaccuzi+Πρωινό!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Δελφοί με 149¤ από 300¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi  με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες!
Λίμνη Πλαστήρα με 98¤ από 196¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι και Πρωινό!
98¤ από 196¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι και Πρωινό, στο Υψίβατον Mountain Resort! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες με φόντο το τοπίο της λίμνης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
98¤ από 196¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι και Πρωινό, στο Υψίβατον Mountain Resort! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες με φόντο το τοπίο της λίμνης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καστοριά με 99¤ από 200¤ (-51%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι + Πρωινό σε Μπουφέ!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Oρεινή Καστοριά, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Hotel 1450! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται χειροποίητο λικέρ για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στη φύση!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Oρεινή Καστοριά, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Hotel 1450! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται χειροποίητο λικέρ για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στη φύση!
Βόλος με 189¤ από 380¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά με Ημιδιατροφή σε 4* Ξενοδοχείο!
189¤ από 380¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Volos Palace Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό με ποτά και αναψυκτικά) σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα, στον Βόλο! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
189¤ από 380¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Volos Palace Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό με ποτά και αναψυκτικά) σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα, στον Βόλο! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρπενήσι με 159¤ από 398¤ (-60%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε Ξενοδοχείο 5*!
159¤ από 398¤ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων AVARIS Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό!
159¤ από 398¤ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων AVARIS Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό!
Ορεινή Κορινθία με 99¤ από 200¤ (-51%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα με Πρωινό!
99¤ από 200¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στον Ξενώνα Γκούρα! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται τα απογευματινά ροφήματα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες την φυσική ομορφιά!
99¤ από 200¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στον Ξενώνα Γκούρα! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται τα απογευματινά ροφήματα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες την φυσική ομορφιά!
Καλάβρυτα με 119¤ από 240¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Studio με Πρωινό!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στα Καλάβρυτα, στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites σε δίκλινο Studio με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και να χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στα Καλάβρυτα, στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites σε δίκλινο Studio με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και να χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Τσαγκαράδα Πηλίου με 149¤ από 300¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 45 τ.μ. με Tζάκι και Ημιδιατροφή!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στο Πήλιο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 45 τ.μ. με Tζάκι στο Συγκρότημα Nymfes! Προσφέρεται ένα καραφάκι ντόπιο Τσίπουρο και Φρούτα για καλωσόρισμα και Καφές και Τσάι καθ' όλη την διάρκεια της διαμονής! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της αίθουσας Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του home cinema και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 ημέρες στην γραφική Τσαγκαράδα Πηλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στο Πήλιο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 45 τ.μ. με Tζάκι στο Συγκρότημα Nymfes! Προσφέρεται ένα καραφάκι ντόπιο Τσίπουρο και Φρούτα για καλωσόρισμα και Καφές και Τσάι καθ' όλη την διάρκεια της διαμονής! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της αίθουσας Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του home cinema και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 ημέρες στην γραφική Τσαγκαράδα Πηλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Λίμνη Πλαστήρα με 69¤ από 140¤ (-51%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
69¤ από 140¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Πλαστήρα, στο Ξενώνα Κύνθια σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται Ποτό για καλωσόρισμα και οι απογευματινοί καφέδες και ροφήματα! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες ηρεμίας και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
69¤ από 140¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Πλαστήρα, στο Ξενώνα Κύνθια σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται Ποτό για καλωσόρισμα και οι απογευματινοί καφέδες και ροφήματα! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες ηρεμίας και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρδίτσα με 199¤ από 400¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+ 2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Massage + Spa, σε 4* Ξενοδοχείο!
199¤ από 400¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρεται 1 Relax Massage με αιθέρια έλαια 30 λεπτών, 1 Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, 1 περιποίηση αναζωογόνησης και αντιγήρανσης  προσώπου διάρκειας 40 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, καθώς και της Σάουνας, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης και να αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
199¤ από 400¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρεται 1 Relax Massage με αιθέρια έλαια 30 λεπτών, 1 Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, 1 περιποίηση αναζωογόνησης και αντιγήρανσης προσώπου διάρκειας 40 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, καθώς και της Σάουνας, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης και να αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Μετέωρα με 75¤ από 150¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
75¤ από 150¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στo Καστράκι των Μετεώρων, στο Meteoritis Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Απολαύστε για 3 ημέρες την επιβλητική ομορφιά των Μετεώρων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
75¤ από 150¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στo Καστράκι των Μετεώρων, στο Meteoritis Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Απολαύστε για 3 ημέρες την επιβλητική ομορφιά των Μετεώρων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ορεινή Κορινθία με 119¤ από 240¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Αρχοντικό Κεφαλάρι! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι, Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Αρχοντικό Κεφαλάρι! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι, Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!