Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΕΠΑ

ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΕΠΑ
                                             
Και ενώ ο λαός κάνει τα… «μπάνια» του, και ΟΛΟΙ οι πολιτικοί κάνουν τα αδύνατα δυνατά (όπως λένε) για να καλυτερεύσει η κατάσταση της χώρας, υπάρχει μια «άλλη» κατηγορία Ελλήνων, που ζουν το δικό τους μαρτύριο (κυριολεκτικά), γιατί ΕΤΣΙ αποφάσισαν κάποιοι, και ΕΤΣΙ, γίνεται.
Αναφέρομαι στην κατηγορία των Χρονίως Πασχόντων, των Α.Μ.Ε.Α, που είχαν την ΑΤΥΧΙΑ να ζουν στην Ελλάδα, τη χώρα, που οι «αρμόδιοι» δεν λογαριάζουν τον ανθρώπινο πόνο, ΔΕΝ λογαριάζουν τις ΖΩΕΣ μας και παίζουν με αυτές, και δημιουργούν, σκαρφίζονται, τακτικές ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ.

Είναι ΟΛΟΙ εκείνοι, που ενώ ΔΕΝ είναι άξιοι να μοιράσουν δυο γαιδάρων άχυρο (που λέει και ο λαός), «σχεδιάζουν» για την επόμενη μέρα της χώρας.
Να πούμε λοιπόν τα πράγματα με το όνομα τους (οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τα ζουν στο πετσί τους).
Όταν δημιουργήθηκαν λοιπόν τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηριών, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, πως θα ξεκαθάριζε η κατάσταση, το ΧΑΟΣ που επικρατούσε ΤΟΤΕ στο χώρο των ΑΜΕΑ, των Χρονίως Πασχόντων, κλπ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΤΕ, δεν φανταζόταν πως τα ΚΕΠΑ, θα εξελισσόταν σε ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΘΗΣΕΩΝ, πως θα ήταν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ «Κέντρα Πειραματισμών και Θαυμάτων», Κέντρα ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της ανθρώπινης ΖΩΗΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ..
Φοβερή εξέλιξη.
Νόμοι επί νόμων, και το «κερασάκι»;
Ο «Πίνακας Παθήσεων και ποσοστών αναπηρίας» (τα βάζω μαζί γιατί ουσιαστικά είναι το ίδιο), τα γνωστά σε ΟΛΟΥΣ ΜΠΑΚΑΛΟΤΕΦΤΕΡΑ, οι ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΚΤΕΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ.
Αλήθεια, βρεθήκατε φίλοι μου ποτέ έξω από κάποιο ΚΕΠΑ;
Θα πρότεινα στους δύσπιστους, να κάνουν μια βόλτα από εκεί, και θα καταλάβουν ΠΟΛΛΑ.
Θα δουν για παράδειγμα, οι επιτροπές να «συνεδριάζουν» ΟΧΙ σε ιατρεία, αλλά σε γραφεία, θα δουν, το «ξεπέταμα» των ασθενών σε χρόνο ρεκόρ, την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ κάποιων «επιστημόνων», θα δουν πολλά και θα τραβούν τα μαλλιά τους.
Βέβαια, να επαναλάβω εδώ όπως έχω γράψει πολλές φορές, πως ΕΥΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΑΙΣΧΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ.
Μίλησα πιο πάνω για ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Αντιμετωπίζουν τον ασθενή σα σκουπίδι, σαν αντικείμενο. Ψάξτε το και θα βρείτε εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες καταγγελίες.
Μίλησα για «θαύματα» που γίνονται στις επιτροπές, και αυτά κι αν είναι πολλά. Άνθρωποι με χρόνιες παθήσεις, «κρίνονται» μέσα σε ένα δεκάλεπτο αν όχι «υγιείς» με πάθηση «ήπιας μορφής», και αυτό μόλις ο γιατρός ΞΕΦΥΛΛΙΣΕΙ τον φάκελο του ασθενή….
Θα μπορούσα να γράφω παραδείγματα, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, για ΩΡΕΣ και πάλι δεν θα τελείωναν.
Οι ασθενείς Συνελληνες, πηγαίνουν σε κανονικά ΣΦΑΓΕΙΑ. Το ζητούμενο είναι να μειωθούν τα ποσοστά αναπηρίας, να ΚΟΠΟΥΝ οι όποιες παροχές, να γλυτώσει το «κράτος» χρήματα.
Το… «ευαίσθητο» και κοινωνικό κράτος, για το οποίο ΟΛΟΙ οι χρόνια πάσχοντες, ΟΛΑ τα ΑΜΕΑ, αποτελούν αβάσταχτο βάρος και πρέπει να εξαφανιστούν.
Θα επανέλθω.


Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Κράνος Δασοπροστασίας Drager R58440


Κράνος Δασοπροστασίας Drager R58440
Υλικά υψηλής τεχνολογίας με πολύ μικρό βάρος
Διαθέτει σύστημα αερισμού με κλείσιμο των ανοιγμάτων
Ρύθμιση κεφαλοδέματος
Δέχεται γυαλιά, φακό, ασπίδιο προστασίας κλπ
ΕΝ 166 και ΕΝ 14458
Προτεινόμενη Χρήση: Για ομάδες άμεσης επέμβασης, έρευνας, διάσωσης και δασικές πυρκαγιές.

CVG-200

CVG-200
Όλες οι λειτουργίες του βυθομέτρου και plotter σε μία μεγάλη οθόνη 10,4’’ TFT LCD Υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης βυθόμετρο μεγάλων απαιτήσεων, που συνδυάζεται με αξιόπιστο και εύχρηστο GPS plotter, σε μια στιβαρή και στεγανή κατασκευή που φέρει τη σφραγίδα ποιότητας της KODEN
Λειτουργίες Βυθομέτρου
ισχύς 1000W RMS
δύο συχνότητες 50 και 200 kHz για βαθιά και ρηχά νερά
τρεις τρόποι μεγένθυσης για πιο λεπτομερή ανάλυση της μορφολογίας του βυθού και καλύτερο διαχωρισμό ψαριών που βρίσκονται κοντά σ’ αυτόν
ανάλυση σκληρότητας βυθού σε 16 χρώματα
αυτόματη ρύθμιση έντασης και κλίμακας βάθους
επιλεγόμενες κλίμακες βάθους από τον χρήστη
πλήρως ελληνικό μενού
Λειτουργίες Plotter
χρησιμοποιεί ηλεκτρονικούς χάρτες της C-MAP by Jeppesen
εξωτερική κεραία GPS 18 καναλιών
σε συνδυασμό με radar (ARPA) εμφανίζει και αποτυπώνει το ίχνος άλλων σκαφών, καθώς και πληροφορίες για την ταχύτητα και την κατεύθυνση τους
δυνατότητα σύνδεσης με οποιαδήποτε απλή οθόνη, για εμφάνιση της εικόνας σε 2ο σημείο στο σκάφος
πλήρως ελληνικό μενού

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η Solarcon A99 απο τις πιό επιτυχημένες κεραίες βάσης στον κόσμο για CB/10m
Εύκολη συναρμολόγηση,ιδανική για δύσκολες καιρικές συνθήκες,αέρας ,υγρασία.
Κατάλληλη για χρήση σε καίκια ,τράτες ( marine) κ.λ.π
Mε antenna tuner συντονίζει από 20m και επάνω με πολύ καλά αποτελέσματα,δείτε reviews στο eham

1/2 wave over 1/4 
Omni-Directional πολυκατευθυντική
Fiberglass (weather tough) Υαλονήματα
Handles 2000 Watts (peak) about 1000 RMS
SWR Tunable, 25-32 Mhz.
Covers far above and below the traditional CB channels(with antena tuner 20-10m)
Solarcon claims 9.9 dBi
DC Grounded (Γειωμένη για στατικό)
5,3m Tall ( Three 6' Sections ) Τρια κομμάτια τον 2m
Insulated up to 14,500 Volts
Βάρος 2,27 Κg

Ο Ασβός

Ο Ασβός 
Βασίλης Βασιλικός
Επίμετρο: Θανάσης Αγάθος
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 296
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-209-6
Θεματολογία:
Ερωτικό
Κοινωνικό
Προσωπικές αφηγήσεις
Ένας μεσήλικας συγγραφέας αποτυπώνει την ερωτική ιστορία του με μια πολύ νεότερή του γυναίκα στη Νέα Υόρκη του 1980, λίγο καιρό μετά την ξαφνική απώλεια της αγαπημένης του. Αυτός, ακαταμάχητος εραστής, τρυφερός και κυνικός μαζί, τσακισμένος από τον θάνατο της συντρόφου του, καταφτάνει στις ΗΠΑ τον χειμώνα του 1979-1980 για να δώσει μια σειρά διαλέξεων σε πανεπιστήμια. Εκεί γνωρίζει τη νεαρή Φλώρα, φοιτήτρια της Αρχιτε-κτονικής, που εμφανίζεται ως από μηχανής θεός στο δράμα του άντρα. Μια γνωριμία που γρήγορα θα εξελιχθεί σε θυελλώδη έρωτα, σε σχέση βαθιά, σαρκική και ψυχική, ανάμεσα σε έναν άντρα θύτη και θύμα και μια γυναίκα υποταγμένη και αφοσιωμένη, που πασχίζει να τον κρατήσει κοντά της. Εκείνη αρχικά θα θυμίσει στον ήρωα-αφηγητή την παντοδύναμη νεκρή αγαπημένη, αλλά θα επιχειρήσει στη συνέχεια να αυτονομηθεί, να διεκδικήσει τον δικό της χώρο, κόβοντας τα μαλλιά της και ανατρέποντας την ισορροπία της σχέσης.
Ο Ασβός, που για διάφορες ατυχείς συγκυρίες παρέμεινε ουσιαστικά εκτός κυκλο-φορίας για περίπου 30 χρόνια, είναι ένα συναρπαστικό «αφήγημα πόλης», χρονικό της συμ-βίωσης δύο ανθρώπων σε μια γοητευτική και εκκωφαντική μεγαλούπολη. Ένα μυθιστόρημα πάνω στην ευεργετική και μαζί καταστροφική δύναμη του έρωτα.
Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου
Περιµένοντας µια αγάπη, πέρασε η άλλη, ανυποψίαστη, από δίπλα του κι Αυτός, που είχε κολληµένο το άρρωστο βλέµµα του στη γωνιά του δρόµου, δεν την αντιλήφθηκε παρά αφού ήταν πολύ αργά: είχε στρίψει κι είχε χαθεί για πάντα. Τι να ’κανε; Όλα τον εκνεύριζαν. Για να ηρεµήσει πήρε τότε ένα χάπι που δεν είχε πάρει για καιρό, µα έπρεπε, για να συνέλθει, να δει τον κόσµο κάτω απ’ το ηρεµιστικό. Αφού το µόνο ηρεµιστικό που υπήρχε, η αγάπη του, δεν είχε έρθει ακόµα. Κι όµως έπρεπε να ζήσει, όπως πρέπει όλοι να ζήσουνε, σταθερά, επάκτια, µοναδικά.
Η Φλώρα αργούσε. Αργούσε πολύ. Τόσο που φυτεύτηκε ξένα φυλλώµατα και καρφώθηκε στη γλάστρα. Μεταµορφωµένος σε λέσβιο φυτό, δεν ξανακούνησε. Και πιστεύοντας πως είχε φτάσει η ώρα της απόλυτης παραδοχής, εκτινάχτηκε απ’ τον δέκατο έβδοµο όροφο, σαν σβησµένο πυροτέχνηµα, στο κατάστρωµα του πολυσύχναστου δρόµου.
Ένα «αφήγηµα πόλης», χρονικό της συµβίωσης δύο ανθρώπων σε µια γοητευτική και εκκωφαντική µεγαλούπολη. Ένα µυθιστόρηµα πάνω στην ευεργετική και µαζί καταστροφική δύναµη του έρωτα.

🔎 10 βιβλία μυστηρίου για κάθε γούστο



Η θερμοκρασία ανεβαίνει και η αδρεναλίνη μένει στα ύψη με τα αστυνομικά των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Εσύ σίγουρα θέλεις να μείνεις αμέτοχος;

Μαχαίρι του Jo Nesbo
Η δωδέκατη περιπέτεια του Χάρι Χόλε, του αγαπημένου αντιήρωα, από τον ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας. Η σκοτεινότερη υπόθεση της ζωής του Χάρι. Ο πρώτος δολοφόνος που συνέλαβε στην καριέρα του τον καταδιώκει. Ένας τύπος σαν τον Χόλε καλύτερα να κοιτάζει πίσω του. Το απόλυτο μπεστ σέλερ του φετινού καλοκαιριού. Μην το προσπεράσεις.
Το χρυσό κλουβί της Camilla Lackberg
Η βασίλισσα των μπεστ σέλερ της Σουηδίας επιστρέφει με μια ιστορία εξαπάτησης, λύτρωσης και όμορφης, αμείλικτης εκδίκησης. Ένα γενναίο μυθιστόρημα με πρωταγωνίστρια τη δυναμική και φιλόδοξη Φέι, μια γυναίκα που τη χρησιμοποίησαν, την πρόδωσαν, ώσπου να πάρει τη μοίρα στα χέρια της.
μετάφραση: Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη μετάφραση: Γρηγόρης Κονδύλης
Σελίδες: 680 Σελίδες: 432


Ξέχασέ με της Clare Mackintosh
Η αστυνομία λέει ότι ήταν αυτοκτονία. Η Άννα λέει ότι ήταν φόνος. Κάνουν λάθος και οι δύο. Η μάστερ των εκπλήξεων και των ανατροπών κάνει πάλι το θαύμα της.
Η ξηρασία της Jane Harper
Το δυναμικό ντεμπούτο της Jane Harper έρχεται με δύναμη από την Αυστραλία με διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς, σαρώνοντας τα βραβεία. Ένα επικό θρίλερ που κάνει τις παλιές πληγές να ματώνουν ξανά.
μετάφραση: Βάσια Τζανακάρη μετάφραση: Χίλντα Παπαδημητρίου
Σελίδες: 472 Σελίδες: 424


Οι τελευταίες μέρες του Harald Gilbers
1793: Τότε που βασίλευε η βία του Niklas Natt och Dag
Προσωπική εκδίκηση ή συλλογικό καλό: ο εβραίος επιθεωρητής Οπενχάιµερ καλείται να διαλέξει ποιο µονοπάτι θα ακολουθήσει. Το τρίτο μέρος της συγκλονιστικής και άκρως επιτυχημένης τριλογίας «Germania» μας μεταφέρει στις τελευταίες μέρες της κατάρρευσης του Τρίτου Ράιχ. Ένα μεθυστικό κοκτέιλ, ένα ιστορικό θρίλερ, στιβαρό, αιματοβαμμένο, αινιγματικό, ατμοσφαιρικό. Το αναπάντεχο αριστούργημα που άνοιξε νέους δρόμους στην αστυνομική λογοτεχνία.
μετάφραση: Βασίλης Τσαλής μετάφραση: Γρηγόρης Κονδύλης
Σελίδες: 560 Σελίδες: 560


Στον οίκο των ψεμάτων του Ian Rankin
Υπάρχει δικαιοσύνη εκτός νόμου; Στο ερώτημα αυτό μας καλεί να απαντήσουμε ακόμα μία εθιστική περιπέτεια του επιθεωρητή Ρέμπους – νούμερο ένα στις λίστες των μπεστ σέλερ της Μ. Βρετανίας και στις καρδιές μας.
Αμνησία του Federico Axat
Τι θα έκανες αν ξυπνούσες με ένα πτώμα στο σαλόνι σου χωρίς καμιά ανάμνηση από τις τελευταίες ώρες της ζωής σου; Ο Αργεντίνος μηχανικός του σασπένς επανέρχεται με ένα ακόμα ανατρεπτικό θρίλερ που θα σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι έχεις διαβάσει μέχρι τώρα.
μετάφραση: Νάντη Σακκά μετάφραση: Αγγελική Βασιλάκου
Σελίδες: 512 Σελίδες: 432


Το δεξί χέρι του Μανώλη Ανδριωτάκη
Ένα μακιαβελικό θρίλερ για την αλαζονεία της εξουσίας, το πολιτικό παρασκήνιο και τους δαιδάλους του διαδικτύου. Ένα σύγχρονο πολιτικό θρίλερ όπου οι αναγνώστες γίνονται κοινωνοί μιας προεκλογικής καμπάνιας.
Οδηγός φόνων του Αντώνη Γκόλτσου
Καμιά φορά οι φόνοι στο χαρτί υπαγορεύουν αληθινούς φόνους. Ένα αστικό νουάρ που παίζει με το μυαλό του ήρωα, των δολοφόνων και το δικό σας.
Σελίδες: 416 Σελίδες: 424

Ο Ένοπλος Δωσιλογισμός και η “Αναίμακτη” Απελευθέρωση

Ο Ένοπλος Δωσιλογισμός και η “Αναίμακτη” Απελευθέρωση 
Ο «Ένοπλος Δωσιλογισμός» αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση του «δωσιλογισμού» στην Ελλάδα και αγγίζει χιλιάδες Έλληνες πολίτες που στελέχωσαν τις (παρα)στρατιωτικές οργανώσεις που ιδρύθηκαν ή υποστηρίχθηκαν απόλυτα από τις Γερμανικές Αρχές και εντάχθηκαν στους ναζιστικούς μηχανισμούς καταστολής της Αντίστασης.
Ο «Ένοπλος Δωσιλογισμός», με όλες τις «εθνικιστικές» ομάδες και τις κρατικές δομές ασφαλείας (Τάγματα Ασφαλείας, Ειδική Ασφάλεια, Μηχανοκίνητο Αστυνομίας Πόλεων και οργανώσεις τύπου «Χ») που συνέπραξαν σ’ αυτόν, αποτέλεσε αφενός μεν τη «χρυσή εφεδρεία» των γερμανικών στρατιωτικών δυνάμεων και Αρχών, στην προσπάθεια της αναίμακτης απαγκίστρωσής τους από την Ελλάδα, κι αφετέρου την «προφυλακή» για τους επερχόμενους Βρετανούς.
Το «Κάψιμο του Κορωπίου» στις 9/10/1944 με τους 47 νεκρούς άμαχους και την πυρπόληση 400 οικιών και καταστημάτων, εντάσσεται στη χρονική περίοδο της Απελευθέρωσης αλλά και στις «επιχειρησιακές δραστηριότητες» του «ένοπλου δωσιλογισμού». Το ότι μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ευρύτερα γνωστό, σημαίνει πως η συγκάλυψη –από πολλές μεριές– είναι πλήρης και αριστοτεχνικά μεθοδευμένη.
Αυτήν τη μεθόδευση επιχειρούν να αποκωδικοποιήσουν οι ιστορικές έρευνες στις οποίες έχουν αποδυθεί τοπικοί ερευνητές τα τελευταία χρόνια. Σ’ αυτούς προστέθηκε και η «Ομάδα Ιστορικής Έρευνας» του Κορωπίου που πρωτοεμφανίστηκε με ένα, μάλλον, ατυχές «μανιφέστο» κι ακολούθως στη «δημοτική Ημερίδα» της 8/10/2017, όπου και κατέθεσε τα πορίσματα των ερευνών της.
Η Ιστορία όμως δεν έχει καμία σχέση με τα «θέλω» και τα «νομίζω» του καθένα. Η Ιστορία είναι γεγονότα και ερμηνεία τους. Όχι κατά το δοκούν αλλά όπως αυτά αποκαλύπτονται από τις διαθέσιμες πηγές. Είναι η δική μας συνείδηση, ο δικός μας καθρέπτης. Και θέλουμε, όταν κοιτάζουμε μέσα σε αυτόν, το είδωλό μας να μας κοιτάζει κατευθείαν στα μάτια και να μην αποστρέφει το βλέμμα του.
Ο Ένοπλος Δωσιλογισμός και η “Αναίμακτη” Απελευθέρωση
Τα γεγονότα του Κορωπίου 9/10/1944 

συγγραφείς: Μ. Π. Λυμπεράτος – Θ. Σ. Πρόφης
Isbn:978-960-579-099-8
Διαστάσεις: 17 X 24
Σελίδες: 320
Λιανική Τιμή: 22,00 ευρώ

Λασίθι: Πολυτέλεια που τρώγεται

Λασίθι: Πολυτέλεια που τρώγεται

Σημειώστε...

Μαδρίτη: Τα πιο νόστιμα, low budget μυστικά της
10 απο τα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια
10 Food Trends 2019

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) Σε Ισχύ

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ)
Νέα μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης (16-07-2019) και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
1. Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν: 
Α. Αύριο Τρίτη (16-07-2019) 

από τις απογευματινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος και πιθανώς πρόσκαιρα η Κεντρική Μακεδονία. Από τις βραδινές ώρες η
Θεσσαλία, η Ανατολική Στερεά και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη (17-07-2019) οι Σποράδες και η κεντρική και βόρεια Εύβοια.
Β. Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (17-07-2019) 
τα έντονα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν και μέχρι το μεσημέρι θα περιοριστούν στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά και πιθανώς την Εύβοια. Εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.
Γ. Η Αττική (κυρίως η δυτική και βόρεια), πιθανώς πρόσκαιρα τη νύχτα
της Τρίτης (16-07-2019) προς την Τετάρτη (17-07-2019).
2. Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού,
τα οποία εκδίδονται τέσσερις φορές το εικοσιτετράωρο και την
ιστοσελίδα της ΕΜΥ
(www.emy.gr).

O MIO SIGNORE EDOARDO VIANELLO

-30% Λευκάδα Tesoro Hotel με ημιδιατροφή και 1 παιδί Δωρεάν!

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
Tesoro Hotel - Λευκάδα
Tesoro Hotel - Λευκάδα-30%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Free WiFi
✔ Δωρεάν στάθμευση ✔ Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας ✔ Free WiFi
★ WiFi ★ Χώρος Στάθμευσης ★ Εξωτερική Πισίνα ★ Εστιατόριο
€330 από €470Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα- 43%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Ελεύθερη χρήση της εσωτερικής πισίνας του Spa, της Sauna και του Γυμναστηρίου
€389 από €680Δες το Τώρα!
4* Ionion Star Hotel - Λευκάδα
4* Ionion Star Hotel - Λευκάδα- 35%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών (+4 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Free WiFi!
€330 από €505Δες το Τώρα!
4* Karras Grande Resort Zakynthos - Ζάκυνθος
4* Karras Grande Resort Zakynthos - Ζάκυνθος
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 All Inclusive
 Ξαπλώστρες & Ομπρέλες Πισίνας
€80Δες το Τώρα!
Karras Hotel Zakynthos - Ζάκυνθος
Karras Hotel Zakynthos - Ζάκυνθος
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 All Inclusive
 Πισίνα για παιδιά
€80Δες το Τώρα!
4* Exotica Hotel & Spa  - Ζάκυνθος Καλαμάκι
4* Exotica Hotel & Spa - Ζάκυνθος Καλαμάκι- 45%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+2 επιλογές)
 All Inclusive
 Free WiFi!
€219 από €398Δες το Τώρα!
5* Ramada Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι
5* Ramada Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών
 All Inclusive
 έως 25/08/2019
 Μπροστά στην Παραλία!
€492 από €984Δες το Τώρα!
Andros Holiday Hotel - Άνδρος
Andros Holiday Hotel - Άνδρος- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Μπροστά στην Παραλία!
€299 από €600Δες το Τώρα!
4* Europa Beach Hotel - Γαλαξίδι Φωκίδας
4* Europa Beach Hotel - Γαλαξίδι Φωκίδας- 45%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Μπροστά στην Παραλία!
€269 από €485Δες το Τώρα!
4* Bomo Palmariva Beach - Ερέτρια Εύβοιας
4* Bomo Palmariva Beach - Ερέτρια Εύβοιας- 35%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+6 επιλογές)
 All Inclusive
 21/07/2019 έως 24/08/2019
 Μπροστά στην Παραλία!
€828 από €1.280Δες το Τώρα!
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα- 54%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+4 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€299 από €654Δες το Τώρα!
Το Σπίτι του Ορέστη - Άνω Πεδινά Ζαγοροχώρια
Το Σπίτι του Ορέστη - Άνω Πεδινά Ζαγοροχώρια- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 Πρωινό
 Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00!
€80 από €160Δες το Τώρα!
5* Corfu Holiday Palace - Κέρκυρα, Κανόνι
5* Corfu Holiday Palace - Κέρκυρα, Κανόνι- 54%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Ημιδιατροφή
 έως 31/08/2019
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€125 από €270Δες το Τώρα!
5* Wyndham Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι
5* Wyndham Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών
 All Inclusive
 έως 25/08/2019
 Μπροστά στην Παραλία!
€576 από €1.152Δες το Τώρα!
Flisvos Hotel - Τολό
Flisvos Hotel - Τολό- 29%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών (+1 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 01/08/2019 έως 30/09/2019
 Κοντά σε Παραλία!
€499 από €700Δες το Τώρα!
Elios Holidays Hotel - Σκόπελος
Elios Holidays Hotel - Σκόπελος- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+2 επιλογές)
 All Inclusive
 30% έκπτωση για οποιαδήποτε θεραπεία στο Κέντρο Ευεξίας και Spa στο ξενοδοχείο του Ομίλου ''Skopelos Holidays Hotel & Spa''
€150 από €300Δες το Τώρα!
4* Nymfes Hotel & Spa - Λουτρά Πόζαρ
4* Nymfes Hotel & Spa - Λουτρά Πόζαρ- 41%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 4 ετών (+3 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 01/10/2019
 Ελεύθερη χρήση Εσωτερικής Πισίνας ή Υδρομασάζ!
€69 από €117Δες το Τώρα!
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Εξωτερικής Πισίνας, της Sauna, του Υδρομασάζ!
€169 από €340Δες το Τώρα!
4* Alas Resort & Spa - Μονεμβασιά
4* Alas Resort & Spa - Μονεμβασιά
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Ημιδιατροφή
 έως 29/08/2019
 Κρασί και Φρούτα κατά την άφιξη
€586Δες το Τώρα!
footer